Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Δαιμονοποιείται η αυτοκινητοπομπή της Ελευθερίας - Γιορτάζονται οι χρωματιστές επαναστάσεις της CIA (off-guardian.org)

του Gavin O’Reilly *

Σχόλιο Διόδοτου: Αρθράρα! Πόλεμος κατά του Freedom Convoy - Great Reset - Καζακστάν - Ουκρανικό - Λευκορωσία - Covid..... κρίκοι στην ίδια σατανική αλυσίδα. Παράλληλα.. Με δολοφόνους και εξτρεμιστικά στοιχεία προωθούν οι νεοταξίτες τα γεωπολιτικά και ενεργειακά σχέδιά τους για επικράτηση.


Από τις 22 Ιανουαρίου, παρά το γεγονός ότι δεν έλαβαν καμία απολύτως κάλυψη από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, χιλιάδες Καναδοί οδηγοί φορτηγών και οι υποστηρικτές τους ξεκίνησαν ένα Freedom Convoy σε όλη τη δεύτερη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου.

Μια μαζική διαμαρτυρία ως απάντηση στην απόφαση της καναδικής κυβέρνησης να διευρύνει τα ήδη αυταρχικά μέτρα Covid, επιβάλλοντας στους οδηγούς φορτηγών που εισέρχονται εκ νέου στον Καναδά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το μεγαλύτερο χερσαίο σύνορο του κόσμου και ζωτικό στοιχείο της καναδικής οικονομίας, να είναι πλήρως εμβολιασμένοι - τα διαβατήρια εμβολιασμού αποτελούν ένα βασικό βήμα προς το σύστημα ψηφιακής ταυτότητας, όπως προβλέπεται από την ιδέα του Κλάους Σβαμπ για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ να έχει προηγουμένως αναδείξει τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό ως έναν από τους "νέους παγκόσμιους ηγέτες" του ομίλου κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου το 2017.

Ωστόσο, με τη σύγκλιση του Freedom Convoy στην καναδική πρωτεύουσα Οττάβα το Σάββατο, η εβδομαδιαία σιωπή των μέσων ενημέρωσης για τη διαμαρτυρία εξαφανίστηκε για να αντικατασταθεί γρήγορα από την ευρεία καταδίκη της από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, με τη χρήση πιθανών προβοκατόρων να οδηγεί στη διαμαρτυρία να κατακεραυνώνεται ευρέως, στο ίδιο μήκος κύματος, ως "ακροδεξιά" και "φασιστική" από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Φαίνεται ότι η ειρωνεία του γεγονότος ότι το Convoy είναι ενάντια στην ίδια τη φασιστική ιδέα της συγχώνευσης της κρατικής και εταιρικής εξουσίας μέσω της χρήσης εντολών εμβολίων έχει χαθεί.

Ωστόσο, αυτή η καταδίκη από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης μιας γνήσιας διαμαρτυρίας της εργατικής τάξης ενάντια σε δημόσιους υπαλλήλους που εργάζονται για λογαριασμό των εταιρικών συμφερόντων έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πρόσφατη αντίδρασή τους στις επιχειρήσεις αλλαγής καθεστώτος που σχεδίασε η CIA, οι οποίες μεταμφιέστηκαν σε "διαμαρτυρίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα" και στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν γνήσιοι εξτρεμιστές, λαμβάνοντας την πλήρη υποστήριξη των εταιρικών μέσων ενημέρωσης.

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν από την αναχώρηση του Freedom Convoy για το αρχικό του ταξίδι, οι διαμαρτυρίες κατά της αύξησης των τιμών των καυσίμων στο Καζακστάν κλιμακώθηκαν γρήγορα σε ακραία βία, με αποτέλεσμα το θάνατο 18 μελών των υπηρεσιών ασφαλείας του Καζακστάν σε διάστημα τεσσάρων ημερών, εκ των οποίων δύο αποκεφαλίστηκαν.

Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη της υπό την ηγεσία της Μόσχας CSTO (Οργανισμός του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας) στο κράτος της κεντρικής Ασίας, κατόπιν αιτήματος του Νουρ-Σουλτάν, προκειμένου να καταστείλει αυτό που ήταν μια σαφής απόπειρα έγχρωμης επανάστασης σύμφωνα με ένα πολιτικό έγγραφο του Μαΐου 2020 που δημοσιεύθηκε από τη νεοσυντηρητική δεξαμενή σκέψης RAND Corporation - το οποίο περιέγραφε την αλλαγή καθεστώτος στο Καζακστάν ως μέσο για την αποσταθεροποίηση της γειτονικής Ρωσίας με τη σειρά της.

Αυτή η απόπειρα αλλαγής καθεστώτος στο Καζακστάν, η οποία αντιμετωπίστηκε από την CSTO σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και η οποία στη συνέχεια αποσύρθηκε από το Καζακστάν στη συνέχεια, ήρθε εν μέσω μιας περιόδου αυξημένων εντάσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης, με τη Μόσχα να κατηγορείται ότι σχεδιάζει μια "επικείμενη" εισβολή στη γειτονική Ουκρανία από τα τέλη Νοεμβρίου.

Το ίδιο το Κίεβο υπέστη το 2014 την έγχρωμη επανάσταση του Euromaidan, που εξαπολύθηκε από τη CIA και την MI6 ως απάντηση στην απόφαση του τότε προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς τον Νοέμβριο του 2013 να αναστείλει μια εμπορική συμφωνία με την ΕΕ υπέρ της επιδίωξης στενότερων δεσμών με το Κρεμλίνο, και όπως και η απόπειρα έγχρωμης επανάστασης στο Καζακστάν, περιλάμβανε επίσης τη χρήση εξτρεμιστικών στοιχείων, όπως το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ, το οποίο θα συνέχιζε να διεξάγει πόλεμο κατά των φιλορωσικών αποσχισθεισών δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ στα ανατολικά της χώρας.

Έξι χρόνια αργότερα, τον Αύγουστο του 2020, αυτό το σενάριο αλλαγής καθεστώτος θα παιζόταν και πάλι στη μοναδική ευρωπαϊκή σύμμαχο της Ρωσίας, τη Λευκορωσία. Μετά την επανεκλογή του Λευκορώσου προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο, ξεκίνησε από τη Δύση μια προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησής του (που αργότερα επιβεβαιώθηκε ως τέτοια σε μια καταγεγραμμένη συνάντηση Zoom από την αμερικανική ΜΚΟ National Endowment for Democracy (NED)).

Το Μινσκ αποτελούσε επί μακρόν στόχο για το λόμπι της αλλαγής καθεστώτος λόγω της στενής γειτνίασής του με τη Ρωσία, των εθνικοποιημένων κρατικών βιομηχανιών του και, ενδεχομένως, του πιο σημαντικού παράγοντα, της άρνησης του Λουκασένκο να επιβάλει στη χώρα του τα ίδια μέτρα Covid που έχουν τεθεί σε εφαρμογή παγκοσμίως για να βοηθήσουν στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας Great Reset του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Παρά την επακόλουθη βία που προκάλεσαν αυτές οι τρεις επιχειρήσεις αλλαγής καθεστώτος, ωστόσο, όλες έλαβαν ευρεία κάλυψη και υποστήριξη από τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, καθένα από τα οποία παρουσιάστηκε ως διαμαρτυρία για τα ανθρώπινα δικαιώματα που αντιστέκεται στα καταπιεστικά καθεστώτα - σε πλήρη αντίθεση με την κάλυψη της διαμαρτυρίας του καναδικού Freedom Convoy κατά της εταιρικής τάξης που ασκεί ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στη δημόσια ζωή παγκοσμίως.


* Ο Gavin O'Reilly είναι Ιρλανδός Ρεπουμπλικανός ακτιβιστής από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, με έντονο ενδιαφέρον για τις επιπτώσεις του βρετανικού και αμερικανικού ιμπεριαλισμού- ήταν αρθρογράφος της American Herald Tribune από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι την κατάσχεσή της από το FBI το 2021, ενώ το έργο του έχει επίσης δημοσιευτεί στις εφημερίδες The Duran, Al-Masdar, MintPress News, Global Research και SouthFront. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω Twitter και Facebook.

 

Πηγή: off-guardian.org

Μετάφραση: Διόδοτος

 

 

 

16 σχόλια:

  1. 🔴LIVE Ottawa - RAW Footage: Freedom Convoy 2022 Day 10 - Parliament Hill - Sunday February 6

    https://www.youtube.com/watch?v=Sf7RI5YaEjg

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου φίλε, αυτό που παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό δεν είναι τίποτα άλλο από την πτώση της Χαζαρικής Μαφίας. Η αφήγηση του covid καταρρέει, τα εμβόλια καταρρέουν, οι περιορισμοί εξαφανίζονται, η φήμη του Φάουτσι πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα (αν και μεταξύ μας δεν πιστεύω ότι είναι ζωντανός), η αξιοπιστία της Big Pharma πάει κατά διαόλου και έτσι έπρεπε να γίνει (παραιτήθηκε και ο παιδεραστής πρόεδρος του CNN, έχουν παραιτηθεί άλλοι 4), η εμπιστοσύνη στην παραδοσιακή ιατρική έχει πιάσει πάτο, το χρηματιστήριο καταρρέει, 8 βουλευτές/πολιτικοί παραιτήθηκαν απ' το επιτελείο του περουκάκια Τζόνσον μέσα σε μια βδομάδα, το τραπεζικό σύστημα είναι στα χειρότερά του, στην Αφρική έγινε άλλο ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στη Γουινέα-Μπισάου με αρκετούς νεκρούς εκ μέρους των φρουρών του παλατιού (σου θυμίζω ότι είναι το έβδομο μέσα σε ένα χρόνο), ο ειδικός εισαγγελέας Durham συνεχίζει το έργο του στα παρασκήνια, και η ταινία συνεχίζεται. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ.
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ?????????
      Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ??????
      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ.


      ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ
      ΣΕ ΟΛΟΥΣ

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο tsute ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΧΑΟΥΣ.

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ! 🌼

      Διαγραφή
    3. Στην Ελλάδα όμως όλα συνεχίζουν κανονικά, κατασχέσεις, επερχόμενες νέες διαταγές πληρωμών, αυξήσεις, κλπ.

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΗΨΗΣ //
    Με εντολη του ανωτατου δικαστηριου της Νεας Ζηλανδιας (το οποιο δεν ινε διορισμενο οπως γινεται στο Μαλακισταν) εκδοθηκε ενταλμα συληψης για τον υπουργο υγιας της Νεας Ζηλανδιας Μπρετ Παουερ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ, μετα απο ενορκη καταθεση του γενικου ιατρο-δικαστη οτι ο Ρομι Νεηρ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, 12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.
    Εδω κε τη μιση Ελαδα να δολοφονησουν, κανενας δημοκρατης δολοφονος δεν θα παει ουτε μια μερα φυλακη, ενω τα καλοπληρωμενα δικαστικα τσουτσεκια θα ξυνουν το καλαμπαλικι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΦΡΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ' ΑΥΤΙ! 🤣

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
    2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΟΛΟ ΤΟΞΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ TSUTE HΛΙΑ ΚΛΠ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΥΣ ΕΛΕΟΣ!!!
      ΔΠ

      Διαγραφή
  4. Ήδη κάποια πατριωτικά σάιτ γράφουν πως είναι προβοκάτσια το κομβόι για να αρχίσει η στρατοκρατία του παγκόσμιου κράτους. Σίγουρα η συμμετοχή κάποιων προσώπων όπως του νεοταξιτη ελον μασκ βρωμιζει την κινηση, αλλά από την άλλη τι θα κάνουμε θα προσευχόμαστε περιμένοντας να βρέξει μάνα εξ ουρανού? Ούτως η άλλως όποια αντίδραση και να ασκηθεί στο παγκοσμιο σύστημα, είτε είναι καθαρή είτε προβοκάτσια θα κατηγορηθούμε εμείς που είμαστε πατριώτες και αντίθετοι στον εμβολιασμό. Δυστυχώς είναι μπέρδεμα η κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον Τζώννυ μας!
      Boy, θα ξεμπερδευτει πιστεύω σύντομα. Ζούμε μέρες βαρβατων ανατροπών. Γράφεται εκρηκτικό κεφάλαιο Ιστορίας αυτή τη στιγμή. Σχεδόν έχει μπει μπροστά παγκόσμια επανάσταση των λαών, όπως την ευχόμουν σε δικό μου άρθρο δύο χρόνια πριν, πληθαίνουν και οι υποψίες για φυτιλι Γ'ΠΠ

      Οψόμεθα

      Διαγραφή
    2. Δεν αντιδράει ο κόσμος,... είναι σανοφάγοι
      Αντιδράει, ... είναι βαλτοί!
      Ε κάποιοι ξερόλες δεν παίζονται!

      Διαγραφή
  5. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - Riccardo BOSI: ΚΟΜΒOΙ ΠΡΟΣ ΚΑΜΠEΡΑ - ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ!

    https://rumble.com/vua8rg--riccardo-bosi-o-e-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή πολλά βλέπουμε και πολλά ακούμε και κυρίως έχουμε γεμίσει "προφήτες..
    Το παρακάτω είναι ένα εξαιρετικό άρθρο, για όλους τους τρομολάγνους:
    https://www.triklopodia.gr/%cf%80%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bf%cf%87%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%b5%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή