Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

MACRON & SARKOZY ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ..


Στην σημερινή Γαλλία, στην οποία οι Τούρκοι ψηφοφόροι είναι ελάχιστοι και η Τουρκία αποτελεί επιζήμιο παράγοντα για τα αγροτικά προϊόντα, παρατηρούμε τελευταία ότι ο Σαρκοζί έχει αναλάβει επίσημος πλέον γεωπολιτικός σύμβουλος του Μακρόν, και η Γαλλία πρόκειται σύντομα να βάλει βέτο για την βίζα και την ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Σαρκοζί, ο νέος γκουρού του Μακρόν:

https://www.nouvelobs.com/chroniques/20200707.OBS30980/sarkozy-le-nouveau-gourou-de-macron.html

 

https://www.vanityfair.fr/pouvoir/politique/story/article-mag-macron-et-sarkozy-les-dessous-dune-etrange-amitie/5411

 

https://www.leparisien.fr/politique/macron-et-sarkozy-une-complicite-qui-s-affiche-15-08-2019-8134155.php

 

Σαρκοζί: "Η Τουρκία δεν πρέπει ποτέ να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση":

https://www.europe1.fr/politique/sarkozy-la-turquie-ne-doit-pas-etre-membre-de-lunion-europeenne-2629425

 

https://fr.sputniknews.com/international/201512021019971648-sarkozy-turquie-ue/

 

2 σχόλια:

  1. ενταξει αυτοι....ολα αυτα τα κανουν γιατι ευελπιστουν [και θα εχουν] θεση στο αιγαιο...τουλαχιστον εστω και απο συμφερον υποστηριζουν σ αυτην την φαση την ελλαδα...[αργοτερα δεν ξερουμε,καθοτι η ιστορια μας διδαξε οτι οι ελληνες ανεκαθεν ησαν και ειναι μονοι]..ο ρολος του τραμπ ηθελα να ξερα ποιος ειναι,και γιατι δεν παιρνει φανερα θεση,ενω '''υπογειως νομιζω οτι στηριζει τουρκια'''και μη μου πειτε για τις βασεις με πυρηνικα στο ιντσιρλικ ,γιατι ενταξει ,καλη η χαλιμα αλλα ,μπουχτισαμε.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Ο ΜΑΣΩΝΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΑΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ (ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ "ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ" !!!) ΟΤΙ "ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΑ' ΟΠΛΑ"!!!.

    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ : "ΕΝΑ ΠΑΛΗΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ", ΚΑΙ ΟΤΙ "ΠΟΤΕ' ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΕΝΑ ΠΑΛΗΟ ΟΠΛΟ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΩΤΕΡΟ ΟΠΛΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ::: ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΕ ΠΑΛΗΑ ΤΥΦΕΚΙΑ --ΓΚΡΑΔΕΣ ΤΟΥ 1914 ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ.

    ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΩΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 138 ΕΩΣ 151, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΜΟΑ'ΤΣΟ (BEN SALOM MOATSO), ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. :"ΕΑΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ (NATIVISM) --= AYTOXΘΟΝΙΣΜΟ (ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή