Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Κυκλώνες-βόμβες και ατμοσφαιρικά ποτάμια: Κάποιος παίζει με τον καιρό...;; - του F. William Engdahl*

                  High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP)-Research Station Gakona, Alaska

 

Τους τελευταίους μήνες ο κόσμος ακούει ασυνήθιστους όρους για να περιγράψει ακραία καιρικά φαινόμενα. Τώρα όροι όπως Κυκλώνας-βόμβα ή Ατμοσφαιρικοί ποταμοί χρησιμοποιούνται στα καθημερινά τηλεοπτικά δελτία καιρού για να περιγράψουν την απόρριψη όγκων βροχής ή χιονιού ρεκόρ σε περιοχές του κόσμου με εξαιρετικά καταστροφικό τρόπο. Η Πράσινη Μαφία ισχυρίζεται, χωρίς ίχνος πραγματικής απόδειξης, ότι όλα αυτά οφείλονται στο υπερβολικά μεγάλο "αποτύπωμα άνθρακα" του ανθρώπου. Το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να διπλασιάσουν τη σταδιακή κατάργηση του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, του άνθρακα καθώς και της πυρηνικής ενέργειας υπέρ της μη λειτουργικής, επιδοτούμενης από τους φορολογούμενους "πράσινης ενέργειας" - της αναξιόπιστης αιολικής ή ηλιακής ενέργειας. Μήπως αυτές οι φρικτές καιρικές καταστροφές είναι όντως "ανθρωπογενείς", αλλά όχι από τις εκπομπές CO2;

 

Από τα τέλη Δεκεμβρίου, ειδικά οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν υποστεί έντονα καιρικά φαινόμενα από την καταιγίδα "Κυκλώνας Βόμβα" που έθαψε μεγάλο μέρος της Ανατολικής Ακτής σε χιόνι ρεκόρ από το Μπάφαλο μέχρι τη Φλόριντα. Ταυτόχρονα η Δυτική Ακτή των ΗΠΑ από την Πολιτεία της Ουάσιγκτον μέχρι τις ακτές της Καλιφόρνιας έχει υποστεί ακραίες πλημμύρες από το ένα κύμα μετά το άλλο των λεγόμενων Ωκεάνιων Ποταμών που μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες νερού από τον Ειρηνικό προκαλώντας σοβαρές πλημμύρες. Χωρίς να παρουσιάσουν καμία επιστημονική απόδειξη, οι πράσινοι ιδεολόγοι ισχυρίζονται ότι όλα αυτά οφείλονται στην ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη - που τώρα ονομάζεται "κλιματική αλλαγή" για να μπερδέψουν το αρχικό ζήτημα - και υποστηρίζουν την ταχύτερη μετάβαση σε έναν δυστοπικό κόσμο χωρίς άνθρακα.

Μπορεί να διατυπωθεί μια σοβαρή επιχειρηματολογία ότι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ανθρωπογενής. Αλλά όχι εξαιτίας του υπερβολικού CO2 ή άλλων ανθρωπογενών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Θα μπορούσε να οφείλεται σε σκόπιμη και κακόβουλη χειραγώγηση των μεγάλων καιρικών συνθηκών.

 

Γεωμηχανική;

Η τεχνολογία χειραγώγησης του καιρού είναι ένας από τους τομείς που είναι άκρως απόρρητος και έχει κρατηθεί μακριά από την ανοιχτή συζήτηση από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Συχνά αποκαλείται γεωμηχανική ή πιο πρόσφατα η λιγότερο δυσοίωνη ηχητικά "κλιματική παρέμβαση". Όποιο και αν είναι το όνομά της, περιλαμβάνει τον άνθρωπο να παίζει με την πολυπλοκότητα του γήινου καιρού, με δυνητικά καταστροφικά αποτελέσματα. Τι γνωρίζουμε για τις πιθανότητες;

Μετά τη διάσκεψη του Παρισιού για το κλίμα το 2015 και τη συνακόλουθη συμφωνία του Παρισιού, ο Peter Wadhams, καθηγητής ωκεάνιας φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, μαζί με άλλους κορυφαίους επιστήμονες που ασχολούνται με την υπερθέρμανση του πλανήτη, άρχισαν μια ανοιχτή έκκληση για γεωμηχανική για την "επίλυση" της υποτιθέμενης κλιματικής κρίσης και την αποτροπή της υπερθέρμανσης του πλανήτη πάνω από 1,5 ' C πάνω από τα προβιομηχανικά επίπεδα, έναν εντελώς αυθαίρετο στόχο. Αυτό που ισχυρίζονται οι επιστήμονες μετά το Παρίσι είναι ότι: "Βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει τώρα να ξεκινήσουμε τη διαδικασία προετοιμασίας για τη γεωμηχανική. Πρέπει να το κάνουμε αυτό γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες επιτυχίας της είναι μικρές και οι κίνδυνοι εφαρμογής της μεγάλοι". Αυτό που δεν λένε είναι ότι η γεωμηχανική χειραγώγηση του καιρού έχει αναπτυχθεί με μυστικότητα από τις στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες.

 

"Η ιδιοκτησία του καιρού το 2025

Τον Ιούνιο του 1996 η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ δημοσίευσε μια έκθεση με τον προκλητικό τίτλο "Ο καιρός ως πολλαπλασιαστής δυνάμεων: Η ιδιοκτησία του καιρού το 2025". Η έκθεση περιέγραφε τις δυνατότητες της ανθρωπογεωμηχανικής, μεταξύ άλλων, για την ενίσχυση της βροχόπτωσης ή των καταιγίδων, την άρνηση βροχόπτωσης (πρόκληση ξηρασίας), την εξάλειψη της νεφοκάλυψης ενός εχθρού και άλλα γεγονότα. Η έκθεση εκπονήθηκε, "για να εξετάσει τις έννοιες, τις δυνατότητες και τις τεχνολογίες που θα χρειαστούν οι Ηνωμένες Πολιτείες για να παραμείνουν η κυρίαρχη αεροπορική και διαστημική δύναμη στο μέλλον". Η έκθεση σημείωνε στην αρχή, "η τροποποίηση του καιρού μπορεί να χωριστεί σε δύο μεγάλες κατηγορίες: καταστολή και εντατικοποίηση των καιρικών συνθηκών. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να περιλαμβάνει

τη δημιουργία εντελώς νέων καιρικών προτύπων, την άμβλυνση ή τον έλεγχο των σοβαρών καταιγίδων, ή ακόμη και τη μεταβολή του παγκόσμιου κλίματος σε εκτεταμένη και/ή μακροχρόνια κλίμακα". (η έμφαση προστίθεται).

Το έγγραφο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο περιέργως διαγράφηκε από την ιστοσελίδα της μόλις το 2021, αναφέρει επίσης: "...οι τεράστιες στρατιωτικές δυνατότητες που θα μπορούσαν να προκύψουν από αυτόν τον τομέα αγνοούνται με δική μας ευθύνη... η κατάλληλη εφαρμογή της τροποποίησης του καιρού μπορεί να προσφέρει κυριαρχία στον χώρο της μάχης σε βαθμό που δεν είχε ποτέ πριν φανταστεί κανείς... Η τεχνολογία είναι εκεί και μας περιμένει να τα μαζέψουμε όλα μαζί". Μέχρι το 2025, υποστήριζε, "μπορούμε να είμαστε κύριοι του καιρού". Η έκθεση σημειώνει ότι ήδη από την εποχή του Αϊζενχάουερ, "το 1957, η Συμβουλευτική Επιτροπή του Προέδρου για τον Έλεγχο του Καιρού αναγνώρισε ρητά το στρατιωτικό δυναμικό της τροποποίησης του καιρού, προειδοποιώντας στην έκθεσή της ότι θα μπορούσε να γίνει ένα πιο σημαντικό όπλο από την ατομική βόμβα". Αυτό συνέβη πριν από σχεδόν επτά δεκαετίες.

Επιστρέφοντας στον πόλεμο του Βιετνάμ στα τέλη της δεκαετίας του 1960, ο υπουργός Εξωτερικών Χένρι Κίσινγκερ και η CIA ενέκριναν μια άκρως απόρρητη γεωμηχανική, με την κωδική ονομασία Επιχείρηση PopEye, από την Ταϊλάνδη πάνω από την Καμπότζη, το Λάος και το Βιετνάμ. Χρησιμοποιώντας στρατιωτικά αεροπλάνα WC-130 και αεροσκάφη RF-4, οι αμερικανικές δυνάμεις ψέκασαν ιωδιούχο άργυρο και ιωδιούχο μόλυβδο στα εποχικά σύννεφα των μουσώνων για να μετατρέψουν τους δρόμους ανεφοδιασμού του Βόρειου Βιετνάμ σε αδιάβατους λασποβυθούς. Η αποστολή ήταν να δημιουργηθεί αρκετή βροχή καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για να παραμείνουν μπλοκαρισμένα τα μονοπάτια του Χο Τσι Μινχ. Η μυστική επιχείρηση γεωμηχανικής δημοσιοποιήθηκε από τον βραβευμένο δημοσιογράφο Seymour Hersh το 1972, με αποτέλεσμα να γίνουν ακροάσεις στο Κογκρέσο, αλλά όχι πολλά περισσότερα. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1976, ψηφίστηκε ένας ανεδαφικός νόμος που "απαιτούσε" από κάθε φορέα να αναφέρει ετησίως στην κυβερνητική NOAA κάθε τροποποίηση του καιρού που επιχειρήθηκε. Πείτε το αυτό στη CIA ή στο Πεντάγωνο.

 

Ιονοσφαιρικοί θερμαντήρες και τεχνολογία ατμοσφαιρικού συντονισμού

Από τη δεκαετία του 1970 οι εργασίες για την ανθρωπογενή γεωμηχανική έγιναν πιο εξελιγμένες και επίσης πολύ πιο μυστικές. Η παραδοσιακή μέθοδος της "βροχοποιίας", η σπορά νεφών με αεροπλάνα που διασκορπίζουν, συνήθως, σωματίδια ιωδιούχου αργύρου σε σύννεφα που περιέχουν σταγονίδια νερού για να προκαλέσουν βροχόπτωση, χρησιμοποιείται από τη δεκαετία του 1940. Ωστόσο, από τη δεκαετία του 1990, περίπου την εποχή που η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ δημοσίευσε το Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025, αναπτύχθηκαν σημαντικές νέες μέθοδοι με πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια και αποτέλεσμα, και πολύ πριν από το 2025.

Ειδικότερα, η εν λόγω έκθεση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ του 1996 ανέφερε: "...η τροποποίηση της ιονόσφαιρας είναι ένας τομέας πλούσιος σε πιθανές εφαρμογές και υπάρχουν επίσης πιθανές δευτερεύουσες εφαρμογές που δεν έχουν ακόμη οραματιστεί".

Μεγάλη διεθνής προσοχή και ανησυχία έχει δοθεί σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα ιονοσφαιρικής έρευνας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και του Γραφείου Ναυτικών Ερευνών, το HAARP - High Frequency Active Auroral Research Program - στην Γκακόνα της Αλάσκας. Τον Ιανουάριο του 1999, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποκάλεσε το πρόγραμμα "παγκόσμιο πρόβλημα" και εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο ζητούσε περισσότερες πληροφορίες για τους κινδύνους που ενέχει για την υγεία και το περιβάλλον. Η Ουάσιγκτον αγνόησε την έκκληση. Τα περισσότερα από τα ερευνητικά δεδομένα του HAARP έχουν διαβαθμιστεί για λόγους "εθνικής ασφάλειας", οδηγώντας σε ευρείες εικασίες για σκοτεινή δραστηριότητα.

Το 1985, ενώ εργαζόταν για την εταιρεία ARCO Oil Company με επιχορήγηση από την DARPA του Πενταγώνου, ένας λαμπρός φυσικός, ο Dr. Bernard J. Eastlund, κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (US #4,686,605), για μια "Μέθοδο και συσκευή για την αλλαγή μιας περιοχής στην ατμόσφαιρα της Γης, την ιονόσφαιρα και τη μαγνητόσφαιρα". Η περιγραφή του διπλώματος ευρεσιτεχνίας υποστήριζε ότι μια συγκεκριμένη ακτινοβολία ισχυρών ραδιοκυμάτων στην ιονόσφαιρα θα μπορούσε να προκαλέσει θέρμανση και να "ανυψώσει" την ιονόσφαιρα της Γης. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του καιρού, μεταβάλλοντας τα ρεύματα των τζετ, αλλάζοντας τους ανεμοστρόβιλους ή δημιουργώντας ή αρνούμενοι τη βροχόπτωση. Η ARCO προσεγγίστηκε από τον αμερικανικό στρατό και τους πούλησε τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας από τον τότε υπάλληλό της Eastlund. Ο αμερικανικός στρατός φέρεται στη συνέχεια να παρέδωσε τα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας στον κορυφαίο στρατιωτικό εργολάβο, τη Raytheon. Η Raytheon φέρεται επίσης να εμπλέκεται στην κατασκευή κάθε σημαντικής συστοιχίας ραντάρ θέρμανσης της ιονόσφαιρας σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμπτωση; Ένας εκπρόσωπος του HAARP αρνήθηκε ότι χρησιμοποίησε την πατέντα του Eastlund στο HAARP. Ωστόσο, δεν ανέφεραν καμία από τις άλλες τοποθεσίες.

Το HAARP είναι μια εξαιρετικά ισχυρή φασική συστοιχία κεραιών ραντάρ που στοχεύει στην ιονόσφαιρα. Μερικές φορές αναφέρεται ως ιοντικός θερμαντήρας. Η ιονόσφαιρα είναι ένα υψομετρικό στρώμα της ατμόσφαιρας με σωματίδια που είναι ιδιαίτερα φορτισμένα με ενέργεια. Εάν η ακτινοβολία προβάλλεται στην ιονόσφαιρα, μπορούν να παραχθούν τεράστιες ποσότητες ενέργειας και να χρησιμοποιηθούν για την εξουδετέρωση μιας συγκεκριμένης περιοχής. Αρχικά ο ίδιος ο ιστότοπός του, που τώρα έχει διαγραφεί, ανέφερε ότι το HAARP ήταν "μια επιστημονική προσπάθεια με στόχο τη μελέτη των ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς της ιονόσφαιρας... τόσο για πολιτικούς όσο και για αμυντικούς σκοπούς".

Το HAARP στη Γκακόνα έκλεισε επίσημα από τον αμερικανικό στρατό το 2013. Το 2015 μεταβίβασαν επίσημα τη λειτουργία του HAARP στον πολιτικό εταίρο τους, το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας στο Fairbanks. Το κλείσιμο έδωσε τη δικαιολογία για να σταματήσει η ζωντανή μετάδοση των σημάτων του HAARP σε δημόσιο δικτυακό τόπο, η οποία είχε δώσει ισχυρές αποδείξεις για τη σύνδεση των δραστηριοτήτων του HAARP με μεγάλες καιρικές καταστροφές, όπως ο τυφώνας Κατρίνα ή ο σεισμός της Κίνας Τσενγκντού το 2008. Η λειτουργία της εγκατάστασης μεταβιβάστηκε στο Πανεπιστήμιο της Αλάσκας το 2015.

Ορισμένοι ερευνητές έχουν υποθέσει ότι το HAARP της Γκακόνα είναι ένας πονηρός αντιπερισπασμός, μια αθώα τοποθεσία ανοιχτή σε ακαδημαϊκό έλεγχο, ενώ η σοβαρή στρατιωτική χειραγώγηση της ιονόσφαιρας λαμβάνει χώρα σε άλλες άκρως απόρρητες τοποθεσίες.

Μέχρι το 2015 ο στρατός των ΗΠΑ και κυβερνητικές υπηρεσίες όπως η NOAA είχαν ξεπεράσει κατά πολύ τις δυνατότητες του HAARP. Επέβλεπαν την κατασκευή πολύ ισχυρότερων συστοιχιών ιονοσφαιρικών ραντάρ θερμότητας με φασική διάταξη σε όλο τον κόσμο. Αυτό περιελάμβανε ένα πιο ισχυρό HIPAS - μια εγκατάσταση 70 μεγαβάτ ανατολικά του Fairbanks. Περιελάμβανε επίσης το Παρατηρητήριο Arecibo, πρώην γνωστό ως Παρατηρητήριο Ιονόσφαιρας Arecibo - εγκατάσταση 2 μεγαβάτ στο Πουέρτο Ρίκο- Mu Radar - εγκατάσταση 1 μεγαβάτ στην Ιαπωνία. Και η μητέρα όλων των συστοιχιών ραντάρ ατμοσφαιρικής θέρμανσης, το EISCAT - μια εγκατάσταση 1 γιγαβάτ στο Tromsø της Βόρειας Νορβηγίας. Το HAARP είναι μόνο μια εγκατάσταση 3,6 μεγαβάτ. Πολλές άλλες τοποθεσίες ιονοσφαιρικής θέρμανσης φασικών συστοιχιών είτε είναι απόρρητες είτε δίνουν ελάχιστες πληροφορίες. Πιστεύεται ότι μία από αυτές βρίσκεται στην αεροπορική βάση Vandenberg στη Νότια Καλιφόρνια. Μια άλλη στο Millstone Hill της Μασαχουσέτης, μια άλλη στην Ταϊβάν και στις Νήσους Μάρσαλ. Επειδή το Πεντάγωνο και άλλες σχετικές κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ επιλέγουν να λένε ελάχιστα ή τίποτα σχετικά με τη διασύνδεσή τους και τη χρήση τους για την αλλαγή του κλίματος, μας αφήνουν να κάνουμε εικασίες.

Ο στρατιωτικός εργολάβος Raytheon, ο οποίος απέκτησε τις πατέντες Eastlund από την ARCO, φέρεται να εμπλέκεται σε πολλές τέτοιες τοποθεσίες παγκοσμίως.

 

Και η Κίνα;

Επειδή οι εργασίες της αμερικανικής κυβέρνησης για τη γεωμηχανική έχουν διαβαθμιστεί και κρατούνται μακριά από μια ανοιχτή δημόσια συζήτηση, δεν είναι δυνατόν να αποδειχθεί σε δικαστήριο ότι γεγονότα όπως οι ανεμοστρόβιλοι-βόμβες στην Ανατολική Ακτή ή ο τυφώνας Ian της Φλόριντα τον Σεπτέμβριο του 2022, μια από τις ισχυρότερες καταιγίδες που έπληξαν ποτέ τις ΗΠΑ, ή οι πλημμύρες ρεκόρ του Ιανουαρίου 2023 από επαναλαμβανόμενα κύματα καταιγίδων του Ατμοσφαιρικού Ποταμού που μαστίζουν την Καλιφόρνια μετά από εξαιρετική ξηρασία, είναι απλώς φυσικά φρικιά. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι οφείλονται σε πλεόνασμα CO2 στην ατμόσφαιρα. Αλλά, όπως υποδηλώνουν τα παραπάνω, υπάρχει ένα τεράστιο σώμα αποδείξεων που υποδεικνύει κακόβουλους παράγοντες με κρατικές εξουσίες, που χρησιμοποιούν τη γεωμηχανική όχι προς όφελος, ακόμη και αν η ανθρωπογενής γεωμηχανική θα μπορούσε να ωφελήσει.

Το 2018 τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η κρατική Ακαδημία Τεχνολογίας Διαστημικών Πτήσεων της Σαγκάης δρομολογούσε ένα τεράστιο έργο γεωμηχανικής, το Tianhe που μεταφράζεται ως "Sky River". Το έργο, το οποίο φέρεται να βασίζεται στο υψηλό οροπέδιο του Θιβέτ, πηγή μερικών από τα μεγαλύτερα ποτάμια του κόσμου, προορίζεται να μεταφέρει τεράστιες ποσότητες νερού από τον πλούσιο σε βροχές Νότο στον άνυδρο Βορρά. Θα ξεκινούσε τη λειτουργία του το 2020, αλλά έκτοτε δεν έχουν δημοσιευθεί λεπτομέρειες.

Οι πρόσφατες συζητήσεις για το σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς με τον φυσικό του Χάρβαρντ Ντέιβιντ Κιθ να απελευθερώσει σωματίδια ανθρακικού ασβεστίου ψηλά πάνω από τη γη για να μιμηθεί τα αποτελέσματα της ηφαιστειακής τέφρας που μπλοκάρει τον ήλιο, ή τα πρόσφατα πειράματα της Make Sunsets να εκτοξεύσει μετεωρολογικά μπαλόνια από τη Μπάχα του Μεξικού με διοξείδιο του θείου για να μπλοκάρει τον ήλιο, είναι σαφώς προορισμένα ως αντιπερισπασμοί για να κρύψουν πόσο προχωρημένη είναι η πραγματική γεωμηχανική του καιρού μας.

 

 

* Ο F. William Engdahl είναι σύμβουλος στρατηγικού κινδύνου και λέκτορας, έχει πτυχίο πολιτικής από το Πανεπιστήμιο του Princeton και είναι συγγραφέας μπεστ σέλερ για το πετρέλαιο και τη γεωπολιτική, αποκλειστικά για το διαδικτυακό περιοδικό Global Research Centre for Research on Globalization

 

williamengdahl.com 

μετάφραση: Con

 

 

 

24 σχόλια:

  1. οΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΒΑΖΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ [ ΧΙΛΛΙΕΤΙΕΣ ] ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ…Ο ΑΙΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ…ΚΑΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ [ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ]…ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...…

    ΤΟ ΟΚΤΩ [ 8 ] ΕΙΝΑΙ ΤΟ 23 [ ΤΟ ΔΥΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ]…Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ… ΕΝΑ ΟΚΤΩ [ = 23 ] ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ…ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ…ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ [ ΕΡΕΒΟΣ ] ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ…

    ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ [ 8 ] ΑΙΩΝΑ [ ΧΙΛΛΙΕΤΙΑ ] ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ….
    ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…
    ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ…
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
    ΥΓ. 5508 Π.Χ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ [ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΩΝ ] …
    1992 Ο ΜΕΣΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΑΙΩΝ Α[7.500 ΑΠΟ ΑΔΑΜ = Ο ΜΕΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΑΙΩΝΑ ]
    ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΑ…ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ…ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ…ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ…
    ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩΤΗΣ ...- 7.500 ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΔΑΜ -..

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποχρεώνομ άι να γράψω την αλήθεια,ερμηνείες πάνω στα των αγίων ας μην κάνουμε,λεα

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι λέα, το σχόλιο το προηγούμενο, εδώ, το έσβησα επειδή δεν είχε όνομα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος γράφει τί, γιατί δεν έρχονται μαζί τα συνεχόμενα σχόλια ενός ατόμου.

      Διαγραφή
    3. https://www.vimaorthodoxias.gr/peri-zois/plithainoyn-oi-endeixeis-toy-teloys/


      ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ΛΕΑ...ΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ [ ΚΡΟΑΤΙΑ 1992 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ] ΤΟΤΕ ΤΟ 5508 Π.Χ. ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ... ΚΑΙ ΤΟ 1992 ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ 7.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΔΑΜ...ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΕΤΗ...


      ΚΩΣΤΑ ΕΒΑΛΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    4. Αχ Γιάννη...
      Το 5.500 π.Χ. κατασκευάστηκαν οι χωμάτινοι άνθρωποι,χωρίς πνοή πραγματικού Θεού, από κάποιους που πΟΥ το έπαιζαν οπως και σήμερα θεοι. Είναι μεγάλη ιστορία. Μάς τα εχει εξηγήσει με το ν και με το σ ο Εργοδότης. Και νομίζω πως πρεπει να μάς ΚΑΝΕΙ μια επανάληψη συντομα.

      Διαγραφή
    5. ΚΩΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ... ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ...

      ΤΟ 5.508 Π.Χ. [ =18 = 9 ΠΥΘΜΕΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ] ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΨΙΛΟΔΕΧΟΝΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΠΛΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ...


      ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
  2. Το σχόλιο για τον 8 αιώνα είναι αν θυμάμαι καλά όραμα του Αγίου Νήφωνος ή του Δανιήλ εξ Αγαρηνών οπτασίας,δεν επιτρέπονται ερμηνείες πάνω στα των αγίων όπως και σε άρθρα άλλων,δηλαδή να καθήσω και να γράφω τα δικά μου παίρνοντας πχ γραπτό δικό σου πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για Αγίους κι ο άγιος Νήφων είναι τεράστιος,γνώρισε πολύ καλά τα πάθη και τις αμαρτίες αγόρασε και αξιώθηκε οραμάτων,οφείλουμε να γράφουμε την πηγή,ουφ λεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγιασε ήθελα να γράψω,με αίμα ψυχής λεα

      Διαγραφή
  3. Σου στειλα λίγες συνταγές μέσα από μια υπέροχη εξοχή,μια πολύ όμορφη ζωή,αυτήν που δεν ζούμε μες τα κλουβιά των πόλεων μας,ίσως η νοσταλγία που προκαλούν ωφελήσει όλους όσους τα δουν ουφ ουφ lea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Λέα μου, Καλημέρα!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Κώστα και σε όλους όσους σε διαβάζουν και γράφουν λεα,να μην σας κουράζω άλλο,ας μην ξαναγράψω φιλιά λεα

      Διαγραφή
  4. Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΑΛΠΙΣΕ ΤΟ 1986 [ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ]...Ο ΑΨΙΝΘΟΣ [ ΑΨΙΝΘΟΣ ΦΥΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΠΙΚΡΗ ΤΟΥ ΓΕΥΣΗ ]...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ Ο ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ [ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ] ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ...


    Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΛΠΙΣΕ ΤΟ 2004 [ ΜΕΙΩΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ]...ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ...

    Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΛΠΙΣΕ ΤΟ 2019 [ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ]....


    ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ [18 ] ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ [ 1986 ] ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ [ 2004 ] ΣΑΠΛΙΣΜΑ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ [ 15 ] ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ [ 2004 ] ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ [ 2019 ] ΣΑΛΠΙΣΜΑ ...ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ [ 18 ] ΣΥΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ [ 15 ] ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ [ 33 ] ΧΡΟΝΙΑ...

    33 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΤΡΙΑ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΑ ΙΣΟΝ 11.11.11.


    ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΜΩΣ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...ΑΦΟΡΑ ΤΑ 11 ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΔΑΦΝΗΣ...ΤΑ 11 ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΕΛΛΑΝΙΔΙΑΣ...ΚΑΙ ΤΑ 11 ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΕΛΗΑΣ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 11 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΗΣΗΣ...ΕΝΩ ΤΑ ΔΑΦΝΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ...ΤΑ ΔΕ ΧΡΥΣΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΣΚΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ [ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ]...ΕΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΛΠΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ [ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ]...ΑΥΤΑ...

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2f/Agonistiki_Epigrafi_ek_Chalkidos.JPG/1920px-Agonistiki_Epigrafi_ek_Chalkidos.JPG


    ΥΓ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ΛΕΑ ΕΠΙΣΗΣ...ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ -19-...

    COVID-19...ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΗΝ 68 [ =14 ] ΣΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 9 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ 38 ΛΕΞΕΙΣ [19 ΕΠΙ 2 ]...Η ΛΕΞΗ -ΙΣΜ - [ ΘΕΟΣ ] ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ 19 ΦΟΡΕΣ...ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΡΑΧΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ 57 ΦΟΡΕΣ [ 19 ΕΠΙ 3 ]...ΤΟ ΡΑΧΙΜ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ 114 ΦΟΡΕΣ [ [ 19 ΕΠΙ 6 ]...ΤΑ ΑΛΙΦ-ΛΑΜ ΚΑΙΜΙΜ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ 9899 ΦΟΡΕΣ [ 19 ΕΠΙ 521 ]...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ...ΕΝΩ ΤΕΛΟΣ Η ΛΕΞΗ ΑΛΛΑΧ [ ΘΕΟΣ ] ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ 2698 ΦΟΡΕΣ [ 19 ΕΠΙ 142 ]...


    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 19 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΩΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ...ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΕΔΑΦΙΑ...ΚΕΦΑΛΑΙΑ...ΔΟΜΗΘΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΨΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΒΑΝΙ...

    ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΝ ...31/12/2019 [ =19 ]...COVID-19 [ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ-ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑ ΑΥΤΗΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ]...

    ΕΓΩ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ CERN [ ΠΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ]...

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο SHIVA [ ΑΠΟΛΛΥΩΝ Η ΑΒΒΑΔΩΝ ]...ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΟΡΩΝΑ [ ΣΤΕΜΜΑ ] ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΕΚΑΤΗ...ΣΕΛΗΝΗ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ...ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΚΑΤΗ [ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΣΙΟΔΟ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ -ΘΕΟΓΟΝΙΑ-]...ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΥΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ...


    ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΠ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΑΙ [ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ] ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ [ COVID-19 ] ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΠΕΝΤΕ ΕΠΟΧΕΣ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ...



    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://enaasteri.blogspot.com/2023/01/blog-post_85.html (υπαρχει ακομη μεσα στα κτηρια εθνικης τραπεζης ,(απεναντι απο το δημαρχειο αθηνων )και δεν υπαρχει γοογλε μαπσ πορεια εκει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ Γιάννη μου για την ενημέρωση,μην ασχολείσαι,προφητείες,ερμηνείες,μπαίνεις σε τούνελ ψάχνοντας διέξοδο,να χαίρεσαι την ζωή λεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν γίνει και θα γίνουν πολλές ερμηνείες στην αποκάλυψη, δεν είναι θέμα παρωπιδων αλλά λογικής,γιατί αρκεί να διαβάσεις συγκεκριμένο βιβλίο του Αγίου Αναστασίου του Γορδίου για να κατανοήσεις τα πάντα,αριθμολογιες,υποθέσεις,δεν με αφορούν,έχουν ερμηνεύσει τεράστιοι άγιοι τα έσχατα,αυτά με αγάπη λεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχετε υπ' όψιν σας, ότι -δεν το λέει το άρθρο, το οποίο στο σημείο αυτό σφάλλει- το Χάαρπ δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1960. (Το γνωρίζω λόγω ειδικότητας.) Μόνο που τα πρώτα του πειράματα ήταν όντως επάνω στον ιονισμό της ατμόσφαιρας, μπας καί κόψουν τις εκπομπές ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (ασύρματες επικοινωνίες) των -τότε- Σοβιετικών.
    **Τα υπόλοιπα** Χάαρπ είναι που άρχισαν να δημιουργούνται 20 χρόνια μετά, καί ν' αναταράσσουν (ομαδόν) αγρίως την ατμόσφαιρα.

    Φαίνεται ο Ήστλουντ έκανε κοπυπαστάδα τα ήδη γνωστά, κι απλά τους έβαλε την ιδέα να φτιάξουν πολλά, διότι τη δεκαετία του 1960 δεν συνηθιζόταν να πατεντάρονται τα απόρρητα στρατιωτικά προγράμματα. (Κι αν μιλούσε ο υπάλληλος του γραφείου ευρεσιτεχνιών; Ποιό "απόρρητο"; )

    Υγ 1: Πρίν κάμποσα χρόνια, η -τότε- "Ελευθεροτυπία" είχε συνέντευξη-"σαλόνι" με τον εφευρέτη ( ; ) του Χάαρπ, έναν κάποιον Ντέννις Παπαδόπουλο, που περνούσε τις διακοπές του στην Ελλάδα.
    Τότε είχα πεί στις παρέες μου (δεν γνωριζόμασταν εμείς εδώ ακόμη) ότι όχι συνέντευξη δεν έπρεπε να του πάρουν, αλλά να τον σαπίσουν στο ξύλο, τον σκ@τόγερο.

    Υγ 2: Η Γκακόνα (έδρα του "ορίτζιναλ" Χάαρπ) βρίσκεται σε τέτοιο γεωγραφικό πλάτος, που εξουδετερώνει την κλίση του άξονα της Γής. (Δηλαδή, 90-23.4 = 66.6 μοίρες! :-) ) Δηλαδή, η κάθετος απ' αυτόν τον τόπο τα μεσάνυχτα είναι κάθετος ακριβώς στο επίπεδο της εκλειπτικής.
    Τώρα, αν αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Φίλε Εργοδότα!
      Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες!!!

      Διαγραφή
    2. Τα μεσάνυχτα καί το μεσημέρι. Παράλειψή μου.

      Διαγραφή
    3. Επίσης παράλειψή μου, που δεν είπα ότι η Νορβηγία είναι το μόνο δυτικό κράτος, που έχει απ' ευθείας σύνορα με τη Ρωσσία. (Καί παλιά, με την ΕΣΣΔ. Τότε, με την ΕΣΣΔ είχε καί η Τουρκία κολλητά σύνορα.) Γι' αυτό φτιάξανε εκεί το Χάαρπ της μέγιστης ισχύος.

      Διαβάστε (με πολλή υπομονή) το άρθρο του Enterpisemissions.com (εδώ: https://www.enterprisemissions.com/Norway-Message.htm), να δήτε τί έκανε το Χάαρπ της Νορβηγίας σε Ρωσσικό βλήμα τύπου Μπουλάβα, που οι Ρώσσοι το εκτόξευσαν από εκεί κοντά γιά φιγούρα στους Δυτικούς: το έπιασε με την ακτινοβολία του καί τό 'κανε ώπα! Απλό πυροτέχνημα γιά λούνα πάρκ. Αντι-επίδειξη στην επίδειξη...

      Δυστυχώς γιά όλους μας, από το 2009 έχουνε περάσει 14 χρόνια - καί η οπλική τεχνολογία ένθεν καί ένθεν γίνεται όλο καί πιό φοβερή.

      Διαγραφή