Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Στο πάρτυ της Αντινόησης

γράφει η Ξένια Πολίτη

Σχόλιο Διόδοτου: "Κατοικιδιοποίηση".. χμ.. Κάποιοι το είχαν πει από το καλοκαίρι.. ότι θα μάς κλειδώσουν στο σπίτι και δεν θα μάς αφήσουν να ξαναβγούμε ποτέ, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο... 



...δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα, κυριολεκτικά αλλά κυρίως, μεταφορικά... Χορεύουμε σε όλους τους χαβάδες μιας ενισχυμένης Πολιτικής Ορθότητας του Παραλόγου, σαν μοιραίοι μασκοφόροι, ξεπατικώνοντας κι εξασκώντας διαρκώς νέες φιγούρες τρόπου ζωής, μιας παρά φύσιν, φαιδρότητας. Η Αντι-νόηση* εδώ, ως διαστροφή της Έννοιας, της ίδιας της αλήθειας, η στρέβλωση των γεγονότων κι επομένως της πραγματικότητας, δρέπει καρπό.


Κι εξηγούμαι, γιατί αυτό, βρίθει πραγματικά διεξοδικού ενδιαφέροντος, αφού συχνότατα πλέον, ερχόμαστε αντιμέτωποι με παραφουσκωμένους κι αλαζόνες νόες, διαφόρων ιδρυμάτων που μια τελική «ιδρυματοποίησή τους», θα ήταν ίσως, η σωτήρια λύση για την ανθρωπότητα. Νόες ημιπαραφρόνων ενορχηστρώνουν αυταρχικά και δόλια λοιπόν, τον μετασχηματισμό του ανθρώπινου είδους και την ισοπέδωση της καθημερινότητάς μας· μα πόσο χαρούμενα δοσμένα!


Ο λόγος γίνεται καταρχάς, για την Μεγάλη Επανεκκίνηση (The Great Reset) , που συνέλαβε από το 2016, η διάνοια του προφέσορα, Klaus Schwab, , ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), γνωστού και ως Νταβός, έχοντας γράψει τότε, την 4η Βιομηχανική Επανάσταση .



 

 

Το περίφημο, Great Reset λοιπόν, αποδόθηκε κι αυτό, σε βιβλίο το 2020, να στολίζει... με νόημα, τα γραφεία των απανταχού γκλομπαλιστών-πολιτικάντιδων όπως και κάτι ουτιδανών δικτατορίσκων που ό,τι τους λένε, το κάνουν.

Είναι γνωστό από χρόνια πλέον, ότι στο Νταβός, μία μη εκλεγμένη τεχνοκρατική ελίτ, αποφασίζει: Κάτι δισεκατομμυριούχοι που έχουν βουτήξει προηγουμένως το κεφάλι τους στις δεξαμενές σκέψης (think tanks) των δικών τους μαγαζιών, εξηγούν το μελλοντικό όνειρο σε κάτι εκατομμυριούχους που διψούν για ...φουτουριστική** γνώση, για το πώς θα πρέπει να ζούμε δηλαδή εσύ, εγώ, και κάθε απλός άνθρωπος, σύμφωνα με μία νέα βιωσιμότητα (new sustainability). Αυτή η νέα βιωσιμότητα, αφορά τώρα, όλη την ανθρωπότητα (πώς άλλοτε αφορούσε ένα κρατικό χρέος..; ) κι ετούτη η ανθρωπιστική κατακρήμνιση, συνδέεται με άλλες τέτοιες επιχρυσωμένες λέξεις-κλειδιά, εξίσου ασαφών εννοιών, όπως ο happytalism.


Είναι η μίξη μεταμοντέρνου κομμουνιστο-καπιταλισμού, με μια γενναία δόση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης (...) για έναν κόσμο καταπράσινο, ιδανικά πλασμένο, και σχεδιασμένο από τον ίδιον τον ΟΗΕ.

Εδώ βλέπουμε πόσο... εύθυμος, γίνεται ο Καπιταλισμός μας, αφού τον συνδράμουν τα παραπάνω «ευαγή» ιδρύματα κι οι «φιλανθρωπικοί» οργανισμοί, ως συγκοινωνούντα δοχεία. Το ''happy'' του, όπως κάθε τι μεταλλαγμένο, συνίσταται βέβαια, στα ενσωματωμένα γονίδια ισχυρών κομμουνιστικών εκλάμψεων μέσα στο «σώμα του», για μια σίγουρη ισοπέδωση των ελευθεριών των ατόμων που θα «επαναστατούν πράσινα, ηθικά και παγκόσμια»... Όπως έχουμε τονίσει όμως και σε άλλα άρθρα, που αφορούν την Αντινόηση, οι έννοιες των λέξεων, εσκεμμένα μεταποιούνται, μέχρι η σκέψη των ανθρώπων να χυλοποιηθεί εντελώς, και να εξουδετερωθεί. Επομένως, η επανάσταση ξαναμαθαίνεται, (δείτε το στην ιστοσελίδα του), ως: «η ξαφνική ή ριζική αλλαγή κι ανατροπή μιας κυβέρνησης, από... κάποια άλλη», την ώρα που οι πολίτες ή οι εργάτες (άν υπάρχουν ακόμα) φαντάζομαι, θα τρέχουν την Πρωτομαγιά στα λιβάδια ανέμελοι για να κόψουν μαργαρίτες!

Όλα τα παραπάνω, αφορούν τελικώς, την εφαρμογή ενός οριζόντιου, οικονομικο-νομισματικού, ενεργειακού, διατροφικού, και κοινωνικού μοντέλου, για αλφαδιασμένες κοινωνίες- πόλεις του μέλλοντος... Ενός μέλλοντος κοντινού, (όπως μας λένε), αφού «εξαιτίας» του Covid '19, επισπεύθηκε η Αντζέντα '30 του ΟΗΕ (δηλαδή η Επικαιροποιημένη Ατζέντα '21), γι' αυτό, κι η τόση πρεμούρα.

Πώς;; δεν γνωρίζουμε την Αντζέντα '30 που την ενέκριναν ομόφωνα οι ηγέτες που ψηφίζουμε;;; Ρωτήστε τα παιδιά ή κανένα ανιψάκι σας ( τί άλλο θα σκαρφιστούν οι αθεόφοβοι! ), διότι την έβγαλαν και σε επιτραπέζιο παιχνίδι!!

Φυσικά, όποιος ονειρεύεται την επιστροφή της κανονικότητας, φαντάζει αφελής: ο «πολύς» Σουάμπ του Great Reset, έχει θρονιαστεί δίπλα στον Γκέητς μαζί με αυτούς που προηγήθηκαν και που θ' ακολουθήσουν, προκειμένου να μας «επαναφέρουν» στην κανονικότητα που εκείνοι απεργάζονται. Έτσι για παράδειγμα, οι επαναλαμβανόμενοι εγκλεισμοί κατ' οίκον, με αποτέλεσμα την οικονομική κατάρρευση και τον επερχόμενο λιμό που «προέβλεψε» ο Σόρος απ΄ το 2015 ότι θα την ακολουθήσει αναπόδραστα, συμβαίνουν προς επαναχάραξη του τρόπου ζωής μας γιατί βοηθούν το περιβάλλον... Και μας προτρέπουν να τους συνεχίσουμε.

Άρα η κάθε νέα κανονικότητα, θα είναι η συνέπεια επαναλαμβανομένων και προκαλούμενων «Κρίσεων» από το σύστημα, οι οποίες καταλήγουν σε εκείνη που έχουν αποφασίσει για τον κόσμο μας.

Στο πλαίσιο ενός προσχεδιασμένουυ - συνήθως- προβλήματος ως «Κρίση» και της ήδη προκατασκευασμένης λύσης που προτείνεται κι εφαρμόζεται όπως θυμόμαστε,

- μ' ένα Μνημόνιο Κατοχής της Ελληνικής Πολιτείας για την «Κρίση του Χρέους», (2010-)

- με την παρακολούθηση της ιδιωτικής μας ζωής εξαιτίας της «Κρίσης της Τρομοκρατίας» (2001-)

- με την «Μεταναστευτική Κρίση» (2015- ) από πολέμους και την Κλιματική Αλλαγή για τα οποία ευθύνονται παραδόξως, πάντα οι ίδιοι, αλλά κατηγορούν εμάς..., φτάνουμε στην παροντική,

- «Κρίση της Πανδημίας» (2019-) όπου, οι νέοι γκουρού της επιστήμης μεγαλογιατροί-παράγοντες, γενετιστές, και οι διάφοροι ιδεοληπτικοί τεχνοκράτες (όπως έκαναν επί Μνημονίου για παράδειγμα οι οικονομολόγοι, οι οικονομέτρες κι οι τραπεζίτες), μέσω πάντα, της πολιτικής επιβολής, και της αδιάλειπτης προπαγάνδας, μας απαγορεύουν, να εκστομίζουμε, να ρωτάμε, και να συμβαδίζουμε (με) μία κοινή λογική υγιεινής και προστασίας.


Έτσι, ακολουθούμε ακούσια τις εντολές τους και σιωπηρά συναινούμε σε κάθε αντισυνταγματικό μέτρο για το οποίο μας πειθαναγκάζουν, στη φτωχοποίηση, και στην άρση των ανθρώπινων ελευθεριών ακόμα και στον πιο σκληρό πυρήνα της ανθρώπινης υπόστασης, με αποτέλεσμα -ποιός θα το φανταζότανε έναν χρόνο πριν; - την κατοικιδιοποίησή μας...


«η πρωτοβουλία The Great Reset έχει ένα φιλόδοξο σύνολο διαστάσεων για την οικοδόμηση ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου που τιμά την αξιοπρέπεια κάθε ανθρώπου».


Θα εννοούν μάλλον την αξιοπρέπεια που απαγορεύεται να πλησιάσει τον συνάνθρωπο, ν' αγκαλιάσει τον αγαπημένο, να κινηθεί ελεύθερα, κι εντέλει, κατόπιν αδείας, προαυλίζεται,..

Αλήθεια, φανταζόμαστε πως είναι μια έκτακτη συνθήκη;

Η ἕξις δευτέρα φύσις, έγραφε ο Αριστοτέλης στα «Ηθικά Νικομάχεια», κι ο κύριος Schwab με την παρέα του, μας γλυκοχαιρετάει...


*Αντινόηση. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η έξοχη μεταφορά, αυτής της έννοιας, στην Ομήρου Οδύσσεια, όπου καθόλου τυχαία , ο πρώτος μνηστήρας που σκοτώνει ο Οδυσσέας, πριν ανακτήσει τον θρόνο του (εξουσία), είναι ο Αντίνοος. Ένας απλός αποσυμβολισμός, συναντάται σε αυτό το άρθρο **Φουτουριστές: Εδώ, αναμορφωτές τους μέλλοντος, μελλοντολόγοι. Φουτουρισμός.

Photo by Chris Duggan / Courtesy of the Mahaiwe


xpoliti.wixsite.com 

  

20 σχόλια:

  1. Εντάξει, αυτά είναι τα σχέδιά τους και τίποτα περισσότερο.

    Και ο σκακιστής που βρίσκεται σε δύσκολη θέση (και τελικά θα χάσει τη παρτίδα) κάνει κι αυτός σχέδια, αυτό δεν σημαίνει τίποτα στη πράξη.

    Αφήνουν να διαρρεύσουν τα σχέδιά τους για να προκαλέσουν φόβο στους δειλούς και συγχρόνως "ψαρεύουν" ομοϊδεάτες.

    Ο δικτατορίσκος Κούλης δεν άφησε κατά τύχη αυτό το βιβλίο να φαίνεται κατά τη φωτογράφησή του στο γραφείο του. Ήταν συγχρόνως και ένα μήνυμα ένδειξης υποταγής στα αφεντικά του.

    Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς τώρα.

    Κατ' αρχάς δεν φοβόμαστε, ούτε φυσικά τον ανύπαρκτο ιό, ούτε τα μέτρα τους.

    Κατά δεύτερον επιδεικνύουμε όσο μεγαλύτερη ανυπακοή μπορούμε. Μάσκα να κρέμεται στο πηγούνι όταν θα πάμε μακρυά ή και καθόλου μάσκα για δουλειές γύρω από το σπίτι. Το να φοράς μάσκα, όταν κατεβάζεις τα σκουπίδια είναι πολύ υπερβολικό και ραγιάδικο.

    Ε ΟΧΙ, και να αλλοιωθεί η αναπνοή μας, επειδή το θέλουν αυτοί. Δεν χρειάζεται να τεκμηριωθεί επιστημονικά, λίγη λογική χρειάζεται, για να καταλάβουμε ότι η παρεμπόδιση της αναπνοής μας προκαλεί βλάβες (σωματικές και ψυχολογικές) στον οργανισμό μας.

    Είναι κωμικοτραγικό να βλέπεις κάποιους να οδηγούν και ενώ είναι μόνοι τους στο αυτοκίνητο, να φορούν μάσκα. Όχι, δεν έχω καμμία διάθεση να παλέψω γι' αυτούς, να πάνε να κάνουν το εμβόλιο και να ψοφήσουν.

    Ας μη φοβόμαστε τόσο πολύ τα καρακόλια. Έχουν κι αυτοί τις ανησυχίες τους, γιατί τους έχουν στο πρόγραμμα να είναι από τους πρώτους που θα εμβολιαστούν. Προ 2-3 ημερών περπάταγα σε δρομάκι της γειτονιάς με τη μάσκα να κρέμεται στο πηγούνι και ξαφνικά βλέπω 2 μηχανές με αστυνομικούς (Δίας, Ζήτα, πώς τους λένε) να έρχονται στον δρόμο. Με κύτταξαν, τους κύτταξα και αυτοί συνέχισαν με τις μηχανές τους...

    Ξέρουμε και κάτι στα σίγουρα όμως : Είναι αυτό, που ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε με τίποτα : ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

    Ο εμβολιασμός είναι ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ στα σχέδια των Εξουσιαστών μας.
    Κανένα σχέδιο τους δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς τον εμβολιασμό των ανθρώπων.

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

    Είμαστε 100% σίγουροι λοιπόν, ότι δεν θα κάνουμε το εμβόλιο εμείς. Ας επηρεάσουμε σχετικά με το εμβόλιο και όσους αγαπούμε.

    Όσοι πάλι θέλουν να το κάνουν, ας πάνε να το κάνουν. Άξιοι της τύχης τους θα είναι, με τέτοια μυαλά που κουβαλάνε. Δεν είναι εποχές για να γίνουμε καλοί σαμαρείτες. Αντιθέτως είναι εποχές για "ο σώζων εαυτόν σωθείτω", πάντα βέβαια σε συνεργασία με τους ομοϊδεάτες μας.

    Ένα ωραίο σημερινό άρθρο για τον ιό, το εμβόλιο κλπ βρήκα εδώ :

    https://seferou.blogspot.com/2020/12/to-emvolio-mRNA-allazei-monima-kai-mi-anastrepsima-to-DNA.html#more


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκωδικοποίηση της Ατζέντας 2030
    [Περίληψη άρθρου που αξίζει να διαβαστεί ολόκληρο, οι λεπτομέρειες είναι συγκλονιστικές]:
    Μεταφράσαμε και αποκωδικοποιήσαμε 17 σημεία της ατζέντας 2030.
    Στόχος 1) Το τέλος της φτώχειας σε όλες τις μορφές της παντού
    Μετάφραση: Βάλτε όλους στην κοινωνική πρόνοια, στα κουπόνια τροφίμων, στα επιδόματα στέγασης και τα ενημερωτικά φυλλάδια που τους κάνουν σκλάβους υπάκουους στην παγκόσμια κυβέρνηση.
    [εκατομμύρια άνεργοι από τα lockdown]
    Στόχος 2) Τέλος της πείνας, επίτευξη επισιτιστικής ασφάλειας και η βελτίωση της διατροφής και η προώθηση της αειφόρου γεωργίας
    Μετάφραση: Εισβολή σε ολόκληρο τον πλανήτη με τους GMO (γενετικά τροποποιημένους μηχανισμούς) και με διπλώματα ευρεσιτεχνίας σπόρων της Monsanto, αυξάνοντας την χρήση των θανατηφόρων ζιζανιοκτόνων υπό τον ψευδή ισχυρισμό της «αυξημένης παραγωγής» των καλλιεργειών τροφίμων.
    [έφθασε το κρέας εργαστηρίου]
    Στόχος 3) Εξασφάλιση υγιούς ζωής και την προώθηση της της ευημερίας, για όλους και σε όλες τις ηλικίες
    Μετάφραση: Υποχρεωτική διαταγή για εκατοντάδες εμβόλια με δηλητήρια σε όλα τα παιδιά και τους ενήλικες με την απειλή όπλου, απειλώντας τους γονείς με σύλληψη και φυλάκιση εάν αυτοί αρνούνται να συνεργαστούν. Εκβάλετε βαριά χρήση φαρμάκων σε παιδιά και εφήβους, ενώ τρέχουν τα προγράμματα «διαλογής». Ονομάστε τα φάρμακο-προγράμματα μαζική «πρόληψη» και να ισχυριστείτε ότι βελτιώνουν την υγεία των πολιτών. Όποιος αρνηθεί να φυλακίζεται.
    [ο εφιάλτης ξεκίνησε]
    Στόχος 4) Χωρίς αποκλεισμούς και ισότιμη ποιότητα της εκπαίδευσης και προώθηση των ευκαιριών διά βίου μάθησης για όλους
    Μετάφραση: Προωθήστε μια ψεύτικη ιστορία και μια πιό απλοϊκή εκπαίδευση στα πρότυπα εκπαίδευσης που παράγουν υπάκουους εργάτες κι όχι ανεξάρτητους στοχαστές. Ποτέ μην αφήσουμε τους ανθρώπους να μάθουν την πραγματική ιστορία τους. Γιατί οι Αμερικάνοι και το Smithsonian εξαφάνισαν την ιστορία της ανθρωπότητας;
    [εισαγωγή στα πανεπιστήμια εδώ και χρόνια με αναγραφή του ονόματος και μόνον και τώρα: τηλε-εκπαίδευση και όποιος μάθει, έμαθε]
    Στόχος 5) Επίτευξη της ισότητας των φύλων και χειραφέτηση όλων των γυναικών και των κοριτσιών.
    Μετάφραση: Στην κυβέρνηση της Βραζιλίας προωθούν τον νόμο (τον PLC 122 για την ποινικοποίηση της ομοφοβίας) κατά της «ομοφυλόφιλο-φοβίας» (homophobia) ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    Στόχος 6) Διασφάλιση της διαθεσιμότητας και της αειφόρου διαχείρισης του νερού και της αποχέτευσης για όλους.
    Μετάφραση: Επιτρέψτε σε πανίσχυρες εταιρίες να πάρουν τον έλεγχο της παροχής νερού στον κόσμο και να χρεώνουν μονοπωλιακές τιμές σε «κατασκευή νέων υποδομών μεταφοράς νερού» με την δικαιολογία ότι «διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα» Εδώ ταιριάζει γάντι η δήλωση του Ερπετοειδούς CEO της Nestlé Peter Bradeck μιλώντας για την ιδιωτικοποίηση του νερού «Το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό, αλλά προϊόν προς πώληση»!
    [σε πόσα χωριά της Ελλάδας καταργήσανε τις βρύσες στις πλατείες;]
    Στόχος 7) Διασφάλιση της πρόσβασης σε οικονομικά προσιτή, αξιόπιστη, βιώσιμη και σύγχρονη ενέργεια για όλους
    Μετάφραση: Τιμωρείστε τον άνθρακα, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, ενώ πιέστε υπέρ των καταδικασμένων να καταρρεύσουν επιδοτήσεις «πράσινης» ενέργειας για ανεγκέφαλους με επικεφαλής τους φίλους του Λευκού Οίκου που όλοι χρεοκοπούν μέσα σε πέντε χρόνια ή και λιγότερο. Τα πράσινα ξεκινήματα κάνουν για εντυπωσιακές ομιλίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά επειδή αυτές οι εταιρείες με επικεφαλής τούς διεφθαρμένους ηλίθιους και όχι ικανούς επιχειρηματίες, πάντα χρεοκοπούσαν.
    [γεμίσαμε παντού ανεμογεννήτριες που μοιάζουν σαν τις βελόνες βουντού!]
    Αντιγόνη [συνεχίζεται]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεταφράσαμε και αποκωδικοποιήσαμε 17 σημεία της ατζέντας 2030.
    Στόχος 8) Να προωθηθεί η βιώσιμη, χωρίς αποκλεισμούς οικονομική ανάπτυξη, την πλήρη και παραγωγική απασχόληση και την αξιοπρεπή εργασία για όλους
    Μετάφραση: Εξαναγκάστε τις μικρές επιχειρήσεις να εξαφανιστούν με την κυβερνητική εντολή τους κατώτατους μισθούς που οδηγούν σε πτώχευση ολόκληρους τομείς της οικονομίας. Καταστρέψτε την οικονομία της ελεύθερης αγοράς και αρνηθείτε άδειες στις εταιρείες που δεν υπακούουν σε ότι η κυβέρνηση υπαγορεύει.
    [συμβαίνει από τον Μάρτιο με τα lockdown]
    Στόχος 9) Δημιουργία ανθεκτικών υποδομών, την προώθηση της βιώσιμης και χωρίς αποκλεισμούς εκβιομηχάνισης και προώθηση της καινοτομίας
    Μετάφραση: Βάλτε τα έθνη σε ακραίο χρέος με την Παγκόσμια Τράπεζα, να ξοδεύουν χρήματα του χρέους να προσλάβουν διεφθαρμένες αμερικανικές εταιρίες για την κατασκευή μεγάλων έργων υποδομής που παγιδεύουν τα αναπτυσσόμενα έθνη σε ένα ατέλειωτο φαύλο κύκλο του χρέους. Δείτε το βιβλίο Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Hit Man από τον John Perkins για να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες για το πώς το σύστημα αυτό έχει επαναληφθεί αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.
    Στόχος 10) Μείωση των ανισοτήτων εντός και μεταξύ των χωρών
    Μετάφραση: Τιμωρείστε τους πλουσίους, τους επιχειρηματίες και τους καινοτόμους, κατάσχοντας σχεδόν όλα τα κέρδη από εκείνους που επιλέγουν να εργαστούν και να διαπρέψουν. Αναδιανείματε το κατασχεθέντα πλούτο προς τις μάζες των μη εργαζομένων ανθρώπινων παράσιτων που τρέφονται από μια παραγωγική οικονομία συμβάλλοντας παράλληλα στο τίποτα για να το … ενώ όλοι κραυγάζουν για μια «ισότητα!»
    [επιδόματα, στέγαση, σίτιση και περίθαλψη σε όλους τους εισαγόμενους λαθροεισβολείς και οι Έλληνες στα παγκάκια…]
    Στόχος 11) Κάντε πόλεις και τους οικισμούς χωρίς αποκλεισμούς, ασφαλείς, ανθεκτικές και βιώσιμες
    Μετάφραση: Απαγόρευση της οπλοκατοχής από ιδιώτες, με επίκεντρο τα όπλα στα χέρια της κυβέρνησης στους υπάκουους άνδρες των αρχών επιβολής του νόμου που κυβερνούν τους άοπλους, την κατηγορία των υποδουλωμένων φτωχών εργαζομένων. Ποινικοποιείστε αυτούς που ζουν σε πιο αγροτικές περιοχές με τη θέσπιση Αγώνες Πείνας του στύλ «προστατευόμενες περιοχές» που θα διεκδικήσει η κυβέρνηση ότι είναι ιδιοκτησία του «Λαού» ενώ δεν θα επιτρέπεται σε ανθρώπους να ζουν εκεί.
    [ήδη απαγόρεψαν κυνήγι και ψάρεμα και απαγόρευσαν την πρόσβαση στα δάση]
    Στόχος 12) Διασφάλιση των αειφόρων προτύπων κατανάλωσης και παραγωγής
    Μετάφραση: Αρχίστε την επιβολή τιμωρίας με φόρους επί της κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων και της ηλεκτρικής ενέργειας, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να ζουν κάτω από συνθήκες επιδείνωσης του βιοτικού επιπέδου που μοιάζουν όλο και περισσότερο με τριτοκοσμικές συνθήκες.
    [συμβαίνει ήδη και χειροτερεύει…]
    Στόχος 13) αναλάβει επείγουσα δράση για την καταπολέμηση της αλλαγής του κλίματος και τις επιπτώσεις της
    Μετάφραση: Ρυθμίστε τις ποσοστώσεις της κατανάλωσης ενέργειας σε κάθε ανθρώπινο ον και να αρχίσει η τιμωρία ή ακόμα και η ποινικοποίηση για «αποφάσεις τρόπου ζωής», «lifestyle decisions» που υπερβαίνει τα όρια χρήσης ενέργειας που καθορίζονται από τις κυβερνήσεις. Καθιερώνεται απόλυτη παρακολούθηση των ατόμων, προκειμένου να παρακολουθείται και να υπολογίζεται η ενεργειακή τους κατανάλωση. Τιμωρείται η ιδιωτική ιδιοκτησία των αυτοκινήτων και πιέζονται οι μάζες σε μέσα μαζικής μεταφοράς, όπου οι πράκτορες του υπουργείου Μεταφορών και οι κάμερες αναγνώρισης προσώπου μπορούν να παρακολουθούν και να καταγράφουν την κίνηση του κάθε ατόμου στην κοινωνία, όπως μια σκηνή αντιγραμμένα από το Minority Report.
    Αντιγόνη [συνεχίζεται]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεταφράσαμε και αποκωδικοποιήσαμε 17 σημεία της ατζέντας 2030.
    Στόχος 14) Διατηρείστε την αειφόρο χρήση των ωκεανών, των θαλασσών και των θαλάσσιων πόρων για την αειφόρο ανάπτυξη
    Μετάφραση: Απαγόρευση της αλιείας των ωκεανών, βυθίζοντας την προμήθεια τροφίμων σε μια ακραία έλλειψη και προκαλώντας ανεξέλεγκτο πληθωρισμό των τιμών των τροφίμων που βάζει ακόμα περισσότερους ανθρώπους σε οικονομική απόγνωση.
    [θυμάστε τις επιδοτήσεις για απόσυρση καϊκιών από την Ε.Ε. που απαιτούσαν την καταστροφή τους σαν απόδειξη για να πάρουν επιδότηση; Η εικόνα των κατεστραμμένων καϊκιών ακόμα μου φέρνει εφιάλτες! Ήταν δήθεν αντι-οικολογικά καΐκια, και φυσικά υπερίσχυσαν από τότε τα τούρκικα]
    Στόχος 15) Προστασία, αποκατάσταση και προαγωγή της αειφόρου χρήσης των χερσαίων οικοσυστημάτων, τη βιώσιμη διαχείριση των δασών, την καταπολέμηση της απερήμωσης, και να σταματήσει και να αντιστραφεί η υποβάθμιση του εδάφους και της ανάσχεσης της απώλειας βιοποικιλότητας
    Μετάφραση: Ξεδίπλωμα Ατζέντα 21 για να αναγκάσει τους ανθρώπους να φύγουν από τη γη τους και να ενταχθούν στις ελεγχόμενες πόλεις. Να ποινικοποιηθεί η ιδιωτική ιδιοκτησία της γης, συμπεριλαμβανομένων των αγροκτημάτων και των γεωργικών εκτάσεων. Ασφυκτικά ελέγχεται όλη η γεωργία μέσω μιας εταιρικής διεφθαρμένης κυβερνητικής γραφειοκρατίας κυβέρνηση της οποίας οι πολιτικές καθορίζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την εταιρεία Monsanto ενώ είναι σφραγισμένη από το Υπουργείο Γεωργίας. Απαγόρευση για τις ξυλόσομπες, της συλλογής ομβρίων υδάτων και την κηπουρική, προκειμένου να ποινικοποιήσουν την αυτοδυναμία και να αναγκαστούν οι άνθρωποι στην πλήρη εξάρτηση από την κυβέρνηση.
    [μας έχουν ζαλίσει εδώ και 2 χρόνια, πόσο ρυπαίνουν οι ξυλόσομπες, αλλά φέτος το τερμάτισαν κατηγορώντας τες για εξάπλωση του κοροϊδοϊού!]
    Στόχος 16) την προώθηση της ειρηνικής και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνιών για την αειφόρο ανάπτυξη, την παροχή πρόσβασης στη δικαιοσύνη για όλους και η οικοδόμηση αποτελεσματικών, υπεύθυνη και χωρίς αποκλεισμούς θεσμών σε όλα τα επίπεδα
    Μετάφραση: Εκχωρήστε νομική ασυλία σε παράνομους αλλοδαπούς και «προστατευμένες» μειονοτικές ομάδες, οι οποίες θα είναι ελεύθερες να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα – συμπεριλαμβανομένων σε απροκάλυπτα εκκλήσεις για τη μαζική δολοφονία των αστυνομικών – επειδή είναι η νέα τάξη που προστατεύεται στην κοινωνία.
    [στις πορείες των αναρχο δεν κολλάει, στα τζαμιά δεν κολλάει, αλλά να δω τους «προστιματάκηδες» τι θα κάνουν όταν θα αρχίσει η άνω φάση!]
    Στόχος 17) Ενίσχυση των μέσων υλοποίησης και την αναζωογόνηση της παγκόσμιας εταιρικής σχέσης για την αειφόρο ανάπτυξη
    Μετάφραση: Θέσπιση εντολών του παγκόσμιου εμπορίου που παρακάμπτουν τους εθνικούς νόμους, ενώ θα παράσχεται απεριόριστη αρμοδιότητες σε εταιρείες όπως η Monsanto, η Dow Chemical, RJ Reynolds, η Coca-Cola και η Merck. Περάστε το παγκόσμιο εμπόριο συμφώνων που παρακάμπτουν τους νομοθέτες ενός έθνους και να παρακάμψετε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας για να βεβαιωθείτε ότι πιο πανίσχυρες εταιρίες του κόσμου διατηρούν πλήρη μονοπώλια πάνω από τα ναρκωτικά, τους σπόρους, τα χημικά προϊόντα και την τεχνολογία.
    https://terrapapers.com/apokodikopiisi-tis-atzentas-2030/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπήκα να δω τι λέει η Σεφερού : "αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει"

    Ηλπιζα ότι έγραφε για τη σχέση με το 5G και την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση.

    Οι γενετισταί ξέρουν καλά ότι ο ηλεκ/σμός "ανοίγει" τους πόρους των κυττάρων για να εισέλθει το ξένο γενετικό υλικό. Το κώδωνα κρούουνε απο το 80 οι επιστήμονες, σχετικά με σούπερ μικροβια, σουπερ ασθενειες και σουπερ εντομα, εξαιτίας της αλόγιστης χρήσης της τεχνολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σταθώ σε 2 εικόνες του άρθρου:

    1. Το παιδικό επιτραπέζιο είναι παραλλαγή από το 'Φιδάκι'. Μα καλά! Καμία φαντασία τα ερπετά;

    2. LGBTQ/Apache helicopter + "πράσινο" lifestyle = ένα και το αυτό.

    Επίσης έχω μια ένσταση για το sustainability που εσφαλμένα αποδίδεται σαν βιωσιμότητα. Το sustain σαν ρήμα αποδίδεται σαν συντηρώ/διατηρώ/υποστηρίζω άρα sustainability = ικανότητα συντήρησης/διατήρησης/υποστήριξης. Το "νέα βιωσιμότητα" ενοιολογικά αποδίδεται σαν "new viability".

    Τα ερπετά μας λένε κατάμουτρα ότι θέλουν να εφαρμόσουν το "new sustainability" εννοώντας την διατήρηση των προνομίων ΤΟΥΣ και όχι προσαρμογή των ζωών ΜΑΣ στα νέα δεδομένα.

    Πότε ένδιαφέρθηκαν για το πόπολο; Τώρα τους έπιασε ο πόνος;

    Αλλά ξεχνάνε ότι ο Αγ. Γεώργιος είναι τρο-πεο-φόρος...
    Στη σούβλα λέμε!

    ΓΙΩΡΓΟΣ Α. -ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τον χρήσιμο σχολιασμό σου. Σχετικά με το ''new sustainability''αν και αποδίδεται γενικά έτσι, ίσως όντως θα έπρεπε να κάνω σημείωση για την κυριολεκτικότερη "συντήρηση των προνομίων'' που γράφεις. Μιλάμε όμως πάντα για την αντινόηση, και μία έννοια παραποιείται εσκεμμένα από αυτούς κάθε φορά,κατά το δοκούν.

      Διαγραφή
  7. ΑΧ ΜΕ ΑΔΙΚΕΙ ΑΥΤΗΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ Η ΜΑΡΙΑ...ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΠΩΣ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...


    ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΑΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ...ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Η ΔΑΝΕΙΚΗ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ...

    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ...ΤΑΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΤΥΧΗ...ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΟΝΓΚΡΑ ΤΣΟΥΛΕΙΣΙΟΝ...

    ΥΓ. ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΟΥΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΠΛΩΜΑ ΚΩΣΤΑ ΣΦΥΡΙΞΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟ ΑΟΠ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΣ ΤΙΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ...


    ΗΝΑΖΟΚ-ΣΗΝΝΑΙΓ [ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΜΤΙΝΟΗΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ]...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΕΓΩ, ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΝΑΚΟ.. ΜΕ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΣΤΙΣ 8.. ΑΚΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ.. ΕΛΕΓΕ 11 ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ...

    ΥΓ. ΜΑΡΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Θ' ΑΡΓΗΣΩ...ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΠΑΣ...ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ...ΓΑΛΑΝΗ...ΟΧΙ ACS...ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΔΕ ΘΕΤΕ...ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΘΕΤΕ...ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΔΕ ΘΕΤΕ...ΤΙ ΘΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...

    ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ...ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ...

    ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ...ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΡΙΞΕ ΚΡΑΣΙ...

    ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ...LEGO ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΒΛΑ...

    ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥΜΙΓΔΑΛΙ ...ΤΙ ΣΥΜΙΓΔΑΛΙ...ΨΙΛΟ...ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΡΗΜΠΟΥΝΤ...

    ΥΓ. ΓΛΥΚΟ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΕΧΕΤΕ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΛΥΚΟ...ΑΝ ΨΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΧΑ ΧΑ

    ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΑΡΑΚΙ...
    ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ ΚΑΛΕ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΖΩΔΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ...ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΙΡΕΣ...ΟΚ ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΙΣΑΙ...
    ΩΡΕ Π,,ΥΣΤΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ...ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΟΛΛΑΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!🙂

      Διαγραφή
    2. Μπένταρς κι κασμερτζής νούμιρο ΕΝΑ ου σιούρδους απ νΓκουζιάν,όλου κασμέρια είσι κι μας κάνς ντδιάθις.Συνέχισι έτσς

      Διαγραφή
    3. Αη γουίλλ.Ο φίλος Γιάννης από τήν Κοζάνη έχει τό προνόμιο που έχουν οι περισσότεροι Κοζανίτες να σοφίζεται ανέκδοτα και αστεία τα οποία βέβαια παίρνουν σάρκα και οστά-υλοποιούνται κατά την περίοδο τής αποκριάς και μάλιστα την Κυριακή που γίνεται η μεγάλη παρέλαση με τα άρματα να παρελαύνουν με τίς προθήκες τους γεμάτες από αστεία ανέκδοτα με σατυρικές διαθέσεις.
      Αυτός είναι ο Γιάννης που φυσικά δέν γνωρίζω και τον παρακαλώ να είναι πάντα καλοδιάθετος.Να μάς λέει μπέντια και κασμέρια που τόσο τα χρειαζόμαστε στούς καιρούς αυτούς τους δύσκολους που ζούμε.

      Διαγραφή
    4. 🤣🤣🤣
      ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ!

      Διαγραφή
  12. ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕΕΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ
    Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΘΡΟΥ,
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΜΠΙΕΣΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

    Στο πλαίσιο ενός προσχεδιασμένουυ - συνήθως- προβλήματος ως «Κρίση» και της ήδη προκατασκευασμένης λύσης που προτείνεται κι εφαρμόζεται όπως θυμόμαστε,

    ΜΑΛΙΣΤΑ, Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΛ = ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΛΥΣΗ.
    ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ ΑΝΟΗΤΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ---------------------------------------------------------------

    - μ' ένα Μνημόνιο Κατοχής της Ελληνικής Πολιτείας για την «Κρίση του Χρέους», (2010-)

    ΜΝΗΜΟΝΙΟ = ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
    ---------------------------------------------------------------

    - με την παρακολούθηση της ιδιωτικής μας ζωής εξαιτίας της «Κρίσης της Τρομοκρατίας» (2001-)

    ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΛΟΓΟΥ,
    ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ, ΦΟΒΟΣ.
    ---------------------------------------------------------------

    - με την «Μεταναστευτική Κρίση» (2015- ) από πολέμους και την Κλιματική Αλλαγή για τα οποία ευθύνονται παραδόξως, πάντα οι ίδιοι, αλλά κατηγορούν εμάς..., φτάνουμε στην παροντική,

    ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,
    ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ.
    ---------------------------------------------------------------

    - «Κρίση της Πανδημίας» (2019-) όπου, οι νέοι γκουρού της επιστήμης μεγαλογιατροί-παράγοντες, γενετιστές, και οι διάφοροι ιδεοληπτικοί τεχνοκράτες (όπως έκαναν επί Μνημονίου για παράδειγμα οι οικονομολόγοι, οι οικονομέτρες κι οι τραπεζίτες), μέσω πάντα, της πολιτικής επιβολής, και της αδιάλειπτης προπαγάνδας, μας απαγορεύουν, να εκστομίζουμε, να ρωτάμε, και να συμβαδίζουμε (με) μία κοινή λογική υγιεινής και προστασίας.

    ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,
    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ,
    ΕΚΡΗΞΗ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ,
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,
    ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ.

    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή