Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

" Κόλλησα Κόβιντ ! " 🐑

 
 Σχόλιο Διόδοτου: Ομολογώ πως δεν έχω διαβάσει ως τώρα τόσο τέλειο κείμενο, που ξεφτιλίζει με τόση δυναμική την όλη κοροϊδία που ζήσαμε, και την οποία σχεδιάζουν να μάς την ξανασερβίρουν με άλλη γεύση το φθινόπωρο, όταν δεν θα μπορούν να βρουν καλύτερο τρόπο για να κουκουλώσουν τον πανικό τους με τις καθημερινές εκατόμβες νεκρών από τα ενέσιμα όπλα τους.
 
ΑΝ υπήρχε πραγματική πανδημία ενός νέου και προηγουμένως ανύπαρκτου ιού και μιας νέας και προηγουμένως ανύπαρκτης ασθένειας, τότε, ΟΛΕΣ οι φτωχές χώρες που δεν έχουν ούτε καθαρό νεράκι και ούτε καν αποχέτευση, θα είχαν γίνει ένα τεράστιο νεκροταφείο με "κορονοασθενείς" να στοιβάζονται στα προαύλια των ανύπαρκτων νοσοκομείων τους. 

Εφόσον, όμως αδιαμφισβήτητα, σε ΟΛΕΣ τις φτωχές χώρες που δεν έχουν ούτε καθαρό νεράκι, ούτε αποχέτευση, η ζωή συνεχίζεται κανονικά (εξαιρώντας τις μαλακιες του κλειδαμπαροματος όπου εφαρμόσθηκε περιστασιακά και κάποιες χώρες με προϋπάρχουσα στυγνή δικτατορία) εδώ και 2 χρόνια και χωρίς ούτε κατ'ελαχιστο κάποια αυξημένη νοσηρότητα ή τα ανύπαρκτα νοσοκομεία τους να τιγκάρουν και ούτε κάποια αυξημενη θνησιμότητα, ΤΟΤΕ η ΑΠΑΤΗ από τα "πολιτισμένα" φασιστοειδή με την βοήθεια της διεφθαρμένης ιατρικής κοινότητας, που βάφτισε εν ριπή οφθαλμού ως δήθεν ΝΕΟ, έναν ενδημικό προϋπάρχοντα  κοκογιο εκ των άπειρων αγνώστων μελών της οικογένειας, θεωρώντας τον  υπευθυνο, (με τη αντι-επιστημονικη χρήση άνουσιών δισεκατομμυρίων τεστ), για κάθε ΑΝΩΝΥΜΗ λοίμωξη του αναπνευστικού εκ των εκατοντάδων εκατομμύριων ετησίως που συνέβαιναν ανέκαθεν και που φυσικά "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ" βιβλίογραφικά, μια δήθεν νέα ασθένεια και όλες τις δήθεν επιπλοκές αυτής που απλά ανέκαθεν ήταν κάτι συνηθες σε νοσηλευομενους ασθενείς με πληθώρα υποκειμένων νοσηματων,,,,,,,,, 👉ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ, για όσους τουλάχιστον δυναται να σκεφτούν ορθολογικά, αμερόληπτα, απροκάλυπτα και ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΑ. 

Επίσης, Όταν η πολυ-διαφημιζομενη ιατρική επιστήμη αδυνατεί εδώ και 50 χρόνια να κατανοήσει και να να ανακαλύψει τους μηχανισμούς παθογένειας παθολογικων καταστάσεων , όπως το ALI (Acute Lung Injury) και  το ARDS (Acute Respiratory Distress Syndrome- Σύνδρομο Οξείας Αναπνευστικής Δυσχέρειας), αποφάνθηκε εν ριπή οφθαλμού πως ο κοκογιος ΠΡΟΚΑΛΕΙ αυτές τις παθολογικές καταστασεις, τότε είναι αυτονόητο ακόμα μια φορά το τεράστιο εύρος της ανάλγητης ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ την οποία εκτέλεσε χωρίς τύψεις, εις βάρος της ίδιας της λογικης και εις βάρος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Για να μη πω για το πόσο διεστραμμένη είναι πλέον, αφού πούλησε με απύθμενο θράσος την ιδέα να μη πλησιάζεις άνθρωπο και να μην αγκαλιάζεις τα παιδιά σου και ότι  κάθε άνθρωπος δύναται να είναι ΛΕΠΡΟΣ.

Τάδε έφη Covid Colpo Grosso

Οι εκατοντάδες εκατομμύρια προ-κοκογιου, ΑΝΩΝΥΜΕΣ (αλλά και επώνυμες) λοιμώξεις του αναπνευστικού, απλούστατα βαφτίστηκαν με το παρανοϊκό ονομα-ταμπελα "Κοβιντ" και πληθώρα θανάτων από αλλά αίτια βαφτίστηκαν κορωνοθανατοι αυθαίρετα και έτσι όλος ο ηθελημένα αδαής και αφελής πληθυσμός τρόμοκρατήθηκε και ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕ οικιοθελως την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια του και φυσικά έγινε υπάκουο θύμα σε κάθε ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ 

Και όχι μην περιμένετε τον οποιοδήποτε εκ της ιατρικής κοινότητας να καταστρέψει το prestige &  fame της επιστήμης που αντιπροσωπεύει, μιλώντας ξεκάθαρα για αυτήν την ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ και απλούστατη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ (που δημιουργήθηκε έντεχνα με άπειρες σελίδες δήθεν επιστήμης που απλά ακολουθεί το καλό παράδειγμα των αφεντικών της). Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που ακόμα και οι Καταδιωκομενοι αμπολιαστοι υγειονομικοί κρατάνε το στοματάκι τους κλειστό για την τεράστια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, γιατί αν ανοίξουν το στοματάκι τους για το πόσο χυδαία εξαπατούσαν τους αφελείς και αδαείς πολίτες δεν θα βρίσκουν τρυπα να κρυφτουν.

Όλη αυτή η προϋπάρχουσα νοσηρότητα και θνησιμότητα, ΔΕΝ εξαφανίστηκε επειδή δήθεν έσκασε μύτη από το πουθενά ο κοκογιος και ούτε άρχισε ο κοκογιος να την προκαλεί, αφού πρώτα την εξαφάνισε (ελπίζω να το πιάσατε το νόημα). Πάνω σε προϋπάρχουσες νοσηρές καταστάσεις και προϋπάρχοντα ιατρικά προβληματάκια και πλείστες ιατρογενεις ασθένειες, έβαλαν τη ΤΑΜΠΈΛΑ ΚΟΒΙΝΤ και έτσι απέδωσαν οποιαδήποτε νοσηρότητα και θνησιμότητα γούσταραν και όπως γούσταραν,  στον κοκογιο. 

👉Διακριτή και ΝΕΑ προηγουμένως ανύπαρκτη ασθένεια "Κοβιντ" ΔΕΝ υφίσταται. 💥

Ναι ξέρω θα μου πείτε πως δεν γίνεται να έχει συνωμότησει σύσσωμη η ιατρική και επιστημονική κοινότητα. Φυσικά και δεν έχει συνωμότησει, δεν είναι θέμα συνωμοσίας, αλλά το πώς σκέφτεται, λειτουργεί και ενεργεί  ακολουθώντας πιστά το ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ που ορίζουν τα μεγάλα αφεντικά και το δόγμα που τίθεται προς ιδίον όφελος. Paradigm effect distort science. Και να σας θυμίσω πως η φοβερή ιατρική μπιστημη έχει ακολουθήσει πιστά και στα τυφλά άπειρες ηλίθιες αντιλήψεις σε βάθος αιώνων (π.χ. βλέπε Lung Sterility Dogma, όπου πίστευαν για ένα αιώνα, πως αν και το άνωθεν αναπνευστικό βρίθει από δισεκατομμύρια μικρόβια, το άμεσο συγκοινωνούντα δοχεία, το κατώτερο αναπνευστικό είναι στείρο μικροβίων, αν είσαι υγιής 👉ναι σε σένα απευθύνομαι που διαβάζεις το Lung Sterility Dogma και δεν έχεις ιδέα σε τι αναφέρομαι, που τώρα που είσαι υγιής αν σου πάρουν δείγμα από του πνεύμονες και σου εκτυπωσουν τις 10 σελίδες με τα μικρόβια που θα βγεις θετικός, θα πάθεις 10 κορωνοεγκεφαλικα)

Σημείωση: στην επικάλυψη (με τη ταμπέλα Κοβιντ) προϋπάρχουσων καταστάσεων, αν προσθέσετε την μαζική τρομοκρατία, την μαζική πλύση εγκεφάλου, την μαζική χειραγώγηση, τα επικίνδυνα και θανατηφόρα ιατρικά πρωτόκολλα, την εξωφρενική χρήση οξυγόνου που εκτινάξε στα ύψη τα περιστατικά οξειας πνευμονικής βλαβης στα νοσοκομεία (γνωστό το πρόβλημα της Υπεροξιας/Υπεροξυγονωσης εδώ και δεκαετίες), τη μαζική χρήση ανούσιων τεστ και τη μαζική χρήση προϊόντων (μάσκες) που ΑΥΞΑΝΟΥΝ τις λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος και την ευπάθεια και νοσηρότητα ευπαθών ομάδων, έχετε όλο το σενάριο της θεατρικής παράστασης του κοκογιου που διασπείρετε.

Υ.Γ. Όσο συνεχίζετε να αναμασατε τη παπαρια που σας φύτεψαν στον εγκέφαλο "κόλλησα Κοβιντ" και να κάνετε κορωνοτεστ αν τρέξει η μυτούλα σας ή έχετε πυρετό, άλλο τόσο τα φασιστοειδή και οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ μιας εξ αρχαιοτάτων χρόνων διεφθαρμένης ιατρικής, θα συνεχίζουν τη θεατρική παράσταση προς ίδιον όφελος και θα εγκληματούν και θα κερδοσκοπούν ανεξέλεγκτα (παρέα με τα αφεντικά τους).


πηγή: viber





15 σχόλια:

  1. Ομολογω οτι βρισκομαι σε συγχιση. Δεν μπορω να διακρινω αν συλλογικα ανηκουμε στις γαλοπουλες η στα προβατα...
    Καποιες φορες μας βλεπω προβατα και καποιες αλλες γαλοπουλες..
    Εχει καποιος την διακριτικη ευχερεια να ξεχωρισει τα μεν απο τα δε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΕΝ,
      TO ΠΕΣΑΧ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ
      ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ.
      ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΘΗΚΕΣ.
      ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΟΦΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.

      ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΓΚΩ ΤΟΥ Μ@ΥΝΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ.
      Η ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΓΚΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ.
      ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ, ΕΙΧΕ ΤΙΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ.
      Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΗΣ 20 ΑΤΟΜΑ.
      ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, ΣΟΒΑΡΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠEΣAΧ;

      ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΣΑΧ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.
      ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ 70% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ ΜΕ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΓΚΩ.
      ΑΜ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

      ΟΧΙ ΡΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,
      ΔΕΝ ΕΧΩ; ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ ΒΡΑΖΩ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΟΥ,
      ΕΧΩ; ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΩ KAI ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.

      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΩΝ, ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.

      ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

      ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ.

      ΚΩΣΤΗ, ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΣΟΥ.

      την οποία σχεδιάζουν να μάς την ξανασερβίρουν με άλλη γεύση το φθινόπωρο, όταν δεν θα μπορούν να βρουν καλύτερο τρόπο για να κουκουλώσουν τον πανικό τους με τις καθημερινές εκατόμβες νεκρών από τα ενέσιμα όπλα τους.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα..Zen..

      Δεν υφίσταται σύγκριση του ζωικού βασιλείου ..με την απύθμενη ηλιθιότητα ,των περισσοτέρων ..


      ΜαλθακοΕλληνων..σανοφαγων..

      ΠΧ.. ο άλλος είναι μόνος μέσα στο ..Ι.Χ. και φοράει μάσκα!!!

      με τέτοιους πολίτες δεν υπάρχει σωτηρία..

      🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

      Διαγραφή
  2. Ζen. ζεν σου λέω γιατί έτσι μου γουταρι! ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΑΑ ΑΓΑΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dr. Steven Kohran (Ευρωπαηκη βαση ιατρο-φαρμακευτικων δεδομενων) //
    «Σε συνεργασια με την Παγκοσμια βαση δεδομενων, μεχρι σημερα εχουν καταγραφει 410.000 ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. Υπαρχουν χιλιαδες ακομα που δεν ινε εις γνωση μας.
    Σωζουμε 1 ζωη, για 20.000 ανθρωπους που εμβολιαζουμε. Ομως πεθαναν πολυ περισοτεροι ανθρωποι απο το εμβολιο, απο αυτους που σωσαμε. Προκειται για μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.
    Ολοι ασχολουντε με τις ελαχιστες ζωες που σωζουμε, αλα κανενας δεν ασχολειται με το ποσους σκοτωνουμε με τα δολοφονικα εμβολια. Διοτι προκειται για δολοφονιες κε φοβουντε.
    Σωζουμε 1 ατομο ανα 20.000 ανθρωπους που εμβολιαζουμε. Αυτο σημαινει οτι τα εμβολια εσωσαν 10.000 ζωες σε ενα χρονο. Καταστρεφουμε ολοκληρα κρατη για να σωσουμε 10.000 ατομα, ενω παραληλα ειχαμε 410.000 θανατους απο τα θανατηφορα πειραματικα εμβολια.
    Κανενας δεν μιλαει γι’ αυτους του θανατους διοτι υπαρχει συγκαλυψη, διοτι υπαρχη χρηματοδοτηση απο τις ΤΕΣΕΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΒΡΑΗΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ προς τους πολιτικους κε ιατρο-φαρμακευτικους σκλαβους.
    Εχει απλωθει ενα τετοιο δικτυο ΤΡΟΜΟΥ παγκοσμιως, ωστε οι γιατροι φοβουντε πως αν μιλησουν θα χασουν την αδεια τους, ειτε θα απολυθουν.
    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΓΡΑΦΗ. ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑ 45%. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ?
    ΙΝΕ Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ.Αλλά η απορία μου είναι πως γίνεται τα τεστ να βγαίνουν θετικά ή αρνητικά.Τι στο καλό ανιχνεύουν;;;;Είναι τόση η πλύση εγκεφάλου που μικρά παιδιά κάθονται με διπλή μάσκα μέσα στη τάξη και εκτός χωρίς να τη βγάζουν.Δεν έχω καταλήξει αν είναι θέμα νοημοσύνης,φόβου ή κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΛΑΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙ ΑΦΕΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΔΑΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ``ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ''.... ΑΥΤΟ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ.
    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΕΡΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ``ΚΟΡΟΙΔΑ''...
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΥΘΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΨΑΡΕΜΑ[!!!].
    ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ.
    ΟΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ [ΔΗΘΕΝ] ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ.
    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΑΣ.
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ...
    ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΣΕ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ...
    ΚΑΛΑ, ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Μ΄ ΑΥΤΟΝ;
    ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ...
    ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΓΩΝΗ;
    Η, ΤΟ ΤΙ Ο ΒΑΣΙ[Β]ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;
    Η ΑΚΟΜΑ... ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ;
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ;
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ;
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ...
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΤΟΣΟ ΛΑΙΚΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΣ ΑΥΤΟ!
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...

    https://newtube.app/fake_pandemic/hl0RwKJ


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΙΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
    ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ.
    ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=2238065226333032&set=a.156818347791074

    -------------------

    Δείτε τι λέει «ψεκασμένος» γιατρός στην Ισπανία

    https://rumble.com/vr55q5-45590333.html



    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ...
    ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    (Αυτοί που μερικοί τους λέτε "ελληνική κυβέρνηση")

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=2236936273112594&set=a.192214920918083


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ???????

    Έκανες την ένεση; Στειρώθηκες και έχεις το πολύ 5 χρόνια ζωής! - 3:46

    https://newtube.app/fake_pandemic/0i7Pehw


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι πρέπει να αναρωτηθούμε ποιος πραγματικά διοικεί τις κυβερνήσεις μας????????

    Ο Μπιλ Γκέιτς διέταξε τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών δύο φορές να μην ερευνήσει τις αρνητικές επιπτώσεις των εμβολίων.

    https://twitter.com/LakovosJustice/status/1513418348071198722

    ===========

    Οι "ειδικοί" σου υπόσχονταν οτι η ενεση δεν σου αλλαζει το DNA .Τελικα το κανει μετα απο 6 ωρες.Οοοο συγνωμη λαθος τωρα

    Όταν ακούσετε τα 2 λεπτά αυτού του βίντεο,θα καταλάβετε καλύτερα τη φράση του καθηγητή Luc Montagnier:«Οι μη εμβολιασμένοι θα σώσουν την ανθρωπότητα».
    Τρομακτικό: Οι πυροβολισμοί μπορεί να αλλάζουν το ανθρώπινο DNA για να παράγουν πρωτεΐνη ακίδας σε μακροπρόθεσμη βάση
    Δρ McCullough: "Αν αυτό είναι αλήθεια... δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βγάλουμε αυτήν την πρωτεΐνη ακίδας από το ανθρώπινο είδος."

    https://twitter.com/Afrodit98675861/status/1513503358862209032



    KAΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ "TEDX" ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ, OTI ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΑ 10%-15% ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΙΩΣΗ 1 - 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΚΑΙ Ο ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...Ο ΓΚΕΙΤΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 !!! ΑΝ Ο ΓΚΕΙΤΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕ Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ-ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΡΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή