Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Θέλετε κι εσείς να δηλητηριάσετε τούς πνεύμονες σας σαν τον Μακρόν..; Φορέστε μάσκες. (βίντεο)





Μήπως πρέπει όμως να κόψει κι ένα γρήγορο πρόστιμο στον εαυτό του, για το 1 λεπτό που έβγαλε την μάσκα για να πιεί νερό..;;

Γιατί, εχθές, σε ένα πολυκατάστημα στο Παρίσι, ένας 37χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, γιατί κατέβασε για λίγο την μάσκα του για να δοκιμάσει ένα κρουσασανάκι σοκολάτας!

https://reseauinternational.net/un-parisien-a-ete-arrete-et-conduit-au-commissariat-pour-avoir-enleve-son-masque-le-temps-de-manger-un-pain-au-chocolat/


Κ-Τ

9 σχόλια:

  1. Vous avez enlevé le masque pendant une minute! C'est 230 euros pour vous M. le Président! A propos des "Rafales", vous pouvez les foutre dans votre cul, monsieur! On ne les aura pas besoin! Bisous de Grèce! Quel con ce Macron!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα τοποθετηθώ λίγο αργότερα πάνω στο θέμα,
      ..πάντως συμφωνεί μαζί σας και ένας φίλος:
      https://ergdhmerg.wordpress.com/2020/09/07/%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ac%ce%bb-%ce%ba%ce%b1%ce%af-%cf%86%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%ba%cf%89%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%ac%ce%b6/

      Διαγραφή
    2. @ ΚΩΣΤΑ_ΤΑΥΡΟΣ
      ΧΑΧΑΧΑ!!! Γιά κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις! Δεν το γνώριζα. 'Εχει αντίθετη άποψη με την αγορά των Ραφάλ. 'Οπως τοποθετεί το θέμα έχει απόλυτο δίκιο, αν και σε κάποια ελάχιστα σημεία δεν συμφωνώ μαζί του. 'Οσο γιά τον Μακρόν, τού τα έγραψα "χύμα" σε ένα βιντεάκι, και δεν είδα τους Γάλλους να διαφωνούν σε κάτι, ούτε καν να αντιδρούν. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον χωνεύουν καθόλου ιδιαίτερα αυτοί που τον ψήφισαν και κατάλαβαν πολύ καλά τώρα τι πουτάνας γιός είναι. Την πάτησαν όπως τα "δικά" μας χάπατα με τον Τσίπρα. Αλλά η διαφορά που έχουν οι Γάλλοι με εμάς είναι ότι, είδαν τις πουστιές που τους παίζει η κυβέρνηση και ξεκίνησαν ένα κίνημα διαμαρτυρίας (τα κίτρινα γιλέκα) που κάποια στιγμή αναζωπυρώθηκε και έφτασαν κάτι αρχιδάτοι πατριώτες στο σημείο να καίνε συναγωγές και μασωνικές στοές. Γνωρίζουν πολύ καλά ποιός είναι ο "ηθικός αυτουργός" της φτωχοποίησης της Ευρώπης και της καταστροφής του Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Ο κόσμος έξω διαμαρτύρεται. Αυτό το αναφέρω γιά να τονίσω τη διαφορά/αντίθεση που έχουν έναντι μιάς σημαντικής μερίδας νεοελλήνων που δεν αντιδρούνε ούτε χιλιοστό στο γ@μήσι που έφαγε η πατρίδα μας σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο επί Τσίπρα, και συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον 'Αξελ γλέιφοντάς του δουλικά τον πάτο μήπως και μας απαλλάξει από τον κακό πρωθυπουργό Κούλη!!! Δεν υπάρχει ελπίδα αγαπητέ φίλε!

      Διαγραφή
  2. ο αυταρχισμός μια φορά κι έναν καιρό συνεχίζεται και με μάσκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ORIGINAL MAKPON.
    AΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΧΘΕΣ Σ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΓΟΥΛΟ,
      ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
      ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΚΙΓΙΑΡΕΙ, Η ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ; ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ, ΦΙΜΩΤΡΑ, ΤΕΣΤ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.

    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

    ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΑΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ, ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Π.Υ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ Π.Ε. ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.

    ΟΙ Π.Υ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ Π.Ε. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΙΩΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΝΙΣΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ KTΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ TRUMP H PUTIN ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΗΓΕΤΩΝ.
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπαρχει διχασμος!!! Ειναι ξεκαθαρο!!! Με φιμωτρο και δουλος η χωρις φιμωτρο και ελευθερος;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή