Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Καταχανάς REVEALED

 γράφει ο Καταχανάς (Γεώργιος Μεταξάς)


 

Έχουν ήδη περάσει 53 ημέρες από την πρώτη δημοσίευση αυτού του ιστολογίου. 53 ημέρες στις οποίες είχα επιλέξει την ανωνυμία. Περισσότερο από βίτσιο θα έλεγα. Ένα πείραμα με τον εαυτό μου, ώστε να μπορέσω για ένα διάστημα να αρθρογραφώ ανώνυμα.

Το πείραμα με τον εαυτό μου, είχε να κάνει με το αν κάποιοι διαβάζουν τα κείμενά μου λόγω του περιεχομένου τους ή απλά διότι το όνομά μου είναι γνωστό στον πατριωτικό χώρο.

Μέσα σ’ αυτές τις 53 ημέρες, είδα -με μεγάλη μου χαρά- ότι τελικά όσοι πραγματικά διαβάζουν τα άρθρα μου, το κάνουν για το περιεχόμενό τους. Κι αυτό με συγκίνησε! Ειλικρινά!

Είδα ότι από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε αυτό το ιστολόγιο. Το φιλοξενήσατε στον υπολογιστή σας, στο κινητό σας τηλέφωνο, στην ταμπλέτα σας, στους λογαριασμούς σας κοινωνικών δικτύων. Το διαβάσατε, το διαδώσατε και σχολιάσατε με πολύ όμορφα λόγια. Κι αυτά όλα, ήταν η απόδειξη (για μένα τουλάχιστον) ότι δεν είναι το όνομα εκείνο που μετράει τόσο, όσο το περιεχόμενο. Και σας ευχαριστώ θερμά!

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να αποκαλύψω το όνομα και το πρόσωπο που «κρύβεται» τόσες ημέρες πίσω από τον Καταχανά! Αν και κάποιοι που παρακολουθείτε χρόνια τα κείμενά μου, το καταλάβατε από το ύφος και τον τρόπο γραφής…

 

Ο Καταχανάς λοιπόν, δεν είναι άλλος από εμένα: Γεώργιος Μεταξάς!

Πλήρες όνομα: Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξάς!

Λίγα βιογραφικά στοιχεία για όσους δεν με γνωρίζουν:

Γεννήθηκα στις 02 Οκτωβρίου 1971 στο Γιοχάνεσμπουργκ Νοτίου Αφρικής, από Έλληνες γονείς. Σχεδόν αμέσως, δόθηκα για υιοθεσία, σε Έλληνες επίσης γονείς.

Ήρθα στην Ελλάδα το 1973. Πήγα Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο στη Νέα Σμύρνη. Στις 12 Μαΐου 1989,υπηρέτησα στον Ελληνικό Στρατό ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρεώσεως (ΕΠΥ) στα Τεθωρακισμένα, απ’ όπου απολύθηκα στις 23 Αυγούστου 1993 λόγω σοβαρού ατυχήματος εν ώρα υπηρεσίας.

Πολιτικά: Το 1984 έγινα μέλος της ΚΝΕ. Μόλις 6 μήνες αργότερα, έφυγα τρέχοντας όταν συνειδητοποίησα τη βρώμα και την αθλιότητα. Επεξεργάστηκα μέσα μου αυτό που πραγματικά ήθελα. Κι αυτό που ποθούσε η ψυχή μου ήταν να αγωνιστώ για το Έθνος μας και την Πατρίδα μας. Γι’ αυτό και τελικά, 5 μήνες αφ’ ότου έφυγα από την ΚΝΕ, βρέθηκα στην ΕΠΕΝ. Όταν η ΕΠΕΝ διαλύθηκε, συστρατεύτηκα με το ΕΝΕΚ. Λίγα χρόνια αργότερα, βρίσκομαι στο Ελληνικό Μέτωπο, με το Μάκη Βορίδη. Η ένωση του Ελληνικού Μετώπου με το ΛΑΟΣ, με βρίσκει αντίθετο και δε συμμετέχω αρχικά. Αργότερα όμως, οι συναγωνιστές ζήτησαν τη βοήθειά μου κι έτσι προσχώρησα αναγκαστικά στο ΛΑΟΣ. Ώσπου το 2009, κατέβηκα ως υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΟΣ στη β’ Αθηνών. Το 2010, με βρίσκει να παραιτούμαι επεισοδιακά από το ΛΑΟΣ, μετά την υπογραφή του Μνημονίου. Έκτοτε, παραμένω ανένταχτος, εχθρός της δημοκρατίας, των κομμάτων και των κινημάτων.

Πολιτική ιδεολογία: η ιδεολογία μου είναι καθαρά Εθνοκρατική. Πιστεύω στην Εθνοκρατία και αυτήν υπερασπίζομαι

Σπουδές: Απόφοιτος Θεολογικής Σχολής Αθηνών, το 2004.

Γενικά: Αρθρογραφώ από το 2002 ανελλιπώς σε εφημερίδες και ιστολόγια. Αποκαλυπτικά μου άρθρα έχουν κάνει κατά καιρούς το γύρο του διαδικτύου, καθώς ήμουν ο πρώτος που τόλμησε ν’ αποκαλύψει την ανθελληνική συνωμοσία του «Σπίθα» και ο πρώτος που τόλμησε ν’ αποκαλύψει τη βρώμα πίσω από τον Παύλο Τσίπρα, τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ. Πολλά ακόμα άρθρα μου έχουν φέρει στο φως βρώμες και δυνατές αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα να έχω «φάει» 19 μηνύσεις μέχρι στιγμής (αθωώθηκα σε 4, ακυρώθηκαν 14 και καταδικάστηκα σε 1 από στημένο δικαστήριο με 3 χρόνια με αναστολή).

Το 2005 δημιούργησα τη διεθνή ομάδα «Hellenic Nemesis» με συνεργάτες από διάφορα κράτη της Γης (Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, ΗΠΑ, Παραγουάη) με ανθρώπους που λατρεύουν την Ελλάδα, τα ελληνικά ιδεώδη και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Ήμασταν οι πρώτοι στην Ελλάδα που αποκαλύψαμε τις «χημικές ουρές» (chem trails). Οι πρώτοι παγκοσμίως που αποκαλύψαμε τα πάντα για τα RFID (viochip) και για τους Αμερικανούς Πεζοναύτες που έγιναν πειραματόζωα κατά τη διάρκεια της «Καταιγίδας της Ερήμου». Ήμουν επίσης ο πρώτος στην Ελλάδα που το 2006, δημοσίευσα πλήρη εργασία στο θέμα της ηλεκτρονικής ταυτότητας σε εφημερίδα θρησκευτικής οργάνωσης.

Η ομάδα αυτή, δυστυχώς διαλύθηκε αναγκαστικά το 2009, λόγω ενός πολύ σοβαρού γεγονότος.

Οι αποκαλύψεις μου περί σατανισμού και περί τεκτονισμού στο παρελθόν, επέφεραν διώξεις με ψυχολογική και σωματική βία, στις οποίες όμως -συν Θεώ- ουδέποτε υπέκυψα. Κι εύχομαι να με αξιώσει ο Δημιουργός μου να πεθάνω πριν τυχόν υποκύψω.

Έχω δύο παιδιά, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι που τα αγαπάω πολύ και αγωνίζομαι για το μέλλον τους. Στα πρόσωπα των παιδιών μου, βλέπω τα παιδιά όλων των Ελλήνων κι αυτό με κάνει να τα βλέπω και σαν δικά μου παιδιά και να αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου για το μέλλον τους.

Αυτά, είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε. Αρκετή… «διαφήμιση» μου έκανα. Μην το παρακάνω κιόλας…

Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο αγώνας μου θα συνεχίζεται με κάθε μέσο και τρόπο. Μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου.

Θερμές ευχαριστίες:

Σ’ αυτό το ταξίδι που ξεκίνησα ως «Καταχανάς», είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος κράτησε το μυστικό μου και με βοήθησε στην προώθηση αυτού του ιστολογίου. Και σ’ αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων: Στον Κώστα – Ταύρο! Δηλαδή, το ιστολόγιο «Διόδοτος»! Κωστή… σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ!

Επίσης, ευχαριστώ θερμά, όσους στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου, δίνοντάς μου δύναμη να συνεχίσω. Κι αυτό θα κάνω…

Με εκτίμηση κι αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

 

kanenazori.com


16 σχόλια:

  1. Απλά καταπληκτικός ο Γιώργος Μεταξάς! Και συνάξιος και εσυ Κώστα. Ένα ταπεινό μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ(!!!) σε τέτοιους μαχητές. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρεις Αρίμνηστε! Να είσαι καλά αδελφέ μου! Να θυμάσαι όμως, ότι τους μαχητές τους κάνει η ανάγκη και τους αντρειώνει ο κόσμος που τους στηρίζει. Κανείς δεν είναι μαχητής, αν δεν έχει άξιους συμμαχητές δίπλα του...

      Διαγραφή
  2. Κτυπα αλύπητα Γεώργιε!
    Καλη προσπάθεια.

    Φιλικά και ειλικρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται! Εδώ! Όλοι μαζί! Εσύ, ο Κωστής, ο Εργοδότης και όλοι οι «bloggers» του πατριωτικού χώρου, ενωμένοι, θα χτυπάμε αλύπητα ό,τι ανθελληνικό!

      Διαγραφή
  3. Γιώργο εύχομαι καλό κουράγιο και δυνατή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι καλά Διονύση μου! Αντεύχομαι! Μαζί, ενωμένοι, εσύ, ο Κωστής, εγώ και όλοι οι «bloggers» του πατριωτικού χώρου, θα δίνουμε τον αγώνα μας!

      Διαγραφή
  4. Κι αυτή η εικόνα με τα βαμπίρ τι δουλειά έχει στο εθνοκρατικό το μπλογκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε συνηθίζω ν' απαντώ σε ανώνυμα σχόλια, αλλά θα κάνω μία εξαίρεση.
      Εάν έμπαινες στον ελάχιστο κόπο να ψάξεις να βρεις τι είναι «καταχανάς», αυτήν την ερώτηση δε θα την έκανες.
      Ας σε πληροφορήσω λοιπόν (μασημένη τροφή δηλαδή, αφού βαριέσαι να ψάξεις), ότι οι καταχανάδες είναι ένας κρητικός λαϊκός θρύλος. Κάτι μεταξύ βαμπίρ και ζόμπι.
      Σύμφωνα με το θρύλο, κάποιοι που πέθαιναν άδικα, ξυπνούσαν τη νύχτα από τους τάφους τους και αναζητώντας δικαιοσύνη, έμπαιναν στο χωριό και χτυπούσαν τις πόρτες. Κυρίως εκείνου που τους αδίκησε. Αν κάποιος άνοιγε την πόρτα, βρισκόταν μετά διαμελισμένος.
      Έτσι κι εγώ, φίλε μου. Όντας αδικημένος ως Έλλην από αυτό το κράτος, ως Καταχανάς ξυπνάω και με τα άρθρα μου διαμελίζω εκείνους που αδίκησαν κι εμένα και όλους τους Έλληνες...

      Διαγραφή
    2. Σωστά!Και στην λαϊκή παράδοση των Κυκλαδιτών αναφέρεται αυτή η προσφώνηση για βρυκόλακες ή παρόμοια πλάσματα.Συνεχίστε δυναμικά την ενημέρωση-αποσκότιση,διότι αν περιμέναμε την βρωμοτηλεόραση,....βράσε όρυζα.Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  5. το καταχανας απο που προεκυψε;;;σημαινει βρυκολακας, μεταφορικα ο απληστος,ο αχορταγος ανθρωπος....συγγνωμη που ρωταω αλλα, καταχανας;;;;τελος παντων ας ειναι καλα ο ανθρωπος,δεν κολλαμε εκει...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ναι! Έτσι τού ήρθε του Γιώργη μας νομίζω, επειδή είναι χαβαλεδιάρικο.

      Διαγραφή
    2. Να, τελικά μάς εξήγησε ο ίδιος.

      Διαγραφή
  6. εγω το ξερω διαφορετικα...καταχαναδες ελεγαν τους αφορισμενους απο επισκοπο η αυτους οι οποιοι ειχαν κανει εγκλημα οσο ζουσαν και η γη δεν τους δεχοταν οποτε τριγυρνουσαν ολο το βραδυ και μονον την ημερα βρισκονταν στον ταφο τους...κατ αλλους καταχανας ηταν αυτος που πεθανε ''αξομολογητος κι ακοινωνητος'' και τη νυχτα πηγαινε σε συγγενεις η εναρετους χωρικους,μετακινουσε επιπλα,ενοχλουσε τους ανθρωπους και μεχρι να λαλησει ο πετεινος,δεν τους αφηνε σε ησυχια....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θα μεταφέρω μια άλλη άποψη λέγοντας πως άτομα φέροντες τέτοιο βαρύ επίθετο...δύσκολα ξεφεύγουν από την σφαίρα του Έλληνα πατριώτη...εύγε φίλε Μεταξά...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Στα πρόσωπα των παιδιών μου , βλέπω τα παιδιά όλων των Ελλήνων κι αυτό με κάνει να τα βλέπω και σαν δικά μου παιδιά και να αγωνίζομαι με όλες τις δυνάμεις μου για το μέλλον τους". Yπεροχο μήνυμα από Yπεροχο Aγωνιστη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά φοβερό! Δεν το γνώριζα τι σημαίνει. Και τι αλληγορική σημασία έχει για σένα αυτός ο χαρακτηρισμός. Σου βγάζω το καπέλο φίλε Γεώργιε!! Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή