Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

"Η ώρα του παιδιού", ή..... "Χρειάζονται 10-15 χρόνια να ρίξεις το ηθικό ενός έθνους-το επόμενο στάδιο είναι η αποσταθεροποίηση"



m o d e r n i t y 2 - It takes 10-15 years to demoralize a nation. The next stage is destabilization.


7 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΚΕΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΔΗΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΤΕ ΝΤΕΣ...
    ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ...
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Trump και Q TEAM Μετατρέπουν τους 5G Πύργους σε Tesla 432 HZ Αρμονία
    http://dionios.blogspot.com/2020/09/trump-q-team-5g-tesla-432-hz.html
    Άσχετο μεν, περίεργο δε...
    Άραγε είναι αλήθεια, ή το λένε για να μην αντιδρά πιά ο κόσμος στο 5G?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χτύπησες φλέβα με την τελευταία ερώτηση!
      Ας ευχηθούμε να είναι αλήθεια κι αυτό και οι Q,
      ας ευχηθούμε να γίνει πάλι πρόεδρος ο Τραμπ,
      ειδάλλως.. είμαστε για ν α αλλάζουμε πλανήτη.

      Διαγραφή
  3. Οπου ναναι ερχεται. Οι λιμπεραλς(κομμουνιστες) μας λενε οτι αν χαση ο Μπαιντεν θα γινη πολεμος.

    https://trishintel.com/investors-fear-constitutional-crisis/

    Το 20λεπτο βιντεο αξιζει προσοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιθεση BLM σε εστιατοριο στη πολη Ροτσεστερ κοντα στη Νεα Υορκη.

    http://https.com/watch?v=BXixESWiNqk://www.youtube

    Εν τω μεταξυ η τετραμηνη οχλοκρατια στη πολη Πορτλαντ του Ορεγκον συνεχιζεται. Η καθημερινοτης στη πολη.

    https.com/watch?v=BXixESWiNqk://www.youtube

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ (Μηλιωκας) // ΣΚΑΣΤΕ και πληρωνετε υπερογκους φορους, για να μας καλοθρεφετε πλουσιοπαροχα. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ // Εφεραν τα δολοφονικα ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Για το καλο μας // Καταστρεψαν οικονομικα την Ελλαδα και τους Ελληνες. Για το καλο μας // ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΕΟΣ, ΜΗΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑ. Για το καλο μας // Μας ξευτελισαν σε ολη την οικουμενη και γελανε οι Αφρικανοι μαζι μας. Για το καλο μας // Οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και οι φτωχοι φτωχοτεροι. Για το καλο μας // ΧΙΛΙΑ ΜΕΓΑΛΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΣΑ και δεκα εκατομυρια φουκαραδες παρακαλανε για κανα ψιχουλο. Για το καλο μας // Εκλεψαν την συνταξη από τους παπουδες και τις γιαγιαδες και την εδωσαν στους λησταρχους τραπεζιτες, μας αρπαξαν τα σπιτια, τη μικρη μας περιουσια, εστειλαν στα περατα της Γης τα παιδια μας, μας εκοψαν την αναπνοη και μας βουλωσαν με τα φιμωτρα της ΥΠΟΤΑΓΗΣ, σα να ειμαστε λυσσασμενα κουταβια. Για το καλο μας // Μας γεμισαν φοβο, τρομο και δειλια, μας πηραν την περηφανεια και την αξιοπρεπεια, σε σημειο να εχουν αποθρασυνθει τελειως οι Τουρκοι. Για το καλο μας // Γεμισαν την Ελλαδα με αρσενικα λαθρο-μουσουλμανικα κτηνη, τα οποια τα ταηζουμε και τα πληρωνουμε για να μας φοβεριζουν, να μας σκοτωνουν και να μας βιαζουν. Για το καλο μας // Τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ τον απαγορευσαν, όμως επιτρεπουν την παρελαση των πουστο-λεσβιακων οργανωσεων με κρεμασμενες στα αχαμνα τους τις εικονες του Χριστου και της Παναγιας. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ. Για το καλο μας // Εβαλαν την Ελληνικη Αστυνομια να μας κυνηγαει, ενώ η πολιτικη λεπρα τα κονομαει αγριως από δεκα μπαντες. Για το καλο μας // Λησταρχοι τραπεζιτες και πολιτικα ερπετα ειναι ηθικα υπευθυνα για ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ φουκαραδων Εληνων. Για το καλο τους // Αποφασιζομεν και διατασσομεν: ΣΚΑΣΕ, ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ. Για το καλο σου // Υπογραφη: Ελληνες Δημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Academi , πρώην blackwater , ιδιωτική αμερικανική εταιρία παροχής υπηρεσιών Ασφαλείας, εξουσιοδοτημένη από την CIA για "βρωμοδουλιες" , έχει στήσει το δίκτυο της και στην Αθηνα..

    Αυτοί οι πάνοπλοι "ρομποκοπ" που κυκλοφορούν στα στενά της πόλης με λευκά Βαν, ανήκουν στην academi γνωστοί ως Blackwater's και είναι αυτοί που προκάλεσαν στο Ιράκ την αποσταθεροποίηση σκοτώνοντας 17 Ιρακινούς σε συγκέντρωση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή