Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Lockdown τέλος;

 από Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)


 

Έχουν ήδη περάσει 15 μήνες που η χώρα μπήκε στην «κατάψυξη». 15 μήνες που η οικονομία διαλύθηκε εντελώς. 15 μήνες γεμάτοι νέους ανέργους, νέα λουκέτα και πολλά – πάρα πολλά νεύρα! 15 μήνες κοροϊδίας, ψέμματος, απειλών, εκβιασμών, ξυλοδαρμών. 15 μήνες ανεπανάληπτης προπαγάνδας από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Τώρα, όλοι αυτοί οι μήνες φτάνουν στο τέλος τους;

Οι γνώμες διίστανται.

Αύριο, Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, συνεδριάζει εκτάκτως η επιτροπή των… «ειδικών», προκειμένου να αποφασίσουν το αν θα σταματήσει το «lockdown».

Κατ’ αρχήν, αυτή ήταν μία αναμενόμενη κίνηση μετά απ’ όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη Αττικής και στην Ξάνθη. Ας μου επιτραπεί να καταθέσω την προσωπική μου εκτίμηση.

Είναι κάποια γεγονότα που έχουν αλλάξει το τελευταίο διάστημα και που αναγκάζουν την Κουλοκυβέρνηση να πάρει μία διαφορετική ρότα εάν θέλει να γλυτώσει τα χειρότερα. Είναι βέβαια αργά γι’ αυτό αλλά δεν το έχει ακόμα καταλάβει ο σκοτεινός εγωισμός του Κούλη.

Πρώτον: Τα Σώματα Ασφαλείας, ξέρουν ότι η επιβολή προστίμων είναι παράνομη και αντιτίθεται και στο Σύνταγμα και στο Διεθνές Δίκαιο.

Δεύτερον: Τα Σώματα Ασφαλείας (εκτός αρκετών ανεγκέφαλων ηλιθίων που ο τραμπουκισμός είναι τρόπος ζωής γι’ αυτούς κι ειλικρινά οικτίρω τις οικογένειές τους) έχουν κουραστεί να έρχονται αντιμέτωποι με θυμωμένους πολίτες. Έχουν κουραστεί να τους βρίζουν και να τους απειλούν.

Τρίτον: Στην Ξάνθη απέδειξαν πως η μαζική αντίδραση, αποδίδει. Οι καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους για να εορτάσουν κανονικά και μπράβο τους!!!

Τέταρτον: Όσο κι αν προσπάθησαν στη Νέα Σμύρνη να χαντακώσουν την αντίδραση του κόσμου χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις καταστολής (ΔΙΑΣ κι αναρχοκομμούνια), είδαν ότι ο κόσμος δεν την παλεύει άλλο και πως σιγά σιγά ξεκινάει ένα ξέσπασμα που μόλις γενικευτεί, πολλά κεφάλια θα κρεμαστούν από τα τσιγκέλια στις κεντρικές πλατείες.

Πέμπτον: όλο και λιγότεροι πλέον φορούν φίμωτρα. Κι αυτό είναι κάτι που το βλέπω στους δρόμους καθημερινά. Και φαντάζομαι δεν το βλέπω μόνο εγώ…

 


 

Όλοι αυτοί οι λόγοι, αναγκάζουν τους ανθέλληνες χαραμοφάηδες φοροδίαιτους ( = εκείνοι που ζουν από τους φόρους του Έλληνα) λακέδες να κάνουν ένα βήμα πίσω. Το ερώτημα είναι αν όντως γίνει αυτό το βήμα, πόσο θα είναι και πόσο θα κρατήσει.

Αν και τριγυρνάει στο μυαλό μου ότι η σύγκλιση της επιτροπής των «ειδικών» είναι απλώς μία φούσκα, ωστόσο πιστεύω ότι όντως θα πάμε σε μείωση των μέτρων. Ήταν κάτι που σε κλειστό φιλικό κύκλο το συζητούσα από την Πέμπτη που μας πέρασε.

Στόχος της Κουλοκυβέρνησης είναι η μείωση των αντιδράσεων.

Όμως… είναι πια αργά για δάκρυα Κούλη! Μπορεί η οργή κάποιων να κατευναστεί, αλλά παραμένουμε πολλοί ακόμα που δε θα ηρεμήσουμε εάν δε σας στείλουμε στα κάγκελα.

Το βασικότερο πρόβλημα της Κουλοκυβέρνησης είναι πως εάν τώρα μειώσει τα μέτρα, ΑΝ αποφασίσει να τα επαναφέρει, οι πολίτες δε θα είναι και τόσο υπάκουοι. Έχουν κουραστεί πάρα πολύ! Έχουν εξοργιστεί πάρα πολύ! Η επαναφορά των μέτρων, εάν τώρα μειωθούν, θα σημάνει και την αυτοκτονία της Κουλοκυβέρνησης!

Είναι άρα γε έτοιμος ο Κούλης να πάρει τέτοιο ρίσκο;

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η κατάσταση έτσι που τα έχει κάνει το κυβερνητικό επιτελείο σε συνεργασία με τους φοροδίαιτους άχρηστους, ανίκανους και τηλεκατευθυνόμενους «ειδικούς» του… 

 

kanenazori.com 

 

24 σχόλια:

  1. Χαίρετε οικοδεσπότα, Καταχανεύ, καί παίδες!

    "Κουλοκυβέρνηση", το "Κου" με ωμέγα! :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xαίρετε φίλε Εργοδότα!

      Θυμήθηκα τώρα, εκεί στην ανάρτηση με τίτλο "Best of Koulis..", και για την φωτο-gif με τον κούλη να κερνάει pizza gate, είχε στείλει κάποιος ένα σχόλιο που έκανα βλακεία και δεν το ανέβασα τελικά, γιατί ήταν πολύ πετυχημένο:
      "..και τι αρέσιν οι πίτσες!"
      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. ΚΟΥΛ ΟΥΑΧΑΤ... [ΑΡΑΒΙΚΗ] ΟΛΑ ΕΝΑ, ΚΑΙ ΦΥΡΔΗΝ ΜΙΓΔΗΝ... ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ [ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ].
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ``ΚΟΥΛΗΣ'' ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ [ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΣΕ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΒΒΑΔΙΑ], ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. Χαίρεις Εργοδότα τρισόλβιε! Οικοδεσπότης είναι ο Κωστής. Εγώ... φιλοξενούμενος δόξει και τιμή... 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  2. https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/03/blog-post_278.html#more Πρωτοστάτες στον αγώνα για την έλευση του Αντιχρίστου οι διαβολοπαπάδες καθώς οι πρώτες απολύσεις εργαζομένων αρνητών του θανατηφόρου εμβολίου, είναι οι ρασοφόροι της Εκκλησία Α.Ε. Και μην πει κανείς ότι είμαι ασεβής. Πόσο δίκιο είχε ο πάτερ Κλεομένης τελικά. Αυτός έπρεπε να είναι Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδος. Θα έτρεχαν όλοι οι ΚουλοΤσίπρηδες πανικόβλητοι να γλιτώσουν. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/chorizoun-goneis-apo-paidia-gia-ton-koronoio-erchontai-kai-edo-afta-ta-metra/ Οι "πολιτισμένοι" Σίνες δείχνουν τον δρόμο. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/970876_o-eyrovoyleytis-nd-skympoyropoylos-enekrine-psifisma-kata-toy Και, δικαίωμα των γυναικών στην δολοφονία εμβρύων, άμβλωση το λένε επιστημονικά! Πόση σαπίλα έχει αυτή η χώρα... Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρίμνηστε
      Πήγαν οι δημοσιογράφοι πριν χρόνια σε έναν Ρώσο γέροντα να ρωτήσουν για το σφράγισμα, ηλεκτρονική ταυτότητα, του είπαν να πάμε στον Μητροπολίτη να διαμαρτυρηθούμε, να γράψουμε επιστολή
      Να πάτε, είπε ο γέροντας, κι αυτός με κέρατα είναι
      Όχι όλοι, θα δούμε πολλές εκπλήξεις στους ιερείς και σχίσμα πάνω στο σχίσμα όπως προφήτεψε ο άγιος Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης

      Διαγραφή
  5. ο μητσοσ τακης εκτελει εντολες .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ μπορει ομως να χαλαρωσει (και καλα )για λιγο να τρεξουν ολοι να πουλανε με στολες αστροναυτη και αλλοι με μασκες οξυγονοκολλητη ..Θα ξανακλεισουν παλι ..Τα συμβολαια ληγουν τον νοεμβριο του 24 για την bigpharma ..με τις χωρες /αγοραστες .Τα υπολοιπα ειναι βρουβες .Το συμβαν Λιγναδη ηταν κουνημα στο αυτι του μιστερ μπιν ///Εαν διανοηθει να το παιξει πατριωτης θα βγουν και αλλα στην φορα .Ακουσατε τιποτα απο την υποθεση λιγναδη τελευταια ?την υποθεση της ομοφυλοφιλης που απηγαγε το κοριτσακι ?Την υποθεση της 19χρονης που δεν την βρισκει κανεις(ουτε η Νικολουλη που βρηκε αλλους και αλλους )τις φωτιες στον ασπροπυργο ?πως παει με το ΜΑΤΙ ?την μανδρα ?το εκτρωμα της δουρου ?οχι ε ?τις δολοφονιες χτυπηματα στο δρομο ?καμμια μαργαριτη μηπως περασε απο τα δελτια ?κανας πτωχευτικος νομος αναλυθηκε στα καναλια ?οχι ε ?φορτηγα με λαθρο που μεταφερονται νυχτα ?σεισμοπληκτοι που κοιμουντε σε σκηνες ?αστεγοι περιπου 80000 στην Ελλαδα ?Αυτοκτονιες?Αυξηση των συμπεριφοριστικων διαταρχων , καταθλιψης , ψυχοσωματικων ασθενειων , καρκινου ???Συμφωνα με τα καναλια , (τωρα που βρηκαν εμβολιο για τον ξαδερφο του HIV και του SARS) ολοι οι εμβολιασμενοι θα γινουν αθανατοι.Εξαφανιστηκαν ολες οι αλλες αιτιες θανατου . ///Εγινε κατι στα καναλια ?μηπως ?λεω εγω τωρα ο τρελαρας ....μηπως εδωσαν εντολη να μοιραζουν τον χρονο του ψοβιντ για λιγο και να τον πετανε πισω απο ασχετα η' θετικα θεματα ?Αλοιμονο και εαν κανει ο μιστερ μπιν τον πατριωτη , θα δουμε ποσο βαθεια παει η τρυπα ...οποτε μην περιμενετε να αλλαξουν πολλα περα του οτι θα αποσυμπιεστοθν οι περισοοτεροι και θα κρατησουμε αλλη μια διετια σε αργο βρασιμο (θα γινει λουκουμι το πετσι μας με τοσο βρασιμο )///ανεκαθεν ο ανθρωπος εψαχνε κατι περα απο τον ιδιο για να προσεγισει την δικη του τοποθετηση στην σκακιερα /Ευθυνοφοβια θα το ελεγα αλλα ας μην τα βαλω ολα σε ενα κουτι .Να περιμενουμε εξωγηινους , εσωγηινους , υπερ οντοτητες , μετεωριτες , προγραμματα ολογραματων και φαινομενικων δηθεν πολιορκιων ....να μας σωσουν ?δεν ειναι γελοιο να περιμενουμε εναν αλλο να γινει δυναστης στην θεση του δυναστη ?Εαν εμεις οι ιδιοι δεν γινουμε δικαιοι και γεναιοι ηγετες του ιδιου μας του εαυτου κανεις (επαναλμβανω )ΚΑΝΕΙς δεν προκειται να μας σεβαστει και να μας εκτιμησει.Ολοι ερευνητες ειμαστε , φιλαληθεις ελπιζω οι περισσοτεροι ,οι οποιοι ισως να χασαμε λιγο την μπαλλα απο την αφομοιωση της πληροφοριας μεχρι την πραξη .Σημερα ολοι εχουμε υπερπληροφορηση αλλα αδρανοποιημενη αντιδραση ..ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΡΕΥΝΑς ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥς ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥς ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥς ..ΑΛΛΑααα μενουν σε αυτο το επιπεδο .Πως μπορουμε λοιπον
    1)να γυρισει ο φοβος πισω σε αυτους που τον διεσπειραν?
    2)να επανεκινησουμε τον αρχαιο εγρηγορο της Ελλαδος ?
    3)να βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας να σηκωθουν απο τα γονατα ?
    4)να αναπτυξουμε δικτυο πληροφοριας ενωμενο και αμυντικα και επιθετικα ?
    5)να δημιουργηθουν δομες αυτονομιας (τροφικης , ενεργειακης κτλπ)
    Νομιζετε οτι ειναι λυση να παμε στα βουνα και να ζησουμε σαν τις αρκουδες ?
    Νομιζετε οτι ειναι λυση να κανουμε εμεις καβατζες και ο γειτονας να πεθανει ?
    Νομιζετε οτι δεν θα χρειαστει οργανωση σε αστικο περιβαλλον εαν (λεω εγω ο τρελλος )αν χρειαστει να κινηθειτε μεσα στις πολεις κατω απο το ρανταρ ?
    Οι αντιφα και πολλοι λαθρο και αλλες στοιχειοθετημενες δομες ομαδων , εχουν ηδη αυτην την εκπαιδευση .Οι υπολοιποι ?
    Μην γελιεστε λοιπον .Εχουμε πολυ ακομη ...Σηκωστε κεφαλι , πατηστε καλα ποδια στο χωμα γιατι μπορει καποια στιγμη (χαχαχα κααααποιααααα)να χρειαστει να βαλουμε κοντρα.Σιγουρα η ιστορια επαναλμβανεται αλλα οταν και εμεις οι ιδιοι παλεψουμε για την ελευθερια μας τοτε και μονο τοτε θα ερθει η ενισχυση και για αλλη μια φορα θα ξαναγραφτει ιστορια .Εαν πεσει η Ελλας θα πεσει και ο πλανητης . Με εκτιμηση σε ολους .Ευχαριστω το ιστολογιο για την ευκαιρια να γραψω και εγω την αποψη μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα ευπρόσδεκτος αγαπητέ Pananas,

      σε ευχαριστούμε κι εμείς για τον λόγο σου και τον αγώνα σου. Απαιτείται μεγάλη ψυχική δύναμη πάντως, για να πατήσουμε γερά στο χώμα, όπως λες, και να συνεχίσουμε ακατάπαυστα να παλεύουμε μέχρι νά 'ρθει και η ενίσχυση, ..όταν βλέπουμε, οι περισσότεροι από εμάς, ότι παρά την προσφορά μας στην αφύπνιση και το πείσμα μας, ..πολλοί άνθρωποι μέσα από τις ίδιες τις οικογένειές μας, δεν θέλουν να ακούσουν και είναι έτοιμοι να κάνουν το εμβόλιο-ευθανασία.

      Θα συνεχίσουμε όμως.

      Διαγραφή
    2. Είσαι 😇.
      Είσαι ΔΎΝΑΜΗ...

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. H επιλογη να χαθουμε αθορυβα δεν μπορει να ειναι θεμιτη .

      Διαγραφή
  6. TΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ.......

    Η νέα διαφήμιση στην Κίνα που έγινε στο 5G

    https://www.facebook.com/gigi.stroe212

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ......

    Μεγάλη ανακάλυψη στην Αίγυπτο: Το παλαιότερο μοναστηριακό μνημείο έχει ελληνικές τοιχογραφίες (video)
    Βρίσκεται στην Όαση της Μπαχαρέια.
    .
    https://www.pontosnews.gr/643819/kosmos/egypt-arxaiologikes-anakalypsis-oasi-ellinikes-toixografies/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=egypt-arxaiologikes-anakalypsis-oasi-ellinikes-toixografies
    .--------------------------------------
    https://thessalikos.gr/aigyptos-ellinikes-toichografies-sto/

    Στο κέντρο του χώρου, μία βραχώδη περιοχή, έχει ανακαλυφθεί μια εκκλησία και παρακείμενοι λειτουργικοί χώροι. Επίσης, στον ίδιο χώρο, ανακαλύφθηκαν δύο κελιά, μια τραπεζαρία-κουζίνα και μια αίθουσα και τέσσερα ακόμη δωμάτια, ένα εκ των οποίων ήταν εκκλησία. Στις μετέπειτα κατασκευασμένες επεκτάσεις του χώρου, κατασκευάστηκαν συνολικά 19 δωμάτια και μία εκκλησία που ήταν συνδεδεμένη με δύο πέτρινες αίθουσες.

    Εκεί, βρέθηκαν και πολλές τοιχογραφίες – και στην εκκλησία – γραμμένες στην ελληνική γλώσσα που αναφέρονταν σε βιβλικά και πατερικά κείμενα, αλλά και τεμάχια πήλινων αγγείων με ελληνικές επιγραφές που αναφέρονταν στους μοναχούς, πιθανόν του πέμπτου ή έκτου αιώνα.


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ-ΛΕΕΙ- ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΥ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ίσως.. Θα προσπαθήσουν να περάσουν τον εμβολιασμό μέσω των τεστ... Θα αναγκάζουν τον κόσμο να είναι ελεύθερος στα πάντα, με το να κάνει τεστ.. Και όποιος δεν αντέχει οικονομικά σου λέει κάνε εμβόλιο να λυτρωθεις..
    Η μεγάλη μπιζνα των τεστ συνεχίζεται με τον καρυπιδη.. Μέσω βαγγελα..μεσω ντοριτσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
    ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΠΟΝΗΡΗ ΑΘΕΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΟΓΟ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΩΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ 24/Ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ Π@@ΣΤΡΟΝΙ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 16 ΚΑΙ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ!
    https://youtu.be/k0jAWo_iH3k
    ΚΩΣΤΑ, ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΥΣΗ.
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 16 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΑ SITE ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ.
    ΠΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
    ΒΙΑ, ΑΙΜΑ, ΣΕΞ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ;

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ Κ8 Κ10 Κ12 Κ14 Κ16 Κ18 ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΚΗΝΕΣ;
    ΝΑ ΕΓΕΙΡΕΤΕ ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΝΤΟΚΙΜΑNΤΕΡ;
    ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΝΤΟΚΙΜΑNΤΕΡ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΤ3 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΡΤ2.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ,
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
    ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

    ΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ;
    ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα μαζευτούν να συζήτήσουν τις οδηγίες της Ε.Ε..<< Με σύστημα βαθμίδων και πιστοποιητικό εμβολιασμού η άρση του lockdown- Το σχέδιο της ΕΕ>> που έγραψε η μπλούμπεργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερχεται και το πιστοποιητικο εμβολιασμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γιωργης γραφει "Ηταν κατι που σε κλειστο φιλικο κυκλο το συζητουσα". Ευχομαι αυτοι οι φιλικοι κυκλοι να υπαρχουν παντου στην Ελλαδα και να συζητουν το θεμα που μας καιει ολους. ΠΩΣ ΑΠΟΞΗΡΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Μαρτίου, 2021 14:05

    https://www.youtube.com/watch?v=l5xW7qKZjfI

    ΑπάντησηΔιαγραφή