Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΤΕΣΤ : Tις μπαλλίτσες τις είδατε. Τον γορίλα δεν τον είδατε; 🤣


Μην νομίζετε ότι γελάω μαζί σας αγαπητοί μου αναγνώστες.. γιατί κι εγώ ανήκω στο 50% που μετρούσε πάσσες από μπαλλίτσες.

Ας δούμε άλλη μια  φορά το βίντεο χωρίς να δώσουμε σημασία στα παιδιά και στις μπαλλίτσες:

 

 

Μού έκανε λοιπόν, νωρίς εχθές, το τεστ, ο φίλος Μποτίλιας. Κι όταν τού απάντησα "μέτρησα 22 πάσσες" ξέρετε τί μού απάντησε; "22;; ... 1.022 ήταν! χαχαχα. Τον γορίλα δεν τον είδες;"

Ενδιαφέρον φυσικά το γεγονός ότι 50% από εσάς είδε τον γορίλα, αν και κάλλιστα θα μπορούσε να μειωθεί στο 40κάτι% λόγω τού ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό κάποιοι γνωρίζατε το τεστ και την απάντηση από παλιά, αφού είναι τουλάχιστον 12 ετών το βίντεο.

Προσωπικά, σοκαρίστηκα από την αποκάλυψη του γορίλα (κάποιοι τον είδαν και ως αρκούδα μαύρη, αλλά δεν έχει σημασία). Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί σοκαρίστηκα. Είναι καρα-ευνόητοι οι λόγοι. 

Σκεφτείτε όμως.. ότι όχι μόνο οι "κακοί" εφαρμόζουν πάνω μας καθημερινά τέτοιες μεθόδους, αλλά και η καλή πλευρά μπορεί να ακολουθεί ίδιες μεθόδους, για να μάς οδηγήσει ομαλά στην πλήρη αποκάλυψη των τρομακτικότερων τεράτων που έως τώρα έλεγχαν τον πλανήτη και εμάς.

Αν λοιπόν μαίνεται αυτή την στιγμή ένας πόλεμος μεταξύ εωσφορικών δυνάμεων και αντιδυνάμεων (δυνάμεων του φωτός), η πλειοψηφία της ανθρωπότητος δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις. Ένας γορίλλας και πολύς της (ίσως) είναι. Το χάος που θα προκαλούνταν σε τέτοιο ενδεχόμενο, θα ήταν καταστροφικό, αν το ζητούμενο των αντιδυνάμεων είναι μια ομαλή μετάβαση σε ανθρωπίνως δυνατή και δίκαιη κανονικότητα, με την πλειοψηφία των εκτελεσμένων ερπετών να έχουν αποσυρθεί, δήθεν ως θύματα κορωνοϊού, από απλά δυστυχήματα κλπ. 

Και το ερπετικό στρατόπεδο πάντως, για τους δικούς του λόγους, έχει ανάγκη να μάς αποκαλύπτει πράγματα κατά λάθος κι εξεπίτηδες. Πρόσφατα, η Τζεν Ψάκη, εκπρόσωπος τύπου του Μπάιντεν, είπε σε μια συνέντευξη ότι ο μπιντές μένει στο σπίτι του (δεν θυμάμαι περιοχή ή πόλη) και όχι στον Λευκό Οίκο. [ Την είδηση αυτή άκουσα εχθές αργά το βράδυ εδώ. Πού είναι σήμερα το βίντεο αυτό; Ποιος το έριξε; Ο ίδιος ο Μάριος..ή τού το έριξαν; ]

 

Αυτά για σήμερα αγαπητοί Διοδοταίοι,

ας ακούσουμε κι ένα ωραίο τραγουδάκι από τους Gorillaz.

 

K-T

 

Gorillaz - Feel Good Inc. (Official Video)


 


16 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ08 Μαρτίου, 2021 22:10

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΓΚΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑ .
    ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΤΕΛΕΙ ΜΠΑΝΑΝΑ ;;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    DISTRACTED MOVES .
    ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ....ΤΙ ΖΗΤΑ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ;
    ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΔΙΟΔΟΤΕ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Ο ΓΟΡΙΛΛΑΣ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    TO MAIMOY TEΛΕΙ ΜΠΑΝΑΝΑ ; ΤΕΛΕΙ ,ΤΕΛΕΙ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα τώρα τι μου λέει εμένα αυτό το τεστ.
    Πως η κοινοβουλευτική δημοκρατία είναι για τις αρκούδες, άντε για τους προγόνους των αριστερών σε όσους αρέσει να είναι απόγονοι του γορίλα.
    Αντε βάλε τώρα στον λαό ως πολίτευμα την αμεσοδημοκρατία.
    Να ψηφίζουμε ΟΛΟΙ για ΟΛΑ!
    Α ρε σόρος πόσα ξέρεις ...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ααααα θα νευριασω α λα γαλλικα....τον γοριλα τον ειδαμε...αλλα ο τιτλος ειναι λαθος..επρεπε να γραψεις τεστ παρατηρητικοτητας....το οτι μας τραβουν την προσοχη με μαλακιες για να μας αποπροσανατολισουν απ τα σοβαρα,ειναι το μονο σιγουρο ,και το εχουμε εμπεδωσει...οποτε συγγνωμη αλλα ο εμπνευστης του τεστ ειναι.....ΜΑΛΑΚΑΣ...χαχα ..Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ08 Μαρτίου, 2021 23:51

    ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ !ΣΟΥΛΑ !ΠΕΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΚΙΟΦΤΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστομαχε η σουλα ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΙΣΧΥΕΙ...θελεις;;;; ελα Κορινθο αυριο να σου φτειαξω ,δεν μπορω να μετακινηθω,δεν εχω αυτοκινητο [τοχει ο γιος μου]....ομως μην τολμησεις να μου ξαναπεταξεις μπιχτη γιατι θα σε σκισω...μακρυα απο μενα οι κομπινες...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΥΤΕΨΑ ΤΗΝ ΦΥΤΙΛΙΑ .
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΗΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΙΦΟΥ.
    Ή ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΟΠΟΤΕ ,ΦΤΙΑΞΕ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΝΑΝ ΚΙΟΦΤΕ.
    ΕΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΙΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΚΏΣΤΑ !.
    ΘΑ ΜΕΊΝΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΟΡΤΑΣΕ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΡΔΑΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.
      ΣΟΥΛΑ, ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΗΜΕΗΛ ΕΔΩ: diodotos.k.t@gmail.com

      Διαγραφή
    2. αχ Κωστα δεν εχω μειλ,αν θες τηλ χωρις να το δημοσιευσεις γινεται.....βρε σεις ολοι θα φαμε λαχανοντολμαδες,μπορουμε να βγουμε απ αυτον τον κυκεωνα;;;;υγεια να εχουμε κι ολα θα γινουν .....αλλα φοβαμαι δεν σας το κρυβω,οταν βλεπω να στηνονται στις ουρες για δωρεαν τεστ,η αδημονουν ποτε θα κανουν το εμβολιο οι ανθρωποι,τρελλαινομαι...τι στο διαολο δεν βλεπουν δεν καταλαβαινουν;;;;Σουλα

      Διαγραφή
  7. Προσοχή στον γορίλα!!!

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΠΟΤΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΗ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ :
      ΓΟΡΙΛΑ ,ΓΟΡΙΛΑ ,ΓΟΡΙΛΑ , ΠΙΣΩ ΓΟΡΙΙΙΛΑΑΑ !.
      ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΗΣ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΡΊΛΕΣ !.
      ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΆΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΠΙΣΩ ΚΩΣΤΑ !.
      ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΗΣ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ.
      ΓΕΛΆΣΤΕ ΡΕ ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.
      ΤΙ ΣΑΣ ΜΕΝΗ ;
      Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ;
      ΤΑ ΝΕΥΡΑ ;
      Η ΟΡΓΗ ;
      ΤΟ ΜΠΑΤΙΡΙΛΙΚΙ ;
      ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ !.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Πρότεινα στον Κώστα να δει αυτό το βίντεο, σε μια συζήτηση αναφορικά με άρθρο στην κρατική τηλεόραση ΕΡΤ open, που στρεφόταν ανοικτά στην "πανδημία". Έκφρασα την άποψη, ότι δεν ήταν στελέχη τού τσίπρα, που παρέμειναν στην κρατική τηλεόραση, αυτοί που έστειλαν το μήνυμα, αλλά ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ. Αυτοί, παρόλο που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν όλη την πραγματικότητα απροκάλυπτα, αρκούνται σε "τσιμπήματα" ενημέρωσης. Ο λόγος, που γίνεται αυτό, αφορά την διαδικασία πρόσληψης εξωτερικών ερεθισμάτων από το ανθρώπινο αισθητήριο. ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΜΑΣ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ. Ο εγκέφαλος δεν μπορεί, λόγω ενεργειακής δαπάνης, να επεξεργαστεί τις εικόνες που προσλαμβάνει αμέσως με υψηλή "ανάλυση" (αριθμός pixels). Πρώτα επεξεργάζεται τα περιγράμματα, των στοιχείων που αποτελούν μια οπτική πρόσληψη. Αυτά τα συγκρίνει με στοιχεία μιας βιβλιοθήκης, που έχει αποθηκευμένη. Σε αυτά που ταυτοποιεί ως δυνατά να υπάρχουν, προχωράει στην ακριβέστερη επεξεργασία. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά τού PHILIP DICK στο βιβλίο "Εναλλακτικές Πραγματικότητες". Όταν προσάραξαν οι πρώτες βάρκες των Ισπανών αποικιοκρατών στη Αμερική, οι ιθαγενείς αναγνώρισαν τις βάρκες και τούς Ισπανούς, διότι αυτά χώραγαν στην φαντασιακή τους συγκρότηση. Τις καραβέλες όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ. Αυτός, που αναγνώρισε τις καραβέλες, ήταν ο σαμάνος, ότεν πήγε στην ακτή, διότι ήταν εθισμένος να αναζητά το "παράξενο". Τότε άλλαξε αυτόματα το συλλογικό ασυνείδητο και είδαν όλοι τα πλοία.
    Οι περισσότεροι άνθρωποι, που παρακολουθούν αποκλειστικά τα μαζικά μέσα τού συρμού, βρίσκονται σε ύπνωση απέναντι σε όσα πραγματικά συμβαίνουν. Εάν τούς αποκαλυφθεί η πραγματικότητα ξαφνικά, ή θα σαλτάρουν, με απρόβλεπτες συνέπειες, ή θα την προσπεράσουν. Αυτό αναλύει επίσης ο Πλάτων στην παραβολή του Σπηλαίου. Η έξοδος στο φως δεν μπορεί να γίνει ξαφνικά, διότι οι "δεσμώτες" θα τυφλωθούν.
    Αρκετοί είναι αυτοί, οι οποίοι απορούν, ή παραπονούνται, ότι οι αποκαλύψεις από την Συμμαχία των Αντιδυνάμεων γίνεται ακόμη με το σταγονόμετρο. Αν και, όσοι μπορούν να ερμηνεύουν τα γεγονότα, μπορούν να διακρίνουν, ότι στην ουσία η σύγκρουση έχει κριθεί ήδη. Υπομονή λοιπόν και πίστη στις Δυνάμεις τού Καλού. ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ, όμως με την σκόπιμη διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ botilastopelagos

      Συμφωνώ 100% σ' αυτά που γράφεις.


      Όμως, η ΕΡΤ Open δεν είναι κρατική.

      "Έπειτα από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, η διοίκηση της ΕΡΤ ασκεί πιέσεις στην ΠΟΣΠΕΡΤ, ώστε να σταματήσει η λειτουργία της ΕΡΤ Open, ωστόσο η ΠΟΣΠΕΡΤ θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία της. Η σημερινή ΕΡΤ Open αποτελείται από έναν ενημερωτικό διαδικτυακό ιστότοπο και ένα ραδιοφωνικό σταθμό στην Αθήνα, στους 106.7."

      **[ΠΟΣΠΕΡΤ = Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης]

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%A1%CE%A4_Open

      http://www.pospert.gr/el/katastatiko.html



      μνκ

      Διαγραφή