Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Η αλήθεια είναι πικρή


 

Διάβασα με ενθουσιασμό το άρθρο του αγαπητού φίλου ΕργΔημΕργ, "Συναίσθημα εναντίον λογικής", στο οποίο συνέβαλε με την άποψή του και ο αγαπητός φίλος Μάρκος ντε Σαντ, αλλά.. τελικά.. βρίσκω το σκεπτικό άκυρο κατά ένα μεγάλο μέρος του. Άκυρο, γιατί δυστυχώς.. μία μόνο είναι η πάσα αλήθεια: Ο λαός αυτός είναι γεννημένος ραγιάς. Αποτελεί εξαίρεση μόνο ένα 5%, το οποίο.. κι αυτό θα ήταν ανενεργό (δηλαδή δεν θα μπορούσε να αντιδράσει οργανωμένα) αν δεν υπήρχαν εντός του κάποιοι (1/10 περίπου του 5%) οπλαρχηγοί να τους εμπνεύσουν και να τούς συμπαρασύρουν σε ένοπλο δράση. Και μόνο με ένοπλη δράση μπορείς να αλλάξεις πράγματα σε αυτή την στοχοποιημένη από χιλιάδες χρόνια χώρα. 

Γιατί Ταύρε μάς τα λες αυτά; Τί είδες και προέβης σε συμπεράσματα; 

Τί να δω ρε παιδιά; Εσείς δεν είδατε τί έγινε στην Ανάσταση; Εφόσον μόνο εγώ έπεσα πάνω σε περίπτωση -στην Κερατέα-  με μακάκες να γιουχάρουν και να απειλούν αντάρτη παπά που ήθελε να κάνει Ανάσταση στις 12 αντί στις 9, ..φαντάσου λοιπόν ποιος είναι ο κανόνας, φαντάσου τί επικράτησε στην συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής επικράτειας. Και καπάκι να λένε τα πορνοκάναλα για ραντεβού εμβολιασμού μέχρι την Κυριακή της Ανάστασης 260.000 πολίτες, ο Κικίλιας να ανακοινώνει το "πραγματικό" νούμερο 230.000, ..ε τότε σίγουρα ήταν δεν ήταν 130.000. Κι από σήμερα.. άπειροι πρόθυμοι να πάνε σε ταβέρνες και να βγάλουν το φίμωτρο μόνο την στιγμή του σερβιρίσματος, σε καφέ με μουσική τον ήχο των αυτοκινήτων που περνούσαν από δίπλα. 

Και το Έπος του '40, Ταύρε, πού το βάζεις; 

Ε, κι  αυτό από μόνο του δείχνει ότι ο κόσμος ακολουθεί την κυβερνητική γραμμή. Αν ο Μεταξάς έλεγε "Περάστε φίλοι μας Ιταλοί".. θα σού 'λεγα μετά τί έπος θα είχαμε... Είπε το "Όχι" και ο κόσμος φορτίστηκε καταλλήλως συναισθηματικά (εδώ κολλάει η θεωρία του Μάρκου, και με τον αντίστροφο τρόπο) και η φόρτιση αυτή ήταν αρκετή για να δημιουργήσει πυρήνες αντίστασης και πιο μετά, κατά την γερμανική κατοχή.

Πότε όμως συνέβη το ατύχημα αυτό; ..το να μεταμορφωθεί ο λαός αυτός σε απόλυτο ραγιά, περίγελο των άλλων λαών, που αν δεν υπήρχε ο Λεωνίδας, ο Πλάτωνας, Ο Αλέξανδρος, η Επανάσταση του '21 και το "Όχι" του '40, θα νόμιζαν ότι το Ελληνιστάν πέφτει κάπου βορειοανατολικά της Τουρκίας;

Η εύκολη απάντηση είναι τα 400 χρόνια τουρκικής κατοχής. Αλλά το πράγμα πάει βαθύτερα.. Πάει στο καπέλωμα του Ελληνισμού από τον Ιουδαιοχριστιανισμό, για μια χιλιετηρίδα τουλάχιστον. Και δεν αναφέρομαι στην ριψοκίνδυνη και φιλότιμη προσπάθεια να αναβαθμιστεί ελληνικώ τω τρόπω η νέα θρησκεία μας, από λαμπρούς νόες τύπου Μ.Αθανάσιος, Μ.Βασίλειος, Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης κ.ά.. για να καταλήξουμε στο απαύγασμα της Ορθοδοξίας. Μέσα όμως και σε αυτήν την νέα, ελληνοπρεπή φιλοσοφικά και κατά διάνοιαν, εξέλιξη του εγχώριου Χριστιανισμού, το ιουδαϊκό μικρόβιο που φοβάται και μισεί τον Ελληνισμό, κατάφερε: Αντί να φέρνει στο νου των Ελλήνων την δυναμική στάση του Χριστού (τον θυμό του στον ναό του Σολομώντα, την αντίδρασή του στον στρατιώτη του Πιλάτου που τον χαστούκισε κ.ά.), να φέρνει αμέσως στο νου τους την εμβόλιμη παθητικότητα τύπου "στρέψε και το άλλο μάγουλο". Καταλήξαμε να έχουμε την Ορθοδοξία ως την πιο εμπεριστατωμένη θεολογία του πλανήτη, σύμφωνα ακόμα και με συμπεράσματα αθέων διάσημων αναλυτών, αλλά οι προαιώνιοι εχθροί μας οι ατλάντιοι σιωνιστές να έχουν καταφέρει να εισχωρήσουν σε αυτήν και να μπαστακώσουν για καλά στα μυαλά μας την υποταγή, μέσω περίτεχνων διαστρεβλώσεων της Καινής Διαθήκης.

Θα μπορούσα να επεκταθώ σε σεντόνι τουλάχιστον 5 σελίδων, αλλά θα προτιμήσω να σταματήσω για την ώρα εδώ, να σκεφτούμε και να συζητήσουμε αυτή την πρώτη ψυχρολουσία, που κανείς έως τώρα δεν θα περίμενε από τον Διόδοτο και την αγωνιώδη του προσπάθεια να είναι ένα ιστολόγιο ενωτικό, αισιοδοξίας και ανάτασης. Θα υπάρξουν σοβαρές και δικαιολογημένες ενστάσεις από φίλους και φίλες μου χριστιανούς που είναι πραγματικά παλλικάρια παπαφλέσσες, θα υπάρξουν ενστάσεις και θυμός λίγο μαζί μου από πρόσωπα όπως η φίλη ΔΠ, που έχουν επενδύσει στο ελληνικό dna και σε κάποιο κρυμμένο τεράστιο ποσοστό θαραλλέων Ελλήνων που την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν λιοντάρια, αλλά.. το δικό μου συμπέρασμα είναι πως ο ραγιαδισμός είναι ο κανόνας μας.. και δύναται να σπάσει μόνο σε μία περίπτωση, την οποία δυστυχώς κι αυτήν την έχουν υπολογίσει οι εχθροί μας, γι αυτό και φροντίζουν να μην λάβει χώρα ποτέ. Αυτή η περίπτωση είναι να ορμήξουμε όλοι μαζί και να τον φάμε σαν λιοντάρια.. μόνο τον ορατό εχθρό. Όσο αυτός είναι μεταμορφωμένος σε "πανανθρώπινες ανθρωπιστικές" μακακίες, γεφυραϊκού τύπου ψευτο-δημοκρατίες και παθητικότητα ως πρώτη ύλη μέσα στην ίδια μας την θρησκεία.... είμαστε καταδικασμένοι να σβήσουμε, και τους μόνους ένδοξους Έλληνες που θα θυμάται ο πλανήτης.. θα είναι ο Λεωνίδας, ο Πλάτωνας, Ο Αλέξανδρος, η Επανάσταση του '21 και το "Όχι" του '40.

Μάς εύχομαι Καλά ξεμπερδέματα.. και το ανέλπιστο (θαύμα) να με διαψεύσει.  

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ  

 

47 σχόλια:

  1. Ότι σέρνεται..🐍🐍🐍

    Το παταμε!!!

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι απογοητευτικο το αρθρο σου Κώστα όμως τόσο αληθινό για μεγάλο μέρος του λαού.
    Ας σκεφτούμε όμως τον λαό της Χίου και της Κέρκυρας που αντιστάθηκαν και ας έχουμε ελπίδα.
    Επιφανειακά δεν φταίει ο λαός. Αυτά του σερβίρουν μέσα στο κουτί, αυτά τρώει.
    Στό βάθος όμως κρύβεται ο ραγιάς, η δειλιά και ο οχαδερφισμός.
    Ετσι είναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ερπετά μαγάρισαν την Ακρόπολη:
    Liberation: «Ακρόπολη, τσιμενταρισμένη και παραμορφωμένη ομορφιά – Μοιάζει με πίστα για σκέιτμπορντ». «Μοιάζει περισσότερο με ποδηλατόδρομο ή πίστα για σκέιτμπορντ από μια ιστορική τοποθεσία και μνημείο της αρχαιότητας...»
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/983664_liberation-akropoli-tsimentarismeni-kai-paramorfomeni-omorfia
    Όσο για τους ραγιάδες είδα ζευγάρι (γύρω στα 30) με διπλές μάσκες με 2 παιδάκια 3 και 5,5 που τους φορούσαν χοντρές υφασμάτινες προχθές το μεσημέρι που είχε 30ο θερμοκρασία!!!
    Δεν μιλάμε για παππούδες που δεν χειρίζονται καλά το διαδίκτυο για να πληροφορούνται, αλλά για νέους ανθρώπους που θα έπρεπε να ψάχνονται αν όχι για τους ίδιους, αλλά πρωτίστως για τα παιδιά τους!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... ΦΟΒΕΡΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΕΥΓΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασέ το πιο προσεκτικά, γιατί όντως δεν κατάλαβες καλά:

      "Καταλήξαμε να έχουμε την Ορθοδοξία ως την πιο εμπεριστατωμένη θεολογία του πλανήτη, σύμφωνα ακόμα και με συμπεράσματα αθέων διάσημων αναλυτών, αλλά οι προαιώνιοι εχθροί μας οι ατλάντιοι σιωνιστές να έχουν καταφέρει να εισχωρήσουν σε αυτήν και να μπαστακώσουν για καλά στα μυαλά μας την υποταγή, μέσω περίτεχνων διαστρεβλώσεων της Καινής Διαθήκης"

      Δεν κατηγορώ την Ορθοδοξία, ούτε τον Χριστό.
      Και αν δεν πιστεύεις ότι έχουν γίνει, από το ταλμουδικό ιερατείο, παραποιήσεις της Καινής Διαθήκης, λυπάμαι αλλά είναι η αλήθεια.

      Διαγραφή
  5. Ειναι η τηλεοραση φιλε μου. Η τηλεοραση..
    Να το ξαναπω οτι ειναι η τηλεοραση ως πλυντηριο συνειδησεων..
    Ολοι μας εχουμε αναγκες και φοβιες (οσοι δεν γνωριζουν τι εστι ελευθερια ) και το αμειλικτο οργανον δηλαδη η τηλεοραση καλυπτει την πλειοψηφια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κωστή , για να μην σε παίρνει από κάτω δες αυτό:
    https://www.youtube.com/watch?v=yOTNuQMpM8o

    Υπ΄όψιν η α-λήθεια είναι πικρή-φαρμάκι για τους ψευδόμενους.
    Η διαπίστωση περί ραγιάδων ήταν δεδομένη στον Κολοκοτρώνη με τον ποιό οδυνηρό τρόπο
    Πτοήθηκε;

    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά 'σαι καλά γλυκό μου κορίτσι,
      ευχαριστούμε και για το βίντεο.

      Διαγραφή
  7. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΑΙΟΤΕΡΑ.
    ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ, ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΕΤΟΙ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΜΟΥΛΙΚΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζει κι αυτό, όπως το λες, φίλε μου Ηλία.
      Ο Εργοδότης νομίζω θα απαντήσει σύντομα στο σχόλιό σου.

      Διαγραφή
    2. Έχοντας ξανακάνει αυτήν την συζήτηση, πολλοί νεοελληναραδες μου επιτέθηκαν, αλλά αν δεν δούμε την αλήθεια, δεν έχουμε ούτε αυτήν την μηδαμινή πιθανότητα νίκης, δηλαδή ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ρωμεικου πληθυσμού είναι είτε αλλοφυλοι πληθυσμοί, είτε μπασταρδεμενοι σε μεγάλο βαθμό, για αυτό βιώνουμε και όλα αυτά τόσους αιώνες. Απλώς η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του μη ελληνικού πληθυσμού που κατοικεί στο ψευτορωμεικο μπορεί να μην είναι ελληνες αλλά απόγονοι βαρβαρικών και ημιβαρβαρικων φύλων (τα έχουμε ξαναγράψει κυρίως ποιών), αλλά ουσιαστικά είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, γιατί η λευκή φυλή κατάγεται από τους ελληνες (κελτογαλατες, σκυθοτοχαριοι, γερμανογενεις-Ηρακλης, Ιταλοί-οδυσσεας, Ιλλυριοί-καδμος, κ.λ.π). Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να γίνει όσο πιο άμεσα γίνεται ξεσκαρταρισμα με βίαιο τρόπο, για να επιβιώσουμε αυτοί που πρέπει και θέλουμε, από την επερχόμενη ισλαμική αφροασιατικη πανώλη.

      Διαγραφή
  8. Στον Αη Γιωργη εμεις πηραμε αναστασιμο φως και μετα παρακολουθησαμε μια υπεροχη λειτουργιαστην οποια μεταλαβαν πανω απο 300 ολων των ηλικιων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ03 Μαΐου, 2021 20:58

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
    ΚΩΣΤΑ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΙΚΡΟΤΑΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ. ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ, ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΡΙΣΤΑ, ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ.
    "ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ Τ'ΑΡΜΑΤΑ".
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΩΣΤΗ;
    ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΛΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΣΗ, Ή ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ "ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ", ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
    ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ Σ'ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΕΜΕΙΣ, ΣΑΝ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΝΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΣ "ΕΓΩ", ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΣΗΜΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ-ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΦΛΕΣΣΑ.
    "ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ, ΡΑΓΙΆΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΡΑΓΙΆΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ".
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ, ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O διαλογος Μαρκησιου και Εργολαβου ηταν οντως ενα αερακι δροσιας και αισιοδοξιας, το οποιο παρεπεμπει στα ονειρα και ελπιδες των ολιγων εναπομειναντων Ελληνων. Ομως η σημερινη πλεμπα εξεταζομενη κατω απο απολυτως κρυα και ψυχρη λογικη δεν τοχει πλεον. Του αρθρογραφου "το ανελπιστο (θαυμα) να με διαψευσει" με βρισκει συμφωνο.

    Ο πολεμος των εχθρων της Ελλαδος (Σιωνισμος) ειναι ανελεητος και υπουλος. Ο Τσωρτσηλ φωναζε οι ηρωες πολεμουν σαν Ελληνες κι΄απο την αλλη ειχαν ηδη σχεδιασθει οι κρεμαλες για τα παιδια της ΕΟΚΑ. Αυτα τα φανταστικα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ τα οποια προδιδει για δευτερη φορα ο μπεκρουλιακας Αναστασιαδης και η επισημη Ελλας.

    Βγαινει ο Μπαιντεν και μιλαει για Κων/πολη και καποιοι γεωστρατηγιστες παραληρουν απο χαρα διοτι ο Μπαιντεν μας δινει την Πολη. Το οτι θα την δωση σε αλλους μεταλλαγμενους και υπο κατασκευην Ελληνες δεν τους περναει απο το μυαλο. Επισης τους διαφευγει οτι ο Μπαιντεν ειναι Προεδρος της ιδιας Αμερικης η οποια αμεσως μετα το τελος του 2ΠΠ υμνουσε την Τουρκια. Ακουστε και φριξτε.

    https://www.youtube.com/watch?v=Wcze7EGorOk

    Θλιβομαι, φιλε Κωστα, αλλα καταληγω κι΄εγω στο Καλα ξεμπερδεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά καλέ μου φίλε Ahoy,

      έβαλες τα πράγματα πάλι στην πραγματική τους διάσταση.

      "Βγαινει ο Μπαιντεν και μιλαει για Κων/πολη και καποιοι γεωστρατηγιστες παραληρουν απο χαρα διοτι ο Μπαιντεν μας δινει την Πολη.Το οτι θα την δωση σε αλλους μεταλλαγμενους και υπο κατασκευην Ελληνες δεν τους περναει απο το μυαλο"

      Τί να περάσει από το μυαλό αυτών των λοβοτομημένων πιθήκων..
      Εδώ και εμείς ακόμα, σε αυτό το ιστολόγιο δεν θα μπορούσαμε να το εντοπίσουμεμε και να το διατυπώσουμε έτσι αποτελεσματικά αυτό το φοβερό συμπέρασμα, που διατύπωσες εσύ το γατόνι με την οπτική των 360 μοιρών.

      Σε ευχαριστώ θερμώς που είσαι πάντα κοντά μας,
      ο Αναστάς Χριστός να σού δίνει Δύναμη!

      Χριστός Ανέστη!

      Διαγραφή
    2. Δυστυχως η κατασταση ειναι ακομα πιο μελανη, πολυ χειροτερη, απ' αυτη που μας περιγραφει ο σχολιαστης Ahoy, 03 Μαΐου, 2021 21:09

      Εχουμε καταντησει να μας κυβερνα ο οχλος, ειτε μαυρος, ειτε εμπριμε και πισω του οχλου τουτου να τον στηριζει η χαβρα των ιουδαιων.
      Για να επαληθευσω τα λογια μου, αναφερω δυο σχετικα προσφατα περιστατικα που ζησαμε χωρις ο λευκος μεσος νομοταγης πολιτης να βγαλει "κιχ" φοβουμενος τον αλλοπροσαλο οχλο.

      Το πρωτο ειναι ενα δικαστηριο μαϊμου, που καταδικασε ενα ολοκληρο πολιτικο κομμα ως εγκληματικη οργανωση χωρις ουδεν αποδεικτικο στοιχειο και εστειλε μερικες δεκαδες πρωην βουλευτες του στα κατεργα της φυλακης σαν κοινους εγκληματιες ενω ο οχλος εξω απ τα δικαστηρια αλλαλαζε:
      Αρον-Αρον σταυρωσον αυτους! (Μας θυμιζει κατι αυτο;)

      [Πρωτόκολλο Δέκατο Ένατο
      Για να αφαιρέσουμε το γόητρο της ανδρείας από το πολιτικό έγκλημα, θα τους καθίζουμε στο εδώλιο των κατηγορουμένων δίπλα με τους κλέφτες, τους δολοφόνους και τους κάθε λογής φτηνούς και ταπεινούς εγκληματίες.
      Τότε η κοινή γνώμη θα συγχύσει στη σκέψη της αυτή την κατηγορία των εγκληματιών με τον εξευτελισμό των άλλων και θα τους αντιμετωπίσει με την ίδια περιφρόνηση. Είμαστε διατεθειμένοι (και ελπίζω ότι το έχουμε κατορθώσει) να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς να καταπολεμήσουν τις επαναστάσεις μ' αυτό τον τρόπο.]
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html#more

      Το δευτερο περιστατικο ειναι οτι πριν μερικες ημερες εγινε αλλο ενα δικαστηριο μαϊμου στα κεντρικα των ιουδαιων, τουτεστιν στις ΗΠΑ.
      Η "δικη και καταδικη" ενος λευκου αστυνομικου για την "δολοφονια" ενος μαυρου εγκληματια.
      Αναφερομαι στην "δικη" του αστυνομικου Ντερεκ Σοβιν ο οποιος ειχε την ατυχια να κληθει σε περιστατικο πλαστου χαρτονομισματος με το οποιο ενας μαυρος πορνοσταρ, ναρκωμανης και πρωην καταδικασμενος εγκληματιας, ο Φλοϋντ, προσπαθησε να αγορασει τσιγαρα απο καποιο γειτονικο μπακαλικο.
      Ενω τα επισημα αποδεικτικα στοιχεια του θανατου του μαυρου κατα τον ιατροδικαστη που εκανε την αυτοψια, παραπεμπουν αναμφισβητητα στην υψηλωτατη περιεκτηκοτητα ναρκωτικων ουσιων στο αιμα του και οχι στο οτι ο λευκος αστυνομικος ηθελε να σκοτωσει τον μαυρο πιεζοντας τον με το γονατο του στο πλαϊ του λαιμου του, το "δικαστηριο" υπεκηψε στο ....αρον-αρον σταυρωσον αυτον του οχλου οι οποιοι εξω απ το κτιριο απειλουσαν να καψουν την Μινεσσοτα σε περιπτωση αθωωσης του λευκου αστυνομικου. Και εδω χαρακτηριστικα βλεπουμε την στηριξη του αλλογενους οχλου απο την χαβρα των ιουδαιων μιας και δεν ακουσαμε κιχ για την εν ψυχρω δολοφονια της Ασλεϋ Μπαμπιτ, μιας λευκης νεας γυναικας διαμαρτυρομενης για πολιτικους λογους στο αμερικανικο καπιτωλιο η οποια αν και αοπλη δολοφονηθηκε εν ψυχρω απο αστυνομικο του καπιτωλιου. https://www.realjewnews.com/?p=1491
      (στο 8.37 του βιντεο)

      Εμας τους νομοταγεις λευκους πολιτες και δημιουργους του πολιτισμου, μας εχουν ριξει στον λακο με τα φιδια οι απογονοι των Χριστοκτονων και να δουμε ΠΩΣ και ΑΝ θα βγουμε απ αυτον, αδερφια μου.

      Τα "πλαστα" πρωτοκολλα τους επαληθευονται μεχρι τελευταιας παραγραφου αγαπητοι.
      https://www.unz.com/article/confronting-the-judeocracy-the-six-stages-of-enlightenment/

      Διαγραφή
  11. Πόσο δίκιο έχεις! Έχουν διαβρώσει τα πάντα, έχουν εισχωρήσει παντού, σε όλα τα επίπεδα και φυσικά ο μεγαλύτερος στόχος του σκότους ήταν πάντα η θρησκεία και η παιδεία, που τη διαστρέβλωσαν και τη μετονόμασαν εκπαίδευση...Κοιμόμαστε επί χρόνια και νομίζαμε πως η κοινωνία μας πορευόταν με αυτόματο πιλότο, ενώ η πλειοψηφία αποκτηνωνόταν, φτάνοντας στο σημείο να θεωρεί αληθινή ζωή την ανέμελη ψευτοκαλοπέραση με το πλαστικό χρήμα. Κάποιοι από εμάς έφαγαν γρήγορα και άμεσα τη σφαλιάρα από το σύστημα και "είδαν" ή διαισθάνθηκαν τη συνέχεια, αλλά στιγματίστηκαν και αντιμετωπίστηκαν ως μαύρα πρόβατα από το σύνολο μιας κοινωνίας και καλά "απενοχοποιημένης" και χαζοχαρούμενης. Το ίδιο γίνεται και τώρα με τη διαφορά ότι το χαζοχαρούμενο συναίσθημα μεταλλάχθηκε- με την ευγενική χορηγία των μαύρων ελίτ - σε φόβο και μιζέρια. Το αντίδοτο βέβαια - με τη μορφή του εμβολίου- υπόσχεται "ελευθερία" και επάνοδο στα γνωστά... Η μάζα έχει πια τα χαρακτηριστικά του πρεζάκια σε στερητικό σύνδρομο... πάρε τη δόση σου για να ζήσεις "φυσιολογικά". Κάνε υπακοή στο μεγαλόσχημο θεομπαίχτη μασόνο που παριστάνει τον αντιπρόσωπο του θεού, ενώ έχει τους ίδιους εντολοδόχους με τις πολιτικές μαριονέτες και τα λοιπά σαπρόφυτα. Και δυστυχώς, υπακούν....Αυτό είναι φανερό από την προθυμία για τα τεστ, τις μάσκες, τα εμβόλια....Όλη αυτή η παρακμή, δυστυχώς, επικυρώθηκε τη νύχτα του Μ. Σαββάτου. Τα πλήθη έσπευσαν μασκοφορεμένα στους ναούς για να γιορτάσουν το θρίαμβο του θανάτου επί της ζωής και όχι την Ανάσταση Εκείνου που νίκησε το θάνατο και έφερε στην ανθρωπότητα την Ελπίδα. Τόσα καταλαβαίνουν, τόσα κάνουν. Γι' αυτό η επαναφορά στη θεία τάξη και η αποκατάσταση της δικαιοσύνης θα έχει πολύ μεγάλο κόστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου,

      να σού ευχηθώ και μέσα από το ιστολόγιο, ΠΟΛΎΧΡΟΝΗ!
      Ήσουν ακριβής κι όπως πάντα κόσμημα ο τρόπος γραφής σου. Να είσαι καλά και να σού δίνει ο Ιησούς Δύναμη να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με τους ανθέλληνες και αντίχριστους, στο σχολείο.

      Χριστός Ανέστη!

      Διαγραφή
  12. Τι θέλει να πει ο ποιητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο "ποιητής" δεν θέλει να πει τίποτα ουσιαστικά, με αυτό το άρθρο. Είναι απλά, η πρώτη φορά που αποδέχεται -γιατί δεν ήθελε να το δει ως τώρα- ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτής της χώρας είναι πραγματικά ραγιάδες. και θα φτύσουμε αίμα κάποιοι για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση.

      Διαγραφή
  13. https://www.andreaschrysis.com

    ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.

    ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 2/5/2021

    ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ 3/5/2021
    =====================================================================
    ΚΩΣΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΤΣΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Κρύων – Η Ενότητα και ο Ιησούς
    https://youtu.be/lczrz1z7qOY
    ΧΡΟΝΟΣ 15 ΛΕΠΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.

    Κρύων – Το Σύστημα της Γηραιάς Ψυχής / The System of The Old Soul
    https://youtu.be/KZ6IvtKHktU
    ΧΡΟΝΟΣ 13 ΛΕΠΤΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστότατος! είσαι μέσα στο μυαλό μου. Σήμερα έλεγα σε μια φίλη ότι με την ανύπαρκτη τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός, και με το θέμα "Ανάσταση στις 9", είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να μάς κάνουν εβραίους.
      Ο κόβιντ είναι το πρόσχημα.

      Διαγραφή
  15. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ03 Μαΐου, 2021 23:53

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ,ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ,
    ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ,ΠΩΣ ,ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑ .
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ,ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ...
    ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ .ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗ .
    ΤΩΡΑ ,ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ.
    ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΕΚΑΤΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ,ΠΕΝΗΝΤΑ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ.
    ΤΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ .ΤΟ ΔΕΚΑ ,ΤΟ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΑ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΣΚΑΤΩΝΥΜΟΣ ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ....
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ,ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.
    ΘΑ ΠΩ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ :
    ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΤΩ .
    ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥΡΕ .ΑΜΑ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εξαιρετικο κειμενο,με λιγες γραμμες περιγραφει την ωμη αληθεια,
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανεξάρτητα αν όντως η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που κατ' εμέ τυχαία γεννηθήκαν εδώ υποτάχθηκαν αμαχητί στους εκπαιδευμένους διαβρωτές αλλοδαπούς με Ελληνοποιημένα ονόματα αιώνων ολάκερων στην Ελλάδα μας δεν σημαίνει ότι έχουμε ηττηθεί. Ακούγεσαι νικημένος αδελφέ μου και δεν σε κατηγορώ. Τα φαινόμενα είναι αποκαρδιωτικά και το ένιωσα πολλάκις τις τελευταίες ημέρες και δη στην Ανάσταση.
    ΟΜΩΣ δεν επιτρέπω να με νικήσει το σκοτάδι και δεν μπορεί κιόλας όσο και αν έτσι φαίνεται τα συμπεράσματα και οι σκέψεις σου ακούγονται και είναι ΛΟΓΙΚΕΣ. Σωστά, μόνο που εμείς οι Έλληνες δεν στηριχθήκαμε ποτέ στην λογική τις τελευταίες στιγμές που κάναμε έργο και σώζαμε την Ελλάδα μας . Διαβάζοντας ιστορία, άπειρες φορές φαινόμαστε να είμαστε και να αντιδρούμε σαν ραγιάδες και ξαφνικά μία σπίθα ξεκινούσε από το πουθενά και γινότανε πυρκαγιά που έκαιγε τους εχθρούς της Πατρίδας μας. Όσο καλά προετοιμασμένοι και αν είναι οι εχθροί των Ελλήνων αυτή τη σπίθα δεν θα μπορέσουν ποτέ να την δαμάσουν γιατί δεν είναι γήινη ούτε προβλέψιμη, είναι η ψυχή μας η αιώνια η πολυταξιδεμένη που έρχεται ξανά και ξανά στην Ελλάδα μας για να την πάρει πίσω.
    Βέβαια τις πιότερες φορές προδοθήκαμε γιατί πιστέψαμε σε προδότες που μεταμφιέστηκαν σε Έλληνες. Αυτή τη φορά έχουμε γνώσεις που ουδέποτε είχαμε για το τι συνέβη σε όλες τις εποχές της δόξης και των μεγαλειωδών στιγμών μας και εύχομαι και πιστεύω ότι δεν θα την πατήσουμε πάλι.
    Δυστυχώς στενοχωριέμαι βλέποντας αληθινούς Έλληνες να δηλώνουν ΛΟΓΙΚΑ ότι έχουμε νικηθεί παίρνοντας παράδειγμα από τους τυχαία γεννημένους κατοίκους.
    Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να αποδεσμεύσουμε. αν και με πονά αυτό που λέω, αυτή την ελλάδα τους για να σώσουμε την Ελλάδα μας την αληθινή Πατρίδα μας που φυσικά δεν είναι αυτή που ζούμε όλοι μας και έχουμε όντως βολευτεί μέσα σε όσα περιγράφεις.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛ-ΛΗΝ!
    Σκέψου αδελφέ μου με τη ψυχή και ενθυμήσου.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι μου,
      τα είπες όμορφα, είθε να εισακουστείς από τους Ουρανούς!
      Όντως, κάποιοι είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε το κέλευσμα. Θαρρώ πως πλησιάζει η ώρα.

      Διαγραφή
  18. https://www.youtube.com/watch?v=b5qInTdeiPE

    Δείτε το όσοι προλάβετε, δεν το βλέπω για πολύ στο γιουτιούμπι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το αφήσουν, θα είναι επειδή η google μετάφραση στα ελληνικά που ενσωματώσανε είναι αισχρή, και δεν βγαίνει νόημα σε πολλά σημεία, δυστυχώς. Ευτυχώς μπορείτε να βάλετε επάνω (με τις ρυθμίσεις) αγγλικούς υπότιτλους που είναι πιο επιτυχημένοι.

      Διαγραφή
    2. Ο επιμενων ΕΛΛΗΝ-ΝΙΚΑ!!!

      Διαγραφή
  19. ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΩΡΕ !!!!!!
    ΜΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΜΑΙΜΟΥΔΟΙ.
    ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΝΙΑ .
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ.
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΒΟΥΒΑΛΟ.
    ΘΑ ΓΕΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ,ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΕΦΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΟΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 😈 ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΗΤΡΟ ΜΗΝΑΡΕΣ.
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ,ΠΟΥ ΟΡΘΩΣΕ ΑΝΆΣΤΗΜΑ !!
    Α ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ !.
    ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΟΛΟΙ !
    ΤΣΙΤΣΙΔΟΙ.
    ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΛΟΙ !
    ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ,ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ,
    ΓΚΛΟΜΠΑΛΙΣΤΕΣ , ΧΕΣΤΕΣ ,ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ,
    ΚΥΛΟΤΙΔΗΔΕΣ ,ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙ ΚΩΛΑΔΕΣ ,ΕΛΙΤ ,ΨΙΤ ΚΑΙ ΦΛΙΤ.
    ΑΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΡΑΒΔΙ.
    ΤΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.
    ΤΟ 7,ΤΟ 3 ΚΑΙ ΤΟ 10.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕ ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ, ΣΕ 1,5 ΛΕΠΤΟ, ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΨΑΛΑΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ (ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ), ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΙΣ 21:00 ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ:

    https://www.youtube.com/watch?v=YtVuxNoilVQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η αληθεια ειναι πικρη04 Μαΐου, 2021 11:06

    Ειμαστε ικανοι **να ορμήξουμε όλοι μαζί και να τον φάμε σαν λιοντάρια.. μόνο τον ορατό εχθρό. Όσο αυτός είναι μεταμορφωμένος σε "πανανθρώπινες ανθρωπιστικές" μακακίες, γεφυραϊκού τύπου ψευτο-δημοκρατίες και παθητικότητα ως πρώτη ύλη μέσα στην ίδια μας την θρησκεία.... είμαστε καταδικασμένοι να σβήσουμε**
    τα ειπες ολα φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ;
    ΣΤΡΑΒΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ;
    ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ;
    ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΣΚΕΣ ;
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ;
    ΜΈΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.
    ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΌΨΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑΣ.
    ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΌΜΑ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΟΙ ,ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ;
    Η ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
    ΝΑ ,ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ,ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΑΥΛΗ ,ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΡΟΥΡΙΑ ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
    ......
    ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ....
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ;
    Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΈΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
    ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ !.
    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΙ .
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΗΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ,ΦΡΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ !.
    ΝΑ ΠΆΤΕ ΝΑ ΜΆΘΕΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΘΗ...
    ΡΑΒΔΙ.
    ΡΑΒΔΙ ,ΝΑ ΣΕ ΒΛΈΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΈΜΟΥΝ.
    ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΗΣ...ΘΑ ΣΕ ΣΑΛΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΝΤΡΟΣ ΦΟΡΑ ΡΟΖ ΚΥΛΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥΑ.
    ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.
    ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΥ !Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟ ΣΧΌΛΙΟ "ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ "

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΗ ;
    Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΘΕΙ ΜΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΜΟΛΑΣΤΙΧΑ ΝΑ ΣΒΥΝΗ ,ΑΣ ΠΑΗ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΤΖΗΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ "ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ". ΑΝ ΚΑΙ.. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.. ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ ΧΛΟΕΡΟΝ ΕΝΑΜΙΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ.. ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ. θΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ. ΒΑΡΥΔΙ ΜΆΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ ΠΡΑΜΑΑΑΑ...
      ΚΑΙ ΒΑΛΕ...
      ΞΑΝΑ ΒΑΛΕ...
      ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗΚΟΟΣ ;
      Α ΜΠΡΑΒΟ !.
      ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΜΑΘΗΣΗ..
      ΤΗΛΕΜΑΘΗΣΗ...
      ΜΑΣΤΑΚΟΥΝΑΣ ΟΝΟΥΦΡΗ...
      ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ..
      ...ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ,ΕΙΠΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
      (ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΙ ΧΑΖΑΡΟ ΕΜΕΤΙΛΑΣ ).
      ΓΙΒΒΩΝΕΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΤΆΒΛΟ.
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΗΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ,ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΕΣΤ ,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ.
      ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ,ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.
      ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΗΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΖΑΡΙΣΜΑ ;
      ΕΝΑΜΙΣΥ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ...
      ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΥΝΗΣ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ ,
      ΕΝ ΤΟΠΩ ΦΩΤΕΙΝΟ,(;;;;;;;;)
      ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ(ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ...)
      ΕΝΘΑ ΑΠΕΔΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
      ΠΑΣΑ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
      ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΙΛΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  23. ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ.
    ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΑ ΜΕΤΡΑΓΑ ,ΤΑ ΜΕΤΡΑΓΑ ΚΑΙ ΛΕΙΠΑΝ ΟΛΑ.
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "7, 3 ΚΑΙ 10" ;

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΙΣΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.
      ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΗΣ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΕΛΛΑΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Το δέκα=τετρακτύς, το τρία η κάθετη ακτίνα, και το επτά=σεπτά=έλξις+άπωσις.
      Περισσότερα στον Απολλώνιο- Μιχάλη Καραβασίλη, άπειρα βίντεα στο γιουτιούμπι.
      Astillais

      Διαγραφή
  24. Catherine Austin Fitts Μάχη για το μέλλον.

    MIΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
    .
    https://www.bitchute.com/video/7l5J5Ef4l2JP/

    vasoula2908a

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άρθρο από τον Δημήτρη Νατσιό: Τα τέσσερα τέρατα που πρέπει να καταστρέψουμε
    https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Άρθρο-από-τον-Δημήτρη-Νατσιό-Τα-τέσσερ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή