Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Ο Στρατηγός Φλυν Αρχίζει με το 'Πάτερ Ημών' - Στρ. Ελικόπτερα στον Ουρανό, Σαφές τι θα Ακολουθήσει (βίντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=XanUxIOpgc0


 

19 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
    Ντόναλντ Τραμπ
    @realDonaldTrump
    ·
    14 λ
    Είχα μια πολύ ωραία συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα Μπιλ Μπαρ στον Λευκό Οίκο. Η σχέση μας ήταν πολύ καλή, έκανε εξαιρετική δουλειά! Σύμφωνα με την επιστολή, ο Μπιλ θα φεύγει λίγο πριν τα Χριστούγεννα για να περάσει τις διακοπές με την οικογένειά του ...
    --------------------------------------------------------------


    @realDonaldTrump
    ... Ο αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας Τζεφ Ρόζεν, ένα εξαιρετικό άτομο, θα γίνει ΕΝΕΡΓΟΣ γενικός εισαγγελέας. Ο πολύ σεβαστός Richard Donoghue θα αναλάβει τα καθήκοντα του Γενικού Εισαγγελέα. Σας ευχαριστώ όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΑΛΛΟΝ Ο ΒILL BARR ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ.......https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1338614499981602819.....ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηλία, Άννα είσαστε tuned που λένε τα αμερικανάκια 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τώρα ο Τζεφ Ροζεν θα πρωταγωνιστήσει εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/12/2018.html#more

      🙂

      Διαγραφή
  4. Ωραία φάση το βίντεο. Ο Στρατηγός Φλυν μίλαγε στον κόσμο και ο Τραμπ πέρασε 3 φορές πάνω από τον κόσμο με ελικόπτερο.

    Ο Στρατηγός δεν μίλησε με κάποια στοιχεία, η ομιλία του είχε καθαρά συναισθηματικό χαρακτήρα. ΟΜΩΣ ο Στρατηγός έβγαζε μια συναισθηματική ΣΙΓΟΥΡΙΑ για την εξέλιξη των πραγμάτων.

    Πολύ cool ο Στρατηγός, όπως και πάντα και ο Τραμπ. Ωραία φάση και η σκακιέρα στο τέλος του βίντεο, όπου τα λευκά κάνουν ματ στον μαύρο βασιλιά.

    Επίσης ο Φλυν έκανε ειδική αναφορά στον Στρατό και μίλησε και για απώλειες ακόμα. Κάτι ξέρει, κάτι μεγάλο θα συμβεί.

    Νοιώθω πολύ πιο αισιόδοξος μετά από αυτό το βίντεο, όχι γιατί έμαθα κάποια καινούργια πράγματα, αλλά γιατί εισέπραξα μια σιγουριά για την εξέλιξη των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.newsmax.com/newsfront/barr/2020/12/14/id/1001507/
    H ΜΕΤΑΓΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ GOOGLE ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΗΜΑ.

    Trump: Ο AG Barr παραιτείται

    Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάνει tweet ότι ο Γενικός Εισαγγελέας Μπιλ Μπαρ θα αποχωρήσει από τη δουλειά του λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Θα διαδεχθεί προσωρινά τον αναπληρωτή Jeff Rosen.

    Σε ένα tweet της Δευτέρας , ο Τραμπ, ο οποίος συνεχίζει να ανακατεύει το προσωπικό του, ακόμη και όταν μια νέα διοίκηση πρόκειται να αναλάβει τα καθήκοντά του τον επόμενο μήνα, είχε να πει: "μόλις είχε μια πολύ ωραία συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα Μπιλ Μπαρ στον Λευκό Οίκο. Η σχέση ήταν πολύ καλή, έκανε εξαιρετική δουλειά! Σύμφωνα με την επιστολή, ο Μπιλ θα φύγει λίγο πριν τα Χριστούγεννα για να περάσει τις διακοπές με την οικογένειά του ... "

    Ένα tweet παρακολούθησης είπε: "Ο αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας Jeff Rosen, ένα εξαιρετικό άτομο, θα γίνει αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας. Ο σεβαστός Richard Donoghue θα αναλάβει τα καθήκοντα του αναπληρωτή γενικού εισαγγελέα. Σας ευχαριστώ όλους!"

    Αν και ο Barr, ο οποίος διαδέχθηκε τον Jeff Sessions και τον Matt Whitaker στον κορυφαίο ρόλο επιβολής του νόμου, υπήρξε σταθερός υποστηρικτής του Trump καθ 'όλη τη διάρκεια της θητείας του, οι διαμάχες μεταξύ των δύο ανδρών έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

    Η έξοδος ακολουθεί μετά από συνέντευξη της 1ης Δεκεμβρίου με το Associated Press, στην οποία ο γενικός εισαγγελέας είπε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν είχε δει «απάτη σε κλίμακα που θα μπορούσε να είχε διαφορετικό αποτέλεσμα στις εκλογές».

    Αυτά τα σχόλια έδωσαν κρύο νερό στους συνεχιζόμενους ισχυρισμούς του Τραμπ ότι ο εκλεγμένος Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έκλεψε τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου μέσω απάτης και χειραγώγησης ψηφοφόρων σε μια χούφτα καταστρεπτικών κρατών - ισχυρισμοί ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδώσει δικαστικές αποφάσεις που να αλλάζουν το αποτέλεσμα.

    Ο Barr, 70 ετών, διέταξε τους αμερικανούς δικηγόρους σε ολόκληρη τη χώρα να ανακαλύψουν εάν υπήρχε σημαντική απάτη στην ψηφοφορία μετά από τους ισχυρισμούς του Trump και συμμάχων όπως ο Rudy Giuliani.

    Μια μέρα μετά τη συνέντευξη του Barr του AP, ο Τραμπ δημοσίευσε μια μαγνητοσκοπημένη ομιλία 46 λεπτών, στην οποία επανέλαβε αβάσιμους ισχυρισμούς ότι οι Δημοκρατικοί είχαν κατά κάποιο τρόπο μηχανικά δημιουργήσει την ήττα του. Η ομιλία επανέλαβε ισχυρισμούς που έχουν απορριφθεί στο δικαστήριο, καθώς και άλλες θεωρίες που δεν παρουσιάζονται στο δικαστήριο.

    Στη συνέχεια, στις 3 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος απέκρουσε να εκφράσει την υποστήριξη του γενικού εισαγγελέα του.

    «Ρωτήστε με αυτό σε αρκετές εβδομάδες από τώρα», είπε ο Τραμπ σε απάντηση σε ερώτηση σχετικά με το αν διατηρούσε την εμπιστοσύνη του στον Μπαρ «Πρέπει να εξετάζουν όλη αυτή την απάτη».

    Ο Μπαρ διορίστηκε αφού ο Τραμπ απέλυσε τον Τζεφ Σέινς, τον πρώτο γενικό εισαγγελέα του, την επόμενη ημέρα μετά τις ενδιάμεσες εκλογές του 2018. Όταν ο Barr ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Φεβρουάριο του 2019, ήταν η δεύτερη θητεία του ως ανώτερος αξιωματικός επιβολής του νόμου του έθνους, αφού κατείχε τη θέση δεκαετίες νωρίτερα, προς το τέλος της προεδρίας του George HW Bush.

    Ταραχώδης περίοδος

    Αυτή τη φορά, η θητεία του Barr ήταν ταραχώδης και αμφιλεγόμενη. Προχωρώντας επιθετικά, επιδίωξε να αποκαταστήσει τη φήμη του υπουργείου ως ισχυρή σε θέματα νομοθεσίας και τάξης και να συνεχίσει τη μακροχρόνια πεποίθησή του ότι το Σύνταγμα δικαιολογεί κυρίαρχο ρόλο για το εκτελεστικό τμήμα.

    Ωστόσο, επικρίθηκε για το ότι υποκλίθηκε στα πολιτικά αιτήματα του Τραμπ, συμπεριλαμβανομένης της εμπλοκής του προσωπικού σε ποινικές υποθέσεις εναντίον ορισμένων συμμάχων του προέδρου, σε σημείο που ορισμένοι εισαγγελείς σταδιοδρομίας παραιτήθηκαν σε διαμαρτυρία.

    Τις εβδομάδες πριν από τις εκλογές, ο Τραμπ ζήτησε ολοένα και περισσότερο από τον Μπαρ να ασκήσει ποινικές κατηγορίες εναντίον του Μπάιντεν. Ο Τραμπ ισχυρίστηκε χωρίς στοιχεία ότι ο Μπάιντεν και ο γιος του, ο Χάντερ, συμμετείχαν σε παράνομες επιχειρηματικές συναλλαγές, ειδικά στην Κίνα.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,
    ΤΟΝ DONALD JOHN TRUMP.
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ, Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.
    PRESIDENT DONALD JOHN TRUMP, HUMANITY IS WITH YOU.
    GO ON DONALD TRUMP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...

    Κι αν δεν κάνω λάθος.. δεξιά από την εξέδρα έχει την εικόνα Της Παναγίας..!


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι πράγματι η εικόνα της Παναγίας

      Διαγραφή
  8. ΑΜΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΦΛΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΗ ΓΙΑ ΘΕΟ...
    ΜΙΛΑΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΣΈΑ....
    ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ -ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOY GEN FLYNN ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΩΝ EPOCH TIMES....https://www.youtube.com/watch?v=SOcFsMKBSak.....ANNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Άννα, επειδή πολλοί μπερδεύονται στα λινκ που έχουν τελείες στο τέλος, όταν ανεβάζεις εσύ και άλλοι φίλοι, σε παρακαλώ να αφήνεις κενό (space) πριν και μετά το url ή ακόμα καλλίτερα να το επικολλάς στο τέλος του κειμένου σου.

      Με εκτίμηση για την προσφορά σου

      ΓΙΩΡΓΟΣ Α - ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

      Διαγραφή
  10. Αγαπητη Αννα, παρακολουθω τα σχολια σου και θαυμαζω την μαχητικοτητα σου. Ολως καλοπροεραιτως a word of advice. Αποφευγε τους EPOCH TIMES διοτι το μεγαλο αφεντικο τους εκτιμα μεν αλλα τους θεωρει απαραδεκτους δε. Την πρωτη ματσολα την εφαγα εγω, δεν πρεπει να υπαρξη δευτερη και μαλιστα προς εσενα.

    Υ.Γ. Αννουλα, διπλοχωριανος ειναι ο υποφαινομενος. Ελκω απο Καστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EPOCH.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΞΑΝΑ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναγκαια διευκρινηση. Αγαπητη Αννα ζητω συγνωμη για το γεγονος οτι το σχολιο μου δεν ηταν crystal clear. Nα τους διαβαζης προς ιδιαν ενημερωση. Εγω τους λατρευω. Αυτος δε ο νεαρος δημοσιογραφος ειναι ατοφιος Αμερικανος πατριωτης και δυεισδητικος.

    Απλως ο φιλος Κωστας τους εκτιμα μεν αλλα τους βρισκει απαραδεκτους δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AHOY,ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ!ΘΕΩΡΗΣΑ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ DONALD ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ ΕΧΑΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΔΩ!ΕΧΑΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ!ΑΝΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έλα ντε που σήμερα έκανα προσωπικό λογαριασμό στο Epoch Times για να μού στέλνονται οι ειδήσεις..
    Αυτό πολύ καλό: https://www.theepochtimes.com/flynn-we-the-people-decide-who-the-next-president-will-be_3619567.html

    Κε Ahoy, δεν είμαι μονολιθικός, είμαι ανοιχτός τύπος. Ζητώ συγνώμη αν φάνηκα λίγο απόλυτος. Είμαι πάντως τύπος που μερικές φορές κρίνει επιπόλαια και βιαστικά. Και πάλι σόρρυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή