Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ---CHINE MAGAZINE


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να χρησιμοποιήσουν τα στρατιωτικά τους μέσα εάν το Πεκίνο εισβάλει στο αυτόνομο νησί της Ταϊβάν.

Οι ρωσικές και οι κινεζικές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν κοινή περιπολία στην Άπω Ανατολή, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Η επιχείρηση έρχεται την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν ολοκληρώνει την επίσκεψή του στην Ασία, η οποία σημαδεύτηκε από δηλώσεις για την Ταϊβάν που εξόργισαν βαθιά το Πεκίνο και τη δημιουργία μιας νέας εταιρικής σχέσης με 13 ασιατικές χώρες, εκτός της Κίνας.

Τα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 και τα κινεζικά Xian H-6 πέταξαν επί 13 ώρες πάνω από τις θάλασσες της Κίνας και της Ιαπωνίας, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Ο Ιάπωνας υπουργός Άμυνας Nobuo Kishi χαρακτήρισε την κοινή άσκηση "πρόκληση", ενώ Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι κατέδειξε την έκταση της σινορωσικής στρατιωτικής συνεργασίας.

Η Ιαπωνία έστειλε μαχητικά αεροσκάφη για να συναντήσουν τα ρωσικά και κινεζικά αεροσκάφη καθώς πλησίαζαν τον ιαπωνικό εναέριο χώρο. Την ίδια στιγμή, στο Τόκιο λάμβανε χώρα μια συνάντηση της "τετράδας", της συμμαχίας των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας και της Ινδίας, δήλωσε ο Nobuo Kishi.

Η άσκηση αυτή είναι η πρώτη μεταξύ Κίνας και Ρωσίας από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Ωστόσο, είναι η τέταρτη φορά από τον Νοέμβριο του 2021 που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό, δήλωσε ο Ιάπωνας υπουργός.

Η Νότια Κορέα έστειλε επίσης μαχητικά αεροσκάφη στο σημείο για να εμποδίσει την προσέγγισή τους στον εναέριο χώρο της χώρας. Ειδικά δεδομένου ότι το περιστατικό συνέβη λίγες ώρες πριν η Πιονγκγιάνγκ εκτοξεύσει δοκιμαστικά έναν ICBM στην Ανατολική Θάλασσα, μια εκτόξευση που έθεσε τέλος στο αυτοεπιβαλλόμενο μορατόριουμ στις δοκιμές πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς που ίσχυε από τα τέλη του 2017.

Στο Πεκίνο, το υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι πραγματοποίησε περιπολία στη Θάλασσα της Ιαπωνίας, τη Θάλασσα της Ανατολικής Κίνας και τον δυτικό Ειρηνικό, στο πλαίσιο ετήσιας στρατιωτικής άσκησης με τη Ρωσία.

chine-magazine.com 

 

 

6 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ Β.ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ..............
    TI ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟU LEE?????
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ??????

    Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Yunus πλέει νότια της Χίου και πηγαίνει στο Κεντρικό Αιγαίο!

    https://www.youtube.com/watch?v=xwQ-FBgmDTw


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι καθηγηταδες, μορφωμένοι,πτυχιούχοι και μη
    και όλοι οι κυβερνώντες μαζί ,Έναν κύριο Βασίλη δεν κάνουν !!!!!


    ΠΑΡΟΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΕΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ 250522

    https://www.youtube.com/watch?v=R0cvnKpHlmw

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΤΡΕΜΩ»!
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΕΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΦΤΕΙ.
    Δεν αλλάζει αυτός ο τόπος...
    ΓΕΛΟΙΑ-ΣΟΥΡΓΕΛΟ

    https://rumble.com/v1608ej-70554763.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ SUKHOI-35 ΠΕΤΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ .... ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ F-35 ΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ...ΕΝΩ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ ΠΕΔΗΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΧΑ ΧΑ


    https://www.youtube.com/watch?v=MKatKbT0W18

    ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ...ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ...
    ΥΓ. ΜΩΡΗ ΚΟΝΤΗ ΤΙ ΘΕΣ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ..


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.1069.gr/world/vomva-apo-to-israil-gia-ta-f-35-echoyn-sovara-provlimata-den-tha-paralavoyme-alla-zitoyn-apo-ipa-exeligmena-f-15/

      Διαγραφή