Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Το TIME Magazine παραδέχεται ότι υπήρξε μυστική καμπάνια για να αποτρέψει την προεδρία του Τραμπ! Ο Μπάιντεν έχει ξοφλήσει. Το ανώτατο δικαστήριο στις 19 Φλεβάρη θα εξετάσει υποθέσεις Sidney Powell, Lin Wood και δικηγόρων Donald Trump.

με τον Τέρρυ Χατζηιερεμία


 

https://www.youtube.com/watch?v=_85G8LTmKu4&t=54s 


 

 

33 σχόλια:

  1. Σας εξαπατούμε για το καλό σας! Για το καλό της Δημοκρατίας. Γι' αυτό συνωμοτησαμε να κλέψουμε τις εκλογές από τον κακό φασίστα Τραμπ.
    Γι' αυτό ψηφίσανε όλοι Μπάιντεν. Νεκροί, δέντρα, ζωικό βασίλειο. Ακόμα και οι εξωγήινοι βοηθήσανε να φύγει ο κακος Τραμπ και να βγει ο καλός.
    Ο άσχημος ποιος είναι όμως...


    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνυπεύθυνος κι ο Τραμπ που, ενώ ήξερε για την επικείμενη νοθεία, δεν προνόησε για να την αποτρέψει.

      Διαγραφή
    2. @ Κου-Μου

      Ισα-ισα.
      Γνωριζε και τους αφησε εσκεμενα να ξεδιπλωσουν ΜΟΝΟΙ ολη τους την βρωμα που τους περικλυει, ωστε να την δει ο κοσμος ΟΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, διαφορετικα θα τον αποκαλουσαν συνομωσιολογο και με οτι αλλο λεξιλογιο χρησιμοποιουν οι σεσημασμενοι λογοπλαστες για να κατηγορησουν τους αντιπαλους τους.

      Αν εχεις δει την ταινια "Μια Ιταλιδα απ την Κυψελη", θυμισου την σκηνη που Αλεξανδρακης και Κοντου αφησαν ΜΟΝΟ ΤΟΥ τον Βογιατζη να τους ομολογησει για το ...σαλονακι και τα αισθηματα του για την Παπανικα.
      Την ιδια μεθοδο λοιπον εφηρμοσε και ο Τραμπ με τους παιδεραστες του Μπαϊντεν και την λοιπη συμμορια.

      Επισης, ας προσεξουμε και δυο αλλες περιπτωσεις που βγηκαν στην επιφανεια (σαν το πτερυγιο μιας φαλαινας που αναδυεται στον αφρο της θαλασσας) επι προεδριας Τραμπ.

      1) Τον εβραιοχοιρο Γουεϊνσταϊν και τους επι τοσα χρονια βιασμους με θυματα (πραγματικα ή μη) σταρ και σταρλετ τοιυ Χολυγουντ που επι δημοκραταρεων κυβερνησεων στις ΗΠΑ δεν ακουγες κιχ.

      και

      2) Τον εβραιοχοιρο Επσταϊν με την εβραια βρωμα Maxwell (πραγματικο της ονομα Χοτζ) που του ψαρευε ανηλικα κοριτσακια (ΚΑΙ αγορακια) για τις ανωμαλες ορεξεις ανηλικης σαρκας επιφανων αμερικανων, ευρωπαιων και αλλων στο νησακι της Καραϊβικης, υποθεση η οποια ΑΝ εξιχνιαστει μεχρι το κοκαλο, εχει πλοκαμια με πλειστες οσες προεκτασεις που οχι μονον αγγιζουν αλλα παραδιπλωνουν σε μια κολλα χαρτι ισραηλινες κυβερνησεις, ανακτορα στον Ταμεση, ευρωκΥνοβουλια, πετρελαιοσεϊχηδες για στημενη "μελο-παγιδα" εναντιον πολιτικαντηδων και λοιπων μεγαλοκεραταδων, ωστε να μπορουν μετα να τους εκμεταλευονται και να τους εκβιαζουν κατα το συμφερον του ισραηλ τους.

      Διαγραφή
    3. Αν απέτρεπε την νοθεία πως θα μαθαίναμε;
      Αν δεν αφήσης το κλέφτη να κλέψη με ποιό δεδομένο θα τον κατηγορήσης;
      Για πρόθεση κλοπής;
      Οι προθέσεις ούτε δικάζονται ούτε αποδεικνύονται.
      Astillais

      Διαγραφή
    4. @Ανώνυμος 15:11 και @Ανώνυμος 15:36

      Ξέρετε τι μου λέτε τώρα ;
      Ότι υπήρχαν στοιχεία και βαριές κατηγορίες για πολλαπλές κακοποιήσεις παιδιών και προδοσίες της οικογένειας Μπάιντεν, αλλά το στρατόπεδο Τραμπ προτίμησε να τους κατηγορήσει για εκλογική νοθεία ;

      Και δεν θα ήταν ευκολότερο να διερευνηθούν όλες αυτές οι υποθέσεις με κυβέρνηση Τραμπ, παρά με κυβέρνηση Μπάιντες ;

      Διαγραφή
    5. @ Astillais
      Σωστη.
      Εκτος και εισαι ΧΑγιτισα οποτε εκει υπαρχουν εκατομυρια δεδομενα.

      Διαγραφή
    6. Προς Ανώνυμος08 Φεβρουαρίου, 2021 16:41
      το άσμα μονά ζυγά το γνωρίζεις;
      Το στίχο που λέει "μονά ζυγά όλα τα θες δικά σου" αυτός είσαι εσύ.
      Το ψυχογράφημα γίνεται με την σύμφωνη γνώμη σου εκών άκων
      Το στίχο που λέει "κανένα δεν θέλω αρχηγό" τόχεις;
      Αει μπράβο αυτή είμαι εγώ.
      Δεν θέλω αρχηγό γιατί έχω αρχηγό . Την ΑΛΗΘΕΙΑ.
      Astillais

      Διαγραφή
    7. Ασματα γνωριζω πολλα και χορευω περισστερα, αλλα...αλλα λογια ν' αγαπιωμαστε.
      Πιο εντιμο θαταν να μουλεγες ειναι ναζι φασιστες αντισιμητες εγκληματικη συμμορια δεν τους ενεκριναν οι εβραιοι κλπ κλπ και καλα τους καναν που τους εχωσαν στη στενη.

      Αντε τωρα χωρις αρχηγο, με μασκα και τα βραδια απ' τις 6 σπιτι.
      Και προσοχη στις μεταλλαξεις γιατι απ' οτι ακουω ερχεται και ο ιος με μεταλλαξη Πηνειου.

      Διαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ, ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ.

    ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ
    ------------------------
    KAΛHMEPA ΠATPIΩTEΣ.
    -Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΥΚΟΝΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ.
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ: ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ MAΣONIKH ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
    ΤΟ RFR ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.
    TA ΥΠΟ ΣYΛΛΗΨΗ PENTIKOΛΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΝΟΠΛΩΣ.
    ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ,ΠΕΙΡΑΙΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΤΛ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ. Η NEMEΣΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
    ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΩΡΑ 18:00 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ,ΓΛΥΦΑΔΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΠΑΤΗΣΙΑ,ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!
    -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΚΥΡΗ (κρατήστε την 12 Φλεβάρη στο μυαλό σας)
    ΑΠΟ 21 ΓΕΝΑΡΗ ΕΩΣ 31 ΓΕΝΑΡΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ 355 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,190 ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,464 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΟΛΟΙ.
    Η ΝΟΜΙΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ HMEΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
    ΑΜΕΣΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ GESARA-NESARA ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!
    ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
    ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ...ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

    Georgios Moyratidhs.


    ............19ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ............ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4/3/2021 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΩΣΤΕ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ( ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ )ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 23/12/1913 ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ DC ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 17/9/1787.......ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΞ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ( ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ) ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ 13 ( ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ) ΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ( ΤΥΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗΣ ).......ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ( ΙΧΘΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ )
    4/3/1789---4/3/1797.......16ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15/4/1865.......18ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΣΙΜΣΟΝ ΓΚΡΑΝΤ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΤΙΣ 23/7/1885 .......ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ( ΤΥΧΑΙΟ ) ΓΚΡΑΝΤ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ 1913 ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.......ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΓΚΡΑΝΤ ΤΟ 1885 ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1913 ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ.......ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΖΟΡΤΖ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΟΥΟΚΕΡ ΜΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 11/9/1990 ( ΜΗΠΩΣ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ 11/9/2001 ) ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ.......ΤΟ 1773 Ο ΜΑΓΙΕΡ ΑΜΣΕΛ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ 12 ( ΣΥΝ ΑΥΤΟΝ 13 ) ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 4/5/1776 Ο ΑΔΑΜ ΒΑΙΣΧΑΟΥΠΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ...ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ...ΙΔΡΥΕΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ( ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ( ΜΑΣΟΝΟΙ ) ΤΟ 1782 ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΒΙΛΧΕΛΣΜΠΑΝΤ.......ΤΟ 1796 Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΤΖΩΝ ΑΝΤΑΜΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ 2ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΙΣ 1797---1801.......ΤΟ 1798 Ο ΤΖΟΡΤΖ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ( ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ).......ΣΤΙΣ 21/12/2012 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ΤΟ 2016 ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.......ΜΕΤΑ ΤΟΝ 18ο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΓΚΡΑΝΤ Ο ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 4/3/2021 19ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 1/1/2021 = 7.......1ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ =1 ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΦΩΣ 16ος ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ = 7 ( ΤΟ ΘΕΙΚΟ 7 ΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΩΣ ) 18ος = 9 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ.......ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 19ος = 1 ΑΡΧΗ ΣΚΟΤΟΥΣ 19---45 = 27 ΠΡΟΕΔΡΟΙ = 9 ΤΕΛΟΣ ΣΚΟΤ0ΥΣ.......ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 19ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ = 1 ΑΡΧΗ ΦΩΤΟΣ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ 4/3 = 7 .......Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 1771 η ισπανία παραχωρεί τα νησιά φώκλαντ στην αγγλία.
      17 - 71 Είναι τότε που ανήγγειλε η αγγλίτσα ( α ρε σαν εργοδότης μιλάω) πως ο ήλιος στην αγγλία δεν δύει ποτέ, θέλοντας με την φράση αυτή να πή πως είμαστε παντού στην υδρόγειο-πλανήτη-γαία
      Astillais

      Διαγραφή
  5. ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑΝ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ.
    https://www.facebook.com/tzizmag/videos/427075358404374/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πηγη: FACEBOOK Q Ελλα Ελλα
    2 ώρ.

    Είναι άρρωστοι άνθρωποι!!!
    FAMOUS BRANDS ΧΡΗΣΗ ΥΦΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΩΡΑ
    Η Coca Cola, η Kraft, η Pepsi και η Nestlé χρησιμοποιούν τα κύτταρα των μωρών που έχουν αποβληθεί ως αρωματικοί παράγοντες. Οι γνωστές εταιρείες τροφίμων έχουν χρησιμοποιήσει τον ιστό των ματαιωμένων μωρών για να δημιουργήσουν γεύσεις.
    Οι Kraft, PepsiCo, Nestle συνεργάζονται με την Semonyx, μια εταιρεία της Καλιφόρνιας που χρησιμοποιεί ματαιωμένα εμβρυϊκά κύτταρα για να δοκιμάσει ψεύτικες γεύσεις.
    https://www.hli.org/res.../products-that-use-aborted-fetuses
    Η διακεκομμένη ανθρώπινη εμβρυϊκή κυτταρική γραμμή είναι γνωστή ως "ΗΕΚ-293" και χρησιμοποιείται για να δει πώς θα αντιδρά ο ανθρώπινος ουρανίσκος στις συνθετικές γεύσεις. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα επεξεργασμένα τρόφιμα σήμερα είναι άγευστα, εταιρείες όπως η Semonyx προσλαμβάνονται για να αναπτύξουν γεύσεις.
    «Αυτό που δεν λένε στο κοινό είναι ότι χρησιμοποιούν το HEK 293 - ανθρώπινα εμβρυϊκά νεφρικά κύτταρα από ένα ματαιωμένο μωρό για να φτιάξουν αυτούς τους υποδοχείς», λέει η Deby Winnage της ομάδας Life Advocacy Children of God for Life "Παρόλο που, θα μπορούσαν εύκολα να έχουν επιλεγμένο ζώο, έντομο ή άλλα κύτταρα που εκφράζουν την πρωτεΐνη G για γευστικούς παράγοντες. "
    Από τον συντάκτη: Το κύριο καθήκον των παγκοσμιοποιητών που ελέγχουν τις παγκόσμιες εταιρείες που αναφέρονται παραπάνω (και όχι μόνο) είναι να εξοικειώσει ομαλά την ανθρωπότητα με τον κανιβαλισμό και με αυτόν τον τρόπο να την προσθέσει σε δονήσεις χαμηλής συχνότητας. Δηλαδή, η έννοια της σίτισης εμβρυϊκών υλικών υπερβαίνει κατά πολύ την κοινή λογική στον τομέα των αποκρυφιστικών πρακτικών.
    Πιείτε κομπόστες και τσάι, φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tί θέλεις να πεις με την φράση "Πιείτε κομπόστες και τσάι, φίλους" Ηλία;

      Διαγραφή
  7. ΠΗΓΗ: Q ΕΛΛΑ ΕΛΛΑ

    https://www.facebook.com/100051664088323/videos/234358108296324/

    Κοίτα ποιος έβλεπε το παιχνίδι χθες.
    ====================
    🍿 https://t.me/trumpintel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΗΓΗ: Q ΕΛΛΑ ΕΛΛΑ

    https://www.facebook.com/100051664088323/videos/234359874962814/

    Ισραήλ Τελ Αβίβ. Φεβρουάριος 2021
    Οι διαδηλώσεις δεν σταματούν. Οι άνθρωποι τραγουδούν: Τελ Αβίβ ξυπνήστε !!!
    # Ισραήλ # διαμαρτυρίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Ανώτατο Δικαστήριο των Η.Π.Α. προγραμμάτισε την Παρασκευή να εξετάσει το ενδεχόμενο να δεχθεί αρκετές αγωγές υψηλού προφίλ για το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020 στη διάσκεψή του της 19ης Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβανομένων αυτών που κατατέθηκαν από τους δικηγόρους Σίντνεϊ Πάουελ και Λιν Γουντ και την εκστρατεία του Τραμπ.

    https://theepochtimes.gr/to-anotato-dikastirio-tha-exetasei-to-endehomemo-na-dehtei-prosfiges-gia-to-eklogiko-apotelesma/

    Εάν, στη διάσκεψη της 19ης Φεβρουαρίου, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφασίσει να αναλάβει οποιαδήποτε από τις εκλογικές αγωγές, πιθανότατα η ετυμηγορία δεν θα βγεί πριν τον Οκτώβριο.

    Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει τη Παρασκευή.. Προσωπικά δεν ελπίζω σε κάτι, από τη στιγμή που έχει κυκλοφορήσει ότι κι ο Πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου είναι κι αυτός παιδόφιλος κι έχει συμμετάσχει στα πάρτυ του Επστάιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Kapa Mi
      Συμμετέχων ή εκβιαζόμενος;
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Και συμμετέχων και εκβιαζόμενος

      Διαγραφή
  10. https://www.facebook.com/100051664088323/videos/234337741631694/
    ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ; ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ.
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://www.facebook.com/Forecastweather.Greece/videos/1673240889526252/
    Forecast Weather Greece
    14 ώρ. ·
    ⚠️⚠️ΠΡΟΣΟΧΗ⚠️⚠️
    Όλα αυτά που καίγονται στον Ασπρόπυργο ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ όταν ΕΙΣΠΝΕΟΝΤΑΙ.
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
    Πηγη: Alex tsokanis
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βερολίνο, Γερμανία Αυτοκίνητα Διαμαρτυρία για την Ελευθερία
    https://www.facebook.com/100051664088323/videos/234433101622158
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΔΙΟΝΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AYTO ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ.

    ΕΛΛΕΙΨΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ
    ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΝΩ Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΟΥ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ!
      ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ..🤣

      Διαγραφή
    2. Πολλές φορές βλέπουμε ειδήσεις και ευχόμαστε να μην τις είχαμε δει:
      Χαροκαμένη γιαγιά στην Λαμία που έχασε σε τροχαία τους 2 γιούς της, έχασε τον άντρα της (από γηρατειά), έχασε τον γαμπρό της, αλλά έχασε και τον εγγονό της. Τότε δεν άντεξε, πήρε δηλητήριο πάνω στον τάφο του εγγονού, αλλά την είδαν και την έσωσαν.
      Δεν αντέχει να μένει σπίτι της και πουλάει ότι έχει ο κήπος της στο κέντρο της Λαμίας για να βλέπει κόσμο. Γυναικείο ανθρωποειδές επαγγέλματος ρουφιάνα, κατήγγειλε την γιαγιά στην αστυνομία ότι πουλάει χωρίς άδεια μαναβικής!!!
      Μάλιστα το θηλυκό δίποδο πήγε με τους αστυνομικούς για να σιγουρευτεί ότι θα κόψουν πρόστιμο στην γιαγιά, και κόψανε 300 ευρώ.
      Εκεί λες ότι μας χρειάζονται 10 ρίχτερ να ταρακουνηθούμε να έρθουμε στα ίσια μας...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Εκεί λες "πάω να αγοράσω 3 λίτρα βενζίνη να της κάψω το σπίτι της ρουφιάνας"!

      Διαγραφή
    4. Αυτό που γράφει η Αντιγόνη ΔΕΝ το χωράει Ανθρώπου νούς.
      Δεν θέλει βενζίνη. Ετσι θα την σώσεις.
      Θέλει δημόσια διαπόμπευση.
      Μακάρι να είχατε - αλλά δεν έχετε - σύμπνοια τα εθνικόφρονα μπλοκ
      να την κάνατε βούκινο σε όλην την οικουμένη.
      Να το κρατάγατε πρωτοσέλιδο μέχρι να αναγκαστεί να ζητήσει γονατιστή συγγνώμη και απο την γιαγιά αλλά και από Τον Θεό κυρίως.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    5. Αναγκάστηκαν να το δείξουν στο μέγκα
      Αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμην οι της αστυνομίας
      Γιατί δεν δημοσιοποιούν το όνομα της;
      Περισσότερα εδώ:
      https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/180165-ektakto-apokalypsi-gia-to-prostimo-sti-giagia-ithele-na-tin-paei-sto-aftoforo
      Astillais

      Διαγραφή
  14. Καλησπέρα στην παρέα.
    Τελευταία ενημέρωση από Τσάρλι Γουόρντ:
    https://www.facebook.com/anny.nikolaou.5/videos/123147713035499

    Παιδιά, φορέστε τις ζώνες σας....έχει ξεκινήσει...
    και μια σημερινή από Σάιμον Πάρκς:
    https://www.youtube.com/watch?v=eouiUytqMq8&ab_channel=EternalNow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΠΑΜΕ ! ΓΕΡΑ ! ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ! ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ ! ΖΥΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ !
    ΜΑΖΕΥΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ.
    ΠΑΜΕ ,ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΛΑ .ΘΑ ΠΕΣΗ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΣΜΑ .
    ΣΙΓΟΥΡΑ ,ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΡΔΙΑΣ .
    ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΟΝΙΟ ΓΕΝΩΝ .ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ .
    ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ .
    Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ .
    ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ .
    ΤΑΚΤΙΚΕΣ ,ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΑΝΑΣΑ .ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ .
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ !!! ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ ,ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΩΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΛΟΚΟΒΟΥΝ ΤΩΡΑ .
    ΒΕΒΑΙΑ ,Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ .
    ΣΥΝΘΛΙΨΗ ,ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ,ΕΞΑΥΛΩΣΗ .
    ΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ.
    ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ .....ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ,ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ !!
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ! ΒΟΥΑΛΑ ! ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΟΦΕΩΣ !
    ΖΗΣΤΕ ΤΟ ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή