Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ! ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ΣΗΜΕΡΑ, ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΑΡΧΙΣΑΜΕ...


Ο σκοπός της παρούσης αναρτήσεως δεν είναι για να κλαφτούμε.. Αναμενόμενα όλα αυτά. Περισσότερο από ένα μήνα τώρα, και καθημερινά.. το Secret Real Truth το έχουν καταξεσκίσει με τον ίδιο τρόπο.

Ενημερώνουμε, περισσότερο για να ζητήσουμε συγνώμη από τους σχολιαστές μας, επειδή έτσι χάθηκαν και όλα τα σχόλιά τους. Συνολικά 49.

Κι εντάξει.. να δικαιολογήσω ότι τα ερπετά πόνεσαν με την φωτο των μεταλλικών αντικειμένων (που έμοιαζαν με εξαρτήματα τρανζίστορ) μέσα στα ενέσιμα δηλητήριά τους. Εντάξει.. να δικαιολογήσω ότι πόνεσαν τα νέφη δηλητηρίων στους ουρανούς.. Επίσης, οι δηλώσεις της Naomi Wolf στο FoxNews, ότι τα πιστοποιητικά eμβ0λιασμού φέρνουν το τέλος των ανθρωπίνων ελευθεριών.

Eφόσον όμως είναι "φτηνή συνωμοσιολογία που αποκοιμίζει αντί να αφυπνίζει", προερχόμενη από εμάς τους ψεκασμένους Πουτινο-Τραμπικούς και οπαδούς των Q, ένα βίντεο που παρουσιάζει "Γήινη Συμμαχία των Τραμπ-Πούτιν-Τζιπίνγκ-Μόντι, η οποία σφαλιαρίζει μεθοδικά τα ερπετά αυτά"... αυτό λοιπόν το βίντεο.. γιατί τούς ενόχλησε..;;; Ε;;; Μήπως.. "οι σφαλιάρες" αυτές.. είναι αληθινές..και πονάει πολύ το να τις μαθαίνει κιόλας ο κόσμος..;

Δεν θα σάς κουράσω περισσότερο.. Εύχομαι Υγεία και Καλή Λευτεριά, και θα σάς ανακοινώσουμε, ελπίζω σύντομα, την μεταφορά μας σε νέα διεύθυνση, μακρυά από τον γκουγκλοβούρκο.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ -ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!- ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ROCK ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ!


 
"Σαν σφαίρα από τον Ουρανό"
στίχοι

Υπάρχει πανούκλα σε όλη τη γη Η ώρα του Κυρίου είναι κοντά Γιατί είστε γεμάτοι υπερηφάνεια Και γεμάτοι αδικίες Για το σπάσιμο των ανθρώπινων γονιδιωμάτων δεν υπάρχει θεραπεία Και τότε θα κλαίνε και θα τρίζουν τα δόντια Παίρνοντας πρωτότοκα ενώ κοιμούνται Με μια βελόνα και ένα στυλεό που έχετε πειράξει Είναι ώρα για το Θεό να ρίξει το σφυρί κάτω

Ο Θεός μου είπε σαν μια σφαίρα από τον ουρανό Πρέπει να παλέψω για να γίνω ελεύθερος σαν μια σφαίρα από τον ουρανό.

Και οι ουρανοί χτύπησαν με ένα δυνατό σάλο Για τα εγκλήματα των ψυχών που λεηλατήσατε Καλύτερα να γονατίσετε και να προσευχηθείτε Είναι η ώρα σας είναι η μέρα της κρίσης σας Και κοιτάξτε με έχω λυτρωθεί Με το αίμα του γιου του έχω καθαριστεί Δισεκατομμύρια ναοί έχουν βεβηλωθεί Θα σας ρίξουν σε λάκκο και θα σας εξορίσουν

Ο Θεός μου είπε σαν μια σφαίρα από τον ουρανό Πρέπει να παλέψω για να γίνω ελεύθερος σαν μια σφαίρα από τον ουρανό.

Με όλη τη μαγεία της διέφθειρε τα έθνη Ζει με το θηρίο και τα βδελύγματά της Αν ακούσεις τους ιερείς της που είναι άρρωστοι και διεφθαρμένοι Θα χρησιμοποιήσουν το dna σου για να σε υποδουλώσουν Τα μυαλά των μαζών τα πειράζει και τα μολύνει Στους θεούς και τα είδωλά της δίνεις τη λύση Μα όταν πέσει η σφαίρα του θα ταρακουνήσει τα θεμέλια Όπως λέει στο βιβλίο της Αποκάλυψης

Ο Θεός μου είπε σαν μια σφαίρα από τον ουρανό Πρέπει να παλέψω για να γίνω ελεύθερος σαν μια σφαίρα από τον ουρανό.

released September 24, 2021
Christopher Lee Simmonds, Flo White, Greg Reese και Frank Cavanagh, ειδικές ευχαριστίες στους Drew Heiber και John Nigro. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη χορωδία InfoWars Crue. WE FIGHT.



79 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό τραγούδι με στίχους δυνατούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγουδάρα.

    Καλημέρα φίλε,
    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εγκαινιάζει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «TRUTH»
    https://www.reuters.com/world/us/former-us-president-donald-trump-launches-new-social-media-platform-2021-10-21/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι συνδρομητική όπως λένε, δηλ. πληρώνεις κιόλας;

      Διαγραφή
    2. Απλά, θα είναι συνδρομητική στην αρχή, μια υπηρεσία βίντεο κατά παραγγελία με την ονομασία TMTG+ που θα περιλαμβάνει ψυχαγωγία, ειδήσεις και podcasts.

      Διαγραφή
  3. Από ότι φαίνεται, η συνδρομητική υπηρεσία θα είναι μια προέκταση (κάτι σαν έξτρα), αφού
    λειτουργήσουν για αρχή τα δυο πρώτα στάδια του δικτύου, θα δείξει φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ανάρτηση με την Ναομι Ουολφ την είχατε βάλει όπως ακριβως στο pronews. Εκει δεν την πειραξαν.
    https://www.pronews.gr/kosmos/1025009_naomi-wolf-oi-platformes-emvolion-tha-einai-telos-tis-anthropinis-eleytherias-stin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε σημαντικό αυτό το βίντεο του 2019!
      Είχαν προηγηθεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο και μας τα έδειξαν για την πανδημία, προσπάθησαν με γρίπη χοίρων, γρίπη πτηνών και άλλα και ένα σωρό πρόβες πανδημίας από ίδρυμα κιλ-μπιλ και ΠΟΥ πριν το 2019.
      Αυτό που είναι πιό σημαντικό είναι η συνέντευξη γιατρού που δούλευε στην Μπιγκ Φάρμα, είδε τι σχεδιάζουν και έφυγε από τις ΗΠΑ το 2009!
      Πρίν φύγει το 2009 (επαναλαμβάνω 2009) έδωσε συνέντευξη στον Τζάσσε Βεντούρα και εξηγεί τι έρχεται:
      1ο μέρος (2.20’):
      https://media.gab.com/system/media_attachments/files/073/812/866/original/bb50ba36ba2fc9e6.mp4
      2ο μέρος (8’):
      https://telleyz.com/great-culling-diseases-pendemic-by-dr-rima-laibow-m-d-and-jesse-ventura/
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  5. O επιμένων blogspot, αυτά παθαίνει.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, μην βαράς αγαπητή ΜΝΚ, είπαμε θα ετοιμάσουμε το συντομότερο δυνατό τον Διόδοτο-2, μάλλον στη wordpress με συνδρομή.

      Διαγραφή
    2. Δεν βαράω, συμβουλεύω, διότι είσαι και μικρό παιδί και κάποιος πρέπει να σε συμβουλεύσει. Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως.
      ΧΑΧΑ

      μνκ

      Διαγραφή
  6. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην αποστολή σχολίων, ενημερώστε με σάς παρακαλώ στο ημέηλ μας, diodotos.k.t@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Κώστα ,και εγώ τρεις φορές προσπάθησα να σας στείλω σχόλιο με το προφίλ μου google ,αλλά στάθηκε αδύνατο. Ελπίζω αυτό το σχόλιο να φτάσει κανονικά.
      Συγχαρητήρια και για την φωτογραφία με τον τραυματισμό του Τσιτσιπά ,ήταν πολύ έξυπνη σκέψη για να δηλώσετε πως τραυματιστήκατε σήμερα ,αλλά θα σηκωθείτε. Έτσι και ο αγωνιστής του Χριστού ,*πέφτει-σηκώνεται*.
      Συγχαρητήρια επίσης που ανακαλύψατε ένα χέβι μέταλ τραγούδι με τέτοιο στίχο ,αυτό για να μην λενε μερικοί ότι η ροκ μουσική είναι εφεύρεση αποκλειστικά της νέας τάξης και των σατανιστών.
      Καλή δύναμη στο έργο σας.
      Αννα Π.

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα Κωστή!
    Ειλικρινά στεναχωριέμαι για την κατάντια αυτής της Χώρας.
    Ωστόσο, δεν μπορούμε παρά να τονίσουμε το ποσό ηλίθιοι είναι οι γνωστοί λακέδες που κατεβάζουν δημοσιεύσεις με το "έτσι θέλω". Το λόγο δε θα τον πω εδώ, δημόσια. Ο ένας λόγος είναι ότι δεν έχουν καταλάβει ότι είναι πιο αναλώσιμοι κι από τη λεμονόκουπα. Οταν πλέον θα είναι άχρηστοι στο Σύστημα, θα τους πετάξουν σα μύξα. Θα τους βάλουν μπροστά να μαζέψουν την οργή και την εκδίκηση του κόσμου. Τον άλλον... θα τον πούμε κατ' ιδίαν.
    Εκτός από ηλίθιοι, είναι και θρασύδειλοι! Δουλεύουν κρυμμένοι σε κατακόμβες, ζουν μακρυά από τον κόσμο γιατί ξέρουν τι λυντσάρισμα τους περιμένει εάν εμφανίσουν πουθενά τη βρωμερή κι απαίσια μουτσούνα τους. Κρύβονται συνέχεια, γιατί είναι απλά δειλά ανθρωπάκια.

    Ως προς το κομμάτι... πολύ δυνατό! Εντόπισα επηρεασμό από Pink Floyd, Venom και Cramps ή μου φάνηκε; 🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργαρε καλησπέρα!

      Είναι σιχαμεροί και γλοιώδεις πραγματικά. έκανα εδώ και δυο ώρες μια βόλτα από διάφορα μπλογκς, μεταξύ αυτών το δικό σου, το Secret Real Truth, το Εσχατη Γραμμη, το Κατοχικά, το Αττικά νέα, El.gr, κ.ά.. και πρόσεξα ότι υπάρχουν πολύ πιο τσουχτερές αναρτήσεις από αυτές που αφαίρεσαν από τον Διόδοτο. Όλο και περισσότερο τείνω στο να συμπεράνω ότι λόγω των σχολίων έγινε ό,τι έγινε. Απέκτησα μια προεπισκόπηση των αναρτήσεων αυτών, με τα σχόλιά τους, και πρόσεξα ότι τα σχόλια των Ηλία,Αντιγόνης,Tsute,Pananas περιείχαν συνδέσμους προς αναρτήσεις εξωτερικού, με πληροφορίες ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΎΡΑ! ..σε διάφορα θέματα, όχι μόνο στα jabs.

      Να ποιούς μού θύμισαν εμένα οι Dreadnought Juggernaut:

      https://www.youtube.com/watch?v=ZpUYjpKg9KY

      Διαγραφή
  8. Διονύσης Κλαδάς21 Οκτωβρίου, 2021 19:12

    Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα, ότι πλησιάζει το τέλος τους. Ή όπως λέει μια Ινδική παροιμία: "Έχε υπομονή και εγρήγορση και θα δεις τα πτώματα των εχθρών σου να επιπλέουν στον Γάγγη". Ο Οκτώβριος εξελίσσεται σε θερμότατο μήνα. Ακόμη πιο καυτός αναμένεται ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος προεικάζει σφοδρές αποκαλύψεις. Στην ουσία η έκβαση τής σύγκρουσης κρίθηκε το 2015 στην Συρία. Η σφοδρότητα των συγκρούσεων που εντείνεται, θα πολώσει ακόμη περισσότερο τα ανθρώπινα αποθέματα απέναντι στις κτηνώδεις καταβολές. Έχουν ξεκινήσει να χάνουν τα νεύρα τους μπροστά στην τροπή των εξελίξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΛΥΚΕ ΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.
      ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ.

      ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

      ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      ΗΛΙΑΣ.+++.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου Διονύση,

      άργησα να απαντήσω σε εσένα και τον Μεταξά, διότι ήμουν μεταξύ τηλεφώνου και μελέτης άλλων μπλογκς, να δώ τί παίζει από θεματολογία και γιατί οι πέντε αναρτήσεις μου που εξαφάνισε η γκουγκλ "παρέβαιναν την πολιτική περί περιεχομένου μπλα μπλα μπλα..". Τελικά αυτές ωχριούν μπροστά σε αυτά που συνάντησα σε άλλα μπλογκ. Κάτι άλλο λοιπόν παίζει, αλλά δεν θα ασχοληθώ περισσότερο, παρά το Σάββατο το βράδι, μαζί με τον τεχνικό μου, θα φτιάξουμε έναν ακόμα Διόδοτο.

      Υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος βλέπει μόνο δυσοίωνο μέλλον, αλλά έχω παρατηρήσει πως αυτό οφείλεται στο ότι έχουν τεμπελιάσει αρκετά τα δύο τελευταία χρόνια, στο να παρακολουθήσουν και να αποκωδικοποιήσουν σωστά τα όσα συμβαίνουν στο εξωτερικό. Ή κοιτούν την επιφάνεια των πραγμάτων και ενστερνίζονται την fake ειδησεογραφία του συστήματος, και βάσει αυτών μόνο, κρίνουν. Αν ακόμα κι εμείς, "ο κύκλος των χαμένων ποιητών" μείνουμε με ανοιχτό το στόμα όταν έρθουν αυτά που έχουμε υπολογίσει, φαντάσου αυτοί τί έχουν να πάθουν. Θα πρέπει να χτίσουμε ψυχιατρεία. 🤣

      Με Πολλή Αγάπη από Αθήνα!

      Διαγραφή
    3. Ψυχιατρεία υπάρχουν, ψυχιάτροι απαιτούνται , αρκεί να μην είναι εμβαγλαμάδες.
      Astillais

      Διαγραφή
    4. Κατά τα "εμβάτσος" και "εμβαγάσας"..;

      🤣 🤣 🤣

      Διαγραφή
    5. Ομοίως και εμβουμβούνας ου μην αλλά και εμβάσταρδος
      Χεχεχε εώρακες πόσα γιγνώσκω;
      Κάτι σαν κόκκινη κλωστή δεμένη..... δώστης Κώτσο (ο Κώστας στα θεσσαλιώτικα) να γυρίση και ....σταματημό να μην έχη
      Μάκια
      Astillais

      Διαγραφή
  9. ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ. ΑΠΟΡΩ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ.. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ UFO;
    ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά δεν θέλουν αυτοί με τίποτα να αποκαλύπτονται, ούτε καν να συζητώνται τέτοια θέματα.
      Ποια ήταν η αιτιολογία "παραβίαση πολιτικής περιεχομένου" γενικά ή κάτι πιο συγκεκριμένο;
      Κάνεις ένα δικό σου σάιτ και ξενοιάζεις απ αυτούς. Google-Facebook-Youtube ασκούν αυστηρή λογοκρισία και θα γίνει πολύ χειρότερη.

      Διαγραφή
    2. "Το περιεχόμενό σας παρέβη την πολιτική περί περιεχομένου που σχετίζεται
      με το παραπλανητικό περιεχόμενο".

      Δευτέρα θα υπάρξει και "Διόδοτος-2"

      Διαγραφή
  10. https://katohika.gr/ellada/onomazomai-eleni-eimai-manoula-2-koritsion-ilikias-12-kai-3-antimetopizo-provlima-ygeias/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Πληρωμένη απάντηση":
    Προς υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο: Κοινοποίηση στοιχείων που ζήτησε
    O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή στον επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να συγκεντρώσει από το διαδίκτυο και τα social media όλα τα στοιχεία που αφορούν "ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ." Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι "οι πολίτες συνδράμουν το έργο των αρχών για τον ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ"
    ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ:
    "Shaping the Future of the Internet of Bodies: New challenges of technology governance"
    • https://www3.weforum.org/docs/WEF_IoB_briefing_paper_2020.pdf
    "We’re entering the era of the “Internet of Bodies”: collecting our physical data via a range of devices that can be implanted, swallowed or worn."
    • https://www.weforum.org/agenda/2020/06/internet-of-bodies-covid19-recovery-governance-health-data/
    "Klaus Schwab: Great Reset Will “Lead to a Fusion of Our Physical, Digital and Biological Identity”"
    • https://summit.news/2020/11/16/klaus-schwab-great-reset-will-lead-to-a-fusion-of-our-physical-digital-and-biological-identity/
    "Scientists use magnetic nanoparticles to control neurons, animal behavior"
    • https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/ca/IP_13_54
    "STUDY ON THE ELECTROMAGNETISM OF VACCINATED PERSONS IN LUXEMBOURG"
    • https://www.efvv.eu/images/content/2021/0617/study-on-electromagnetism-of-vaccinated-persons-in-luxembourg_6edfa.pdf
    "Scientists use magnetic nanoparticles to control neurons, animal behavior"
    • https://web.archive.org/web/20181002140909/https://www.buffalo.edu/ubreporter/archive/2010_07_07/nature_nano.html
    "5G coverage map worldwide"
    • https://www.nperf.com/en/map/5g
    "What are potential harmful effects of nanoparticles?"
    • https://ec.europa.eu/health/scientific_committees/opinions_layman/en/nanotechnologies/l-3/6-health-effects-nanoparticles.htm#1p0
    "The Authority seeks to procure a framework agreement for temporary body storage in the event of an excess deaths situation for the 32 London boroughs and the City of London, led by Westminster City Council."
    • https://bidstats.uk/tenders/2021/W23/752550337
    "EudraVigilance - The European Medicines Agency (EMA)"
    • https://www.zougla.gr/image.ashx?fid=3114669
    • https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/research-development/pharmacovigilance/eudravigilance
    • https://www.zougla.gr/apopseis/article/evropi-8anati--24526--sinolo-parenergion--2317495-eos-tis-11-09-2021
    "IMF Kristalina Georgieva - "Vaccine policy is economic policy""
    • https://twitter.com/EliseiNicole/status/1427988115700989955
    "Ο Δρ. Βλαντιμίρ Ζελένκο ενώπιον του Ραββινικού Δικαστηρίου της Ιερουσαλήμ"
    • https://www.bitchute.com/video/tDUmw5pSDK4n/
    ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΑΣ, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ, ΠΗΓΗ Η' ΑΠΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ
    INFOteller
    https://isxys.blogspot.com/2021/10/blog-post_80.html#more
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άργησες να φύγεις από google. Δεν έχει νόημα να το ξαναλέμε βέβαια. Για να πας αλλού κοίταξε και την εξής επιλογή.

    Ψάξε στην google και στην Duckduckgo (δεν ψάχνεις μόνο google πλέον) την φράση :

    “free speech web hosting”. Θα σου βγάλει πολλές επιλογές κάνε την έρευνά σου, μην κολλήσεις μόνο με την wordpress. Κοίταξε επίσης που είναι η έδρα του κάθε hosting provider.

    ΥΓ. πάντως είναι περίεργο δε μπορείς να πεις. Αφού όλοι εμείς εδώ είμαστε “ψεκασμένοι” “πυροβολημένοι” “ΨΕΚ” “συνωμοσιολόγοι” κλπ. Γιατί κατεβάζουν τις σελίδες αφού όλα όσα γράφονται είναι καραγκιοζιλίκια, τι κόλλημα έχουν?

    Ρητορικό το ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Τσιτσιπάς ισοπέδωσε όλα τα επιχειρήματα των “κανιβάλων” του Μαξίμου!
    https://kostasxan.blogspot.com/2021/08/blog-post_99.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ KAI KAΛΟ ΞΕΣΑΒΟΥΡΩΜΑ.
    https://www.facebook.com/john.grecoii/videos/402741681513274

    ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
    ΣΤΟΝ KQΣΤΑ
    ΣΤΟΝ ΔΙQNYΣΗ
    ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤQΜΑΧΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ.
    ΣΤΟΝ TSUTE
    ΣΤΟΝ ΔΙQΣ ΚΟΥΡΟΣ
    ΣΤΟΜ ΔΗΜΗΤΡΙQ ΣΚΕΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙQ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ.

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ.
    KQΣΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ Ο ΜΙΚΡΟΝ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ, ΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣🤣🤣
      Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΦΤΑΙΕΙ...

      ΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΝΤΩΣ..🙂

      Διαγραφή
    2. Και "τυχαίνει" να ΜΗΝ γράφει στα ονόματά μας !! Είσαι μεγάλος εμβαγάσας Φίλε ΗΛΙΑ+++ χαχαχα

      Σε ευχαριστώ για την αφιέρωση.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. "Εμβαγάσας", συμβατόν τωι "Εμβάτσος" Εργοδότου λέγωντος. 😂😂😂

      Διαγραφή
    4. Ω ΡΕ ΗΛΙΑ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ; ΚΑΤΙ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ``ΛΟΥΚ'' [ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ] ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ.
      ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΜΠΟΡΙΑ, ΒΑΠΟΡΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ.
      ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ΑΥΤΟ;
      ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝΤΖΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;
      ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ``ΟΝΕ WAY'' ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ;
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    5. ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.
      ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΜΠΑΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    6. ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ;
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΠΑΠΠΟΥΣ;
      OYΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ.

      ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ.
      ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΛΛΟΥ.
      Τάσος Μπουγάς - Έλα στον παππού | Bougas Tasos - Ela ston pappou
      https://youtu.be/N1Lr9YdlYbU

      Διαγραφή
    7. ΤΟΝ ΜΑΓΚΩΝΩ ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΚΟ ΤΟΝ ΕΧΩΝΩ.
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
      Ο ΠΟΥΣΤΟΦΙΔΑΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  15. https://www.gettr.com/post/petdl8cc59
    MAKE SOCIAL MEDIA GREAT AGAIN!!!
    ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

    ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ DONALD JOHN TRUMP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

    https://media.gettr.com/group36/origin/2021/10/21/16/88983ec5-935d-8cd8-8a41-b9016fa671ed/7ffe50ea13ca994a10bfdf8da2b6aae6_500x0.jpg
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο DONALD JOHN TRUMP, ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
    ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΕΒΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Ο ΤΡΑΜΠ ινε τελειωμενη υποθεση" (Sheldon Adelson,απο το βαθυ Εβραηκο παρακρατος της Αμερικης (FED) που κυβερνα την Ελαδα κε αλα 150 απο τα 200 κρατης της Γης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που μάς άφησε χρόνους εφέτος, για να μην ξαναπεί άλλες τέτοιες κοτσάνες.

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΔΕΠ, ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ.
      ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ
      ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΥΡΑ.

      ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ,
      ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ.

      ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΠ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΙΚΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.

      ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟΙ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ.

      Ο ΘΑΛΛΑΣΟΔΑΡΜΕΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΡΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.

      Ο DONALD JOHN TRUMP, ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΘΗ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ.
      ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο DONALD JOHN TRUMP, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ.
      ΟΜΩΣ Ο DONALD JOHN TRUMP, ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ.

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΠ.
      ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
      ΗΛΙΑΣ.+++.

      Διαγραφή
  17. Η Αθήνα του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη: Κατακραυγή στο Facebook για τα τερατουργήματα στην Πλ. Βικτωρίας
    Στην φωτογραφία νο 1 βλέπουμε ένα αριστούργημα της σύγχρονης τέχνης που από ότι μαθαίνουμε το φιλοτέχνησε κάποιος Αλβανός καλλιτέχνης με την χρηματοδότηση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την υποστήριξη της Γερμανικής πρεσβείας.
    Στην φωτoγραφία νο2 και πάλι βλέπουμε άλλο ένα έργο σύγχρονης αισθητικής δημιούργημα και αυτό κάποιων Αλβανών καλλιτεχνών (μεγάλη καλλιτεχνική φλέβα αυτός ο λαός) του γκρουπ Shkodra Elektronikeν, το οποίο υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει μια ωδή στην μουσική παράδοση των Βαλκανίων της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής όμως τελικά πρόκειται μάλλον για μια σάτιρα πάνω στην βυζαντινή μας παράδοση
    https://www.pronews.gr/koinonia/1027525_i-athina-toy-dimarhoy-k-mpakogianni-katakraygi-sto-facebook-gia-ta-teratoyrgimata
    Καλά ειδικά το 1ο είναι Η ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
    Στήσανε σκαλωσιά, βάλανε κάτι γράμματα στα αγγλικά βεβαίως – βεβαίως και το ονόμασαν ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ!!!!
    Ας ελπίσουμε να μας απαλλάξουν από το τερατούργημα οι (β) ρωμά και να το πάρουν για παλιοσίδερα
    Αντιγόνη
    ΥΓ Δεν τους φαινόταν ότι είχαν τέτοια “καλλιτεχνική φλέβα” οι αλβανοί, ώστε να είναι περιζήτητοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα Κώστα αγωνιστή. Καλή αντοχή. Έρχονται μεγάλοι αγώνες . Είμαστε στόν τελικό πόλεμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου σε ευχαριστώ πολύ!
      Ναι, είμαστε στον τελικό πόλεμο, αλλά πρέπει να ανασυνταχτούμε και να λάβουμε κάποια μέτρα άλλα, ή τουλάχιστον να κινηθούμε με καινούρια δικά μας όπλα και όχι με αυτά που μας παρείχε ο εχθρός ως τώρα, εννοώ το μπλογκσποτ.

      Καλή δύναμη στον Αγώνα σου!

      Διαγραφή
  19. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/1027568_d-giannakopoylos-anthellinas-kai-prodotis-opoios-psifisei-g
    Ανθέλληνα και προδότη χαρακτηρίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όποιον ψηφίσει στις επόμενες εκλογές Γιώργο Παπανδρέου (σ.σ. αν φυσικά εκλεγεί πρόεδρος στο ΚΙΝΑΛ).

    Δύο ακόμη δυνατές αναρτήσεις στο Ιnstagramm «μπουμπούνισε» το αφεντικό της ΒΙΑΝΕΞ και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βγάζοντας επίσης στην δημοσιότητα και ένα video στο οποίο μιλάει για το αίσθημα δικαίωσης που τον διακατέχει εξαιτίας της εξέλιξης της υπόθεσης Μπερτομέοου.

    Πιο συγκεκριμένα έγραψε για τον υποψήφιο στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ Γ.Παπανδρέου ο Δ.Γιαννακόπουλος:

    «Το να είσαι Έλληνας και να υποστηρίζεις Πασόκ (με όποιο όνομα) μετά από ότι έκανε στην πατρίδα μας ο Σημίτης και ο γιωργάκης σίγουρα χρήζεις ιατρικής παρακολούθησης.

    Το να πας να ψηφίσεις giorgaki ξανά στις επόμενες εκλογές σε καθιστά όμως ανθέλληνα και προδότη.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΛΑΤΕ ;
      ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΈΛΕΙΠΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ;
      ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ .ΠΗΓΕ ΑΤΑ.
      ΕΚΛΟΓΕΣ ;;;;
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΕΖΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ !
      ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  20. https://mobile.twitter.com/DrMadej/status/1448824345011408902
    ADRENOCHROME στην Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση! https: // youtu.be/FDLHtnvLOMI μέσω
    @YouTube
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ;
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟ;
    AM AYTOΣ Ο TSUTE ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΚΟΡΔΟ ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΟ,
    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
    ΦΙΛΕ TSUTE ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ME ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ;
    ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.
    Η ΜΑΥΡΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.

    https://mobile.twitter.com/VedantaEmpire/status/1420075365607874564

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σημαντική ενημέρωση από Simon Parkes 20 Οκτωβρίου 2021

    Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία της ενημέρωσης
    Απομαγνητοφώνηση-απόδοση: Μάρη Λιώκη
    Στη Νέα Ζηλανδία υπάρχει έντονη παρουσία ιταλικών στρατευμάτων. Μέλη του Connecting Consciousness αναφέρουν ότι κανονικοί στρατιώτες και όχι κάποιοι που κάνουν πλάκα ή είναι ηθοποιοί, τους χτυπούν την πόρτα λέγοντάς τους ότι θα υπάρξουν εκρήξεις, πυροβολισμοί και θα ακουστούν κραυγές παιδιών και ότι δεν πρέπει να βγουν έξω από τα σπίτια τους, ούτε να πανικοβληθούν. Επίσης δεν τους προσδιορίζουν ημερομηνίες, απλά τους επισημαίνουν ότι θα τα μάθουν όταν συμβούν.
    Πολλά ξενοδοχεία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες είναι κλεισμένα για στρατιωτικό προσωπικό. Αυτό μεταξύ άλλων είναι μέρος των επιχειρήσεων διάσωσης παιδιών από υπόγειες στοές.
    Δεν πρόκειται για στρατεύματα του ΝΑΤΟ αλλά για εξειδικευμένα στρατεύματα διαφόρων χωρών. 200 και επιπλέον χώρες έχουν υπογράψει τον Νόμο NESARA-GESARA και αυτά τα στρατεύματα θα μαζέψουν τις εκλεγμένες κυβερνήσεις αν αυτές είναι σατανικές, κακές, ανήκουν στην Cabal και το Βαθύ Κράτος και λειτουργούν ενάντια στους λαούς. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτές οι επιχειρήσεις γίνονται φανερά και σε άλλες κεκαλυμμένα.
    Οι “κακοί” χρησιμοποιούν τα lockdowns με δικαιολογία τον covid για να κάνουν άσχημα πράγματα αλλά και οι “καλοί” για να κάνουν καλά.
    Η πτώση των social media που κυριαρχούνται όπως όλα τα media από την Cabal, ήταν μια επιχείρηση των “καλών” (αντέγραψαν όλες τις διευθύνσεις), ώστε όταν ενεργοποιηθεί το νέο σύστημα να μην χαθεί τίποτα. Η Επιχείρηση Mockingbird ήταν ένα πρόγραμμα του βαθέως κράτους για έλεγχο των media και των social media αλλά και προπαγάνδα μέσω αυτών. Από την άλλη, τα προγράμματα Odin και Starfall είναι των “καλών”. Στόχος είναι να αντικατασταθούν τα πρότυπα με μία διαφανή έκδοση που θα λειτουργεί από το διάστημα μπορεί και όχι. Εξαρτάται από τις επικρατούσες συνθήκες. Με τον όρο Space Force που συχνά ανέφερε ο πρόεδρος Τραμπ υποδηλώνεται η τεχνολογία που διαθέτει η Διαστημική Δύναμη (Space Force) η οποία συνδέει τις επικοινωνίες στη Γη με δορυφόρους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο των media του βαθέως κράτους με σκοπό αυτά να επανεκκινηθούν.
    Πρέπει να είμαστε εν αναμονή της δεύτερης φάσης των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά την οποία θα δούμε αύξηση στρατιωτικής παρουσίας ανά τον πλανήτη. Δεν θεωρώ ότι κάποιος επιδιώκει να ξεκινήσει κάποιον πόλεμο, πιστεύω ότι ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένταση και σύγχυση γι αυτό και οι πνευματικοί άνθρωποι θα πρέπει να είναι απλά παρατηρητές χωρίς να νιώθουν φόβο.
    Συμβαίνουν πράγματα από ανθρώπους που είναι ικανοί να τα κάνουν να συμβούν και είναι εξουσιοδοτημένοι να ενεργήσουν με αυτόν τον σκοπό. Πρόκειται για μία ομάδα που αποτελείται από ανθρώπους στρατιωτικούς και μη, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια πολεμούν την Cabal και αντιστέκονται στο κακό. Υπάρχουν κάποιοι που ούτε καν γνωρίζουμε ποιοι είναι. Ξέρουμε όμως πως βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Simon Parkes
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.
    Στις ΗΠΑ αλλά και σε πολλές χώρες, υπάρχουν άτομα όπως ο Biden. η Harris και πολλοί άλλοι που δεν ενεργούν υπέρ του λαού τους. Αυτοί θα εξαφανιστούν από το πλάνο και θα αντικατασταθούν από ανθρώπους που νοιάζονται για τη χώρα τους.
    Σε ολόκληρο τον πλανήτη, τις τελευταίες εβδομάδες, στρατιωτικά εργαλεία έχουν αναδιανεμηθεί. Υπάρχουν δύο τύποι διαστημικών όπλων. Ο ένας είναι αυτό που ονομάζουμε Rods of God (Ράβδοι του Θεού) που είναι οπλικά συστήματα που μπορούν να στοχεύσουν από εκατοντάδες μίλια πάνω από τη Γη (διάστημα) και που είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από βόμβες που μπορούν να εκραγούν στα υπόγεια καταφύγια. Ο άλλος είναι αυτό που ονομάζουμε Directed Energy Weapons (Κατευθυνόμενα Ενεργειακά όπλα) που και αυτά λειτουργούν από το διάστημα. Αναμένω ότι αυτά τα προηγμένα όπλα θα χρησιμοποιηθούν κατά κάποιο τρόπο για καλό σκοπό και με ελάχιστες έως μηδενικές απώλειες ζωών. Επίσης γνωρίζω ότι το βαθύ κράτος δε διαθέτει τεχνολογία ικανή να αντιμετωπίσει τα όπλα αυτά.
    Έρχονται αλλαγές και στη Δικαιοσύνη. Το Ναυτικό Δίκαιο θα πρέπει να αντικατασταθεί με το Κοινό Δίκαιο. Επίσης αλλαγές αναμένονται τόσο στον τομέα της Υγείας όσο και της Σχολικής Εκπαίδευσης.
    Ο δυτικός κόσμος καταδυναστεύεται επί μακρόν από την Cabal και αυτό πρέπει να τερματιστεί με στρατιωτική δράση. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που πιστεύει στη 2η τροπολογία κι οπλοφορεί νόμιμα όπως στις ΗΠΑ, να βγει στους δρόμους και να πολεμήσει επειδή πχ έγινε νοθεία στις εκλογές. Τελικά θα φτάσει να πολεμάει με την αστυνομία ή την Εθνοφρουρά. Και δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Αυτοί οι άνθρωποι στους οποίους αναφερθήκαμε προηγουμένως, αυτοί οι στρατιωτικοί, είναι εκείνοι που πρέπει να τερματίσουν όλο αυτό που συμβαίνει. Εμείς οι απλοί άνθρωποι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι, να πάψουμε να πιστεύουμε τα ψεύδη τους και να προβάλουμε αντίσταση υπερασπιζόμενοι τον εαυτό μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Αν πχ επιχειρήσει κάποιος να εισβάλει στο σπίτι μας για να επιβάλει έναν υποχρεωτικό εμβολιασμό στο παιδί μας, πρέπει να αντισταθούμε. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της αντίστασης σε περίπτωση που παραβιαστεί το οικογενειακό μας άσυλο και του να βγει κάποιος στους δρόμους με τα όπλα. Οι “καλοί” δεν θέλουν επ’ ουδενί ο κόσμος να βρεθεί παγιδευμένος. Αυτό που επιθυμούν είναι, να μάθουμε όλοι μας ανεξαιρέτως, ενήλικες και παιδιά να λέμε όχι σε οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα που πάει να μας επιβληθεί.
    Όλα όσα συμβαίνουν είναι παράνομα και κακά και πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις τώρα. Αυτοί που έχουν τη δύναμη και την εξουσία πρέπει να επιταχύνουν τις εξελίξεις αυτές. Αυτό που επιθυμούμε είναι, να αρχίσουν όλα να δημοσιοποιούνται, αν πράγματι οι αρχές περνούν στη δεύτερη φάση δράσης.
    Νιώθουμε την ανάγκη να δούμε ότι η πίστη μας στον Στρατό και στα Λευκά Καπέλα είναι δικαιολογημένη. Κι ευτυχώς έπεσαν τα social media, έπεσε και το British Telecom Mail για ένα χρονικό διάστημα. Έτσι γνωρίζουμε ότι συμβαίνει και ότι είναι αληθινό. Ότι οι “καλοί” έχουν την ικανότητα αλλά και την αποφασιστικότητα να το φέρουν εις πέρας. Πολλά βέβαια επιβάλλεται να συμβούν στο παρασκήνιο αλλά θεωρώ πως θα έχει μεγάλη αξία κάποια πράγματα να δημοσιοποιηθούν. Διότι αυτό θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Θα βεβαιωθούν ότι συμβαίνουν καλά πράγματα. Επίσης θα αποτελέσει και ένα κάλεσμα αφύπνισης δισεκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν σκυμμένο το κεφάλι και δεν έχουν ιδέα σχετικά με το τι διαδραματίζεται.
    Συναρπαστικός μήνας ο Οκτώβριος. Ναι, ίσως ο Λευκός Οίκος λουστεί με κόκκινο φως και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ με πράσινο. Αυτά τα σπουδαία κτίρια στο μέλλον θα τα βλέπουμε σε βιβλία ή ταινίες, γιατί πιθανώς δεν θα υπάρχουν πια. Και φυσικά δεν αφορά στο τι υπάρχει σε αυτά τα κτίρια αλλά κάτω από αυτά.
    Μου ειπώθηκε ότι το Οικονομικό Σύστημα θα τεθεί σε ισχύ και ο Στρατός θα κλιμακώσει τη διαδικασία. Άλλαξαν εντελώς τον σχεδιασμό, διότι οι “κακοί” άρχισαν να μετακινούνται.
    Τέλος θέλω να σας πω, πως πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και κυρίως απαλλαγμένοι από τον φόβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. https://www.simonparkes.org/post/trump-to-be-secured
    Ο πρόεδρος Τραμπ θα μετακομίσει σε ασφαλή τοποθεσία πριν από το Σαββατοκύριακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ.

    https://twitter.com/I_am_Arquam/status/1450928781519044613
    ΧΑΒΑΗ.
    ==============================================================
    https://twitter.com/koshaid1/status/1451442554319351838
    ΙΑΠΩΝΙΑ.
    ==============================================================
    https://twitter.com/WooGlobe/status/1451595454467035141
    ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ.
    ==============================================================
    https://twitter.com/Brave_spirit81/status/1450756158915072004
    ΚΡΙΜΑΙΑ.
    ==============================================================
    https://twitter.com/LoveWorld_Peopl/status/1451299594873282562
    ΙΣΠΑΝΙΑ. ΚΟΛΑΣΗ.
    ==============================================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AYTA ΓINONTAI STHN KINA.
    AYTA ONEIΡEYETAI NA KANEI KAI O KOYΛHS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ, ΣΟΡΟΣ

    https://threadreaderapp.com/thread/1451505788183322633.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΜΜΟΥΝΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ.

      ΝΑΖΙ= ΝΑTIONAL ZIONISM KAI OXI NATIONAL SOΖIALISΜUS ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ NA ΜΑΣ TO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.
      ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ.

      Διαγραφή
  27. Φοίνιξ καταγγελίες από παρενέργειες και θανάτους εμβολίων στην Ελλάδα


    Ελατε να μας ΠΕΙΤΕ για το “ΞΑΦΝΙΚΑ” που ΛΕΝΕ συνεχεια στην Ελλαδα τον τελευταιο καιρο .
    Ελατε να μπουμε μπροστα στην Προπαγανδα και
    στις Ψευτικες ειδησεις ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ..........


    https://t.me/newphoeni


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σωστό.
      ΜΆΛΛΟΝ ΘΈΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΤΟ telegram..
      ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ.

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Οποιος γνωριζει η εχει συγγενη-φιλο που απεβιωσε η επαθε παρενεργειες η αν και εσυ ο ιδιος ζεις στον εφιαλτη που σου δημιουργησαν ….


      https://katohika.gr/stranger-voice/opoios-gnorizei-i-echei-syngeni-filo-pou-apeviose-i-epathe-parenergeies-i-an-kai-esy-o-idios-zeis-ston-efialti-pou-sou-dimiourgisan/

      ΤΟ ΛΙΝΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ


      ΝΑΝΑ

      Διαγραφή
  28. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΙ ΔΙΠΟΔΟΙ ΟΦΙΟΥΧΟΙ ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΜΑΣ.
    ΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΤΡΙΧΕΣ ,ΤΡΙΧΩΔΕΙΣ ΤΡΙΧΑΤΕΣ.
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΡΑΒΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΦΙΔΟΠΕΤΣΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
    Α ΠΑΓΑΙΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΡΚΟΥΜΑΔΕΣ !.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ :ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021.
    ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΟΦΙΟΥΧΩΝ ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΡΑΒΔΙ
    ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΑΙ.
    NAVY SEALS.
    ΕΙΠΕ Ο ΤΑΔΕ ,ΕΙΠΕ Ο ΔΕΙΝΑ.
    ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ ΣΑΠΡΟΦΙΔΑ !.
    ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ.
    ΑΚΌΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το ανθρωπόμορφο τέρας Fauci:
    Fauci's NIAID Used Taxpayer Money for Dogs to Be 'Eaten Alive' in Cruel Experiment
    According to The Federalist, Fauci’s National Institute of Allergy and Infectious Diseases sent part of a $375,800 grant to a lab in Tunisia so scientists could perform “cruel experiments on beagles.”
    Experimenters drugged the dogs and “[locked] their heads in mesh cages filled with hundreds of infected sand flies.”
    They starved the flies beforehand to make them hungry and isolated the beagles in the cages for nine consecutive nights, “using them as bait to attract infectious sand flies.”
    https://www.westernjournal.com/faucis-niaid-used-taxpayer-money-dogs-eaten-alive-cruel-experiment/
    Χρησιμοποίησε 375.000$ από χρήματα φορολογουμένων, προκειμένου εργαστήριο στην Τυνησία να πραγματοποιήσει φρικτά πειράματα σε σκυλιά beagles.
    Νάρκωναν τα ζώα και έχωναν τα κεφάλια τους σε διχτυωτά κλουβιά, γεμάτα με μύγες για να φαγωθούν από αυτές ζωντανά....
    Αρρώστησα που το διάβασα...
    Τώρα κινδυνεύει να πάει 5 χρόνια φυλακή (γιατί επιβεβαιώθηκε η χρηματοδότηση που έκανε στην wuhan) ... πολύ λίγα είναι:
    https://www.westernjournal.com/nih-confirms-funded-wuhan-gain-function-research-now-fauci-spend-5-years-jail/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικομματικοί νομοθέτες απαιτούν απαντήσεις από τον Fauci σχετικά με τα «σκληρά» πειράματα με κουτάβια

      «Οι ερευνητές μας δείχνουν ότι το τμήμα NIH του Fauci έστειλε μέρος μιας επιχορήγησης 375.800 δολαρίων σε ένα εργαστήριο στην Τυνησία για ναρκωτικά λαγωνικά και κλείδωσαν τα κεφάλια τους σε δικτυωτά κλουβιά γεμάτα με πεινασμένες αμμόμυγες, ώστε τα έντομα να μπορούν να τα φάνε ζωντανά», είπε η White Coat Waste.


      https://thehill-com.translate.goog/changing-america/well-being/medical-advances/578086-bipartisan-legislators-demand-answers-from-fauci?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=nui,sc


      AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  30. Το ανθρωπόμορφο τέρας έχει μανία με τα beagles:
    Fauci Agency Spent Over $1M to Poison Beagle Puppies, Cut Out Vocal Cords so They Couldn't Bark: New Report
    https://www.westernjournal.com/fauci-agency-spent-1m-poison-beagle-puppies-cut-vocal-cords-couldnt-bark-new-report/
    1,68 εκατομμύρια $ σε πανεπιστήμιο της Τζώρτζια, ώστε να χορηγούν παράσιτα στα σκυλιά και μετά να τους δίνουν ένα πειραματικό φάρμακο και στο τέλος τους έκαναν ευθανασία και κρατούσαν το αίμα τους για εξέταση...
    Τουλάχιστον 28 beagle και 44 beagle puppies χρησιμοποιήθηκαν...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.google.com/search?q=beagles&sxsrf=AOaemvJNRnnwXY96AaSdrAdbzSO5Z-9rJA:1635011715448&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj-toKkjeHzAhUV_7sIHfMEBVAQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1366&bih=637&dpr=1

      Διαγραφή
    2. Θα κρατήσουμε τον Φάουτσι για τον ΗΛΙΑ+++ .....

      Διαγραφή
    3. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗ ΤΕΜΠΕΛΑΚΟ ΜΠΙΓΚΛΑΚΟ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.
      https://www.facebook.com/costas.alexandrou.509/posts/230415872486551
      ==========================================================

      ΚΑΙ ΔΩ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΠΟΥΣΤΗ.
      Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ ΚΛΩΝΟΣ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΥΓΡΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΚΑΨΟΥΛΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.
      https://twitter.com/JT4USA/status/1451539863250014208
      Because every life is precious ❤️
      Γιατί κάθε ζωή είναι πολύτιμη ❤️
      ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΤΙΑ,
      ΛΙΩΝΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ.
      ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΨΥΧΩΝ ΟΙ ΚΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ.
      ΘΕΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Με το δεύτερο βίντεο μάς έφτιαξες Ηλία!

      Διαγραφή
  31. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

    Dr. Fauci’s OTHER International Scandal

    https://www.youtube.com/watch?v=gVGbXoyDB7s


    ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΑΖΙ.......

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ,
    Ο ΦΑΟΥΤΣΙ

    White Coat Waste Project
    https://twitter.com/WhiteCoatWaste/status/1433430254433955842?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1433430254433955842%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.westernjournal.com%2Ffaucis-niaid-used-taxpayer-money-dogs-eaten-alive-cruel-experiment%2F
    -------------------------------------------
    Το NIAID του Fauci χρησιμοποίησε χρήματα από τους φορολογούμενους για να «φαγωθούν ζωντανοί» σκύλοι σε σκληρό πείραμα

    https://www-westernjournal-com.translate.goog/faucis-niaid-used-taxpayer-money-dogs-eaten-alive-cruel-experiment/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=nui,sc
    -----------------------
    Fauci’s NIAID Used Taxpayer Money for Dogs to Be ‘Eaten Alive’ in Cruel Experiment

    https://www.westernjournal.com/faucis-niaid-used-taxpayer-money-dogs-eaten-alive-cruel-experiment/?fr=operanews
    ---------------------------------
    VIDEO: Dr. Fauci funds beagle experiments all around the world

    https://blog.whitecoatwaste.org/2021/10/12/video-dr-fauci-funds-beagle-experiments-all-around-the-world/

    -----------
    Dr. Fauci’s OTHER International Scandal

    https://www.youtube.com/watch?v=gVGbXoyDB7s

    ---------------

    NIH Confirms It Funded Wuhan Gain-of-Function Research, Now Fauci Could Spend 5 Years in Jail

    https://www.westernjournal.com/nih-confirms-funded-wuhan-gain-function-research-now-fauci-spend-5-years-jail/
    Tωρα ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗΣΗ 5 ΧΡΟΝΩΝ

    --------------------------------

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η
    Rep. Nancy Mace Leads Bipartisan Letter Demanding Answers from Dr. Fauci

    BINTEO

    https://www.youtube.com/watch?v=vi-XZ9SQHEg

    ΓIΑ ΤΗΝ σπατάλη χρημάτων των φορολογουμένων σε περιττά και σκληρά πειράματα
    λαγωνικών ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΑΟΥΤΣΙ.




    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΛΩΝΟΥΣ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΠΙΑ ;
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΚΩΣΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΕΔΩ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ Β.ΙΤΑΛΙΑΣ ,ΤΑ ΔΡΑΚΟΣΟΓΑ.
    Η ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΑ ΣΒΑΜΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ;
    ΜΥΣΤΙΚΑ.ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ.
    ΡΕ ,ΑΝΑΣΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΡΟΣ ;
    ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΤΑ Ο ΠΟΡΝΟΦΙΔΑΣ.

    ΕΙΠΑΜΕ !
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΧΕΖΗ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΗ.
    ΚΑΙ...ΚΩΩΩΩΛΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΩ.
    ΚΑΙ ...ΦΙΔΟ ΤΟΜΑΡΑ ΓΔΕΡΝΩ.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ .
    ΑΡΙΣΤQMAXOS.

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΗΔΗ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.
    ΚΛΩΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.
    ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ,ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ,ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ.
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.
    ΑΡΙΣΤQMΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΙ ΡΑΒΔΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...
    ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ ΤΟΥ ΘΩΡ.
    ΘΩΡ ,Ο ΖΕΥΣ.
    500.000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ,ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ
    ΑΚΑΡΙΑΙΑ.
    ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
    ΣΕ ΜΠΑΝΙΖΩ
    ΣΕ ΚΑΡΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΣΕ ΕΧΩΝΩ.
    ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 100 ΧΛΜ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    ΠΟΡΔΉ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΡΑΚΑΚΙΑ ,ΤΗΝ ΑΚΟΥΝ.
    ΜΠΑΚΟΓΕΝΗ ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.
    ΑΡΙΣΤQΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΙΛΑΜΕ.
      Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ FAUCI ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΔΕ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.
      ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ FAUCI, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;
      MHΠΩΣ ΗΠΙΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕ;
      [ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΑ LINKS, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ].
      www.sfagi.gr/wp-content/uploads/2021/08/antony-fauci-80-eton-2.jpg

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  36. Αφού έχεις φωτό τον τσιτσιπά να γράψω ότι η Αυστραλία έκανε άτακτη υποχώρηση στο θέμα του Αυστραλιανού Κυπέλλου Τένις!
    Ενώ έλεγαν ότι δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή ανεμβολίαστων παικτών έκαναν "κ@λοτούμπα" αντάξια της Κομανένσκυ και τους επιτρέπουν τώρα!
    Αυτό έγινε γιατί τα περισσότερα ονόματα ανδρών και γυναικών των πρώτων 10 θέσεων παγκόσμιας κατάταξης είπαν δεν θα συμμετέχουν!!!
    Οπότε ποιόν να πάνε οι θεατές να δουν; τις δευτεράντζες;
    Ειδικά ο Τζόκοβιτς που έχει κερδίσει 9 φορές στο Αυστραλέζικο είχε δηλώσει ότι προτιμά να αφήσει το τένις παρά να εμβολιαστεί!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1982 ΑΘΗΝΑ δυτικά προάστια ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ συντηρητικος
    κανένα
    ..Η ελάχιστα αροστερα blogspot
    επιτρέπουν σχόλια

    είναι τύραννοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή