Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Καλά.. Βράσε γλαρόσουπα... / Και στρατιωτικά έχετε τελειώσει..

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. Επιτρέψε μου να πω από την πλευρά μου και Ειδικά Αφρική που ξέρω πάρα πολύ καλά :

    H Wagner έχουν καταστρέψει ISIS και Al Khaeda , στη Συρία και το Ιράκ , ISIS στη Λιβύη , ACMI στο Μάλι , Μαυριτανία , Boko Haram στο βόρειο τμήμα της Νιγηρίας , Καμερούν και την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και τώρα σε Ukrania……..( ISIS , AL KHAEDA , ACMI, BOKO HARAM = USA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός φίλε μου Con!
      Καλό Σαββατοκύριακο στα γοητευτικά τοπία των ΗΑΕ!!!

      Διαγραφή
  2. Ποιό φόρουμ ρε παιδιά ; Δεν βλέπετε οτι κάνουν τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειές τους ; Δεν βλέπετε οτι απο τη στιγμή που ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ η αντζέντα τους, έχει αρχίσει και η κατηφόρα τους ; Πιστεύετε οτι ο σκοπός τους ήταν να αποκαλυφθούν, επειδή μας τα λένε ανοικτά στα μούτρα ; ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ γιατί ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ !! Τόσα χρόνια μας έκαναν ό,τι ήθελαν, διότι πολύ απλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ήξερε τίποτε !!

    Για περάστε και απο το παρακάτω άρθρο να δείτε και μια άλλη άποψη. Διότι πολλά (και καλά) αντισυστημικά sites προσπαθούν να μας πείσουν οτι είναι όντως αντισυστημικά και οτι μας "ξυπνάνε", αλλά στην ουσία μας ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ καθημερινά με δυστοπικότητα (πχ το el του τηλεβιβλιοπώλη που είναι ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ 100% και ας ισχυρίζεται το αντίθετο).

    "Το χάσατε το παιχνίδι κι ακόμα δεν άρχισε".
    "Ορισμένα από τα κορυφαία εταιρικά στελέχη έχουν αρχίσει να γυρίζουν την πλάτη σε αυτό το φόρουμ, γιατί «μυρίζουν» ότι η ατζέντα τους μπορεί να μην είναι αυτή που θα επικρατήσει τελικά."

    https://lumi-news.gr/to-chasate-to-paichnidi-ki-akoma-den-archise/

    Εγώ ένα έχω να πώ. Όλο αυτό το πανηγυράκι που γίνεται (αναρωτηθείτε γιατί εφέτος βιαστικά και ΝΩΡΙΤΕΡΑ;) γίνεται για να δούν πως θα ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ το δυνατό ΚΡΟΤΟ της ΠΤΩΣΗΣ τους. Για όποιον δεν το βλέπει δεν μπορώ να κάνω κάτι.

    Ο πλανήτης θα ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να τα βάλει με την ΨΥΧΗ του Έλληνα, η οποία είναι ΘΕΪΚΗ και γεμάτη ΦΩΣ.

    ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός!

      Και εδώ σχετικό:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/01/pepe-escobar-presstv.html

      Διαγραφή
  3. να το κανετε,μονο που δεν θα χαρειτε καθολου αν διαβασετε τις σκεψεις μας,ασε που θα παθετε ντουβρουτζα,και δεν θα προλαβετε σκατοπουστες,θα ψοφησετε με τη μια .....και καλα η βαγκνερ ειναι εγκληματικη οργανωση, ηπα και εε;;;;ειναι προσκοποι ε ;;;;;;.......ρε αει γαμηθειτε..... Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαμπρόπουλος Χρηστος21 Ιανουαρίου, 2023 16:22

    Κοπριτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτοιμο για μπαμ τo ηφαίστειο τnς Σαvτoρivnς;
    Ξέρω ότι είναι σαχλαμάρας, όμως το βίντεο το είδα στο “apagoreuetai” και μου έκανε εντύπωση! Οι λεπτομέρειες είναι πολύ ανησυχητικές! Που να τις βρήκε αυτές τις πληροφορίες;
    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/01/oo-o-nio-n-voivn-k-no-ovin.html
    Αντιγόνη
    Υ.Γ. Τα αμερικανά τι σόϊ έρευνες έκαναν στη Σαντορίνη; Μπας και “σκάλιζαν” το ηφαίστειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Αντιγόνη μου!!!
      Πριν ακόμα πατήσω το σύνδεσμο, είπα από μέσα μου.."να δεις που κανα κασταμονίτη θα ακούσουμε..". Και ιδού! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Αστεία αστεία.. κι αυτή η μαινάδα η Τζολύ.. τί πήγε κι έκανε εκεί..;

      Διαγραφή