Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Όταν λέμε ότι ζούμε στην εποχή του 2+2=5 ...

Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ): «Τι είναι αυτό; Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει αναβληθεί το παιχνίδι;»

                                      Περισσότερα ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. Ειδήσεις που ενδιαφέρουν όλους:
    1. Χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης ο χάρρυ (β)ρόμας γιατί το ταίρι του δεν ήθελε να κάνει το μπόλι!!! Έτσι μετά τον ηθοποιό που απέλυσε γιατί δεν μπολιαζόταν έδιωξε και τον γκόμενο…
    [Βρίστε ελεύθερα…]
    2. Η κυρά – παγώνα δήλωσε ότι η 4η δόση είναι “σιγουράκι”, αλλά δεν συμφωνεί με τα λοκντάουν και δεν πρέπει να γίνουν.
    [Φυσικά! Αν κλείσουν όλους μέσα θα αρχίσουν να σκέπτονται οι μπολιασμένοι γιατί κλείνονται αφού έκαναν το μπόλι και η κυβέρνηση που φροντίζει πάντα για το καλό μας δεν θέλει να σκέπτεται το πόπολο γιατί δεν χρειάζεται!
    Σκέπτονται αυτοί πριν από εμάς για εμάς]
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΑΖΟΚΟΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΥΦΛΑ ΝΑ'ΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΗ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΛΕΜΕ...
    Η ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ ΕΝΩ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΗΔΗ ΤΟ 80% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ, ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 11% ΤΩΝ ΓΚΟΛ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.
    [ΚΑΠΩΣ ΧΑΖΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΡΑΣΙ ΧΥΜΑ... ``ΜΟΥ ΖΥΓΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΚΡΑΣΙ; [!!!]

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΜΕ ΤΟ ``ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ'' ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΝΝΟΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ [ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ] ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΟ-ΕΞΗΜΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ [ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΑΦΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟΥ] ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕ-Β[Υ]ΖΙ-ΤΣΕΣ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείτε εδώ:
    https://www.bitchute.com/video/0bTeGmm4rJrs/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παρακάτω βιντεο το έχω ακαταχώρητο, αλλά εδώ θα το δωσω. Προειδοποιώ όσοι δεν αντέχουν καλύτερα να μην το δουν κι ας ειναι μονο 28 δευτερα: https://www.bitchute.com/video/FuIre0vNg5li/

    ΑπάντησηΔιαγραφή