Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Eδώ βλέπουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ισπανίας να εφαρμόζουν το δόγμα «Θα Φύγεις Όπως Ήρθες» (βίντεο)




Η Ισπανία απέλασε 4.000 παράνομους μετανάστες σε μία ημέρα - Η Αθήνα παρακαλεί την ΕΕ για να απελάσει 519!

Χθες το Μαρόκο άφησε αφύλακτα τα σύνορα με τον ισπανικό θύλακα της Κεούτα στη Βόρεια Αφρική, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα 8.000 παράνομοι μετανάστες να μπουν σε ισπανικό έδαφος. 

Η αντίδραση της Ισπανίας; Μέσα σε μόλις μία μέρα απέλασε 4.000 από αυτούς και αναμένεται να πάρουν σειρά οι υπόλοιποι χωρίς κανείς να μιλήσει από την ΕΕ για «παράνομες επαναπροωθήσεις». 

Αντίθετα η Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης παρακαλεί την FRONTEX, δηλαδή την ΕΕ , για να επιστρέψει 519(!) από τους εκατοντάδες χιλιάδες που βρίσκονται παράνομα στην επικράτειά της! 


https://www.youtube.com/watch?v=dt7WDN4QAkg&t=41s 


Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης τον Φεβρουάριο αναφέρει: 

«Η Ελλάδα κατέθεσε αίτημα προς την Frontex και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την άμεση επιστροφή 519 αλλοδαπών στις χώρες προέλευσής τους, οι οποίοι δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας.   

Ειδικότερα, σε συνέχεια του αιτήματος για την επιστροφή στην Τουρκία 1450 αλλοδαπών που διέμεναν σε ΚΥΤ των νησιών του Αιγαίου, η Ελλάδα ζητά να επιστρέψουν στο Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, την Αίγυπτο, την Αλγερία, το Ιράν και άλλες 20 χώρες, 519 αλλοδαποί που διαμένουν σε ΠΡΟΚΕΚΑ στην ηπειρωτική Ελλάδα.   

Πρόκειται για απαραίτητο βήμα της αυστηρής αλλά δίκαιης πολιτικής που ασκεί η Ελλάδα στο μεταναστευτικό, με σεβασμό στις ευρωπαϊκές αξίες και τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου».  

Για να βρίσκονται στην ηπειρωτική Ελλάδα και να έχει επεξεργαστεί η αίτησή τους σημαίνει πως βρίσκονται στη χώρα πάνω από χρόνο. Δηλαδή η ισπανική κυβέρνηση απελαύνει 4.000 από τους 8.000 παράνομους μετανάστες σε μία νύχτα και η Ελλάδα θέλει χρόνια για να απελάσει 519 από τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες. 

Μη ξεχνάμε επίσης πως η κυβέρνηση πήρε πίσω την απόφασή της για αναστολή χορήγησης ασύλου σε όσους μπαίνουν από τον Έβρο στην εισβολή του προηγούμενου Μαρτίου, όταν βρέθηκε δηλαδή σε μία παρόμοια κατάσταση με την Ισπανία. 

Και το ερώτημα που βασανίζει όλους τους Έλληνες είναι ένα, τελικά στην κυβέρνηση μπορούν ή μήπως δεν θέλουν να κάνουν απελάσεις;  


pronews.gr

 

Διαβάστε επίσης: 

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Θέουτα στον Σάντσεθ 

 

ΕΛΙΑΜΕΠ: «Δεν μπορούμε να μετατρέψουμε το Αιγαίο σε θάλασσα ελληνική» – Αυτοί χαράζουν την εξωτερική μας πολιτική! Να μην είμαστε «μοναχοφάηδες» ζητά και ο κ. Λουκάς Τσούκαλης 

 

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς θέλει και άλλους αλλοδαπούς στην Ελλάδα για να ξεπεράσουμε το… δημογραφικό μας πρόβλημα! Το λένε πλέον ανοικτά 

 

Σχόλιο Διόδοτου: Κι εμείς ανοιχτά σάς το λέμε: Θα σάς περάσουμε σύντομα γραβάτες τρίχινες!!!

 

 

11 σχόλια:

  1. Ενώ οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος μόνο κ@λο δεν στήνουν στα λαθροπηθίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην παίρνεις όρκο.. Μετά το ξεσκάτισμα, το σφουγγάρισμα, το μαγείρεμα, μπορεί να φέρνουν εις πέρας και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της καλής νοικοκυράς..
      Έχει και γι αυτούς τρίχινες γραβάτες.. (ανώτερη διοίκηση δηλαδή) εκτός κι αν δείξουν ότι είναι Έλληνες όταν τούς δοθεί η διακυβέρνηση της χώρας. Οψόμεθα...

      Διαγραφή
    2. Βαρια τα καθηκοντα της καλης νοικοκυρας..........!!!

      Διαγραφή
    3. Θελουν δεν θελουν Κωστα μου θα δειξουν

      Διαγραφή
  2. Οδηγιες για τον υπουργουλη Μεταναστευσης και Ασυλου κον Μηταρακη:
    Σκασε και κολυμπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ανθρωποθυσία στο Όρος του Ναού Δε θα Σώσει τους Σατανιστές .

    .
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/05/blog-post_515.html#more

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ισπανία ήδη ευρίσκονται μερικά εκατομμύρια αφροασιάτες. Οι Άραβες έποικοι της Β.Αφρικής ανήκουν στους Ασιάτες.
    Μαρόκο 1/3 γηγενείς Βέρβεροι, σχεδόν 2/3 Άραβες και κάτι νέγροι πρώην δούλοι.
    Η πολυάριθμος εβραϊκή παροικία του Μαρόκου έχει πλέον εκμηδενισθεί. Κάποιοι έποικοι στην Παλαιστίνη μετά το 1948 και οι περισσότεροι έποικοι κυρίως στην Γαλλία.

    Όλα για το θεαθήναι. Και οι απλοί Ισπανοί, Καταλανοί, Βάσκοι έχουν απηυδήσει με τον αποικισμό εγχρώμων και από Λατινική Αμερική!
    Πολιντικάντικο γεγονός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aειμνηστη Hθοποιος P. Bλαχοπουλου .25 Μαΐου, 2021 00:36

      Bρε σεις , είσαστε ο λ ο ι B ρ ω μ ι α ρ η δ ε ς !!

      Διαγραφή
  5. Δεν ηθελαν, δεν θελουν και δεν θα το κανουν ποτε, τις ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ. Πρεπει ν΄απαλλαγουμε απο την σημερινη ηγεσια Στρατου, Εκλησιας, Δικαιοσυνης και φυσικα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Το δημογραφικο το χασαμε, τι αλλο περιμενετε;

    Το κτηριο του ΕΛΙΑΜΕΠ να μετατραπη σε αμμοκονιαμα μαζι με την ηγεσια του. Τι περιμενετε απο ανθρωπους οι οποιοι πιστευουν στο
    "Προτιμω να ειμαι μια ζωσα πορνη παρα ενας σκοτωμενος ηρωας". Και στα Αγγλικα διοτι αυτοι δεν μιλαν Ελληνικα, αλλη γλωσσα εχουν διδαχθει.
    "I prefer to be a living whore than a dead hero"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ20 Μαΐου, 2021 13:45

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ @ΑΜΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΌΠΙΟΥΣ ΒΡΩΜΟΚ@ΛΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ; ΕΝΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΓΕΡΑ ! ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ. ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΚΑΛΤΙΔΗΣ. ΕΜΠΑΙΝΕ ΒΑΓΓΕΛΑ !. ΠΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ. Α ΡΕ ! ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ! ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΚ@ΛΟΥΣ ! ΡΑΒΔΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΟΥΣ !. ΡΑΒΔΙ ΒΡΕΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΑΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΆΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΤΟΝ ΠΗΔΑΕΙ. ΒΑΡΟΥΤΕ ΡΕ !. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Unexpected Opponent22 Μαΐου, 2021 23:37

    EE , ήτοι , Eυρωπαικη - Eβραικη , αν προτιμάτε - Evωση : To άντρο των δ ι ε θ ν ω ν N τ α β α τ ζ η δ ω ν - μ α σ τ ρ ο π ω ν και Σ υ ν ω μ ο τ ω ν - E ω σ φ ο ρ ι σ τ ω ν οι οποίοι λ υ μ α ι ν ο ν τ α ι την Eυρωπαικη ήπειρο , είναι κ υ ν ι κ ο ι και Σ τ υ γ ν ο ι A π ο ι κ ι ο κ ρ α τ ε ς , T υ χ ο δ ι ω κ τ ε ς και g a n g s t e r s , πήραν μέρος από κ ο ι ν ο υ με τους Aλλους g a n g s t e r s , τους Aμερικανους , σε A v η λ ε η ,"A v θ ρ ω π ι σ τ ι κ ο" B o μ β α ρ δ ι σ μ ο στη μ α ρ τ υ ρ ι κ η Σερβία και το μ α ρ τ υ ρ ι κ ο Koσσοβο . Z η τ ο υ ν την δημιουργία I σ χ υ ρ ο υ Eυρωστρατου για την B ι α ι η Π α τ α ξ η των δ ι κ ω ν τ ο υ ς A v τ ι φ ρ ο ν ο υ ν τ ω ν . Yπ' οψιν ότι το ι δ ι ο Z η τ ο υ σ ε για τη χώρα μας 1 A θ λ ι ο , A π α ν θ ρ ω π ο , μ ι σ α ν θ ρ ω π ο , λαο μ ι σ η τ ο Y π ο κ ε ι μ ε ν ο . A v θ ρ ω π ο ε ι δ ε ς , αν προτιμάτε : O Mπεγλιτης . EE : A γ ρ ι α Σ υ μ μ ο ρ ι α των π ο λ υ ε θ ν ι κ ω ν και των μ ο ν ο π ω λ ι ω ν , A ρ π α κ τ ι κ ε ς Y α ι ν ε ς , φ ι δ ι α είναι , φ α ρ μ α κ ε ρ α , κ α ρ χ α ρ ι ε ς της Σ τ ε ρ ι α ς , κ α ρ χ α ρ ι ε ς της Ξ η ρ α ς , π ρ ο ω θ ο υ ν τ' A v o μ α Σ υ μ φ ε ρ ο ν τ α τ ο υ ς σε A γ α σ τ η Σ υ ν ε ρ γ α σ ι α με τον Aσιατη ε π ι δ ρ ο μ έ α , τον γ ε ν ο κ τ ο ν ο των πληθυσμών της ευρύτερης περιοχής , είναι περισσότερο A π α ν θ ρ ω π ο ι και μ ι σ α ν θ ρ ω π ο ι απ' ότι πιστεύαμε . Avαμεσα στα "μ ε γ α λ ε π η β ο λ α" Σ χ ε δ ι α τ ο υ ς είναι η π ρ ο ω θ η σ η του Σ ο δ ο μ ι σ μ ο υ - κ ι ν α ι δ ι σ μ ο υ : το είδαμε προ ημερων αυτό στην προεδρία της δ η μ I ο κρατιας , η ν ο μ ι μ ο π ο ι η σ η της ε υ θ α ν α σ ι α ς - ίσως και της κ τ η ν ο β α σ ι α ς - και κ α θ ε είδους δ ι α σ τ ρ ο φ η ς . B ο θ ρ ο ς T ε ρ α σ τ ι ω ν διαστάσεων , γ ε μ α τ ο ς με Σ κ α τ α . Tιθεται το εξής ερώτημα , αναγνώστες και αναγνωστριες του άρθρου : T ι Z η τ α μ ε , ω ς χώρα , σε μια A γ ρ ι α Σ υ μ μ ο ρ ι α των π ο λ υ ε θ ν ι κ ω ν και των μ ο ν ο π ω λ ι ω ν , o π ω ς είναι η EE ? Aυτοι οι δ ι ε θ ν ε ι ς Σ υ ν ω μ ο τ ε ς ενδιαφέρονται για την υγεία των ανθρώπων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή