Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ: "Καίμε τα σκουπίδια" Καταστράφηκαν τα Biolabs? - Το βαθύ κράτος σε φυγή?


 

Ακολουθούν ορισμένες αναπόδεικτες (αβάσιμες) αναφορές για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με χρονολογική σειρά:

Real Raw News : 

25. Φεβρουάριος 2022: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διατηρεί συχνές επαφές με τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς οι Ρώσοι στρατιώτες, τα αεροπλάνα και τα πολεμικά πλοία συνεχίζουν να βομβαρδίζουν την ανατολική Ουκρανία, με στόχο όχι πολίτες αλλά εργαστήρια βιολογικών όπλων που χρηματοδοτούνται από τη Δύση και κάνουν ζικ-ζακ στο τοπίο σαν παιδικό παζλ, δήλωσε πηγή στη Real Raw News.

Η πηγή μας τόνισε ότι ανέφερε μόνο όσα είπε ο Πούτιν στον Τραμπ- δεν επιβεβαίωνε την ακρίβεια των δηλώσεων του Πούτιν και ο Τραμπ, όπως είπε, δεν είχε ακόμη επαληθεύσει ανεξάρτητα τους ισχυρισμούς του Πούτιν.

Ο Τραμπ φέρεται να δέχτηκε ένα τρίτο τηλεφώνημα από τον Πούτιν την Πέμπτη και να έμαθε ότι ο ρωσικός στρατός είχε εξαφανίσει 13 εγκαταστάσεις βιολογικών όπλων σε όλη την Ουκρανία. Ορισμένα ήταν υπόγεια και χτυπήθηκαν αρκετές φορές για να εξασφαλιστεί η καταστροφή τους.

Ο Πούτιν ισχυρίστηκε ότι η Δύση -το αμερικανικό NIH (εθνικό ινστιτούτο υγείας), το γαλλικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικής Έρευνας και το γερμανικό Κέντρο Έρευνας Λοιμώξεων- είχε διοχετεύσει δισεκατομμύρια δολάρια στα εργαστήρια με το πρόσχημα ερευνητικών κονδυλίων. Ισχυρίστηκε ότι διαθέτει στοιχεία που θα δημοσιοποιήσει τελικά "όταν ο κόσμος είναι έτοιμος να τα ακούσει".

Σύμφωνα με τον Πούτιν, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Selenskyj γνώριζε για τα εργαστήρια και έλαβε δωροδοκίες για να τα αφήσει να λειτουργήσουν κρυφά και χωρίς επίσημη εποπτεία.

"Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι είχε ήδη δώσει πολλές προειδοποιήσεις στον Zelenskyy  τον Φεβρουάριο του 2020 να διαλύσει τα εργαστήρια και προειδοποίησε ότι θα το έκανε ο ίδιος αν ο Ζελένσκι δεν συμμορφωνόταν. Παραδέχθηκε μικρές παράπλευρες απώλειες, αλλά είπε στον Τραμπ ότι ο Ζελένσκι  έφταιγε ο ίδιος που έθεσε σε κίνδυνο τον λαό της Ουκρανίας", δήλωσε η πηγή μας.

Ο Πούτιν αναφέρθηκε επίσης στο Ισραήλ. Είπε ότι το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας και η MOSSAD λειτουργούσαν βιολογικό εργαστήριο στο νησί Snake (Φιδονήσι), μια χερσαία έκταση που ανήκει στην Ουκρανία και βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα κοντά στο Δέλτα του Δούναβη, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην οριοθέτηση των ουκρανικών χωρικών υδάτων.

Την Πέμπτη, ένα ρωσικό καταδρομικό κλάσης Slava πλησίασε το νησί Snake και προειδοποίησε τους κατοίκους να παραδοθούν αμέσως ή να δεχθούν πυρά.

Είμαστε ρωσικό πολεμικό πλοίο και σας προτείνουμε να καταθέσετε τα όπλα σας για να αποφύγετε την αιματοχυσία και τους αδικαιολόγητους θανάτους. Στη χειρότερη περίπτωση, θα δεχτείτε βομβιστική επίθεση", προειδοποίησε ο Ρώσος επί πέντε λεπτά. Οι επιβαίνοντες απάντησαν: "F* you, Russian warship"

Το καταδρομικό Slava άνοιξε πυρ, πλήττοντας και καταστρέφοντας τις κατασκευές του νησιού, μέχρι που μετά την επίθεση έμειναν μόνο σκόνη και ερείπια. Δεν υπήρξαν επιζώντες.

σχετικό το δημοσίευμα

25-2-22

https://www.defencenet.gr/asfaleia/diethnis-asfaleia/916468_binteo-i-katalipsi-toy-snake-island-apo-toys-rosoys-me-thea-tin

Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι το βιολογικό εργαστήριο του Snake Island συμμετείχε στην έρευνα για ένα βιολογικό όπλο αερομεταφερόμενης λύσσας (weaponized species of airborne rabies) που, αν είχε τεθεί σε μορφή αερολύματος, θα μπορούσε να καταστρέψει τη Γη με ποσοστό θνησιμότητας σχεδόν 100%.

"Διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι είχε λάβει προφυλάξεις για να διασφαλίσει ότι όλοι οι παθογόνοι μικροοργανισμοί χτυπήθηκαν σκληρά και αρκετά αποτελεσματικά ώστε να αδρανοποιηθούν.

Δεν θα έλεγε αν χρησιμοποίησε  θερμοβαρικά πυρομαχικά, αλλά αυτό φαίνεται πιθανό ενδεχόμενο", δήλωσε η πηγή μας.

"Μην κάνετε κανένα λάθος Πρόεδρε Τραμπ, δεν χτυπάμε πόλεις. Αν το κάναμε, περισσότερα από ένα κτίρια στο Κίεβο θα χτυπιόντουσαν και δεν θα υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, τίποτα. Καίμε τα σκουπίδια", φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

24. Φεβρουάριος 2022:

Πούτιν προς Τραμπ: "Τα ΜΜΕ σας λένε ψέματα! Δεν πρόκειται για εισβολή"

Λίγα λεπτά προτού οι ρωσικοί πύραυλοι κρουζ πλήξουν στόχους στην ανατολική Ουκρανία, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε επείγον τηλεφώνημα στον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι ο στρατός του είχε εξαπολύσει μια "ελεγχόμενη επίθεση" σε "τρομοκρατικούς" στόχους στην Ουκρανία, δήλωσε πηγή του Mar-a-Lago  υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας.

Ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Σελένσκι και η Δύση θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να παρουσιάσουν την "εξειδικευμένη στρατιωτική του δράση" ως μια ιμπεριαλιστική εισβολή πλήρους κλίμακας.

Φέρεται να είπε ότι οι στόχοι του Τραμπ ήταν "τρομοκρατικές" εγκαταστάσεις βιολογικών όπλων, συμπεριλαμβανομένου ενός χρηματοδοτούμενου από το Ισραήλ βιοεργαστηρίου στην ανατολική Ουκρανία, το οποίο ερευνούσε πώς να δημιουργήσει και να θέσει ως βιολογικό όπλο την "αερομεταφερόμενη λύσσα".

"Ο Πούτιν μίλησε ξανά με τον Τραμπ το πρωί της Πέμπτης", δήλωσε η πηγή μας.

"Τα μέσα ενημέρωσης λένε ψέματα. Δεν πρόκειται για εισβολή", φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

Οι θεατρινισμοί της Δύσης, είπε ο Πούτιν, μπορούν εύκολα να αποδειχθούν. Είπε ότι δεν υπάρχουν οπτικά επαληθεύσιμες αποδείξεις για "μαζικές εκρήξεις" σε όλη την Ουκρανία ή για μαζικές αμφίβιες αποβάσεις στην Οδησσό ή τη Μαριούπολη.

Υπάρχουν τουλάχιστον κάποια στοιχεία που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς του Πούτιν.

Ένας παρουσιαστής του Fox News, φορώντας κράνος και αλεξίσφαιρο γιλέκο, βρισκόταν στο Κίεβο και έδινε ζωντανή ενημέρωση. Ξαφνικά φάνηκε να σοκάρεται όταν άκουσε και είδε αυτό που αποκάλεσε "τεράστια έκρηξη" κάπου στο Κίεβο. Ωστόσο, οι θεατές δεν άκουσαν ούτε είδαν καμία έκρηξη. Ο εικονολήπτης δεν απομακρύνθηκε ποτέ από τον ανταποκριτή.

"Όλα είναι εξαπάτηση, Πρόεδρε Τραμπ. Εσείς έχετε το δικό σας Deep State, εγώ πρέπει να πολεμήσω το δικό μου", είπε ο Πούτιν στον Τραμπ. 

Σε αυτό το σημείο, η Real Raw News δεν ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν λέει την πλήρη αλήθεια ή όχι. Η προπαγάνδα αφθονεί στα πρώτα στάδια μιας σύγκρουσης.

16. Φεβρουάριος 2022:

Αν ο Μπάιντεν είναι πραγματικά πρόεδρος, γιατί ο Πούτιν τηλεφωνεί στον Τραμπ

Η εγκληματική κυβέρνηση Μπάιντεν και οι συνεργαζόμενες μυστικές υπηρεσίες της έχουν περάσει τους τελευταίους μήνες τροφοδοτώντας την αφήγηση ότι επίκειται ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, παρά τις διαβεβαιώσεις του Πούτιν, αληθινές ή όχι, για το αντίθετο.

Είτε ο Μπάιντεν είτε ο σωσίας του ισχυρίστηκαν δύο φορές ότι προειδοποίησαν τον Πούτιν για τις συνέπειες μιας εισβολής στον νότιο γείτονά του, δηλαδή για τις οικονομικές κυρώσεις. Αλλά κάποιος λέει ψέματα. Το Real Raw News αποκάλυψε στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο Πούτιν αρνήθηκε τα τηλεφωνήματα του Μπάιντεν επειδή δεν αναγνωρίζει τον Μπάιντεν ως νόμιμο ηγέτη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Πούτιν όχι μόνο αρνήθηκε τα τηλεφωνήματα του Μπάιντεν, αλλά απευθύνθηκε και στον κύριο αντίπαλο της κυβέρνησης, τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος παρακολουθεί ενεργά την κρίση Ρωσίας-Ουκρανίας από το κέντρο διοίκησης στη Φλόριντα, δήλωσε πηγή του Μαρ-α-Λάγκο στη Real Raw News.

"Έχουν μιλήσει τρεις φορές τις τελευταίες 30 ημέρες, με τον Πούτιν να ξεκινά κάθε κλήση", δήλωσε η πηγή μας.

Ο Τραμπ και ο Πούτιν έχουν διατηρήσει μια φιλική αλλά προσεκτική σχέση, πρόσθεσε.

Δεν θα μιλήσω σε ψευτοηγέτες, αλλά θα μιλήσω σε εσάς", φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

Ο Πούτιν ήθελε τη γνώμη του Τραμπ σχετικά με τις αξιόπιστες, όπως τις χαρακτήρισε, αποδείξεις ότι το "εγκληματικό καθεστώς" του Μπάιντεν συνωμότησε με Ρώσους αυτονομιστές για να στήσει μια ψεύτικη σημαία στην Ουκρανία και να κατηγορήσει τη Ρωσία για τις ζημιές που προκλήθηκαν και τις απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Είπε ότι η FSB, η διάδοχος της KGB, είχε αποκτήσει από τρίτους κασέτες στις οποίες ο  Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ  Anthony Blinken και ο υπουργός΄Αμυνας Lloyd Austin συζήτησε τα πάντα, από την διεξαγωγή κυβερνοπολέμου μέχρι την πυροδότηση βόμβας στο κέντρο του Κιέβου.

Όταν ο Τραμπ ζήτησε αντίγραφα αυτών των κασετών, ο Πούτιν αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να μοιραστεί τις κασέτες αυτή τη στιγμή χωρίς να γνωρίζει τις προθέσεις του Τραμπ.

"Αν αυτές οι κασέτες υπάρχουν και είναι πραγματικά γνήσιες, τότε έχουμε κερδίσει πολλά. Αλλά τις χρειάζομαι πάρα πολύ.

Πρέπει να τα επικυρώσω", είπε ο Τραμπ στον Πούτιν.

"Ο Τραμπ θα ήθελε να πιστέψει τον Πούτιν, αλλά γνωρίζει ότι μπορεί εύκολα να μπλοφάρει. Ο Πούτιν κάνει αυτό που τον συμφέρει και δεν είναι υπεράνω υπεκφυγών (της υπονόμευσης). Είναι πρώην KGB. Έτσι άλλαξε τακτική- ήθελε να μάθει τη διάθεση του αμερικανικού στρατού", δήλωσε η πηγή μας.

"Πρόεδρε Τραμπ, καταλαβαίνω ότι ένα σημαντικό μέρος του αμερικανικού στρατού είναι πιστό σε εσάς, αλλά πολλοί εξακολουθούν να υποστηρίζουν αυτόν τον άνθρωπο Τζόζεφ Μπάιντεν. Δεν μου είναι σαφές πώς θα εξελιχθεί αυτό, ας πούμε, αν ο Μπάιντεν διατάξει πολεμικά στρατεύματα να επέμβουν", δήλωσε ο Πούτιν.

"Πρόεδρε Πούτιν, δεν θα το συζητήσω αυτό μαζί σας. Αλλά θα σας πω κάτι: αν και μόνο αν έχω πραγματικές αποδείξεις για μια ψεύτικη σημαία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι' αυτό. Ο στρατός μας δεν θα πάει σε παράνομο πόλεμο με τη χώρα σας.

Αλλά αυτή τη στιγμή έχετε 150.000 στρατιώτες και τανκς, έναν τεράστιο αριθμό, έναν αριθμό που δεν νομίζω ότι έχετε ξανακάνει ποτέ στα σύνορά σας, και αυτό είναι δικαίωμά σας, αλλά κάνει τους ανθρώπους που σας παρακολουθούν να γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει", δήλωσε ο Τραμπ.

Ο Πούτιν επέμεινε ότι η αύξηση των στρατευμάτων ήταν προληπτική σε περίπτωση που ένα γεγονός με ψευδή σημαία τον ανάγκαζε να κάνει κάτι τέτοιο και υποσχέθηκε στον Τραμπ ότι η Ρωσία λαμβάνει όλα τα δυνατά μέτρα για να αποφύγει μια περιφερειακή σύγκρουση.

"Αν φτάσουμε σε πόλεμο, η ιστορία δεν θα δει τη Ρωσία ως τον επιτιθέμενο", πρόσθεσε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με την πηγή μας, το δεύτερο και το τρίτο τηλεφώνημα ήταν παρόμοια, με τον Πούτιν να απορρίπτει τα σχέδια εισβολής και τον Τραμπ να απαιτεί πειστικές αποδείξεις για μια προγραμματισμένη επίθεση με ψεύτικη σημαία.

-----------------------

Να θυμάστε ότι η Real Raw News έχει αναφέρει κάποια πράγματα τους τελευταίους μήνες χωρίς να τα έχει επαληθεύσει μια δεύτερη και τρίτη πηγή, οπότε οι παραπάνω δηλώσεις θα πρέπει να ληφθούν υπόψη με επιφύλαξη!

Η ιστοσελίδα RRN  (Real Raw News) γράφει για τον εαυτό της:  Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζονται για ενημερωτικούς, εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς. Αυτός ο ιστότοπος περιέχει χιούμορ, παρωδία και σάτιρα. Έχουμε συμπεριλάβει αυτή τη δήλωση αποποίησης ευθύνης στις νομικές συμβουλές για την προστασία μας.]

Μπορεί να είναι μέρος του PsyOp,  "θα σας σώσουμε", ο Τραμπ και ο Πούτιν είναι οι προαιρετικοί σωτήρες, αλλά και οι δύο είναι μορφές (προσωπικότητες)  του Deep State (Βαθέος Κράτους). Αυτό δεν ακούγεται και δεν διαβάζεται εύκολα στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, αλλά οι αποδείξεις πληθαίνουν... 

σχετικές αναρτήσεις:

(Οι τύποι των Rothschild; Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Κλάους Σβάμπ γνωρίζονται μεταξύ τους εδώ και πολύ καιρό) 

ή (Γιατί ο Τραμπ, ο SHAEF και οι συνεργάτες του δεν έχουν απελευθερώσει τον κόσμο μέχρι σήμερα!)

Η πανδημία ακυρώνεται και αμέσως μετά συνεχίζεται με έναν πόλεμο... το ένα πρόγραμμα φόβου αντικαθίσταται από το επόμενο.

[Ακολουθεί μια επιλογή των ειδήσεων από τη RealRawNews:  .......]

=============================

Ο Σάιμον Παρκς, ειδικός (insider) των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών στην Ουκρανία, εκτιμά:

"Όπως... έχει γίνει γνωστό, η Ρωσία.... επιτέθηκε. Στρατόπεδα και εγκαταστάσεις στρατιωτικών και μαφιόζων (Military and mafia camps and bases) στην Ουκρανία χτυπήθηκαν με πυραύλους κρουζ και αεροπορικές επιδρομές. Η προηγμένη ρωσική τεχνολογία εξουδετέρωσε τα ουκρανικά ραντάρ και τις επικοινωνίες μέσα σε 20 λεπτά. Η ουκρανική πολεμική αεροπορία δεν υφίσταται πλέον ως λειτουργική ένοπλη δύναμη. 

Οι πολιτικοί ηγέτες του κόσμου είναι έκπληκτοι από την ταχύτητα της κατάρρευσης της Ουκρανίας, ενώ οι στρατιωτικοί ηγέτες του κόσμου λένε "σας το είχα πει".

Με αυτό το πρόσχημα, το Deep State (Βαθύ Κράτος) βρίσκεται σε φυγή, καθώς η επικράτειά του συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια τους

https://www.pravda-tv.com/2022/02/putin-sagte-zu-trump-wir-verbrennen-den-muell-biolabore-zerstoert-tiefe-staat-auf-der-flucht/

=========

σχετικό δημοσίευμα
Ο Τραμπ, ως πρώην ανώτατος διοικητής των ΗΠΑ, είπε ότι τέτοια τροπή των γεγονότων δεν θα είχε συμβεί ποτέ αν εξακολουθούσε να ασκεί τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.

23-2-22

https://de.rt.com/international/132249-donald-trump-wurdigt-putin/

#Trump #Ukraine #Putin #Russland

https://twitter.com/Kamera_D/status/1496431427134627841?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1496431427134627841%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fde.rt.com%2Finternational%2F132249-donald-trump-wurdigt-putin%2F

 

hellenicrevenge.blogspot.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 σχόλια:

  1. https://www.triklopodia.gr/%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae-360-%ce%bc%ce%bf%ce%b9%cf%81%cf%8e%ce%bd-%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%ce%b7-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5/
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή φίλη ΔΠ,

      είπα και στην Σούλα, ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ, κάποια πράγματα· διάβασέ τα.

      Δεν υπαινίσσομαι βέβαια, ότι είναι όλη η είδηση μούφα, κατασκευασμένη για να αποβλακωθεί ακόμα περισσότερο το ελληνικό πόπολο και να δικαιωθεί η κούλα.
      Την είδηση την πήραν όλοι από το πρακτορείο Ρόιτερς, και μάλιστα την απέδωσε με το ίδιο σκεπτικό που εξήγησα και στη Σούλα.
      Όσο για την επίμαχη φράση.. να τί ακριβώς έγραψε το Ρόιτερς:

      "Ο Τραμπ εξέφρασε ενσυναίσθηση για τους Ουκρανούς και αυτή τη φορά επαίνεσε τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, χαρακτηρίζοντάς τον "γενναίο" ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ".

      "ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ".......ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΌ 'ΣΚΑΣΕ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΠ, ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY KAI ΒΓΑΛΕ ΕΣΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΕΛΕΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ.
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΖΕΛΕΣ.
      ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΟΥΝ.

      ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
      Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky δήλωσε την Παρασκευή ότι είναι έτοιμος να καθίσει για συνομιλίες με τη Ρωσία προκειμένου να τερματιστούν οι εχθροπραξίες μεταξύ των χωρών. Την ίδια μέρα, ο Πεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους ότι η Μόσχα ήταν έτοιμη να πραγματοποιήσει συνομιλίες στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι η ουκρανική πλευρά προσφέρθηκε πρώτα να μεταφέρει τη συνάντηση στη Βαρσοβία της Πολωνίας και μετά σταμάτησε να απαντά.

      ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
      Η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζεται αφού η ηγεσία της χώρας αρνήθηκε να διαπραγματευτεί, δήλωσε το Σάββατο ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

      Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε προηγουμένως τα ρωσικά στρατεύματα να σταματήσουν την προέλασή τους την Παρασκευή, εν αναμονή απάντησης από το Κίεβο, είπε η Μόσχα. Πρόσθεσε ότι η επίθεση συνεχίστηκε το Σάββατο.

      Ο Alexey Arestovich, σύμβουλος στο γραφείο του Zelensky, επιβεβαίωσε στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ότι το Κίεβο αρνήθηκε τις συνομιλίες με τη Ρωσία, επικαλούμενος τους «όρους» που πρότεινε η Μόσχα μέσω ενδιάμεσων. «Ήταν μια προσπάθεια να μας αναγκάσουν σε συνθηκολόγηση» , είπε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

      Ο Alexey Arestovich, σύμβουλος στο γραφείο του Zelensky, επιβεβαίωσε στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ότι το Κίεβο έχει αρνηθεί τις συνομιλίες με τη Ρωσία, κατηγορώντας τους «όρους» που πρότεινε η Μόσχα μέσω ενδιάμεσων. «Ήταν μια προσπάθεια να μας αναγκάσουν σε συνθηκολόγηση» , είπε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

      Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα, ένας άλλος αξιωματούχος στο γραφείο του Ζελένσκι, ο Μιχαήλ Ποντόλιακ, είπε στο ρωσικό δίκτυο RBC ότι το Κίεβο δεν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις.

      «Αναμφίβολα, η Ουκρανία δεν αρνήθηκε να διαπραγματευτεί» , είπε, υπογραμμίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν γίνει ακόμη. «Η Ουκρανία και ο Πρόεδρος Ζελένσκι απορρίπτουν κατηγορηματικά κάθε απαράδεκτο ή τελεσίγραφο όρο της ρωσικής πλευράς».

      Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky δήλωσε την Παρασκευή ότι είναι έτοιμος να καθίσει για συνομιλίες με τη Ρωσία προκειμένου να τερματιστούν οι εχθροπραξίες μεταξύ των χωρών. Την ίδια μέρα, ο Πεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους ότι η Μόσχα ήταν έτοιμη να πραγματοποιήσει συνομιλίες στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι η ουκρανική πλευρά προσφέρθηκε πρώτα να μεταφέρει τη συνάντηση στη Βαρσοβία της Πολωνίας και μετά σταμάτησε να απαντά.

      Η Ρωσία ξεκίνησε τη στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Ανακοινώνοντας την κίνηση, ο Πούτιν παρουσίασε μια μακρά λίστα παραπόνων σχετικά με την κατάσταση των ρωσο-ουκρανικών σχέσεων, οι οποίες κατέβηκαν μετά το πραξικόπημα του 2014 στο Κίεβο. Ο Ρώσος ηγέτης είπε ότι η Μόσχα στοχεύει να υπερασπιστεί τις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, καθώς και να πραγματοποιήσει «αποστρατιωτικοποίηση και αποναζοποίηση» της Ουκρανίας.

      Ο Πούτιν είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η Ουκρανία δεν πρέπει ποτέ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, του οποίου η στρατιωτική υποδομή θεωρεί απειλή.

      Υπήρξαν αναφορές για βομβαρδισμούς και πυροβολισμούς στο Κίεβο και αλλού στην Ουκρανία το πρωί του Σαββάτου. Και οι δύο πλευρές έχουν κατηγορήσει η μία την άλλη για δολοφονίες αμάχων.

      Διαγραφή
    3. Ουδέποτε πίστεψα ότι ο πως τον λεν ο εβραίος κωμικός είναι γενναίος... το λινκ το έβαλα για τον Τραμπ και δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι διπλωματική θέση... θα δούμε...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  2. αγαπιτσα το ''γενναιος'' το ειδα στο el.gr...οχι οτι το πιστεψα...αλλα μπερδευτηκα..με τοση προπαγανδα δεν ξερεις που ειναι η αληθεια και που το ψεμα..κι εγω εχω μαθει να βλεπω και μετα να πιστευω...εγω εκεινο που θελω[το ειπε και κοιος αλλος] ειναι ο Πουτιν να βομβαρδισει στην χωρα μας στρατηγικα σημεια...1.ΚΥΝΑΙΔΟΠΑΙΔΟΛΑΓΝΑ ΒΟΥΛΗ.,[ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΒΑΛΑ ΜΕΣΑ]2.ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,3.ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ,4.ΤΡΑΠΕΖΕΣ μπορει;;;;καλημερουδια, απο την βροχερη Κορινθο.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ THN ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ISIS ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Λιακο μου συγγνωμη εχεις δικιο...τι να πρωτοθυμηθω ...ασε που ο κοπανος στελνει λεει οπλισμο,και 600.000 μασκες για τον κοροιδοιο [ολο το χρονο ΜΑΛΑΚΑΣ]...το μονο που μενει ''''σαν καλος πατριωτης'''να στειλει τον υιον του τον ''πορφυρογεννητον,τον ανηψιο του σαβουρογαμη και ολο τον '''ανδρικο'''[λεμε τωρα] συρφετο του σογιου του να πολεμησουν με κατεβασμενα παντελονια....Σουλα

      Διαγραφή
  3. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει τις ειδήσεις που κυκλοφορούν ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. Οι περισσότερες αποτελούν κομμάτι ψυχολογικών επιχειρήσεων και έχουν σκοπό ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. Εγώ ΔΕΝ τις διαβάζω ούτε απο τα ειδησιογραφικά sites και blogs που συνήθως εμπιστεύομαι.

    Ηρεμία, αφοβία, πίστη στο σχέδιο και Υπομονή.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Ο Διόδοτος ΔΕΝ είναι ειδησιογραφικό blog και δεν το αφορά η ΜΗ εμπιστοσύνη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/02/oi-pagkosmiopoiites-xreiazontai-mia-nea-krisi-ton--polemo-stin-oukrania.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εβραιο-Κρητικος Εφιαλτης «Θα στειλω Εληνες φανταρους με φερετζεδες, εμβολιασμενους με τα εβραηκα εμβολια του μπατζανακη μου του Μπουρλα, να νικησουν τους Ρωσους. Ντροπη στους Ρωσους φανταρους που δεν φορανε φερετζεδες. Θα μας κολησουν κοροηδο-ιο κε θα παμε χαμενοι. Μετα πιος θα φαει τις μιζες που κονομησα?»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πατρο-Κοσμας «Οταν ο πολεμος πιασει απο κατω, λιγα θα παθετε (Ιρακ, Συρια κλπ). Οταν πιασει απο πανω, την εχετε βαμενη» //
    ΠΟΥΤΙΝ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΙΑΤΡΙΚΗΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟ-ΙΟ. ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ //
    Τωρα οι πορνο-φυλαδες κε τα βοθρο-καναλα βρηκαν αλη τρομοκρατια για τους σκλαβους //
    ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥΤΙΝ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑΞΕ ΜΑΣ ΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥΣ //
    ΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΓΔΑΡΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΕ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://katohika.gr/diethni/h-posia-ekleise-ton-enaepio-choro-tis-gia-tis-aeroporikes-etaireies-tis-ee/
    Μην τους περιμένετε το καλοκαίρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://katohika.gr/diethni/moscha-gia-apostoli-ellinikon-oplon-pou-tha-skotosoun-rosous-kai-rosofonous-tha-epistrafei-stin-ellada-i-kinisi-tis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή