Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

HXHTIKO- Γιώργος Ρωμανός στον Focus FM: Το «ουκρανικό» μικρό μέρος των σχεδίων ΗΠΑ–ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

Σχόλιο Διόδοτου: Το ηχητικό που θα ακούσετε περιλαμβάνει ακόμα πιο ακριβή, συνταρακτικά και αρχειοθετημένα στοιχεία, από την συνέντευξη του συγγραφέα και ιστορικού Γ. Ρωμανού στον Π.Καρβουνόπουλο, που ακούσαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας. Η σημερινή συνέντευξη παρατίθεται και σε μορφή άρθρου. Τα στοιχεία που αφορούν τις ασκήσεις του ΝΑΤΟ μέσα στο 2022, καθώς και οι χάρτες.. ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ! Και μην ξεχνάμε το σημαντικότερο: Τα γεγονότα αυτών των ημερών μάς αφορούν όλους άμεσα!


 

Για το «ουκρανικό» μικρό μέρος των σχεδίων ΗΠΑ–ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας μίλησε στον Focus FM 103.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση ο Συγγραφέας – Αναλυτής, Ιστορικός ερευνητής.  Η σημερινή ακρότατη αντίθεση, μετά τον Β΄ΠΠ, μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσικής Ομοσπονδίας με αφορμή την Ουκρανία είναι πολυπαραγοντική, έρχεται από μακριά και θα τραβήξει σε μάκρος.

Το ηχητικό ΕΔΩ.

Ήδη η Ρωσία αναγνώρισε τις δύο Ανεξάρτητες Δημοκρατίες, αλλά άφησε ανοιχτό το μέγιστο ζήτημα του «Διοικητικού εύρους», του Ντονμπάς, και το παρέπεμψε στο μέλλον…, μέσω διαπραγματεύσεων. Το «Διοικητικό εύρος» είναι διπλάσιο της περιοχής που το Κίεβο εμφανίζει σήμερα, σαν «ρωσόφωνο Ντονμπάς». Στην ανατολική και νότια Ουκρανία οι ρωσόφωνοι πληθυσμοί φτάνουν στο 70%. Με βάση τα εθνικά εκλογικά αποτελέσματα, του 2007, όλα τα φιλορωσικά κόμματα έλαβαν 58% των ψήφων, ενώ τα φιλοδυτικά και τα ουδέτερα 42%. Με παρόμοιες αναλογίες… θα παιχτεί το δράμα της χώρας, καθώς η Ρωσία δείχνει ανυποχώρητη και χωρίς αντίπαλο.

 


Το διάγγελμα Πούτιν, 21/2/22, 20:20, και η αναγνώριση των Δημοκρατιών Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ, ήταν μια κίνηση που ανέτρεψε όλο το σκηνικό στην ουκρανική κρίση. Από εκείνη τη στιγμή η Ουκρανία είναι μια νέα χώρα… Ταυτόχρονα, εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους Μπάιντεν, Καμάλα Χάρις, Μπλίνκεν, τη CIA, τους γραφειοκράτες του βαθέως αμερικανικού κράτους, τον Μπόρις Τζόνσον και την ΥπΕξ του, Λιζ Τρας, την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Γερμανό καγκελάριο και την φανατική εναντίον της Ρωσίας Γερμανίδα ΥπΕξ, Μπέρμποκ η οποία αντιθέτως σιωπά για όλα τα εγκλήματα της Τουρκίας εναντίον Ελλάδος και Κύπρου.

Η Ιστορία έχει πια καταγράψει όλους όσοι προφήτευαν με απόλυτη βεβαιότητα την «μαζική ρωσική εισβολή 200.000 Ρώσων στρατιωτών» στην Ουκρανία. Ο Μπάιντεν, η CIA και άλλοι διαβεβαίωναν τον πλανήτη. ότι «η επίθεση των Ρώσων ξεκίνησε» (!) στις 16/2/22, κατόπιν στις 20/2/22 και τέλος στις 22/2/22, αλλά η επίθεση δεν γινόταν. Ο Μπάιντεν μίλησε ακόμη και για «κατάληψη του Κιέβου με τα 2,8 εκατομμύρια των δυστυχισμένων κατοίκων του», υπονοώντας πως αυτοί θα εξοντώνονταν κατά την ρωσική εισβολή. Παράλληλα, οι Μπλίνκεν, Τζόνσον, Φον ντερ Λάιεν κ.α. μιλούσαν με ένταση για τον νέο «Μεγάλο Ευρωπαϊκό Πόλεμο.»

Αυτοί οι χωρίς προβλεπτική ικανότητα «ηγέτες», που διαχειρίζονται μέχρι και πυρηνικά όπλα, γελοιοποίησαν τις μυστικές τους υπηρεσίες (CIA, ΜΙ6 κ.α.) οι οποίες ΔΕΝ προέβλεπαν μαζική εισβολή των Ρώσων, στις 16/2/2022. Έτσι, οι πολιτικοί ανέλαβαν την μυθοπλασία. Μια «μαζική επίθεση των Ρώσων κατά της Ευρώπης», θα μπορούσε να στηρίξει την παραπαίουσα Νέα Τάξη Πραγμάτων, να δώσει διέξοδο στις ΗΠΑ, να δράσει σαν ηλεκτροσόκ στο, κατά Μακρόν «εγκεφαλικά νεκρό», ΝΑΤΟ, και να συγκολλήσει τη διεφθαρμένη, ολιγαρχική και ανελεύθερη γερμανική ΕΕ. Οι «ηγέτες» της Δύσης μοιάζουν να αναζητούν, αντί παντός αντιτίμου, ει δυνατόν ακόμη και έναν νέο Χίτλερ προκειμένου να τους συσπειρώσει και να πετύχουν τους «σκοπούς» τους.

Οι ΗΠΑ–ΝΑΤΟ–ΕΕ με το διάγγελμα Πούτιν έχασαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σε αυτή την σύγκρουση είναι δεδομένη η ομηρία της Ευρώπης, καθώς ήδη συντρίβεται ενεργειακά με το 43% της ενέργειάς της σε Φυσικό Αέριο να προέρχεται από την Ρωσία. Εάν εφαρμοστούν σκληρά οικονομικά μέτρα εναντίον της Μόσχας, αυτά θα πλήξουν δραστικά και την ίδια την ΕΕ, αλλά και τις ΗΠΑ οι οποίες εισάγουν και σήμερα πετρέλαιο, χαλκό, αλουμίνιο, κοβάλτιο, σπάνιες γαίες και πλήθος άλλων κρίσιμων πρώτων υλών από την Ρωσία, είτε ευθέως είτε μέσω τριγωνικών συναλλαγών…

Η σημερινή ηγεσία των ΗΠΑ δεν κατάλαβε ότι το παιχνίδι χάθηκε εδώ και δύο δεκαετίες, τουλάχιστον. Όταν σταδιακά και μεθοδικά η ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία συνδέονταν με την ρωσική και χτίζονταν η ενεργειακή σχέση Ευρώπης–Ρωσίας, ενώ, παράλληλα οι Ρώσοι και η πολεμική μηχανή τους δυνάμωναν κάθε μέρα.

Η Ουκρανία θύμα και σταγόνα στον ωκεανό του ευρύτερου προβλήματος

Η Ουκρανία, με τον δυστυχή λαό της εγκλωβισμένο σε θανάσιμο γεωπολιτικό παιχνίδι, είναι μόνο μία ψηφίδα της μεγάλης εικόνας, ένα μικρό επεισόδιο στον επί 31 χρόνια ακήρυκτο πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας. Το αμερικανονατοϊκό σύμπλοκο αθέτησε τις υποσχέσεις που έδωσε στον Γκορμπατσόφ, το 1985, περί μη επέκτασης του ΝΑΤΟ πέραν του ποταμού Έλβα, παγίδευσε με πλήθος πρακτόρων της CIA τον Γιέλτσιν, 1991-1999, ενέταξε στο ΝΑΤΟ δεκατέσσερις (14) χώρες επιρροής της πρώην ΕΣΣΔ, κάποιες από τις οποίες ήταν πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, ενώ ταυτόχρονα εγκαθιστούσε πυρηνικά όπλα όλο και πιο κοντά στη Ρωσία. Το 2017 ο Πούτιν είχε ζητήσει επισήμως την απομάκρυνση 200 πυρηνικών κεφαλών από πέντε χώρες της Ευρώπης. Αλλά αγνοήθηκε από τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ ακολουθώντας την θεωρία του Ανασχετικού Δακτυλίου (Rimland) –του Nikolas Spykman, 1944–, πιέζει σήμερα όλη την περίμετρο των ρωσικών συνόρων, από τον Αρκτικό Κύκλο, Νορβηγία, Βαλτικές Χώρες, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Γεωργία, Τουρκία, Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν. Στο ευρύτερο σκεπτικό τεμαχίζεται… και η Κίνα. Το ΝΑΤΟ επιμένει στη ρήση του Spykman: «Ο ελέγχων τον Ανασχετικό Δακτύλιο κυβερνά την Ευρασία, ο κυβερνών την Ευρασία ελέγχει την μοίρα του κόσμου». Αυτά παρά την αλλαγή των συσχετισμών που επιφέρει το λιώσιμο των πάγων…

Η σύγκρουση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας επεκτείνεται και από βορρά προς νότο σε: Τουρκία, Συρία, Αραβικές χώρες μέχρι και την αφρικανική ήπειρο. Απόδειξη η πρόσφατη αποχώρηση της Γαλλίας από την Κεντρική Αφρική, Ζώνη Σαχέλ, και η κατάληψη του «χώρου» από Ρώσους επίλεκτους μισθοφόρους της Wagner Group.

Το επιθετικό πρόγραμμα ασκήσεων του ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας, το 2022

Οκτώ μήνες πριν από τα σημερινά γεγονότα στην Ουκρανία, από τις 28 Ιουνίου 2021 μέχρι τις 23 Ιουλίου 2021, έγινε η άσκηση του ΝΑΤΟ Sea Breeze 2021 στα σύνορα της Ρωσίας, στον Εύξεινο Πόντο (Μαύρη Θάλασσα). Σε αυτήν πήραν μέρος 32 χώρες του ΝΑΤΟ ή συνεργαζόμενες. Επρόκειτο για την μεγαλύτερη και επιθετικότερη άσκηση του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας με μια τρομακτική συγκέντρωση δυνάμεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετεκλήθησαν και έλαβαν μέρος χώρες όπως οι: Αυστραλία, Βραζιλία, Σενεγάλη και Νότια Κορέα…

Για το 2022, το επίσημο όργανο του ΝΑΤΟ Ευρώπης: SHAPE NATO, στο https://shape.nato.int/nato-exercises αναφέρει, ότι οι Αμερικανοί έχουν εξαγγείλει ένα βαρύ πρόγραμμα ασκήσεων και σεναρίων πολέμου με το οποίο εντείνουν την περικύκλωση και στραγγαλισμό της Ρωσίας. Οι ασκήσεις ξεκινούν από τον Αρκτικό κύκλο και μέσω Νορβηγίας, Γεωργίας, και Εύξεινου Πόντου (ξανά και ξανά…), επεκτείνονται στην Τουρκία και την Αν. Μεσόγειο.

Από το πρόγραμμα, NATO EXERCISES AND ACTIVITIES, αναφέρουμε επιλεκτικά μερικές μόνο ασκήσεις, σε επαφή με τα ρωσικά σύνορα, ενώ εντοπίσαμε και μία άσκηση ΝΑΤΟ–Σερβίας, παρ’ όλο που αυτή δεν ανήκει στον οργανισμό. Παραθέτουμε τις σχετικές αποδείξεις (βλ. Εικόνα 1 και Εικόνα 2):


Στα ως άνω σχετικά κείμενα του ΝΑΤΟ αναφέρονται οι εξής ασκήσεις με ανάλογες διευκρινήσεις:

1. Νορβηγία, Άσκηση DYNAMIC GUARD 22 – I, 21-25 Φεβρουαρίου, 2022.

2. Νορβηγία, Άσκηση BRILLIANT JUMP 22, 28 Φεβρουαρίου-17 Μαρτίου, 2022.

3. Γεωργία, Άσκηση ΝΑΤΟ-ΓΕΩΡΓΙΑ 2022, 22-24 Μαρτίου, 2022. Σημειώνεται πως σε αυτήν θα λάβουν μέρος 20 χώρες του ΝΑΤΟ ή συνεργαζόμενες με αυτό. Αυτή η άσκηση είναι η τρίτη επανάληψη ασκήσεων του ΝΑΤΟ στη Γεωργία, η οποία όλα δείχνουν πως θα είναι το επόμενο πεδίο μεγάλης σύγκρουση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με την Ρωσία. Όπως αναγράφεται στο Πρόγραμμα NATO EXERCISES AND ACTIVITIES, στη Γεωργία «θα αναπτυχθεί και ένα Αρχηγείο Πολυεθνικών Ταξιαρχιών (BDE) υπό την ηγεσία της Γεωργίας με σκοπό τον σχεδιασμό και διεξαγωγή επιχείρησης αντιμετώπισης κρίσεων εκτός του Άρθρου 5». Αυτό που δεσμεύει όλους τους συμμάχους σε συλλογική άμυνα με υποχρέωση αμοιβαίας συνδρομής. Δηλαδή, η Γεωργία συν-ασκείται και δέχεται ήδη συνδρομή 20 νατοϊκών χωρών παρά το ότι δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ και δεν καλύπτεται από το Άρθρο 5…

Στην άσκηση θα λάβουν μέρος κρίσιμες ναυτικές μονάδες του αμερικανικού ναυτικού και άλλων χωρών, και ο Εύξεινος Πόντος (και πάλι) θα γίνει πεδίο επιχειρήσεων σε επαφή με τα ρωσικά θαλάσσια σύνορα.

4. Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Άσκηση RAMSTEIN LEGACY 2022, 5-16 Ιουνίου, 2022. Όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα είναι: «άσκηση Ολοκληρωμένης Αεροπορικής και Πυραυλικής Άμυνας (IAMD) [και] θα είναι η μεγαλύτερη επίγεια άσκηση IAMD στον κόσμο, φέρνοντας σε επαφή Συμμάχους και εταίρους του ΝΑΤΟ IAMD για την οικοδόμηση διαδικαστικής διαλειτουργικότητας σε όλο το θέατρο.»

Η NATO Integrated Air and Missile Defense (NATO IAMD) https://iamd-coe.org/about-us/iamd/ αφορά επιθέσεις σε αέρα, ξηρά και θάλασσα, και σε επιθέσεις χημικές, βιολογικές, ραδιολογικές, πυρηνικές, ηλεκτρομαγνητικές και κυβερνοεπιθέσεις.

5. Αρκτικός Κύκλος–Νορβηγία, Άσκηση DYNAMIC MONGOOSE 22, 21 Ιουνίου-8 Ιουλίου, 2022.

6. Κεντρική Μεσόγειος Θάλασσα–Τουρκία, Άσκηση DYNAMIC MARINER 22, 11-21 Σεπτεμβρίου, 2022.

7. Σερβία, Άσκηση ΝΑΤΟ-Σερβίας 22, 1-14 Οκτωβρίου, 2022.

8. Εσθονία, CYBER COALITION 22, 7-12 Νοεμβρίου, 2022.

Ασκήσεις στο Βέλγιο και αλλού παραλείπονται.

Τα ως άνω ντοκουμέντα της διαρκούς επέκτασης και απειλής του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας είναι ξεκάθαρα.

Το σύμπλοκο ΗΠΑ–ΝΑΤΟ–ΕΕ έχει μόνο δύο δρόμους:

Να προχωρήσει κατ’ αρχάς με τη Ρωσία σε μία νέα Γιάλτα –κορυφαίο διακύβευμα αυτή τη στιγμή για ολόκληρο τον πλανήτη. Ταυτόχρονα να θεσπιστούν αποπυρηνικοποιημένες ζώνες και ζώνες μη απειλής μέσω στρατηγικών όπλων, ένθεν κακείθεν. Αυτά ως πρώτα βήματα, γιατί η ριζική λύση είναι να παραδεχτούν οι Αμερικανοί ότι η Ρωσία συνορεύει… με την Ευρώπη, είναι και Ευρώπη…, και να συνάψουν μαζί της μια έντιμη συμμαχία!
Ή, να επιμείνει στην μέχρι τώρα άγονη και ολέθρια σύγκρουση, που περιλαμβάνει και απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων, με τις ΗΠΑ να μη διαθέτουν αποτελεσματικότερο πυρηνικό οπλοστάσιο από της Ρωσίας. Σε μία τέτοια σύγκρουση, υπέρτατης παράνοιας, η αυτοκαταστροφή περιμένει όσους την αποτολμήσουν.

 

focusfm.gr 

 

29 σχόλια:

  1. https://twitter.com/Based_ENG/status/1497181627348361218

    Ισπανικό κανάλι μεταδίδει βομβαρδισμό χωριού από Ρώσους.
    ... Αλλά είναι όλο παρμένο από video game.
    ΡΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

    Σίγουρα και οι δικές μας ρόμπες, σκαϊ τζιτζικα, μεγκα αηδία, κλπ.. έχουν ήδη κάνει τέτοιες μ@λ@κίες.. Θα τα ανακαλύψουμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιουδαιοφοβια σκετη25 Φεβρουαρίου, 2022 20:39

    video game φτιαγμενο απ τους γνωστους προπαγανδιστες του Χολλυγουντ.
    Μην περιμενετε να σας πω ΠΟΙΟΙ ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.el.gr/_featured_1/enimerosi-gia-osoys-den-xeroyn-apo-pol/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεκινησε και ο εμφυλιος μεταξυ της ουκρανικης εθνοφρουρας (νεοναζι) και μοναδων του τακτικου στρατου (μπορει βεβαια να ειναι και ρωσσοι ντυμενοι ουκρανοι). Σιγα-σιγα θα βγαινουν οι πληροφοριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ.
    ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ, ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;

    NA ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΑΥΤΕΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΖΑΡΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.

    ΚΩΣΤΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    Και μην ξεχνάμε το σημαντικότερο: Τα γεγονότα αυτών των ημερών μάς αφορούν όλους άμεσα!
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΜΕΣΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα είσαι καλά boy μου για τα καλά σου λόγια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αλυσιδωτά αυτές οι συσχετίσεις δυνάμεων θα έρθουν και στη γειτονιά μας.

      Διαγραφή
  6. Η κοθώνι με τον λιγδιάρι τζίμα.. τόσο βλάκες δεν είναι εύκολο να βρείς, λένε του κόσμου τις τρόμπες στους κορωνοφοβικούς μπολιασμένους ελλαδίτες με την τιβι μπροστά στα ματια τους υπνωτισμένοι.

    «Το ΝΑΤΟ καλεί τη Ρωσία να αποσύρει τις στρατιωτικές δυνάμεις της, τονίζοντας “θα πληρώσει σοβαρό τίμημα, τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά»
    🤣🤣🤣

    Κι εντωμεταξύ.. δείτε κι αυτή την είδηση:

    Ρωσία (Μαρία Ζαχάροβα) απαντά σε ΝΑΤΟ για Σουηδία και Φινλανδία: «Αν ενταχθούν στην Συμμαχία θα τους κηρύξουμε πόλεμο»!
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1060855_rosia-apanta-se-nato-gia-soyidia-kai-finlandia-entahthoyn

    Ιωσήφ Βατοπεδινός:

    "Ενώ οι Ρώσοι θα έχουν εισβάλλει σε Γεωργία, Ουκρανία, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν, απωθώντας τα αμερικάνικα στρατεύματα, Θα εισβάλλουν και στον βορρά κατακτώντας όλες τις Σκανδιναβικές χώρες (Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία), διότι ενώ αυτές φαινομενικά θα κρατάνε ουδέτερη στάση, θα σχεδιάζεται ένα μεγάλο χτύπημα (των Νατοϊκών) από τα εδάφη τους, κατά του άμαχου ρωσικού πληθυσμού"

    !!!!!!! _ Είπατε τίποτα...;;;

    Κι άλλα από Ιωσήφ Βατοπεδινό:

    "Η Ρωσία αργότερα όμως θα δεχθεί και άλλη πρόκληση – επίθεση από την Γεωργία και αυτή τη φορά η Ρωσία θα την καταστρέψει ολοσχερώς"
    Αυτό μού φέρνει στο μυαλό την υπερ-άσκηση, όπως είπε ο Ρωμανός, του ΝΑΤΟ στην Γεωργία τον Μάρτιο.

    "Οι Ρώσοι θα καταλάβουν πολύ σύντομα τους Ουκρανούς και θα γίνουν δεκτοί με ενθουσιασμό στις πόλεις. (!!!!!!!!!!!!!) Επάνω από την Ουκρανία και την Εύξεινο Πόντο θα πολεμήσουν για πρώτη φορά (αερομαχίες) Αμερικάνοι και Ρώσοι και θα υπερισχύσουν οι Ρώσοι συντριπτικά."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Οι Ρώσοι θα καταλάβουν πολύ σύντομα τους Ουκρανούς και θα γίνουν δεκτοί με ενθουσιασμό στις πόλεις''

      Μεχρι στιγμης παντως τους υποδεχονται με αντιαρματικα και ολμους, για πιο μετα δεν ξερω....

      Διαγραφή
    2. ΑΡΧΊΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ..

      Διαγραφή
    3. 💕💕💕💕💕💕

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  7. https://twitter.com/Eleni86825997/status/1497316347432382475
    🤣🤣🤣🤣🤣

    (προσέχτε τίνος φάτσα έχει ο ραμπο... Ναι, αυτουνού που γ@miέται, του Μ.Γ. 🤣 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΗΣΑΜΕ.
    http://www.invisiblelycans.gr/proti-pagkosmia-apoklistiki-anafora-ektos-rosias-o-pragmatikos-logos-tis-krisis-stin-krimea-i-ipogies-piramides-tis-krimeas-o-logos-pou-theloun-i-ditiki-theloun-tin-entaxi-tis-oukrania/

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΡΩΣΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2002.

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ 7 ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ.
    ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ, Η ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο SAMAN LYKAN ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΑΝΤΩΝΟΦ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΤΟ 2014, ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΦΙΔΟΝΗΣΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ 13 ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΛΕΥΚΗ Η ΑΧΙΛΛΕΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ.
    ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    https://www.olympia.gr/919616/ellada/o-chamenos-tafos-tou-achillea/

    ------------------------------------

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B9_%CE%95%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CF%80%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85

    Το νησί πήρε το όνομά του από τους αρχαίους Έλληνες που το ονόμαζαν "Λευκή", παρομοίως αργότερα ονομάστηκε, από τους Ρωμαίους, "Άλμπα", πιθανώς λόγω των σχηματισμών λευκού μαρμάρου που υπάρχουν στο νησί. Αργότερα ονομάστηκε "Νησί του Αχιλλέα" και κτίστηκε ιερό του ήρωα. Στο νησί βρέθηκαν ερείπια ναού του θεού Απόλλωνα ενώ υπάρχουν και βυθισμένα ερείπια κτιρίων.

    Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία τα σώματα του Αχιλλέα και του Πάτροκλου έφερε στο νησί η Θέτιδα μετά τον θάνατο τους στον Τρωικό πόλεμο. Το νησί αναφέρεται από πολλούς αρχαίους συγγραφείς όπως ο Οβίδιος, ο Πτολεμαίος και ο Στράβων[6]. Το νησί περιγράφεται και από τον Πλίνιο στην φυσική ιστορία του , IV.27.1. Στο Φιδονήσι έχουν βρεθεί πολλές αρχαίες επιγραφές .

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΕΥΚΗ, ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΦΙΔΟΝΗΣΙ
    ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ, ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ζητω συγνωμη, ασχετο με την αναρτηση σας αλλα ειναι ειδηση βομβα.

    στο δημαρχειο της αθηνας που ειναι και το γραφειο του μπακογιαννη,, υπαρχουν διαφορες υπηρεσιες ληξιαρχειο κλπ και αναμεσα σε αυτες και το τμημα εγγυτερων συγγενων που δηλωνουν τους αποθανοντες συγγενεις τους οι αθηναιοι

    εμαθα απο υπαλληλο,

    Νοεμβριος 2020 εως Δεκεμβριο 2021 , 14 μηνες,, 950 θανατοι
    1 Ιανουαριου 2022 εως 25 Φεβρουαριου 2022,, 2 μηνες.....1100 θανατοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΠΑ!!!!!!!
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ.
      ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΟΓΟ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ. ΤΟ 3-7-10 ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.. ΑΛΛΆ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΙΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

      ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ,
      ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΛΕΠΡΑ.

      Διαγραφή
  10. http://blacksea.ehw.gr/Forms/fLemmaBody.aspx?lemmaid=11228

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.
    Λευκή/Αχίλλειος Νήσος


    1. Ιστορία και γεωγραφία
    Στη διάρκεια της ιστορίας της η νήσος Zmeinyj (δηλαδή νήσος των Φιδιών) είχε πολλά ονόματα: Λευκή (δηλαδή άσπρη) στα αρχαία ελληνικά ή νήσος του Αχιλλέα ή νήσος των Μακάρων (Ευλογημένων). Στα ιταλικά λεγόταν Filoxia, στα νέα ελληνικά Φιδονήσι, στα τουρκικά Yilan Adasi και στα ρουμανικά Serpilor. Η Λευκή είναι το μοναδικό νησί στη Μαύρη θάλασσα το οποίο προέκυψε από την ανύψωση των πλακών εξαιτίας τεκτονικής δράσης. Πρόκειται για ένα γυμνό βράχο υπόλευκου χρώματος (αυτός είναι και ο λόγος που ονομάζεται Λευκή) και δεν έχει μόνιμους κατοίκους. Σήμερα η μοναδική κατασκευή σε αυτό είναι ένας φάρος. Η περιφέρεια του νησιού είναι περίπου 2 χλμ.

    Στην Αρχαιότητα ήταν γνωστό κέντρο λατρείας του Αχιλλέα. Σύμφωνα με το μύθο, μετά το θάνατο του ήρωα στην Τροία η μητέρα του Θέτιδα μετέφερε το σώμα του από τη νεκρική πυρά στο νησί.1 Ο ποιητής Αλκαίος συνδέει άμεσα τον Αχιλλέα με τη Σκυθία και τον αποκαλεί άρχοντα του Πόντου.2 Οι βόρειες ακτές της Μαύρης θάλασσας εξερευνήθηκαν κατά τον αποικισμό της από ελληνικούς πληθυσμούς και η νήσος Λευκή βρισκόταν στο δρόμο για τις μακρινές αυτές περιοχές. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ονομαζόταν νήσος των Μακάρων, των οποίων ο Αχιλλέας θεωρούνταν αρχηγός. Αρχικά το νησί ανήκε στην Ολβία, η οποία έλεγχε και μεριμνούσε για το ιερό του προστάτη της πόλης Αχιλλέα. Από τα τέλη του 1ου αι. μ.Χ., όμως, ο έλεγχος της Λευκής πέρασε στις ελληνικές πόλεις της ρωμαϊκής επαρχίας της Κάτω Μοισίας.

    2. Αρχαίες πηγές
    Η πλέον λεπτομερής περιγραφή της Αχιλλείου νήσου ανήκει στον πολιτικό και συγγραφέα Φλάβιο Αρριανό, ο οποίος στο έργο του Περίπλους Ευξείνου Πόντου (μέσα 2ου αι. μ.Χ.) παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τις ακτές της Μαύρης θάλασσας.3 Ο Αρριανός καθορίζει την τοποθεσία της νήσου απέναντι από το δέλτα του ποταμού Ίστρου (ψιλόν στόμα) και παραδίδει ένα μύθο, σύμφωνα με τον οποίο η Θέτιδα δημιούργησε το νησί για να ζήσει εκεί ο γιος της. Σημειώνει επίσης ότι δεν κατοικείται από ανθρώπους, αλλά ότι υπάρχει εκεί ναός του Αχιλλέα με ένα αρχαίο ξύλινο λατρευτικό ξόανο4 και ένα μαντείο. Στο ναό υπάρχουν πολλά αναθήματα –ανοιχτά αγγεία, δαχτυλίδια και πολύτιμοι λίθοι–, καθώς και ελληνικές και λατινικές επιγραφές που εξυμνούν τον Αχιλλέα και, σε μερικές περιπτώσεις, τον Πάτροκλο.5 Στο νησί υπάρχουν λίγα κατσίκια, αφιερωμένα στον Αχιλλέα, και πολλά πτηνά.6 Κατά τον Αρριανό, ο Αχιλλέας εμφανίζεται στα όνειρα των ναυτικών και τους υποδεικνύει το καλύτερο σημείο για να αγκυροβολήσουν. Ο ίδιος συγγραφέας αναφέρεται σε μαρτυρίες είτε ανθρώπων που έφτασαν στο νησί είτε εκείνων που υπήρξαν αυτήκοοι μάρτυρες αυτών των ιστοριών.

    Ο Φιλόστρατος7 αναφέρει πως οι ναυτικοί μπορούν μεν να αράξουν στο νησί, αλλά όχι να οικοδομήσουν ούτε καν να διανυκτερεύσουν, γιατί πιστεύουν ότι ο Αχιλλέας και η Ελένη8 κάθε βράδυ γιορτάζουν εκεί, τραγουδούν τον αμοιβαίο έρωτά τους και απαγγέλλουν τα ομηρικά έπη.

    Συνεπώς, στη Λευκή ο Αχιλλέας δεν είναι απλώς ο θεός των νεκρών, αλλά και θεραπευτής, προστάτης των ναυτικών, φύλακας της πόλης και των συνόρων της και μάντης. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προκύπτουν και επιβεβαιώνονται από τις γραπτές πηγές και τις τοπικές επιγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα των πυραμίδων Ηλία μου τα γνώριζα από το 2012, αλλά για τη Λευκή τώρα μαθαίνω. Πραγματικά, είναι περίεργο, και σίγουρα όχι για καλό, οι μετονομασίες σε Φιδόνησο και Μαύρη θάλασσα.

      Σε ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.
    2ο ΜΕΡΟΣ.

    3. Ανασκαφές
    Οι αρχαιολογικές έρευνες στη Λευκή ξεκίνησαν στα τέλη του 18ου με αρχές του 19ου αιώνα και αποκάλυψαν τα λείψανα ενός κτηρίου που πιθανώς αποτελούσε το ναό του Αχιλλέα. Η αρχική έρευνα διενεργήθηκε το 1823 από τον πλωτάρχη του ρωσικού ναυτικού N.D. Kritskij για λογαριασμό της Ακαδημίας των Επιστημών της Αγίας Πετρούπολης. Δυστυχώς, το 1837 χτίστηκε στο νησί ένας φάρος και το δομικό υλικό από τον υποτιθέμενο ναό του Αχιλλέα χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του. Έκτοτε αρκετοί αρχαιολόγοι ερεύνησαν το νησί. Πρόκειται για τους N.N. Murzakevich (1841), N.V. Pjatysheva (1964) και S.A. Bulatovich (1968). Το Αρχαιολογικό Μουσείο Οδησσού (Ουκρανία) διενεργεί συστηματικές ανασκαφές στη Λευκή από το 1988, υπό την επίβλεψη των S.B. Ohotnikov και A.S. Ostroverhov. Το υποθαλάσσιο τμήμα των ακτών του νησιού, το οποίο ερευνήθηκε από τους αρχαιολόγους τα τελευταία χρόνια, έφερε στο φως πολλά εισηγμένα αντικείμενα.

    Ως αποτέλεσμα σήμερα σώζονται πολλές επιγραφές, ενεπίγραφο μέρος των μαρμάρινων τοίχων του ναού του Αχιλλέα, ποικίλα αναθήματα στον ήρωα, αρκετά νομίσματα από όλο τον αρχαίο κόσμο, κοσμήματα αφιερωμένα στον Αχιλλέα, άγκυρες και πλήθος οστράκων διάφορων αγγείων. Οι αρχαιολόγοι υποθέτουν ότι ο ναός ήταν ιωνικού ρυθμού. Σύμφωνα με την κάτοψη και την περιγραφή του Kritskij, οι διαστάσεις του ήταν 29,87 х 29,87 μ. και ο προσανατολισμός του ανατολικός. Για κάποια τμήματα του αρχιτεκτονικού του διάκοσμου είχε χρησιμοποιηθεί παριανό μάρμαρο, ενώ κάποια άλλα είχαν κατασκευαστεί από πηλό. Επίσης βρέθηκαν δύο λίθινες ενεπίγραφες βάσεις.

    Τα πρωιμότερα κεραμικά ευρήματα χρονολογούνται στα τέλη του 7ου με αρχές του 6ου αι. π.Χ. Η χρηστική κεραμική απουσιάζει σχεδόν παντελώς. Επικρατεί η διακοσμημένη τελετουργικού χαρακτήρα κεραμική προερχόμενη από διάφορα κέντρα παραγωγής. Το μεγάλο ποσοστό νομισμάτων από όλο τον κατοικημένο αρχαίο κόσμο, το οποίο μάλιστα χρονολογείται σε διάφορες ιστορικές περιόδους από τον 5ο αι. π.Χ. κ.ε., αποτελεί επιπλέον τεκμήριο της δημοτικότητας της λατρείας του Αχιλλέα στη νήσο Λευκή.



    1. Αρκτίνος, Αιθιοπίς στον Προκλ., Χρον. 198-200.

    2. Αλκίφρ. Fr. 14.

    3. Αρρ., Ευξ. 21-23.

    4. Για το ναό και το άγαλμα του Αχιλλέα βλ. Παυσ. 3.19.11.

    5. Σύμφωνα με τον Παυσ. 3.19.12-13, ο Λεώνυμος από τον Κρότωνα τραυματίστηκε και θεραπεύτηκε στη Λευκή. Ανέφερε μάλιστα ότι είδε στο νησί τον Αχιλλέα και τον Αίαντα, μαζί με τον Πάτροκλο, τον Αντίοχο και την Ελένη, οι οποίοι υποτίθεται ότι ζούσαν εκεί.

    6. Για το πλήθος πτηνών στη Λευκή βλ. Ψευδ.Σκυμν. frg. 7a-b, Φιλόστρ., Ηρ. 19.16-19 και Πλίν., Φ.Ι. 10. 78.

    7. Φιλόστρ., Ηρ. 19.20.

    8. Ο Φιλόστρατος αναφέρει τα αγάλματα του Αχιλλέα και της Ελένης στο ναό (Ηρ. 19.16).

    1. Ιστορία και γεωγραφία

    2. Αρχαίες πηγές

    3. Ανασκαφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΊΑ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ😘ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΏΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙΣ.


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

      Διαγραφή
  12. https://gettr.com/post/pwnxubbab4
    Ο Πούτιν έκανε σαφή τη θέση του το 2015. Στο θέμα της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, ο Πούτιν συμφωνεί με τον Πρόεδρο Τραμπ. «Ο Ρώσος Πρόεδρος λέει ότι η χώρα του δεν θα αποδεχθεί ποτέ μια παγκόσμια τάξη πραγμάτων στην οποία ηγείται μια και μόνο κυβέρνηση. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν το Σάββατο είπε ότι η Μόσχα θα αντιταχθεί σε μια μονοπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων όπου ένας αδιαμφισβήτητος ηγέτης επιβάλλει τη δική του βούληση στον κόσμο».

    https://www.eutimes.net/2015/02/russia-...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΩΣΤΗ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΟΚΑΝΑΛΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ.
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΟΣΟ ΗΣΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΠΟ 4 ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.

    https://youtu.be/iZebYm-nenY

    Ukraine Live Camera - Multiple View Points [Russian Invasion]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ:
      http://deltio11.blogspot.com/2021/12/to-gay-friendly-nato.html

      Διαγραφή
  14. ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.
    ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΤΖΟ.
    https://www.facebook.com/watch/?v=476273507613767

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ26 Φεβρουαρίου, 2022 09:30

    Ερντογαν προς την Δυση «ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ» // Πουτιν «ΕΜΕΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (Σερβια) ΚΕ ΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ (Ιρακ)» // Λαβροφ «Το ΝΑΤΟ στηριζει εναν Εβραιο διεθνη εγκληματια (Ζελενσκι) που ελεγχεται για ξεπλυμα βρωμικου χρηματος (Pandora papers), που αφησε τους εβραιους φιλους του να λεηλατησουν οικονομικα την Ουκρανια κε νομιμοποιησε την Ναζιστικη οργανωση «Ναζι του Αζοφ», η οποια οργανωση ειχε επισημα καταδικαστει απο την Αμερικη το 2018»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΩΣΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. MIΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΖΑΡΟΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ RUSSIA TODAY.
    ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ RUSSIA TODAY.
    Έχουμε καταγράψει ύποπτη κίνηση που προέρχεται από το δίκτυό σας.
    Χρησιμοποιώντας αυτήν τη σελίδα, θα μπορέσουμε να προσδιορίσουμε ότι δεν είστε εσείς το ρομπότ.

    Ασφάλεια και απόδοση από την DDoS-GUARD

    ΣΤΟ SPUTNIK ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟN ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ KAI ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ RT DE.
    ΕΙΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΑΖΙΔΕΣ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ;

    EΔΩ ΚΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ.
    https://sputniknews.gr/organization_RT/

    Το YouTube έσβησε δύο γερμανικά κανάλια του RT - Οργισμένη αντίδραση από Roskomnadzor

    Συνελήφθησαν εργαζόμενοι του RT στα σύνορα Πολωνίας - Λευκορωσίας

    Ζαχάροβα για Βερολίνο: Κάνει το παν για καταστήσει αδύνατη η δορυφορική μετάδοση του RT

    «Υπό πίεση» το RT DE στη Γερμανία - Τι δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης

    Ρώσος πρέσβης στο Βερολίνο: Η Μόσχα θα αντιδράσει στα αυστηρά μέτρα κατά του RT DE

    Λαβρόφ: Δεν θα δεχτούμε υποδείξεις για το τι θα κάνει ο ρωσικός στρατός στα ίδια τα εδάφη του

    «Μπλόκο» της Γερμανίας στη μετάδοση του «RT Deutsch»

    Ρωσικό ΥΠΕΞ για το «μπλόκο» στο «RT Deutsch»: Ανάλογη απάντηση στα γερμανικά ΜΜΕ

    Κρεμλίνο για το «μπλόκο» στο «RT Deutsch»: Παραβίαση της ελευθερίας του λόγου

    Ρωσία: Διακόπτει τη μετάδοση της Deutsche Welle ως απάντηση για το γερμανικό «μπλόκο» στο «RT De»

    Το RT DE προσφεύγει στα δικαστήρια κατά της απαγόρευσης μετάδοσης στη Γερμανία

    ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ.
    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΡΠΕΤΟΧΑΖΑΡΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ENNOEIΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ Γ'ΠΠ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

      Διαγραφή
  17. O πόλεμος δεν ξεκίνησε τώρα στην Ουκρανία… 10 χρόνια ολοκληρωτικός πόλεμος ΝΑΤΟ ΕΕ κατά Ντονμπάς.10.000 νεκροί 1.000.000 πρόσφυγες. Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας. Πρώτο θύμα του πολέμου η αλήθεια…
    Το ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΔΡΟΜΗ είναι συγκλονιστικό!
    https://dimpenews.com/2022/02/26/o-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd/
    Αντιγόνη
    Υ.Γ. Ο μητσοδρακούλης δήλωσε ότι θα στείλει βοήθεια στην Ουκρανία, ίσως και στρατό!!!
    Εδώ δεν τολμάει να κάνει τίποτα με τον τούρκο και είναι όλο υποχωρήσεις, θα τα βάλει με τους Ρώσσους;
    Τι μας λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή