Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Η τελική απόδειξη ότι ο Πούτιν δεν είναι Νεοταξίτης και Σιωνιστής

 

Σημείωση του συντάκτη του SOTN: Το παρακάτω αποκαλυπτικό άρθρο παρέχει μαρτυρία από πρώτο χέρι, από έναν αποθανόντα πλέον, αλλά επί μακρόν σύμβουλο του Πούτιν, η οποία προσφέρει αδιάσειστες αποδείξεις ότι "ο πρόεδρος Πούτιν είναι ό,τι κάνει ο πρόεδρος Πούτιν".  Σε ό,τι αφορά τις άκρως μυστικές ίντριγκες που είδαν τον Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν να διορίζεται τελικά ως "υπηρεσιακός πρωθυπουργός της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας από τον Πρόεδρο Γέλτσιν" στις 9 Αυγούστου 1999, δεν υπάρχει πιο έγκυρη μαρτυρία από αυτή του αρχιστράτηγου του Συμφώνου της Βαρσοβίας και στρατάρχη της Σοβιετικής Ένωσης Wiktor Kulikow.  Ο φλογερός Ρώσος εθνικιστής Kulikow έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην εκκαθάριση των Σιωνιστών προδοτών, οι οποίοι είχαν διεισδύσει σε όλα τα κυβερνητικά επίπεδα στο Κρεμλίνο και σε ολόκληρη τη Μόσχα, μέσω ενός εθνικοσωτήριου συνωμοτικού σχεδίου που εκτελέστηκε από μια άκρως απόρρητη κλίκα Ρώσων πατριωτών γνωστή ως "Razved" (που σημαίνει "διαζευγμένοι").  Στην πραγματικότητα, η εξαιρετικά προνομιούχα περιγραφή του insider που δημοσιεύεται παρακάτω τόσο παραλληλίζει όσο και συμπληρώνει τον σκελετό της αφήγησης για την άνοδο του Πούτιν στην εξουσία που δημοσίευσε το SOTN το 2014 υπό τον τίτλο: "Η μυστική Ιστορία αποκαλύπτεται: Ο Πούτιν έπαιξε κρίσιμο ρόλο μετά την προσχεδιασμένη κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης"

 

[ Λάβετε υπόψη ότι η παρακάτω ανάρτηση έχει μεταφραστεί κατά προσέγγιση από την πρωτότυπη και εκτενέστερη πολωνική έκδοση του POLISH INTELLIGENTSIA CLUB (εδώ), από το Google Translate ]

 

 Είναι ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν
παγκοσμιοποιητής και μαριονέτα του
Chabad Lubavitchers

 

Για τους εγχώριους πολιτικούς που μπλέκονται σε "θεωρίες συνωμοσίας" και στα δικά τους ψυχικά μιάσματα!

Η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση για τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι συγκλονιστική εδώ και τουλάχιστον δώδεκα χρόνια. Του πιστώνεται ότι είναι παγκοσμιοποιητής, Εβραίος, μαριονέτα της εβραϊκής σατανιστικής σέκτας Chabad Lubawicz, εγκληματίας, σατράπης κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. καθώς και ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος αντίπαλος της σατανικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Είχε ήδη πει δημόσια το 2013 (υπάρχει άρθρο στην ιστοσελίδα μας) ότι η Δύση κυβερνάται από σατανιστές. Αλλά μια αντικειμενική και ειλικρινής εκτίμηση για τον Πούτιν μπορεί να γίνει μόνο όπως αποδεικνύεται από τις πράξεις του και όχι από τις φωτογραφίες με διάφορες παγκοσμιοποιητικές ομάδες.

Θα πρέπει να προστεθεί εδώ ότι οι ηγέτες της ΕΣΣΔ και στη συνέχεια της Ρωσίας: Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και Μπόρις Γέλτσιν, οι οποίοι οδήγησαν στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και στη συνέχεια σχεδόν της ίδιας της Ρωσίας, επαινούνταν συνεχώς από τη Δύση ... επειδή πρόδωσαν τις χώρες τους. Το ίδιο συμβαίνει και στην Πολωνία: οι προδότες επαινούνται και οι πατριώτες που νοιάζονται για τη χώρα τους συκοφαντούνται και ακόμη και σκοτώνονται, όπως ο Andrzej Lepper.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήρθε στην εξουσία χάρη στον Μπόρις Γέλτσιν, ο οποίος συνειδητοποίησε ότι κατά τη διάρκεια της βασιλείας του βρισκόταν σε παγίδα και γι' αυτό ήπιε μέχρι θανάτου.  Ωστόσο, ως διάδοχος της μορφής διακυβέρνησης της περεστρόικα με ισχυρή προεδρική εξουσία, έσωσε τη Ρωσία από τη διάλυση και τη διαίρεση σε 10 χώρες (το πολωνικό επισκοπείο, ακολουθώντας τις οδηγίες του Βατικανού, σχεδίαζε τη διαίρεση της Ρωσίας σε επισκοπές και ενορίες μετά την κατάρρευσή της), κάτι που ο συνταγματάρχης Słowacki δημοσιοποίησε πριν από μερικά χρόνια.

Ο πρόεδρος Πούτιν εφάρμοσε τη στρατηγική του για την ανοικοδόμηση της Ρωσίας από τα οικονομικά και κοινωνικά ερείπια (στα τέλη της δεκαετίας του 1990, 15 εκατομμύρια Ρώσοι πολίτες πέθαναν από την πείνα ως αποτέλεσμα της μη καταβολής μισθών, συντάξεων και αναπηρικών συντάξεων στη Ρωσία - σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές), που εφάρμοσε βήμα προς βήμα στις υπάρχουσες πολύ δύσκολες εσωτερικές συνθήκες (κορεσμός με την πέμπτη φάλαγγα όλων των κύκλων της γραφειοκρατίας μετά τους προέδρους Γέλτσιν και Γκορμπατσόφ) και εξωτερικές συνθήκες (κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα εξουσίας, ιδιαίτερα στις δυτικές χώρες, από τους παγκοσμιοποιητές της ΝΔΤ και τις σατανικές δομές τους). Μόνο η ανασυγκρότηση του ρωσικού στρατού, ειδικά με τους τύπους των όπλων που κανείς στον κόσμο δεν διαθέτει, επέτρεψε στη Ρωσία, η οποία υπομένει υπομονετικά όλες τις ταπεινώσεις από τη Δύση για πάνω από τριάντα χρόνια, να δείξει πρώτα το "νύχι του λιονταριού" της στη Συρία και τώρα, σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, τον "κυνόδοντα της τίγρης" στην Ουκρανία,

Στο τέλος αυτού του άρθρου, παρέχουμε πολλούς συνδέσμους σε άρθρα για τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και την ίδια τη Ρωσία που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα μας κατά τη διάρκεια 8 ετών. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά τις συνομιλίες του Albin Siwak με τον στρατάρχη της ΕΣΣΔ, Wiktor Kulikow, αρχιστράτηγο των δυνάμεων του Συμφώνου της Βαρσοβίας, συμπεριλαμβανομένου και του ποιος είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, που περιγράφονται στο βιβλίο "Σύνδρομο του βρασμένου βατράχου" [i] και που διηγήθηκε ο συγγραφέας που έγραψε αυτό το κείμενο:

KULIKOW ON PUTIN AND THE SECRET RUSSIAN ORGANIZATION από το βιβλίο του Siwak

 (σελίδα 32) "... ο ίδιος Ζούκοφ διέψευσε και τον τρίτο μύθο. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Εβραίοι διακήρυξαν σε όλο τον κόσμο ότι δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ την εξουσία. Εννοώ τις αρχές της NKVD στη Μόσχα. Μέχρι σήμερα, μπορείτε να βρείτε περιγραφές ευχαριστήριων προσευχών σε συναγωγές στη Δύση. Ευχαρίστησαν τον Θεό που είχαν την εξουσία στην ΕΣΣΔ και θα την επέκτειναν σε ολόκληρο τον κόσμο. Όταν ο Zhukov πυροβόλησε τον Lavrentiy Beria σε μια συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου και ο Lazar Kaganovich έχασε την εξουσία μετά το θάνατο του Στάλιν και ο Kulikov σκότωσε δύο φρουρές της NKVD στη Μόσχα, οι Εβραίοι του κόσμου είχαν άσχημο πρόσωπο... " ,

Δήλωση του στρατάρχη Wiktor Kulikow στον Albin Siwak (σελίδες 40-41)"... Αλλά παρεμπιπτόντως, θα σας πω ότι δεν θα πήγαινα ποτέ σε έναν Εβραίο ως σύμβουλο, και ένας Εβραίος δεν θα με έπαιρνε για έναν απλό λόγο: δεν θα πήγαινα, επειδή μετά το θάνατο του στρατάρχη Zhukov, έγινα επικεφαλής μιας μυστικής οργάνωσης, ακριβώς αυτού του κόμματος "Razved".  Και αυτή η οργάνωση δημιουργήθηκε μόνο για να απομακρύνει τους Εβραίους από όλες τις θέσεις και τα καθήκοντά τους. Δηλαδή, να τους απομακρύνει από την εξουσία και τη δυνατότητα να ασκούν οποιαδήποτε επιρροή στις υποθέσεις του κράτους και την τύχη των ανθρώπων. (...) Λοιπόν, όταν ο Ζούκοφ πραγματοποιούσε αυτή την εκκαθάριση στο Πολιτικό Γραφείο, δεν θα ήταν δυνατή αν δεν είχα εκκαθαρίσει και τις δύο φρουρές της NKVD της Μόσχας με τους δικούς μου ανθρώπους. Εξάλλου, μισή ώρα πριν από την ώρα που είχε οριστεί για την έναρξη της επιχείρησης, ο στρατάρχης Ζούκοφ συγκέντρωσε στο Υπουργείο Άμυνας τους διοικητές των περιφερειών της Μόσχας που είχαν αναλάβει συγκεκριμένα καθήκοντα. Μου δόθηκε εντολή να εκκαθαρίσω αυτές τις δύο φρουρές της NKVD. Και η διαταγή είχε ως εξής: << Οτιδήποτε κινείται εκεί - να το εξοντώσετε. Δεν υπάρχουν Ρώσοι εκεί. Αν δεν υπακούσετε στη διαταγή, θα σας εκτελέσω. Ούτως ή άλλως, αν το κάνεις λάθος, θα σε σκοτώσουν πρώτοι. >> Και οι Εβραίοι του κόσμου γνωρίζουν πολύ καλά ότι εγώ ήμουν επικεφαλής της μεραρχίας, οι στρατιώτες της οποίας εκτελούσαν αυτή τη διαταγή. Μέχρι σήμερα, είναι δυνατόν να λάβουμε στοιχεία για τις εκκαθαρισμένες δύο φρουρές της NKVD, και είναι σχεδόν τέσσερις χιλιάδες άνθρωποι. Και τι νομίζετε - με ρώτησε ο στρατάρχης - αν ο Πούτιν ήταν Εβραίος, θα με δεχόταν ως σύμβουλό του. Και να το δούμε και από μια διαφορετική οπτική γωνία. Πρώτα απ' όλα, είμαι αξιωματικός, έγινα στρατάρχης αργότερα και για τις συγκεκριμένες γνώσεις και την εμπιστοσύνη των ανώτατων αρχών, και θα πήγαινα εγώ, ένας αξιωματικός από τη σχολή Ζούκοφ, όπου η τιμή μας διδάχτηκε και εμπεδώθηκε πολύ, στην υπηρεσία ενός Εβραίου με το παρελθόν μου;  Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι ο Πούτιν είναι άνθρωπος με ρωσικές ρίζες και όσοι διακηρύσσουν την εβραϊκή του κληρονομιά την γνωρίζουν πολύ καλά.  Χρησιμοποιούν όμως ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο εναντίον του Πούτιν, γιατί είχαμε και ανθρώπους που πίστευαν αυτές τις ανοησίες ή είχαν αμφιβολίες για το αν είναι Ρώσος. Θα σας θυμίσω -είπε ο αστυνόμος- ότι διακήρυξαν και τη δική σας ρωσική καταγωγή. Γνωρίζαμε την εφημερίδα Solidarity, όπου ο Mazowiecki στην πρώτη σελίδα, με κεφαλαία γράμματα, έλεγε: <Ο σύντροφος A. Siwak δεν είναι Πολωνός. Οι Ρώσοι τον έφεραν και τον έβαλαν στην Κεντρική Επιτροπή και στο Πολιτικό Γραφείο. Οι γονείς του ζουν κοντά στη Μόσχα και ονομάζονται Sivakov>. "Τι λέτε;" ρώτησε. - Η παροιμία λέει ότι αν ρίξεις περιττώματα σε κάποιον, κάτι θα κολλήσει και θα μείνει ... ... ... ... ".

[ [και] Η εξήγηση του τίτλου έχει ως εξής: Αν ρίξουμε έναν βάτραχο σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, θα καεί άσχημα, αλλά θα πεταχτεί έξω από την κατσαρόλα, ενώ αν ζεστάνουμε αργά τον βάτραχο αργά αλλά σταθερά, πριν το καταλάβει, θα ψηθεί μέχρι θανάτου. Αυτός ο παραλληλισμός αναφέρεται στο πολωνικό έθνος, το οποίο μαγειρεύεται βήμα-βήμα, βήμα-βήμα, και ως εκ τούτου το δίλημμα αν θα το καταλάβει εγκαίρως, αν θα "βράσει" σαν βάτραχος σε κατσαρόλα].

Οι παρατιθέμενες πολύ αξιόπιστες εξηγήσεις από πρώτο χέρι για τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, που ελήφθησαν από τον Albin Siwak, ο οποίος είναι φίλος του στρατάρχη Viktor Kulikov, θα πρέπει να αρκούν, καθώς έχουν αναφερθεί πολλές φορές στα βιβλία του Albin Siwak και στην ιστοσελίδα μας. Θα πρέπει να προστεθεί εδώ ότι μέχρι τον θάνατό του σε ηλικία 91 ετών το 2013, ο στρατάρχης Viktor Kulikov ήταν προσωπικός σύμβουλος του προέδρου Πούτιν και του πρωθυπουργού Μεντβέντεφ για πολλά χρόνια.

Αυτή η πληροφορία ήταν αρκετή για να περιοριστούν οι διάφορες παραπληροφορήσεις μόνο για λίγα χρόνια στο Διαδίκτυο, επειδή ο κύριος οχετός είναι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχει λόγος να υπολογίζουμε στην αλήθεια σε κάθε θέμα. Πρόσφατα όμως, η εκστρατεία συκοφάντησης του Προέδρου Πούτιν πήρε επικές διαστάσεις λόγω της αποστρατιωτικοποίησης και αποναζιστικοποίησης της Ουκρανίας από τη Ρωσία, και κυρίως λόγω της σταθερής στάσης απέναντι στην ψευδή, απατηλή και εγκληματική Δύση που κυβερνάται από τους σατανικούς παγκοσμιοποιητές της ΝΔΤ.

 

stateofthenation.co

μετάφραση: Διόδοτος

 

(Η παρακάτω φωτο είναι πραγματική και όχι προϊόν φωτομοντάζ. Τα συμπεράσματα δικά σας από αυτό που βλέπετε.)


Διαβάστε επίσης:

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας: Πλήρης Ανατροπή Σχεδίων για τον Άγγλο-Αμερικανικό Άξονα και την ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’.


6 σχόλια:

  1. https://panmarc.wordpress.com/2016/10/28/%ce%bf-%ce%b2%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%af%cf%81-%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b9%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταυρόκωστα,καλημέρα και χρόνια πολλα.Η ανάρτηση αυτή είναι όλα τα λεφτά, καθώς επίσης και η παραπομπή του ανώνυμου σχολιαστή,συνδιαστικά και οι δύο είναι για ένα Ελληνα που σκέφτεται και δείχνει γιατί συμβαίνουν,όσα συμβαίνουν στην δύσμοιρη πατρίδα και του τι πρέπει να κάνουμε για να επιβιώσουμε ως έθνος και φυλή,Προχωρα και εμείς εδώ είμαστε πάντα σκεπτόμενοι και αγρυπνούντες για το αύριο όλων των Ελλήνων. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=oykXG_h3znY&list=RDoykXG_h3znY&start_radio=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρέμβαση «ΣΕΙΣΜΟΣ» του ευρωβουλευτή, Τιερί Μαριάνι: Εκμεταλλεύεστε τον πόλεμο για να φτιάξετε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ, vid

    https://www.el.gr/nea-taxh/paremvasi-seismos-toy-eyrovoyleyt/

    ΑπάντησηΔιαγραφή