Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν

 του Boris Guennadvitch Karpov

 

Σχόλιο Con: «Ακριβέστερα: Το Βαθύ κράτος των ΗΠΑ σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν - Μία κλίκα σατανιστών που κατάντησαν τις ΗΠΑ, εδώ κι 100 χρόνια τώρα, "χώρα-απάτη" που γνωρίζει μόνο το κακό !! Μια χώρα που δημιουργήθηκε , (όπως και η Αυστραλία), από όλους τους εγκληματίες παγκοσμίως!!»

 

Σύμφωνα με άρθρο του Newsweek, οι Αμερικανοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ενός "χτυπήματος αποκεφαλισμού" στο Κρεμλίνο για να ρίξουν τη Ρωσία.

https://www.newsweek.com/2022/10/14/biden-thinks-non-nuclear-threats-will-stop-putin-his-military-doesnt-1747343.html

"οι μη πυρηνικές στρατιωτικές επιλογές -η χρήση συμβατικών όπλων και ειδικών επιχειρήσεων, καθώς και η επίθεση στον κυβερνοχώρο και το διάστημα- βρίσκονται στο προσκήνιο, για να συμπεριλάβουν ένα χτύπημα αποκεφαλισμού για να σκοτώσουν τον Πούτιν στην καρδιά του Κρεμλίνου "

Είναι απολύτως σαφές.

Το άρθρο αυτό χρονολογείται από τις 29 Σεπτεμβρίου, αλλά αρκετές αναφορές έφτασαν στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες τις τελευταίες ημέρες, που δείχνουν ότι το σχέδιο αυτό έχει τεθεί "στην κορυφή της ατζέντας", σύμφωνα με πηγή που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ και ο Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησαν δημοσίως για τις συνέπειες μιας τέτοιας απόπειρας, αλλά η "πραγματική" προειδοποίηση ήρθε μέσω της διπλωματικής οδού στο υψηλότερο επίπεδο: Μια τέτοια ενέργεια θα θεωρηθεί επίθεση κατά των ζωτικών συμφερόντων της Ρωσίας και η παράγραφος (δ) του άρθρου 19 του "πυρηνικού δόγματος" της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα τεθεί σε πλήρη ισχύ.

Πλήρες κείμενο στα ρωσικά: http://www.kremlin.ru/acts/bank/45562

Αυτό εγείρει το ερώτημα της νοημοσύνης των Αμερικανών ηγετών! Πιστεύουν πραγματικά ότι η δολοφονία ενός αρχηγού κράτους με την υποστήριξη του 80% του πληθυσμού θα λύσει το πρόβλημά τους; Δεν υποψιάζονται ότι σε μια τέτοια περίπτωση ολόκληρος ο ρωσικός λαός θα απαιτήσει - και θα λάβει - αίμα;

Δεν υποψιάζονται ότι υπάρχουν στην πατρίδα τους, στην καρδιά των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, ομάδες έτοιμες να αναλάβουν δράση κατόπιν εντολής της κεντρικής εξουσίας, με επιχειρησιακά σχέδια και εξοπλισμό ; Μερικές φορές τέτοιες ομάδες "κοιμώμενων" πρακτόρων συλλαμβάνονται και στη συνέχεια ανταλλάσσονται. Πιστεύουν ότι ο ρόλος αυτών των "κοιμώμενων" πρακτόρων είναι μόνο να συλλέγουν πληροφορίες κατά τη διάρκεια των κοκτέιλ πάρτι;

Πιστεύουν ότι η διάσημη ιστορία των "πυρηνικών χαρτοφυλακίων" που η Σοβιετική Ένωση θα είχε εγκαταστήσει σε ορισμένες δυτικές πρωτεύουσες κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ήταν απλώς ένας θρύλος και δεν θα ήταν πλέον σχετική;

Δεν υποψιάζονται ότι ο διάδοχος του Βλαντίμιρ Πούτιν θα μπορούσε να είναι πολύ λιγότερο διπλωματικός από τον σημερινό πρόεδρο;

Δεν σκέφτονται ότι ένα μεγάλο μέρος των χωρών που, σήμερα ακόμη, υποστηρίζουν τη Ρωσία έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούσε να αποφασίσει να πολεμήσει τα αμερικανικά συμφέροντα στις χώρες τους;

Μια τέτοια προσπάθεια θα σημάνει απλώς το τέλος των Ηνωμένων Πολιτειών και των χωρών του ΝΑΤΟ.

Θα ήταν καιρός για τους ακόμα όχι εντελώς ζομποποιημένους πολίτες της Δύσης να αντιδράσουν πριν να είναι πολύ αργά. Δεν το παρατραβάω λέγοντας ότι αν στις δυτικές χώρες που παραδίδουν όπλα στην Ουκρανία, λαϊκά κινήματα προσπαθούσαν να ανατρέψουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις, θα έβρισκαν συμπάθεια από τη Ρωσία.... σε δηλώσεις, αλλά και σε βοήθεια και πολύ συγκεκριμένες πράξεις.

 

https://boriskarpov.tvs24.ru 

rusreinfo.ru/fr 

 

 

12 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΌΜΑΧΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΗΜΗΤΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΣΑ!

    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΏ:
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5572043876239597&id=100003021206201&sfnsn=mo

    Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ..............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://scontent.fath6-1.fna.fbcdn.net/v/t42.1790-2/322857700_5639639262750909_8741699499223688158_n.mp4?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=985c63&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&_nc_ohc=JEW2zAgsUQoAX9Y7auZ&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=00_AfDRY_u5ApicMpwTMWbZqHyF2dU8nMbP5-QeNZ21dOlyiQ&oe=63AF634A

      Διαγραφή
    2. Αυτά γινόντουσαν τότε· έδινες το κατιτίς τους στους μεροκαματιάρηδες -ηθοποιούς πάντα- ''εκτελεστές'' και, με το που τέλειωναν τα πλάνα έκτακτης επικαιρότητας - ραγδαίων εξελίξεων, σηκωνόσουν, ξεσκονιζόσουν και... μακροημέρευες.

      Τώρα με τα Λευκά Καπέλα, τις Special Q Forces και τον Ιερό Λόχο 2012, συνεπικουρούμενο από Φίλιες Χριστιανικές Οργανώσεις,
      Βάρδα μη σε βάλουνε στις Μαύρες Λίστες...

      Ν.Β.

      Διαγραφή
    3. ΕΚΑΝΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Ο ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΡΠΕΤΑ.
      https://www.youtube.com/shorts/GHa662QO6Ok
      ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ....
      ΠΗΓΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΝ ΕΝΑΝ ΕΚΣΚΑΦΕΑ, ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ.
      ΠΟΥ;;; ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ. ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΡΑ, ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; ΟΤΙ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΕΙ.
      ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ !!!!

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. ΠΕΡΣΥΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ .....ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ .
    ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ;;
    Η ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ;
    GAME IS OVER .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΊΠΕΣ: "ΣΧΕΔΊΑΖΑΝ". ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΣΧΕΔΊΑΖΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΙ ΜΙΣΟΙ..ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΕΣ Ή ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΕΡΩΘΕΊ.

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ .ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιόν από τους τέσσερεις σωσίες του Πούτιν σκοπεύουν να δολοφονήσουν;

    Καί μετά... Στις σοβαρές χώρες, δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά θεσμών. Ή, λες καί δεν υπάρχουν έτοιμοι καμιά δεκαριά σοβαροί αναπληρωτές του Πούτιν, αν πάθει κάτι αυτός!
    Ηπαπαραίϊκες ανοησίες γιά το αποβλακωμένο κοινόν των ΜΜΕ τους - καί απορώ πώς καί τσίμπησε Ρώσσος αρθρογράφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως το άρθρο δεν εστιάζεται στην δολοφονία όποιου σωσία, αλλά στο τί θα επακολουθούσε αν όντως δολοφονούνταν ο πραγματικός Πούτιν.
      "Σοβαροί" αναπληρωτές, ναι. Ικανοί όμως..; Γιατί δεν είναι μόνο το όποιο Ιερατείο (ας χρησιμοποιήσουμε όρο Μποτίλια: "Αντιδυνάμεις") που βρίσκεται από πίσω σου· είναι και αν επιλέχτηκες γιατί είσαι γατόνι-φαινόμενο απ' τα σπάνια στην Ιστορία. Και προσωπικά πιστεύω ότι άνευ Πούτιν.. θα την είχε κάτσει έως τώρα ο πλανήτης. Καταφέραμε όμως να φτάσουμε σε αυτές εδώ τις μέρες, όπου έχει σχηματιστεί, λόγω της στρατηγικής του, των συνεργασιών του και της παγκόσμιας δημοφιλίας του, ένα κλίμα ικανό να επιφέρει τα αποτελέσματα που αναφέρονται στο άρθρο, σε περίπτωση που δολοφονηθεί (φτου σκόρδα!).

      Η άποψή μου, δεν το κρύβω, έχει κάποιο υποκειμενισμό, ο οποίος πηγάζει από ηθελημένη εμπιστοσύνη (αυτό που λέμε "Trust the Plan" εμείς οι 'Q-χτυπημένοι' κατά Παλαιό 🙂). Εσύ, γνωρίζω πως έχεις τις επιφυλάξεις σου. Αλλά τις διαχειρίζεσαι με σύνεση, γιατί σέβεσαι τους φίλους σου. Αντίθετα από 'σένα, υπάρχουν στο χώρο μας κάτι επικίνδυνα άτομα που κάνουν ανοιχτή πολεμική στο φαινόμενο Πούτιν, σαν να παίρνουν μεροκάματο από τους νεοταξίτες. Και λέω και ξαναλέω, από τον Αύγουστο του 2017 που φτιάχτηκε ο Διόδοτος, ότι ένα απ' τα αποτελεσματικότερα όπλα που έχουν οι εχθροί μας.. είναι να πείθουν τον κόσμο ότι διάφορες προσωπικότητες που μάχονται για το καλό.. "είναι κι αυτοί δικοί τους". Έτσι, οδηγούν τον κόσμο στο να υποταχθεί σε μία ψευδή τους "παντοδυναμία". Θα τον ρουφήξουν όμως. Αυτό λαμβάνει χώρα στην πενταετία αυτή, 2020-2025.

      Διαγραφή
  5. ΩΧ ! ΩΧ ! ΩΧ !
    Maggie Louis Smith
    18 ώρ. ·
    Πώς τον χαρακτήρισε;
    Φουστάρα;
    Ωχ την βαμήσε τη μπάμια

    https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/323023125_851724292703063_8471286566961531772_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=8SvIgkArTggAX9lxnH_&tn=vjx86jlrzAxXQlTp&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfCd23mYWIDgP5nz2XP8c30GsLVK0Y7gIwamzjDpa7E4PA&oe=63B4D699
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;
    ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΙΝΤΕΟ;

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΉΤΡΗ,
      ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΜΗΘΏ ΕΣΕΝΑ..

      ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ:
      ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΨΟΦΉΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..;
      Ε, ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΨΟΦΗΣΕ. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΨΟΦΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ...
      ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΣΩΣΙΑ, ΗΘΟΠΟΙΟ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ - ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ.
      ΚΑΙ: Ο ΣΩΣΙΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΞΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΣΗ ΘΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.

      Διαγραφή