Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ἑλλάς,στό ἔλεος τῶν ἐγχωρίων ἐφιαλτῶν

 γράφει η Πελασγική

Ἑλλάς,στό ἔλεος τῶν ἐγχωρίων ἐφιαλτῶν 

 

Ὅλων αὐτῶν πού συνεχίζουν,ἀκαταπαύστως, νά μᾶς ἐξουσιάζουν καί νά μᾶς ὁδηγοῦν στόν μονόδρομο τοῦ ὁλοκληρωτικοῦ ἀφανισμοῦ μας,μέσῳ τῆς ἄνευ ὅρων παραδόσεώς μας στήν «ἀγκαλιά» τῶν τουρανομογγόλων...

 

 

Τό χρυσοῦν μετάλλιο τῶν Ἀθηνῶν,στόν Ἐρντογάν,διά χειρός Ντόρας ! 

 


Ο Μουσταφά Κεμάλ, γεννήθηκε στις 19 Μαϊου 1881, στο χωριό Sariyer (σήμερα Χρυσαυγή) Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.Μετακόμισε σε ηλικία 6 ετών στη Θεσσαλονίκη κι έμεινε στο σπίτι που σήμερα βαφτίστηκε "το σπίτι του Κεμάλ"...( Τούρκος πρόξενος επισκέφθηκε τό σπίτι του Κεμάλ,στην Χρυσαυγή Λαγκαδά


Κι᾿αὐτός,κι᾿αὐτός... 



Ἡ «ποντικομαμή»,βρίσκεται παντοῦ καί πάντα Εἴτε ἀπό τό προσκήνιο εἴτε ἀπό,τό πλέον ἀγαπημένο του, παρασκήνιο...( Ε Δ Ω



«Προφητικός» ὁ Ντόκος γιά τήν συμμετοχή τῆς τουρκιᾶς στόν east med... Ὁ Ντόκος τοῦ 
 Ε Λ Ι Α Μ Ε Π :

Θάνος Ντόκος (ΕΛΙΑΜΕΠ): «Ναί, τά ἱδρύματα Σόρος, Ῥοκφέλερ εἶναι χρηματοδότες μας»

Πού εἶναι Σύμβουλος τοῦ Κούλη,ἐπί θεμάτων ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !



Πού ὁ Κούλης εἶναι ὁ πιό προβλέψιμος σύμμαχος τῶν σιωνιστοκρατουμένων ΗΠΑ.Οἱ ὁποῖες μέ τό πού ἐξελέγη ( ; ) ὁ Μπάϊντεν,βγῆκαν,μέσῳ Πάϊατ,νά δώσουν τό «πράσινο φῶς» γιά τήν συμμετοχή τῆς τουρκιᾶς στόν «ἀγωγό Ἀνατολικῆς Μεσογείου».Ὅτι  ὑποστηρίζει τό ΕΛΙΑΜΕΠ,δῆλα δή :
 
«Ὑποστηρίζουμε τόν ρόλο τῆς Ἑλλάδας στό East Med Gas Forum. Ὑποστηρίζουμε ὅ,τι ἔχει κάνει ἡ Ἑλλάδα μέ τήν Αἴγυπτο, μέ τό Ἰσραήλ, μέ τήν Κύπρο, στήν ἐνεργειακή συνεργασία στήν Ἀνατολική Μεσόγειο. Ὡστόσο, χαιρετίζουμε ἐπίσης τήν προοπτική ἡ Τουρκία, ἐάν εἶναι πρόθυμη νά συμπεριφερθεῖ βάσει τοῦ διεθνοῦς δικαίου, νά εἶναι ἕνας ἀπό τούς ἑταίρους τῆς συμμαχίας.» Τζέφρυ Πάϊατ 

Πῶς τό εἶπε ; «Ἐάν εἶναι πρόθυμη». Ξέρετε τί σημαίνει αὐτό; Ὄχι; Μά καί πάλι ὁ Πάϊατ τό ἔχει πῇ : 


Ἀλλιῶς,ὑπάρχει ὁ δρόμος γιά τήν Χάγη,ὅπου τό «Δίκαιο τῆς Θαλάσσης» καί ὅλο τό σιωνιστικό συνάφι, παίρνει τό μέρος τῆς τουρκιᾶς...

Ποιοί,λέτε,θά μᾶς ποῦν ἐάν μᾶς συμφέρει ἤ ὄχι, ἡ Χάγη; Μά ποιός ἄλλος ἀπό τό ΕΛΙΑΜΕΠ,τόν Ῥοζάκη/Ῥοζενστάϊν,τήν Ντόρα καί τό λοιπό κακό,γιά τήν Ἑλλάδα,συναπάντημα

Σχεδιασμένα τέλεια κι᾿ἐκτελεσμένα ἀπ᾿ὅλους...

Κι᾿ἕνα ἀφιέρωμα στούς παραπάνω : 

Με την ίδρυση της «Δημοκρατίας της Τουρκίας» στις 29/10/1923 αναπτύχθηκε από Τούρκους ιστορικούς, διανοούμενους και πολιτικούς η Τουρκική Ιστορική Θέση και η Θεωρία Ηλίου-Γλώσσας. Η Τουρκική Ιστορική Θέση είναι μια ερμηνεία της ιστορίας σύμφωνα με την οποία το τουρκικό έθνος είναι πανάρχαιο και έχει συμβάλλει αποφασιστικά στον παγκόσμιο πολιτισμό. Για να ανυψωθεί ακόμη περισσότερο η εθνική συνείδηση προστέθηκε και η Θεωρία Ηλίου-Γλώσσας, σύμφωνα με την οποία η τουρκική γλώσσα είναι η πρώτη ή μία από τις πρώτες γλώσσες της ανθρωπότητας. Ο σκοπός αυτών των θεωριών ήταν να αναπτυχθεί ένας αντίλογος στη δυτική επιχειρηματολογία, να ενισχυθεί η εθνική υπερηφάνεια και να νομιμοποιηθεί η  παρουσία τους στη Μικρά Ασία.

Γι’ αυτό, σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, όλοι οι λαοί της Ασίας ήταν Τούρκοι, άρα και κάθε αρχαίο είναι τουρκικό. Η Κεντρική Ασία είναι η κοιτίδα, η αρχική πατρίδα των Τούρκων και η Ανατολία (η Μ. Ασία) είναι η τελική πατρίδα. Έτσι, ενώ οι Τούρκοι συγγενεύουν με όλους τους λαούς της περιοχής (π.χ. Χετταίους, Λύδιους κ.α.), χωρίς να αναφέρονται οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι βέβαια, οι σύγχρονοι Έλληνες δε συγγενεύουν με κανέναν. Αυτό το έκαναν για να αναιρέσουν τη διαχρονικότητα του Ελληνικού έθνους και να τονίσουν ότι οι μόνοι απόγονοι όλων των αρχαίων λαών της Ανατολής είναι οι Τούρκοι. 

Για παράδειγμα στο πρώτο βιβλίο (Tarih 1) αναφέρεται: «η ομοιότητα που παρατηρείται μεταξύ των αρχαίων έργων τέχνης της Κρήτης και της Τροίας από τη μία και αυτών που βρέθηκαν στις τουρκικές περιοχές ανατολικά της Κασπίας από την άλλη αποτελεί χρήσιμη απόδειξη …», «όλες οι πηγές της ελληνικής επιστήμης, τέχνης και φιλοσοφίας προέρχονται από την ανατολική Ανατολία», «οι Αρχαίοι Έλληνες αποκαλούσαν Σκήτες τους Τούρκους … και περιέγραψαν τους Σκήτες ως το πιο πολιτισμένο έθνος», «ο λαός της Μικράς Ασίας είναι Τούρκοι των Χάτα οι οποίοι έγιναν γνωστοί με ονόματα όπως Χετταίοι κ.α. … οι αρχαιότεροι κάτοικοι είναι οι τουρκικές φυλές … αυτοί αναμίχθηκαν με τους Θράκες … οι Θράκες έχτισαν την πρώτη Τροία …».

Οι Έλληνες αντιμετωπίζονται ως εχθροί, ως απειλή για το τουρκικό έθνος, όχι τόσο στρατιωτικά όσο γιατί υποστηρίζονται από τη Δύση. Οι Δυτικοί έχουν μια λανθασμένη γνώμη γι’ αυτούς, γιατί τους θεωρεί απόγονους των Αρχαίων Ελλήνων, ενώ δεν αναγνωρίζουν το μεγαλείο και την ανωτερότητα των Τούρκων. Στον αντίποδα των απόψεων αυτών που έχουν οι Δυτικοί, οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι όλοι οι αρχαίοι λαοί ήταν Τούρκοι και αυτοί δημιούργησαν τους πολιτισμούς της Μεσογείου, οι οποίοι επηρέασαν και τους Έλληνες. Επίσης οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους Αρχαίους Έλληνες. Συγκεκριμένα στο 1ο βιβλίο (Tarih 1) τονίζεται ότι «κακώς η ανθρωπότητα … αποδίδει τον πολιτισμό στους Έλληνες, ενώ θα έπρεπε να αναγνωριστεί η συμβολή των Τούρκων» ή «η μοναδική σχέση αυτών με τους αρχαίους Έλληνες και τους Ρωμαίους ήταν απλώς ότι ζούσαν στην ίδια περιοχή». Ακόμη αναφέρεται ότι οι Δυτικοί έχουν αυτές τις απόψεις λόγω της σύγκρουσης του Ισλάμ με το Χριστιανισμό.


Οι Βυζαντινοί παρουσιάζονται ως «Ανατολίτες», που δε μιλούσαν ελληνικά κι ότι επέζησαν τόσους αιώνες οφείλεται στην υποστήριξη των Τούρκων. Γι’ αυτό αποφεύγεται η χρήση του όρου Yunan, το οποίο παραπέμπει στους Έλληνες. Για παράδειγμα στο Tarih 2 αναφέρεται ότι: «τη σημαντική δουλειά στο Βυζάντιο την έκαναν οι μισθοφόροι. Μεταξύ αυτών υπήρχαν Τούρκοι», «οι τουρκικές επιδρομές ξεκινούσαν από το Δούναβη», «η Ισταμπούλ δεν παρουσιάζει κάποιον ιδιάζοντα πολιτισμό», «το Βυζάντιο σαν ένας πολιτισμός ανατολίτικης καταγωγής…».

Το Οθωμανικό κράτος παρουσιάζεται ανώτερο από το Βυζαντινό, άρα η Οθωμανική περίοδος ήταν ευεργετική για όλους τους κατακτημένους λαούς (Tarih 3: «τα πλούτη που αποκτήθηκαν με τις χερσαίες και θαλάσσιες νίκες συγκεντρώνονταν στην Ισταμπούλ και έτσι η κυβέρνηση των Οθωμανών δεν έβλεπε το λόγο να φορολογήσει τους ρεαγιά»). Ο λόγος που εξεγέρθηκαν οι Έλληνες ήταν οι Δυτικοί, που τους παρότρυναν, μια και έβλεπαν τους Τούρκους ως βάρβαρους (Tarih 3: «ο Λόρδος Βύρων, ο οποίος δεν μπορούσε να διαμείνει στη χώρα του λόγω των πολλών σκανδάλων που είχε προκαλέσει, ήρθε στην Ελλάδα …»

Ὀθωμανοκρατία

Καμελισμός. Τεράστια «πολιτιστική» πρόοδος ! 

Επιπλέον οι Οθωμανοί Τούρκοι γίνονταν αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης, εκτός από τους Εβραίους, τους Φαναριώτες και το Πατριαρχείο, οι οποίοι όμως ήταν ξένοι αλλά όχι Έλληνες! Για παράδειγμα στο Tarih 3 αναφέρεται: «οι Ρωμιοί Φαναριώτες προύχοντες αποτελούσαν μια πραγματική πληγή για το οθωμανικό κράτος. Αυτή η σαβούρα του Βυζαντίου … είχε θησαυρίσει παράνομα … ήταν μια συμμορία αδιευκρίνιστου περιεχομένου φυλετικά και από άποψη καταγωγής». Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι η οθωμανική αυτοκρατορία αντιμετωπίζεται αρνητικά στα βιβλία, γιατί ο Κεμάλ ήθελε να οικοδομήσει ένα νέο, δυτικού τύπου, κράτος.

Γενικά πάντως οι Έλληνες στα σχολικά βιβλία χαρακτηρίζονται με εκφράσεις  έντονα φορτισμένες, π.χ. υποκρισία, ποταπά και χυδαία υλικά συμφέροντα. Αναφέρεται η Μεγάλη Ιδέα («Megalo Idea») και αναφέρουν τους πολέμους του 1897, τους Βαλκανικούς και του 1919-1922 ως επιβεβαίωση των επεκτατικών προθέσεων των Ελλήνων (Tarih 4: «προσπαθούν να διαδώσουν ότι οι Τούρκοι είναι βάρβαροι και ότι δολοφονούν τους Αρμένιους» … «Οι Ρωμιοί στον Πόντο σκοτώνουν τους Τούρκους και καίνε τα χωριά τους», «η Σμύρνη απελευθερώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου 1922», «οι Έλληνες, καθώς υποχωρούν, καίνε χωριά και πόλεις», «οι Ρωμιοί της Ανατολίας δραπετεύουν μαζί με τον ελληνικό στρατό».)

Αυτές οι θεωρίες αμφισβητήθηκαν έντονα αργότερα και από Τούρκους ιστορικούς (π.χ. ο Μετέ Τουντσάι είπε ότι η Τουρκική Ιστορική Θέση είναι το αποκορύφωμα της εθνικιστικής αντίληψης) ...  Αλλά η κεμαλική ιστορική κληρονομιά συνεχίζει να υπάρχει και στα σύγχρονα σχολικά εγχειρίδια.

Το 1977, μετά από μια περίοδο ηπιότερου εθνικιστικού λόγου, εμφανίζεται μία νέα θεωρία, η «Τουρκοϊσλαμική Σύνθεση», σύμφωνα με την οποία η τουρκική ταυτότητα στηρίζεται στην τουρκική/ασιατική καταγωγή και στο Ισλάμ. Έτσι αναβαθμίζεται τώρα η ισλαμική και οθωμανική παράδοση. Αυτό έγινε για να πριμοδοτηθεί το θρησκευτικό συναίσθημα του τουρκικού λαού κατά του κομμουνιστικού κινδύνου και του κουρδικού εθνικισμού.

Τα σχολικά βιβλία μέχρι το 1993 επαναλαμβάνουν όμως έμμεσα ότι οι Τούρκοι είναι οι ιδρυτές των μεγάλων αρχαίων πολιτισμώνοι Τούρκοι έφτασαν σ’ αυτές τις περιοχές, δίδαξαν στους λαούς του αρχαίου κόσμου πώς να καλλιεργούν, … και δημιουργήθηκαν σημαντικοί πολιτισμοί στη Μεσοποταμία, Αίγυπτο, Συρία και στην περιφέρεια του Αιγαίου»).
...
Όμως η ύπαρξη του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού στα σημερινά τουρκικά εδάφη προκαλεί ανασφάλεια στους γείτονες, με αποτέλεσμα, παρά τις αλλαγές, να επιμένουν στην άρνηση της ελληνικότητας των Ιώνων. Οι Ίωνες παρουσιάζονται ως ένας πολιτισμός της Μ. Ασίας, που βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον πολιτισμό της απέναντι όχθης του Αιγαίουτο όνομα Ίωνες δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το όνομα ΄Ελληνας -Yunan- . Ο ιωνικός πολιτισμός είναι αποτέλεσμα της πρόσμιξης των πολιτισμών της Ανατολίας και των Κρητών»). Ο Πυθαγόρας και ο Ηρόδοτος παρουσιάζονται ως κάτοικοι της Μιλήτου και του «Bodrum» και ήταν άτομα που απλώς μετέφεραν τις γνώσεις των Αιγυπτίων στους Έλληνες. Βλέπουμε δηλαδή υποβιβασμό της συμβολής των Ελλήνων στον παγκόσμιο πολιτισμό και αποσιώπηση της ελληνικότητας των κατοίκων και των πόλεων της Ανατολίας, αφού χρησιμοποιούν τα τουρκικά ονόματα.

Τό ἀνάκτορο τοῦ Νέστορος στήν Πύλον,1400 π.Χ. Ὅταν οἱ τουρανομογγόλοι,ἐκεῖ στά Ἀλτάϊ ὄρη,ἔτρωγαν ὁ ἕνας τόν ἄλλον ...

Διαβάζοντας τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι οι Έλληνες δεν έχουν καμιά σχέση με τα δυτικά παράλια της Μ. Ασίας, ενώ οι Ίωνες έχουν τόπο καταγωγής τους την Ανατολία, δηλαδή την Τουρκία. Σε βιβλίο του Λυκείου σε κάποιο σημείο γράφει ότι «… όταν η επιστήμη και η ελευθερία είχαν φτάσει στα ύψη στην Ανατολία, στην Πελοπόννησο ακόμη φρουρούσαν τις γυναίκες και ούτε καν τις επέτρεπαν να κάθονται στο τραπέζι».

Το Βυζάντιο απουσιάζει. Μικρή αναφορά γίνεται μόνο σε ότι έχει να κάνει με τις στρατιωτικές συγκρούσεις με τους Οθωμανούς. Η ιστορία 1100 χρόνων του Βυζαντίου παρουσιάζεται υποδεέστερα σε σχέση με άλλους πολιτισμούς π.χ. Χετταίοι. Στα βιβλία του Δημοτικού διαβάζουμε ότι η Ανατολία ήταν κάποτε υπό την ηγεμονία «ξένων» και ότι δεν είχε η περιοχή ιδιοκτήτες μέχρι τον ερχομό των Τούρκων. Στο βιβλίο του Γυμνασίου παρουσιάζονται οι Βυζαντινοί επιτιθέμενοι και οι Τούρκοι αμυνόμενοι. Στο βιβλίο του Λυκείου, ενώ είναι δίτομο, στο Βυζάντιο αφιερώνεται μόλις το ¼ μιας σελίδας!!!

Επίσης δεν αναγνωρίζεται η ελληνικότητα του Βυζαντίου, η δε μάχη στο Μάτζικερτ παραλληλίζεται με τον πόλεμο του 1919-1922 («η μάχη του Μάτζικερτ άνοιξε τις πόρτες της Ανατολίας στους Τούρκους … Η Μεγάλη Επίθεση του Κ. Ατατούρκ εξασφάλισε το να μείνει η Ανατολία η πατρίδα των Τούρκων»).

Μεγάλη σημασία δίνουν και στη φυλετική καθαρότητα της Ανατολίας: «ο τοπικός πληθυσμός της Ανατολίας τον 11ο αιώνα ήταν πολύ λίγος. Αυτή η μεγάλη χώρα είχε ερημωθεί σημαντικά … Σε σύντομο διάστημα οι Τούρκοι αποτέλεσαν την απόλυτη πλειοψηφία της Ανατολίας … ένα μέρος του χριστιανικού πληθυσμού μετακινήθηκε προς τα Βαλκάνια».

Η επανάσταση του 1821 παρουσιάζεται ως «ελληνική ανταρσία». Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι Ρωμιοί ζούσαν ευτυχισμένοι, απολαμβάνοντας τα προνόμιά τους. Ήταν πλούσιοι, σχεδόν ανεξάρτητοι και ζούσαν καλύτερα και από τους Τούρκους. 


Αλλά οι ξένες δυνάμεις, ειδικά οι Ρώσοι, τους ξεσήκωσαν. Ο ξεσηκωμός ήταν υπεύθυνος για την αδυναμία των Οθωμανών να κάνουν μεταρρυθμίσεις. Η ανταρσία κατεστάλη, αλλά μετά την καταστροφή στο Ναβαρίνο οι ξένες δυνάμεις δημιούργησαν ένα κράτος ελληνικό, το οποίο θα παραμείνει κάτω από την προστασία της Δύσης. Έκτοτε οι Έλληνες ήταν υποστηρικτές της Μεγάλης Ιδέας και ο Πατριάρχης ήταν από τους πρωτεργάτες της Φιλικής Εταιρείας (αποκαλείται Εθνική Εταιρεία), γι’ αυτό απαγχονίζεται.

  Βάλλεται η Γαλλική Επανάσταση σαν αιτία δημιουργίας εθνικιστικών κινημάτων που οδήγησαν στη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Από τους ήρωες του 1821 αναφέρονται μόνο ο Α. Υψηλάντης και ο Ι. Καποδίστριας, ως όργανα του Τσάρου. Οι Έλληνες παρουσιάζονται βίαιοι και αιμοβόροι, π.χ. στην Τριπολιτσά σκότωσαν όλους τους Τούρκους, 40000 άτομα.

Τα τουρκικά σχολικά βιβλία τους Έλληνες πλέον, μετά το 1994, μπορεί να μην τους αποκαλούν «μιγάδες», αλλά υποστηρίζεται ότι «… δεν πρέπει να συγχέουμε το λαό της σημερινής Ελλάδας με τους Γραικούς (Grec) της αρχαιότητας. Οι Αρχαίοι έμαθαν πολλά από τα φύλα της Ανατολίας και αναμίχθηκαν με αυτούς και με τους Μακεδόνες, τους Ρωμαίους, τους Σλάβους και τους Αλβανούς. … οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν τίποτε κοινό εκτός από τη γλώσσα και ορισμένες παραδόσεις».

Ὁ Κεμάλ ἀπελευθερώνει τήν Σμύρνη...

Ο πόλεμος του 1919-1922 παρουσιάζεται ως «εισβολή της Σμύρνης». Οι Νεοέλληνες φέρονται ως βίαιοι εισβολείς και οι Έλληνες της Ανατολίας (Ρωμιοί- Rum) συνεργάτες του εχθρού, ένα βλαβερό στοιχείο που έλεγχε την οικονομική ζωή της χώρας. Το γεγονός ότι ο ελληνικός στρατός στράφηκε προς την Άγκυρα δείχνει την πρόθεση των Νεοελλήνων να επανιδρύσουν τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Γι’ αυτό και το πραξικόπημα κατά του Μακάριου το 1974.

Τέλος γίνεται αναφορά στα Δωδεκάνησα, τα οποία κακώς δόθηκαν από τις Μεγάλες Δυνάμεις το 1947 στην Ελλάδα « … παρόλο που ήταν τόσο κοντά στα τουρκικά παράλια και μέχρι πρόσφατα ήταν μέρος τη Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

Ιδιαίτερα να προσεχθεί το παρακάτω: με αφορμή τη ρήση του τελευταίου Έλληνα βασιλιά που « … τόλμησε να πει ότι κάποια μέρα θα πάρουνε την Πόλη. Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή και προσεχτικοί μέχρι αυτός ο γείτονας να εκτιμήσει την αξία των φιλικών διαθέσεων της Τουρκίας…».
......

Στα σύγχρονα τουρκικά βιβλία αναδεικνύονται 2 νέα θέματα, η Θράκη και η Κύπρος. Γίνεται αναφορά ότι « … οι Τούρκοι της Θράκης αντιμετωπίζουν πολιτιστικά και κοινωνικά προβλήματα …», « … η τρομοκρατική οργάνωση ΕΟΚΑ που διέπραξε σφαγές αθώων Τούρκων…». Επίσης προωθείται γενική ξενοφοβία και ανησυχία, καθώς οι Δυτικές χώρες επιδιώκουν το διαμελισμό της χώρας.

( Ὁλόκληρο τό θέμα,ἐδῶ)

Καί μετά ἀπ᾿ὅλα αὐτά τό ἐπιστέγασμα,ἀπό ἕναν ἀκόμη,ἐγχώριο ἐφιάλτη :


 Δημήτρης Κιτσίκης : "...Πλέον η ιστορική μέρα της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας από τους Οθωμανούς η 25 Μαρτίου 1821, αξιολογείται περισσότερο ως αρχή κατάρρευσης και όχι ως αρχή ελευθερίας..."

Σέ ποίων τό ἔλεος βρίσκεται αὐτή ἡ χώρα; Τῶν ἐχθρῶν της ἤ τῶν ἐγχωρίων ἐφιαλτῶν ; 


Ἡ Γιάννα μἐ τόν ἑβραῖο ...ἱστορικό Μαζάουερ,τόν ἐπικεφαλής τῆς Ἐπιτροπῆς 1821 

 

sxolianews.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ
    ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
    ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ
    ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
    ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ
    ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΕΠΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΑΛΛΗ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ [ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ]. ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
    ΕΤΥΧΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΝΕΑΡΟ ΦΥΛΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΛΕΥΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ], ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
    ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΙΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη,

      άπειρες φορές δυστυχώς έχω ακούσει κι εγώ το αισχρό ποίημα για τον Μέγα Αλέξανδρο. Αν δεν είναι συνειδητοί ανθέλληνες οι περισσότεροι από αυτούς, είναι τουλάχιστον ανιστόριτοι @αλάκες που αναμασούν ανθελληνική προπαγάνδα.

      Διαγραφή
  3. Να ξεσηκωθούμε; Πώς; Με συλλαλητήρια; Με ψηφίσματα διαμαρτυρίας; Με εκλογές; Πώς αλλιώς; Θέλει Αρετή και τόλμη η ελευθερία. Και πνεύμα αυτοθυσιας. Και πολεμική αρετη. Και οργάνωση. Ποιος θα τα πράξει αυτά; Οι μασκοφορεμενες μαϊμούδες με την χρόνια καλοπέραση από την οποία πάσχουν; Όταν είσαι αποφασισμένος να πεθάνεις για τα πιστεύω σου, θα ζήσεις. Όταν φοβάσαι μην χάσεις το κινητό των 800€, το φρέντο, το ακριβό αμάξι, τις γκόμενες, τα ταξιδακια, τότε θα πεθάνεις σιχαμενε μου νεοραγια.
    Q&Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καμαρωστε ευρυπρωκτους, αυνανες,δρομαδες, και κασωρειες....λοιπον αυτο το μπουρδελο [βουλη] ειναι το πιο διασημο του κοσμου,και ολων των εποχων,γιατι εκει βρισκεις τα παντα....φτου σας σιχαματα,γεννηματα εχιδνων....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!ΑΝΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή