Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΠΕΙΓΟΝ ! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΩΡΥΕΤΑΙ ! ΕΣΕΣΘΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ !

 Σχόλιο Διόδοτου: Το μόνο που δεν θέλω να σάς συμβεί με το άρθρο της κυρίας Παγκράτη, είναι να σάς πιάσει κατάθλιψη. Διαβάστε το ψύχραιμα, ίσα ίσα για να συνοψίσετε στο μυαλό σας το τί ακριβώς θα συμβεί στην ανθρωπότητα αν δεν καταφέρει ο Τραμπ να δικαιωθεί, να κλείσει τους σατανιστές καμπαλο-νεοταξίτες στη φυλακή και να γίνει ξανά Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Και στο άρθρο δεν περιγράφεται απλώς ένα αόριστο εγγύς μέλλον.. -εδώ σε θέλω- μιλάει για το ίδιο το 2021, στο οποίο με συνοπτικές διαδικασίες θα στήσουν παγκόσμια δικτατορία απολύτου στέρησης προσωπικών ελευθεριών και γενοκτονίας μας, τα ερπετά. Και ναι.. μια προσευχή στην Παναγία μας που προτείνει η κα Άννα, για όσους το θεωρούν απαραίτητο και το νιώθουν, δεν βλάπτει.. Τώρα τα άλλα περί τεραστίων σεισμών κλπ, που διαδίδονται στο διαδίκτυο ως νεοφανείς προφητείες, τα βρίσκω λίγο ύποπτα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ-ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ-ΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΡΥΘΜΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ!

1) ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΤΑ ΤΣ@ΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΩΣ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 8 ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΩΣΠΟΥ ΕΧΘΕΣ (4/11) ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΣΚΑΪ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΕΔΙΝΑΝ ΩΣ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ, ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΤΑΙ!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΧΙΣΕ, ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΟΥΣ (ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΧΕΙ) ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΤΖΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΕΦΑΛΙ!

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΝΟΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΡΕΣ! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ (ΕΝΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΩΡΗΔΟΝ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ!

Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΨΥΛΛΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΠΟΥ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!

ΛΕΓΕΤΑΙ -ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ- ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΥΔΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΣΕΙ!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΚΔΟΧΕΣ:
Α) ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΝΤΠ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΩ ΗΔΗ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Ε.Ε. ΚΛΠ.

Β) ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ANΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΟΛΥΜΗΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ!

Γ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΙΚΗΣ ΤΡΑΜΠ, ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!

Δ) ΤΕΛΟΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ!

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΡΙΑΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ (ΜΕ 270 ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ), Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΗ! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΤΡΟΠΑ, ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΗ; ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ!

2) ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ, ΜΟΛΙΣ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΕΓΕΙΡΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ SLEEPY JOE, Η ΚΟΥΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΗΠΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ! ΗΔΗ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΓΓΕΛΩΣ, -ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο “ΚΑΛΟΣ” ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ- ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ!

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ! ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΝΤΠ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ (ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΚΘΕΤΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΝΑΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΟ):

1) Εκ νέου περιοριστικά μέτρα αρχής γενομένης από τα αστικά κέντρα και επεκτεινόμενα προς τα έξω.

2) Δημιουργία στρατοπέδων απομόνωσης σε κάθε περιφέρεια.

3) Αύξηση κρουσμάτων και θανάτων από Covid-19.

4) Πλήρες lockdown (εξάμηνο) πολύ πιο αυστηρό από το πρώτο.

5) Μετάβαση σε καθολικό πρόγραμμα βασικού εισοδήματος.

6) Μετάλλαξη του ιού και τρίτο ισχυρότερο, πιο θανατηφόρο κύμα.

7) Κατάρρευση αλυσίδων εφοδιασμού, ελλείψεις αποθεμάτων, οικονομική αστάθεια.

8) Ανάπτυξη στρατού παντού και περιορισμός ταξιδιών και ελεύθερης μετακίνησης.

΄Ολα τα παραπάνω ευελπιστούν, να τα ξεκινήσουν το Νοέμβριο του 2020 και να τα ολοκληρώσουν το τρίτο τρίμηνο του 2021.

Παρόμοια προγράμματα βέβαια θα εφαρμοστούν σε όλες τις χώρες, ούτως ώστε να υπάρξει οικονομική κατάρρευση διεθνώς.
Τι ακολουθεί; Οι “φιλάνθρωπες” κυβερνήσεις με τη χρηματοδότηση του ΔΝΤ θα προσφέρουν στους πολίτες τη δυνατότητα παραγραφής όλων των προσωπικών τους χρεών από κάρτες, δάνεια, υποθήκες θέτοντας τους εξής όρους:

1) Το άτομο θα χάσει όλην την περιουσία του για πάντα.

2) Και οπωσδήποτε θα εμβολιαστεί για τον Covid για να έχει δικαίωμα, να ζει φυσιολογικά και να ταξιδεύει απεριόριστα ακόμα και μέσα σε συνθήκες καθολικού lockdown.

Και ποια θα είναι η τύχη όσων αρνηθούν, να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα;

1) Αρχικά θα ζουν κάτω από επ’ αόριστον κατ’ οίκον περιορισμό.

2) Στη συνέχεια και αφού οι περισσότεροι θα έχουν ήδη συμμετάσχει στο πρόγραμμα, οι αρνητές θα θεωρηθούν επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια.

3) Επομένως, θα κατασχεθούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και θα μεταφερθούν σε εγκαταστάσεις απομόνωσης.

ΗΔΗ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ (1), ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΩΣΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ!

ΤΟ (2) ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ! ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΑ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΥΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

ΤΑ (3), (4) ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΔΗ, ΤΟ (5) ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ!

ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ!

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ “ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ” ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΡΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ! ΤΟ ΔΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ “ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ”! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ! ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΝ ΟΨΕΙ!

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΣΩ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΑ!

ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ! ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟ; ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ; ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ; ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ SOCIAL MEDIA, ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΣΑΙΤ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ!

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΠΑΙΔΕΣ -ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ- ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ…

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΕΥΡΙ, ΛΑΔΙ ΚΛΠ.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.

ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΙΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ Η ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΨΑΛΤΗΡΙ, ΣΤΑΥΡΟ, ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙ, ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΩΡΟ!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝ ΩΡΑ ΔΕΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

• Σαν έρθουν τα δεινά, στους δρόμους να μη βγείτε. Να κλείσετε την πόρτα σας και μέσα να καθίσετε.

• Ευαγγέλιο να έχετε στο σπίτι, που έχει χάρη, στα δεινά να σας περιφρουρήσει.

• Τον Τίμιο Σταυρό σαν όπλο να κρατείτε, από τις σφαίρες του εχθρού εσείς να φυλαχθείτε.

• Καθαρό κερί ποτέ να μη σας λείπει, και κερί της Αναστάσεως να έχετε στο σπίτι.

• Λιβάνι να έχετε και κάρβουνα μαζί με το θυμιάμα, του εχθρού τα μάτια να τυφλώνει ποτέ να μη σας βρεί.

• Και πάντα αγιασμό στο σπίτι να κρατείτε, λίγο από αυτό να πίνετε ποτέ να μη διψάσετε.

• Και αντίδωρο να έχετε φυλαγμένο, με λίγο θα χορταίνει και ο πεινασμένος.

• Και θεία ρήματα να έχετε και ψαλτήρι. Από τα μάτια των εχθρών πάντοτε να σας κρύβει.

• Και τέλος, πίστη να έχετε σαν βράχο στην καρδιά σας, γιατί εν ώρα των δεινών θα είμαι κι εγώ κοντά σας.

Με αυτά που σας είπα να εφοδιασθείτε, θέλω αυτό το μάθημα παντού να μοιραστεί, ο κόσμος που δεν ξέρει να πληροφορηθεί.

Ειδήσεις εκ του Ουρανού στέλνω η ΠΑΝΑΓΙΑ, και όσοι τις τηρήσετε θα βρείτε σωτηρία.

Στέλνω για όλους συμβουλές για να προφυλαχθείτε, όταν θα έρθουν τα δεινά εσείς να μη χαθείτε.

Στέλνω την ευλογία μου απ’ της καρδιάς τα βάθη, και εις την ώρα των δεινών τον κόσμο να σκεπάσει.

Αμήν, Αμήν, Αμήν.

ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΛΕΕΙ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ (ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ / ΗΡΘΕ), ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

 

triklopodia.gr 

9 σχόλια:

  1. Να που υπαρχουν μορφωμενες και σκεπτομενες Εληνιδες. Σπανιο ειδος, αλα υπαρχουν. Απο το ολοτελα, κατι ειναι κι αυτο // Διοτι με τις περισοτερες Εληνιδες . . . ειναι να κλαις με μαυρο δακρυ για την καταντια τους // Αγαπητη Ανα, αν ελιπε η πολυλογια, τα παπαδιστικα και τα ψιλο-τρομοκρατικα, θα ηταν ενα πολυ καλο αρθρο. Εχεις μελον παντως και συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Κώστα / Αγαπητοί φίλοι του ιστολογίου,

    Δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία κάποιων ότι ο Τραμπ θα δικαιωθεί δικαστικώς.
    Ότι διόρισε την Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου δεν εγγυάται το παραμικρό.

    Ανατροπή (έστω και νοθευμένου) αποτελέσματος εκλογών από δικαστήριο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκαλέσει αιματηρές ταραχές.
    Ειδικά στην παρούσα περίπτωση, οι ταραχές θα είναι πολύ χειρότερες από αυτές του καλοκαιριού και θα είναι αδύνατον να ελεγχθούν χωρίς την επιβολή στρατιωτικού νόμου.
    Ποιο δικαστήριο είναι διατεθειμένο να αναλάβει το βάρος μιας τόσο μεγάλης ευθύνης;
    (Μιλάμε για μια υπερδύναμη σαν την Αμερική κι όχι για τριτοκοσμικές μπανανίες όπου η πολιτειακή ανωμαλία αποτελεί καθεστώς).

    Τεράστιες είναι οι ευθύνες και του ίδιου του Τραμπ, που είχε στη διάθεσή του τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να θωρακίσει τη διακυβέρνησή του από τη θρασύτατη υπονόμευση που φαίνεται να κορυφώθηκε στις προχθεσινές εκλογές.
    Μου φαίνεται αστείο μια κυβέρνηση να επιτρέψει στην αντιπολίτευση να κάνει νοθεία στις εκλογές μόνο και μόνο για να αποκαλύψει και να καταγγείλει τη νοθεία εκ των υστέρων, γι' αυτό δεν θεωρώ σοβαρούς τους σχετικούς ισχυρισμούς που συναντώ στο διαδίκτυο.

    Θεωρώ πρόωρο να γίνουν προβλέψεις για τους επόμενους μήνες, γι' αυτό δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις υπόλοιπες εκτιμήσεις της κυρίας Παγκράτη.
    Θα σταθώ μόνο σε όσα γράφει περί «μετάλλαξης του Έλληνα». Με εξαίρεση όσους είναι βολεμένοι με το υπάρχον σύστημα εξουσίας, οι περισσότεροι Έλληνες έχουν παραιτηθεί.
    Λόγω της πικρής ιστορικής εμπειρίας και των συσσωρευμένων απογοητεύσεων, έχουν πάψει να ελπίζουν στο οτιδήποτε και έχουν αποδεχθεί ότι τα πράγματα θα γίνονται ολοένα και χειρότερα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να τους αδικήσω.

    Εύχομαι τα καλύτερα για όσους αγαπούν αυτόν τον τόπο.

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά που γράφει η εν λόγω κυρία είναι γνωστά για όσους ψάχνουν το τι πραγματικά συμβαίνει. Είναι επίσης γνωστό σε όσους μπαίνουν στην Τρικλοποδιά ότι πολύ συχνά αναρτούνται άρθρα της. Χωρίς να αμφισβητώ την ειλικρίνεια, την πίστη και την αγάπη της για την Πατρίδα και τον Άνθρωπο, η κυρία αυτή φαίνεται παρορμητική, άκρως συναισθηματική και προσκολλημένη στις επίσημες θρησκευτικές νόρμες, που περιέχουν τη μαυρίλα της Παλαιάς Διαθήκης. Το ίδιο και αρκετοί αγνοί μεν, ανίκανοι να αποσυμβολίσουν τις γραφές δε, προσπαθώντας να ερμηνεύσουν κατά γράμμα τα οράματα και τις προφητείες. Τέτοια κείμενα, γεμάτα αρνητικά συναισθήματα, μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στους λιγότερο ψύχραιμους και αδύναμους ανθρώπους.
    Φυσικά και θα πρέπει να προσευχόμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, αλλά που θα βρεθεί αυτή η δύναμη αν όλη μας η ενέργεια έχει γίνει καπνός από τον τρόμο και το σώμα και η ψυχή έχουν παραλύσει; Από την άλλη, για ποιες προμήθειες μιλάμε; Πόσο καιρό θα κρατήσουν κάτω από τέτοιες συνθήκες; Για ποια ύπαιθρο μιλάμε; Εκεί έχουν φυτεύσει - και εξακολουθούν να το κάνουν -όλο το συρφετό των τζιχαντιστών; Εκεί που δουλεύουν αμέτρητοι τριτοκοσμικοί μουσουλμάνοι; Εκεί που υπάρχουν μόνο γερόντια και τα βουνά με τα περάσματά τους είναι εδώ και καιρό γνωστά τους ξένους εισβολείς;
    Τα πράγματα έχουν προχωρήσει στο μη περαιτέρω και ό, τι και να συμβεί θα χυθεί πολύ αίμα. Εφ’ όσον νικήσουν οι υπηρέτες του κακού, έχουν όλο τον τεχνικό εξοπλισμό να σε ξετρυπώσουν όπου κι αν βρίσκεσαι …Άλλος τρόπος δεν υπάρχει από την πάλη ενάντια στον εχθρό του Ανθρώπου. Καθένας από το σημείο που βρίσκεται. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, γιατί πρόκειται για την κορύφωση της μεγαλύτερης τραγωδίας από καταβολής πολιτισμού, όπως τουλάχιστον τον γνωρίζουμε. Και βέβαια σε όλες τις τραγωδίες η κάθαρση έρχεται μόνο με σπαραγμό, θυσία και αίμα…Η ίδια η θυσία του Χριστού μας διδάσκει…Τίποτα δεν χαρίζεται και αν το συνειδητοποιήσουμε, τότε θα έχουμε ελπίδα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Αντώνη δίκιο έχεις. Σε σύνολο πληθυσμού έχουν μείνει πλέον κάποιες σπίθες Ελληνικές. Έχουν μείνει όμως! Και οι σπίθες είναι και αυτές πυρ. Καύσιμο υλικό υπάρχει αρκετό. Ένας δυνατός άνεμος μένει να φυσήξει. Και όταν φυσήξει θα σηκωθεί τέτοια πύρινη λαίλαπα που θα εξαυλωσει προδότες και εχθρούς. Και ξέρεις γιατί θα συμβεί αυτό φίλε Αντώνη; Γιατί ο Έλληνας, δηλαδή ο φωτεινός ανθρωπος, δεν γίνεται να χαθεί. Είναι προέκταμα του Θεού στην Γη. Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την ιξηλείψη, κανένας, γιατί σιέπει την που τ’ άψη ο Θεός μου. Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!...

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.com.cy/categories/prosopa/i-romiosyni-en-na-chathi-ontas-o-kosmos-lipsi-pios-itan-o-vasilis-michailidis-pou-egrapse-tin-9i-iouliou-en-lefkosia-kypro/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΕΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ .
    ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ,ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ.
    ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.
    ΜΈΣΑ ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.



    ΛΟΙΠΟΝ !.
    Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΓΏ ΚΆΝΩ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΜΑΖΕΡΑΤΙ ,ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΗ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΔΙΠΛΑ ,ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΌΣ.
    Ο ΡΩΣΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    ΡΙΧΝΕΙ ΡΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΚΑΖΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΗ ΞΑΝΑ ΜΩΡΕ ;.
    Ο ΚΛΩΝΟΣ ;.Ή,Η ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΡΑΒΕΣΤΩ ;.
    ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ.
    ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ,ΘΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΙΑ ΠΥΡΑΛΑΥΡΑ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΆΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΝΑΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟ 2001 ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ.
    ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΎΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ,Η ΝΕΑ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ,ΧΩΡΙΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ,ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ ,ΜΠΛΑΚ ΜΑΤΕΡΣ,ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΜΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΤΡΙΤΟΝ :
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΠΩΣ ΠΑΊΖΕΙ.
    ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ,ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ .
    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Η ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟ ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΙΑ ,ΤΕΑΒΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ.
    ΒΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ.
    ΤΡΙΤΟΝ ,ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ,ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Κ.Τ.Λ ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΠΡΩΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΝΟΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ.
    ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ,ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ.
    ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    "ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΝΟΘΕΙΕΣ ,ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΣΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.
    ΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ !.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ;ΟΧΙ.
    You are godamned convicted.
    NO RIGHT TO TALK.
    ΟΠΩΣ ΣΠΑΖΟΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΜΙΚΡΑ -ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ.
    ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ,ΑΠΟ ΧΑΡΗ ,ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΑΚΕΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΤΙ :ΕΤΣΙ ;ΑΝΤΕ ΆΝΤΕ ;
    ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ;.
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ,ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΤΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ.
    Η ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ,ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΕΜΗΣΤΕ.
    ΟΥΤΕ ΤΡΙΤΟΣ ,ΟΥΤΕ ΣΦΑΓΕΣ ,ΟΥΤΕ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΘΕΛΕ Η ΔΡΑΚΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ !.
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ,ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΞΩ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΝΉΣΚΟΥΣΑ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑ ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ;.
    ΕΓΩ ; Ή ΕΣΕΙΣ ;
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ.
    ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ.
    ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ.ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι..

    Είμαστε έτοιμοι.. να πεσουμε ηρωϊκως μαχομενοι υπερ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρία Παγκράτη, δηλαδή θες να πής πως άφησαν να εκλεγή ο Τράμπ για μια τετραετία και τώρα είδαν τα δύσκολα;
    Χλωμό.
    Το πιθανώτερο είναι να έχασαν μάχες κατά πως λέει ο Αριστόμαχος , άλλωστε γιατί κάνουν όλες αυτές τις βλακείες με επιβολές μέτρων και τα τοιαύτα;
    Γιατί ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως έχουν μαχαίρι και πεπόνι.
    Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ουδέποτε με εγκατέλειψε. Τώρα που η αφύπνιση είναι καθολική θα σκάσω;
    Αμ δε
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο καθενας μπορει να κανει προβλεψη αν συνθεσει οτι καλο ή κουλο κυκλοφορει στο ιντερνετ. Εγω στη μονη σταθερα που δινω βαση ειναι οι προφητειες Αγιων κ δη προσφατων πχ Αγιος Παισιος. Λεει ο Αγιος οτι θα ερθει πεινα. Εγω προτεινω ο καθενας να κανει κουμαντο για την οικογενεια του. Δυστυχως ειμαστε ατυχοι. Ζουμε κ θα ζήσουμε πολυ δυσκολες καταστασεις. Το σχεδιο των σαταναδων ειναι σε εξέλιξη. Προσωπικα το γεγονος οτι επεβαλλαν μασκα ασφυξιας σε παιδακια δημοτικου ειναι η κοκκινη γραμμη που παραβιαστηκε. Η υβρης απο τον αρχιεπισκοπο κ ολους σχεδον τους επισκοπους κατά της Θειας κοινωνιας κ του Αγιου πνευματος , που αποφανθηκαν οτι ΜΟΛΥΝΕΙ!!!! οι αθλιοι, Πιστευω ειναι μια δευτερη κοκκινη γραμμη που παραβιάστηκε, κ που εδω θα μας τιμωρησει ο ιδιος ο Ιησους Χριστος αφηνοντας μας απροστατευτους. Συνεπως ειναι σοφρων ο καθενας να προετοιμαζεται για να προστατεύσει την οικογένειά του, γιατι ήδη ζουμε φοβερες καταστασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή