Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Οι Ουκρανοί αξιωματικοί θα ήθελαν να εξοντώσουν τον Ζελένσκι με τη βοήθεια των ρωσικών ειδικών δυνάμεων

 του Boris Gennadevich Karpov


 

Σημείωση: Φυσικά, αν δίνω αυτές τις πληροφορίες εδώ είναι επειδή είναι ήδη γνωστές στον Ουκρανό πρόεδρο.

Οι πληροφορίες είναι σύντομες και σαφείς: Υπάρχουν πολύ σοβαρές φήμες ότι ορισμένοι ανώτεροι Ουκρανοί αξιωματικοί σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον πρόεδρο Ζελένσκι και είναι έτοιμοι να βοηθηθούν από τους ДРГ (Диверсионно-разведывательная група)... Ρώσους! Στα γαλλικά πρόκειται για τις "Ομάδες Σαμποτάζ και Αναγνώρισης", μονάδες του ρωσικού στρατού και του ναυτικού που επιχειρούν πίσω από τις εχθρικές γραμμές και διεξάγουν έτσι επιχειρήσεις σαμποτάζ και αναγνώρισης.

Το Γενικό Επιτελείο του Κιέβου ανησυχούσε για την τροπή της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης που οδηγούσε στη συντριβή των ουκρανικών δυνάμεων εδώ και αρκετές εβδομάδες. Αρκετές πλήρεις μονάδες παραδίδονται στις ρωσικές δυνάμεις χωρίς μάχη και οι υπόλοιπες φεύγουν ή πεθαίνουν κάτω από έναν πραγματικό κατακλυσμό ρωσικού πυροβολικού. Υπάρχουν μάλιστα πολλά βίντεο στο Telegram όπου ο διοικητής της μονάδας δηλώνει ότι σταμάτησε να μάχεται, επικαλούμενος την απουσία διοίκησης και την έλλειψη μέσων απέναντι στην υπεροχή των ρωσικών δυνάμεων.

Ορισμένοι ανώτεροι αξιωματικοί έχουν καταλάβει πολύ καλά ότι ο Ζελένσκι είναι μια μαριονέτα των Αμερικανών, που δεν έχει στόχο να υπερασπιστεί την Ουκρανία αλλά να καταστρέψει τη Ρωσία. Ως εκ τούτου, σχεδιάζουν να εξοντώσουν τον Ζελένσκι και να συστήσουν μια χούντα που πιθανότατα θα κηρύξει την παράδοση των ουκρανικών δυνάμεων, προσπαθώντας αναμφίβολα να σώσουν την κατάσταση ζητώντας από τα Ηνωμένα Έθνη να μεσολαβήσουν.

Το πιο διασκεδαστικό όμως είναι ότι οι αξιωματικοί αυτοί θα ήθελαν να αναθέσουν τη δουλειά στις ρωσικές δυνάμεις και γι' αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες "πολύ σοβαρές φήμες", έχουν έρθει σε επαφή με τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις. Πρέπει να πούμε ότι η προσωπική ασφάλεια του Ζελένσκι είναι πολύ ισχυρή και παρέχεται από επίλεκτους Ουκρανούς στρατιώτες που εποπτεύονται από τις βρετανικές ειδικές δυνάμεις. Η εκκαθάρισή του δεν θα είναι εύκολη και μόνο ειδικοί υψηλού επιπέδου μπορούν να το κάνουν.

Ο Ζελένσκι λοιπόν έχει ακούσει αυτές τις φήμες (η ουκρανική SBU λειτουργεί καλά, αυτό είναι γεγονός...) και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αρκετοί ανώτεροι αξιωματικοί ύποπτοι για "απιστία" έχουν τεθεί στο περιθώριο. Αν πρόκειται για τους "σωστούς" αξιωματικούς, κανείς δεν γνωρίζει, αλλά αυτό δεν θα είχε σημασία αν αυτές οι "πολύ σοβαρές φήμες" είναι αληθινές, αφού αν έχει γίνει μια τέτοια συμφωνία, το θέμα θα φτάσει μέχρι τέλους.

Σε κάθε περίπτωση, στο έδαφος οι ρωσικές δυνάμεις έχουν τον άνεμο στα πανιά τους, παρά την παράδοση όλο και πιο εξελιγμένων δυτικών όπλων στην Ουκρανία. Ωστόσο, εκτιμάται ότι το 30% καταστρέφεται από τις ρωσικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των οιονεί μόνιμων πυραυλικών επιθέσεων (όχι, όχι, δεν υπάρχει έλλειψη πυραύλων, όπως ισχυρίζονται οι δυτικοί "ειδικοί"!) και ότι ένα άλλο τρίτο αιχμαλωτίζεται από τις ρωσικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της ουκρανικής πορείας. Αυτό αφήνει ένα τρίτο που χρησιμοποιείται, αλλά με Ουκρανούς στρατιώτες που είχαν μόνο μια πολύ σύντομη περίοδο εκπαίδευσης στη χρήση αυτών των όπλων. Έτσι, η χρήση τους δεν προκαλεί μεγάλη ζημιά. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Γαλλία έστειλε 12 CESAR (πυροβόλα μεγάλου βεληνεκούς), για παράδειγμα, δεν θα ξεχαστεί από τη Ρωσία όταν έρθει η ώρα για σοβαρές συζητήσεις...

Στις απελευθερωμένες πόλεις, το ρούβλι τίθεται σε κυκλοφορία, τα ρωσικά προϊόντα καταφθάνουν μαζικά στα καταστήματα, οι πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων αλλάζουν σε ρωσική μορφή και όσοι το επιθυμούν μπορούν να αποκτήσουν ρωσική υπηκοότητα πολύ γρήγορα. Και η Μόσχα ετοιμάζεται να συστήσει ένα ειδικό δικαστήριο για να κρίνει τους μαχητές του Αζόφ.

Η ολοκληρωτική κατάληψη του Ντονμπάς δεν θα αργήσει να έρθει. Στη συνέχεια... ο Καντίροφ έκανε μια διασκεδαστική δήλωση: "Η Ουκρανία έχει τελειώσει, τώρα ενδιαφέρομαι για την Πολωνία"! Πέρα από αυτό το αστείο (...), είναι σαφές ότι αν η Δύση συνεχίσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά συνεχίζοντας να παραδίδει όπλα, η σύγκρουση θα εξαπλωθεί πέρα από τα σύνορα της Ουκρανίας.

 

rusreinfo.ru/fr 

 

 

2 σχόλια:

  1. Μιχαλης Σκορπιος28 Μαΐου, 2022 17:32

    τον εχουν μαζεψη απο καιρο το εχω ξαναγραψη σιγα μην αφηναν την φουστα κλαρωτη να το παιζει προεδρας χεχεχεχεεχε τον εχουν βγαλη εξω απο την παραγκα τον φουσταρα οπως και την δικια μας την τρελιαρα χεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Μαΐου, 2022 11:38

    ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΤΑ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή