Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ !!! Η Ρωσία εκτέλεσε νεκροτομή σε ασθενή με Covid-19 ...

Απόσπασμα: "Η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που διενήργησε νεκροψία πτώματος "από" Covid-19 και μετά από ενδελεχή έρευνα, διαπίστωσε ότι ο Covid-19 δεν υπάρχει ως ιός. Είναι μια παγκόσμια απάτη που πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας ενισχυμένης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας 5 G ".


 

Τελευταία νέα από τη Ρωσία:

, έγινε μεγάλη ανακάλυψη.

Η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που διενήργησε τομή (μεταθανάτια) του πτώματος του Covid-19 και μετά από ενδελεχή έρευνα, διαπίστωσε ότι ο Covid-19 δεν υπάρχει ως ιός. Είναι μια παγκόσμια απάτη που πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας ′′ ενισχυμένης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας 5 G (δηλητήριο) ".

Ρώσοι γιατροί παραβίασαν τον νόμο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος δεν επιτρέπει αυτοψίες για να ανιχνεύσουν σώματα ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από Covid - 19 μετά από μια περίοδο η επιστημονική ανακάλυψη δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ιός, αλλά ένα βακτήριο που προκαλεί θάνατο, που οδηγεί στο σχηματισμό θρόμβων αίματος στις φλέβες και τα νεύρα, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής πεθαίνει βακτήρια.

Η Ρωσία νίκησε τον ιό, υποστηρίζοντας ότι ′′ δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά η ενδοαγγειακή θρόμβωση (θρόμβωση) και η θεραπευτική μέθοδος είναι θεραπευτική ".

Αντιβιοτικά δισκία

Αντιφλεγμονώδης και αντιπηκτική χρήση (ασπιρίνη).

Αυτό υποδηλώνει ότι η ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί, αυτό το εντυπωσιακό μήνυμα για τον κόσμο προετοίμασαν Ρώσοι γιατροί μέσω της νεκροψίας (νεκρό σώμα) του ιού Covid-19. Σύμφωνα με άλλους Ρώσους επιστήμονες, οι οπαδοί και η μονάδα ΜΕΘ (UCI) δεν χρειάστηκαν ποτέ. Τα πρωτόκολλα για αυτό έχουν ήδη δημοσιευθεί στη Ρωσία.

Η ΚΙΝΑ το ήξερε αυτό για πολύ καιρό, αλλά ποτέ δεν δημοσίευσε την αναφορά της.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με την οικογένεια, τους γείτονες, τους γνωστούς, τους φίλους, τους συναδέλφους σας για να φύγετε από τον φόβο του Covid-19 και να καταλάβετε ότι δεν είναι ιός, αλλά απλά ένα βακτήριο που εκτίθεται σε ακτινοβολία 5 G. η αιτία είναι να ζημιωθούν άνθρωποι με πολύ χαμηλή ασυλία. Αυτή η ακτινοβολία προκαλεί επίσης φλεγμονή και υποξία.

 Όσοι είναι θύματα θα πρέπει να πάρουν Aprin-100 mg και Ποδιά ή Παρακεταμόλη 650 mg. Ier???... Είναι επειδή ο Covid-19 προκαλεί θρόμβωση αίματος που προκαλεί θρόμβους στους ανθρώπους και γιατί οι θρόμβοι αίματος στις φλέβες και άρα εγκεφαλικά, καρδιά και πνεύμονες, δεν μπορούν να πάρουν οξυγόνο, πράγμα που δυσκολεύει την αναπνοή και οι άνθρωποι πεθαίνουν γρήγορα λόγω έλλειψης του αναπνευστικού της ενέργειας.

Οι γιατροί στη Ρωσία δεν άκουσαν το πρωτόκολλο του ΠΟΥ και έκαναν αυτοψίες στα νεκρά πτώματα του Covid-19. οι γιατροί άνοιξαν χέρια, πόδια και άλλα μέρη του σώματος και μετά από μια σωστή εξέταση παρατήρησαν ότι τα αιμοφόρα αγγεία επεκτείνονται και οι φλέβες γεμίζουν με θρόμβους αίματος που συνήθως φρενάρουν τη ροή αίματος και μειώνουν επίσης τη ροή οξυγόνου. στο σώμα που προκαλεί τον θάνατο του ασθενή. 

Όταν εξοικειωθεί με αυτή την έρευνα, το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας άλλαξε αμέσως το πρωτόκολλο θεραπείας σε Covid-19 και χορηγήθηκε ασπιρίνη στους θετικούς ασθενείς του. 100 mg και άρχισε να διαχειρίζεται το Empromak. 

Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς άρχισαν να αναρρώνουν και η υγεία τους άρχισε να βελτιώνεται. Το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας απελευθέρωσε περισσότερους από 14.000 ασθενείς σε μια μέρα και τους έστειλε σπίτι.

Πηγή: Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας.

Κωνσταντινιά Ντέμου

 

thesecretrealtruth.blogspot.com 

36 σχόλια:

 1. "Ρώσοι γιατροί παραβίασαν τον νόμο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)": από την αρχή πολλοί έλεγαν ότι τα συμπτώματα του Covid-19 είναι αποτέλεσμα της ακτινοβολίας 5 G! Στο Η.Β. βάζανε φωτιά στις κεραίες και μετά ήρθαν τα lockdown!
  Επίσης τα πρωτόκολλα του Παγκόσμιου Οργανισμού Θανάτου (ΠΟΘ) απαγόρευαν την χορήγηση αντιβιοτικών και αφήναν τους ασθενείς να επιδεινωθεί η κατάσταση, να γυρίσει σε βαριά πνευμονία και τότε γινόταν εισαγωγή σε νοσοκομείο, μετά γινόταν διασωλήνωση και μετά αναλάμβαναν τα γραφεία κηδειών!
  "Το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας απελευθέρωσε περισσότερους από 14.000 ασθενείς σε μια μέρα και τους έστειλε σπίτι.": τόσο απλά!!!
  Ο ΠΟΘ όμως επιθυμεί την μείωση του πληθυσμού και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων...
  Για να δούμε τι θα γίνει, θα ξηλώσουν τις κεραίες 5G στην Ρωσία;
  Αντιγόνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι η ρωσική κυβέρνηση θα σταματήσει τους εμβολιασμούς στους πολίτες της. Έτσι δεν πρέπει να κάνει ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμβολιάζει με πφάϊζερ ή με άστρα(ποιός είδε τα άστρα; ) ζένεκα;
   Μάλλον όχι.
   Γνωρίζεις τι είναι το σπούτνικ;
   Μπορεί να είναι βιταμινούλες διότι έτσι προέβλεπε το πλάνο.
   Θάνατοι από σπούτνικ; Γνωρίζεις; Εγώ όχι
   Θάνατοι από τα άλλα έχουμε;
   Astillais

   Διαγραφή
  2. Αν το εμβόλιο σπούτνικ ήταν απλές βιταμινούλες, όπως λες, θα είχαν βγει οι δυτικοί και ο ΠΟΥ και θα τον κατηγορούσαν γι' αυτό, ότι παραπλανά τον ρωσικό λαό.. Ευκαιρία ψάχνουν για να κατηγορήσουν τη Ρωσία.
   Το εμβόλιο σπούτνικ δεν είναι εμβόλιο τεχνολογίας mRNA, βγήκε πρώτο απ' όλα, αλλά είναι εμβόλιο, δεν είναι βιταμινούλες.

   Διαγραφή
  3. Είναι σχεδόν ίδιο με το εμβόλιο Οξφόρδης και περιέχει την γραμμή κυττάρων από σκοτομενο εμβριο

   Εδώ ένα ρωσικό φόρουμ που ασχολείται με το θέμα

   https://911tm.9bb.ru/viewtopic.php?id=2061&p=5#p242381

   Διαγραφή
  4. Το σπούτνικ είναι κλασσικό εμβόλιο γρίπης.

   μνκ

   Διαγραφή
 3. Από την αρχή αυτής της ....πανδημίας φωνάζω.
  Μια φωτογραφία του ιού ρε παιδιά.
  Μια φωτογραφία.
  Όσο την είδατε εσείς την είδα κι εγώ.
  Τελικά ένα μόνο σενάριο παίζει.
  Όλα αυτά έγιναν για να ξεσκεπαστούν οι απατεώνες ανά την υφήλιο.
  Astillais

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Που να την βρουν την φωτογραφία; Αφού κανένας δεν τον έχει δει ποτέ! Γι' αυτό η Κούλα τον αποκαλεί "αόρατο εχθρό"!!! λολ!

   μνκ

   Διαγραφή
 4. -ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ !!! Η Ρωσία εκτέλεσε ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ νεκροτομή σε ασθενή με Covid-19 ... -


  Ρε παιδια για Ονομα Του Θεου.
  Οι νεκροτομες, νεκροψιες κλπ γινονται ΠΑΝΤΑ μετα θανατον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δίκιο έχετε, αλλά δεν είναι δικό μας το άρθρο. Έχει πηγή αν προσέξατε. Τελος πάντων, τον διόρθωσα τον τίτλο.

   Διαγραφή
  2. Ε, ναι. Γίνονται σε νεκρούς, γι΄ αυτό λέγονται νεκρο-τομές και νεκρ'-οψίες. Γενικά η μετάφραση είναι χάλια, αλλά μην κολλάμε εκεί.

   μνκ

   Διαγραφή
 5. Η πλάκα είναι ότι τώρα λένε ότι ο ιός μεταλλάχτηκε,τη στιγμή που δεν τον ξέρουν ούτε πριν, ούτε τώρα.
  Είναι σαν να λες ότι κάποιος έκανε πλαστική προσώπου, χωρίς να έχεις φωτογραφία του ούτε πριν, ούτε μετά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΑαααακριβώς. Μεταλλάχθηκε το τίποτε (τι-ποτε) και έγινε ανύπαρκτο ματά θα ξαναμεταλλαχθή και θα γίνη ουδέν και μετά πάλι και θα γίνη νάδα.
   Μας το λένε μες τα μούτρα μας πως δεν υφίσταται μπατ κάποιοι είναι για τα μπάζα.
   Astillais

   Διαγραφή
 6. Στην Ελλαδα ακομα δεν εχουμε 5G....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 4.
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΔΙΠΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.
   ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ WI-FI, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ.
   ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ HAARP-ΑΚΙ, KAI MK-ULTRA OTAN ΘΕΛΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΠΑΛΙΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ [ΑΥΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ]. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ.
   ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΡΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΕΛΛΟ... ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.
   ΔΕΣ ΑΥΤΟ.
   www.youtube.com/watch?v=k5FCVqCUb-g
   ΔΗΜΗΤΡΗΣ

   Διαγραφή
  2. φυσικά και έχουμε, στις ίδιες συχνότητες με το 4G προς το παρόν και είναι γνωστό καιρό τώρα πως η ασύρματη ακτινοβολία προκαλεί θρόμβους στο αίμα ασχέτως G, ας σκεφτούμε τι θα γίνει αν ανέβουν οι συχνότητες. Πάτε σε ένα κατάστημα κινητής και δείξτε ενδιαφέρον πως θέλετε να αγοράσετε και θα μάθετε αν έχετε ήδη στην περιοχή σας. Θα σας πουν πάντως πως σύντομα θα έχουν γιατί περνάνε συνέχεια κεραίες....

   Διαγραφή
 7. Αφού δεν υπάρχει ιός τότε τι είναι το εμβόλιο των Ρώσων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αντιγριππικό. πιθανώς, αν και νομίζω πως είναι βιταμινούλες (γνώμη μου αναπόδεικτη)
   Υπήρξε θάνατος μετά το σπούτνικ;
   Αγνοώ, μάλλον όχι διότι αν υπήρχε άλλο που δεν θάθελαν οι ¨εταιρείες"
   θα τους κρέμαγαν στα μανταλάκια οι ναβαλνοτέτοιοι
   και οι υποστηρικτές τους .
   Astillais

   Διαγραφή
 8. https://m.facebook.com/adoniselllinas/videos/10158976007017964/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Στο σαιτ του υπουργείου δεν υπάρχει τίποτα σχετικό.
  https://minzdrav.gov.ru/news/koronavirus

  Ο Αντωνιάδης κατάφερε να γίνει νεκροψια στους πεθαμένους από κοβιντ... διό φορές χωρίς να βρεθεί ο ιός. Έχει και όλα τα σχετικά χαρτιά.

  Πραγματικά - δεν υπάρχει Προφήτης στον τόπο του..." Το ξανθό γένος "© περιμένετε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συνεργάζονται μπρε αυτοί. Δεν είναι αντίπαλοι.
   O Αντωνιάδης κάτι είχε αναφέρει και για Κένεντυ αν δεν με απατά η μνήμη μου
   Ρώσοι και λοιποί φωτεινοί είναι όλοι για έναν και ένας για όλους.
   Astillais

   Διαγραφή
 10. Ο ΨΑΛΤΗΣ- ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ``ΑΓΝΩΣΤΟ'' ΚΑΙ ``ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ'' ΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ. ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.
  ΜΑΓΟΣ ΗΤΑΝΕ, Η ΜΗΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ;
  ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 16/3/2020
  www.fosonline.gr/plus/epikairotita/article/87608/protimate-farmaka-me-paraketamoli-leei-o-tsiodras-ti-einai-i-paraketamoli
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΧΘΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΧΙΑ [<<<<<<]. ΤΙ ΕΠΙΛΟΧΙΑ ΛΕΩ, ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
  ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ; ΣΤΟ ΝΕΡΟ; ΕΙΜΑΣΤΕ 70%.
  ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ UFO [MONO TA KOΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥ ELON MASK ETYXE], AΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑΚΤΙΚΑ.
  ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ...
  ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΚΥΦΤΟΙ.
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΕΛΕΝΞΕ 1500 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ ΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ENA ΔΕΝ ΕΙΧΕ COVID 19

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ ΟΕΟ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΕΝΞΕ 1500 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ ΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ENA ΔΕΝ ΕΙΧΕ COVID 19. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΓΡΙΠΗ Α ΚΑΙ ΓΡΙΠΗ Β.
  Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ! ΒΙΝΤΕΟ
  .
  https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2021/02/1500-ena-covid-19.html

  -------------------------

  Ο DR ROBERT O. YOUNG ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ

  DR ROBERT O. YOUNG
  .
  "Την μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ, το χειρότερο ΕΓΚΛΗΜΑ ενάντια στην Ανθρωπότητα αποτελεί το γεγονός πως, Κανένας Ιός δεν έχει ποτέ απομονωθεί. ΚΑΝΕΝΑΣ!

  http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/02/dr-robert-o-young.html
  --------
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
  https://commission.itnj.org/2019/11/18/dr-robert-o-young-testimony-on-natural-treatments-for-health/

  ------
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ------------https://commission.itnj.org/
  ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ .ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.....

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απο την αρχη το ελεγα, οτι ειναι η εποχικη γριπη και με θεωρουσαν ουφο!!! Το αντιγριπικο εμβολιο 2019-2020 ηταν μουφα, αλλα η εταιρεια, το περασε στα ψιλα, για να μην δυσφημιστει και χρησιμοποιησαν την γριπη για κουραδοιο!!!

   Διαγραφή
 13. Ασπιρινη δλδ δια πασαν νοσον. Α ρε γερμανικα προιοντα, τα καλυτερα στον κοσμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ασπιρίνη είναι πατέντα των γερμανών;
   Είσαι βέβαιος;
   Λες πως είναι τα καλλίτερα στον κόσμο. Ναι;
   Μηχανές "Μαλκότση" έχεις δεί;
   Το Αλγκόν σου λέει κάτι;
   Το καλμόλ;

   Astillais

   Διαγραφή
 14. Ενδιαφέρον. Όμως, σας παρακαλούμε πολύ πρέπει να προσθέσετε το link της πηγής. Πρέπει να διαδοθεί αν είναι αλήθεια...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπούρδες.Τι υπουργείο Ρωσίας δεν έχει πουθενα τέτοιο δημοσίευμα.
   Πες την αλήθεια.Ο Αλ6ς είσαι???

   Διαγραφή
  2. Ούτε εγώ είμαι ο Αλέξης 🤣, ούτε η κοπελιά που το δημοσίευσε στο facebook. Προέρχεται από την Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής

   Διαγραφή
 15. Ε.Ο.Δ.Υ: Η εξαπλωςη του κορωνοιου με αριθμους (23/2)
  6.343 νεκροι 299 εισαγωγες σε νοσοκομεια. 1.291 εχουν εξελθει απο ΜΕΘ

  Ολο δικο σας!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Κοπελιά...ληγμένα παίρνεις?
  Από το πρωί ελέγχουμε ολόκληρο το Υπουργείο Υγείας της Ρωσιασλς.ΠΟΥΘΕΝΑ
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.
  Ζαία είσαι?Η λάσπη ξέρεις καμμία φορά πλακώνει αυτόν που την ρίχνει....
  Άλλαξε φ@ρμακα ή αλλιώς δώσε μας το Link από την δημοσίευση του υπουργείου της Ρωσίας.Εισαι επικυνδινη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με αφορμή το σχόλιό σας μπήκα στο facebook της κοπελιάς
   https://www.facebook.com/dina.demu
   η οποία δεν απάντησε στα σχόλια περί μη εύρεσης τέτοιας ανακοίνωσης από υπουργείο υγείας της Ρωσίας. Κάλυψε το ποστ της απλά με την φράση "ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ !!!"
   Αν θέλετε να κατηγορήσετε εμάς για παραπληροφόρηση, τότε θα πρέπει να το κάνετε και για άλλα 7 μπλογκς που το αναπαρήγαγαν.

   Διαγραφή
 17. Επειδή έχουν ξεκινήσει και αναπαράγονται παλίες ειδήσεις...

  Νεκροψίες ΕΓΙΝΑΝ στην αρχή της όλης ιστορίας (Μάρτιο-Απρίλιο) σε Ιταλία και νομίζω και Γερμανία. Από όσα βρήκαν τότε άλλαξε το προτόκολλο του ΠΟΥ το οποίο αν είχε διατηρηθεί ως είχε αρχικός, θα είχαμε πραγματικά εκατομμύρια νεκρούς.
  Αναφορά, αν θυμάμαι καλά έγινε και στο Διεπιστημονικό συνέδριο. Όπου το άκουσα είπαν και νούμερο και ήταν αρκετοί, πάνω από 50.

  (Βρήκα ένα λινκ για Γερμανία: https://www.naftemporiki.gr/story/1595840/thanatoi-apo-i-me-koronoio-ti-apokaluptoun-oi-nekropsies-sti-germania )

  Επίσης εδώ ΠΟΛΛΕΣ ιατρικές μελέτες (με θέμα αυτοψίες) από όλες τις χώρες:
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=autopsy+covid

  Για την αντιμετώπιση/πρόληψη με φάρμακα έχουν κυκλοφορήσει αρκετά κατά διαστήματα μεταξύ αυτών είναι και η ασπιρίνη. Το οτί υπαρχουν φάρμακα που κάνουν την διαφορά φαίνεται και από το νοσοκομείο της πάτρας, στο οποίο τα νούμερα είναι κάτω του μισού σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα. Το πρόβλημα είναι το ίδιο με όλες τις πληροφορίες, πάρα πολλές και δεν ξέρεις το τι είναι τι.

  Μια συνολική αντιμετώπιση /πρόληψη και ανάλυση, υπάρχει σε βίντεο του εοε (Α. Βασσάρας) που δεν την είδα σε κανένα από τα μέσα που συνήθως ενημερώνομαι.

  https://www.youtube.com/watch?v=4RErzdJs_xE

  Ένα άλλο βιντεάκι που κυκλοφορεί από τον ΠΟΥ για τους ασυμπτωματικούς, είναι προ εξαμήνου τουλάχιστον και κάποιοι το "ξαναανακάλυψαν" τώρα.

  Τώρα τα υπόλοιπα περί 5G και τα σχετικά είναι "συνωμοσίες" όπως και τα LockStep, 1984, agenta 21 και 30 και πολλά ακόμα (μέχρι να τα αποδείξουμε).

  Και ένα βιντεάκι για το 5G (από τα συνωμοσιολογικά)
  https://www.youtube.com/watch?v=aVBK41BTVHU

  Ρε λές να είναι αλήθεια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή