Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Στους καιρούς που ήρθαν.. ελπίζουμε στο Θεό να ξεδιαλέξει γρήγορα "τήν ἦρα ἀπὸ τὸ σιτάρι", γιατί και οι σατανικοί παγκόσμιοι εξουσιαστές.. ίσως αυτό ακριβώς έχουν ξεκινήσει να κάνουν· κι η ήρα τους είμαστε εμείς, οι απανταχού αντιδραστκοί.

 γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΜΑΡΙΑΝΟ


 

Κωστα, καλημέρα κ καλη δυναμη σε ολους τους Διοδοταίους. 

Εχω καιρο να σχολιασω μα σε παρακολουθώ παντα-συνεχως. Εμβολιο δεν θα κανουμε εγω κ η συζυγος μου κ ας μα κοστισει επαγγελματικα κ οικονομικα. Ειμαστε ετοιμοι μολις χρειαστεί να φυγουμε στο χωριο, αφήνοντας τα όλα πισω. Ηδη εχω αγορασει κ αγοραζω αρκετα βιβλια 1οβαθμιας κ 2οβαθμιας εκπαιδευσης για το παιδι μας(παλαιοτερες εκδοσεις-20ετιας κ πισω, όχι τα νεοτερα τα αντΕθνικα κ transgender διαπολιτισμικα σκουπιδια) για να διαβαζουμε μαζι στο όποιο μας σπιτι αν δεν εχει προσβαση ουτε σε σχολειο...μη μουσουλμανικο. 

Εδώ κ καιρο σκέφτομαι κατι που μοιαζει να είναι ακραιο σεναριο μα τωρα πια όλα είναι πιθανα. Λενε-λεμε πως στοχος τους ειμαστε εμεις οι ανεμβολιαστοι...λεπροι. Ξερουμε πως τα εμβολια τους είναι γεματα θανατο, κορυφαιοι ιολογοι κ.α μα κ ανθρωποι που εχασαν την ζωη τους ή εχουν σοβαρότατες κ μονιμες επιλοκες μας επιβεβαιωνουν κ μας αφυπνιζουν. 

Ωραια. Σκέφτομαι το εξης, το αληθινο πρόβλημα της ΝΤΠ-εγχωριας κ μη- είναι οι αφυπνισμένοι, οι αδάμαστοι, οι Εθνικιστες, οι σκεπτόμενοι κ μη καθοδηγουμενοι...οι ΣΟΛΩΜΟΙ ΣΟΛΩΜΟΥ του κοσμου κ της Ελλαδας. Που όμως δεν είναι κ πλήρως καταγεγγραμενοι. Εάν λοιπον υπαρχει 2πλη μπλοφα με τα εμβολια: Καθιερωνουν τον μαζικο κ υποχρεωτικο εμβολιασμο κ ετσι πια μεσω των λιστων εμβολιασμένων κ μεσω των ληξιαρχειων γνωριζουν τα στοιχεια των περισσοτερων ανεμβολιαστων...που όμως σε μεγαλο βαθμο αποτελούνται από σκεπτομενους κ εν δυναμει κίνδυνους για το συστημα κ τα σχεδια τους. 

Ακομα χειροτερα, να εβγαλαν εμβολια που δεν εχουν κατι κακο ή καλο, να μπολιαζουν με αυτά τον κοσμο, ταυτόχρονα να ριχνουν μεσα σε ελάχιστες παρτιδες θανατο-παρενεργειες για να τρομοκρατειται ο όποιος ανθρωπος εκτος του μαντριου τους(που πιο συχνα δεν είναι ευκολόπιστος-είναι πατριώτης-δεν είναι νεοταξιτης κ αρα δεν είναι ευκολα χειραγωγησιμος), να μην εμβολιάζεται λοιπον-να αντιδρασει-να παλεψει...κ αρα να βγει στο φως του δικου τους φακου. Να καταγραφεί και γιατι όχι.. μελλοντικα να εξοντωθεί κιολας...για το καλο της ανθρωπότητάς τους. Και οι μπολιασμενη πλειοψηφια να μεινει σχετικα υγιής για να εξυπηρετεί τους αρχοντες ανα την γη. 

Βοσκος χωρις προβατα κ σκυλια για υπηρετες-φυλακες.. δεν... 

Ετσι, εξαλείφουν κάθε ανθρωπινο εμποδιο ή εχουν ακομα περισσοτερες πιθανότητες να διαιωνησουν την απολυταρχια τους, αυτοι κ τα οργανα τους όπως οι εδώ μεταπολιτευτικοι προδοτες. Οργουελιανο σεναριο.. μα και τί δεν είναι τωρα πια; 

Θελω την γνωμη σου Κωστα, θα περιμενω. Να εισαι γερος!

 

πηγή 

31 σχόλια:

  1. Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.Μάλλον όλες οι δόσεις δεν ίδιες.Γνωστή μου παράλυση προσώπου απο pfizer.Την έστειλαν σε νευρολόγο και την έδιωξε.Της είπε να κάνει αξονική.Αλλη γνωστή έπαθε θρόμβωση στο χέρι,με παράλυση σε όλη την πλευρά και ήταν άμεση η εισαγωγή της γιατί δουλεύει σε νοσομείο.Οι υπόλοιποι είναι καλά και μέσα στην ειρωνεία.Εγώ αυτό που έχω δεί είναι οτι νιώθουν συνέχεια κουρασμένοι και είναι μέσα στα νεύρα.Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρικλοποδιά σήμερα ΄΄αποκάλυψη ειδικοί και γ ιατροί με ασυλία έχουν διαβάσει πώς λειτουργεί το σχέδιο φάιζερ; Δεν είναι όλες οι δόσεις ίδιες στο πείραμα
      Εχει και μια εξαιρετική εμπειρία εμβολιασμένου παπά, να φρίξετε τί είναι,,

      Διαγραφή
  2. Και αυτή η εκδοχή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
    Αν όμως το ζητούμενο των εξουσιαστών είναι η ονομαστική καταγραφή των αντιφρονούντων,
    τότε τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ιστολόγια που ζητούν να γράφουμε ΕΠΩΝΥΜΑ , υπηρετούν τον εχθρό.
    Ναι η όχι;

    Οποιος έχει το θάρρος ας κατονομάσει έστω και ένα απο αυτά τα ιστολόγια.
    Αν και πολλοί το διαβάζουν και το έχουν σε υπόληψη
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ!
    ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ...

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΦΟΒΙΚΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως εννοείς το προνιούς;
      Εγώ πάντως στέλνω μέσω συνδέσμων σε αυτό, χάριν συντομίας, για μια είδηση που μόλις έσκασε μύτη.
      Μόλις σήμερα έβαλα χέρι και στο κολλητό μου φιλαράκι το Μεταξά, επειδή ανέφερε τη λέξη "φασισμός" σε ένα άρθρο του.
      Αλλά σού έχω ξαναπεί: (Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το προνιούς..)..φίλοι μπλόγκερς όπως ο Γιώργος όμως.. το κάνουν κατά λάθος, γιατί δυστυχώς έτσι μάς το περάσαν σε όλους μας οι αριστεροί.
      Μακάρι λοιπόν, το "φασίστες" που παπαγαλίζουν όλοι.. να πάρουν παράδειγμα από τον Διόδοτο (που και αυτός το οφείλει στον κύριο ΔΕΕΧΜΝΕ 🙂) να το αλλάξουν σε "Μαοϊκή Δικτατορία των δεξιαριστερών".
      Ή σκέτο: "κομμουνιστικά πρακτόρια".

      Διαγραφή
    2. Ενα ιστολογιο που σου ζητα υποχρεωτικα το email σου για σχολιάσεις ειναι τα κατοχικα νεα.

      Διαγραφή
    3. Οποιοσδήποτε γράφει οτιδήποτε είναι απολύτως ανιχνεύσιμο. Αν μας θεωρούσαν σημαντικούς(=επικίνδυνους), δεν θα συζητούσαμε τώρα.

      Τα σοβαρά διακινούνται με tor, vpn και dark-web. Αλλά αν δεν ξέρεις τι κάνεις καλύτερα μείνε μακριά.

      Όταν απαιτείται email (και δεν περιμένουμε απάντηση) υπάρχουν τα κλασικά nobody[at]nowhere.space ή antispam[at]nowhere.space

      Κώστα, ο Γκόνος ή ξύπνησε ή έκλεισε η κάνουλα από την Κύπρον:

      https://katohika.gr/stranger-voice/ti-egine-re-paidia-to-kaname-to-magazi-ekklisia-prepei-na-archiso-na-svino-arthrografous-gia-na-me-parete-sovara/

      Θυμήσου και ένα προηγούμενο σχόλιο μου σχετικά με το ύφος του "Κατοχικά".

      Διαγραφή
    4. Γιώργο,

      θα σού απαντήσω ειλικρινά.
      Διάβασα την ανάρτηση αυτη του Γκόνου, αλλά να σού πω την αλήθεια.. πραγματικά δεν κατάλαβα για τί μιλάει και σε ποιους αναφέρεται. Ίσως κάποιος θα έπρεπε να έχει παρακολουθήσει αρκετές προηγούμενες αναρτήσεις, με τα σχόλιά τους, για να καταλάβει τί θέλει να πει. Εγώ δυστυχώς έχω χρόνο για να μπώ να δω λίγο τις αναρτήσεις του κατοχικά, μία φορά την εβδομάδα και για 10 λεπτά. δεν μού επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου για περισσότεο από αυτό, σε κάθε μπλογκ.
      Η αλήθεια μου πάντως είναι πως δεν με ενδιαφέρει να μάθω σε τί αναφέρεται το ποστ του. Μοιάζει για εσωτερικό ξεκαθάρισμα, και ειδικά από κάτι τέτοια προσπαθώ να απέχω όσο μπορώ.

      Ούτε η φράση σου "κάνουλα από την Κύπρο" καταλαβαίνω τί σημαίνει. Και εννοείται πως ούτε για αυτό θέλω να μάθω.

      Ούτε επίσης θυμάμαι σε ποιο σχόλιό σου αναφέρεσαι, και καλύτερα.

      Αν αυτά που έγραψες εδώ, και για τα οποία όπως προείπα δεν ξέρω σε τί αναφέρονται, ο Γκόνος έχει τους λόγους του να τα θεωρήσει συκοφαντία, διόλου απίθανο να έρθει στα σχόλια του Διόδοτου και να με ξεχέσει ή απειλήσει εντός εισαγωγικών.

      Από την μεγάλη μου εκτίμηση προς το πρόσωπό σου το ανέβασα το σχόλιο, αλλά σε παρακαλώ μην στείλεις άλλο σχετικό. Και για εμένα ξέρω ότι λέγονται άπειρα αρνητικά πίσω από την πλάτη μου, καθώς και σε σχόλια άλλων ιστολογίων. Ξέρω, τα έχω δει. Απλά έχω στενοχωρηθεί λίγο αλλά δεν μπήκα να κάνω σκηνή. Και ο Γκόνος φυσικά ξέρει ότι τον συζητούν σε διάφορα μπλογκ. Η δική μου φύση όμως είναι να τα προσπερνώ ως επί το πλείστον αυτά, στο όνομα της ενημέρωσης από όπου και αν προέρχεται. Οπότε αν δω ένα σημαντικό ποστ στα Κατοχικά, θα το αναδημοσιεύσω. Έχω παρατηρήσει ότι και τα Κατοχικά έχουν αναδημοσιεύσει δικά μου αποκλειστικά.

      Προτιμάω λοιπόν, αυτήν την πολιτισμένη κατάσταση να εξακολουθεί να υπάρχει και δεν θα ήθελα με τίποτα να ανοίγω ψυχοφθόρους πολέμους.

      Εντάξει Γιώργαρε;
      Με όλο τον σεβασμό.

      Διαγραφή
    5. Είναι και αυτό που μας ζητούσε εκτός απο το να σχολιάζουμε επώνυμα να κάνουμε και ΟΛΕΣ τις συναλλαγές μας με ηλεκτρονικό χρήμα για να ρίξουμε το φασιστικό καθεστώς.

      Φασιστικό καθεστώς...
      Τελικά δεν πρέπει να υπάρχει πιο δημοκρατικό καθεστώς απο το φασιστικό.
      Επιτρέπει σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις να υπάρχουν εκτός απο τις φασιστικές.
      Τις φασιστικές τις βάζει φυλακή!

      Τους Εθνικούς ,τους Ελληνες, τους εξοντώνει και τους λαθρομετανάστες τους πριμοδοτεί!!! (Φαντάζομαι πως ο κομμουνισμός , το αντίθετο του φασισμού, εξυμνεί τα εθνικά ιδεώδη και εξοντώνει τους λαθρομετανάστες. Ετσι δεν είναι;)

      Επιτρέπει, ο φασισμός, σε όλους να κάνουν αντιφασιστικά αντιρατσιστικά συνέδρια και μάλιστα με την παραχώρηση ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και ΧΩΡΩΝ. (Νομαρχιακοί (νυν περιφερειακοί) χώροι, γήπεδα, πλατείες μέσα μαζικής ενημέρωσης , τα ίδια τα δικά του τα σχολεία ,τα φασιστικά , τα χρησιμοποιεί εναντίον του. Τα χρησιμοποιεί για να δυσφημίζει τον φασισμό και να επαινεί τον μεγαλύτερο εχθρό του τον κομμουνισμό!

      Στο φασιστικό καθεστώς , σχολεία πανεπιστήμια δημόσιες υπηρεσίες συνδικαλιστικές οργανώσεις , θέατρο κινηματογράφος τέχνες, τα πάντα όλα έχουν κατακλύζονται ΜΟΝΟΝ απο αριστερούς αντιφασίστες κομμουνιστές!

      Ακόμα ακόμα στό φασιστικό καθεστώς που διαβιούμε επιτρέπεται, ΜΕΣΑ στο ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΟΥ , ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, να παρευρίσκονται ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ κόμματα καθώς και όσα κόμματα αναγνωρίζουν και τιμούν τους αγώνες της αριστεράς και ταυτόχρονα καταδικάζουν τον φασισμό, τον ναζισμό την δεξιά κοσμοθεώρηση (Πατρίς θρησκεία οικογένεια) τον εθνικισμό τον εθνικό μας ήρωα τον Μεταξά και την Ελληνοχριστιανική κυβέρνηση του Παπαδόπουλου !
      Ψέμματα η αλήθεια;
      Πες μου τώρα . Στην ουσία όλοι αυτοί οι πατριώτες που κατηγορούν τον φασισμό , τον διαφημίζουν, ναι η όχι;

      Εγω απλά σαν Ελληνας Χριστιανός ορθόδοξος και άρα δεξιός , που με απωθεί ο φασισμός ο ναζισμός ΑΛΛΑ ταυτόχρονα με απωθεί και πολύ πολύ περισσότερο η αριστερά κοσμοθεώρηση και το κομμουνιστικό καθεστώς που μας κυβερνά , είμαι αναγκασμένος να γράφω την αλήθεια και όχι να κάνω ...διαφήμιση στον φασισμό!!!

      Υ.Γ.1
      Εσύ που ξέρεις να γράφεις με έναν πολύ ιδιαίτερο και ελκυστικό τρόπο , κάνε ένα άρθρο με τέτοιο περιεχόμενο και άφησε τους αντιφασίστες να μας πουν...πως όταν λένε φασιστικό καθεστώς δεν εννοούν αυτόν τον φασισμό αλλά τον άλλον τον φασισμό.
      Φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί φασισμοί όπως και πολλοί κοροϊδοί, για να μπερδεύεται ο λαός που θέλουν να σώσουν. Ισως το μπέρδεμα να είναι και αυτός ένας τρόπος , ποτέ δεν ξέρεις πως σκέφτεται ένας θιασώτης της "Γαλλικής" = κομμουνιστικής επανάστασης!!!
      Και αυτοί τότε , πατριώτες ονομάζονταν.

      Υ.Γ.2
      Οταν λένε φασισμό εννοούν τον αυταρχισμό , λένε...
      Παραγνωρίζοντας ΣΚΟΠΙΜΑ πως έτσι απαλλάσσουν από τα μάτια των Ελλήνων την αριστερά που μας έχει κάτσει στον σβέρκο και δεν λέει να ξεκουμπιστεί απο πάνω μας. Πως απαλλάσσουν έτσι τον κομμουνισμό , το πιο ακραία αυταρχικό καθεστώς που έχει ποτέ κάνει την εμφάνιση του επάνω στον πλανήτη γη πράγμα που έχει αρχίσει να φαίνεται και σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο με αφορμή τον κοροϊδό!

      Πλήν όμως επειδή ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (όσοι τέλος πάντων δεν κρύβονται πίσω απο πατριωτικές ιστορίες για αγρίους) δεν θέλουν να παραδεχθούν το λάθος τους , ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΓΩΙΣΤΕΣ , προτιμούν να ονομάζουν το καθεστώς αντί για κομμουνιστικό φασιστικό. Όταν τσιτωθούν (μπελόπουλος π.χ.) , δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά!
      Αντε να πούν και κανένα “κόκκινος φασισμός” και μέχρι εκεί!
      Αυτό είναι όλο!
      Απλά εσύ λογομαχείς με γνωστούς σου διότι δεν μπορείς να "καταπιείς αμάσητο" το παραμύθι πως ,
      Η κατηγορία του κομμουνισμού
      ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    6. Αυτό δεν ήταν σχόλιο αγαπητέ Δεξιά Ελλάς..
      ..ήταν ζωγραφική ! 🌝

      Και για να το κλείσουμε όπως πρέπει..
      να ξεκαθαρίσουμε ότι:
      Όλοι οι προύχοντες και οι διοικούντες την Ελλαδικήν, καθώς και οι ομόλογοί τους εις τας Ευρώπας, καθώς επίσης και οι Δημοκρατικοί αλλά και οι Ρεπουμπλικάνοι των ΗΠΑ..
      όλοι τους.. υπάλληλοι του ΚΚΚ είναι.

      Καλή εβδομάδα αγαπητέ Δεξιά Ελλάς!

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

      Διαγραφή

  3. .. 3 'Ημέρεs 'Απομένουν ΜΕΧΡΙ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ( 1776 ) // ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Ιουλίου, 2021 19:10

      ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΑΝΗΣΥΧΟΙ .....
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΘΗ !
      ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ .
      ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .
      ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΟΦΕΣ .
      ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΠΛΟΦΕΣ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ Ο ΜΠΛΟΦΑΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ .
      ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    2. “ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ!
      ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ.
      ΣΤΗ ΙΓΜΑ (ΙΝΑ) ΖΗ ΤΑ,
      Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ
      ΚΑΤΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ.
      (ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞ Η,
      Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ),
      ΠΥΡΟΣ (ΔΕ) ΙΓΜΑ
      ΤΑΦΗ ΕΨ ΙΛΩΝ,
      ΦΥ(ΟΙ) ΨΥΧΗ,
      Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ)”.

      Διαγραφή
  4. Το σύστημα είναι ένα, επώνυμα ή ανώνυμα για το σύστημα όλοι είναι επώνυμοι δεν το ενδιαφέρει το σύστημα αν δεν το κάνεις γιατί είσαι ας πούμε αλλεργικός, θα σε μπουμπουνίξει με άλλους τρόπους πχ τρομερούς λογαριασμούς και θα σου φορέσει το υποδόριο ή το λέηζερ κατευθείαν όταν σε γονατίσει, από μόνος θα το πάρεις γιατί απλά δεν θα αντέχεις άλλο, θα παρακαλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ,
      ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΚΙ,
      ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΥ
      ΚΑΙ ΑΣ ΞΑΝΑ-ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 30ριά ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΛΙ..

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Ιουλίου, 2021 19:14

      ΣΤΑΣΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗ .
      ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ ΡΕ ΤΡΑΜΠ ! ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΡΛΑΝΗ ΟΛΟΥΣ .
      ΖΗ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ Η ΔΕΝ ΖΗ ;
      ΙΔΟΥ Ο ΟΦΙΣ ,ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΨΟΦΟΣ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή

  5. Έπρεπε ήδη να είχες εγκατασταθεί, πριν πιάσει χειμώνας, φύγε άμεσα σκέψου ότι μπορεί μια φυσική καταστροφή να χαλάσει δρόμους, πώς θα πας; Επρεπε να είχατε οργανωθεί σε κοινότητες, τώρα ο καθένας μόνος
    ένας καλός παλμός και ξαφνικά όπως είπε ο άγιος Παίσιος θα κοπεί ρεύμα νερό και τηλέφωνο και θα βγουν όλοι έξω, τότε θα γίνει της πταν,,,ς, πάντως ο Χριστός θα ανατρέψει αρκετά σχέδια τους γέρων Βασίλειος Καυσοκαλύβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα σας! Καρκινοπαθης πήγε στο δια βαλκανικό Θεσσαλονίκης για επέμβαση και της είπαν να κάνει πρώτα το μπόλι.. Φαρμακοποιός εκβιαστικα πίεζε ένα ζευγάρι 70ρηδων ότι θα πληρώσουν πρόστιμο αν δεν το κάνουν!!! Και οι δύο περιπτώσεις είναι γνωστοί μου, που τελικά το έκαναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο λεγεται εκβιασμος και αν ειναι κρατικος τοτε λεγεται φασισμος
      ας ξυπνησουν επι τελους οι ελληνες - αντισταση με ολα τα μεσα.

      αντιγραφω
      "Στάση πληρωμών… (Το έχει προτείνει επανειλημμένως ο Γ. Κασιμάτης)

      Δημιουργία μιας σκιώδους κυβέρνησης, που θα μπορούσε, να προκύψει από μια άτυπη εθνοσυνέλευση, για την

      επόμενη μέρα…

      Οργάνωση σε κατά τόπους ομάδες αλληλεγγύης… (Σημαντικό έργο επιτελεί ο Αβραάμ Σκεντερίδης, τον οποίο γνωρίζω και εμπιστεύομαι απόλυτα. Αν δεν έχετε οργανωθεί ακόμα τοπικά, κάντε το χθες)

      Αυτάρκεια σε νερό, τρόφιμα, ενέργεια (εναλλακτικοί τρόποι), φάρμακα…

      Εύρεση επαγγελματιών που θα μπορούσαν, να μας στηρίξουν (ιατροί, αγρότες, κτηνοτρόφοι κλπ.)…

      Εναλλακτικό σύστημα συναλλαγών (ανταλλακτικό ή μέσω παράπλευρου νομίσματος)…

      Και οπωσδήποτε δεν αφήνουμε στην άκρη τα νομικά μέσα…

      Ενώ πρωταρχικό μέλημά μας είναι η πνευματική προετοιμασία, αφού ουδείς γνωρίζει, τι του ξημερώνει…

      Και πραγματικά αναρωτιέμαι, τι κάνουν όλοι αυτοί που οργανώνουν δίκτυα, ομάδες, κόμματα κλπ. και αυτοπαρουσιάζονται ως σωτήρες και δεν έχουν προβεί σε κάποιες τέτοιες βασικές κινήσεις! Πάντως, έτσι ενημερωτικά, στην Κέρκυρα κάτι κάνουμε…"

      Διαγραφή
  7. ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    Η ΜΙΑ ΕΠΑΘΕ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΕΙ,
    Α ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ.

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΙΑΤΡΟΧΑΣΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΗΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΦΗΣΕ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΦΗΣΕ,
    Ε ΤΟΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΜΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΙΑΤΡΟΧΑΣΑΠΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ.

    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΟΠΩΣΗ.

    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ, ΑΝΔΡΑΣ, ΕΠΑΘΕ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΠΟΔΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2023 ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΧΟΙΡΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. > Χριστέ, το φως το αληθινόν,
    το φωτίζον και αγιάζον πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον,
    σημειωθήτω εφ' ημάς το φως του προσώπου Σου,
    ίνα εν αυτώ οψόμεθα φως το απρόσιτον.
    Και κατεύθυνον τα διαβήματα ημών προς εργασίαν των εντολών Σου.
    Πρεσβείαις της παναχράντου Σου μητρός και πάντων Σου των Αγίων.
    Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σπυρος Χατζαρας για τον Φιδων Βοβολη: «Δεν κανει για ηγετης. Ινε καλπικος κε εξ απαλων ονυχων. Ινε ενας πονηρος ιδιωφελης, κατι μεταξυ Σωρα, Τραγκα κε Τζημερου»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανωνυμε 16:23 ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ . . . Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ? ΜΑΚΑΡΙ, ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ..
      ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΨΑΧΝΑΜΕΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ''ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ , ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ´ΦΟΡΤΩΣΕΙ
      ΤΕΛΙΚΑ ,
      ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ - ΤΑ ''ΠΡΗΣΜΕΝΑ σου ΕΙΝΑΙ .. ΣΟΥΛΑ -
      ΤΩΡΑ , ΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ & ΠΡΗΣΜΕΝΑ - ΠΙΑΣΤΟ Τ ΆΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ ..

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορώ να βγάλω κάποιο νόημα από το σχόλιο 12:30.
      Βρίζετε τον Δημ.Επανάστ,και την Σούλα; Ή συμβαίνει το αντίθετο;
      Τί είναι τα "ΠΡΗΣΜΕΝΑ";

      Διαγραφή
  11. Πάρος: Πιστή ανέβηκε στον άμβωνα και έκανε χίλια κομματάκια την εγκύκλιο της ΔΙΣ υπέρ του εμβολιασμού!
    Αρχικά ο ιερέας της εκκλησίας πήρε την εγκύκλιο για το εμβόλιο και την παρέδωσε στον ψάλτη για τη διαβάσει. Εντούτοις ο ψάλτης αρνήθηκε να το κάνει. Τότε ο ιερέας πήρε ο ίδιος το έγγραφο και άρχισε να το διαβάζει στους πιστούς.
    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα ανέβηκε στον άμβωνα, άρπαξε το έγγραφο από τα χέρια του παπά και το έκανε «χίλια κομμάτια».
    Σχόλιο pronews: “Θά μαζέψω υπογραφές για να ανακηρυχθεί αγία η γυναίκα αυτή, ποιός είναι μαζί μου; Κάνω αυτή τη πρόταση τώρα που είμαι σκνίπα στο μεθύσι, για μετά δε ξέρω”
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σεναριο μπορει να γραψει ο καθενας, το θεμα ειναι να το εχει στην ακρη του μυαλου ως κατι απιθανο κι οχι να πιστευει ακραδαντα πως το δικο του ειναι το καλυτερο.
    Ευκολα θα μπορουσε καποιος να απαντησει στο αρθρο πως οι απο πανω ακριβως επειδη ηξεραν πως οι σκεπτομενοι θα αντιδρουσαν στο μπολι του θανατου, στην πραγματικοτητα το εβγαλαν για να ξεπαστρεψουν τα προβατα και να μεινουν ζωντανοι οι εξυπνοι, οι σκεπτομενοι για να προχωρησει η ανθρωποτητα μ'αυτους μετα το μεγαλο ξεσκαρταρισμα. Αρα σου λενε ακολουθησε το δυσκολο δρομο, τον δρομο της αρετης που θα εχει δυσκολιες και κακουχιες αλλα στο τελος θα ανταμειφθεις. Θα κυνηγηθεις, θα πεινασεις αλλα στο τελος θα θριαμβευσεις. Ωραιο σεναριο και με happy end.
    Π@π@ρια μετα συγχωρησεως. Δε σκεφτονται ετσι αυτοι οι τυποι.
    Η πηγη, δηλαδη εκει που εκπονουνται τα σχεδια για την ανθρωποτητα, δεν πρεπει να σκεφτεται με ανθρωπινους ορους, ισως καν να μην προκειται για ανθρωπινο ον αλλα για κατι αλλο. Φυσικα εννοω την "πηγη" επι της Γης, δεν μπαινω καν σε αλλα μονοπατια.
    Π.χ. για μια AI για την οποια ολα ειναι αλγοριθμοι κι ολοι εμεις γραναζια μιας μηχανης που πρεπει να δουλεψει προς τον ιδεατο στοχο, δεν υπαρχουν συναισθηματισμοι. Ολοι ειμαστε αριθμοι απο την ημερα γεννησης ως την ημερα θανατου (κατ'εμας) η αλλιως ημερομηνια ληξης (για την ΑΙ).
    Μαλιστα σε ενα τετοιο σεναριο, αυτοι που επιβαλλουν τα πραγματα που τους εχουν υποδειχθει, ειναι δεσμιοι του σκοπου τους, της αιτιοτητας κι εν τελει του ιδιου του κατασκευασματος τους.

    Μπορω να σκεφτω ενα σωρο σεναρια (οπως κι ολοι οι σκεπτομενοι ανθρωποι που μαζευομαστε εδω και σχολιαζουμε) αλλα λιγη σημασια εχουν, γιατι πρεπει να αντιμετωπισουμε την πραγματικοτητα με δυναμη και πολεμικη διαθεση και μακρια απο σεναριολογια.
    Με λιγα λογια δεν πρεπει να μας νοιαζει γιατι θελουν να ξεπαστρεψουν κοσμο, αλλα οτι το κανουν.
    Ειναι τοσο απανθρωποι και με τοσο κομπιουτεριστικη λογικη που το μονο που πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι να τους πολεμησουμε κι αν νικησουμε, εχει καλως. Αλλιως τι ειχαμε τι χασαμε. Ολοι θα πεθανουμε μια μερα, τουλαχιστον ας πεθανουμε με τιμη, προασπιζομενοι τις αξιες μας και με τον τροπο που αρμοζει στους Ελληνες κι οχι κρυμμενοι στα σπιτια μας σαν φοβισμενα ανθρωπακια, τρομοκρατημενοι απο εναν μουφα αορατο εχθρο.

    Μπορει σε καποιους να φαινεται ακραια η λογικη μου αλλα δεν υπαρχουν και πολλα πραγματα που μπορουμε να κανουμε ως απαντηση στην επιθεση που δεχομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πιστεύω ότι απλά επιβεβαιώνει το ήδη υπάρχον αρχείο των νεοταξοσκώληκων για τον καθένα μας όπου καταγράφουνε όσα ήδη γνώριζαν για τον καθένα μας καθώς 1ον: υψηλό πνευματικό επίπεδο δυσκολότατα πια συναντάς σε άνθρωπο που δεν περνά ώρες στο διαδίκτυο κι αφού ό,τι επισκέπτεσαι στο διαδίκτυο παρακολουθείται και καταγράφεται ήδη υπάρχει ιστορικό για τον καθένα μας όχι μόνον για την στάση μας απέννατι στην πλανδημία αλλά για όλες μας τις απόψεις. Το ότι ανεξαιρέτως όλα τα κώματα πρσοσκόμματα αναχώματα είναι αναφανδόν υπέρ της απάτης, βοηθά την καταγραφή και παρακολούθηση και φακέλλωμα ατομικά διότι δεν υπάρχει η ουδεμία διαφορετική κωματική γραμμή που θα έφτιαχνε μπλοκ οπαδών επηρεαζόμενων από κώμα που θα υπερίσχυε της ατομικής απόψεως και στάσης. Μας φακελλώνουνε στο φούλ δηλαδή. Το τρύπημα είναι απλά άλλο ένα μεγάλο βήμα τέτοιου είδους όσον αφορά το θέμα αυτό.
    ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ:
    Δεν τους συνφέρει να εξαλέιψουν τους καθαρούς. Μάλιστα τους χρειάζονται. Πάντα η τακτική τους είναι να έχουν εναλλακτικές και να μην πέφτουν σε αδιέξοδο. Το θέμα λοιπόν είναι αν θα είμαστε μέσα στο ποσοστό που επιτρέπεται να παραβλέψουν και να ανεχθούν ( κι από την μεριά τη δική μας αν θα μας είναι αρκετό και ανεκτό ατομικά να μην συμμετέχουμε στο κύκλωμά τους).
    Δεν σκοπεύουν να τερματίσουν σε 3 ή 5 ή 8 χρόνια την διαδικασία. Δρουν για το μέλλον. (λίγων δεκαετιών συνήθως) Θεωρώ βέβαιο πως σε λίγα χρόνια το να περνούν νανοστοιχεία κα ι μικροτσίπ στο σώμα όλων θα γίνεται μέσω των υπολοίπων τρυπημάτων στα μωρά και νόμιμα μάλιστα, δεν θα χρειάζονται συγκατάθεση κάοιου ενηλίκου. Οι καθαροί από αυτές τις ουσίες θα πρέπει να δημιουργήσουν ιατρική δική τους υποστήριξη μεγάλης κλίμακος με χωριστές δομές ίσως αν θέλουν τις οικογέ νειες τους ωωρίς μικροτσίπ.
    Με τους τόνους βαρέων μετάλλλων που ψεκάζουν λυσσωδώς καθημερινά εντοπίζεται ο καθένας από τις κατάλληλες κάμερες, απλά όποιος δεν τρυπήθηκε δε θα μπορούν να τον ταυτοποιήσουν.
    Όλα αυτά βέβαια αν τα επιτρέψει Ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σούπερ ενδιαφέρουσα κατάθεση!!!
      Σάς ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή