Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

«Ράπισμα» Κ.Φαρσαλινού σε κυβέρνηση και «ειδικούς»: «Αρνητές της αλήθειας - Δημιούργησαν και θρέφουν ένα τέρας»

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

10 σχόλια:

  1. Αυστρία: «Δώστε τέλος στην δικτατορία αλλιώς θα πάρουμε τα όπλα»!

    https://www.pronews.gr/kosmos/1035523_exegersi-stin-aystria-proeidopoioyn-gia-enoplo-xesikomo-me-epistoles-sta-mme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΑ, ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ, ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ.
      ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΛΥΣΗ;

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλη κοροϊδία- Δεύτερη μέρα οργής και επεισοδίων στην Ολλανδία- Χάος τη νύχτα στους δρόμους Ο δήμαρχος του Ρότερνταμ, Άχμεντ Αμπουτάλεμπ , χαρακτήρισε τα επεισόδια της Παρασκευής ένα «όργιο βίας». https://www.el.gr/diethni/o-kosmos-den-antechei-alli-koroidia-dey/ Ποιός το πρόσεξε; Ο δήμαρχος "αχμέντ"!!!! Με τόσους που έχει "ελληνοποιήσει" ο μπακογιάννης φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα το δούμε κι εδώ...

    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΝΕΟ-ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΤΟ ``ΑΡΝΗΤΗΣ'' ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΕΓΩ ΛΕΩ ``ΠΟΛΕΜΙΟΣ''...
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ. [ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ].
    ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΙΑ. ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΙΜΙΔΙΑ, ΖΟΜΠΙ, ``G-IDIA''.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΘΕΜΙΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-Η ΒΟΥΡΤΣΑ.
    [ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ; ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ;]
    www.google.com/search?client=opera&q=θεμις+Ανδρεαδης+τραγουδι+βουρτσα&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστυνόμος Μπέεεκας21 Νοεμβρίου, 2021 22:14

      Αρνητής: Άλλος ένας ηλίθιος νεοταξικός νεολογισμός. Σέ όσους εκφράζονται έτσι τούς λέω ότι δέν ξέρω τι σημαίνει και ότι πρόκειται γιά φίφες νεοταξικές ρόζ τό φι με πι.

      Διαγραφή
  4. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ,
    Η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΞΑΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΛΟΦΟΝΩΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΜΠΟΛΙ;
    ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΑΒΑ.
    ΑΥΤΟΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. [ΒΙΝΤΕΟ] Οι τραυματισμοί του COVID Jab αναγκάζουν διάσημο χειρουργό να συνταξιοδοτηθεί, 5.000 ασθενείς, 800 χειρουργικές επεμβάσεις το χρόνο… Έφυγαν
    .
    «Αναγνώρισαν την υποβολή μου στο VAERS, αλλά δήλωσαν ότι η αντίδρασή μου κατηγοριοποιήθηκε ως «μη σοβαρή», καθώς δεν είχα νοσηλευτεί και δεν είχα πεθάνει».
    .
    Στην προσπάθειά τους να αναγκάσουν τους πάντες να πάρουν το τρύπημα, τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν απεγνωσμένα να θάψουν οποιεσδήποτε ιστορίες σχετικά με τις επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν από τη λήψη του πυροβολισμού. Γι' αυτό μάλλον δεν έχετε ακούσει ποτέ για το τι συνέβη στον Δρ Joel Wallskog.

    Ο Δρ Wallskog είναι ένας διάσημος ορθοπεδικός χειρουργός από το Ουισκόνσιν που είδε 5.000 ασθενείς και έκανε 800 χειρουργικές επεμβάσεις ετησίως προτού λάβει τη δόση του εμβολίου Moderna COVID-19. Αφού έκανε το τρύπημα, ο Δρ Wallskog διαγνώστηκε με εγκάρσια μυελίτιδα, η οποία επηρεάζει τον νωτιαίο μυελό και τον έχει κάνει να δυσκολεύεται ακόμη και να περπατήσει.




    https://www.redvoicemedia.com/2021/11/video-covid-jab-injuries-force-renowned-surgeon-to-retire-5000-patients-800-surgeries-a-year-gone/



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βενιζέλος: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ» – Η μία «ΒΟΜΒΑ» έπεφτε μετά την άλλη στο συνέδριο “Η Ελλάδα Μετά V”, vid

    ΒΕΝΙΖΕΛΕ ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ " Λ "

    Τα είπαν σχεδόν όλα - Ο όρος «συνωμοσιολογία» σταματά να υπάρχει και πλέον ονομάζεται «ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ»!!! Ο άνθρωπος συμπληρωματικός της τεχνολογίας και όχι η τεχνολογία συμπληρωματική του ανθρώπου!!!

    Μεταξύ των άλλων, οι διεθνιστές ζητούν να υπογραφεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο (στο πλαίσιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης, (ΕΔΩ).

    Μόνο που στην Ελλάδα, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ από τον πρώην ΥΠΕΞ και τέως επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο πως αυτό το συμβόλαιο δεν θα το υπογράψουν μόνοι τους οι άνθρωποι, οι οποίοι θα πρέπει να μετατραπούν, προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν στην νέα κανονικότητα, όπως την αποκαλούν.

    Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ άλλων στο ετήσιο συνέδριό του με γενικό θέμα “Η Ελλάδα Μετά V”. Το πέμπτο κατά σειρά συνέδριο “Η Ελλάδα Μετά V” θα διεξαχθεί στις 11-12 Οκτωβρίου 2021 με κεντρικό θέμα το ερώτημα: Από την κρίση στην κανονικότητα ή η κρίση ως κανονικότητα;

    Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ, Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT μίλησαν και είπαν πολλά, τα οποία φυσικά δεν είναι δικά τους, άλλα των διεθνιστών του Great Reset.


    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/venizelos-den-eimaste-pia-monoi-mas/





    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βίντεο που απαγόρευσε το YouTube: Άλλαξαν τον ορισμό του εμβολίου, για να καλύπτει τα πειραματικά, γενετικά σκευάσματα https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/11/youtube.html
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ‘What the f*ck are you doing?’ Russian swimming champ furious as coach detained in airport mask row (VIDEO)
    https://www.rt.com/sport/541180-russian-swimming-coach-mask-row-airport/
    Συνέλαβαν προπονητή πρωταθλήτριας κολύμβησης στο αεροδρόμιο επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα! Χειροπέδες πισθάγκωνα!!!
    Η πλάκα ήταν ότι οι 2 αστυνομικοί που συνέλαβαν τον προπονητή της κολυμβήτριας είχαν την μάσκα κατεβασμένη από την μύτη..
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή