Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Με lockdown KAI Ολονυχτία μεταφορά λαθρομεταναστών ΣTON δήμο Ελευσίνας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς! ΣTA KATΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ!


 

Στον δήμο Ελευσίνας 46 λεωφορεία μεταφέρανε λαθρομετανάστες!

Μαρτυρίες και πηγή του παρλαπιπα μας ενημερώνει ότι κάθε βράδυ έρχονται 40 με 60 λεωφορεία στην Αθήνα!!

Δηλαδή κάθε βράδυ εν μέσο lockdown και αφού έχουν απαγορεύσει την μετακίνηση οστε να μην μπορούν οι Έλληνες να βλέπουν όλο αυτό, από 2000 με 3000 λαθρομετανάστες στην Αττική!

Τεράστιες ροές και κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να κάνει την σχετική έρευνα για την μάλλον προσυμφωνημένη στα κρυφά με τους τοπικούς άρχοντες (δημάρχους) η μεταφορά αυτή!!

Όταν θα βγει ο Έλληνας από τα σπίτια του τότε θα βρεθεί εκτός απροόπτου!

 


Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε πούλμαν στα κάτω Πατήσια που μεταφέρει λαθρομετανάστες μέσα σε σπίτια με όλα τα κομφορ ( στην οδό Στρατηγού Δαγκλή) και όπως ενημερώθηκαν με φαγητό Kettering 3 φορές την ημέρα!


Η αποκάλυψη μας έχει και συνέχεια δένοντας όλα τα στοιχεία μας με τις παρακάτω φωτογραφίες και τι δουλειά κάνει η εν λόγο ΜΚΟ!










oparlapipas.gr

14 σχόλια:

  1. .....

    https://www.iefimerida.gr/ellada/egkrithike-shedio-skorpio-vip-toyristiko-proorismo?amp


    Σε λίγο θα μας πουν ότι θα κάνει και πτήσεις το "Λολίτα" εξπρές air !


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανονικος επικοισμος απο το ισλαμ....ΒΟΔΙΑ που ψηφισατε τον αναθεματισμενο ακατανομαστο λουστειτε τα τωρα....το διποδο με ουρα κανει πραγματικοτητα αυτο που υποσχεθηκε στα αφεντικα του''''θα πολεμησουμε τον νατιβισμο'''''....αει γαμησου κουλομαλακα,αει στο διαολο διαολοσπερμα,ρε πουστη κρεμασμα και γδαρσιμο στην πλατεια συνταγματος μαζι με την συμμορια σου,και ζωντανοι ,οχι σκοτωμενοι...ο καιρος γαρ εγγυς....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσοι βλέπουν τα συμβαίνοντα αλλά λίγοι αντιδρούν και από αυτούς η πλειοψηφία
    χλιαρά,εύχομαι οι αντιδράσεις να μεγιστοποιηθούν και να ξεκινήσει το ξήλωμα του
    πουλόβερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 .
    ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ Ο ΜΠΙ ΣΚΑΤΑΣ ,Η ΕΡΕΒΑ ,Η ΜΑΜΥ ΜΠΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΏΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ .
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ.
    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;
    ΕΤΣΙ.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΝΟΥΦΑΝΤΟ.
    ΜΕΤΑΞΩΤΟ.ΘΕΙΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΟ ΛΙΝΑΤΣΑ.
    ΟΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΤΙ.
    ΟΠΩΣ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΠΕΝΣ ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΤΙ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ +ΣΥΖΥΓΟΥ ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΤΑ.
    ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ -ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ +ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ :
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΤΑ .
    ΑΒΛΕΠΕΙ.ΟΥΤΕ ΜΑ ,ΟΥΤΕ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΈΛΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΕΜΕΤΡΗΘΗΣΑΝ ,ΕΖΥΓΙΣΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ
    ΠΑΧΕΙΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ :
    ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΓΡΑΠΩΝΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.
    ΑΥΤΗ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΟΜΩΣ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ,ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΑΒΕΓΚΛΩ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ,ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ :
    Η ΓΚΕΣΑΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΊ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΜΕΝ ,ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΔΕ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2020 ,ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΆ ,ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΞΈΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΕΣ.
    ΟΠΟΊΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ,ΚΛΕΙΝΕΙ.
    ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ,ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΜ ΜΑΣ.
    ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.
    ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ !.
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ !.
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΗ...ΝΑ ΟΡΜΉΣΟΥΜΕ ΚΡΑΥΓΑΖΩΝΤΑΣ ,ΑΕΡΑ.
    ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ;;;
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΦΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΦΟΛΙΔΑ.
    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΉΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΉ.
    ΑΙΜΟΠΟΤΗΣ ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΟΤΗ.
    ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΤΑ ΞΕΑΤΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ. ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΚΤΑΟΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΞΕΡΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ.
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ " ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ". ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΕΡΩΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ? ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ? ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ. ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ, ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΦΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΜΦΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 350 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ. ΤΡΙΠΛΟΚΛΥΔΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.
    ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ.
    Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΕΝΩ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. ΕΝΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΙΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΝΤΡΟΠΗ.
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο σε όλα. Όμως παρατηρώντας προσεκτικότερα έχω διαπιστώσει τα εξής:
      Όσον αφορά αυτούς τους πακιστανούς και σύριους και βουλγάρους και ρουμάνους που έχουν κάνει μινι-μάρκετς και ψιλικατζίδηκα και κουρεία κ.ά.., αυτοί δεν προέρχονται στην πλειοψηφία τους από τα δύο τελευταία εποικιστικά ρεύματα (2015-2020) που σαφώς περιείχαν τούρκους πράκτορες και τζιχαντιστές που έσφαζαν στην Συρία, Σομαλία, Τυνησία κλπ. Αυτά τα καλούδια μάς τα κουβάλησαν τσίπρας και κουλης (όχι ο ερντογαν-αν δεν ήθελαν οι ντόπιοι προδότες μας υπηρέτες της μερκελ..δεν θα έμπαιναν).
      Αυτοί λοιπόν οι παλιότεροι έποικοι.. δεν ανήκουν τόσο πολύ στην κατηγορία των τυχοδιωκτών λαμόγιων τεμπέληδων που ήρθαν εδώ για ζωή και κότα και επιδόματα και εγκλήματα και σαρίες κ.ά.. Έφυγαν όντως πολλοί από αυτούς, 8ετία, 10ετία, 15ετία πριν, από τα καταπιεστικά τους καθεστώτα, για να βρούν μια δεύτερη ευκαιρία και να ξεκινήσουν μια δουλειά, μια επιχείρηση, που όντως την πέτυχαν και έμαθαν και τα ελληνικά τους μια χαρά και κάποια παιδιά τους είναι τώρα στην πέμπτη και έκτη δημοτικού.
      Αυτοί λοιπόν δεν θέλουν όλη αυτή την πλέμπα του 2015-2020 όσο κι εμείς. Δεν την γουστάρουν καθόλου! Ακόμα και αλβανοί δεν γουστάρουν καθόλου αυτό που γίνεται.
      Ναι, κάποιοι θα συνδράμουν στις εξεγέρσεις των επικίνδυνων στιφών, γιατί οι ταμπέλες "σιίτης-σουνίτης" είναι διά τον πέοντα, και τα δήθεν ανεκτικά με τον χριστιανισμό σιιτάκια απλά περιμένουν καρτερικά τα φανατισμένα σουνιτάκια να το ξεκινήσουν, για να υποστηρίξουν τους ομόθρησκούς τους..
      ..το μεγαλύτερό τους όμως κομμάτι θα υποστηρίξουν την περιουσία τους, το σπίτι τους, την επιχείρησή τους, την συνοικία τους.. από την δαιμονισμένη λαίλαπα των ρυπαρών επικίνδυνων στιφών. Θα δούμε αρκετούς από αυτούς να αλληλοϋποστηρίζονται με Έλληνες και να ανταλλάσουν μέχρι και πυρομαχικά για να αποτραπεί η ανωμαλία και η εσωτερική εισβολή.

      Δεν τα υπογράφω 100% αυτά που υποστηρίζω. περισσότερο τα εύχομαι.

      Διαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΟΛΟΙ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΟΧΙ ΕΔΩ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και σε αυτό. Όμως ακόμα κι αν γίνει το δικό μας, κάποιοι λίγοι δεν θα επιβίωναν στις πατρίδες τους. Θα μάς παρακαλέσουν να τούς κρατήσουμε. Αυτό ίσως το επιτρέψουμε αν και αυτοί είναι αποφασισμένοι να δείξουν απόλυτο σέβας στην Ελλάδα, στην θρησκεία μας, στις συνήθειές μας, στις κόρες τους (να τις αφήσουν δηλαδή να ζήσουν σαν Ελληνίδες, χωρίς μπούργκες κλπ). Να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία μόνο με τους δικούς μας όρους.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΙΚΤΡΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ????
      ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ. ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΝΕΑΡΕΣ ΑΓΓΛΙΔΕΣ, ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΙΘΗΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΘΗΚΩΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΛΥΠΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

      Διαγραφή
  8. ειναι αδυνατον να φυγουν οι παντες
    ολο και καποιοι θα μεινουν πισω
    αν κανουν αυτα που λεει ο ταυρος θα τους το επιτρεψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο ξενιος ζευς δεν θα ακυρωθει απο την κουλτουρα μας
    αλλα θα κανουμε οτι κανουν οι ισραηλινοι-δεν θα αναμιχθουμε φυλετικα μαζι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ
      ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ, ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΑ.

      Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ.

      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

      Άννα Τζιροπούλου Ευσταθίου.Τι πραγματικά είπε ο Ισοκράτης;;
      https://www.youtube.com/watch?v=1CD99Q_k6Ps

      Η αλήθεια για την Φιλοξενία των Αρχαίων Ελλήνων

      https://www.youtube.com/watch?v=0xLjys4MsKQ

      Διαγραφή
  10. θα θεσουμε αυστηρους νομους γι αυτο
    ειδικα στους Ελληνες και στις Ελληνιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή