Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

The Flag Report: Αποκαλύπτουμε την πραγματική πολιτική ατζέντα Μητσοτάκη πίσω από τα lockdown

 

 


Date: 16/03/2021 Time: 12:23

Όταν εμφανίστηκε το πανό και το φέιγ βολάν με το σύνθημα στο gay pride της Θεσσαλονίκης, ο πολιτικός κόσμος, οι δικαστικές αρχές και οι απλοί πολίτες, το πέρασαν στο ντούκου, παρ’ όλο που δεν ήταν ένα απλό σύνθημα, αλλά εξέφραζε μία ολόκληρη πολιτική ατζέντα. Ρατσιστική, ανθελληνική, αντιχριστιανική και επικίνδυνη για το πολίτευμα και την κοινωνική συνοχή της χώρας. «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς», έγραφε το νέο κοινωνικό συμβόλαιο, που θέλει η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα να επιβάλλει στην πλειοψηφία του Ελληνικού πληθυσμού.

 


 

Τι από αυτή την πολιτική ατζέντα που εύγλωττα διακήρυττε το πανό στην Ελληνική κοινωνία, δεν εφάρμοσε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη; Οι οικογένειες, λόγω των άχρηστων lockdown, έχουν διαλυθεί. Η οικονομία και η κοινωνική συνοχή, έχουν διαλυθεί. Η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών, αλλά και η ενδοοικογενειακή βία, έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ. Το Κράτος, αδυνατεί να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα και υποχωρεί σε κάθε παράλογη απαίτηση του Σουλτάνου. Οι πολίτες, αδυνατούν να ασκήσουν τα λατρευτικά τους καθήκοντα και οι εκκλησίες εκτελούν τα Θεία μυστήρια, κάτω από παρανοϊκούς υγειονομικούς περιορισμούς  (Εκτός, αν σε λένε Ά. Γεωργιάδη). Οδεύουμε στο να κάνουμε και δεύτερο Πάσχα, χωρίς την συμμετοχή του χριστιανικού ποιμνίου εντός των Ναών. Αντίθετα, τα παράνομα Μουσουλμανικά Τζαμιά, λειτουργούν χωρίς κανένα περιορισμό και έλεγχο.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι η μοναδική κυβέρνηση στην Ελληνική ιστορία, μετά την απελευθέρωση από τον Τουρκικό ζυγό, όπου οι ομοφυλόφιλοι, υπερεκπροσωπούνται στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Δεν είναι δυνατόν, μία μικρή μειοψηφία της κοινωνίας, να εκπροσωπείται σε τόσο μεγάλο βαθμό στην πολιτική διακυβέρνηση μίας χώρας. Δεν είναι μόνο αυτοί που έχουν δηλώσει ανοιχτά τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι, στενοί συνεργάτες – βουλευτές του Πρωθυπουργού, που βγάζει μάτι η σεξουαλική τους ταυτότητα. Έχουν μόνιμο στασίδι στα τηλεοπτικά πάνελ, κυρίως του ΣΚΑΙ.

Το μίσος και τα κρυφά απωθημένα προς την κοινωνία, αλλά και τη χώρα που εκφράζει το πανό, έστω μικρής μερίδας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, είναι ακριβώς copy-paste, η κυβερνητική πολιτική και η κυβερνητική συμπεριφορά προς τον λαό. Να πεθάνει η χώρα, αλλά να ζήσουν αυτοί, να κάνουν δουλίτσες με επιχειρηματιές στο παρασκήνιο και να απολαμβάνουν των κοινοβουλευτικών προνομίων και της βουλευτικής ασυλίας. Να ζήσει η οικογένεια Μητσοτάκη και να πεθάνουν όλοι οι Έλληνες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το περιβάλλον του, διακατέχονται, όπως μας έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη η συμπεριφορά τους, από άσβεστο μίσος, σε κάθε τι, που εκφράζει το ετεροφυλικό, το πατριωτικό και το Χριστιανικό. Έφτασε μάλιστα, στο πρωτοφανές  σημείο, ο Πρωθυπουργός της χώρας, να εγκαλέσει Βουλευτή του, ο οποίος αποκάλεσε κίναιδο τον Άρη Βελουχιώτη, αλλά χωρίς να τον πειράζει, που ο ίδιος βουλευτής, αποκάλεσε ταυτόχρονα με το κίναιδος και παιδόφιλο το Βελουχιώτη. Ο κύριος Μητσοτάκης, θίχτηκε από την λέξη κίναιδος, αλλά όχι από τη λέξη παιδόφιλος, το οποίο λέει πολλά για το σκεπτικό του ανθρώπου και την πολιτική του, πραγματική ατζέντα.

Ο κύριος Μητσοτάκης, δεν μας έχει πείσει επαρκώς για την ετεροφυλία του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στα μαθητικά του χρόνια στο κολλέγιο, ποτέ δεν τον είδαν με γυναίκα. Συγκατοικούσε, επί 2 χρόνια, με τον Νίκο Γεωργιάδη. Έφερε Νόμο στη Βουλή, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του, την ψυχιατρική και νευρολογική κοινότητα, που επιτρέπει σε 15χρονα, άνευ της συγκατάθεσης των γονέως τους,  να προχωρούν σε αλλαγή φύλου.

Οι πολιτικές του στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησής του, δείχνουν ότι εργαλειοποιεί τον Covid, όχι μόνο θέτοντας τη χώρα σε κατάσταση πολιτικής και οικονομικής ομηρίας από της Βρυξέλλες, τους δανειστές και την Τουρκία, αλλά διά της πανδημίας, να επιφέρει ανεπανόρθωτη βλάβη στις ενδοοικογενειακές σχέσεις και κατ’ επέκταση, στην κοινωνική συνοχή της χώρας. Αυτό, που ουσιαστικά προβάλλει ως αίτημα το πανό, το υλοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης . «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς».

Υ.Γ. Γιατί σταμάτησαν όλες οι δημοσιογραφικές έρευνες για την παιδεραστία στο πολιτικό προσωπικό και γιατί θάφτηκε η υπόθεση του «γουρουνιού» της πολιτικής;

 

The Flag Report

 

16 σχόλια:

  1. ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΕΙ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ... ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΚΤΙΝΕΣ ΗΛΙΟΥ, ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ...
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΤΙΚΕΣ...
    www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2016/10/allseingeye-400x267.jpg
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτό που λένε.. "Σού θυμίζου..; Τί σού θυμίζου..;"
      🤣

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Μαρτίου, 2021 14:50

    Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ, ''ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ'' ΟΠΟΥ Ο ΜΥΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ''ΦΟΡΑΝΕ'' ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ.
    ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΕΙ Ο ΑΡΣΕΝ-ΘΥΛΗ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΚΑΙ Μ.Α.Τ.Σ , ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ '' ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ''.
    ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΕΣΩ ΟΛΕΤΗΡΩΝ ΨΕΥΔΟΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΚΑΤΑΚΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΥΘΙΡΙΣΤΕΣ, ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΨΕΥΔΟ-ΑΝΑΡΧΙΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ,(http://sxolianews.blogspot.com/2021/03/blog-post_15.html )Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ.
    Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΡΩΟΥΛΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝ ΣΖΑΝΤΟΡ ΛΑ ΒΕΥ, ΣΕ ΧΡΗΣΗ.
    ''ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ''. ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΔΟΓΜΑ.
    Η ΕΛΛΑΣ, ΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΥΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΦΩΛΙΑ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΣΤΟΩΝ, ΒΙΖΙΤΑΣ, ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΥ, ΞΕΡΩΛΙΑΣΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ, ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ.
    «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς», ΛΕΕΙ Ο ''ΠΟΙΗΤΗΣ'', ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΤΑ ''ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ'' Ή ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, Ή ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ. ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΑΝ ΑΝΩ-ΘΡΩΣΚΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ.
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΙΓΝΑΔΗ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ( ΒΛΕΠΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ κλπ.) ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.
    ΑΜ ΔΕ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ, Ο ΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ.
    ΚΑΠΟΤΕ, Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, ''ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ (ΚΑΠΕΤΑΝ-ΓΙΩΤΗΣ)ΕΙΧΕ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ. ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΦΛΩΡΑΚΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ, ΓΙΑ Ν'ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ''.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Μαρτίου, 2021 14:51

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ, ΕΠΙΑΣΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΜΗΝΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
    ΟΛΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΛΥΜΕΝΑ, ΟΛΑ ΑΟΡΑΤΑ, ΟΛΑ ΚΡΥΦΑ, ΟΛΑ ΜΕ ΚΡΥΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ''ΑΝΤΡΕΣ'',ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΜΑΣ, ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.
    ΕΛΛΑΣ, Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΘΡΟΝΟΣ ΚΡΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΘΕΡΕΤΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.
    ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ; ΕΝΤΡΟΠΙΑ Ή ΠΟΛΕΜΟΣ;
    ''Πόλεμος πάντων μὲν πατήρ ἐστι, πάντων δὲ βασιλεύς, καὶ τοὺς μὲν θεοὺς ἔδειξε τοὺς δὲ ἀνθρώπους, τοὺς μὲν δούλους ἐποίησε τοὺς δὲ ἐλευθέρους''.

    ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, ΠΡΟΤΡΟΠΗ ''μάχεσθαι χρὴ τὸν δῆμον ὑπὲρ τοῦ νόμου ὅκωσπερ τείχεος. ΜΕΤ.''Ο λαός πρέπει να υπερασπίζεται το νόμο όπως τα τείχη της πόλης''.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.
    «Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε Ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων, νύν υπέρ παντών αγών»...ΠΑΙΑΝΑΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ.[“Ο γιοι των Ελλήνων, αγωνισθείτε για να ελευθερώσετε την Γη και την χώρα των πατέρων σας, ελευθερώσετε τους γιούς και τις κόρες σας, ελευθερώσετε τις γυναίκες σας, ελευθερώσετε τους ναούς των πατρικών θεών, τους τάφους των προγόνων σας. Ο αγώνας σας τώρα είναι ύψιστης σημασίας και αρετής.”]

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΔΑΙΝΟΥΜΕ ΟΠΛΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύ!

      Εάν γνωρίζεις κι άλλα τέτοια, **επιβάλλεται** να τα κοινοποιήσεις δημοσίως. Είναι όπλα, που πρέπει να τα έχουμε. (Τώρα, στο "καί μισή".)

      Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ16 Μαρτίου, 2021 18:06

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΡΓΟΔΟΤΑ, ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑΔΙΟ.

      ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟ ΜΑΣΣΩΝΙΑ, ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ. ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ Ή ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, Ή ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ.
      Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΜΠΟΝΤΥΜΠΙΛΝΤΕΡΑΣ, ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΑΔΡΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΑΝΔΡΕΣ, ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΙΖΕ.
      ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΡΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ.
      ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ "ΧΥΤΗΡΙΟ" ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ, "Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΤΕ".
      ΙΕΡΕΙΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ, ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΜΑΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙΣ.
      ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΡΓΟΔΟΤΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟΝΤΑ, ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΖΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΟΣΩΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΜΑΓΙΚΑ ΚΟΚΚΑΛΑ.
      ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑΡΩ ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΜΑΥΡΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ, ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΑ.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΙΟΛΙΚΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ.

      ΜΑΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΧΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
      ΓΥΜΝΆΖΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΙΣΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΗΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΟΠΛΗΣ ΜΑΧΗΣ.
      ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ.
      ΑΠΛΑ, Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΙ" ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΊΣ, ΤΗΝ ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΣΤΑ ΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΨΩΜΟΤΥΡΙ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΒΡΑΔΥΑ ΣΑΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ.
      ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ-ΕΞΑΠΩΔΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
      Ε Λ Λ Η Ν Α Σ.
      ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΩ.
      ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΑ, ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ.

      ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ !!!!!
      ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΚΟΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΜΗΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΡΑ ΙΣΧΥΕΙ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΠΑΝΗΚΟΒΛΗΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΕΣ [ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ], ΕΒΡΑΙΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΡΑ ΓΥΑΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ``ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ``ΑΝΔΡΑΣ'' ΚΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ ``ΟΡΑΩ-Ω'' ΠΟΥ Ο ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ``ΕΩΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΠΑ''. ΑΝΔΡ-ΩΠΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝΔΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ [ΑΝΔΡΙΣ].
      ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΩ ΚΑΙ ΟΠΩΠΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΟΨΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΗ [ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
      ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΩ ΚΑΙ ΘΡΩΣΚΩ [ΑΝΑΠΗΔΩ] ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ``ΑΤΡΑΠΟΥΣ''.
      ΑΝΑΠΗΔΩ ΕΚ ΤΗΣ ΓΗΣ;; ΕΞΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΑΝΑΠΗΔΩΝΤΑΣ;
      ΤΟΤΕ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΛΕΞΗ ``ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ``ΗOMO'' [XΩΜΑ].
      ``ΧΟΥΣ ΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΧΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΣΕΙ'';;;
      ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑ, Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. Πριν λογο καιρο ειχα σχολιασι κατι για τον γιο του Πετρου. Κι οτι ο μυσατος χοντρομπαλας με το πουρο ειναι αχυρανθρωπος του.
    Τωρα ακουω/διαβαζω οτι χρηματοδοτει "πατριωτικα" κομματα.

    -Σωκράτης Κόκκαλης!
    Αυτός είναι ο χρηματοδότης του Τράγκα, που αποφάσισε 72 ετών να παραστήσει τον αρχηγό κόμματος και να μας σώσει… από τους διεφθαρμένους! 100 μέτρα μπορεί να περπατήσει;-

    http://greeknewsondemand.com/2021/03/16/%cf%83%cf%89%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%87%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο γιος του Τράγκα είναι υπαλληλος pr του ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΙΡΑΝΟΜΗΔΟΥ Κουλι Μοατσοτουσκι, του συζύγου ντε του ΤΡΑΝΣΔΙΕΝΦΥΛΙΚΟΥ ΤΡΑΒΕΛΑ ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΣΑΤΑΝΟΜΑΓΟΥ GRAB- ovski. Oστις εθελει διαπιστωσει το πόσο διενφυλικη ΤΡΑΝΣ τραβελα ενχειρισμένος βρεφόθεν - κατά την πάγια τακτική των ανώμαλων σατανομασόνων- είναι ο ΝΤΑΓΚΛΑΡΑΣ ΜΟΤΟΚΡΟΣΑΚΙΑΣ grabovski ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΦΑΡΔΥΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΦΩΝ πληκτρολογεί, KI JENN στο YouTube,
    η ΡΕΖΙΛΑ τους διεθνώς έπιασε πάτο.
    Την πληροφορία περι ΚΙ JENN την έδωσε η κυρία ΖΕΤΑ
    Μέχρι και ο Marilyn Monroe Man-roe άνδρας ΤΡΑΝΝΥ ήταν, δείτε το καρύδι του.

    ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ;
      ΔΗΛΑΔΗ, ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ [ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ], ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ 'ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΕΝΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ;
      Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  6. ε ρε σημεια στιξεως που χρειαζονται ολοι αυτοι

    ︻デ═一

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα είμεθα σαφείς.Δεν υπάρχουν ετερόφυλοι, ώστε να υπάρχουν ομοφιλόφυλοι.
    Ομαλοί, φυσιολογικοί και ανώμαλοι. Το 0,3% του γενικού πληθυσμού οι κίναιδοι ή αβροβάτες για τους Αρχαίους.
    Τώρα είναι γνωστό ότι πρόκειται για γενετική πάθηση. Υπάρχουν και οι Αμφί επίσης μία μειοψηφία ενασσομένη στο 3% του γενικού πληθυσμού που πάσχει από σοβαρά ψυχικά νοσήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το "στο διαβολο η οικογενεια" το καταλαβαινω.....
    το "στο διαβολο και η πατρις" κι αυτο το καταλαβαινω...
    αντε να καταλαβαινω και το..."η Ελλαδα να πεθανει"

    αλλα να ζησετε εσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΩΣ ρε πουτανακι μου θα ζησεις εσυ τωρα που η ελλαδιτσα ειναι τιγκα στο αλβαναριο και στο απλυταριο και θα σου ξεσκισουν την τελευταια στροφη του πρωκτου σου και οχι μονον;

    ΠΩΣ μωρη πουστιτσα θα ζησεις που θα σε σουβλισουν τα ισλαμα, που ταχουν φερει και ταχουν βαλει ΑΛΛΟΙ φυσικα, και με την σουβλα καρφωμενη στο κωλο θα σε πεταξουν απ τον εκτο οροφο να φυτρωσεις στον ακαλυπτο;

    ΠΩΣ θα ζητησετε ωρε απλυτα ορνια χωρις ΑΥΤΑ που εσεις στελνετε στο διαβολο; Μπορειτε να μου εξηγησετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΚΕΛ: «Εξαφανίζει τις ελληνικές ράτσες σκύλων μέσω υποχρεωτικής στείρωσης για εισαγωγή ξένων»
    “Αντί να κινηθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να εξουδετερώσει την φυσική δυνατότητα να βιάζουν παιδιά όλα τα παιδεραστικά «μπουμπούκια» που έχει στον «κήπο» της η ΝΔ (και κάποιοι ήταν προσωπικοί του συνεργάτες), αυτός προωθεί νομοσχέδιο προς ψήφιση, που μεταξύ άλλων θα υποχρεώνει όποιον έχει ζώο συντροφιάς να το στειρώνει υποχρεωτικά.
    Έλυσε όλα τα προβλήματα της Ελλάδας (για τα οποία μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει ο ίδιος και η συμμορία του) και αποφάσισε ξαφνικά ότι είναι … εθνική ανάγκη να στειρώσει τα ζώα συντροφιάς που είναι δεσποζόμενα και όχι αδέσποτα;
    Όχι, το ΑΚΚΕΛ αποκαλύπτει την διαστροφή πίσω από αυτή την ενέργεια, δεν είναι ανοησία η βλακεία ή κάτι παρόμοιο, αλλά είναι άλλη μία ανισόρροπη και διεστραμμένη ενέργεια του καθεστώτος Μητσοτάκη.
    Η υποχρεωτική στείρωση θα εξαφανίσει όλες τις ελληνικές ράτσες σκύλων κλπ και φυσικά σε λίγα χρόνια θα υποχρεωνόμαστε να εισάγουμε διαρκώς δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς και φυσικά κάποια από τα κομματικά κυκλώματα γύρω από τη Νέα Δημοκρατία θα πλουτίσουν και από αυτό. Δηλαδή αν το δούμε ουσιαστικά στον πυρήνα του, αυτό το θέμα αποτελεί γενοκτονία των ζώων ελληνικής ράτσας και εποικισμό και πληθυσμιακή αλλαγή των ζώων στην Ελλάδα.
    Αυτό δηλαδή που κάνει σε επίπεδο ανθρώπων με τον εποικισμό της Ελλάδας από λαθρομετανάστες, σε επίπεδο ζώων το κάνει αρχικά με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς.
    https://www.pronews.gr/perivallon/katoikidia/970873_akkel-exafanizei-tis-ellinikes-ratses-skylon-meso-ypohreotikis
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή