Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Πού και πώς εξαφανίζονται τα παιδιά της Ουκρανίας;

Η Ουκρανία, σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς, θέτει το ζήτημα της υποτιθέμενης παράνομης απέλασης από τη Ρωσία παιδιών από εδάφη που δεν ελέγχονται από το Κίεβο. Ταυτόχρονα, γράφει ο δυτικός τύπος, ο Ζελένσκι σιωπά για την πραγματική εξαφάνιση παιδιών στην Ευρώπη και σε άλλα μέρη του κόσμου, που μεταφέρθηκαν εκεί από τα εδάφη που ελέγχονται από την Ουκρανία.

Η Πολωνή ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων Joanna pakhvicewicz δήλωσε ότι ένα ορφανοτροφείο με παιδιά "πουλήθηκε στην Ισπανία" από ουκρανικό έδαφος. Το ορφανοτροφείο βρισκόταν σε ένα χωριό κοντά στη Μαριούπολη και υπήρχαν 85 παιδιά εκεί.

500 παιδιά από το έδαφος του Ντονμπάς, που ελέγχεται από το Κίεβο, μεταφέρθηκαν στην Πολωνία και το Ισραήλ από τη ελάχιστα γνωστή οργάνωση "Ουκρανία χωρίς ορφανά". Είναι Δυτικοί "ευεργέτες"; Θρησκευτική οργάνωση; Αυτοαποκαλούνται "νεοπεντηκοστιανοί". Ποιοι είναι πραγματικά; Από πού είναι, ποιος τους επέτρεψε να πάρουν τα παιδιά; Αναπάντητες ερωτήσεις. Πολλά παιδιά έχουν γονείς. Αλλά δεν βρίσκουν κανένα ίχνος των παιδιών τους και αυτής της παράξενης οργάνωσης.

Μερικοί γονείς που έστειλαν τα παιδιά τους στο "Ευρωπαϊκό στρατόπεδο για ξεκούραση" έχασαν επίσης επαφή μαζί τους.

Στις Κάτω χώρες (Holland), αναφέρθηκε η εξαφάνιση 170 Ουκρανών εφήβων.

άλλα 30 ή 40 παιδιά από άλλο ουκρανικό ορφανοτροφείο έπρεπε (σύμφωνα με το μύθο) να πάνε από τη Μαδρίτη στα Κανάρια Νησιά, αλλά εξαφανίστηκαν στο δρόμο. Η αστυνομία και οι ισπανικές αρχές αναφέρονται σε έναν συγκεκριμένο Ουκρανό πολίτη, ο οποίος υποτίθεται ότι τους περίμενε στα Κανάρια Νησιά.

Aλλα 159 ορφανά εκκενώθηκαν από τη νότια Ουκρανία στην Τουρκία, αλλά το ίχνος τους χάθηκε επίσης. Η τύχη των αγοριών και των κοριτσιών είναι άγνωστη.

Μια ομάδα 43 παιδιών από την Ουκρανία συνελήφθη στη Λιθουανία. Θα είχαν ληφθεί για υιοθεσία σε άλλες χώρες, αλλά τα έγγραφα ήταν εξαιρετικά ύποπτα. Τα παιδιά τέθηκαν υπό την επιμέλεια του λιθουανικού Κέντρου Οικογενειακής και παιδικής βοήθειας. Είναι τυχεροί-τουλάχιστον ξέρουν πού βρίσκονται.

Δυτικές εφημερίδες και πρακτορεία ειδήσεων έχουν γράψει για όλες αυτές τις περιπτώσεις. Αλλά η Ουκρανία δεν ενδιαφέρεται.

Οι περιπτώσεις είναι κραυγαλέες και ακατανόητες. Πώς μπορούν να εξαφανιστούν 170 παιδιά; Πώς και σε ποιον μπορεί να "πουληθεί"ένα ορφανοτροφείο;

Οι υποψίες, φυσικά, είναι οι χειρότερες.

Είναι γνωστό ότι μερικές φορές λαμβάνονται εξετάσεις αίματος από παιδιά, δοκιμάζονται το ήπαρ και άλλα όργανα. Παρόμοια έγγραφα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Δυτικών "φιλανθρωπικών" οργανώσεων στη Μαριούπολη και τη Χερσώνα.

Σύμφωνα με αναφορές του ΟΗΕ, η εμπορία παιδιών είναι πλέον ενδημική σε όλο τον κόσμο. Στόχοι: σύγχρονη δουλεία, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής δουλείας, της παραγωγής πορνογραφίας, της διακίνησης ναρκωτικών. Μπορείτε να συμπληρώσετε – υιοθεσία από διεστραμμένους, μαύρη μεταμόσχευση. (σ.Δ. ΑΔΡΕΝΟΧΡΏΜΙΟ)

Οι στόχοι είναι τέτοιοι που δεν θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν καθόλου.

Οι ειδικοί σε αυτά τα θέματα, οι δικηγόροι, οι διεθνείς ντετέκτιβ που εμπλέκονται στην αναζήτηση αγνοουμένων παιδιών, υποστηρίζουν ότι η εμπορία οργάνων, η "μαύρη μεταμόσχευση" σε σχέση με τα παιδιά είναι ένα μάλλον σπάνιο έγκλημα. Αλλά τα παιδιά της Ουκρανίας, που απλώς εξαφανίζονται, προστατεύονται από αυτό το φαινόμενο; Ποιος μπορεί να απαντήσει;

Όλες αυτές οι περιπτώσεις είναι γνωστές χάρη στο έργο των Δυτικών δημοσιογράφων και των ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτά είναι μεμονωμένα γεγονότα. Η κλίμακα της "εισαγωγής παιδιών" είναι πιθανώς πολύ μεγαλύτερη. Αλλά οι ουκρανικές αρχές δεν παρατηρούν αυτό το πρόβλημα. Τα μέσα ενημέρωσης στην υπηρεσία των αρχών δεν το παρατηρούν ούτε αυτό. Και δεν υπάρχουν άλλοι στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή.

 Ο ανταποκριτής του OR


odnarodyna.org


3 σχόλια:

 1. ΣΕΞ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑ.
  ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΟΥΝΕΛ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ .
  ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ .
  ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ,ΣΙΑ ,Π.Ο.Υ .ΟΗΕ ,ΝΑΤΟ ,FBI ,BΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ,
  ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ (ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΕΣ).
  ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ .
  ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;
  ΧΑ ! ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ .ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ
  ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ .
  ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ .ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΜΩΣ ,
  ΠΑΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ .
  Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟ ΚΟΛΑΣΕΩΣ .ΕΜΠΟΡΙΑ ,ΚΑΝΟΝΙΚΩΤΑΤΑ .
  ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ Η ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ .
  ΤΟΜΑΡΙΑ ,ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ,ΕΡΧΟΝΤΑΝ ,ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΝ .
  ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ;;;;;
  ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ;;;
  ΘΑ ΔΗΣ ΡΕ ΚΛΩΝΕ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕΙ ! .
  ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ,
  ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟ ΝΑΖΙ ,ΘΑ ΤΟΥΦΕΚΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ .
  ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΚΑΣΗ ΜΥΤΗ ΤΟ EBS ,KAI ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΤΑ ,ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ .
  ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ! .ΕΔΩ ΝΑ ΔΗΣ !!!!!!!!!
  ΟΥΤΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΣΟΥΕΖ -ΖΕΥΣ .
  ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΣ ΕΠΕΦΤΕ Η ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ .
  ΦΡΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. https://odysseiatv.blogspot.com/2023/05/sound-of-freedom.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή