Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Εκλογές ΗΠΑ 2020 - Σκοτεινός χειμώνας - Lockdowns - Πείνα - Great Reset - «Χαπιταλισμός - Happytalism» «Δεν θα σας ανήκει τίποτε»!

Σχόλιο Τuluba: Το σεναριο που κυκλοφορεί εντονα ειναι το ακολουθο... 1. Αποδεικνύεται στα δικαστήρια των πολιτειών ότι υπήρξε νοθεία. Δεν αποφασίζουν όμως να διορθώσουν την νοθεία (υπερ. του τραμπ) 2. Το θέμα πάει για λυση στο αν. δικαστήριο, που μπορει να επιλεξει : να κατοχυρώσει τις πολιτειες στον τραμπ - δεν θα το κανει γιατι θα στοχοποιηθει. : να αποφασίσει την επανάληψη των εκλογών στις πολιτείες - δεν υπαρχει χρονος μεχρι 14 ιανουαριου. : Να δωσει εντολη στο κογκρέσο (pelosi) να ψηφισει για προεδρο με μια ψηφο ανα πολιτεια (συμφωνα με το συνταγμα) 3.H pelosi , θα αρνηθεί να ακολουθήσει το σύνταγμα και την εντολή του αν.δικαστηριου , αν δεν βγει προεδρος μεχρι τις 14 ιαν. γινεται προεδρος η pelosi. 4. O τραμπ κινηται στρατιωτικά και συλλαμβανει την pelosi για προδοσια. Οι δημοκρατικοι κατηγορουν τον tramp για πραξικοπημα και οι ρεπουμπλικανοι την pelosi για προδοσια . 5.to be continue.... https://www.brighteon.com/64a46d81-3e4a-4945-b914-db215bf14d31 καλη δυναμη


 

 https://www.youtube.com/watch?v=pafniXyRvbY

(βάλτε ελληνικούς υπότιτλους)

1 σχόλιο:

  1. Το βίντεο δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, όχι επειδή αναφέρεται σε κάποια πράγματα, που τα έχουμε εντοπίσει εδώ και ημέρες. Οι περισσότεροι δεν τα γνωρίζουν, οπότε κάνει πολύ καλά που τα αναφέρει. Όμως δημιουργεί την εντύπωση, ότι η καμπάλ βρίσκεται σε επέλαση, ενώ αυτή έχει υποστεί σημαντική ήττα. Σε επέλαση βρίσκονται οι Αντιδυνάμεις, και αυτό θα εντείνεται ημέρα με την ημέρα. Ο βασικότερος κίνδυνος από την καμπάλ δεν προέρχεται από πρόσβαση σε στρατηγικά πυρηνικά όπλα, που τουλάχιστον στις ΗΠΑ δεν έχει πλέον. Ο κίνδυνος προέρχεται από την πρόσβασή της σε "τακτικά" πυρηνικά και άλλα βρώμικα όπλα, βιολογικού πολέμου και μη, που όμως και αυτά είναι πάρα πολύ επικίνδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή