Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Χρόνια Πολλά σε Άγγελους, Αγγελικές, Μιχάληδες, Μικαέλες, Ραφαέλες, Ραφαήλιδες, Σταμάτηδες, Σταματίνες!


ΤΡΟΜΕΡΟ !! Η Πανίσχυρη προσευχή στον Αρχάγγελο ΜΙΧΑΗΛ

9 σχόλια:

  1. ΤΡΑΜΠακουλας: «Οι εκλογες δεν εχουν τελειωσει. Ο Μπαηντεν βιαστηκε πολυ να ανακυρηξει τον εαυτο του νικητη των εκλογων. Οι εκλογες είναι ακομα πολυ μακρυα απο το να εχουν τελειωσει. Ολοι ξερουμε γιατι ο Μπαηντεν βιαζεται να προσποιηθει ανυποστατα οτι είναι νικητης και γιατι ορισμενα ξεπουλημενα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης της Αμερικης προσπαθουν απεγνωσμενα τοσο πολυ να τον βοηθησουν: ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΠΟ-ΝΟΘΕΙΑΣ, διοτι φοβουντε οτι μετα απο την αποδειξη της αληθειας δεν θα βρισκουν μερος να κρυφτουν. ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΨΗΦΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ». Συντομα θα δοθει μεγαλη συνενευξη στην Φιλαδελφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ: Αμερικανο-Καναδεζικος ιστοτοπος (New York Post) αναφερει οτι ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΕΝΕΝΤΥ Ο ΧΑΝΤΥ ΜΠΑΗΝΤΕΝ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΖΟΕ ΜΠΑΗΝΤΕΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ καθως και σχεσεις με ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, οσον αφορα την εκτεταμενη καλπο-νοθεια στις Εθνικες Εκλογες της Αμερικης // Υπενθυμιζουμε οτι ο Χαντυ Μπαηντεν ειχε συληφθει και κατογηρηθει παληοτερα για κατοχη και διακινηση σκληρων ναρκωτικων // Ακομα στην αρχη ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ταξιαρχίες των Αγγέλων, με επικεφαλής τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ως Μάχιμα Τάγματα του Πνεύματος, φέρουν τον Θώρακα του Φωτός και κρατούν τις Λόγχες της Επιγνώσεως, ως επίτευγμα Μετανοίας και Αρετής. Νίκησαν στον πόλεμο εις τους ουρανούς τον εωσφόρο και τους αγγέλους αυτού, που "εβλήθησαν εις την γην, ότι ουκ έστιν τόπος εν των ουρανώ, πού στήναι". Ο Αρχάγγελος Μηχαήλ κρατεί την πύρηνη Ρομφαία, που είναι δίστομος. Από όποια μεριά κι αν πορευτεί κάποιος, ΘΑ ΚΟΠΕΙ. Η μια πλευρά κόπτει την κακία, τον δόλο, το μίσος εις βάρος των αγαθών, τα συνωμοτικά σχέδια και την πρακτική επιβολής πνευματικής και υλικής υποδούλωσης στην ανθρωπότητα, την πρακτική παρανόμου εναπόκτησης ψευδών δυνάμεων και πονηρού πλουτισμού μέσω αιμοποσίας και ανθρωποθυσιών. Η άλλη πλευρά αφαιρεί την φιλαυτία, την άγνοια, την ολιγωρία, την μικροψυχία, την μικρόννοια, την έλλειψη θάρρους και σθένους, την μοιρολατρία, την αυτολύπηση, την κατάθλιψη, την οκνηρία, την αδράνεια, την συνθηκολόγηση και υποταγή μπροστά στο κακό, την αναισθησία και την έλλειψη αγάπης και υγιούς ερωτισμού, τον εθισμό και την υποταγή στα πάθη. Παρέχοντας χώρο για να ευδοκιμήσει η ανδρεία, η σύνεση, η αλληλεγγύη, η ευαισθησία, η ταπεινοφροσύνη, η φιλανθρωπία, η φιλοπατρία, η αξιοπρέπεια, η οξύνοια, η μετάνοια ΚΑΙ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ. Για να ανθίσουν η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΑΦΘΟΝΙΑ για όλους, μετατρέποντας ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, πνεύμα, ψυχή και σώμα σε ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Κάθε άνθρωπος καλείται να επιλέξει την πλευρά που θα πορευθεί. Και στους ανθρώπους εδόθησαν πτερά, όπως αυτά των Αγγέλων. Αυτά όμως δεν είναι ορατά και για να λειτουργήσουν χρειάζεται να ενεργοποιηθούν μέσω των Αρετών του Πνεύματος. Την ημέρα εορτασμού των Αγγέλλων καθιέρωσε ως ημέρα της η πολεμική αεροπορία. Ας ακολουθήσουμε την προτροπή της:
    ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ!
    Πέραν όμως των ουρανών, μας ανήκουν η γη, τα ύδατα και το πυρ. Το στράτευμα στηρίζεται ταυτοχρόνως δίπλα στους ιπταμένους και στον στρατό ξηράς, στις δυνάμεις του ναυτικού και στο πυροβολικό. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝ. Στο ταμείο ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΓΝΟΦΟΥ πλάθουν οι ταπεινοί τον Εσωτερικό Πολτό της Μετανοίας, ως σκαπανείς της αποκατάστασης του κάλους στον επερχόμενο Κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΜΠΑΙΝΟΥΝ-ΣΤΟΝ-ΓΥΨΟ-ΟΙ-ΗΠΑ-ΜΠΑΪΝΤΕ/ Φανταστείτε η Ελλάδα τι έχει να πάθει με αυτά τα τέρατα που βγήκαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΕΣ νομιζω πως ηλθε η ωρα!
    @αμηστε τους απανταχου καραγκιοζηδες οπου τους βρειτε.
    Επαναστασις Παντου.
    Οχι παθητικοτητΑ και αναγνωση πουλημενων μυθιστοριογραφων.
    Μας απαγορευσαν να Ζουμε!
    Ποσο περισσοτερο?
    Θα μπορουσα να πω και αλλα.
    Δεν πρεπει Τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΆΤΕ ΑΛΛΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΠΟΨΕ....

    ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ "ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ" ΚΑΝΩ ΈΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΑΡΚΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ.

    ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΎΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΙΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ!

    "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΧΑΖΕΡΩΝ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ:ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΕΔΙΝΕ ΚΡΥΦΑ ΟΠΛΙΣΜΌ ΣΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΎΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΟΡΔΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΥ/ΑΤΤΙΛΑ/ΤΖΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΑΥΡΙΟ ΕΣΕΙΣ.ΕΝΑΣ ΡΩΣΣΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ.ΚΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ.
    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΜΟΔΙΨΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΓΌΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ ΠΛΕΟΝ,ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑ!

    ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡΙΟΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ,Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ.ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ+ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΙΧΑΉΛ....ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑ,ΤΟΥΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ.
    ΩΣ ΕΝ ΟΥΡΑΝΩ ΚΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΒΛΟΝΤΥΑ.ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
    ΒΟΉΘΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΑΡΜΕΝΊΑ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΟΦΕΙΟΕΙΔΗ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΕΎΚΟΛΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΣΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΟΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΔΡΆΚΟΥ....
    ΕΙΘΕ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΙ ΟΙ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΝΙΚΗ...ΝΑ ΣΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΡΕΤΗΣ,ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΡΩΣ,ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΘΕ..."

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΊΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΛΠΊΔΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΆ:ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΌΤΗΤΑ ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ:"ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΡΙΚΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ 62 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΏΝ ΧΩΡΩΝ.

    ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΑΠΛΟ:ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΣΕ -ΑΝ,ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΑΡΑ ΓΕΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΉ.

    ΚΑΙ ΣΤΟ "thesecretrealtruth":ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΊΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ;
    ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ;ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΜΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΊ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΨΕΥΤΟΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΟΛΟΙ ΜΑ ΌΛΟΙ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ(ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ)ΕΙΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ.ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ Ο ΥΙΟΣ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΕΥΡΏΠΗ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΑΛΙΝ;ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΊΑΣ. ΈΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΒΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΈΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΩ "DIPLOMATIC IMMUNITY" RIGHTS TΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ,ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΕ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΙΜΟΘΥ ΧΟΛΜΣΕΘ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΝΉΓΙ ΣΤΙΣ ΦΙΔΟΦΩΛΙΕΣ;ΑΓΡΙΟ!ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟ!

    ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑΝ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ
    ΑΝΑΦΕΡΩ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟΝ;ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA EXOYN.

    Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΆΨΥΧΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ DNA...ΥΒΡΙΔΙ
    Α=ΥΒΡΙΣ ΖΗΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΟΝΤΩΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΜΑ ΚΑΙ ΈΜΒΡΥΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

    ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΌΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΚΑΣΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΟΝΤΑ" ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ.
    ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΥΒΡΊΔΙΑ ΕΤΣΙ;

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ LORD OF THE RINGS.AΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ" ΚΑΙ ΚΡΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΆ "WHAT SAY YOU?".

    KI ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ "ΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ".

    ΡΙΤΑ

    ΥΣ.
    ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΣΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΕΣΕΙΣ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή