Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΗΠΑ

γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ 


 

ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ….ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΗΠΑ…..

  • Δεκαέξι πολιτείες δήλωσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο ότι υποστηρίζουν την προσπάθεια του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας Ken Paxton να μηνύσει για να αντιστρέψει αποτελεσματικά την προβλεπόμενη νίκη του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden στο Electoral College.
  • Η κατάθεση πραγματοποιήθηκε μια μέρα αφότου ο Paxton ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο την άδεια να μηνύσει τη Γεωργία, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια και το Ουισκόνσιν για τα αποτελέσματα των εκλογών τους, τα οποία κέρδισε ο Μπάιντεν σε όλες τις περιπτώσεις.
  • Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέβαλε πρόταση παρέμβασης στην υπόθεση «υπό την προσωπική του ιδιότητα» ως προεδρικός υποψήφιος.
  • Ο Τραμπ νίκησε τον Μπάιντεν στη δημοφιλή ψήφο των κρατών που υποστηρίζουν την προσφορά του Paxton.
  • Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε να συμμετάσχει στη νομική προσπάθεια του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας, Ken Paxton στο Ανώτατο Δικαστήριο για να αντιστρέψει τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές.
  • Ο γιος του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden, Hunter Biden, αποκάλυψε ότι βρίσκεται υπό έρευνα από τον ανώτατο ομοσπονδιακό εισαγγελέα στο Ντελαγουέρ για τους φόρους του.
ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΗΠΑ
ΤΖΟΕ ΚΑΙ ΧΑΝΤΕΡ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

Τα κράτη που υποστηρίζουν την αγωγή, τα οποία όλα έχουν γενικούς εισαγγελείς, είναι τα παρακάτω……Μισούρι, Αλαμπάμα, Αρκάνσας, Φλόριντα, Ιντιάνα, Κάνσας, Λουιζιάνα, Μισισιπή, Μοντάνα, Νεμπράσκα, Βόρεια Ντακότα, Οκλαχόμα, Νότια Καρολίνα, Νότια Ντακότα, Τενεσί, Γιούτα και Δυτική Βιρτζίνια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ, ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ……….ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΔΩ……….ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ…….

Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…….ΗΔΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ….ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ….ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ……

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…….’ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ…..ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ……

ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ…..

ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΤΕ ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ;;;;; ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ……..

ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ……ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ 24ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ………..

ΞΕΦΥΓΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ……..Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ……ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ….ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ…….ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ……

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ……ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΥΛΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΥΒΔΗΣ………ΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ……….

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ…….ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ……….ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ;;;;;; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ….ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ………ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΥΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ….ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ……ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ…..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ…….ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ……ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…..ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ…….ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ……ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…..ΚΑΝΕΝΑ…

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΟ…..ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΠΡΟΛΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ……..ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ….ΚΟΛΟΒΑΡΑΝΕ ΕΝΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟΠΛΗΚΤΟΥΣ………………..

ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ….ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ…….ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ……ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ…..Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ…………..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΤΕ………..ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ…..ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ………

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ…..


 

nikolaosanaximandros.gr 

 

16 σχόλια:

  1. ΔEITE KI AYTO.....


    https://www.youtube.com/watch?v=v0jbJX-FvnA&t=17598s

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Αγγελικούλα μου!

      Ωραίος ο Τ.Πάρις, ίσως καλύτερος από πολλούς άλλους γνωστούς youtubers. Καλά έκανες και μού τον θύμησες, για να τον παρακολουθώ συχνότερα. Το 5ωρο αυτό λάιβ πρέπει να ήταν πολύ καλό για να τελειώνει και με μουσικά γούστα Αhoy, φαντάσου τί καλό υλικό πρέπει να προηγήθηκε.
      Θα το απολαύσω το Σαββατοκύριακο.

      Καλό Ξημέρωμα Αγγελική μας!

      Διαγραφή
  2. Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής (Βίδεον)
    Σας φαίνεται ισορροπημένο αυτό το άτομο ;
    Ο τύπος είναι γελωτοποιός.

    https://amazonios.net/deite-pos-mpike-sti-synodo-koryfis-o-komikos-prothypoyrgos-mas-akoyei-stereo-kai-vgazontas-ti-maska-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

    Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για εκλογές????? Ποια απόφαση το προδίδει (έγγραφο)
    .
    https://www.aftodioikisi.gr/politiki/i-kyvernisi-etoimazetai-gia-ekloges-poia-apofasi-to-prodidei-eggrafo/

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ είναι για να γελάς πραγματικά. Εν μέσω κοροϊδοϊού με τα εκατοντάδες ψευτοκρούσματα ημερησίως, θα κάνουν εκλογές αλλά Δημοκρατικοί, με επιστολική ψήφο μάλλον. Και δεν θα ψηφίσει κανένας φυσιολογικός κάτοικος της χώρας, παρά μόνο κάποιοι λαθρο, τα κομματόσκυλα της ΝΔ, αλλά μόνο αυτοί που πρόσκεινται στον δρακούλη, το ίδιο και τα συριζαϊκά ζόμπι κομματόσκυλα του μαλάκα που αγναντεύει το Αιγαίο από το Σούνιο.
      Όποιοι άλλοι νομίζουν ότι θα μπορέσουν να αλλάξουν κάτι με αυτές τις εκλογές, καλύτερα να πάνε να βρουν τις ψήφους τους σε καμιά χωματερη που θα καταλήξουν (όπως έγινε με τις ψήφους στον Τραμπ), να τις μαζέψουν πάλι για να έχουν κάτι να σκουπίζονται στην τουαλέτα, με αυτά που τους ετοιμάζει η τρι-πτωματική κυβέρνηση κούλη-φώφης-τσίμπλα, που θα βγει στο τέλος από το καπέλο του ρόθτσαϊλντ.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ,Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ,ΟΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ,ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΕΣ.
    ΜΙΑ ΕΜΕΙΝΕ.ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ .ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΜΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ.
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΕΡΓΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΗ ΔΡΑΣΗ.
    ΣΚΛΗΡΗ ,ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ,ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.
    ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗ.
    ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ .ΤΟ ΙΔΙΟ.
    "ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ "....
    ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ.
    ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !.
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ,ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΒΛΑΚΑ ;
    Ε ΒΛΑΚΑ !.
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2019.
    ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ Υ Π Ε Ρ.
    ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΦΤΟΥΝ ΠΕΡΙ ΚΟΡΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ....ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ !.
    ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ,ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗ.
    Μ@ΛΑΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΧΑΧΑΝΩΝ ,ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΚΕΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
    Ο ΠΛΑΝΉΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ .
    ΗΡΕΜΟΙ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΊ , ΕΝΗΜΕΡΩΜΈΝΟΙ ,ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ ,ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΓΗΙΝΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ.
    ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΑΝΑΜΝΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ .ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝ.
    ΞΟΥ ΞΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΠΌΤΕ.
    ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ , ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΊΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια μελλοντική Ελληνική Διακυβέρνηση. Πρόεδρος Κώστας Ταύρος Πρωθυπουργός Νίκος Αντωνιάδης Υπουργός Εξωτερικών Μποτιλιά στο πέλαγος Υπουργός Εσωτερικών Αριστομαχος Υπουργός Εθνικής Αμύνης Ευ Στρατιώτης Υπουργός Υγείας Σούλα Υπουργός Παιδείας Αγγελική Αχαρναί Υπουργός οικονομικών Τουλουμπα Υπουργός Πολιτισμού Ηλίας Κυβερνητικός εκπρόσωπος Αναξίμανδρος κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα

      με τίποτα όμως!

      Οι Άριστοι που θα αναλάβουν είναι ήδη επιλεγμένοι.

      Διαγραφή
    2. Γιώργος Α. - Μεσσήνιος11 Δεκεμβρίου, 2020 17:35

      Μπορώ να έχω το ρόλο του δήμιου; Αμισθί φυσικά...

      Διαγραφή
    3. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΛΑΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.
      ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ, ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΖΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΡΟ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ.
      ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΝΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΑ ΘΕΑΤΡΑ,
      ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΥΠΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΟΥΣΕΙΑ,
      ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΛΗ,
      ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ,
      ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
      ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
      ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΟΥΣ.
      ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ.
      ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ ΑΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  6. https://www.dropbox.com/s/o39o5p0v5uwjruc/Emfylios%20USA.pdf?dl=0 Diabaste to opoios thelei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παράτησα στην τρίτη σελίδα, και μάλιστα κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ποιος το έγραψε και κατέβασα τον κένσορα προς το τέλος του άρθρου, για να σιγουρευτώ για το όνομα.

      Τραϊανού!

      ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

      "Στον πρώτο εμφύλιο συγκρούστηκαν φεουδάρχες τού Νότου με εργοστασιάρχες τού Βορά.."

      Μόνο από αυτή την φράση.. το παρατάς. Γιατί λέει ψέμματα. Και το γνωρίζει καλά και ο ίδιος (ίδιοι).

      Στο παρασκήνιο, ο πρώτος εμφύλιος ήταν ακριβώς ίδιος με τον σημερινό, και με τους ίδιους ακριβώς πρωταγωνιστές. Στο Βορρά, τους ψευτο-προοδευτικούς, διεθνιστές μπολσεβίκους, ψευτο-πολυπολιτισμικούς και ψευτο-δικαιωματιστές (που έκαναν οι ίδιοι προβοκάτσιες καίγοντας μαύρους -Κου κλουξ Κλαν- για να χαρακτηρίσουν ρατσιστές τους Νότιους)..
      και στο Νότο οι Πατριώτες.

      Διαγραφή
    2. Ο Τραϊανού έλεγαν ότι έχει πεθάνει

      Διαγραφή
  7. https://blog.nomorefakenews.com/2020/12/09/trump-glorifies-new-covid-vaccine-what-else-did-you-expect/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με την ευκαιρία ενός σχολίου του ΔΙΟΔΟΤΟΥ…. Εμφύλιος των ΗΠΑ ΕΑΜ Β

    ΕΝΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΑΜΒ


    Ο εμφύλιος στις ΗΠΑ δεν μοιάζει με τους εμφυλίους που βλέπουμε στις ιστορίες των άλλων λαών του τελευταίου αιώνα τής ιδεολογικής «χλαπάτσας» ...Δεν είναι εμφύλιος μεταξύ ανθρώπων διαφορετικής ιδεολογίας ...Είναι εμφύλιος μεταξύ διαφορετικών κεφαλαιοκρατών και εργαζομένων τής ίδιας ιδεολογίας ...Είναι ένας πραγματικός εμφύλιος, ο οποίος ξεκινάει από την πραγματική σύγκρουση των συλλογικών συμφερόντων μεταξύ των εμπλεκομένων μερών και όχι ένας εμφύλιος μεταξύ χαφιέδων, οι οποίοι «μεταφέρουν» διεθνείς και άρα εξωτερικές ιδεολογικές «συγκρούσεις» μέσα στις εθνικές τους κοινωνίες. Δεν είναι ένας πληρωμένος «εμφύλιος» πληρωμένων πρακτόρων, οι οποίοι κινούνται από εξωτερικά «ελατήρια» και απλά εμπλέκουν στα «παιχνίδια» τους τον λαό με προβοκάτσιες, για να φαίνεται κάποια δήθεν σύγκρουση συλλογικών συμφερόντων.

    Ο αμερικανικός εμφύλιος είναι ένας εμφύλιος, ο οποίος οφείλεται σε «κάθετους» διαχωριστικούς «άξονες», οι οποίοι χωρίζουν την κοινωνία σε όμοια μέρη και όχι σε «οριζόντιους», οι οποίοι τη χωρίζουν διαφορετικές κοινωνικές τάξεις μεταξύ τους ...Είναι κοινωνικός εμφύλιος και όχι ταξικός. Ως εκ τούτου κοινωνικές είναι οι συγκρούσεις που τον αφορούν και όχι ταξικές. Είναι ένας εμφύλιος μεταξύ των όμοιων «υποκοινωνιών» μιας διχασμένης κοινωνίας και όχι ένας εμφύλιος διαφορετικών τάξεων της ίδιας κοινωνίας ...Είναι ένας πραγματικός πόλεμος και τα ελατήριά του είναι εσωτερικά.

    Αυτή δεν είναι μια πρωτοφανής κατάσταση για τις ΗΠΑ ...Στην πραγματικότητα είναι ένας εμφύλιος όμοιος με τον προηγούμενο αμερικανικό εμφύλιο. Η μόνη διαφορά την οποία έχει ο σημερινός αμερικανικός εμφύλιος με τον προηγούμενο εμφύλιο οφείλεται στο γεγονός ότι άλλαξε η οικονομία, και άλλαξαν και τα εσωτερικά συμφέροντα της αμερικανικής κοινωνίας, τα οποία έρχονται σε αντιπαράθεση μεταξύ τους

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

    Κάποτε το βιομηχανικό κεφάλαιο του Βορρά νίκησε το έγγειο κεφάλαιο του Νότου. Γιατί; ...Γιατί ήταν ισχυρότερο και άρα και οι κάτοχοί του ήταν ισχυρότεροι. «Γιατί όμως ήταν ισχυρότερο;», θα αναρωτηθεί κάποιος ...Γιατί απλούστατα οι βιομήχανοι είναι ισχυρότεροι από τους γαιοκτήμονες. Οι βιομήχανοι αποφασίζουν με βάση τα συμφέροντά τους ποιοι γαιοκτήμονες θα επιβιώσουν και ποιοι όχι. Το ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Σήμερα συγκρούονται οι προηγούμενοι κυρίαρχοι βιομήχανοι του υλικού —βιομηχανικού— κεφαλαίου με τους κατόχους τού άυλου κεφαλαίου —τής γνώσης— ...δηλαδή της πατέντας και των «Πνευματικών Δικαιωμάτων» τής τεχνογνωσίας. Στις μέρες μας οι βιομήχανοι είναι εκείνοι, οι οποίοι είναι οι αδύναμοι και εξαρτώμενοι από τις αποφάσεις των πιο ισχυρών.

    Στις μέρες μας οι βιομήχανοι είναι εκείνοι, οι οποίοι είναι οι αδύναμοι και εξαρτώμενοι από τις αποφάσεις των πιο ισχυρών. Στη δική μας μεταβιομηχανική εποχή οι κάτοχοι των «Πνευματικών Δικαιωμάτων» αποφασίζουν ποιου βιομήχανου το εργοστάσιο θα συνεχίσει να υπάρχει, και άρα θα συνεχίσει να υπάρχει και να επιβιώνει ως βιομήχανος και ο κάτοχός του.

    Οι αναλογίες, δηλαδή, είναι απόλυτες. Στον πρώτο εμφύλιο συγκρούστηκαν φεουδάρχες τού Νότου με εργοστασιάρχες τού Βορά και στον δεύτερο εμφύλιο συγκρούονται οι εργοστασιάρχες με τους κατόχους τής τεχνογνωσίας, την οποία έχουν ανάγκη τα εργοστάσια για να παράγουνΕφόσον το κεφάλαιο είναι αυτό, το οποίο συντηρεί με τα κέρδη του ιδιοκτήτες και εργαζόμενους, ευνόητο είναι πως οι διαφορετικές αυτές μορφές κεφαλαίου συντηρούν διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Δεν είναι συγκρουόμενα μόνον τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών, αλλά και των εργαζομένων, οι οποίοι είναι επίσης απόλυτα εξειδικευμένοι. Δεν έχει ίδια συμφέροντα ένας βιομηχανικός εργάτης ή ένας μικροκτηματίας με έναν χρηματιστή ή έναν προγραμματιστή ή ηθοποιό. Αυτές είναι οι ομάδες που συγκρούονται σήμερα στις ΗΠΑ, γιατί η κάθε μία απ’ αυτές θέλει να επιβιώσει ...ή στην καλύτερη περίπτωση να επικρατήσει έναντι της άλλης. Άλλαξαν, δηλαδή, οι αμερικανικές «υποκοινωνίες», οι οποίες ταυτίζονται με τα επιμέρους αυτά συμφέροντα και συγκρούονται μεταξύ τους ...Όμως, εξακολουθεί να είναι μία σύγκρουση μεταξύ διαφορετικού τύπου κεφαλαιοκρατών στις ΗΠΑ, οι οποίοι διατηρούν σταθερά την ιδεολογική τους προτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή