Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Αυτό το φίδι, αυτή η κωμική και κουνιστή ουκρανή χορεύτρια, ο Ζελένσκι κρύβεται πίσω από την πρώτη παραπομπή του προέδρου Τραμπ, για "σχέσεις" με Ρωσία και τον απαξιωμένο φάκελο Στιλ. 'Από πρόεδρος σε TVshow.. πρόεδρος της Ουκρανίας'

Σημείωση Διόδοτου: Ο βασικός τίτλος του άρθρου είναι "Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΠΟ ΚΩΜΙΚΟΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ". Το άρθρο ξεκίνησε ως νήμα τουίτ σε έναν αμερικανικό λογαριασμό Τwitter, με ονομασία "Η τραγωδία του Αριστοφάνη"!!! Εμείς το μεταφράσαμε από την ιστοσελίδα lorphicweb.com. Είχε αναδημοσιευτεί και στην πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική ιστοσελίδα dailyexpose.uk, αλλά σήμερα, πριν από 4 ώρες, το αφαίρεσαν! Γιατί άραγε..; Ούτε όμως και το αρχικό τουιτ υπάρχει πια. Υποψιαζόμαστε ότι το άρθρο και στο lorphicweb μπορεί να μην μείνει για πολύ. Ευχηθείτε μας "Καλή Τύχη"! ✝️


Πώς ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι από κωμικός που υποδυόταν τον πρόεδρο σε τηλεοπτική εκπομπή έγινε πρόεδρος της Ουκρανίας;  Ποιος κρύβεται πίσω από την άνοδό του; Αυτά είναι εύλογα ερωτήματα, ιδίως όταν ο Ζελένσκι έγινε γνωστό στις ΗΠΑ για τον βασικό ρόλο που έπαιξε στην πρώτη παραπομπή του προέδρου Τραμπ, η οποία συνδέθηκε επίσης με την απάτη Τραμπ-Ρωσία και τον απαξιωμένο φάκελο Στιλ.


 

 Zelensky ο κωμικός

Ο Zelensky έγινε αρχικά γνωστός ως ηθοποιός και κωμικός, στη συνέχεια δημιούργησε μια εταιρεία παραγωγής, την Kvartal 95 που ιδρύθηκε το 1997, η οποία, μεταξύ άλλων, παρήγαγε μια τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο Servant of the People, στην οποία ο Zelensky υποδυόταν τον Πρόεδρο της Ουκρανίας.

Ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2015, η εκπομπή έτρεξε για 3,5 χρόνια και είναι προφανώς εξαιρετικά δημοφιλής, ανεξάρτητα από την ποιότητα της εκπομπής.  "Έχω τη σαφή εντύπωση ότι ήταν astroturfed", έγραψε στο Twitter ο Αριστοφάνης. Astroturfing είναι όταν δημιουργείται η εντύπωση μιας ευρείας υποστήριξης από τη βάση, ενώ υπάρχει ελάχιστη υποστήριξη.

Ο υπηρέτης του λαού προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι 1+1, το οποίο έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη γεωγραφική εμβέλεια από όλα τα κανάλια στην Ουκρανία και του οποίου το 70% ανήκει στον Ihor Kolomoyskyi, ο οποίος είναι επίσης ο ιδρυτής της Privatbank.
 

Kolomoyskyi ο διεφθαρμένος

Ο Ihor Kolomoyskyi κατατάχθηκε, πριν από δύο χρόνια, από το Forbes, ως ο 1941ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ήταν στενός σύμμαχος της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο και του πρώην προέδρου και κεντρικού τραπεζίτη Βίκτορ Γιούσενκο. Αν και σύμφωνα με το RIA Novosti, η σχέση με την Τιμοσένκο πήρε άσχημη τροπή όταν ο Κολομόισκι αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει την προεκλογική της εκστρατεία το 2010.

Ο Kolomoyskyi έχει επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, πλειοψηφικό πακέτο μετοχών στην Burisma, την ουκρανική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου, η οποία έβαλε τον γιο του Joe Biden, Hunter, στο διοικητικό της συμβούλιο το 2014. Το 2016, την ώρα που ο κορυφαίος εισαγγελέας, Viktor Shokin, διερευνούσε την διαβόητα διεφθαρμένη Burisma Holdings, ο Joe Biden παραδέχθηκε on camera ότι, όταν ήταν αντιπρόεδρος και πρωτοστατούσε στην πολιτική της κυβέρνησης Ομπάμα για την Ουκρανία, πίεσε επιτυχώς την Ουκρανία να απολύσει τον Shokin.

Καθώς δίνει μια καλή σύνοψη του ιστορικού του Kolomoyskyi, κυρίως από τη σελίδα του Kolomoyskyi στη Wikipedia, αντί να το ξαναγράψουμε, απλά αντιγράψαμε το κείμενο από το νήμα του Αριστοφάνη στο twitter παρακάτω.

Ο Kolomoyskyi είναι ένας ενδιαφέρων χαρακτήρας, και υπάρχουν πολλά να ξετυλίξουμε εδώ. Διορίστηκε κυβερνήτης της περιφέρειας Ντνιπροπετρόφσκ, πολύ κοντά στο Ντονέτσκ, μετά την έναρξη του πολέμου με τους αυτονομιστές, βοήθησε στη χρηματοδότηση αρκετών από τα εθελοντικά τάγματα, συμπεριλαμβανομένου του νεοναζιστικού Azov Bat.

Και αυτό παρά το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ ακραίος Εβραίος - έχει ουκρανική και ισραηλινή υπηκοότητα, καθώς και κυπριακή υπηκοότητα - ο οποίος χρησιμοποίησε τα χρήματά του για να αναλάβει με τη βία την οργάνωση της εβραϊκής κοινότητας της Ουκρανίας.


Δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη λαϊκή υποστήριξη μετά από αυτή την κίνηση και όπως κάθε καλός δισεκατομμυριούχος, απλά είπε "F**k it, θα φτιάξω τη δική μου εθνική εβραϊκή οργάνωση και θα τη γεμίσω με ανθρώπους που δεν θα διαφωνήσουν".

Ας μιλήσουμε για το πόσο απόλυτος απατεώνας είναι αυτός ο τύπος.

Ο Kolomoyskyi έκλεψε δισεκατομμύρια δολάρια από ουκρανικές τράπεζες και τα μετέφερε στις ΗΠΑ με το πρόσχημα της χρηματοδότησης μιας εταιρείας χάλυβα, μόνο και μόνο για να πάνε τα χρήματα στο υπόγειο και μια άλλη βιομηχανία της ζώνης της σκουριάς να κλείσει τις πόρτες της.


Shadowy money-built steel empire - with bank's help, Pittsburgh Post-Gazette, 21 February 2022, retrieved 3 March 2022

Διεξάγεται επίσης έρευνα στο Ισραήλ επειδή αγόρασε άνθρακα αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, τον πούλησε σε κάποιον άλλον και έκλεισε την εταιρεία του πριν προλάβει να εισπράξει την επιταγή από τον αρχικό πωλητή του άνθρακα, ο οποίος ήταν ένας Λευκορώσος ολιγάρχης.


Oligarch Kolomoisky allegedly faces criminal probe in Israel, Kyiv Post, 9 July 2021, retrieved 3 March 2022

Αυτός ο τύπος μπήκε στη s**t λίστα του Πούτιν για την εξαπάτηση ενός Ρώσου ολιγάρχη για αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια, και μπήκε ακόμα και στη s**t λίστα του Ποροσένκο (προκατόχου του Ζελένσκι) για εκφοβισμό κρατικών αξιωματούχων με τη δική του πολιτοφυλακή.


Wikipedia: Kolomoyskyi, ανακτήθηκε στις 3 Μαρτίου 2022

Αυτός ο άνθρωπος είναι αρκετά προφανώς απλά ένας απατεώνας και μαφιόζος, ο οποίος κατακλέβει ολιγάρχες της ανατολικής Ευρώπης με απάτες με συμβόλαια, και κρύβεται πίσω από την δυτική αντιπάθεια για τους ίδιους ολιγάρχες για να αποτρέψει τη δίωξή του. Αλλά αναφέραμε ότι ήταν στη λίστα με τα σ**τ του Ποροσένκο, σωστά;

Αποπέμφθηκε από κυβερνήτης της περιφέρειας της περιοχής Ντνίπρο το 2014, και αμέσως γύρισε και βοήθησε να διασφαλιστεί ότι η εκπομπή "Ο υπηρέτης του λαού", στην οποία ο Ζελένσκι εκτελούσε χρέη προέδρου, προβλήθηκε από το δίκτυό του 1+1 στην Ουκρανία, του οποίου κατέχει το 70%.


Wikipedia: Kolomoyskyi, ανακτήθηκε στις 3 Μαρτίου 2022

Αυτό ακούγεται πάρα πολύ σαν εκδίκηση κάποιου μικροπρεπούς δισεκατομμυριούχου, έτσι δεν είναι; Αποπέμφθηκε από τα καθήκοντα του κυβερνήτη σας από έναν πρόεδρο που ήταν σύμμαχός σας επειδή η διαφθορά σας ήταν πολύ κραυγαλέα και προφανής, οπότε δημιουργείτε κυριολεκτικά έναν πρόεδρο για να τον αντικαταστήσετε;

Αν θέλετε ένα αμερικανικό ανάλογο, αυτό θα ήταν σαν ο JB Pritzker, ο κυβερνήτης του Ιλινόις, να απομακρύνθηκε από τον Joe Biden παρότι ήταν χρηματοδότης του, και σε κάποιο μοχθηρό μακροχρόνιο παιχνίδι να χρηματοδότησε μια επανεκκίνηση του West Wing και να έβαλε κάποιον τύπο Colbert/Trudeau να παίξει τον πρόεδρο και να κατέβει αργότερα.

(Γνωρίζω ότι οι πρόεδροι δεν μπορούν να απολύσουν κυβερνήτες, εδώ λειτουργεί διαφορετικά, αλλά απλά κάνω μια σύγκριση)

Αυτή είναι η δύναμη πίσω από τον Ζελένσκι όμως, ένας απατεώνας και μαφιόζος που έχει κλέψει δισεκατομμύρια από Λευκορώσους και Ρώσους ολιγάρχες, και δείτε τι συμβαίνει με τη μαριονέτα του ...

Απλά λέω...


Pandora Papers

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky ανέβηκε στην εξουσία με την υπόσχεση να καθαρίσει τη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, αλλά τα Pandora Papers αποκαλύπτουν ότι ο ίδιος και ο στενός του κύκλος ήταν οι δικαιούχοι ενός δικτύου υπεράκτιων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που κατείχαν ακριβά ακίνητα στο Λονδίνο, αναφέρει η ιστοσελίδα The Pandora Papers.

"Εν μέσω της καυτής προεκλογικής εκστρατείας, ένας πολιτικός σύμμαχος του προέδρου Ποροσένκο δημοσίευσε ένα διάγραμμα που ισχυριζόταν ότι ο Ζελένσκι και οι συνεργάτες του στην τηλεοπτική παραγωγή ήταν δικαιούχοι ενός δικτύου υπεράκτιων εταιρειών που φέρεται να έλαβαν κεφάλαια ύψους 41 εκατομμυρίων δολαρίων από την Privatbank του Κολομόισκι".

"Ο Ζελένσκι έχει επανειλημμένα δεσμευτεί να περιορίσει τους ολιγάρχες. Την επομένη της επίθεσης στον Σεφίρ, το κοινοβούλιο της χώρας ψήφισε νομοσχέδιο που θα δημιουργούσε μητρώο ολιγαρχών και θα τους απαγόρευε να χρηματοδοτούν πολιτικά κόμματα ή να συμμετέχουν σε ιδιωτικοποιήσεις".

Γιατί να δημιουργήσουν υπεράκτιους τραπεζικούς λογαριασμούς την ίδια στιγμή που ο Κολομόισκι απλώς κανόνιζε μια υποτιθέμενα καλοπροαίρετη συμφωνία τηλεοπτικής παραγωγής με την Kvartal; Εκτός κι αν το όλο νόημα της εκπομπής ήταν να κάνει astroturf τον Ζελένσκι στην *πραγματική* προεδρία από την αρχή...;

Τα έγγραφα της Πανδώρα αποκαλύπτουν υπεράκτιες συμμετοχές του Ουκρανού προέδρου και του στενού του κύκλου

Είναι αρκετά προφανές ότι ο Ζελένσκι είναι η μαριονέτα του, και το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο "ρόλος" του στην εκπομπή "Υπηρέτης του Λαού" προοριζόταν από την αρχή να είναι "η ζωή που μιμείται την τέχνη".


George Webb, 1 Μαρτίου 2022

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

George Webb
Ενώ δεν υπάρχουν προφανείς δεσμοί μεταξύ του Kolomoisky και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ("WEF"), υπάρχουν προφανείς δεσμοί με τον Zelensky. Για αρχή, έχει προφίλ στην ιστοσελίδα του WEF.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) έχει ρίξει την υποστήριξή του πίσω από την Ουκρανία, υποσχόμενο να κάνει "ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσει" τη χώρα. Όπως μετέδωσε το RT: Την Κυριακή, ο Schwab και ο πρόεδρος του WEF Borge Brende δήλωσαν ότι "καταδικάζουν βαθιά την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας" και "τις επιθέσεις και τις θηριωδίες".

Θα μπορούσε όμως να υπάρχει κάτι περισσότερο στην παρέμβαση του WEF από την απλή δικτύωση με ένα από τα μέλη του; Θα μπορούσε η στάση τους στην Ουκρανία να οφείλεται στο γεγονός ότι το WEF, ή μάλλον τα επιλεγμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι εταιρείες και τα άτομα που εκπροσωπεί, έχουν συμφέροντα στην Ουκρανία;

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας τον Φεβρουάριο του 2020 στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες πριν από την αμφιλεγόμενη συνάντηση του WEF για τη "Μεγάλη Επαναφορά", ο νεοεκλεγείς "εκλεγμένος" Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι δήλωσε

"Θα ήθελα να σημειώσω τα σχέδια του Φόρουμ για την Ουκρανία, και συγκεκριμένα: Η πρωτοβουλία της Γενεύης για την Ουκρανία, το νέο οικονομικό όραμα για την Ουκρανία. Και σας ευχαριστώ για ό,τι έχει ήδη γίνει και υπολογίζω στην περαιτέρω γόνιμη συνεργασία."

Κοιτάζοντας τα έργα για τα οποία ο Zelensky ευχαρίστησε το WEF, αναρωτιέται κανείς ποιος πραγματικά διοικεί την Ουκρανία και ποιος πραγματικά ευθύνεται για το γεγονός ότι ο ουκρανικός λαός βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο αυτού που ο Boris Johnson αποκαλεί "τον μεγαλύτερο πόλεμο στην Ευρώπη από το 1945".

Στο Scenarios for Ukraine, 300 υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, ηγέτες της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και κορυφαίοι εμπειρογνώμονες σκιαγράφησαν διαφορετικές πορείες για τη μελλοντική οικονομική ανάπτυξη της Ουκρανίας. Αυτοί οι "ιθύνοντες" του WEF δημοσίευσαν την έκθεσή τους στις 11 Απριλίου 2014.

Η Πρωτοβουλία της Γενεύης για την Ουκρανία είναι το σημείο όπου επιχειρηματικοί ηγέτες από την Ουκρανία, τη Ρωσική Ομοσπονδία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες συγκεντρώθηκαν στη Γενεύη, στις 14 Σεπτεμβρίου 2014, και επεξεργάστηκαν 10 προτάσεις, για να βοηθήσουν στην επίλυση της σύγκρουσης. "Η ομάδα [των ηγετών επιχειρήσεων] ζητά τη σύγκληση μιας συνόδου κορυφής κορυφαίων πολιτικών ηγετών το συντομότερο δυνατό", ανακοίνωσε το WEF.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκείνη τη στιγμή, ενώ οι επιχειρηματικοί ηγέτες χάραζαν το μέλλον της Ουκρανίας, ο Zelensky χόρευε με ψηλά τακούνια (2014), προς τη φήμη του.

 


Κι άλλες αρλούμπες από την ομιλία του Zelensky στο Νταβός:

"Τα θέματα που συζητούνται εδώ στο Νταβός εστιάζουν πάντα στην κατάσταση του σύγχρονου κόσμου και διαφωτίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Και φέτος για ενωμένοι οι ηγέτες θα συζητήσουν εξαιρετικά σημαντικό θέμα τον συνεκτικό και βιώσιμο κόσμο".

Η μεγαλύτερη απειλή για έναν συνεκτικό και βιώσιμο κόσμο ήταν η ασφάλεια, δήλωσε ο Zelensky στο Νταβός.  Κάλεσε επίσης τους "δυτικούς επενδυτές" να γίνουν "οι μέτοχοι, οι μέτοχοι της επιτυχίας μιας νέας Ουκρανίας" και δήλωσε ότι η Ουκρανία είναι "ένας τόπος όπου τα θαύματα γίνονται πραγματικότητα".

 


Φαίνεται να υπάρχει ένα προφανές σημείο εκκίνησης για την παγκόσμια ειρήνη: μην επιτρέψετε στο WEF, ή σε όσους εκπροσωπεί, να παρεμβαίνει ή να λαμβάνει αποφάσεις για οποιαδήποτε χώρα.  Διότι, όπως συμβαίνει ξεκάθαρα στην Ουκρανία, όπως ακριβώς και με το σκάνδαλο Covid παγκοσμίως, είναι οι αυτοαποκαλούμενοι "επιχειρηματίες" και τα συμφέροντά τους που έχουν προκαλέσει τις διαμάχες.


lorphicweb.com



11 σχόλια:

  1. Μπόμπες πετάς σήμερα!!!

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχαλης Σκορπιος02 Απριλίου, 2022 22:15

    Διοδοταιοι ε διοδοταιοι τα μαθατε ορε οα μητσοτακης Γ Α Μ Ι @ Τ Ε τ ακουτε ορε πατριδες μεγαλος φουσταρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ03 Απριλίου, 2022 00:16

      ΤΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗ ΤΩΡΑ !
      ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ .
      ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΨΑΚΙ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΒΑΤΑΡ .
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
      ΑΡΙΣΤΟΜΧΟΣ .

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ03 Απριλίου, 2022 00:01

    ΟΣΟ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΛΑ ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΟΒΑΚΙΑΣ .
    ΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ,Ο ΚΕΜΑΛ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ .
    ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ ΜΟΥ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ03 Απριλίου, 2022 00:12

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ .ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΜΠΛΕΞΑΝ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ.
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ,ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ ,ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ Η ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ,Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡΑΚΟΣ ΜΟΥ ! .
    ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΒΟΥΒΑΛΑΚΙ ,ΤΟ ΡΟΥΗΞΕ Η ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ .
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑ ! ΗΛΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ;
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΓΚΑΒΟΣ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΣΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης Σκορπιος03 Απριλίου, 2022 00:29

      Σκατα στον ταφο του ερπετοπουστογερου τωρα ειναι με τον σκατοψυχο μαυρο πατερα του ειθε να τον βασανιζη στην αιωνιοτητα ουστ καταραμενο κοπροσκυλο

      Διαγραφή
  5. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ.
    🥒🥒🥒🍆🍆🍆🥕🥕🥕🌽🌽🌽🍌🍌🍌

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΛΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ🔥
    Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΖΑΒΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ''💥
    ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ💥
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ💥
    ((ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕ'Ι'ΚΟ))

    https://mobile.twitter.com/klimhs13/status/1510319588310925316?cxt=HHwWiICy6bvq3fUpAAAA

    ============

    Κλαiγαμε απo xαρα οταν nλθαν οι Pωσoι στρατιωτες λεει....Tnλεπαπαγαλoι εiπατε κατι;

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/04/i-o-x-n-po-tno-i.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή