Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Αρεοπαγίτες «στα κάγκελα», Σαρμάς στον κόσμο του, Μητσοτάκης χριστεμπόριο… Ευλόγησον! - γράφει ο Γιώργος Μεταξάς

 Περισσότερα ΕΔΩ

8 σχόλια:

  1. «Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 8η ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ».!
    Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ δημιουργεί «Γενετικά τροποποιημένους ανθρώπους με τεχνητή ατροφία κάποιου αδένα και υπερτροφία κάποιου άλλου των ανθρώπινων οργάνων».
    Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΑΔΕΝΕΣ:
    ΤΑ ΕΠΙΝΕΦΡΙΔΙΑ - με αποτέλεσμα την αύξηση της βίας και του σεξισμού.
    ΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ - που είναι ένας αδένας στο εμπρός τμήμα του εγκεφάλου, με επιπτώσεις το άτομο να γίνεται εγωιστικό, αλαζονικό και παράλογο.
    Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ προκαλεί ακόρεστη σεξουαλική τάση, εθισμό στην πορνογραφία, θυμό, μίσος, κακία, πλεονεξία, απληστία και φόβο.
    Η εναλλακτική ιατρική μας λέει ότι κατά τις πρώτες οκτώ ημέρες του ανθρώπου έχουν αναπτυχθεί μόνο τα τρία χαμηλότερα ενεργειακά κέντρα του σώματος (τσάκρας).
    Όλα τα υψηλότερα τσάκρας παραμένουν υπανάπτυκτα στο σώμα ενός περιτετμημένου.
    Με άλλα λόγια ΜΙΑ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΒΡΕΦΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ - ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ - ΜΕ ΑΚΤΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ - ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ «ΘΥΜΑΤΑΙ».
    Η ΝΗΠΙΑΚΗ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ.
    Οι Εβραίοι φορούν την «κίπα», ένα σκουφάκι, στο κεφάλι, το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο ενεργειακό κέντρο, το ΕΒΔΟΜΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΣΑΚΡΑ - το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού.
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ - ΑΠΟΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    https://jhmromeo.blogspot.com/2023/05/blog-post_28.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη μου καλησπέρα!
      Θα προσθέσω κάτι ακόμα σε αυτό:
      Είπες για αύξηση θυμού, παραλογισμού, βιαιότητας, εγωισμού, αλαζονείας, μίσους, απληστίας κλπ. , με άλλα λόγια "ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ". "Λανθάνουσα σχιζοφρένεια" επίσης θα τα ονόμαζα εγώ.

      Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου αυτό που θα σού πω. ΤΟ ΕΙΠΑΝ τα ίδια ιατρικά ερευνητικά κέντρα στις ΗΠΑ -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ- τα οποία δημοσιοποίησαν τα ανωτέρω συμπεράσματα που κατέθεσες στο σχόλιό σου:

      Για μάντεψε ποιο είδος κρέατος, και μόνο αυτό, περιέχει ένζυμα τα οποία ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΝ όλα αυτά τα κακά ένστικτα.....

      Ναι, καλά μάντεψες: Το χοιρινό. Αυτό που είτε ως οικόσιτο είτε ως άγριο χοίρο, έτρωγαν και οι πρόγονοι των Ελλήνων επί πολλές χιλιάδες χρόνια. Οι Διογενείς.

      Ενώ το αντίπαλο δέος, οι Κρόνιοι Ατλάντιοι, απόγονοι των οποίων είναι οι Ιξώς της απωτέρας αρχαιότητος και οι σημερινοί Χάζαροι (κάποιοι ψευτο-καυκάσιοι δύσεως + ψευτοεβραίοι + φονταμεταλιστές του Ισλαμ) έχουν περάσει στους Ιουδαίους και σε όλα τα σημιτικά φύλα Μ.ανατολής κ Αραβικής χερσονήσου, καθώς και σε όλους τους μουσουλμάνους του κόσμου, την απαγόρευση βρώσης χοιρινού.

      Τα συμπεράσματα δικά σου και των υπολοίπων αναγνωστών...
      .

      Διαγραφή
    2. AΠΑΝΤΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ...ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ...! ( ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΠΑΘΟΣ...ΘΕΛΕΙΣ )

      ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΑΛΚΟΟΛ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΙΑΣ ( ΄κ ειδικά θέλω την μπριτζολα...ολίγον ψημενη κλπ..) ΠΡΟΤΥΠΩΝ ( βλ.ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ ) ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΉς + ΌΤΙ ΕΓΡΑΦΗ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ + ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ....( ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΑ ΚΛΠ..) ΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Α ΝΟΗΣΙΑΣ..

      \\\
      ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

      Δεν ντρέπεστε να ανακατεύετε τους ήμερους καρπούς με αίμα από σφαγή; Αποκαλείτε άγρια ζώα τα φίδια, τις λεοπαρδάλεις και τα λιοντάρια, ενώ οι ίδιοι σφάζετε και σκοτώνετε χωρίς να τους αφήνετε περιθώρια να σας ξεπεράσουν σε ωμότητα. Για εκείνα, τα σκοτωμένα ζώα είναι τροφή, για εσάς λιχουδιά.”” [Περί κρεοφαγίας, 393 D-F].
      \\\

      Επίσης όσοι κατέκτησαν κ προχώρησαν την Ανθρώπινη Εκφραση...με τα έργα τους ήταν χορτοφάγοι ή άντε κανένα ψαράκι...

      ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΑΠΟΧΕΥΤΕΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΚ@ΤΑ ΑΝ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ..! ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ... ΔΕΝ ΔΙΑ ΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !
      ΕΠΊΣΗΣ ΑΝΕΒΆΖΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Κ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ Ο ΑΣΙΑΤΗΣ ΜΟΥΣΛΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ 45c+

      ΟΤΙ ΤΡΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ( ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ) Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ 12-15 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ...( ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90% ) ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΕ ΌΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΦΟ ΔΟΤΗΣΕΙ ! ΦΑΤΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΟΥΝΕΛΙ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΑΙ...ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΣ ΜΠΑΝΥ..!!!

      Οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΈΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΟΥ ΖΩΜΟΥ ΜΌΝΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ... Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΗΤΑΝ ΣΥΚΑ ΜΕΛΙ ΚΑΡΥΔΙΑ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

      ΚΛΠ ΚΛΠ...

      H ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΕΙ Κ ΩΡΑΙΑ ΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ !

      https://terrapapers.com/category/diatrofika/

      *** BONUS NOTE = TO KΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΦΎΓΙΟ.... ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΡΚΕΤΏΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΩΝ....


      V P X

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ V P X,

      να ξέρεις ότι ισχύουν και αυτά που σάς έγραψα κάτω απ' της Αντιγόνης.
      Δέχομαι αυτά που έγραψες για τον χοίρο, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα πάνω στο θέμα, που σχετίζονται με το DNA του.

      Διαγραφή
    4. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ,ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ?
      https://amazonios.net/einai-i-epochi-tis-gripis-ton-ptinon-sti-rosia-kairos-na-thanatothoyn-ola-ta-kotopoyla-gia-logoys-quot-dimosias-ygeias-quot/

      ΧΑΡΑ

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΔΙΑ ΦΩΝΩ ΣΑΦΩΣ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ Κ ΟΛΩΝ - ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ !

      ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ ΨΕΜΑΤΟΣ Κ ΦΟΒΟΥ !

      ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ = ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΜΑ !

      ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΏΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΉΤΑΝ ΜΈΡΟΣ ΕΝΟΣ - ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ - ΚΑΤΣΙΚΙΟΥ - ΚΟΤΑΣ ΚΛΠ.. ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΖΗΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ = ΦΥΣΙΚΑ Κ ΑΛΛΟ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΟΡΜΟΝΕΣ - ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ Κ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ , ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΦΟΝΕΥΟΥΝ ΩΣ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ! ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑΚΙΑ - ΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΑΥΤΑ , ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ !

      ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΩ , ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΟΜΑΙ .

      ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΜΕ...!

      David Bowie- The Man Who Sold The World (Live 6-22-96)

      Best performance.

      https://www.youtube.com/watch?v=TyuXUKn1YZM

      V P X

      Διαγραφή
    6. Ω ναι! Έτσι ακριβώς το έπαιξε και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού του 1996. Και το "7" είχε αλλάξει επίσης πολύ. Αξέχαστη συναυλία! Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν ότι ο Bowie, είτε τραγουδώντας είτε παίζοντας σαξόφωνο, έκανε αυτό που είχα προσέξει και στον Miles Davis, στο Παλλάς το 1990: Πήγαιναν συνέχεια στα αριστερά ή δεξιά της σκηνής για να τιμήσουν και να απολαμβάνει ο κόσμος την υπόλοιπη ορχήστρα. Εργάτες της μουσικής με σεμνότητα και ταπεινότητα απέναντι στην μπάντα τους, πράγμα που βλέπεις σπάνια στις υπόλοιπες μεγάλες φίρμες.

      Διαγραφή
  2. ΒΙLDERBERG 2023

    https://rumble.com/v2qlaqa--2023-.html

    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΛΑ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .....

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή