Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ



Η ΕΥΘΥΝΗ

Έχοντας την ευθύνη των λεγομένων μας καταθέτουμε τις εμπεριστατωμένες θέσεις μας για τις αλήθειες που αποκρύπτονται και που όφειλε να γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός!!!

 

Εκπομπή "Άρωμα Ελλάδας" 22/12/20 με καλεσμένο τον Οδυσσέα Τηλιγάδα - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 


 

 

Ο Γάλλος οικονομολόγος Frederic Bastiat, υποστηρίζει ότι«Δεν μπορεί να επιβληθεί σε μια κοινωνία μεγαλύτερο κακό από την χρησιμοποίηση του νόμου σαν μέσο αρπαγής».

Διαμαρτυρόμενοι γι’ αυτά που συμβαίνουν, αυτά που βλέπουμε να γίνονται σε βάρος της χώρας μας, ερήμην του Ελληνικού Λαού, διαμαρτυρόμενοι για την εξαθλίωση και τα μαζικά εγκλήματα κατά της κοινωνίας, εμείς οι «τρομοκράτες», οι «συνωμοσιολόγοι», οι «αρνητές της μάσκας και των εμβολίων» και οι «ψεκασμένοι», υψώνουμε το ανάστημά μας κατά των ανερμάτιστων «αξιωματούχων», «πολιτικών και πολιτειακών αρχόντων-ανδρείκελων» και αργυρώνητων δημοσιογράφων που ωρυόμενοι προσπαθούν με άγαρμπο και γελοίο τρόπο να προστατέψουν το κύρος των σμπαραλιασμένων, από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, θεσμών τους, δεν σημαίνει ότι η μεγάλη αφύπνιση στα σπλάχνα της Ελληνικής δημοκρατίας, δεν έχει ήδη συντελεστεί.

Μην υποτιμάτε τους Έλληνες και τους πατριώτες μέσα στις υπηρεσίες και τον στρατό. Δεν είναι ηλίθιοι, ούτε όλοι είναι κομματόσκυλα. Ξέρουν πλέον, ότι η χώρα τους, βρίσκεται υπό επίθεση. Το έμαθαν και το εμπέδωσαν οι πάντες πλέον, μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν και κατάλαβαν επιτέλους, ότι αυτή η κατάσταση, η άλωση της χώρας τους από τον Νεοταξικό παράγοντα, έφτασε στο μη παρέκει. Δε θα επιτρέψουν ξανά, να γίνει η Πατρίδα μας ένα ανελεύθερο κράτος με στόχο να έχουμε μια σκλαβοποιημένη και υποταγμένη κοινωνία στις μαριονέτες των δυνάμεων κατοχής, στους καθηγητάδες της «υγειονομικής δικτατορίας», ιατρούς κ.κ. Τσιόδρα, Σύψα, Γώγο, Μαγιορκίνη, Τσαγκρή όπως και

στις πολύχρωμες φιγούρες των μη λοιμωξιολόγων, όπως της κυρίας Ματίνας Παγώνη, και άλλων θορυβωδών τηλεοπτικών αστέρων που από τις έξη το πρωί «βομβαρδίζουν» εγκληματικά το μυαλό των εκατομμυρίων πολιτών με μηνύματα τρόμου και πανικού, που τους θέλουν χωρίς ατομικά δικαιώματα, χωρίς συνταγματικά δικαιώματα, ώστε η Ελλάς να μεταβληθεί σε ένα ανελεύθερο αντικείμενο στα χέρια των επικυρίαρχων της νέας εποχής, των οργάνων του διαβόλου.

Το Περιουσιολόγιο, αυτό το αντισυνταγματικό έκτρωμα που καταργεί στην ουσία την ιδιωτική περιουσία αφού θα την ελέγχει και θα την διαχειρίζεται η ΑΑΔΕ, όπως νομίζει, και οι νόμοι που αρπάζουν τα περιουσιακά στοιχεία των πιο αδύνατων στρωμάτων της Ελληνικής κοινωνίας (ενώ η Αστική Τάξη έχει μεταφέρει το σύνολο σχεδόν του πλούτου της σε φορολογικούς παραδείσους), δείχνουν την κατεύθυνση των επόμενων χρόνων. Γι’ αυτό δημιουργείται ένα αστυνομικό κράτος μέσω νόμων όπως η απαγόρευση των διαδηλώσεων, η απαγόρευση της ελεύθερης άποψης, τα «περίεργα» Lockdown (εγκλεισμοί), η χειραγώγηση του συνδικαλιστικού κινήματος, η διασπορά τοξικών σκουπιδοειδήσεων από τους τηλεοπτικούς διαύλους, η αυξανόμενη αστυνομική βία, η ψήφιση νόμων κλοπής της ιδιωτικής περιουσίας των φορολογουμένων, η ενίσχυση των ομάδων καταστολής, η χειραγώγηση του δικαστικού σώματος, η εφαρμογή πειραμάτων ελέγχου του νου, η διαχείριση της συνείδησης, μας βρίσκουν, εκ διαμέτρου αντίθετους στις  νεοεποχίτικες αυτές επιταγές.

          Εδώ στην Ελλάδα, οι ραδιούργοι, οι πουλημένοι, οι δειλοί, οι προδότες, οι μαλακισθέντες (=άτολμοι σε αντίσταση, αποχαυνωμένοι, αποφεύγοντες τους κινδύνους), οι φοβισμένοι, οι βολεμένοι, οι χρήσιμοι ηλίθιοι (οι οδαλίσκες πολιτικοὶ- τα ρασοφορούντα τσιράκια των νεοεποχιτών – οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι- οι άγευστοι «ειδικοί»), παρακολουθούν ΑΒΟΥΛΟΙ και ΑΜΕΤΟΧΟΙ τον μεθοδευμένο διωγμό με τις αλλαγές που εξυφαίνονται μεθοδικά. Αμέτοχοι και έτσι τελικά συνένοχοι γενόμενοι εγκληματίες ως ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί όλης αυτής της «γενοκτονίας» των Ελλήνων, όλης αυτής της, εν καιρώ ειρήνης, μεθοδευμένης γενικής  επίθεσης εναντίον του Έλληνα ἀνθρώπου, την

επιβολή των νεοεποχίτικων σχεδίων, με σκοπό τον αφανισμό του ΕλληνισμούΆς κάμουν όμως αυτοὶ ό,τι νομίζουν. Θα λάβουν ό,τι τους αξίζει.

Η εργώδης προσπάθεια που έγινε κυρίως τον περασμένο αιώνα τώρα φέρνει καρπούς. Η προσπάθεια του «εκσυγχρονισμού» από τους αυτοαποκαλούμενους οικουμενιστές και η  μεθοδευμένη τοποθέτησις τέτοιων, ή επηρεασμένων απὸ τέτοιες απόψεις, προσώπων στις ανώτατες θέσεις της  διοικήσεως, έχει το  αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει μιὰ κρίσιμη μάζα αρκετή ώστε να ενεργεί την παρούσα προδοσία ανεμπόδιστα.  

Τοποθετούνται εξουσιαστὲς, αλλάζει η παιδεία, η νομοθεσία, τα θέσμια. Όλα τα παλιά πρέπει να αλλάξουν. Καλά και κακά.  Τα καλά να εξαφανιστούν, τα κακά να γίνουν χειρότερα ή μάλλον εντελώς απάνθρωπα, δαιμονικά. Το κακό πρέπει παντού να γίνει το πρότυπο, το υπόδειγμα. Να λάβει την θέση του καλού. Το παράλογο, το ανήθικο, το διεστραμμένο να καταλάβει την θέση του λογικού, του ηθικού, του ορθού, του φυσιολογικού. Τὰ πάτρια συκοφαντούνται, η Ιστορία διαστρεβλώνεται, τα πρόσωπα-πρότυπα ηρώων, αγίων και ανιδιοτελών ανθρώπων χλευάζονται και γελοιοποιούνται. Σε θέσεις  υπευθύνων προωθούνται άνθρωποι επιλεγμένοι καὶ δασκαλεμένοι από τους επίβουλους, άτομα άνευ ουσιαστικής παιδείας, ανύπαρκτης ηθικής και ήθους, απάτριδες και μισέλληνες, προδίδοντας τὰ πάντα. Είναι γυμνοί, βρώμικοι, ανήθικοι και μειοδότες στα μάτια του Ελληνικού Λαού και κανείς πλέον δεν μπορεί να κρύψει την ιδιοτέλειά του.

Τα πρόσωπα αυτά, με πρόσχημα την «αρρώστια του κορωνοϊού» την οποία αξιοποιούν γιὰ να πετύχουν τοὺς στόχους τους, παρ’ ότι δὲν αντέχουν στην λογική τα όσα μεθοδεύουν, λένε καὶ πράττουν, καλλιεργούν τον φόβο, την σύγχυση καὶ κάνουν εφιαλτική την ζωὴ των ανθρώπων, οδηγώντας τους στὴν οικονομική καταστροφή και στερώντας τους την δυνατότητα να ζήσουν στοιχειωδώς ανθρώπινα, απηυδισμένοι αποδέχονται τα σχέδιά τους.

Τα πράγματα θα αγριέψουν πολύ, αν δὲν υπάρξει αντίδρασις. Ουσιαστικά όποιοι δεν υποκύψουν, σιγά-σιγά σχεδιάζουν νὰ πεταχτούν έξω απὸ την «κανονικότητα». Νὰ στερηθούν και τα αυτονόητα. Μετακινήσεις, νοσοκομεία, δημόσια παρουσία, να είναι απαγορευμένα γιὰ τους σύγχρονους παρίες. Αυτοὶ που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους για τα δικαιώματα του κάθε εισβολέα λαθρομετανάστη, θα αποκλείουν απὸ την κοινωνική ζωή όσους δεν σκύψουν το κεφάλι στὶς νεοεποχίτικες προσταγές. Όσοι δὲν αποδέχονται την νέα πραγματικότητα καὶ ιδιαιτέρως οι  Χριστιανοὶ, δὲν θα έχουν κανένα πλέον δικαίωμα. Οδεύουμε λοιπόν προς την δικτατορία;

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, εμείς οφείλουμε να διατηρήσουμε, να διασώσουμε τα απομεινάρια του Έθνους μας. Αυτού που φύλαξαν οι παππούδες μας καὶ οι προπάτορές μας μὲσα σε διωγμούς, φραγκοκρατίες, τουρκοκρατίες καὶ τώρα μέσα στην νεοταξικὴ κυναγορήτικη ευραπάτη καὶ την οικουμενιστικὴ παναίρεση.

Οι αναμενόμενες παραχωρήσεις σε εθνική κυριαρχία, που αναφέρονται σε μέσα ενημέρωσης για την προετοιμασία της κοινής γνώμης, απαιτούν αναμφίβολα «ευνουχισμένες» Ένοπλες Δυνάμεις ιδιαίτερα στην ηγεσία τους με τις απαραίτητες αντικαταστάσεις και ένα «σκέλεθρο» πρόθυμων Αξιωματικών που θα ανέχεται κάθε παραχώρηση αντίθετα στην αποστολή και τον όρκο τους. Να σιωπήσει με λίγα λόγια στις επερχόμενες τουρκικές κατακτήσεις αμαχητί.

Δεν περιμένουμε τίποτα από ένα κράτος που διαλαλεί το σύνθημα «η ελευθερία δεν είναι ελεύθερη», που δεν βλέπουμε ποτέ καμία «βούληση του λαού» να τηρείται σε ένα σύστημα ενορχηστρωμένο μέσω του εξουσιαστικού συγκεντρωτισμού και του εξαναγκασμού.

Πόλεμος λοιπόν στὸν εντός των πυλών εχθρό, στον μέσα στὴν καρδιά της πολιτείας εχθρό που πασχίζει να διατηρήσει τα ερείσματά του. Πόλεμος στην «πολιτική αγυρτεία». Πόλεμος στα «πολιτικά χαμαιτυπεία». Πόλεμος μέχρις εσχάτων.

Κάθε Ελληνική ψυχή, αυτό οφείλει και εμείς αναζητούμε με αγωνία τον Έλληνα Αξιωματικό που θα ξεριζώσει τις βδέλλες του βαθέως κράτους από τον πυρήνα της Φυλής. Τον Έλληνα Αξιωματικό που δεν θα συνεργαστεί με τον εχθρό της Ελλάδας ενεργά ή διά της υπόκλισης

και της σιωπής. Που θα ξεριζώσει τους μονίμως ραδιουργούντες, πριν έρθει η καταστροφή της πατρίδας μας.

Στα 200 έτη αποδόσεως τιμών γιὰ τους αγωνιστές υπὲρ της πίστεως καὶ της πατρίδος, θὰ ήταν λίαν εύστοχο να επαναλάβουμε παρηλλαγμένως την φράση του Γέρου του Μωριά ότι: «ο Θεός υπέγραψε την καταδίκη του πολιτικού συρφετού της Ελλάδος καὶ δὲν τὴν παίρνει πίσω».

****************

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                    6944325056

 

 

23 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλό μήνα. Αν είχαμε και φωνή στο βίντεο καλά θα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία συρραφή από αυτόματα μεταφρασμένα μυνήματα για τήν υπόθεση GameStop που εξελίσσεται....


    Γνωρίζω ότι τουλάχιστον ένας από τους οπαδούς μου δεν καταλαβαίνει αρκετά τι συμβαίνει στο χρηματιστήριο αυτή τη στιγμή και αυτό είναι αρκετό για να με παρακινήσει να το εξηγήσω γιατί αυτό είναι κάπως ένα σημείο καμπής στην παγκόσμια ιστορία. Πρώτον, πρέπει να καταλάβετε τι είναι το «short» στις συναλλαγές. Short είναι όταν δανείζεστε μια μετοχή από έναν μεσίτη και το πουλάτε αμέσως στην τρέχουσα τιμή του. Τότε ελπίζετε ότι η τιμή της μετοχής πέφτει έτσι ώστε να μπορείτε να αγοράσετε το απόθεμα πίσω σε χαμηλότερη τιμή και να επιστρέψετε τις μετοχές που δανείσατε στον μεσίτη σας, αλλά διατηρώντας τη διαφορά.

    Παράδειγμα: Ας πούμε ότι θέλω να συντομεύσω το XYZ που έχει τρέχουσα τιμή 10 $. Δανείζομαι 1 μετοχή και την πωλώ αμέσως στα 10,1 $ έχω 10 $ τώρα, αλλά χρωστάω στον μεσίτη μου την 1 μετοχή που δανείστηκα. Ας πούμε λοιπόν ότι η τιμή του XYZ μειώνεται στα 7 $. Τώρα αποφασίζω να «καλύψω» (να το αγοράσω πίσω- δώσω μετρητά) τη μικρή θέση μου και να αγοράσω 1 μετοχή στα 7 $ και να επιστρέψω το 1 δανεισμένο μερίδιο στον μεσίτη μου. Κέρδισα 10 $ όταν πούλησα και έπρεπε μόνο να πληρώσω 7 $ για να το αγοράσω ξανά χαμηλότερα, οπότε το κέρδος μου είναι η διαφορά $ 3.

    Αλλά τώρα ας πούμε ότι αντί της πτώσης της τιμής XYZ στα 7 $, αυξάνεται στα 15 $. Πρέπει ακόμη να επιστρέψω την 1 δανεισμένη μετοχή στον μεσίτη μου, εκτός από τώρα που θα μου κοστίσει πολύ περισσότερο για να το αγοράσω ξανά. Εάν το αγοράσω πίσω στα $ 15 για να μπορέσω να επιστρέψω τις δανεισμένες μετοχές, οι απώλειές μου θα είναι η διαφορά 5 $ μεταξύ της πώλησης στα 10 $ και της επαναγοράς στα 15 $. Δεδομένου ότι η τιμή μπορεί να αυξηθεί επ 'αόριστον, οι πιθανές απώλειές μου ως πωλητή πώλησης είναι απεριόριστες. Σε κάποιο σημείο πρέπει να το αγοράσω ξανά για να επιστρέψω τις μετοχές που δανείστηκα. Όσο αυξάνεται η τιμή, τόσο μεγαλύτερες είναι οι απώλειές μου.

    Τώρα για το Gamestop. Πριν από λίγες εβδομάδες, ένας redditor στο r / wallstreetbets παρατήρησε ότι ένα hedgefund είχε λάβει τεράστια ποσότητα σύντομων συναλλαγών εναντίον της Gamestop. Πείστηκαν όλοι στο forum να ενωθούν και να αγοράσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αποθέματα Gamestop. Αυτό έκανε την άνοδο των τιμών και η αρνητική θέση των hedge funds άρχισε να χάνει δισεκατομμύρια. Οι απώλειές τους ξεπέρασαν ακόμη και τα 13,1 δισεκατομμύρια που αξίζει το hedge fund. Τελικά, το hedge fund έπρεπε να κλείσει τις θέσεις πώλησης και να αγοράσει όλο το απόθεμα gamestop σε πολύ, πολύ υψηλότερες τιμές, στέλνοντας την τιμή ακόμα υψηλότερη. Αυτό ονομάζεται short squize καί αναγκάζει το fund νά δηλώσει πτώχευση, καί τούς τύπους στό Reddit νά αναγκάζουν τό επόμενο fund που καλύπτει τήν ζημιά σέ επιπλέον πτωχεύσεις.
    Χάνουν από τίς μάζες μέσα στο γήπεδο τούς καί με τούς δικούς τους κανόνες.

    r / wallstreetbets Δημοσιεύτηκε από u / johnnydaggers



    Ο πραγματικός λόγος που η Wall Street είναι τρομοκρατημένη από την κατάσταση της GME


    Παρακολουθώ την GME από τα μέσα Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχω κερδίσει μια απόδοση 1300% μέχρι τώρα. Ωστόσο, όλη την ώρα ήμουν λίγο μπερδεμένος με το πόσο σοβαρές ήταν οι αντιδράσεις από τη Wall Street, ειδικά αυτήν την εβδομάδα.[μιλάει για την προ προηγούμενη]



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ tuluba ,ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ.
      Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ.
      ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ,ΕΚΑΝΑΝ.
      ΤΕΡΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΆ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. "Η εταιρεία GameStop είχε πωλήσει πάνω από το 100% της μετοχής της! Αυτό δεν συνέβη ποτέ πριν!" Ξέρω, ξέρω, αλλά αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα κάτι νέο. Μια σύντομη συμπίεση, ακόμη και ένα από αυτά τα μεγέθη, θα πρέπει να έχει πλέον συμπίεση με GME πάνω από 10 φορές μέσα σε διάστημα εβδομάδων. Κάτι δεν είναι σωστό. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι πολύ, πολύ μεγαλύτερο εδώ. Κάτι αρκετά μεγάλο για να ανατινάξει ολόκληρο το χρηματοοικονομικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ είναι η υπόθεσή μου: Νομίζω ότι τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου, τα κέντρα εκκαθάρισης και ο DTC [depository trust company- ασφάλεια όλων των trust companies] πραγματοποίησαν μια συντονισμένη προσπάθεια να θέσουν εκτός λειτουργίας το Game Stop, συνωμοτώντας για να δημιουργήσουν έναν τεράστιο αριθμό πλαστών μετοχών της GME, πιθανώς 100-200% ή περισσότερες μετοχές αρχικά εκδόθηκε από το Game Stop. Στη διαδικασία, μπορεί να έχουν δημιουργήσει κατά λάθος μια βόμβα που θα μπορούσε να ανατινάξει ολόκληρο το σύστημα, όπως το γνωρίζουμε και βλέπουμε τις προσπάθειές τους να το καλύψουν. Τι είναι αυτή η βόμβα; Πιστεύω ότι οι επενδυτές λιανικής [Reddit] μπορεί να κατέχουν περισσότερο από το 100% της GME (όχι μόνο το 100% του float, περισσότερο από το 100% της πραγματικής εταιρείας). Αυτό θα αποτελούσε οριστική απόδειξη παράνομης δραστηριότητας στα υψηλότερα επίπεδα του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να ακολουθήσετε αυτό το επιχείρημα, πρέπει να διαβάσετε τη Λευκή Βίβλο "Counterfeiting Stock 2.0", ώστε να καταλάβετε πώς τα hedge funds μπορούν να δημιουργήσουν ψεύτικο απόθεμα μετοχών από αέρα και να το μεταμφιέσουν, έτσι ώστε να φαίνεται
    πραγματικές μετοχές. Χρησιμοποιούν αυτές τις ψεύτικες μετοχές σε σύντομες επιθέσεις για να μειώσουν την τιμή μιας εταιρείας έως ότου τα θέσουν σε πτώχευση. Αυτή η πρακτική φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένη μεταξύ των hedge funds . Υπάρχει ακόμη και ένας όρος για αυτό, "στρατηγική αποτυχία." Η παραχάραξη μετοχών είναι εξαιρετικά παράνομη (παρόμοια με την παραχάραξη χρημάτων), αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθεί .

    Αυτό εξηγεί πλήρως γιατί τόσα πολλά επίπεδα του χρηματοπιστωτικού συστήματος φαίνεται να προσπαθούν ενεργά να παρεμποδίσουν τους επενδυτές λιανικής να αγοράζουν περισσότερα GME. Δεν πρόκειται μόνο για μια μικρή συμπίεση [shortage squize], αλλά για την ίδια την ύπαρξη των εταιρειών τους και την προσωπική τους ελευθερία. Έχουμε την ευκαιρία να φυλακίσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους αποδεικνύοντας ότι διαθέτουμε πάνω από 100% μετοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχουν 71 εκατομμύρια μετοχές της GME που δέν έχουν εκδοθεί ποτέ από την εταιρεία. Τα ιδρύματα έχουν
    αναφέρει στην SEC μέσω αρχειοθέτησης 13F ότι κατέχουν περισσότερες από 102.000.000 μετοχές (συμπεριλαμβανομένου του 13% των
    μετοχών GME που ανήκει στον Ryan Cohen). Τώρα, δεν γνωρίζω την διακύμανση αυτών των ιδιοκτησιών
    Τών μετοχών με αριθμούς, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ένα αρκετά ισχυρό επιχείρημα ότι σχεδόν το 100% του GME ανήκει σε αυτές τις εταιρείες, αν όχι περισσότερο.

    Επιπλέον, υπάρχουν πλέον περισσότεροι από 7 εκατομμύρια άνθρωποι εγγεγραμμένοι σε wallstreetbets [Reddit]. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι εδώ κάθονται σε μερικές εκατοντάδες μετοχές που αγόρασαν όταν ήταν κάτω των 50 $. Μερικοί από εμάς κρατούν ακόμη και χιλιάδες. Εάν ο μέσος αριθμός μετοχών που ανήκει σε κάθε συνδρομητή πλησιάζει ακόμη και τα 5-10, έχουμε πολύ μεγάλη πιθανότητα να κατέχουμε ένα παρόμοιο τεράστιο ποσό GME μετοχών- Ακόμα κι αν ο μέσος όρος ήταν μόλις 10 μετοχές ανά νόμιμο συνδρομητή, αυτό σημαίνει ότι ελάχιστη θέση λιανικής στο 30-50% περίπου ολόκληρης της εταιρείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Webul Διευθύνων Σύμβουλος ANTHONY DENIER

    Σημειώσεις Cliff:

    Δεν υπήρχε αρκετή ρευστότητα στην αγορά (όπως σε ολόκληρο το χρηματιστήριο) για την κάλυψη όλων των συναλλαγών GME. Όταν πωλείται ένα απόθεμα, η αξία του αποθέματος πρέπει να τοποθετηθεί [υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο που πρέπει να καταθέσουν τά μετρητά] στο κέντρο εκκαθάρισης για δύο ημέρες έως ότου οι συναλλαγές εκκαθαρίστουν από το σύστημα.

    Δεδομένου ότι τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης δεν μπορούσαν να καλύψουν το κόστος των συναλλαγών για έξοδο από το σορταρισμα τους, θα έπεφταν στο κέντρο εκκαθάρισης.

    Το DTCC είναι η εταιρεία καταπιστεύματος και εκκαθάρισης.

    Το DTCC είναι πλήρως θυγατρική του ομοσπονδιακού αποθεματικού.

    Η διεύθυνση του DTCC είναι 55 Water St, Νέα Υόρκη, NY 10041, Ηνωμένες Πολιτείες

    Παρακολουθήστε το νερό.

    Δεδομένου ότι το DTCC συνήθως απαιτεί μόνο το 1-2% της αξίας του μεριδίου να τοποθετηθεί σε εγγύηση, συνήθως έχουν αρκετή ρευστότητα στην αγορά για να διατηρήσουν τα πράγματα σε κίνηση.

    Το DTCC απαιτούσε 100% για GME, AMC, κ.λπ. λόγω της αστάθειας. Αυτό διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι που αγόρασαν θα πάρουν όλα τα χρήματά τους. Εκτός αν το DTCC δεν είχε αρκετά χρήματα για να καλύψει όλα τα αποθέματα GME στο 100%, οπότε έπρεπε να σταματήσουν Την διαπραγμάτευση της μετοχής.

    Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμποδίστηκαν οι επιπλέον πωλήσεις GME

    Τα hedgefunds σχεδόν χρεοκόπησαν την fed, επειδή ο μόνος τρόπος για τη fed να ρίξει περισσότερη ρευστότητα στην αγορά θα ήταν να αγοράσει περισσότερα ομόλογα από τον θείο sam [US] για να δημιουργήσει περισσότερα χρήματα.

    Αυτό απαιτεί εξουσιοδότηση από το Κονγκρέσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περαιτέρω επιδείνωση αυτού του ζητήματος είναι ότι ο μόνος τρόπος για να πουλήσει ομόλογα η fed είναι να πάρει μια πληρωμή σε μετρητά από κάποιον που
    θέλει να τα αγοράσει μετοχές GameStop.

    Δεδομένου ότι το απόθεμα μετοχών GME έχει καταναλώσει το 100% της ρευστότητας, κανείς δεν είχε μετρητά για να εκδοθούν περισσότερα
    ομόλογα για να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

    Συγχωρέστε μου τά λάθη, είναι μια προσπάθεια να ενημερώσω σέ μικρό χρόνο διαθέσιμο καί από το κινητό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον κύριο Τηλιγαδα και τον Ταξίαρχο κύριο Σμυρλή καθώς και ανθρώπους που το 74 ήταν στην Κύπρο τους γνωρίζω και είναι αξιότιμοι και αγωνιστές. Μάλιστα στις προ - προηγούμενες εκλογές ήταν και μάρτυρες νοθείας της κάλπης όταν "βρέθηκαν" από την εβραϊκή εταιρία καταμέτρησης ψήφων , ψήφοι , σε νομό της Ελλάδας όπου οι παραπάνω κύριοι δεν είχαν παραχωρήσει ψηφοδέλτια.

    Αυτό θάφτηκε από τα καθεστωτικά μέσα παρά τις καταγγελίες.

    Αυτό που λείπει από το κόμμα τους είναι το νέο αίμα. Εφόσον παρατίθεται το τηλέφωνο όποιος πιστεύει ότι είναι ικανός να αναλάβει καθήκοντα ας επικοινωνήσει μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ! Αλλη η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ;
    ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ;;;

    Α ρε γέρο του Μωριά και παλληκάρια του ’21 αν ξέρατε πόσοι σας εκμεταλεύονται θα είχατε σηκωθεί απο τον ύπνο σας και θα μας είχατε αφανίσει πρώτοι εσείς και μετά οι ξένοι.
    Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του …
    Και οι του ΕΛΑΣ βάζουν την υπογραφή τους για να καταργήσουν Τον Τριαδικό Θεό μας από το Ελλάδα.

    “ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    ΤΕΤΑΡΤΗ 30η ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
    δ. ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 59 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΥΠΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑΣ» ΑΡΘΡΟ 13 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/07/26/%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%80/

    Με κάτι τέτοια σχήματα που θα μας γλίτωναν από την μνημονική μπότα ,
    με μηνύσεις με εξώδικα με κατοχικά δάνεια ,με καταγγελίες δανειακής σύμβασης με “Για να υπάρξει ανάπτυξη και για να μηδενιστεί η ανεργία ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ…” με ΚΟΙΝΟΚΤΥΜΟΣΥΝΗ επι του δημοσίου πλούτου δίνοντας από δύο μετοχές σε κάθε Ελληνα κλπ. κλπ. , αποκοιμήθηκε ο Ελληνας .

    Τα παραπάνω το 2014.
    Φαντάζομαι τις μετοχές όσων πέθαναν από το 2014 εώς σήμερα θα τις έδιναν σε όσους Ελληνες γεννήθηκαν. Οσοι θα είχαν Πατέρα Ελληνα και Μητέρα ξένη θα δικαιούνταν μετοχές ; Εάν όσοι πέθαναν μέχρι τώρα είναι περισσότεροι από όσους γεννήθηκαν τι θα τις κάναμε τις μετοχές τους; Εάν είχαμε περισσότερες γεννήσεις θα κόβαμε νέες με …αξία ΔΥΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ;
    Το οποίο εργατικό νόμισμα θα ανταγωνζόταν το …Ευρώ!!!
    Και για να μην ξεχάσω για το χάλι μας εννοείται δεν φταίει μόνο η μεταπολίτευση ΑΛΛΑ και
    Η ΧΟΥΝΤΑ!
    Τα παραπάνω θυμίζουν κομμουνισμό αλά χότζα.

    Πιστεύεται πως τα παραπάνω αξίζουν σοβαρής κριτικής; Πιστεύεται πως έχει νόημα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΛΕΝΕ;

    Καλή εβδομάδα και καλό μήνα

    Υ.Γ.
    Κάτι υπεύθυνες δηλώσεις απο λαθρομετανάστες γράφουν πως πρέπει να πάρουμε αλλά να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι εννοούν.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ





    Οτι είχαν να δώσουν το έδωσαν οι αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tελικά, αυτό το μπλογκ είναι καλοπροαίρετο και δεν θέλει να κακοκαρδίσει κανέναν που υποστηρίζει ότι θέλει να προσφέρει στην Ελλάδα, και δέχεται να αναρτήσει ό,τι του στέλνουν στο ημέηλ και φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
      Έλα όμως που σε αυτό το μπλογκ κυκλοφορούν και λαγονικά που κάνουν φύλλο και φτερό και τον πιο εστεμμένο άγιο... 🙂

      Διαγραφή
  11. - IMIA 1996 -
    Βρηκα το κατω μερος του ελικοπτέρου που ηταν τρυπιο απο τις σφαιρες.
    Απειλησε η Κυβέρνηση οτι θα μου σκοτωσουν τη γυναίκα αν δεν το παραδωσω!

    "Βρισκαμε συντρίμμια απο το ελικόπτερο στην περιοχή συνεχώς. Βρηκα εναν ελικα, το κράνος του Βλαχακου και μια μερα βρηκα το κατω μερος του ελικοπτέρου που ηταν τρυπιο απο τις σφαιρες. Απειλησε η Κυβέρνηση οτι θα μου σκοτωσουν τη γυναίκα αν δεν το παραδωσω! Εκεινο το βράδυ ενιωσα οτι παραδιδαμε ανευ ορων την Ελλαδα, γιατί τωρα δεν μπορούμε να πλησιασουμε στα Ιμια γιατί τα χουν πατησει οι Τουρκοι".
    Μπορείτε να ακουσετε ολη τη συνεντευξη του Καλυμνιου Καπετανιου.

    Ίμια: O καπετάν Μιχάλης Aρβύθης από την Κάλυμνο αποκαλύπτει στον Hellas FM και την Sportime και σοκάρει για το μοιραίο ελικόπτερο.

    > Είναι ο καπετάνιος που την 25η Ιανουαρίου του 1996 μετέφερε στα Ίμια με το σκάφος του «Αννα Μαρία» τον Δήμαρχο Καλύμνου Δημ. Διακομιχάλη και τον Αστυνομικό Δ/ντή, οι οποίοι και ύψωσαν την ελληνική σημαία.

    > Ο καπετάν Μιχάλης αποκαλύπτει τις απειλές για τη ζωή του, μιλάει για την άθλια στάση των αρχών και αποκαλύπτει επίσης με λεπτομέρειες που σε καθηλώνουν στοιχεία για την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου με τους τρεις ήρωες Γιαλοψό, Καραθανάση και Βλαχάκο.

    Ο Καπετάν Μιχάλης λέει στην εκπομπή «Πρόσωπα της Νέας Υόρκης», με τον Δημήτρη Φιλιππίδη, και τον Hellas FM όλα όσα μας κρύβουν και όλα όσα για τα οποία σιωπούν οι άθλιοι του πολιτικού συστήματος.

    ..με συγκλόνισε με το θάρρος του και τον τρόπο που δάκρυσε, μιλώντας για την σημαία μας.

    > Η Ελλάδα βγάζει και παλικάρια που δε φοβούνται που μας κάνουν περήφανους!

    Ακούστε το, αξίζει:

    https://www.youtube.com/watch?v=AjwOW0pAXl8&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από Σημίτη μέχρι τους τωρινούς θέλουν όλοι κρέμασμα για εσχάτη προδοσία.

      Διαγραφή
    2. ΑΜΑ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ,ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΣΑΜΠΑ .
      ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΜΠΑΡΟΥΜΕ .
      ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  12. https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/02/blog-post_51.html?m=1
    Ο καπετάν Νικόλας κάνει τον σταυρό του και εκτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής προς τους αδικοχαμένους ήρωες των Ιμίων εκπροσωποντας όλους εμάς τους Έλληνες.
    Αν υπήρχε Ελληνική κυβέρνηση θα το έκαναν αυτοί.

    Ευτυχώς, υπάρχουν Έλληνες που βγάζουν τα φίδια από την τρύπα. Αυτήν την φορά όμως έχει ραβδί στο κεφάλι.
    Μιλάω σωστά Αριστομαχε;

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΟΜΙΛΕΙΣ ΑΡΙΜΝΗΣΤΕ .
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ,Η ,ΝΑ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΘΕΙΤΕ ,ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΑΙΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ,ΜΙΚΡΟΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ,ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ,ΚΑΙ ΜΙΣΗ,ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ .
      ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ,ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩΝΤΑΙ .
      ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ,ΓΥΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΧΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
      ΑΡΙΜΝΗΣΤΕ ,ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ,ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ .
      ΔΩΣΤΕ ΑΒΑΝΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΒΗΣΗ ,ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΣΤΡΟΦΕΣ .
      ΟΝΤΩΣ ,ΕΧΕΙ ΡΑΒΔΙ .ΘΕΙΚΟ ΡΑΒΔΙ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  13. Κοίταγα τον Γέρο του Μοριά, και θυμήθηκα τους εορτασμούς της Γιάννας https://mindthebook.gr/wp-content/uploads/2021/01/000201004_1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι @αλακία υπάρχει, αυτοί θα την κάνουν!
      ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΩΣΤΑ.
      Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ,ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΑΡΘΡΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ.
      www.facebook.com/100002659152086/videos/3340052902759982/
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΑΨΟΓΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΊ ΠΑΠΠΟΥΣ... ΦΙΤΝΕΣ=ΦΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΒΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

      Διαγραφή
  14. Εννοείται σε παρακολουθώ Αριστομαχε.
    Και καταλαβαίνω το πνεύμα που πρόκειται να αλλάξει τον πλανήτη. Και χαίρομαι γιατί οι μικροπρεπειες δεν αρμόζουν στους Έλληνες ειδικά.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή