Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Έξω απ'τα συνηθισμένα:Η πιο αντιδημοφιλής θεωρία συνωμοσίας


           γράφει η Miri - μετάφρ. Διόδοτος

Σχόλιο Κ-Τ: Το άρθρο αυτό είναι καταπληκτικό και πολύ σοκαριστικό. Αποδεικνύει περίτρανα πόσο καρα-Matrix είναι ο τρόπος ζωής μας. Τόσο η όμορφη Βρετανίδα ιστολόγος Miri που το έγραψε, όσο κι εγώ, που στα 12 μου ήξερα απ' έξω και τραγουδούσα πάνω από 15 τραγούδια των Beatles,  και μάλιστα στη δισκοθήκη μου έχω όλα τα άλμπουμ τους σε συλλεκτικά CD (περιορισμένης κι αριθμημένης έκδοσης-κοψίματα Νέας Υόρκης και Τόκυο), το να δημοσιοποιούμε τόσο ακλόνητα στοιχεία, είναι σκληρό για εμάς τους ίδιους πρώτα. Στο άρθρο μάλιστα αναφέρονται και οι Doors, ως ένα ακόμα πρότζεκ παραστρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών, που και ο ΕργΔημΕργ μάς έχει αναφέρει αρκετές φορές σε σχόλιά του. Παρόλα αυτά, τα τραγουδάκια όλων αυτών, που κατασκευάστηκαν για να μάς προγραμματίσουν τον εγκέφαλο (MkUltra), εξακολουθούν να μάς συγκινούν, και ανοίγουμε την ανάρτηση με το αγαπημένο μου beatle, "Come Together". 

 


Πραγματικά δεν θέλω να αναστατώσω κανέναν, και ξέρω ότι αυτό θα είναι ένα βαθιά οδυνηρό επιχείρημα για πολλούς, οπότε παρακαλώ να θεωρήσετε τους εαυτούς σας δεόντως προειδοποιημένους, αλλά φοβάμαι ότι πρέπει να το πω...

Βαθιά ανάσα...

Πάμε...

Οι Beatles ήταν "στο κλαμπ".

Ναι, φοβάμαι ότι είναι αλήθεια. Δεν ήταν "τέσσερα συνηθισμένα παλικάρια από το Λίβερπουλ", ο Τζον Λένον δεν ήταν "ήρωας της εργατικής τάξης", και το συγκρότημα και όλα τα μέλη που το αποτελούσαν ήταν περιουσιακά στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών που ελέγχονταν από το κατεστημένο: "παράγοντες αλλαγής" που χρησιμοποιήθηκαν για να δρομολογήσουν τις δραματικές πολιτιστικές αλλαγές που έλαβαν χώρα στη δεκαετία του 1960.

*Κάνω μια παύση και κρύβομαι πίσω από τον καναπέ για να αποφύγω κάθε ψηφιακό κατακλυσμό με σάπια φρούτα χαχαχα*

Κοιτάξτε... Δεν μου αρέσει ούτε εμένα που σάς τα λέω αυτά. Μεγάλωσα αγαπώντας τους Beatles (ο πατέρας μου είχε αυθεντικά βινύλια από τη δεκαετία του '60, και μια από τις πρώτες μου αναμνήσεις είναι να χορεύω στο σαλόνι με το Twist 'n' Shout - και μετά να κλαίω με τρόμο όταν έπαιζε το 'A Taste of Honey' (ακόμα δεν αντέχω αυτό το τραγούδι...).

Διάβασα τη βιογραφία του Hunter Davies με εμμονή- μια από τις πιο πολύτιμες εφηβικές αναμνήσεις μου ήταν όταν εγώ και ένας φίλος μου που ήταν Beatlemania, την κοπανήσαμε από το σχολείο για να πάρουμε το τρένο για το Λίβερπουλ και να κάνουμε το Magical Mystery Tour (ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι όταν μπορέσαμε μετά να εξαργυρώσουμε τις μάρκες μας για "δωρεάν ποτό στο Cavern" χωρίς να μας αναγνωρίσουν: Θυμάμαι ακόμη και τι ήπια - ένα Malibu και μια κόκα κόλα διαίτης. Γιατί τίποτα δεν λέει τη ροκ κουλτούρα του Λιβερπουδιστάν της δεκαετίας του 1960 όσο τα υπερβολικά γλυκά συνθετικά κοκτέιλ με καρύδα...)

Αλλά πέρα από τη νοσταλγική νοσταλγία και την εφηβική φιλοφροσύνη... για να επαναλάβω το ίδιο σημείο που κάνω κάθε φορά που αξιολογώ οποιονδήποτε εξέχοντα πολιτιστικό ήρωα ή σταρ των μέσων ενημέρωσης: κανείς δεν ανεβαίνει σε πανδημοφιλές επίπεδο, εκτός αν αυτό είναι εξ ολοκλήρου κανονισμένο και χρηματοδοτούμενο από το κατεστημένο (επειδή τους ανήκουν τα μέσα ενημέρωσης και αυτοί δημιούργησαν την κουλτούρα, αλλά περισσότερα γι' αυτό αργότερα).

Ως εκ τούτου, απλά δεν επιτυγχάνεις το επίπεδο της παγκόσμιας σούπερ διασημότητας που πέτυχαν οι Beatles (πασίγνωστα, "πιο διάσημα και από τον Ιησού") αν δεν έχεις κάθε βραχίονα του κατεστημένου πίσω σου. Οι Beatles δεν ήταν κάποια υπόγεια ιστορία επιτυχίας, τελικά: ήταν υπερβολικά mainstream, εμφανίζονταν σε κάθε δημοφιλές τηλεοπτικό σόου και ακατάπαυστα ήταν γεμάτες όλες οι εφημερίδες με αυτούς, και αυτό συνέβη εξαιρετικά γρήγορα και σε όλο τον κόσμο - πολύ γρήγορα για να είναι καθαρή περίπτωση. Μην ξεχνάτε ότι το μισό γκρουπ ήταν ακόμα σε σχολική ηλικία στις αρχές της δεκαετίας του 1960 - ωστόσο, μέχρι τον Φεβρουάριο του 1964, είχαν πετύχει μια νούμερο ένα επιτυχία σε μια χώρα από την οποία δεν ήταν καν καταγόμενοι. Ακόμα και οι mainstream ιστορικοί των Beatles παραδέχονται ότι η επίσημη ιστορία τους ακούγεται σαν "παραμύθι".

Καθώς είναι πασίγνωστα δύσκολο για τους Βρετανούς καλλιτέχνες να "σπάσουν την Αμερική" - πόσο μάλλον για εκείνους που μόλις είχαν βγει από τη σχολική στολή - είναι αρκετά σαφές ότι αυτό δεν συνέβη φυσιολογικά. Όλα ήταν κανονισμένα παρασκηνιακά, και με υπέρογκες χρηματοδοτήσεις στα υψηλότερα επίπεδα, προκειμένου να καταλύσουν, απίστευτες κοινωνικές αλλαγές που δεν είχαμε ξαναδεί (ή δεν έχουμε ξαναδεί έκτοτε), και αυτό είναι που θα εξερευνήσουμε σε αυτό το δοκίμιο. Ποιες αλλαγές επέφεραν οι Beatles, γιατί, και κυρίως πώς. 

Αν οι Beatles εκτιμηθούν λιγότερο ως συγκρότημα και περισσότερο ως μια πολιτιστική δύναμη που άλλαξε δραματικά τις επικρατούσες στάσεις, συμπεριφορές και κοινωνικές νόρμες (που είναι ο συγκεκριμένος σκοπός των "παραγόντων αλλαγής"), μπορούμε να δούμε ότι το πέτυχαν με μεγάλη επιτυχία: απλά συγκρίνετε τον κόσμο πριν τους Beatles με τον κόσμο μετά τους Beatles - τις σαρωτικές διαφορές στην κουλτούρα που σημειώθηκαν μεταξύ 1960 και 1970. Για να παραθέσω ένα απόσπασμα από μια ορισμένη κυβερνο-ενημερωτική εγκυκλοπαίδεια: "στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες δυτικές χώρες, η δεκαετία του '60 διακρίνεται για την αντικουλτούρα της. Υπήρξε μια επανάσταση στα κοινωνικά πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων της ένδυσης, της μουσικής, των ναρκωτικών, του ντυσίματος, της σεξουαλικότητας, των τυπικών, των πολιτικών δικαιωμάτων, των κανόνων του στρατιωτικού καθήκοντος και της σχολικής εκπαίδευσης".

Όπως συμπυκνώνει το παραπάνω απόσπασμα, τη δεκαετία του 1960 παρατηρήθηκε έντονη "φιλελευθεροποίηση" της κοινωνίας, με τη στάση απέναντι στο γαργαλιστικό τρίπτυχο "σεξ, ναρκωτικά και ροκ εν ρολ" να αλλάζει βαθιά. Η ιστορία που μας λένε είναι ότι αυτή η αλλαγή συνέβη επειδή ο λαός, απογοητευμένος από την τρομερή καταπίεση που του επιφύλαξαν αιώνες αυστηρού συντηρητισμού, ξεσηκώθηκε και άλλαξε την κοινωνία προς το καλύτερο.

Όπως οι περισσότερες ιστορίες που μας λένε για την ιστορία μας, αυτή είναι εντελώς ψευδής. Οι απλοί άνθρωποι δεν έχουν τα εργαλεία, τους πόρους ή τις οργανωτικές ικανότητες για να επιφέρουν τέτοιες κοινωνικές αλλαγές μαμούθ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτές οι αλλαγές συνέβησαν επειδή σχεδιάστηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από την ελίτ, και προκλήθηκαν ως "το νέο φυσιολογικό" μέσω των στρατηγικά τοποθετημένων παραγόντων αλλαγής τους. Στις ΗΠΑ, η λεγόμενη αντικουλτούρα ελεγχόταν εξ ολοκλήρου από τη CIA, η οποία χρησιμοποίησε διαχειριζόμενους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών - συχνά παιδιά υψηλόβαθμων στρατιωτικών, όπως ο Jim Morrison των Doors, γιος του ναυάρχου Morrison - για να αλλάξει γρήγορα την κουλτούρα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είχαμε ένα παρόμοιο στρατιωτικό/κατασκοπευτικό σχέδιο με τους Beatles. Φημολογείται ευρέως και αξιόπιστα ότι το γκρουπ δεν έγραψε κανένα από τα τραγούδια του, και ότι αυτά στην πραγματικότητα παρήχθησαν από υψηλόβαθμους κοινωνικούς μηχανικούς, όπως ο Theodore Aldorno (ένας εξαιρετικά ταλαντούχος πιανίστας που αρχικά σχεδίαζε καριέρα συνθέτη), με δεσμούς με το Ινστιτούτο Tavistock και τη Σχολή της Φρανκφούρτης. Εν ολίγοις, μυστικά και ισχυρά σώματα ανατρεπτικών διανοουμένων συνωμότησαν για να αλλάξουν δραματικά την κουλτούρα με απίστευτα πιασάρικη, σχεδόν υπνωτική μουσική, χρησιμοποιώντας ως φωτογενή "βιτρίνα" όμορφα αγόρια με πλαδαρά μαλλιά. Σημειώστε ότι ο πρώτος υπερσύνδεσμος σε αυτή την παράγραφο (χαχα της Guardian) χλευάζει αυτή τη θεωρία, χωρίς να παρέχει το παραμικρό ίχνος απόδειξης ότι δεν είναι αληθινή, κάτι που αποτελεί την εγκεκριμένη από τη CIA μέθοδο για την καταστολή των αμφισβητήσεων της επίσημης αφήγησης, και για τον λόγο για τον οποίο εφηύρε τον όρο "θεωρία συνωμοσίας".

Ωστόσο, εφαρμόζοντας έστω και το παραμικρό ίχνος λογικής στην κατάσταση, μπορούμε να δούμε ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι αληθινό - την εποχή της μετεωρικής ανόδου των Beatles σε απύθμενη φήμη, ήταν τέσσερις άβουλοι έφηβοι χωρίς καμία επίσημη μουσική εκπαίδευση οποιουδήποτε είδους. Από όλους τους λαμπρούς και καταξιωμένους επαγγελματίες συνθέτες στον κόσμο (όπως, ας πούμε, ο Theodore Aldorno), είναι πραγματικά αληθοφανές ότι τέσσερις ερασιτέχνες νέοι θα μπορούσαν να συνωμοτήσουν για να κατασκευάσουν μελωδίες που προκαλούν δέος, επαγγελματικού επιπέδου - ξανά και ξανά και ξανά - που κατέκτησαν τις καρδιές όλου του κόσμου;

Όχι, δεν είναι. 

Θα ήταν εκπληκτικό να υπάρχει έστω και ένας τέτοιος υπερφυσικά ταλαντούχος νέος σε μια περιοχή, πόσο μάλλον τρεις, τέσσερις ή περισσότεροι που γνωρίζονται μεταξύ τους. Είναι πολύ πιο πιθανό, λοιπόν, να ακολουθούσαν απλώς το καθιερωμένο πλέον μοντέλο "boyband" - όμορφα πρόσωπα που χαμογελούν στις κάμερες και δείχνουν ωραία για τους οπαδούς, ενώ οι πραγματικές μουσικές δυνάμεις γράφουν τους στίχους και συνθέτουν τη μουσική στο παρασκήνιο.

Στο ευρύτερο συνωμοσιολογικό σχήμα των πραγμάτων, αυτό αντιπροσωπεύει μια αρκετά "βανίλια" θεωρία: μια θεωρία που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες και δεν είναι πραγματικά τόσο αμφιλεγόμενη για όσους γνωρίζουν ότι "όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή". Αλλά αυτό δεν αντιπροσωπεύει την πλήρη έκταση της συνωμοσιολογίας μου: απλώς θέτει το εν λόγω στάδιο... Αυτό που ακολουθεί είναι, εξ όσων γνωρίζω, μια εντελώς πρωτότυπη "θεωρία συνωμοσίας", την οποία σκέφτηκα εντελώς μόνη μου, οπότε δεν μπορώ πάντα να "παραπέμπω" στις ιδέες μου επαναλαμβάνοντας αυτά που έχουν πει άλλοι άνθρωποι. Αυτό που μπορώ να κάνω, ωστόσο, είναι να εξάγω συμπεράσματα από πράγματα που γνωρίζουμε, να χρησιμοποιήσω τη λογική και τον ορθό λόγο και να καταλήξω σε ένα (ε, ελπίζω) πειστικό συμπέρασμα...

Η θεωρία μου είναι ότι οι Beatles δεν ήταν "τέσσερα συνηθισμένα παλικάρια από το Λίβερπουλ" που μεγάλωσαν σε συνηθισμένα οικογενειακά σπίτια, αλλά μάλλον (με την πιθανή εξαίρεση του George, αλλά περισσότερα γι' αυτό αργότερα) ήταν τρόφιμοι του παιδικού ιδρύματος Strawberry Field, που επιλέχθηκαν από τη βρεφική τους ηλικία για να σμιλευτούν από το στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες για να αναδειχθούν αργότερα σε αστρικούς πράκτορες αλλαγής. Τα αγόρια θα είχαν τοποθετηθεί σε οικογένειες σε κάποιο μεταγενέστερο σημείο της παιδικής τους ηλικίας (όπως συμβαίνει συχνά με τα ανάδοχα παιδιά) για να δώσουν αξιοπιστία στις "επίσημες ιστορίες" τους, αλλά θα παρέμεναν υπό την αυστηρή καθοδήγηση και τον έλεγχο των χειριστών τους (και ενδεχομένως οι "οικογένειές" τους να ήταν τέτοιοι χειριστές - εννοώ, το "θεία Μιμή" δεν ακούγεται σαν το όνομα κάποιου κωδικοποιημένου κατασκόπου της MI5;).

Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα επειδή το εξαιρετικό μέγεθος της κοινωνικής επιρροής που κατείχαν άνθρωποι τόσο διάσημοι όσο οι Beatles, τους έδινε τεράστια δύναμη, και απλά δεν υπάρχει περίπτωση το κατεστημένο που τρελαίνεται για έλεγχο να επιτρέψει σε "τέσσερα συνηθισμένα παλικάρια από το Λίβερπουλ" να έχουν αυτού του είδους τη δύναμη, εκτός αν το εν λόγω κατεστημένο ήταν απολύτως σίγουρο ότι παρέμενε απόλυτα υπό τον έλεγχό τους.

Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί αυτό το επίπεδο απόλυτου ελέγχου είναι να εκπαιδευτούν τα μελλοντικά περιουσιακά στοιχεία από την πρώιμη παιδική ηλικία με προγραμματισμό τύπου MK Ultra (και αυτό είναι κάτι που είναι γνωστό ότι πολλαπλασιάζεται με τα παιδιά-σταρ του Χόλιγουντ, και για τους ίδιους λόγους, με την ηθοποιό Roseanne Barr που επιβεβαιώνει: "Η MK Ultra κυριαρχεί στο Χόλιγουντ"). Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για το MK Ultra, δεν πρόκειται για "θεωρία συνωμοσίας", πρόκειται για ένα αποχαρακτηρισμένο πλέον πρόγραμμα τροποποίησης συμπεριφοράς και διαχείρισης της αντίληψης (π.χ. πλύση εγκεφάλου), που χρησιμοποιείται από τις μυστικές υπηρεσίες για τη δημιουργία, στην πραγματικότητα, ελεγχόμενων από το μυαλό σκλάβων μέσω της χρήσης ναρκωτικών και τραυμάτων. Αυτοί οι σκλάβοι μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για μια σειρά από ρόλους, ένας από τους οποίους είναι οι "αστέρες" - π.χ. πολύ ορατά δημόσια πρόσωπα που επηρεάζουν βαθιά το κοινό.

Το MK Ultra δεν έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέχρι το 1975, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιούνταν σε μεγάλο βαθμό τις δεκαετίες πριν από αυτό, έχοντας εξελιχθεί από εργασίες που ξεκίνησαν σε ιαπωνικές εγκαταστάσεις και ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο - περίπου την εποχή που γεννιόντουσαν οι Beatles. 

Η MK Ultra ήταν θεμελιώδης για τους μακιαβελικούς κοινωνικούς ανατρεπτικούς που ήθελαν να αλλάξουν τόσο βαθιά τον κόσμο, επειδή δεν μπορούσαν να το κάνουν μόνοι τους - χρειάζονταν πράκτορες αλλαγής για να εμφανιστούν στην παγκόσμια σκηνή, οι οποίοι έμοιαζαν και έπαιζαν το ρόλο. Μια ομάδα χοντρών ηλικιωμένων ανδρών (όπως ήταν/είναι γενικά η "ελίτ") δεν πρόκειται να κατακτήσει τις καρδιές και τα μυαλά της παγκόσμιας νεολαίας: όμορφοι, γοητευτικοί νέοι άνδρες είναι.

Έτσι, αν είστε ένας δόλιος κοινωνικός μηχανικός που επιθυμεί να δημιουργήσει και να διαχειριστεί έναν ισχυρό παράγοντα αλλαγής, τότε απαιτείται ο εν λόγω παράγοντας να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή υπό την αυστηρή διαχείρισή σας - αυτό σημαίνει ότι παραμένουν χρήσιμα περιουσιακά στοιχεία και όχι οι επικίνδυνες υποχρεώσεις που θα ήταν διαφορετικά. Αν τέτοιοι πράκτορες αλλαγής δεν βρίσκονταν ανά πάσα στιγμή υπό τον πλήρη έλεγχό σας, θα μπορούσαν να αποστατήσουν, να βγουν "εκτός σεναρίου" και να χρησιμοποιήσουν την απίστευτη επιρροή τους για να επιφέρουν αλλαγές που δεν είναι προς το συμφέρον σας. Έτσι, εκείνοι που βρίσκονται πίσω από τον έλεγχο του νου τύπου MK Ultra - οι λεγόμενοι "χειριστές" - είναι πάντα έντονα συντονισμένοι με αυτή την πιθανότητα.

Σημειώστε ότι ο προγραμματισμός του MK Ultra μπορεί να αρχίσει να αποτυγχάνει καθώς τα υποκείμενα μεγαλώνουν, λόγω των φυσικών νευρολογικών αλλαγών στον εγκέφαλο, και πολλά περιουσιακά στοιχεία του MK Ultra θυσιάζονται στα τριάντα τους για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αυτός μπορεί να ήταν ο λόγος για τον οποίο σκοτώθηκε ο Τζον Λένον, ο οποίος πέθανε μόλις λίγες εβδομάδες μετά τα 40ά γενέθλιά του. Το κατεστημένο δεν επένδυσε μια πρωτοφανή περιουσία για να τον εκπαιδεύσει από τη γέννησή του ως έναν εξαιρετικά ισχυρό παράγοντα παγκόσμιας αλλαγής, για να τον βάλει να περάσει πέντε χρόνια νταντά και να ψήνει ψωμί, κάτι που φέρεται να έκανε μετά τη γέννηση του νεότερου παιδιού του, του Σον, το 1975, και αν "αυτοί" - οι σκιώδεις αυτοί που βρίσκονται πίσω από όλα τα μεγάλα γεγονότα και πολιτιστικά φαινόμενα - δεν μπορούσαν να τον επαναφέρουν στο σενάριο, θα τον είχαν απλώς σκοτώσει. "Αυτοί" το κάνουν αυτό όλη την ώρα όταν δεν μπορούν να ελέγξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, π.χ. η πριγκίπισσα Νταϊάνα (ο θάνατος της οποίας στην πραγματικότητα κρίθηκε "αθέμιτη δολοφονία" και όχι ατύχημα).

Αλλά πίσω στο ξεκίνημα των Beatles... 

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ότι τα ορφανοτροφεία και η βιομηχανία ανάδοχων οικογενειών αποτελούν εδώ και πολλές δεκαετίες πρώτης τάξεως πεδίο στρατολόγησης για διάφορες μορφές κυβερνητικών πειραματισμών, και για προφανείς λόγους: δεν υπάρχουν ενοχλητικοί γονείς να μπουν στη μέση και να αντιταχθούν στην εγγραφή των παιδιών τους σε τέτοια προγράμματα. Συνεχίζοντας από αυτό, γνωρίζουμε επίσης τι κεντρικό ρόλο έπαιξε το ορφανοτροφείο Strawberry Field στη ζωή των πρώτων Beatles, αναγκάζοντάς τους να γράψουν ένα από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά τραγούδια τους.

Γιατί όμως ένα ορφανοτροφείο να έχει τέτοια σημασία για αγόρια που φαινομενικά προέρχονται από αγαπημένα οικογενειακά σπίτια;

Όταν εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο στο ιστορικό των Beatles (ή στο υποτιθέμενο ιστορικό τους), ανακαλύπτουμε ένα ασυνήθιστο μέγεθος τραύματος και αστάθειας: τόσο ο John όσο και ο Paul έχασαν τις μητέρες τους σε νεαρή ηλικία- ο John δεν γνώριζε σχεδόν κανέναν από τους γονείς του και μεγάλωσε με μια "θεία" (η οποία σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες έβαλε τις κοινωνικές υπηρεσίες να ασχοληθούν με την οικογένεια)- ο Paul δεν θυμάται σχεδόν καθόλου τη μητέρα του και είχε - ειδικά για την εποχή εκείνη - έναν σημαντικά μεγαλύτερο πατέρα (40 ετών όταν γεννήθηκε το πρώτο του παιδί, ο Paul). Ο Ringo, εν τω μεταξύ, ήταν παιδί διαζυγίου, σε μια εποχή που τα διαζύγια ήταν σπάνια και στιγματισμένα, και γνώριζε ελάχιστα τον πατέρα του, ενώ πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας στο νοσοκομείο με διάφορες ασθένειες.

Ο μόνος από τους τέσσερις που υποτίθεται ότι είχε μια φυσιολογική, σταθερή, μη δραματική παιδική ηλικία, ήταν ο George. Ήταν επίσης εκείνος που αργότερα βγήκε περισσότερο εκτός σεναρίου και που βρήκε έναν μάλλον περίεργο - και σημαντικά πρόωρο - θάνατο (ήταν 58 ετών). Επισήμως αποδίδεται σε καρκίνο του πνεύμονα, ο θάνατος του Χάρισον ακολούθησε λίγο μετά από μια αποτυχημένη, όπως φάνηκε, απόπειρα δολοφονίας, ενώ ο ίδιος ο Χάρισον είχε εκφράσει επανειλημμένα ανησυχίες για το ενδεχόμενο να σκοτωθεί. Αν αληθεύει ότι ο Τζορτζ δεν είχε υποστεί το ίδιο επίπεδο παιδικής τραυματικής πλύσης εγκεφάλου με τους άλλους (ήταν ο μόνος που δεν έχασε γονέα λόγω θανάτου ή διαζυγίου), τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι ίσως δεν είχε προγραμματιστεί τόσο "αποτελεσματικά" όσο οι άλλοι.

Ένα ενδιαφέρον θέμα που μπορούμε να δούμε με τους άλλους τρεις Beatles είναι ότι κανένας από τους κύριους φροντιστές τους δεν αφιέρωσε τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής του στην ανατροφή παιδιών, σε μια εποχή που αυτό ήταν ασυνήθιστο. Η θεία Mimi του John και ο σύζυγός της δεν είχαν δικά τους παιδιά (από επιλογή) και θα ήταν στα σαράντα τους όταν ανέλαβαν τον John. Ο πατέρας του Paul δεν έγινε γονιός παρά μόνο στα 40 του, και η μητέρα του Ringo Starr απέκτησε μόνο ένα παιδί - πολύ ασυνήθιστο για μια γυναίκα της εργατικής τάξης της εποχής - το οποίο πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας μακριά από το σπίτι της οικογένειας (υποτίθεται στο νοσοκομείο).

Υπάρχουν, λοιπόν, εδώ μερικά ενδιαφέροντα ερωτήματα σχετικά με το τι πραγματικά έκαναν αυτοί οι άνθρωποι στα είκοσι και στα τριάντα τους. Φυσικά, το "επίσημο backstory" των Beatles έχει μια εξήγηση, αλλά όλοι οι καλοί κατάσκοποι έχουν ιστορίες κάλυψης. Είναι πιθανό να εργάζονταν στην πραγματικότητα για το κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες, καθώς εκπαιδεύονταν για τους κρίσιμους ρόλους τους ως χειριστές τόσο σημαντικών περιουσιακών στοιχείων αργότερα; Μην ξεχνάτε ότι το Λίβερπουλ είναι μια πόλη-λιμάνι, τοποθεσίες που συχνά έχουν στενούς και πολύπλοκους δεσμούς με στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες. Τόσο ο πατέρας του John, όσο και ο πατέρας του Stuart Sutcliffe, υπηρέτησαν στο ναυτικό, και ο πατέρας του Sutcliffe φέρεται να συνέχισε να γίνεται "δημόσιος υπάλληλος" - ένας κλάδος της δημόσιας υπηρεσίας είναι η υπηρεσία πληροφοριών MI5.

Έτσι, η θεωρία μου είναι ότι - με την πιθανή εξαίρεση του George - οι "επίσημες ιστορίες" των Beatles δεν είναι απολύτως αληθινές. Ότι ο Τζον, ο Πολ και ο Ρίνγκο ήταν είτε ορφανά είτε θετά παιδιά που διέμεναν στο Strawberry Field, τα οποία πιθανότατα τοποθετήθηκαν αργότερα σε οικογένειες για να τους δώσουν νομιμοποίηση ως "συνηθισμένα παλικάρια από το Λίβερπουλ", αλλά που στην πραγματικότητα ήταν προστατευόμενα μέλη του κράτους (υπάρχουν πολλές έντονες νύξεις σε διάφορα βιβλία για τους Beatles ότι η μητέρα του Τζον Λένον ήταν πόρνη, πράγμα που θα μπορούσε σίγουρα να θεωρηθεί ως λόγος για τον οποίο το κράτος τον αφαίρεσε από την επιμέλειά της), οι οποίοι είχαν προγραμματιστεί από την παιδική τους ηλικία, χρησιμοποιώντας στρατιωτικές τεχνολογίες ελέγχου του νου που "τελειοποιήθηκαν" στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, για τη μετέπειτα αστρική τους άνοδο στην επιτυχία.

Οι μακρές παιδικές παραμονές του Ρίνγκο "στο νοσοκομείο" θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι κωδικός (όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις) για τη μετάβαση σε στρατιωτικά κέντρα προγραμματισμού. Οι θάνατοι των μητέρων του Τζον και του Πολ (φροντιστές με τους οποίους ήταν δεμένοι) θα μπορούσαν να έχουν κανονιστεί σκόπιμα, ως θυσίες για την πλύση εγκεφάλου του Τζον και του Πολ από τραύμα (βασικό μέρος των τεχνικών ελέγχου του νου είναι να θυσιάζεται κάτι που αγαπά το θύμα). Ο θάνατος του Stuart Sutcliffe θα μπορούσε επίσης σίγουρα να εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι πραγματικά τραβηγμένο, όταν έχετε μελετήσει την αληθινή ιστορία του κατεστημένου και την τεκμηριωμένη χρήση τεχνικών τύπου MK Ultra για τη διαμόρφωση και τη διαχείριση μελλοντικών ισχυρών ανθρώπων.

Για μένα, όμως, το όπλο που καπνίζει ήταν πάντα αυτή η πολύ διάσημη φωτογραφία του Τζον Λένον ως μικρό παιδί. Μπορεί κανείς να βρει μια έγκυρη εξήγηση για το γιατί φοράει ένα καπέλο με τα γράμματα "SF" πάνω του... εκτός από το ότι ήταν κάτοικος του Strawberry Field; (Σημειώστε ότι το έμβλημα δεν ταιριάζει με εκείνα των σχολείων στα οποία λέγεται ότι φοίτησε, ούτε με εκείνα των δημοτικών σχολείων του Λίβερπουλ).

 


Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους στίχους από το πολύ ονειρικό, σχεδόν παραισθησιογόνο (το LSD έπαιξε σημαντικό ρόλο στις τεχνικές της MK Ultra), 'Strawberry Fields Forever':

Άσε με να σε κατεβάσω (κι εσένα)
εκεί που πηγαίνω, στα φραουλένια λιβάδια
Τίποτα δεν είναι αληθινό
και τίποτα δεν μπορεί να περιμένει
Φραουλένια λιβάδια για πάντα

Η ζωή είναι εύκολη με κλειστά μάτια
Παρεξηγώντας όλα όσα βλέπεις
Είναι δύσκολο να είσαι κάποιος αλλά όλα πάνε καλά
Δεν έχει μεγάλη σημασία για μένα


"Τίποτα δεν είναι αληθινό" - ? Χμμ... Ένας θεωρητικός της συνωμοσίας θα μπορούσε να πει ότι αυτό είναι μάλλον ενδεικτικό - λοιπόν - μιας συνωμοσίας: ένα τέχνασμα εξαπάτησης του κοινού με ηθοποιούς και παράγοντες αλλαγής που δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνονται;

"Είναι όλο και πιο δύσκολο να είσαι κάποιος" = γίνεται όλο και πιο δύσκολο να συνεχίσεις να παίζεις τον ρόλο;

"Παρεξηγώντας όλα όσα βλέπετε" - σε εσάς, το κοινό, πωλείται μια ψευδαίσθηση;

Αυτοί είναι σίγουρα πολύ "ενδιαφέροντες" στίχοι...

Προχωρώντας παρακάτω, πολλοί έχουν, βέβαια, ασχοληθεί πολύ με την απίθανη σχέση του Lennon με τη Yoko Ono, μια πολύ παράξενη γυναίκα που διέφερε τόσο πολύ από τον συνηθισμένο του τύπο. Στον John Lennon άρεσε οι φίλες του να μοιάζουν με την Brigid Bardot, σε βαθμό που ενθάρρυνε την πρώτη του σύζυγο Cynthia να αλλάξει δραματικά τα ρούχα και τα μαλλιά της ώστε να μοιάζει περισσότερο με τη Γαλλίδα σταρ (και παραδέχτηκε ότι ασκούσε παρόμοια πίεση και σε άλλες φίλες του). Έτσι, για έναν άνδρα που θα μπορούσε να έχει σχεδόν οποιαδήποτε γυναίκα ήθελε - πιθανότατα ακόμη και την ίδια την Μπαρντό - γιατί άφησε απότομα τη σύζυγό του που έμοιαζε με την Μπαρντό, για μια γυναίκα που δεν έμοιαζε καθόλου με το σωματικό ιδεώδες που είχε δηλώσει; Ναι, "αληθινή αγάπη", σίγουρα, ενδεχομένως: αλλά επίσης ενδεχομένως (και πιθανώς) κάτι άλλο.

Οι συνθήκες της υποτιθέμενης πρώτης συνάντησης του Lennon με την Ono είναι εξαιρετικά περίεργες και οι επικοινωνίες της μαζί του, άκρως εσωτεριστικές (του έδωσε ένα κομμάτι κάρτας που έγραφε "αναπνοή" και ούτω καθεξής), και για μένα, ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ενεργοποιητές προγραμματισμού" και "χειριστής", π.χ. κάποιος που διαχειρίζεται τα περιουσιακά στοιχεία της MK ενεργοποιώντας διάφορες πτυχές του προγραμματισμού τους με συγκεκριμένες λέξεις - στην πραγματικότητα, τα περιουσιακά στοιχεία της MK Ultra έχουν "κωδικούς πρόσβασης" για την "ενεργοποίησή" τους, ακριβώς όπως κάνουν οι τεχνολογικές συσκευές. Είναι ενδιαφέρον ότι η Ono καταγόταν από την Ιαπωνία, τη χώρα από την οποία λέγεται ότι προήλθε η MK Ultra, και προερχόταν από μια πολύ ελίτ οικογένεια, ο πατέρας της ήταν πλούσιος τραπεζίτης και η μητέρα της καταγόταν από πολεμιστές Σαμουράι. 

Όπως θα σας πει οποιοσδήποτε Beatlemaniac, μόλις η Yoko Ono εμφανίστηκε στη σκηνή, ήταν η αρχή του τέλους για τους Beatles - οπότε την έστειλαν μαζί ως νέο "χειριστή" του Lennon, για να τον εισάγει σε μια νέα αποστολή, αφού ο ρόλος του ως πράκτορας αλλαγής στους Beatles είχε επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα; Όταν οι Beatles διαλύθηκαν το 1970, η κουλτούρα ήταν αγνώριστη σε σχέση με το πώς ήταν δέκα χρόνια πριν - αποστολή εξετελέσθη, ώρα για την επόμενη;

Βέβαια, όσον αφορά το θέμα της διάσπασης των Beatles, κατηγορηματικά δάχτυλα έχουν στραφεί και στον Paul, και επίσης πιστεύω, φοβάμαι να το πω (σας προειδοποίησα στην αρχή...) στο "PID" - Paul is Dead ("ο Πωλ Μακάρτνεϊ είναι νεκρός"- σημ.Διόδοτου: γνωστή θεωρία συνωμοσίας, στη δεκαετία του '80 θεωρούσαμε ήδη ότι βλέπουμε σωσία) και ότι ο αρχικός Paul ξεπετάχτηκε το 1966 επειδή ξέφευγε από το σενάριο. Ο αρχικός Paul ήταν πολύ παραδοσιακός και δεν ήθελε να προωθήσει το μήνυμα υπέρ των ναρκωτικών και της ελεύθερης αγάπης στους εφήβους, οπότε τον ξεφορτώθηκαν. Ο αντικαταστάτης Paul ήταν πολύ περισσότερο χίπης.

Όπως είπα νωρίτερα, αν ένα περιουσιακό στοιχείο της MK έχει προγραμματισμό που αρχίζει να αποτυγχάνει, θα τον σκοτώσουν, καθώς είναι πολύ επικίνδυνος αν ο προγραμματισμός σταματήσει να λειτουργεί αποτελεσματικά, και αυτό νομίζω ότι συνέβη στον Paul (και πιθανώς αργότερα και στον John, και ίσως ακόμη και στον George).

Είναι πέρα από το πλαίσιο αυτού του δοκιμίου να εκθέσω όλα τα στοιχεία για το "PID", αλλά έχω εντρυφήσει σε όλες τις θεωρίες του PID πριν από χρόνια (ήταν η θεωρία συνωμοσίας της πύλης μου!), και τα στοιχεία είναι πραγματικά πολύ πειστικά: για παράδειγμα, οι Ιταλοί ιατροδικαστές που είχαν βαρεθεί να διαβάζουν τις "θεωρίες συνωμοσίας" ότι ο Paul είχε αντικατασταθεί, έτσι προμηθεύτηκαν επαληθευμένες φωτογραφίες του πριν και μετά την υποτιθέμενη ημερομηνία θανάτου του (Νοέμβριος 1966) για να μετρήσουν επιστημονικά και να αποδείξουν ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο.

Δημοσίευσαν το απόλυτο σοκ και την έκπληξή τους όταν διαπίστωσαν το αντίθετο, ότι σίγουρα ΔΕΝ ήταν το ίδιο πρόσωπο.

Υπάρχουν εκτεταμένες περαιτέρω επιβεβαιωτικές αποδείξεις που μπορείτε να ψάξετε μόνοι σας (αυτή η πηγή είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε), αλλά αρκεί να πω ότι είμαι πεπεισμένος, και αν ο Paul πράγματι σκοτώθηκε (θυσιάστηκε καθώς ο προγραμματισμός του είχε αποτύχει), τότε αυτό προσδίδει περαιτέρω βάρος στη συνολική θεωρία μου.

Αν ο Paul ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος από μια συνηθισμένη οικογένεια, τότε οι μυστικές υπηρεσίες θα ήταν αδύνατο να τον σκοτώσουν και να τον αντικαταστήσουν, καθώς προφανώς η οικογένειά του θα το αντιλαμβανόταν και θα σήμαινε συναγερμό. Αλλά αν ο "πατέρας" του Paul δεν ήταν στην πραγματικότητα συγγενής, αλλά ένα άλλο στρατιωτικό στοιχείο - ένας χειριστής - με τον οποίο ο Paul είχε απλώς τοποθετηθεί για να δημιουργηθεί μια αξιόπιστη ιστορία - αν ο "πατέρας" του και άλλα υποτιθέμενα μέλη της οικογένειάς του ήταν όλοι ουσιαστικά "μέσα στο κόλπο" - τότε θα ήταν δυνατό. Ναι, ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται λίγο τραβηγμένα, αλλά και πάλι, πρέπει να θυμόμαστε πόση κοινωνική δύναμη είχαν οι Beatles. Ήταν τόσο διάσημοι όσο κανείς άλλος δεν υπήρξε ποτέ ή δεν θα υπάρξει ποτέ, και για ένα τέτοιο είδος κολοσσιαίας και πρωτοφανούς πολιτιστικής δύναμης, μπορείτε να περιμένετε κολοσσιαία και πρωτοφανή πράγματα να συμβαίνουν στο παρασκήνιο για τον έλεγχό της.

Πράγματι, ο Hunter Davies, ο επίσημος βιογράφος των Beatles, παραδέχτηκε σε μια μεταγενέστερη έκδοση του βιβλίου του, ότι πολλά από όσα είχαν αναφερθεί στο πρώτο βιβλίο, δεν ήταν αλήθεια. Ότι είχε υποστεί μεγάλη επεξεργασία (για να κατευνάσει τις οικογένειες, όπως ισχυρίστηκε ο Davies, κάνοντας τα παιδικά χρόνια των αγοριών να φαίνονται πιο ευτυχισμένα από ό,τι ήταν) και ότι απεικόνιζε μια πολύ διαφορετική εντύπωση της πρώιμης ζωής των Beatles (ειδικά του John) από ό,τι ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα. Έτσι, σύμφωνα με την παραδοχή του ίδιου του Davies, έλεγε ψέματα και έγραφε μυθοπλασία - αλλά πόσο ακριβώς έλεγε ψέματα και πόσο μέρος του βιβλίου του ήταν κατασκευασμένο;

"Τίποτα δεν είναι αληθινό", θυμάστε; Οι ίδιοι οι Beatles σας το λένε αυτό (όπως απαιτεί ο "κώδικας" των ανθρώπων που βρίσκονται ψηλά στη λέσχη) σε έναν από τους πιο διάσημους δίσκους τους και σε αυτόν που δίνει το μεγαλύτερο στοιχείο για την πραγματική τους προέλευση. Πρέπει να αναρωτηθούμε ξανά: γιατί ένα ορφανοτροφείο (από όλα τα μέρη) είχε τόσο βαθιά επίδραση πάνω τους;

Ο Τζον Λένον δήλωσε σε συνέντευξή του στο Rolling Stone ότι "αισθανόταν μια σύνδεση με τα ορφανά", προσθέτοντας: "Σκέφτηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα, επειδή φαινόταν να βλέπω πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι δεν έβλεπαν".

Τι ακριβώς υπονοεί ότι "έβλεπε"; Και επιτρέπουν όντως τα ορφανοτροφεία σε τυχαία παιδιά της γειτονιάς να έρχονται και να συναναστρέφονται στενά με τους προστατευόμενούς τους; Πώς γίνεται να γνώρισε αυτά τα ορφανά αρκετά καλά ώστε να αναπτύξει "μια σχέση" μαζί τους; Είναι προφανές από το πόσο βαθιά και βαθιά διαμόρφωσε αυτό το περιβάλλον τον Τζον Λένον ότι έκανε κάτι περισσότερο από το να παίζει μόνος του στους γύρω κήπους.

Η επίσημη ιστορία είναι ότι, εκείνη την εποχή, το ορφανοτροφείο έπαιρνε μόνο κορίτσια. Παραδέχονται ότι "αργότερα" πήραν και αγόρια, οπότε δεν είναι πέρα από κάθε πιθανότητα να έκαναν την παραμικρή εξαίρεση εκ των προτέρων - ειδικά αν είχαν πλούσια κίνητρα από την κυβέρνηση και τις μυστικές υπηρεσίες για να το κάνουν. Βλέπουμε τώρα από την κατάσταση με τους "αιτούντες άσυλο" ότι είναι πολύ εύκολο για τις κεντρικές κυβερνήσεις να παρακάμπτουν τα τοπικά συμβούλια και να τα κάνουν να συμφωνήσουν σε ανορθόδοξες ρυθμίσεις φιλοξενίας, οπότε αν η κυβέρνηση μπορεί να αναγκάσει τα συμβούλια να δεχτούν χιλιάδες άνδρες στρατιωτικής ηλικίας παρά τη θέλησή τους, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να πείσουν ένα ίδρυμα για παιδιά να δεχτεί μερικά μωρά.

Αυτό που πρέπει πάντα να θυμόμαστε είναι ότι, όσον αφορά τη μεταπολεμική λαϊκή κουλτούρα στον δυτικό κόσμο, ισχύει πραγματικά ότι "τίποτα δεν είναι πραγματικό", ότι υπάρχουν στρώματα και στρώματα ψεμάτων και ψευδαισθήσεων και ότι - αν πάρουμε αυτά που μας λένε τοις μετρητοίς - θα "παρεξηγήσουμε όντως όλα όσα βλέπουμε", όπως ακριβώς μας λένε οι στίχοι από το Forever του Strawberry Field. Υπηρεσίες πληροφοριών όπως η CIA και η MI5, και πρωτοβουλίες κοινωνικής μηχανικής όπως το Tavistock, έχουν συνωμοτήσει για να δημιουργήσουν ένα εντελώς ψευδές πολιτιστικό κλίμα, και αυτό που θεωρούμε ως "σύγχρονο πολιτισμό" είναι μια απάτη - μια οφθαλμαπάτη που διαιωνίζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης - για σκοπούς κοινωνικής μηχανικής και ελέγχου του πλήθους.

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, είναι πιθανό να μπορείτε να το δείτε αυτό με το Covid - ότι το όλο θέμα είναι ψεύτικο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να χειραγωγήσουν τους ανθρώπους και να αλλάξουν το πολιτιστικό κλίμα. Αν μπορείτε να το δείτε αυτό για ένα κοινωνικό φαινόμενο, παρακαλώ καταλάβετε ότι αυτού του είδους οι υπερ-χειραγωγικές μηχανορραφίες δεν ξεκίνησαν μόλις τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια. Συνεχίζονται εδώ και πολύ περισσότερο καιρό.

Αν είστε νέοι σε αυτή τη σκηνή, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ειρωνευτείτε, "έλα τώρα, δεν είναι όλα θεωρία συνωμοσίας", και σε αυτό λέω, εξαρτάται τι εννοείτε. Η καθημερινή σας ζωή, η οικογένεια και οι φίλοι σας, η δουλειά σας, δεν είναι συνωμοσίες. Αλλά όλα τα μεγάλα γεγονότα της παγκόσμιας σκηνής και οι άνθρωποι που λαμβάνουν μεγάλη προσοχή από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, σχεδόν πάντα είναι. Είναι στρατηγικά κόλπα και υψηλού επιπέδου ψυχολογικές επιχειρήσεις για να διαμορφώσουν τις αντιλήψεις, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές σας, με στόχο να τις διαμορφώσουν σύμφωνα με τους επιθυμητούς σκοπούς των κυρίαρχων τάξεων.

Στη δεκαετία του 1960, οι άρχουσες τάξεις είχαν τρεις πρωταρχικούς στόχους (οι οποίοι εξακολουθούν να είναι οι τρεις πρωταρχικοί τους στόχοι): 1) Να μειώσουν τον πληθυσμό- 2) Να διαλύσουν τις οικογένειες- 3) Να διαλύσουν τις κοινότητες.

Οι Beatles έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτό, με το ρόλο τους στη δημιουργία και την προώθηση μιας "νεανικής κουλτούρας" που δεν υπήρχε πραγματικά πριν (η λέξη "έφηβος" δεν είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως μέχρι τη δεκαετία του 1950). Αυτή η νέα κουλτούρα του σεξ, των ναρκωτικών και του ροκ εν ρολ, τόσο διαφορετική από οτιδήποτε είχε προηγηθεί, ήταν το κλειδί για την αποξένωση των νέων από την παλαιότερη γενιά, επιταχύνοντας έτσι τη διάλυση των οικογενειών και τη διάσπαση των κοινοτήτων, και ταυτόχρονα βοήθησε στην έναρξη της σεξουαλικής επανάστασης, η οποία ήταν απαραίτητη για τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων.

Αλλάζοντας τη στάση των ανθρώπων απέναντι στο σεξ και πείθοντάς τους να το βλέπουν κυρίως ή αποκλειστικά ως ψυχαγωγική δραστηριότητα και όχι ως αναπαραγωγική, οι άνθρωποι άρχισαν να κάνουν δραματικά λιγότερα παιδιά. Θα νομίζατε ότι αν θέλατε να μειώσετε το ποσοστό γεννήσεων, το να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να ασχοληθούν με περισσότερες δυνητικά αναπαραγωγικές δραστηριότητες θα ήταν μια εντελώς παράδοξη προσέγγιση, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι, αφού από τη στιγμή που οι άνθρωποι βλέπουν το σεξ ως ψυχαγωγικό και όχι ως αναπαραγωγικό, είναι πολύ πιο πιθανό να ασχοληθούν πρόθυμα με την αντισύλληψη και την άμβλωση, και το να πείσετε τους ανθρώπους να κάνουν αυτά τα πράγματα μόνοι τους, αντί να επιβάλλετε τέτοια μέτρα με τη βία (κάτι που είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν) είναι μια πολύ πιο αποτελεσματική στρατηγική για τον περιορισμό των γεννήσεων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την πραγματική ιστορία και τους σκοπούς της σεξουαλικής επανάστασης, καθώς και για τους βαθύτατα αμφίβολους χαρακτήρες πίσω από αυτήν (ένθερμους ευγονιστές και ρατσιστές που συμπαθούν τους Ναζί, κυρίως) στο κείμενό μου εδώ.

Συνοψίζοντας: μετά το τελετουργικό μαζικής θυσίας που ήταν ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, οι ίδιοι άνθρωποι που βρίσκονταν πίσω από αυτόν έστρεψαν την προσοχή τους στον αποδεκατισμό της κοινωνίας και στη μείωση του πληθυσμού με άλλους τρόπους. Είναι ευκολότερο να απαλλαγείς από τους ανθρώπους σταματώντας τους να γεννιούνται εξαρχής, παρά να τους σκοτώσεις, εξ ου και η εισαγωγή στη δεκαετία του 1960 του χαπιού, της νόμιμης άμβλωσης και της σεξουαλικής επανάστασης, ο συνδυασμός των οποίων προκάλεσε την κατακόρυφη πτώση του ποσοστού γεννήσεων. Αλλά για να πιάσουν τόπο αυτά τα πράγματα, έπρεπε να προωθηθούν επιθετικά από τους παγκοσμίου φήμης παράγοντες αλλαγής της εποχής.

Η εφεύρεση της "νεανικής κουλτούρας", όπως προωθήθηκε από τους Beatles και άλλα μεγάλα ονόματα της λαϊκής κουλτούρας, βοήθησε να μπει μια διαρκής σφήνα ανάμεσα στις γενιές, γεγονός που οδήγησε σε δραματικά αυξημένη ατομικότητα και απομόνωση, γεγονός που καθιστά τους ανθρώπους πιο ελεγχόμενους. Το πρώτο πράγμα που κάνουν οι κακοποιοί για να επιτρέψουν τον πλήρη έλεγχο είναι να απομονώσουν ένα άτομο από τις προηγούμενες κοινότητές του, οπότε αυτό έκαναν και οι κοινωνικοί μηχανικοί της δεκαετίας του '60. Αυτά τα θέματα διερευνώνται πολύ καλά στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά The Wonder Years, η οποία απεικονίζει τη σχεδόν αιώνια σύγκρουση μεταξύ των γονέων της δεκαετίας του 1960 και των έφηβων παιδιών: μας δίνεται η δυνατότητα να πιστεύουμε ότι τα πράγματα ήταν "πάντα έτσι", ότι οι γονείς και οι έφηβοι ήταν πάντα ο ένας στο λαιμό του άλλου, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, καθώς η κουλτούρα σπάνια μετατοπίστηκε τόσο δραματικά όσο τη δεκαετία του 1960, δημιουργώντας έτσι τόσα πολλά πράγματα για να διαφωνήσει κανείς.

Πριν από αυτό, οι πολιτισμικές αξίες και οι προσδοκίες των γονέων και των παιδιών ήταν συχνά λίγο-πολύ οι ίδιες, και εξακολουθούν να είναι οι ίδιες σε πολιτισμούς που δεν συμμετέχουν στη σύγχρονη κουλτούρα, όπως οι απομακρυσμένες αυτόχθονες φυλές. Αν ρωτούσατε κοινωνίες που δεν καταναλώνουν καθόλου τα mainstream ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, "οι έφηβοι σας τσακώνονται συνεχώς με τους γονείς τους;", η απάντηση θα ήταν ένα ηχηρό όχι. Αυτός ο μαχητικός "πόλεμος των γενεών" είναι ένα εντελώς επινοημένο φαινόμενο, αποκλειστικά για τις κοινωνίες που έχουν τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, περιοδικά κ.λπ. 

Αυτή η ιδέα ότι είναι "φυσικό" για τους γονείς και τα παιδιά να έχουν τελείως διαφορετικές πεποιθήσεις και πρότυπα σε βαθμό που να διαφωνούν συνεχώς, είναι ένα άλλο σύγχρονο κατασκεύασμα. Ανατρεπτικοί κοινωνικοί μηχανικοί δημιούργησαν αυτό το φαινόμενο μέσω των σχολείων, των πανεπιστημίων, των μέσων ενημέρωσης και κυρίως της λαϊκής (νεανικής) κουλτούρας, με στόχο να σταματήσουν τη μετάδοση της παραδοσιακής κουλτούρας, οδηγώντας την αναπόφευκτα στην κατάρρευσή της. Είναι προφανές στην πραγματικότητα: αν οι γονείς δεν μπορούν να μεταδώσουν τις πολιτιστικές τους αξίες στα παιδιά τους, καθώς τα εν λόγω παιδιά έχουν υποταχθεί υπερβολικά στη σύγχρονη νεανική κουλτούρα, τότε κανείς δεν μεταφέρει την κουλτούρα. Το ίδιο πράγμα συνεχίζεται και σήμερα, με την "ξύπνια" γενιά Z να βρίσκεται διαρκώς σε πόλεμο με τους "φανατικούς" γονείς της γενιάς X.

Αυτές οι επινοημένες συγκρούσεις υπάρχουν, επειδή η δημιουργία τους είναι μια πιο αποτελεσματική στρατηγική για την κατάρρευση μιας κουλτούρας, απ' ό,τι η εισβολή και ο βομβαρδισμός της, επειδή συναντάς πολύ λιγότερη αντίσταση. Οι νέοι που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου πιστεύουν ότι καταστρέφουν την κουλτούρα τους από επιλογή (επειδή είναι βαρετή, οπισθοδρομική, καταπιεστική, τρανσφοβική κ.λπ.), και οι "δεινόσαυροι" γονείς που προσπαθούν να υπερασπιστούν την κουλτούρα σύντομα πεθαίνουν, οπότε μέσα σε μερικές γενιές, οι εχθρικές δυνάμεις κατοχής έχουν νικήσει.

Θυμηθείτε πώς σας θέλουν οι επικυρίαρχοι: μοναχικούς, απομονωμένους, ατομοποιημένους, χωρίς κουλτούρα, χωρίς οικογένεια, χωρίς κοινότητα - και περισσότεροι άνθρωποι πληρούν αυτή την περιγραφή τώρα από ό,τι σε οποιοδήποτε προηγούμενο σημείο της ιστορίας, και όλα αυτά είναι άμεσο αποτέλεσμα των κοινωνικών αλλαγών που τέθηκαν σε κίνηση μέσω της δεκαετίας του 1960 - από στρατιωτικά καθοδηγούμενους παράγοντες αλλαγής όπως οι Beatles.

Αν ακόμα δεν με πιστεύετε, σκεφτείτε τους παρακάτω στίχους:

Φανταστείτε ότι δεν υπάρχουν χώρες
Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις
Τίποτα για το οποίο να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς
Και καμία θρησκεία επίσης.

Φανταστείτε ότι δεν υπάρχουν περιουσίες
Αναρωτιέμαι αν μπορείς
Καμία ανάγκη για απληστία ή πείνα
Μια αδελφότητα των ανθρώπων


Το ερώτημα είναι, είναι αυτό ένα απόσπασμα από το Imagine του John Lennon ή η τελευταία ομιλία του Klaus Scwab στο WEF;

Χωρίς χώρες; (π.χ., Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση)

Δεν υπάρχουν περιουσίες; ("Δεν θα έχετε τίποτα στην κατοχή σας και θα είστε ευτυχισμένοι").

Καμία ανάγκη για απληστία ή πείνα; (Επειδή η απληστία καθίσταται αδύνατη όταν το μόνο νόμισμα είναι τα ελεγχόμενα από την κυβέρνηση CDBCs και η πάστα με τα έντομα είναι πολύ χορταστική;)


Το "Imagine" είναι ένα προσχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων από κάποιον που είναι όσο πιο "μέσα στο κλαμπ" γίνεται - όποιος και αν το έγραψε στην πραγματικότητα χρησιμοποίησε τον υπερ-διάσημο πράκτορα της αλλαγής Lennon για να το κυκλοφορήσει το 1971, λέγοντάς μας ποιο ήταν το τελικό παιχνίδι, τώρα που η παραδοσιακή μας κουλτούρα είχε υπονομευθεί επιτυχώς μέσω της δεκαετίας του 1960. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχει υπάρξει καμία πολιτιστική αλλαγή τόσο δραματική και τόσο περιεκτική όσο αυτή που συνέβη σε εκείνη τη μοναδική δεκαετία, και για να γίνουν τέτοιου είδους εξαιρετικές αλλαγές τόσο γρήγορα, οι κοινωνικοί μηχανικοί χρειάζονταν ένα διαφορετικό επίπεδο φήμης, ένα διαφορετικό είδος ειδώλου και "επιρροής" - έτσι, έπρεπε να αναπτυχθούν διαφορετικές στρατηγικές για να τις δημιουργήσουν.

Στην πραγματικότητα, οι Beatles δεν ήταν "αληθινοί": ήταν εξαρχής δημιουργήματα της στρατιωτικής αντικατασκοπείας, προετοιμασμένοι από πολύ νωρίς να αλλάξουν μόνιμα την κουλτούρα, και μάλλον το έκαναν αυτό με μεγαλύτερη επιτυχία από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα αλλαγής στην ιστορία.

Ναι, το ξέρω, όλοι με μισούν τώρα που σπιλώνω τόσο άμεμπτα είδωλα και ινδάλματα, και κάποια κουραστικά άτομα θα απαντήσουν αναπόφευκτα με το "καλά, συνήθως καταδέχομαι να εγκρίνω αυτά που γράφεις, αλλά αυτή τη φορά το παρατράβηξες" (έχω ήδη μια απάντηση για εσάς, οπότε βάλτε το αγαπημένο σας κομμάτι υπνωτιστικού στρατιωτικού ελέγχου του μυαλού των Beatles και διαβάστε το...).

Σοβαρά πάντως, καταλαβαίνω απόλυτα πόσο ισχυρή είναι η έλξη της μυθολογίας των Beatles, στο βαθμό που η εν λόγω έλξη είναι ο κύριος λόγος (και, για να είμαι ειλικρινής, μάλλον, ε, ο μόνος λόγος) που πήγα στο πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ. Ήμουν, για όλη την εφηβεία μου, συνεπαρμένη από τους Beatles (είχα έναν φίλο με cool μεγαλύτερα αδέρφια που μας απογαλακτισε επιτυχώς από τους Take That), όχι τόσο για τη μουσική τους όσο για τη μυθολογία τους. Έτσι, ήμουν ενθουσιασμένη που ζούσα στην ίδια τους τη γενέτειρα, και μου άρεσε να περιπλανιέμαι στους μυθικούς δρόμους του Merseyside (Mathew Street, Menlove Avenue, Forthlin Road), και μετά να κατεβαίνω στις αποβάθρες, να ατενίζω τη θάλασσα και να φαντάζομαι με νοσταλγία ότι κάποτε, τέσσερα αγόρια που θα άλλαζαν τον κόσμο, περπατούσαν κι αυτά τα δρομάκια... Οπότε πραγματικά, πραγματικά καταλαβαίνω πόσο συναρπαστική και ισχυρή είναι η μυθολογία.

Και αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Έτσι δρουν οι κοινωνικοί μηχανικοί...


miriaf.co.uk


 

55 σχόλια:

 1. `Ομορφες αναμνησεις! ❤️

  https://pbs.twimg.com/media/Fl8quQUXoAgXu-g?format=jpg&name=small

  ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
  Dire Straits Telegraph Road
  https://www.youtube.com/watch?v=_4E_924b9SU

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μάλιστα!... Μάλιστα!... Ήξερα πως ο Αντόρνο δήλωνε φιλόσοφος· καί μάλιστα είχε γράψει κι ένα δοκίμιο γιά το ρόκ έντ ρόλλ. (Κι αναρωτιόμουν: τί θέλει αυτός ο μπάρμπας με τα εικοσάχρονα, καί δή τα μαυράκια; Ένθα "rock 'n' roll" = συνουσιάζομαι, στην αργκό των μαύρων της δεκαετίας του 1950.)
  Δεν ήξερα πως ήταν καί πιανίστας! Αλλά, όσο ζής, μαθαίνεις!

  Υγ 1: Η τύπισσα που έγραψε το άρθρο, θα μπορούσε να δεχθεί επίθεση "ad hominem", επειδή κάνει μπάμ πως είναι η τυπική (καί ψιλοβλαμμένη) Δυτική φεμινίστρια γεροντοκόρη με γάτα.
  Αλλά δεν προσφέρω αποδομητικό επιχείρημα εναντίον της. Έχει πέσει 1000% μέσα, σε όσα έγραψε.
  Υγ 2: Κάτι, που λείπει από το άρθρο: τα πειράματα αλλαγής συμπεριφοράς ξεκίνησαν ουσιαστικά στις ηπαπάρα, επειδή είναι πολυφυλετικός πολτός, άρα καί οι ηθικοί παύλα κοινωνικοί φραγμοί χαλαροί έως ανύπαρκτοι. (Στην Ιαπωνία του Β' ΠΠ, που λέει το άρθρο, προφανώς την πλήρωσαν Κινέζοι αιχμάλωτοι.) Στην αγγλίτσα, είχαν καί μιά άλλη συνιστώσα: ν' αποδιαλύσουν καί τις κοινωνικές δομές της πρώην αυτοκρατορίας, μιά που στρατιωτικώς ήδη την είχαν εξαντλήσει (με τον Β' ΠΠ) καί ξεφτιλίσει (βλέπε κρίση Σουέζ) από πιό πρίν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστός!
   Όσο για την Miri, από ό,τι έψαξα, η φωτο είναι πρόσφατη, άρα δεν πρόκειται για γεροντοκόρη, αλλά για ωραίο και ξύπνιο μωρό..🙂

   Διαγραφή
  2. Όποιος δεν είναι ζώον αναπαραγωγής σε οίστρο και ωμό κρέας στο τσιγκέλι του χασάπη, είναι γεροντοκόρη (και γεροντοκόρος;).
   Αν δε έχει και γάτα... στην πυρά πάραυτα, ως ύποπτος μαγγανείας!!

   ΜΝΚ


   Υ.Γ. Στην ελληνική γλώσσα, όταν μιλάμε για αρσενικούς και θηλυκούς ομού, χρησιμοποιούμε το αρσενικό γένος, ως γραμματικώς επικρατέστερο.
   Τα "ο/η", "αυτός/αυτή" (και τα μυστήρια) και παρεμφερείς φεμιναζιστικές μπούρδες, αμερικανιές και αγραμματωσύνες, τα χρησιμοποιούν κάτι μάτσο τύποι...

   Διαγραφή
  3. @ΜΝΚ

   Κυρίαμο! Ακούτ' ιδώ!

   Συνέλαβον ασκαρδαμυκτί εντός του οπτικού μου πεδίου την πεφωτογραφημένην εικόναν δεσποινίδος τινός, φερούσης σκούφον εντός δωματίου της οικίας της· καί, ως έγγιστα αυτής, φιάλην με σκάτς.
   Τούτων, δέ, των φοβερών σημείων μή επαρκούντων, εωρακώς καί την -ζηλώσασαν δόξαν Αιγυπτιακής Σφιγγός- γαλήν, κατά το κοινώς λεγόμενον "έριξα ασφάλεια". Όθεν καί απεκάλεσα την δεσποσύνην ταύτην "γεροντοκόρην", μαθές.

   Ειλικρινώς υμέτερος,

   Εργοδότης Δημοσίων Έργων

   Υγ: Δέ 'ν' κακό να είμεθα σεξομανή όντα. Καί γάρ:
   - Τζάμπα διασκέδαση.
   - Κάνουμε γνωριμίες.
   - Εξερευνούμε νέες δυνατότητες.
   - Τέλος, δέ, εάν "βγάζουμε τα μάτια μας" τακτικώς πως, πιθανόν να γεννηθούν καί καμπόσα Ελληνόπουλα, ιδιαιτέρως χρήσιμα εις τους χαλεπούς καιρούς μας· τώρα, δηλαδής, που σήκωσαν κεφάλι οι ρυπαροί Βαλκάνιοι γείτονες.

   Ο ίδγιος

   Διαγραφή
  4. Xαχαχαχχχχχ...
   Νά'σαι καλά Εργοδότη! Γέλασα με την ψυχή μου.
   Όχι, δεν κακό πράμα η συνουσία, η φύσις προστάζει.

   Συνέχα εσύ, να σου την λέω εγώ πότε-πότε, να εισπράτω απολαυστικές απαντήσεις, να διανθίζεται η βλοσυρή πραγματικότητα.

   μνκ

   Διαγραφή
 3. Κατά την άποψή μου, επειδή τη δεκαετία του 60 ξεκίνησε το κίνημα των παιδιών των λουλουδιών, οι επικυρίαρχοι τρόμαξαν, διότι είδαν οτι τα σχέδιά τους (τα οποία εκτυλίσσονταν με αργά, αλλά σταθερά βήματα) κινδύνευαν να ανατραπούν.

  Κάτι έπρεπε να κάνουν, έτσι ώστε και να συνεχίσουν τα σχέδιά τους και να μην γίνουν αντιληπτοί απο τη μάζα. Μια μάζα η οποία ΔΕΝ ήταν αφυπνισμένη στο βαθμό που είναι σήμερα (το γιατί αναζητήστε το στις ενέργειες και στον Ήλιο).

  Συνεπώς, το σενάριο να είναι δικά τους δημιουργήματα τόσο τα "σκαθάρια" όσο και οι Doors (γ@μώ το φελέκι μου μέσα !!) ΔΕΝ είναι και τόσο μακρυά απο την πραγματικότητα. Εκτός απο τους στίχους, δείτε απλά που έχει φτάσει η μουσική σήμερα. Στο απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ και σε στίχο και σε μελωδία. Προσωπικά πιστεύω οτι όλο το ΚΑΚΟ κρύβεται στη μελωδία και στις συχνότητες.

  Εκτός απο τον χώρο της πολιτικής, όσο περνά ο χρόνος θα διαπιστώνουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ, οτι ο χώρος του πνεύματος και της καλλιτεχνίας τελικά ήταν ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ. Κρίμα, γιατί μεγαλώσαμε τόσο με ηθοποιούς όσο και με τραγουδιστές και συγκροτήματα, που χάραξαν τον εσωτερικό μας κόσμο και σχημάτισαν μέρος της ιδιοσυγκρασίας μας και του χαρακτήρα μας.

  Όμως η ΑΦΥΠΝΙΣΗ είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ. Αφήστε πίσω όσα "χαράγματα" έχετε και κυρίως τον εγωισμό σας. Νοιώστε τυχεροί που ζείτε αυτή την περίοδο και ΡΟΥΦΗΞΤΕ τις εμπειρίες.

  Να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι σε αυτό το ταξίδι ΔΕΝ είμαστε μόνοι μας. Τα αδέλφια μας είναι "κοντά" και βοηθούν. Δεν θα σας το πεί κανείς. Πρέπει να το ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ.

  Έρρωσθε

  Διός Κούρος

  Υ.Γ. Παρεπτιπτόντως, δείτε και αυτό :
  "Κάνουν ότι δεν βλέπουν τα Σημάδια της Άφιξης...!!!"
  https://sinomosiologos.blogspot.com/2023/01/blog-post_20.html
  Με πηγή και εδώ :
  https://www.diadrastika.com/2016/07/kanoun-oti-den-vlepoun-ta-simadia-tis-afixis.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα σού αντιγράψω ό,τι έγραψα και σε μια φιλη στο viber, η οποία στενοχωρηθηκε πολύ με το άρθρο:

   Γι αυτο ο τίτλος είναι "Η πιο ΑΝΤΙΔΗΜΟΦΙΛΗΣ θεωρια συνωμοσίας ".
   Με πονο στην καρδια το μετέφρασα, γιατί δυστυχώς..ειναι Η αλήθεια.
   Θα γράψω σημερα ή αυριο, δικό μου αρθρο,το οποίο θα μάς συνεφέρει, φέρνοντάς μας δίκιο που αγαπήσαμε αυτη τη μουσική στην Ελλάδα, και ότι σε εμάς, παρόλο το ξεκίνημά της, λειτούργησε αφυπνιστικά.
   Και οι στιχοι του Morrison δεν ήταν mind control καποιων πούστηδων, αλλά αποτέλεσμα ανωτερας έμπνευσης..σε άμεση σύνδεση με μηνύματα περί ελευθερίας από Μποντλέρ, Σωκράτη, Αμερικάνους μπίτνικς κ.ά.
   Η γενιά μου κι η γενιά σου φιλε Διός Κούρε , έχει πάρει χαμπάρι και μάχεται αυτο το μάτριξ της αντινόησης, πριν ακόμα βγει η ταινία Matrix. Όσοι από το Γυμνάσιο αγαπούσαμε πολύ τους αρχαίους μας φιλοσόφους, και πέρα από τη διδακτέα ύλη, μάς είχε ηδη υποψιάσει για πολλά το "Σπήλαιο του Πλάτωνα".

   Διαγραφή
  2. Οφείλουμε να προσθέσουμε πως η "επανάσταση των παιδιών των λουλουδιών" δεν προήλθε από παρθενογένεση, αλλά προηγήθηκαν κι άλλοι αμφισβητίες (από προπολεμικά ακόμη - αλλά κυρίως στα 50's), όπως οι μπήτνικς καί οι Σκά.
   Όντως, όμως, εκεί που εξελισσόταν σιγά-σιγά μιά κοινωνία νέων, που έστρεφε την πλάτη της στην κακώς νοούμενη καταναλωτική κοινωνία, τους την έπεσαν οι "υπερεσίες" με τα ναρκωτικά, καί τους διέλυσαν. ("Αποκεφαλίζοντας" πρώτα τα εμβληματικώς ηγετικά πρόσωπα - Χέντριξ, Τζόπλιν, κτλ.)

   Υγ: Λεπτομέρεια: ακόμη μία αιτία, που διαλύθηκε το χίππικο κίνημα, ήταν ότι δεν περπάτησε η κοινοκτημοσύνη των γυναικών. Κάποια στιγμή, ακόμη κι ο πιό φανατικός χίππης, έπαιρνε τη γκόμενά **του**, κι έφευγε από το κοινόβιο. (Μετά, πολλοί -καί πολλές- έγιναν αυτό που κατηγορούσαν: ακριβοπληρωμένα στελέχια με κουστούμια.)
   Αυτά, βέβαια, δεν τα ξέρουν (διότι απαξιούν να διαβάσουν τίποτε) τα πιτσιρίκια, που γράφουν συνθήματα στους τοίχους "Τίποτε κανενός, όλα δικά μας!" (Ναί, πώς;!)

   Διαγραφή
  3. Κούρε, κάνεις ένα μικρό λαθάκι:
   Πρώτα ήταν το μαχητικό αντιπολεμικό κίνημα για το Βιετνάμ, που δημιουργήθηκε στα πανεπιστήμια, από κανονικούς πράκτορες της ΕΣΣΔ.
   Για να το σπάσει, η Σία, τους έριξε τα ναρκωτικά και την ψυχεδελική μουσική κι έτσι δημιουργήθηκαν οι χίπυς.
   Οι Μπητλς είχαν προηγηθεί, χωρίς ναρκωτικά, μόνο με αποβλακωτική, ατονική μουσική, ψυχοτρονικά στις συναυλίες και τρελλή διαφήμηση στα ΜΜΕ.

   ΜΝΚ

   Διαγραφή
  4. Επίσης, πίσω απ' τους Μαύρους Πάνθηρες ήταν πάλι η ΕΣΣΔ. Η Σία έριξε κι εκεί την ηρωίνη (ενώ στους χίπυς έριξαν αρχικά το ελ-ες-ντι) και τα απελευθερωτικά κινήματα των μαύρων μετατράπηκαν σε συμμορίες διακίνησης κι έβαλαν τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα ματάκια τους.

   μνκ

   Διαγραφή
 4. Ζητουμενο ειναι η αφυπνιση μας καθοτι εξακολουθουμε να εχούμε αντιδρασεις σε συμπεριφορες που κυμαινονται μεταξυ γαλοπουλας και κοτας...
  Αντε και καμια Στρουθοκάμηλο..
  Οι αντιδρασεις μας στην κορον@ ετσι αποδεικνύουν..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. yellow submarine e ?οι μπιτλς ηταν κερατανθρωποι και θυματα ΜΚουΛΤΡΑ απο παιδια .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αχά! Ο Κώστας τόλμησε!
  Για να δούμε, αυτή τη φορά, θα ρίξεις μια ματιά στους συνδέσμους που σου βάζω, για 3η φορά;

  https://everythingsco.files.wordpress.com/2018/05/the-manufactured-invention-of-the-beatles-stones-grateful-dead-and-the-birth-of-rock-n_-roll-by-the-tavistock-institute-a-jesuit-corporation.pdf

  https://larouchepub.com/eiw/public/1997/eirv24n04-19970117/eirv24n04-19970117_018-how_the_british_use_the_media_fo.pdf

  (...και μετά ξαναπές μου για τους Κατσιμιχαίους...)


  μνκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωραία και χρήσιμα για τους αναγνώστες, ΜΠΡΆΒΟ!
   Φυσικά και τα είχα κοιτάξει Μαράκι μου, αλλά πού χρόνος να αξιοποιήσω ΚΑΙ αυτά.
   Θύμισέ μου όμως... Είχα πει εγώ καλό λόγο για τους Κατσιμιχαίους τους οποίους σιχαινόμουν από όταν δημιουργήθηκαν; Εδώ τους έριξα τα μπινελίκια της ζωής τους όταν ήμουν στην κηδεία του Παύλου Σιδηρόπουλου, και τα αδελφάκια αυτά, που δεν ήρθαν στην κηδεία, έστειλαν μόνο ένα μεγάλο στεφάνι, που εκνεύρισε αρκετούς γιατί (δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή πώς ήταν διατυπωμένο) αλλά διέβλεπες έναν σνομπισμό.

   Διαγραφή
  2. Χαααααα....
   Εσύ; καλό λόγο για τους Κατσιμιχαίους;;;
   Φοβερό ανέκδοτο!!!

   Εννοώ πως, ό,τι κι αν είναι τα αδερφάκια, ε δεν είναι και πράκτορες της ΜΙ6, βρε αδερφέ. Στον Μαυρουδή παραδέχτηκες την καλλιτεχνική αξία, οι Μπητλς σου αρέσουν ακόμα, αλλά οι Κατσιμιχαίοι στο πυρ το εξώτερον μαζί με τα τραγούδια τους. Βρε, μήπως σου έχουν φάει καμια γκόμενα; :-ρ

   μνκ

   Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχα
   Μα αφού ξέρεις... Έχω αλλεργία στους αριστερούς που έχουν και έλλειψη πατριωτικού συναισθήματος.
   Άντε λοιπόν.. μού αρέσει το τραγούδι τους (δεν θυμάμαι τίτλο) που λέει.."για θυμίσου καλά..μήπως έχεις χαθεί μέσα σε δρόμους που καίνε.."

   Φιλάκια μπέιμπι!!!!! 🌷

   Διαγραφή
  4. Να ευχηθώ Ευτυχές το Νέο Έτος (θα μας χρειαστεί η καλή τύχη) καθώς και πνευματική, σωματική και ψυχική υγεία και δύναμη να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα.

   Να πω και για τους Κατσιμιχαίους: τα τελευταία χρόνια ψιλοχαθήκανε γιατί κάπου το 12 (δεν θυμάμαι καλά) έκαναν μία συνέντευξη όπου δήλωναν ότι όσοι φωνάζαμε για το ότι γεμίσαμε με την σάρα και την μάρα εδώ μέσα δεν ήμασταν καθόλου φασίστες και ήταν μία πραγματικότητα που τους προβλημάτιζε και τους ίδιους, από κει και πέρα το σύστημα τους ψιλοεθαψε. Οι δηλώσεις τους δε, έρχονταν λίγο μετά από την περίφημη δήλωση του Κούνδουρου όταν δέχθηκε την "επίσκεψη των μεταναστών" και ο ίδιος.

   Το άρθρο καλό και δεν μου κάνει καμμία εντύπωση, το μόνο που θα πώ είναι έρμη πατρίδα, αυτά που τραβάς τώρα είναι γιατί αντιστάθηκες σθεναρά (είτε ως καλλιτέχνης είτε ως κοινό) στην λαίλαπα όλων αυτών και άλλων πολλών (φώναζαν πολλοί καλλιτέχνες και δημιουργοί για αυτά που «έρχονται απ’έξω», τα έχουν πει και ο Ζαμπέτας και ο Καζαντζίδης και άλλοι, σχετικές συνεντεύξεις τους υπάρχουν στο διαδίκτυο).

   Με την ευκαιρία στέλνω χαιρετισμούς και ευχές για το Νέο Έτος στις φίλες Αστυλλαϊδα και mnk.

   Και επειδή είμαι συναισθηματικά φορτισμένη με τα νέα θανάτων και ασθενειών από τα γνωστά σκευάσματα, να ευχαριστήσω τον Μποτίλια στο Πέλαγος για εκείνο το υπέροχο που είχε γράψει στην αρχή της πανδημίας πως θρηνούμε για όλους αυτούς τους ανθρώπους που είτε από πίεση (οι περισσότεροι που γνωρίζω) είτε γιατί πείσθηκαν τα έλαβαν και τώρα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες, όσο για αυτούς που τα τσέπωσαν και τα τσεπώνουν και πίεσαν και πιέζουν ακόμα για τέταρτη και πέμπτη μέχρι την έβδομη, να το βρουν διπλό και τρίδιπλο εδώ στα γήινα.

   Ελευθερία Αγωνιζομένη

   Διαγραφή
  5. Ελευθερία μου,

   τις καλύτερες ευχές κι από εμάς για το νέο έτος!
   Με αυτό που είπες για τους Κατσιμιχαίους..θα αρχίσω να τούς συμπαθώ μού φαίνεται.. Ναι, γνωρίζω καλά την ιστορία με τον Κούνδουρο, και κακώς που δεν την έχω ως γκάτζετ και εγώ, όπως έχει κάνει -μόνο αυτό- το μπλογκ Αντιπληροφόρηση.

   Μιας και ανέφερες τη δήλωση Μποτίλια, καθώς και τους θανάτους και τις παρενέργειες από μπόλια.. θέλω σε αυτό το σημείο να αντιγράψω από άλλη σημερινή ανάρτηση, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΧΌΛΙΟ που έγραψε ο αναγνώστης μας Υπερίων:

   " Η αναφορά στη δήθεν ύπαρξη του κοροϊδο-ιού, στην κατασκευή του δήθεν σε εργαστήριο ή στο γονιδίωμά του είναι πάντα ύποπτη γιατί δυστυχώς ενισχύει το επίσημο αφήγημα και την ψευδο-επιστήμη της ιολογίας. Αυτή είναι παρακλάδι της ψευδο-ιατρικής των χημικών φαρμάκων και των εμ-βολίων του Ροκφέλερ, της επονομαζόμενης αλλοπαθητικής η οποία βασίστηκε στη θεωρία των μικρο-οργανισμών του Παστέρ. Όμως αυτή είναι μόνο μια θεωρία η οποία για πάνω από 150 χρόνια βρίσκεται σε διαμάχη με την αληθινή πλευρά της ιατρικής: την θεωρία του βιολογικού εδάφους δηλαδή του σώματος/οργανισμού. Σύμφωνα με αυτήν όταν το σώμα είναι αποτοξινωμένο δεν ασθενεί γιατί η ασθένεια είναι κατά κύριο λόγο αποτέλεσμα των συσσωρευμένων τοξινών στο αίμα και στους ιστούς. Αυτήν την άλλη πλευρά της ιατρικής (που θα λέγαμε ότι είναι η πραγματική συνέχεια της ιπποκρατικής ιατρικής) την υποστηρίζουν και την υπηρετούν ευτυχώς αρκετοί γιατροί αλλά οι περισσότεροι εξ αυτών είναι άγνωστοι. Οι πιο γνωστοί εκπρόσωποί της είναι οι Κάουφμαν, Κόουαν, Λάνκα κλπ. Και αυτοί μας έχουν αποδείξει ότι ποτέ δεν έχει απομονωθεί κανένας ιός. Ακόμα και το ίδιο το CDC έχει σε έντυπό του δηλώσει ότι δεν έχει απομονωθεί ο κοβιντ. Δυστυχώς όμως επειδή οι περισσότεροι γιατροί σπουδάζουν την αλλοπαθητική ιατρική (αφού αυτή κυριαρχεί στα πανεπιστήμια και στα συστήματα υγείας των χωρών) δυσκολεύονται να αμφισβητήσουν το αφήγημα περί ιών και έτσι έντιμοι γιατροί όπως ο Μοντανιέ, ο Μπακντί και άλλοι ενώ έχουν καλές προθέσεις και έχουν βοηθήσει πολύ στην αφύπνιση ουσιαστικά κάνουν αντιπολίτευση στο αλλοπαθητικό αφήγημα. Και κλείνω με μια προσωπική εκτίμηση για το σκεύασμα το οποίω θεωρώ ότι δεν είναι m-rna και ότι δεν παράγει καμία ακίδα αλλά κάνει την ζημιά μέσω των νανοσωματιδίων του γραφενίου και του 5g. Οι φαρμακευτικές ποτέ δεν έχουν πει καμία αλήθεια – γιατί να τις πιστέψουμε τώρα; Αν όντως το σκεύασμα επηρέαζε το dna , επειδή αυτό υπάρχει και στο σάλιο, κάποια στιγμή θα έφτανε και στους νεοταξίτες σκευωρούς αφού κι αυτοί δεν ζουν σε κάποια γυάλα. Το καλό νέο είναι ότι το γραφένιο αποτοξινώνεται εύκολα με πρόσληψη γλουταθειόνης και άλλων βιταμινών "

   Διαγραφή
  6. Και συνέχισε ο αγαπητός Υπερίων:

   " Το θέμα της απατηλής αλλοπαθητικής ιατρικής του Ροκφέλερ και το πως έχει πολεμήσει την πραγματική Ιπποκρατική Ιατρική το μελετώ 20 χρόνια τώρα. Αυτή η ψευδό-ιατρική είναι η τρίτη αιτία θανάτου στις ΗΠΑ όπου κρατούν στατιστικές (το αποκαλούν ιατρογενείς αιτίες). Και αν αναλογιστούμε ότι μόλις το 1% των παρενεργειών και των θανάτων από τα εμβόλια και τα φάρμακα καταγράφεται στο σύστημα VAERS που έχουν, τότε είναι μακράν η πρώτη αιτία θανάτου. Οι φαρμακευτικές και η τσαρλατανίστικη αυτή η ιατρική είναι οι μεγαλύτεροι φονιάδες του 20ου αλλά και όπως φαίνεται και του 21ου αιώνα. Και είναι η απόλυτη ντροπή και ύβρις για την Ελλάδα που γέννησε την ιατρική να σύρεται σε αυτό τον τσαρλατανισμό και να εφαρμόζει τις άθλιες ντιρεκτίβες νεοταξικών οργανισμών τύπου ΠΟΥ. Είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας να επιστρέψουμε στην παράδοσή μας ώστε να προστατεύσουμε την υγεία μας και πάνω από όλα τα ελληνόπουλα, το μέλλον του τόπου μας, έχοντας συμβολικά ως σημαία μας το Ιπποκρατικό «φύσις νόσων ιατρός» "

   Διαγραφή
  7. Ευχαριστώ για τις ευχές.

   Ευχαριστώ και για το σχόλιο του Υπεριώνα. Το διάβασα με πολύ προσοχή και με αυτά που έγιναν στην Κίνα δεν μου κάνει εντύπωση που κάποιοι Κινέζοι ζήτησαν να επανέλθει και να ενισχυθεί ο όρκος του Ιπποκράτη.

   Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ενώ δουλευα μέχρι το τέλος του 2019 και κυκλοφορούσα με μμμ και ερχόμουν σε επαφή με πολύ κόσμο, δύσκολα κολλούσα οποιαδήποτε ίωση και φρόντιζα να προσέχω τα πάσης φύσεως κρυώματα, παρόλα αυτά πάθαινα που και που καμμιά λαρυγγίτιδα ή φαρυγγίτιδα, καθώς στην δουλεια μου μιλούσα πολύ και αυτή ήταν η επίσημη δικαιολογία από τον γιατρό γιατί με κτυπάνε εκεί τα πάσης φύσεως κρυώματα (τα οποία οι σημερινοί γιατροί δεν τα δέχονται, όλα είναι ιώσεις σου λένε). Φέτος, μετά από τους εγκλεισμούς και τα ρέστα, και ενώ έχω τα ανίψια μου στο σχολείο μιας και πηγαν σταθμό για πρωτη φορα εφέτος, έχω πάθει μία φορά, ελαφρά, γαστρεντερίτιδα, και τρεις φορές λαρυγγιτιδα, 3 ΦΟΡΕΣ, με πολύ έντονο βήχα και την τρίτη φορά μου άφησε και ακροαστικά, καθώς αρνήθηκα να στρώσω τον απαυτο μου στο σπίτι, κάτι που δεν έκανα ούτε στους εγκλεισμούς (παίζει να ήμουν η μοναδικη που εβγαινα έξω σε τετοιο βαθμό στο πρωτο κλείσιμο, χωρίς ουτε ένα μήνυμα… ούτε γάτα δεν κυκλοφορούσε ρε παιδι μου, τέτοια μοναξιά), στην ερωτηση μου στον γιατρό γιατί τόσα εντονα συμπτωματα η απαντηση ήταν: τι περιμένες; με 2,5 χρονια εγκλεισμό και μασκες εχεις χαμηλη ανοσία, περιττό να πω ότι φλέρταρα με την ιδέα να πάρω την τσάντα να την κοπανήσω στην κεφάλα του αλλά συγκρατήθηκα. Πάντως οι γιατροί χρειάζονται επαναξιολόγηση χθές, κυκλοφορεί, ειδικά ανάμεσα στους νεότερους πολύ φύρα ρε παιδακι μου.

   Ευχαριστώ και παλι για την απαντήση.

   Ελευθερία Αγωνιζομένη


   Διαγραφή
  8. Ελευθερία Αγωνιζομένη,

   ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
   ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

   Ποτέ δεν ξεχνάς τους προσωπικούς χαρετισμούς στην Αστυλλαΐδα κι εμένα.
   Με συγκινείς...

   --------------
   Οι νεώτεροι γιατροί δεν ευθύνονται απολύτως για τα χάλια τους. Τον τελευταίο μισό αιώνα, οι ιατρικές σχολές έχουν υποταχθεί τελείως στις πολυεθνικές. Δεν διδάσκονται βασικά πράγματα, που στις παλιότερες 10ετίες ήταν εκ των ουκ άνευ, πχ λήψη ιστορικού, ψηλάφηση και ακρόαση, διαφορική διάγνωση (δια της εις άτοπον απαγωγής), εκτίμηση ωφέλους/κινδύνου, ανάλυση-σύνθεση, συνδυαστική λογική, εξαγωγή λογικών συμπερασμάτων, ιατρική δεοντολογία, ψυχολογική προσέγγιση του ασθενούς, ηθική ευθύνη του γιατρού...

   Βλέπεις παθολόγους, ακόμα και ορθοπεδικούς χωρίς εξεταστικό κρεββάτι στο ιατρείο. Δουλεύουν με τυφλοσούρτη πάνω στα αποτελέσματα απεικονιστικών και βιοχημικών εξετάσεων, με μεθοδολογία προερχόμενη από τις διάτρητες κάρτες της ΙΒΜ (αν αυτό->τότε εκείνο / αν το άλλο->τότε το παράλλο). Δεν ξέρουν πως, αλλά και βαριούνται να σκεφτούν. Εκπαιδευμένες μαϊμούδες και παπαγάλοι, "εκτελούν εντολές". Τσελεμεντέδες, τυφλοσούρτες, πρωκτόκωλα, μόνο αυτά ξέρουν και πιστεύουν πως είναι "επιστήμονες". Γι' αυτό έχουν χαρωπό και ξέγνιαστο ύφος, με τουπέ χιλίων καρδιναλίων. Ενω οι παληοί γιατροί ήταν πάντα σκεπτικοί, επειδή σκέπτονταν καλά πριν αποφασίσουν, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης.


   μνκ

   Διαγραφή
  9. Αγαπητή mnk,

   Εύχομαι να είναι η φετινή χρονιά όπως την είπες: απελευθερωτική.

   Και φυσικά δεν ξεχνάω τις υπέροχες συζητήσεις με την Αστυλλαϊδα και σένα.

   Δυστυχώς η νέα γενεά γιατρών έχει εκπαιδευθεί σαφώς σε νέες πρακτικές αν και δεν μου έτυχε γιατρός που να μην με εξέτασε ή να μην είχε κρεββάτι εξεταστικό, αλλά για να είμαι και ειλικρινής επιδιώκω να πηγαίνω σε παλαιότερης γενιάς γιατρούς, την μία και μοναδική φορά που πήγα σε γιατρό μικρότερο από μένα παραλίγο να του ανοίξω την κεφάλα, καθώς ενώ είχα ιδιωτική ασφάλεια που κάλυπτε την επίσκεψη με έβαλα να πληρώσω και παραπάνω προφανώς γιατι στην πινακίδα έγραφε και τον τιτλο phd ή κάτι τέτοιο, από τότε άμα δω στην πόρτα του ιατρειου τέτοια μασκαραλικια κανω μεταβολή και φεύγω. Μεγάλος εκμαυλιστής η εσπερία και τα πανεπιστήμια της σε συνδυασμό με την νοοτροπια πασόκ, και όλα μαζί έφεραν αυτά τα αποτελέσματα, παρόλα αυτά όμως θέλει και λίγο να είσαι άνθρωπος, να μην θελεις μόνο χρήμα. Για αυτό λέω επαναξιολόγηση γιατρών (και άλλων επαγγελματιών βέβαια) χθες...

   Με φιλικούς χαιρετισμούς,
   Ελευθερία Αγωνιζομένη

   Διαγραφή
 7. τα παιδια των λουλουδιων και το κινημα ολο ειναι δημιουργια παρακλαδιου της ΣΙΑ και μεγα πειραματικο project χρησης ναρκωτικων .Διαφοροι επιτηδειοι διασκεδαστες (τζανις , χεντριξ , ντορς , σκαθαρια , αββα κλπ) ηταν προμελετημενοι και προ εκπαιδευμενοι και γεματοι προφυτευσεις /Ολο το κινημα το αντιπολεμικο φωναζε και σαφως μην ξεχναμε τον ρουνο (ελχαζ =ζωη αναποδα = θανατος )που ειχαν και εχουν για συμβολο ειρηνης (και καλα) ...και μπορω να γραψω και ποσα αλλα μιας και χρηματοδοτης ηταν και παλι το βαθεως κρατος , οπως εκανε με τις μπαρτσολετες , μαυρους πανθηρες , κκκ , ΒLM , Feminism , LGBTQ HGATERRQ ++AA (xaxaxaxax)kOK.MHN GELIOMASTE οτι προτυπο υπηρξε απο εκεινη την εποχη των ....κακομοιρων χιππηδων ηταν ολο παραμυθα (κυριολεκτικα ) και ηταν και η εποχη οπου η ΣΙΑ χρησιομοποιησε και Την ΜΣ13 (Mara Salvatrucha)για αντιπαλο δεος ...to 1970 eidika sτο λος ανχελες ..για το σπρωξιμο τεραστιςν πσοοστητων οπιου , οπου ερχοντουσαν απο βολιβια ...σαλβαδορ , αφγανισταν . βιετναμ (και μιας και το αναφερω με την ιδια συνταγη της 9 11 ετσι ξεκινησαν και για το βιετναμ )..ΚΑΝΕΝΑ σχεδον απο τα μεγαλα και γνωστα συγροτηματα εκεινης της εικοσαετιας και το κινημα της ντισκο δεν ηταν εξω απο τα πλοκαμια της ΣΙΑ . ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ >και τα διοχετευσαν σε οπλα και χειρισμο ξενων υποθεσεων χρησιμοποιωντας μισθοφορους και εκβισαμους σε κυβερνησεις . ΟΠΟΥ ακουτε επανασταση , κατσαρολας , επανασταση ροδων , επανασταση φουστανελας , επανασταση κοκκινη , επανασταση μπλε , καφε μαυρη ειναι ολα διοργανωμενα ....και το ΝΑΙ Που εγινε ΟΧΙ η' το ΟΧΙ που εγινε ΝΑΙ ....ηταν αλλο ενα στημενο (ετσι για να εξηγουμαστε )μιας και η ερωτηση ηταν διφορουμενη και οπως την διαβαζε καποιος και τι ειχε στην κουτρα του καταλαβαινε οτι ναναι .ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΙΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ Η' απιστευτοι μαλακες και ασχετοι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστός ο φίλος!!!
   Για το θέμα του "ΟΧΙ-ΝΑΙ", έχω να πω πως όντως οι π@@στηδες είχαν κάνει την ερώτηση διφορούμενη, αλλά έτσι κι αλλιώς το 70% τουλάχιστον του ελληνικού λαού ήθελε το διαζύγιο με την εβραιοπαϊκή ένωση και τη δραχμή του πίσω, οπότε επέλεξε να κατανοήσει ως τέτοιο το "όχι" του.

   Διαγραφή
 8. Δεν έχω να γράψω κάτι φοβερό ή ενδιαφέρον, ούτε και εξεπλάγην με το αρθρο,ούτε και θύμωσα.Οι φίλοι του blog είπαν ήδη αρκετά, πολλα. Οι Beatles ηταν από τα πρώτα γκρουπ που άκουσα και αγαπησα στα 12-13μου. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι φάτσες τους, όμως ήξερα και γω όπως και παρά πολλοί αλλοι, όλα τα κομμάτια τους απέξω νεράκι κι ακόμα ναι, μου αρέσουν. Γενικά, ποτέ δεν στάθηκα σε στίχους, αλλά σε μελωδίες και ρυθμούς. Το '79 έψαχνα στην Γαλλία φοιτήτρια να αγοράσω talking heads.Εεε ναι, είμαι μάλλον πολυ γιαγιά για εδώ μέσα τυχερή όμως, που μεγάλωσα με πολύ καλες μουσικες.Δυστυχώς κάποιοι φίλοι όπως και η αδερφή μου κόλλουσαν σε στίχους και έτσι εμπλεξαν ασχημα κάποτε...με τις συνέπειες να τους ακολουθούν ως και σήμερα. Όταν πριν χρόνια μετά φτάσαμε να ακούμε, όχι στα σπίτια μας βέβαια εννοείται, ..νιαούρισματα τυπου Μπιγιονσέ, ήξερα ότι η έμπνευση για καλή μουσικη τελειωσε ανεπιστρεπτί. Ρωξανη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρωξάνη, καθόλου γιαγιά δεν είσαι "για εδώ μέσα".
   Βρίσκεσαι στο σωστό ΚΑΠΗ, στην ηλικιακή σου ομάδα!

   μνκ

   Διαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   Αγαπητή Μνκ, καλόοοο!!!
   Αλλά έχω και μια πληροφορία:
   ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.
   Αν μπεις τώρα, στην πιο έγκυρη παγκοσμίως ιστοσελίδα μέτρησης αναγνωσιμότητας, το SimilarWeb,
   θα δεις ότι
   ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ κατά 25,6% ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 25-34 ετών.
   Ενώ οι 55-64 ετών.. είναι το 10,6% !

   [ 25,6% οι 25-34 ετών, είναι η ανώτερη βαθμίδα.
   Οι υπόλοιποι:
   17,4% οι 18-24 ετών
   22,6% οι 35-44
   15,9% οι 45-54
   και 7,7% οι 65+ ετών. ]

   Διαγραφή
  3. Κώστα αυτό είναι καλό. Οι παληές καραβάνες γράφουν, τα νεούδια διαβάζουν κι οφελούνται από την πλούσια πείρα μας.
   (λολ)

   μνκ

   Διαγραφή
  4. καραλόλ! τρομάρα μας.. εμείς κι η πείρα μας...

   Διαγραφή
 9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΙΠΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ. ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΧΙΠΙΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΠΝΥΚΟΣ.
  ΓΙΩΡΓΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Την κοινοκτημοσύνη των γυναικών επεχείρησαν να επιβάλουν και οι αρχικοί λενινιστές/τροτσκιστές/μπολσεβίκοι. Διότι, ως γνωστόν, οι γυναίκες είναι "res" (αντικείμενα).

   Tην αναγκαστική κοινοκτημοσύνη των γυναικών εiσάγει, στο Brave New World, και ο Άλντους Χάξλεϋ, μέλος της Fabian Society.

   μνκ

   Διαγραφή
  2. OXI Mnk!

   Γνωρίζω όλο το θέμα καλά. Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Άλντους Χάξλεϋ και ο Τζωρτζ Όργουελ ήταν μέλη της Fabian Society.
   Προφανώς, εφαρμόζεται και εδώ το κόλπο που εφαρμόζεται και με τον Πούτιν και τον Τραμπ, τούς οποίους οι νεοταξίτες θέλουν να ρίξουν στα μάτια μας, διαδίδοντας ότι είναι δικοί τους.
   Ο Aldous Huxley δεν ήταν συνωμότης. Ούτε πληροφοριοδότης του τυραννικού σοσιαλισμού και του ευγονικού ελέγχου μέσω του βιβλίου του Brave New World. Ούτε απετέλεσε το γλωσσικό κομμάτι του παζλ για να μετατραπεί τελικά η μυθοπλασία σε πραγματικότητα μέσω του προκαθορισμού.
   Αντιθέτως, ο Ναζί και ευγονιστής και πολύ μεγάλο κάθαρμα, ήταν ο αδελφός του ο Τζούλιαν Χάξλεϋ, τον οποίο ο Άλντους πολέμησε με νύχια και με δόντια, και όλη αυτή τη σατανική κλίκα, και για να προστατεύσει τη ζωή του, αλλά και για να προειδοποιήσει τον κόσμο, μετέφερε όσα σκοτεινά έμαθε ότι ετοιμάζουν, σε μορφή μυθιστορημάτων.

   Διαγραφή
  3. Εμάς μας ρώτησαν ρε μνκ;;;; άντε βραδυάτικα

   Ελευθερία Αγωνιζομένη

   Διαγραφή
  4. Κώστα, εγώ δεν έχω εντρυφήσει ιδιαιτέρως στο θέμα και πάντα είχα την ίδια ιδέα με σένα για τον Άλντους, ότι δηλαδή έγραψε για να προειδοποιήσει. Τα τελευταία χρόνια έμαθα για την Φάμπιαν κι απογοητεύτηκα. Καταλαβαίνεις ότι χαίρομαι πολύ για αυτά που μου λες.

   Σχετικά με τον Όργουελ, δεν έχω ακούσει τίποτα για την Φάμπιαν. Από 10ετίες όμως, κυκλοφορεί η πληροφορία ότι ήταν μέλος της Ιντέλιτζενς Σέρβις, διαρκούντος του πολέμου. Και αυτός νομίζω ότι προειδοποιεί, γι' αυτά που πήρε το μάτι και τ' αυτί του εκεί μέσα.

   μνκ

   Διαγραφή
  5. Φυσικά και είπαν και για τον Όργουελ. Κάνε μια αναζήτηση στο γκουγκλ και θα δεις. Οπότε καταλαβαίνεις.. κάποιο λάκο έχει η φάβα.
   Ο Όργουελ ξέρεις.. κατέχει κι ένα ρεκόρ στο πάνθεον των γνωστών συγγραφέων. Είναι ο άνθρωπος που δοκίμασε τον εαυτό του (και κυρίως για να έχει ψωμί να φάει ο άνθρωπος) σε πάνω από 35 διαφορετικά επαγγέλματα!
   Ένα από αυτά, ήταν και σερβιτόρος σε κέτερινγκ για πάνω από 3 χρόνια, σε υψηλά κυβερνητικά και μασονικά σαλόνια Λονδίνου και Παρισίου. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι.. πού να αντιληφθούν όλοι αυτοί.. πως ένας απλός σερβιτόρος.. ό,τι έβλεπε κι άκουγε.. το επεξεργαζόταν και το καταχωρούσε σε μυθιστορία με σπάνιο ταλέντο. Μέλος ή υπάλληλος στην Ιντέλιτζεντ Σέρβις, σιγά που θα άφηνε κι αυτό ανεκμετάλλευτο χεχε

   Διαγραφή
  6. Ελευθερία Αγωνιζομένη,

   Εσύ δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη, διότι εσύ είσαι πράμα και ημείς είμεθα της αριστεράς και της προόδου. αμ πως;
   Αφού να φανταστείς, άμα στην μπουμπουνίσει κανένας παλαβός, θα είναι γυναικοκτονία κι όχι ανθρωποκτονία (μπορεί και θηλυκοκτονία). Διότι εσύ, χρυσό μου, δεν είσαι άνθρωπος, αλλά γυναίκα και επί τω παραδοσιακότερον "θηλυκό".

   [-- Πόσα πιδιά έχ'ς κυρ' Μήτρο;
   -- Δυό πιδιά κι ένα κορίτσ', κυρ' Κίτσο.]

   μνκ

   Διαγραφή
  7. Αγαπητή mnk,

   Τον κακό τους τον καιρό, τι είμεθα εμείς τίποτε τσόκαρα σαν και αυτά που μας πετανε στα μουτρα;;; αλλά θα ερθει η σειρά μας που θα παει.... έχω τετράδια που σημειώνω όλα τα "καλόπαιδα" χιχιχι

   Ελευθερία Αγωνιζομένη

   Διαγραφή

 10. Ωραία διασκευούλα Strawberry Fields Forever

  https://www.youtube.com/watch?v=Gp6Wc9IQ1w0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Όποιος πάει κόντρα στην φύση το πληρώνει άσχημα
  Ιδού:
  https://korakas-news.gr/2017/10/alitheies-apo-proin-diemfiliko-diadoste.html
  Εις μνήμη Βασούλας

  Τούτη η χρόνια προμηνύει πολλά τουυυυ τουτ.
  Προβλέπονται γερά ταρακουνήματα σε όλα τα επίπεδα
  Αν μείνουμε σταθερά προσηλωμένοι στις αξίες μας, την λογική και την αλήθεια,
  μπορεί να δούμε ΙΘΑΚΗ αναγραμματιζόμενη ΗΘΙΚΑ.

  Αίσιον και ευτυχές το νέον έτος
  Φιλιά στις όμορφες και στους όμορφους του Διόδοτου
  Ευσυνειδήτως

  Astillais

  Ελευθερία, αντεύχομαι. Με υγιεία και ελευθερία κάθε μέρα, όλη μέρα.
  Ζήτα το μέηλ μου απ΄τον Κώστα.
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ἀγαπητέ Διόδοτε, εὐχαριστῶ! Θά γίνει θέμα στό μάθημα τῆς ἔκθεσης στό σχολεῖο σήμερα! Ὅσο γιά τούς Beatles...κάτι σ' αὐτούς ποτέ δέν μοῦ ἄρεσε...οὔτε τά τραγούια τους....τά θεωροῦσα πάντα παιδαριώδη...Εἰδικά ἐκεῖνο τό Imagine πού συνάδελφοί μου τό ἐπέλεγαν πάντα στίς σχολικές γιορτές για το Πολυτεχνεῖο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κυρία Παλαιολόγου,
   να σάς έχει πάντα ο Θεός καλά, να αφυπνίζετε τα παιδιά, τα ελληνόπουλα μας, κόντρα στα σχέδια του μισελληνικού κράτους που θέλει, αν όχι να τα εξοντώσει, τουλάχιστον να τα χαζέψει.
   Καλημέρα!

   Διαγραφή
 13. Μιά που πιάσαμε τις μουσικές, να αρωτήξω τον οικοδεσπότη (ως πλέον ειδικό) :
  - Ισχύει πως εκείνοι οι Ρόλλινγκ Στόουνζ έκαναν -θού, Κύριε!- αλλ@ξοκ@λιές αναμεταξύ των, ενώι ταυτοχρόνως δοκίμαζαν ναρκωτικά;
  - Εφτούνος ο ...Χείλων, ο τραγουδιστής τους, πώς γίνεται καί χοροπηδάει επί σκηνής, εις ηλικίαν απιθάνων δεκαετιών; Είναι επειδή κάνει γυμναστήριο στα παρασκήνια, ή επειδή παίρνει από 'κείνο, που σε μοριακό επιπεδο μοιάζει με λαγό; Ά;

  Υγ: Οικοδεσπότα, συμμαζέψτε τις κυρίες από 'δώ μέσα, που θρηνολογούν ότι σίτεψαν πιά. Συμμαζευτείτε κι εσείς! Άκου, "ΚΑΠΗ"!... σα δέ ντρέπεστε! Σε σύγκριση με τον Χείλωνα, διάγομεν εφηβείαν! :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   Απίθανο σχόλιο!!!

   Ο Χειλάκιας, ναι, απ' αυτούνα παίρνει. Ξεροσφύρι τα κατεβάζει ο αδρενοπότης!
   Η υπόλοιπη μπάντα, ναι, ΠΟΛΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ επίσης.
   Όσο για την ομοφυλοφιλία,
   και ο Τζάγκερ και ο Μπόουι (μάλιστα η πρώτη γυναίκα του Μπόουι τούς είχε τσακώσει γυμνούς και τους δυο στο κρεβάτι της, αλλά κάπνιζαν λέει το τσιγάρο τους και συζητούσαν) δήλωσαν, τα πρώτα τους χρόνια, αμφιφυλόφιλοι. Μπορεί να έκαναν τους πειραματισμούς τους, αλλά αρκετά χρόνια μετά δήλωσαν και οι δύο πως χαζομάρα έκαναν που είχαν δηλώσει αμφιφυλόφιλοι, γιατί παρά τους πειραματισμούς τους (που ήταν περισσότερο για την μόδα και για να προκαλέσουν και να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητος), τελικά δεν τούς βγαίνει αυθεντικά το "ομοφυλοφιλικό". Κι αυτό φαίνεται τελικά από την πλούσια σε γυναίκες σεξουαλική τους ζωή. Ειδικά ο Τζάγκερ ήταν ένας σάτυρος πριαπιστής που την είχε πέσει σε όλες τις γυναίκες των συναδέλφων του και τις πήδηξε. Δεν άφηνε και δεν σεβόταν τίποτε, καθότι και δηλωμένος σατανιστής. Και την γυναίκα, μεγάλη καψούρα του Μπράιαν Φέρρυ ακόμα πήδηξε, και ο οδήγησε τον αγαπημένο μας Φέρρυ (τραγουδιστή-συνθέτη των Roxy Music) σε πολλά χρόνια κατάθλιψης.

   Νομίζω αρκεί το καλλιτεχνικό γκόσσιπινγκ για σήμερα χαχαχα

   Πολλές Καλημέρες αγαπητέ μας Εργοδότα !!!

   Διαγραφή
  2. @ ergo

   Ποιος θρηνεί, ρε μπάρμπα;
   :-ρ

   μνκ

   Διαγραφή
  3. @μνκ:

   Ξέρω 'γώ; Κάτι πήρε τ' αυτί μου γιά ΚΑΠΗ - κάτι σαν: "- Είμαστε ΚΑΠΗ, ώχ αμάν!", κάτι τέτοιο.

   Στο βάθος, πάλι ακουγόντουσαν ήχοι από πούλια στο τάβλι.

   Διαγραφή
  4. @ ergo
   Παρεξήγησες: ΚΑΠΗ = νηπιαγωγεία για ενήλικες.
   Παμε κι εκδρομές, αφού...

   μνκ

   Διαγραφή
 14. Αυτό πού έχουμε χρόνια τώρα εμπεδώσει, είναι πώς όλα τά μέσα πού επηρεάζουν τόν άνθρωπο , είναι στά χέρια τών περιούσιων, Ο,τι δή ποτε μπορεί νά φέρει πληροφορία , στό μυαλό, στό συναίσθημα, στήν παιδεία, στό ντύσημο, στίς γενικές ιδεολογίες , ελέγχονται από αυτούς. Καταλαβαίνει λοιπό ό καθ΄ ένας πώς τό νά ανέλθει σέ υψηλά αξιώματα ή δημοσιότητα κάποιος, ή θά πρέπει νά έχει καταγωγή περιούσιου ή νά είναι πράκτορας καί πιόνι τους.
  Αναφέρεται ή ερευνήτρια στίς παιδικές ηλικίες τών 4ρων καλλιτεχνών καί δέν είδα κάτι τό ξεχωριστό παρά αυτό πού συνήθως συμβαίνει, δηλαδή παιδιά μέ ψυχικά τραύματα ακολουθούν ή τόν δρόμο τής επιτυχίας ή τής αυτοκαταστροφής ανάλογα μέ τόν ψυχισμό τους καί τό πόσο τραυματισμένα είναι. Έτσι, μή μπορώντας νά δικαιολογήσει τόν George, λέει πώς ήταν όχι καλά προγραμματισμένος.... ό δέ θάνατός του στά 58 δέν φαίνεται περίεργο γιατί τά 58-59 είναι ή πιό κρίσιμη ηλικία στόν άνδρα μέ μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης σοβαρής αρρώστιας ή θανάτου.
  Αναρωτιέται γιά τήν φωτό τού Τζον Λένον... καί πόσο χαζοί θά ήταν πού θά τήν άφηναν ά κυκλοφορήσει άν ήταν ύποπτη?.... λέει «...ενθάρρυνε την πρώτη του σύζυγο Cynthia να αλλάξει δραματικά τα ρούχα και τα μαλλιά της», μά καλά, άν δέν τήν ήθελε όπως ήταν , τί τήν ήθελε? μήπως απλά ή ίδια όπως κάθε γυναίκα εκείνης τής εποχής , φτιαχνότανε όπως τό είδωλό της ....Όσο γιά τήν Yoko Ono, αυτή ήταν τό after ego του, μάλιστα κάποτε είχα διαβάσει καί τόν συναστρικό τους αστρολογικό χάρτη καί ήταν πολύ θετική ή σχέση τους. Άλλωστε, ή Yoko Ono ασκούσε μιά έντονη μαγνητική επιρροή επάνω του. Καί άν ό Τζον Λένον έχει καταγωγή περιούσιου, πού δέν ξέρω άν τό έψαξε ή ερευνήτρια, είναι πολύ φυσικό νά τόν γοήτευσε και τό « ό πατέρας της ήταν πλούσιος τραπεζίτης και η μητέρα της καταγόταν από πολεμιστές Σαμουράι. »....
  Τό άρθρο είναι πολύ μεγάλο καί κουράζομαι νά διαβάσω τήν συνέχεια αφού δέν μέ εξιτάρει καί έχω άποψη.
  Κλείνοντας θά σού πώ πώς ή μουσική είναι μιά βιομηχανία κέρδους καί μεγάλης εκμετάλλευσης. Όσο γιά τήν μόδα στήν μουσική, καί σ' αυτό τό θέμα , ξαναδιάβασε «Τά πρωτόκολλα τής Σιών» πού όλα τά έχουν μελετήσει γιά νά κάνουν τούς ανθρώπους γκοίμ καί εύκολα διαχειρίσιμους . Άλλωστε, ή σωστή μουσική δέν παράγει συναίσθημα αλλά σκέψεις καί νόηση πάνω στίς δονήσεις τών ήχων όπως όλη ή κίνηση τής δημιουργίας. Κλασσική, δημοτική , παραδοσιακή καί ύμνοι είναι ή διαφορά στήν αντίληψη τής έννοιας μουσική από τήν συναισθηματική καί μοδάτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σοφούλα μου!!!!!!!!!!!!
   Το σχόλιό σου πολύ ενδιαφέρον!!!
   Και πολύ καλά έκανες και μάς υπενθύμισες :
   " Η σωστή μουσική δέν παράγει συναίσθημα, αλλά σκέψεις καί νόηση πάνω στίς δονήσεις τών ήχων όπως όλη ή κίνηση τής δημιουργίας. Κλασσική, δημοτική , παραδοσιακή καί ύμνοι είναι ή διαφορά στήν αντίληψη τής έννοιας μουσική από τήν συναισθηματική καί μοδάτη "

   Καλή χρονιά Σοφούλα μου!!!

   Διαγραφή
 15. Όχι, όχι δεν είναι αυτή η πιο εξωφρενική θεωρία συνωμοσίας...της κοπελίτσας...
  Η πραγματικά σαλεμένη Susan Maureen Brandt πληροί τα κριτήρια του Εργοδότη...αμ δε, όμως που όσο και να ευτελίσει κανείς αυτά που έγραψε -μάλλον ως insider-... είναι η μαύρη αλήθεια.
  Εδώ περί breeding:
  https://attikanea.info/ούτε-φαντάζεστε-το-μέγεθος-της-διαπλο/
  τα κατεβατά στα σχόλια για την Καϊλή και στο τέλος γιατί οι επικυρίαρχοι λυσσομανούν και βυσσοδομούν εναντίον μας λίγο προ της κατάρρευσης του συστήματος των ενδογαμιών τους.
  Αλλά αυτά είναι αχαλίνωτη φαντασία, κανείς δεν τα παίρνει στα σοβαρά...
  Babylon (2022) στους κινηματογράφους
  Υ.Γ.
  μνκ, μην πτοείστε, αλάνθαστο πάντα το αισθητήριο σας...


  Μάτια Ερμητικά Κλειστά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ουάουουουου!!!!!

   Κύριε (όντως) Ανοιχτομάτη!

   - Είτε δεν φαντάζεσαι τί ακριβώς έγραψες με τα σχόλια στο άλλο ιστολόγιο,
   - είτε έχεις ένα πολύ λεπτοφυές καί φευγάτο χιούμορ, αντιληπτό μόνον από άτομα με δείκτη νοημοσύνης >= 150. (Σαν τον υμέτερον, υποθέτω.)

   Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση, να με συμπαθάς, αλλά θα σου εξηγήσω κάποια χρόνια μετά - καί υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Όχι τώρα.

   Υγ 1: Παράκληση: γράφε πιό συχνά, καί σε ιστολόγιο. Ό,τι γράφεται σε σχόλια, έχει άλλον χαρακτήρα - καί ως "κείμενο αναφοράς" μάλλον πάει χαμένο.
   Υγ 2: Απ' όλα όσα έγραψες, λείπει **η επίκληση σε συγκεκριμένες ψυχές** να κατέβουν καί να ενσαρκώσουν τα υβρίδια αυτά, που αναφέρεις.
   Θέμα που ζεματάει χειρότερα από λάβα... αν καί, όταν πετυχαίνει (όχι πάντα), είναι ανεξέλεγκτο, καί τα πράγματα καταλήγουν σε γενικευμένο ώπα!, μέχρι να ξεψυχήσει το -πάντοτε προκύπτον ανεξέλεγκτο- υβρίδιο, που (από ένα σημείο καί μετά) αρχίζει να κάνει ζημιές.
   Βλέπε πχ τον (όχι υβρίδιο) Μεγαλέξανδρο, που, μόλις πάτησε το πόδι του στη Μικρά Ασία, άρχισε να χάνει λάδια - με σαφέστατα συμπεριφορικά δείγματα. (Μετά, βέβαια, παράγινε.)

   [Παμπάλαια τεχνική, γάρ, η επίκληση ψυχής, αλλά ξεχασμένη σήμερα - κι ευτυχώς, χωρίς βιβλιογραφία, ούτε κάν μυστική.
   Εάν υπήρχε βιβλιογραφία, την είχαμε π@υτσίσει άπαντες.]

   Διαγραφή
 16. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΠΗΤΛΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ 'ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ π.χ., ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΑΡΧΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ν' ΑΚΟΥΗ ΜΠΗΤΛΣ... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ 'ΓΩ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
  https://www.youtube.com/watch?v=Xu5D0STdIcg&list=PLbe-T_2Z2CP5_Nx-57X16kN9rJ42t-wZt&index=11
  ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΔΙΣΚΟ ΤΩΝ CLASH κ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ
  https://www.youtube.com/watch?v=Cw6e1AB60fw&list=PLbe-T_2Z2CP5_Nx-57X16kN9rJ42t-wZt&index=25
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ : ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ "ΣΚΑΘΑΡΙΑ" ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ, Η ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ.
  ΓΙΩΡΓΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή