Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

"Μια χώρα που κάποτε την έλεγαν Ελλάδα" ή "Και μετά σού λένε γιατί ασχολείσαι με τον Τραμπ" ή "Το πρόσωπο της παρακμής"

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση  

clubbed to death - rob dougan


 

8 σχόλια:

  1. - Η Τουρκία ξεφτιλίζει την Ελλάδα
    - Το Κράτος ξεφτιλίζει τους αστυνομικούς
    - Πολυφυλετικές πορνοεκπομπές
    - Καταστολή
    - Ψευτογιατροί για κρέμασμα
    - Εβραϊκό 4ο Ράιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χωρα που καποτε την ελεγαν Ελλαδα.....πραγματικα υπηρξε μια χωρα τετοια..μια χωρα που την εφτειαξαν οι Θεοι στα μεγαλα τους κεφια...μια χωρα που η απαραμιλλη ομορφια της,την εκανε ξακουστη στα περατα του κοσμου...μια χωρα που τα ειχε ολα...ηλιο,θαλασσα κι εναν απεραντο γαλαζιο ουρανο...την κατοικουσαν θεοι,ανθρωποι του πνευματος,σοφοι,ποιητες,σπουδαιοι στρατηλατες ,ρητορες, φιλοσοφοι,πολιτικοι τεραστιου διαμετρηματος,γλυπτες,αρχιτεκτονες, γιατροι που πανω τους στηριχτηκε η συγχρονη ιατρικη,και το κυριοτερο, μιλουσαν την ωραιοτερη γλωσσα που μπορουσε να φανταστει ανθρωπος,γιατι η ριζα της ηταν θεεικη...αυτη η χωρα εδωσε τα φωτα της ,τον πολιτισμο της,την ψυχη της,τη γνωση της, να ζουν τα '''ζωα'''ανθρωπινη ζωη,τα εδωσε ολα μεχρι που αυτη βυθιστηκε στο σκοταδι κι εγινε αορατη...και ηρθαν αλλοιμονο τα '''ζωα'''που τους εδειξε τον δρομο για τη ζωη ,και την κατασπαραξαν...αυτην την ενδοξη πατριδα εμεις πρεπει ν αναστησουμε....Μητρος τε και πατρος και των αλλων προγονων απαντων τιμιωτερον εστιν η πατρις,και σεμνοτερον και αγιωτερον και εν μειζονι μοιρα και παρα θεοις και παρ ανθρωποις τοις νουν εχουσι....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΛΥΧΝΑΡΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΝΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΥΚΤΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ.

      ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ, ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΝΥΚΤΑΣ.
      ΗΛΙΑΣ.+++

      Διαγραφή
  3. Η Ελλάς έχει πεθάνει από 2 χιλιετίες και βάλε. Οτιδήποτε ακολούθησε ήταν κακό ξεθωρισμενο αντίγραφο του πρωτότυπου. Ως κρατική ή εθνική οντότητα δεν υπάρχουμε από τότε. Ότι υπήρξε ήταν μεμονωμένα άτομα ή μικρές ομάδες Ελλήνων που αντιστεκόταν. Όλοι οι αγνοί ήρωες του 1821 είχαν ανάρμοστη πορεία ζωής μετά. Σήμερα οι ελάχιστοι που μένουμε, είμαστε σκορπισμένοι, χωρίς δύναμη, χωρίς καν οργάνωση. Μόνον με Θεϊκή παρέμβαση θα σωθεί ότι έχει απομείνει.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΩΝΟΥ

    https://www.youtube.com/watch?v=azEJyOLycuI&feature=emb_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI EIΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ;
    OI ΣΥΝΤΑΚΛΩΝΟΥΧΟΙ; ANTI ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ ειναι η ΕΛΛΑΣ!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!!
    ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊ..
    ΕΔΩ ΕΊΜΑΣΤΕ!!!

    ...ΜΟΛΏΝ ΛΑΒΈ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή