Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Ο ΟΗΕ κηρύσσει τον πόλεμο στους «επικίνδυνους» συνωμοσιολόγους που «απειλούν την ατζέντα 2030»

Σχόλιο Κ-Τ: Πολύ καλό το άρθρο του Lumi News! Ξέχασε μόνο να αναφέρει ότι το σύστημα είναι τόσο απελπισμένο και σε πανικό, που έχει ξαμολύσει και στην Ελλάδα όλα τα πρακτοράκια του - δήθεν αφυπνιστές που μεταφράζουν βίντεο, μπλόγκερς του kwlou (δεν συμπεριλαμβάνονται φίλοι ορθόδοξων ιστολογίων που έχουν "τσιμπήσει") , ξερόλες ραμολιμέντα σχολιαστές που για την ηλικία τους ΚΑΚΗ η μ@λ@κία τους, κ.ά. - οι οποίοι το παλεύουν να μάς πείσουν ότι ο Πούτιν ακολουθεί την ατζέντα 2030 των ερπετών, ότι οι BRICS είναι το εναλλακτικό σχέδιο των ερπετών και ότι το όνομά τους το εμπνεύστηκε η Goldman Sachs το 2001 !! Αν δεν εκνευριζόμουν με την ύποπτη παραπληροφόρησή τους, θα γελούσα χωρίς σταματημό. Μετά το άρθρο του Lumi News, το οποίο αναδημοσίευσε και η φίλη Φωτεινή (εδώ), σάς έχω και ένα γνωστό από παλιά σούπερ βιντεάκι, το οποίο μάς υπενθυμίζει πώς μεταμφιέζονται οι εχθροί μας, και το οποίο πρέπει να το διαδώσουμε στους ανθρώπους που αγαπάμε, μαζί με την παρούσα ανάρτηση.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ "ΕΝΩΧ"

του Διονύση Κλαδά ('Μποτίλια στο Πέλαγος') 


Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Μαρία Δεναξά: "Έχουμε και λέμε.."

 

O νέος χάρτης της Αφρικής

 γράφει ο Andrea Marcigliano

Γεννιέται η Συμμαχία του Σαχέλ. Μια στρατιωτική και πολιτική συμφωνία μεταξύ του Μάλι, της Μπουρκίνα Φάσο και του Νίγηρα. Λίγοι έχουν μιλήσει γι' αυτό. Αλλά είναι ένα επαναστατικό γεγονός. Η γεωγραφία της Αφρικής αλλάζει. Με γοργούς ρυθμούς. Και οι χάρτες που χρησιμοποιούνται ακόμη σήμερα, οι οποίοι στην πραγματικότητα αναπαράγουν εκείνους της αποικιοκρατικής περιόδου, κινδυνεύουν σύντομα να καταλήξουν στο πατάρι.

AΠΙΣΤΕΥΤΟ κ' ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

NASA = Νάνι-Σανό ... [ + ο κούλης άλιεν ]

Η NASA θα κάνει αποκαλύψεις για τα UFO με live μετάδοση - "Υπάρχουν αντικείμενα που δεν είναι ανθρωπογενή ή φυσικά φαινόμενα" - Σχόλιο Διόδοτου: Πιστεύουμε στην ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, όχι πάντως σε αυτούς που έχουν εμπνευστεί και θα παρουσιάσουν οι δικτάτορες της παγκοσμιοποίησης (Project Blue Beam).