Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Κι εσείς.. μην ζμπρώχνεστε... όλοι θα μπείτε «στη σωστή πλευρά» του κρεμ-άσματος... ή στη σωστή πτέρυγα της φυλακής.

 Ευτυχώς που 1η Ιανουαρίου επιστρέφουν οι απολυμένοι υγειονομικοί στις δουλειές τους - Ανάσα για τα νοσοκομεία!

12 σχόλια:

  1. Έλεγαν ότι δίνω χειρόγραφες επιστολές του Ιησού..... Τα Ζώα...

    https://www.brighteon.com/3be604a6-a2e2-461e-8881-18772fcc334b
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT [ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΤΟΥΝ, ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ-ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ].... ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.
      ΤΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ;
      ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΙΑ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΜΝΗΣΙΑ;
      ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΑΣΠΡΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΕΥΔΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
      [Ο,ΤΙ ΕΚΘΕΤΩ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΟΗΜΩΝ, ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΕΝΑΝ Μ@ΛΑΚΑ.... ΠΩ! ΠΩ! .... ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΣΗ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!]
      ΕΤΣΙ... ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ``FAST TALKING COMMERCIAL GUYS'' ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ.
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ Μ@ΛΑΚΕΣ.
      ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ, ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΑΝΤΩΝΗ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΟΥ ....ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ. ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!!
      ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ
      https://sinomosiologos.blogspot.com/2022/12/blog-post_982.html#more

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Το κακό είναι, πως πολλοί ψηφοφόροι ξέχασαν κάτι φωτογραφίες του λεγάμενου, με παρέες με κύκλωμα μεγαλοτοκογλύφων της Θεσσαλονίκης.

      Δείξε μου τον φίλο σου...

      Διαγραφή
    3. ΩΣΑΥΤΩΣ [ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ], ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ Ο ``ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ''....
      Ο ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΤΟΥ.
      ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ, ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ ...
      https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/319319790_1279199842623446_405023365221638908_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=OYzfiX13CsgAX8xv4uL&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=00_AfAuDqU8_QRfuqz_Bj1Jj05zFO2g_QskoefDnbhghfYbOg&oe=63A0E727

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. Εύα Καϊλή: Απέναντι από την πρεσβεία του Κατάρ η μεζονέτα στο Παλαιό Ψυχικό

    https://directus.gr/ragdaies-exelixeis-eva-kaili-apenanti-apo-tin-presveia-tou-katar-i-mezoneta-sto-palaio-psychiko/
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυστραλία: Στην Μελβούρνη εγκαθιστούν απινιδωτές έξω από τα σπίτια λόγω αύξησης των… ξαφνικών θανάτων!
    Οι Αυστραλοί θα έχουν απινιδωτές όπως έχουμε εμείς σε κάθε σπίτι θερμόμετρο!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα άχρηστα νέα της ημέρας: Θαυμάστε επίπεδο:
    Χ. Σταϊκούρας: «Επί δύο ώρες μπινελικωνόμασταν με τους τραπεζίτες – Οι στρατιωτικοί πάντως δεν παίρνουν το επίδομα των 600 ευρώ»
    Ζητείται επειγόντως ψυχίατρος:
    Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!! Χριστουγεννιάτικες μπάλες με το πρόσωπο του ΜΗΤΑΡΑΚΗ στο υπουργείο Μετανάστευσης!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλησπέρα στο γλυκό Αντιγονάκι μας!!!

      Το Μηταράτσι το περιμένει άλλη ειδική πτέρυγα των φυλακών..

      Διαγραφή
  5. Τι ; Μόνο ανφας φωτογραφίες ; Που είναι οι φωτογραφίες προφίλ με το ταμπελακι με το νουμερακι ;

    Πάντως για να επιβεβαιωθεί πόσοι λοβοτομημενοι μιλάνε Ελληνικά, να δείτε που η Παγώνη θα μπει στη Βουλή ! Τόσο μ@λ@κες είναι οι κοιμησμενοι.

    Σε βλέπω ήρεμο Κώστα χαχα

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως μιλάμε για ''ΨΙΛΟΛΟΓΙΑ'' και δη Άσχετα με Το Θέμα Της Ανάρτησης; Χαράς Ευαγγέλια, Ευχής Έργον, Ο καιρός γαρ ουκ απλά εγγύς αλλά Ante Portas: Ελήλυθεν η ώρα ίνα Ξεχωρίσει η ήρα από Το Σιτάρι. Τώρα ή πληρώνεις ή πεθαίνεις! ''Η Μίνα Γκάγκα πέρασε τελικά το άρθρο 10. Παρά τις αντιρρήσεις ακόμα και από το εσωτερικό της Ν.Δ. , αλλά και από από τον ίδιο τον κ. Πλέυρη, η αναπληρώτρια υπουργός έδειξε ποιος κάνει κουμάντο. Συγκεκριμένα το επίμαχο άρθρο αναφέρει: «Ο εκσυγχρονισμός του νομικού πλαισίου που διέπει το καθεστώς απασχόλησης των ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ., αφενός μέσω της πρόβλεψης της δυνατότητας προκήρυξης θέσεων μερικής απασχόλησης, οι οποίες θα καλύπτονται από ιατρούς που θα έχουν τη δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού επαγγέλματος. Αφετέρου θεσπίζεται η δυνατότητα για τους ιατρούς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης που υπηρετούν σε νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ., υπό προϋποθέσεις, να λειτουργούν ιδιωτικό ιατρείο ή να παρέχουν υπηρεσίες προς ιδιωτικές κλινικές, ιδιωτικά διαγνωστικά ή θεραπευτικά εργαστήρια και γενικότερα σε κάθε είδους ιδιωτικές επιχειρήσεις, που παρέχουν ή καλύπτουν υπηρεσίες υγείας. Παράλληλα για λόγους ίσης μεταχείρισης αίρεται η απαγόρευση που ίσχυε για τους πανεπιστημιακούς ιατρούς υπηρετούν σε νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. ή αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας να παρέχουν υπηρεσίες σε ιδιωτικές κλινικές». Ιστορική η σημερινή ημέρα και ίσως το προγραμματισμένο τέλος μιας διαδρομής, που κορυφώθηκε τα τελευταία 3 περίπου χρόνια. Με χιλιάδες υγειονομικούς σε αναστολή, εγκληματικά κενά σε προσωπικό, εναλλαγές ανθρώπινου δυναμικού από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, μια μακάβρια λίστα νεκρών και πολίτες εξαθλιωμένους να ωρύονται για την αντιμετώπιση που λαμβάνουν δημιουργήθηκαν μεθοδικά οι συνθήκες για τη σημερινή ημέρα. Από σήμερα λοιπόν, ο πολίτης (ο φορολογούμενος βάναυσα πολίτης με χρόνια εισφορών) θα καθοδηγείται σε ιδιωτικά ιατρεία, δημοσίων γιατρών!'' ΠΗΓΗ: http://www.oparlapipas.gr/2022/11/einai-h-m.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''Θα αναρωτηθεί κάποιος και που βοηθούσε να βρίσκονται οι υγειονομικοί σε αναστολή όλο αυτό το διάστημα… Είναι εύκολη η απάντηση… Ένας κύριος 60 χρόνων ή πιο μεγάλος ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί από τα social media και ζει σε κάποιο χωριό, πηγαίνοντας για ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο ταλαιπωρούνταν με τις ώρες και όταν προσπαθούσε να βρει το δίκιο του οι γιατροί που υπήρχαν μέσα του έλεγαν ότι έχουμε έλλειψη προσωπικού γιατί υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία δεν κάνουν το εμβόλι# για να επιστρέψουν στις εργασίες τους. Φτάνοντας τον κόσμο στα όριά του αφού πλέον δεν μπορούσε να έχει μία αξιοπρεπή περίθαλψη τον άφησαν από μέσα του να σιχτιρίζει και να λέει ότι καλύτερα να γίνουν όλα ιδιωτικά και ας πληρώνω κάτι παραπάνω αλλά τουλάχιστον να εξυπηρετούμαι. Έτσι πέρασε πιο εύκολα το αφήγημα της έλλειψης προσωπικού που πατάει τώρα το άρθρο 10 ότι θα γίνουν όλα ιδιωτικά γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ο κόσμος από το υπάρχον σύστημα υγείας. Όλα λοιπόν αυτά οδήγησαν στο να έχουμε τη σημερινή απόφαση. Και κάτι τελευταίο που ο κόσμος δεν το γνωρίζει είναι ότι ο Θανάσης Πλεύρης μαζί με όσους εμπλέκονται σε αυτή την απόφαση δηλαδή και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Κώστα Τσιάρα ο οποίος θα έπρεπε να δώσει την εντολή στο ΣτΕ για να βγάλει την κατάλληλη απόφαση είχαν συναντηθεί εδώ και μία εβδομάδα και τα είχαν κανονίσει όλα ένα προς ένα. Αν κάποιος θεωρεί ότι αυτό είναι υπερβολικό ας δει το βίντεο που έχει ανέβει με την συνάντηση των υγειονομικών στο υπουργείο Υγείας με τον Θανάση Πλεύρη και πως η στάση του πριν βγει ακόμα η απόφαση ήταν εντελώς διαφορετική. Ενώ πιο πριν έβαζε τους φουσκωτούς του ώστε να μην τον πλησιάσει κανένας τώρα κάθισε και συνομίλησε με τον υγειονομικό Λάμπρο Τσάπαλη λέγοντάς του ότι εσύ είσαι λογικός άνθρωπος μπορούμε να συνεννοηθούμε και να μιλήσουμε όμορφα ρίχνοντας το υπονοούμενο για τον δεύτερο υγειονομικό δηλαδή τον Περικλή Καρολίδη που βρισκόταν στη συνάντηση και εξύβρισε με τις φράσεις «πολιτικός αλήτης» και «πολιτικός καραγκιόζης». Ακόμη όμως και τότε δεν αποχώρησε ο Θάνος Πλεύρης και συνέχισε να συνομιλεί και με τον Λάμπρο Τσάπαλη αλλά και με άλλους υγειονομικούς που μιλούσαν χωρίς να φωνάζουν και τους έλεγε ότι θα δούμε τι θα γίνει και προσπαθούσε να τους καλοπιάσει. Σε περίπτωση που οι αναστολές συνεχιζόταν δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να σταθεί ένα λεπτό απέναντι από αυτούς τους ανθρώπους που εξαθλίωσε. ΠΗΓΗ: http://www.oparlapipas.gr/2022/11/bp-t.html#more

      Διαγραφή