Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!! _ ΝΑΙ ! _ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!

VIDEO [ΔΙΑΔΩΣΤΕ]

 

https://www.youtube.com/watch?v=DY5w3Bau_eQ&feature=youtu.be 


 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Το πλάνο ξεσκεπάστηκε. Τα εμβόλια σε συνεργασία με τα κινητά θα είναι η αρχή του κακού γι'αυτόν τον πλανήτη. Το τσιπάκι στα εμβόλια θα δείχνει ακριβώς ποιος έχει πάρει το εμβόλιο. Θα υπάρχει ειδικό barcode, μοναδικό σε κάθε εμβόλιο. 

Links: 

 https://www.youtube.com/watch?v=IGJjE... 

 https://www.youtube.com/watch?v=FWWPJ...

 

14 σχόλια:

  1. MICROSOFT MIKΡO KAI ΑΠΑΛΟ, ΠΟΙΟ;
    TO ΤΣΙΠΑΚΙ Η ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΒΕΛONAΣ;

    MODERNA MODE-RNA = ΕΠΙΛΟΓΗ RNA, ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΜΑΙΜΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ. ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    TA ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ SITE ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΚΥΡΙΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ;
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΟΔΟΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΣ .
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΟΓΚ .
    ΦΙΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας,
    Τό "τσιπακι" είναι παροχυμενη τεχνολογία, δέν μπαίνει τσιπακι.
    Τής moderna, όπως καί αυτό τής Pfizer, είναι εμβόλια παρέμβασης τού DNA με mRNA τού ιού. Με απλά λόγια τό σώμα μας γίνεται εργοστάσιο παραγωγής εμβολίου. Τό "σφράγισμα" που φωνάζουν μπορεί να γίνει με quantum dot tattoo, τίποτα από αυτά δέν θά γίνει γιατί απλά αυτά είναι σχέδια τής Καμπάλας καί μαύρη-νεα τάξη πραγμάτων μας τελειώνει λόγω Τραμπ.
    Τήν ψυχή σου θά πρέπει νά τήν παραδώσεις με βούληση καί όχι αναγκαστικά....

    Καλημέρα καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλε tuluba!

      Χρησιμοποίησα κι εγώ την λέξη τσιπάκι με την αφηρημένη γενικόλογη έννοια. Αλλά καλά έκανες και το υπογράμμισες, γιατί ο πιο πολύς κόσμος μπορεί να φαντάστηκε κάποιο κόκκο πιο μικρό από το ρύζι, που θα του βάλουν με την ένεση.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα φίλε μου, κανένα θέμα, όλοι προσπαθούμε να βρούμε κομμάτια του παζλ....

      Διαγραφή
    3. Όντως αυτό σκέφτεται ο κόσμος, όταν ακούει για τσιπ στο εμβόλιο... κι εγώ αυτό το συνειρμό έκανα όταν το άκουγα.

      Δεν είναι καθόλου όμως παρωχημένο...
      Ξέρουμε άραγε ότι το μικρότερο τρανζίστορ που υπάρχει είναι 5nm;
      Ξέρουμε ότι ο μικρότερος υπολογιστής είναι 0.04mm;

      Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και σίγουρα σε μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χρόνια θα μπορεί ίσως να υλοποιήσει ένα μόνιμο quantum dot tattoo με προχωρημένες δυνατότητες. Αλλά δυστυχώς ο κόσμος δεν παρακολουθεί από κοντά τα τεχνολογικά, οι δε σχετικοί είναι geeks και εύχονται την ώρα που θα γεννηθεί το πρώτο υβρίδιο ρομποτ-ανθρωπος και αυτό το θεωρούν εξέλιξη. Ο Έλληνας από την άλλη, εφόσον είναι πίσω σε όλα, ακόμα δεν έχει νοιώσει (λογικό).

      https://en.wikipedia.org/wiki/5_nm_process
      https://en.wikipedia.org/wiki/Microcontroller#Smallest_computer

      Συμφωνώ για το quantum dot tattoo αλλά δεν θεωρώ ότι το τσιπ είναι παρωχημένη τεχνολογία. Από τη στιγμή που γίνονται έρευνες για νανοτεχνολογία, νανουπολογιστές κλπ, όλα είναι δυνατά (στο μέλλον μάλλον... αλλά ποτέ δεν ξέρεις, αυτό το 5G σε βάζει σε υποψίες όπως και να το κάνεις). Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να μελετάμε το DNA σαν μονάδα αποθήκευσης (που είναι η καλύτερη όλων, μιας και αποθηκεύει πληροφορία για τη ζωή και τη λειτουργία του ανθρώπου, όχι αστεία, και κουβαλάει και όλο το ιστορικό του είδους. Φέτος αν δεν κάνω λάθος, ή τα τελευταία χρόνια τελος πάντων, κατάφεραν για πρώτη φορά να αποθηκεύσουν πληροφορία σε DNA. Στο περίπου το λέω, ψάξτε το).

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ...
    ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΑΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ``ΘΑ''
    ΛΕΣ, ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ.
    ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΝΑ... ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΝΟΥ... ΒΟΥΛΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΝ.
    ΤΑ ``ΘΑ'' ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΦΙΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ``ΑΝ''
    ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
    ``ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ''
    ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.. ``ΑΝ''!!!
    ``ΑΛΛΑΙ ΜΕΝ ΒΟΥΛΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ [ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΙΔΙΩΝ], ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΟΣ ΚΕΛΕΥΕΙ''
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βίντεο είναι για γέλια και για κλάματα. Ο τύπος είναι εμφανώς μειωμένων ικανοτήτων και μηδενικής τεχνικής αντίληψης, ούτε να μιλήσει δε μπορεί. Ντροπή να διαδίδονται τέτοια, ντροπιάζουν όλο το κίνημα και δίνουν λαβή για λοιδορία, δικαίως. Λυπάμαι για την κατάσταση που έχει φτάσει το εκπαιδευτικό σύστημα κι αμολάει τέτοιους αστοιχείωτους στην κοινωνία, που θέλουνε και βήμα.

    Μπείτε στον κόπο να διαβάσετε λίγο το ΦΕΚ B 4792 - 30.10.2020, Σύσταση Εθνικού Μητρώου Εμβολιασμών. Τα εμβόλια θα φέρουν barcode ο οποίος θα καταχωρείται στο σύστημα από τον εκτελούντα τον εμβολιασμό. Αυτό που δείχνει ο τύπος στο βίντεο αντί για barcode έχει τον κωδικό σε τσιπ για να μην είναι καν εμφανής. Το φακέλωμα θα γίνεται έτσι κι αλλιώς στο μητρώο, είτε με barcode είτε με τσιπ. Τα υπόλοιπα περί κινητών είναι τερατολογίες και παραλήρημα. Που είναι το σκανδαλώδες δε μπορώ να καταλάβω. Και τα βιβλία στα βιβλιοπωλεία φέρουν αντικλεπτικό τσιπ με κωδικό. Και;

    http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wHUdWr4xouZundtvSoClrL8-P6rKj9bdKHnMRVjyfnPUeJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtRXqSxsjkCsIalcM1UEJo7xkhC4-aDneK0O136a0vmab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό, αλλά μήπως πρέπει να το δούμε το θέμα λίγο πιο σφαιρικά;
      Γιατί να μπαίνουμε στο δίπολο "έχει τσιπάκι"-"δεν έχει τσιπάκι", στο οποίο συμφέρει κάποιους να μπούμε για να μας συκοφαντούν ως συνωμοσιολόγους ενώ το ερώτημα είναι το εξής:

      Από πότε είναι θεμιτό να μπαίνει ένα τσιπ (τύπου κάρτας SIM ας πούμε, γιατί σαν τέτοιο φάνηκε στο βίντεο, μπορεί να κάνω λάθος) σε ένα εμβόλιο; Τι δυνατότητες δίνει αυτό στο κράτος επάνω μας;

      Έτσι κι αλλιώς σταδιακά μας το έφερναν τόσα χρόνια. Ναι, μπορεί και το βιβλίο να έχει τσιπ (τουλ. μέχρι να ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ) αλλά άλλο το τσιπ να είναι ΜΕΡΟΣ του προϊόντος, και άλλο να έχει απλά έναν barcode, μοναδικό μόνο στο κατάστημα που το πωλούσε. Το προαιρετικό αυτό τσιπ στο εμβόλιο όπως εξηγεί ο CEO της εταιρείας, θα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΜΟΝΑΔΙΚΟ στη χώρα. Δλδ το κράτος σε έχει συνδέσει απευθείας με το εμβόλιο, μοναδικά. Ξέρεις εσύ κανένα μηχανισμό που να ταυτοποιεί μοναδικά τη συναλλαγή σου για ένα βιβλίο; Αν θες πας και το ξανααγοράζεις και 2 και 3 φορές. Το εμβόλιο θα είναι μοναδικά ταυτοποιήσιμο. Το συγκεκριμένο εμβόλιο που έκανες ΕΣΥ. Από εκεί και πέρα, αυτό θα μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά, μάντεψε με τι: με την ταυτότητα-κάρτα. Και γιατί είναι τσιπ; Γιατί ίσως θα πρέπει να το έχεις μαζί σου πάντα, και ίσως αυτό να είναι απαραίτητο και για να σου ανοίγει κάποιες "πόρτες", κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

      Στην ίδια διαδικασία λοιπόν, μπαίνουν και οι αντι-συνωμοσιολόγοι όταν εξετάζουν αυτά τα θέματα. Πρέπει να μπορούμε να βλέπουμε λίγο παραπέρα, έστω και για διάφορα ενδεχόμενα. Έτσι πρέπει να το προσεγγίζουμε το θέμα. Και ο χρόνος μετά θα μας δείξει τι ισχύει, και ίσως και με λίγο ψάξιμο παραπάνω να ξεκαθαρίσει το πράγμα προς οποιαδήποτε πλευρά. Πάντως, δεν γίνεται να μην μας προκαλεί την απορία, γιατί να πρέπει το εμβόλιο αντί για έναν barcode (που ίσως τον έχει επάνω στο φιαλίδιο έτσι κι αλλιώς), να πρέπει να "αναβαθμιστεί" με ένα τσιπ. Σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να προκαλεί ερωτήματα.

      Διαγραφή
    2. Αυτό που προσπάθησα να εξηγήσω είναι οτι η σύνδεσή σου με το εμβόλιο γίνεται και με barcode, που είναι και αυτό ένας μοναδικός αριθμός. Για το σύστημα του φακελώματος είτε ο αριθμός είναι γραμμένος πάνω σε πλαστικό (barcode) ή σε πυρίτιο (τσιπ) δεν έχει καμία διαφορά. Το θέμα είναι οτι τα εμβόλια θα εκδίδονται με έναν μοναδικό αριθμό πάνω τους και θα υπάρχει ένα σύστημα εκβιασμού και φακελώματος. Ακολουθεί το χάραγμα των ανθρώπων με το quantum dot tattoo και λουσιφεράση.

      Αν σε όλα αυτά σε ενοχλεί το τσιπάκι κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος, βαράς άσφαιρα και δεν βοηθάς προς τη σωστή κατεύθυνση.
      Τα βιβλία συνεχίζουν να φέρουν το τσιπάκι και μετά την απομάκρυνσή τους από το κατάστημα. Απλά ο συγκεκριμένος κωδικός που περιέχει το τσιπ του βιβλίου καταχωρείται ως αγορασμένος στο σύστημα του βιβλιοπωλείου όταν πληρώσεις και έτσι μπορείς και περνάς τις μπάρες εξόδου χωρίς να χτυπάει ο συναγερμός..

      Άνθρωπος, Έκδοση 2.0

      Τσιπ βιβλίων

      Διαγραφή
    3. Δεν κατάλαβες την ανάλυση. Μίλησα και για τα τσιπ των βιβλίων και για το τι διαφορά έχει εκείνο το concept από αυτό των εμβολίων.
      Δεν ήταν σε αντιπαραθετικό ύφος η απάντηση, αλλά σε διαλεκτικό.

      Διαγραφή
  6. ΤΣΙΠΑΚΙ ΕΛΛΗΝΑ
    ΑΦΜ
    ΑΜΚΑ
    ΕΚΦΑ
    ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ
    MAIL
    SMART PHONE
    INTERNET
    WIFI
    ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΜΜΜ
    ΚΑΡΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ SUPER MARKET * ΚΑΥΣΙΜΩΝ *ΑΓΟΡΩΝ κ.τ.λ.π.
    ΘΕΛΕΤΕ και άλλα …..
    Θα μου πεις ναι αλλά δεν το έχω εσωτερικά μέσα μου !!!!
    Πάμε παρακάτω εσωτερικά μέσα μου.
    Τροφή Νερό Αέρας
    μπορείς να πεις ,τρως πίνεις και αναπνέεις ακόμα, από ποια οπτική!!!!
    Ότι τρως πίνεις και αναπνέεις ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ,ΧΗΜΙΚΑ,CHEMICALTRAILS
    Και αφού με τα παραπάνω μπήκαμε στο χορό ας συνεχίσουμε με νέα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ που όντος την ακλουθούμε πιστά και συγχρόνως θέλουμε να την ξορκίσουμε.
    ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. > ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ''ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ .. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή