Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Το συμβολικό τραπεζογραμμάτιο των BRICS παρουσίασε ο Ρώσος πρέσβης στη Νότια Αφρική - ΤΙ ΚΡIΜΑ ..!! Δεν μπορώ να δω κανένα μασονικό σύμβολο σε αυτό το χαρτονόμισμα.. XAXAXA

Η Πρετόρια έγινε μάρτυρας ενός ιστορικού διπλωματικού γεγονότος το βράδυ της Τρίτης, καθώς στην πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πραγματοποιήθηκε ειδική τελετή για την αποδοχή της χώρας ως πλήρες μέλος των BRICS. Στην εκδήλωση μίλησε ο Ρώσος πρέσβης στη Νότια Αφρική, Ilya Rogachev, προσφέροντας μια συμβολική στιγμή που καθήλωσε το κοινό.

Σύμφωνα με το IRNA, κατά τη διάρκεια της σύντομης αλλά σημαντικής ομιλίας του, ο Ρώσος πρέσβης παρουσίασε ένα τραπεζογραμμάτιο BRICS 100, λέγοντας ότι έχει τυπωθεί στη Ρωσία. Στη συνέχεια παρέδωσε το χαρτονόμισμα στον πρέσβη των ΗΑΕ, επισφραγίζοντας τη συμβολική και πολιτική πρωτοβουλία της Ρωσίας.

Στη μία πλευρά του χαρτονομίσματος των 100 BRICS απεικονίζονται οι σημαίες των πέντε σημερινών μελών της ομάδας - της Βραζιλίας, της Κίνας, της Ινδίας, της Ρωσίας και της Νότιας Αφρικής - τοποθετημένες μέσα σε ένα δακτύλιο, συμβολίζοντας την ενότητα και την ποικιλομορφία εντός της συμμαχίας. Κάθε σημαία συνοδεύεται από το όνομα της χώρας, γραμμένο σε μία από τις επίσημες γλώσσες. Πάνω από την αντίστοιχη σημαία υπάρχει η εικόνα ενός αρχιτεκτονικού μνημείου ή ενός πολιτιστικού χώρου που συνδέεται με την κάθε χώρα. Στην άλλη πλευρά βρίσκονται οι σημαίες της Αλγερίας, της Αργεντινής, του Μπαχρέιν, της Λευκορωσίας, της Βενεζουέλας, της Αιγύπτου, της Ζιμπάμπουε, της Ινδονησίας, του Ιράν, του Καζακστάν, του Μεξικού και της Νιγηρίας. Η συμπερίληψη ξένων εθνικών σημαιών ενισχύει τον διεθνή χαρακτήρα αυτής της πρωτοβουλίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εκτύπωση αυτού του χαρτονομίσματος φαίνεται να προηγήθηκε της εκλογής των νέων μελών των BRICS. Επιπλέον, το σημείωμα φέρει τις λέξεις "Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα BRICS", υπογραμμίζοντας τη σημασία που αποδίδεται στον εν λόγω χρηματοπιστωτικό οργανισμό (NDB) στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των χωρών μελών.

Η τελετή αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία των BRICS και καταδεικνύει τη συνεχή δέσμευση των εν λόγω χωρών να ενισχύσουν την οικονομική και πολιτική τους συνεργασία σε διεθνές επίπεδο. Η προσχώρηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανοίγει νέες προοπτικές για αυτή την ομάδα με επιρροή, υποδεικνύοντας ένα ελπιδοφόρο μέλλον για αυτή την πολύπλευρη συμμαχία. Η απο-δολαριοποίηση βρίσκεται πραγματικά σε εξέλιξη.


lemediaen442.fr


16 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας.
    Μια μικρή βοήθεια για την υποσημείωση του τίτλου.


    Η μασονία ως ένα όργανο του διαβόλου δεν έχει λόγο να φανεί εφόσον δεν την αφήνει ο εντολέας της.

    Στην μία όψη οι πέντε σημαίες είναι η κόρη του πανεπόπτη οφθαλμού ή περιβάλλουν την κόρη του πανεπόπτη.

    Στην πίσω όψη η ρουφήχτρα που δημιουργούν τα λογότυπα των χωρών δεν γνωρίζουμε σε ποιανού την αποχέτευση οδηγεί, ή από ποιον απόπατο έχουν φύγει για να μπουν στον βόθρο.

    Πάντως και στις δύο όψεις τα λέπια του ουροβόρου όφη είναι πεντακάθαρα και περιβάλλουν όλα τα κράτη που φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, αν τα γραφιστικά που βρίσκονται πάνω σε όλα τα χαρτονομίσματα, εσύ θέλεις να τα βλέπεις ως λέπια.. δικαίωμά σου. Βλέπεις και ρουφήχτρα; Πες μας τί πίνεις να αγοράσουμε κι εμείς.

      Διαγραφή
    2. @kyrios
      Εγώ βλέπω και έναν δράκο, ο οποίος είναι σε γωνία 120 μοιρών με το άγαλμα του Χριστού. Σημαδιακό !!!!! Επίσης βλέπω 5 σειρές με 6 μηδενικά συν 6 μηδενικά από τα νούμερα του 100. Δηλαδή βγαίνει το 666 !!!

      Οι Ρωσοι, ως γνωστοί σατανιστές, έβαλαν τα σημάδια τους στο νέο χαρτονόμισμα.

      Σε τρολλαρω με Αγάπη, διότι πρώτον αυτά που γράφεις ΔΕΝ τα παρατηρώ και δεύτερον (και κυριότερο) ΔΕΝ θέλω "βοήθεια" για να διαβάσω κάτι !!!

      Ερρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. EΧΩ ΒΑΡΕΘΕI ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ

      Κάποιος έχει βάλει στον ανίδεο εγκέφαλό τους ότι ο Μασονισμός είναι ο νούμερο ένα εχθρός της ύπαρξής μας , ενώ ο πραγματικός εχθρός μας στην Ελλάδα και στη Δύση είναι το μεσσιανικό και καμπαλιστικό βαθύ κράτος που προέρχεται από τα 5 μάτια (5 EYES ) υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και προέρχεται από τον Σιωνισμό, καθώς κρατούν τo χρήμα ! ….και κυρίως στη Δύση καθως η Κίνα και η Ρωσία τoυs έπαιξαν!

      Αν θέλουν μερικοί να μάθουν για τον Μασονισμό του σήμερα, τότε να επικεντρωθούν στον Μασονισμό μόνο για τους Σιωνιστές B’nai B’rith, επειδή οι άλλοι είναι σήμερα μόνο μικρά σκυλάκια , απλά ακολουθώντας τις εντολές. (https://www.bnaibrith.org). (Aλλά οι Έλληνες ξέρουν τα πάντα και δεν δέχονται πραγματικά γεγονότα XA XA XA XA )

      Η “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚH” ΠΛΗΡΟΦΟΡIΑ ΕIΝΑΙ ΔYΝΑΜΗ

      Διαγραφή
  2. Μποτίλια στο Πέλαγος08 Σεπτεμβρίου, 2023 23:39

    Γενικά θεωρώ, ότι κάθε είδους σκεπτικισμός, αμφιβολία, διάθεση αμφισβήτησης και κριτικής αντιμετώπισης τού οποιοδήποτε φαινομένου είναι αυτοδίκαια γόνιμες και χρήσιμες διαδικασίες, όταν όμως συνοδεύονται από ερευνητικό πνεύμα, που προσπαθεί να διεισδύσει στα δεδομένα τού υπό εξέταση φαινομένου και δεν στηρίζεται σε προκαταλήψεις και επιπόλαιους αφορισμούς. Μέσα από αυτό το πρίσμα θεωρώ την αμφισβήτηση έναντι των συμβολισμών στο χαρτονόμισμα των BRICS από τον φίλο με την διαδικτυακή επωνυμία “kyrios“ ως θετική, μόνον διότι έστρεψε την προσοχή μας να ασχοληθούμε συγκεκριμένα με αυτό το ζήτημα, ενώ αυτή ως προς την ουσία της είναι τελείως επιπόλαιη, έντονα αφοριστική, ανυπόστατα καχύποπτη και βεβιασμένη, κάτω από σύνδρομα υποτιθέμενης προάσπισης δογμάτων, που δεν προάγεται από την ζωντανή ενεργοποίηση τού Πνεύματος, που αποτελεί την ουσία τής Πίστεως. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις τού ευγενούς αυτού φίλου, που αποσκοπεί να προασπιστεί τα τεκταινόμενα από εωσφορικού χαρακτήρα ύπουλες επιθέσεις. Αυτή η τάση είναι μεν αξιέπαινη, πλην όμως για να μπορέσει αυτή να αναχθεί σε ετοιμότητα, που προάγει καρπούς, υπάρχουν προϋποθέσεις, που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν φρόντισε ο φίλος να εκπληρώσει. Η ηπιότης συνιστά κατά τον Απόστολο Παύλο αρετή τού Πνεύματος, ενώ η μόνιμη ανησυχία, που οδηγεί σε μόνιμο νευρικό ρεμπελιό, ανήκει σε αλλότριες σφαίρες. Ο Μέγας Βασίλειος διακήρυξε ότι, “ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΝ ΟΥΚ ΚΑΛΩΣ, ΟΥΚ ΚΑΛΟΝ”. Προτείνω λοιπόν στον φίλο, να στοχάζεται, να ερευνά και και να μελετά περισσότερο, πριν προστρέξει να καταθέσει άποψη στον δημόσιο διάλογο. Προσωπικά ασπάζομαι τις αρχές, τις οποίες επιθυμεί να προασπίζεται ο εν λόγω φίλος. Όμως ο επιπόλαιος, βεβιασμένος και εν πολλοίς εμπαθής τρόπος που επιχειρεί να το πράξει, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση, στρέφεται ενάντια σε αυτές τις αρχές. Το γεγονός, ότι το τραπεζογραμμάτιο των 100 BRICS κατασκευάστηκε στην Ρωσία, μια χώρα, στην οποία η Ορθόδοξη Ομολογία Πίστεως υπέχει ένα κυριαρχικό ρόλο στα πλαίσια ενός πολυθρησκευτικού καθεστώτος, θα έπρεπε να τον έχει προβληματίσει, ώστε να μην προστρέξει να σχηματίσει και να διατυπώσει συμπεράσματα, που δεν είναι φρόνιμα. Το σύμβολο τής Ρωσικής Ομοσπονδίας, το οποίον για λόγους σκοπιμότητος δεν περιέχει τον σταυρό (κατά την άποψή μου στα πλαίσια μιας ορθής επιλογής) έχει τοποθετηθεί στο κέντρο τού δικέφαλου αετού, έφιππος ο Άγιος Γεώργιος να τελεί δρακοκτονία και σε αυτά δεν χωράνε οι όποιες φολίδες.
    Αλλά ας εξετάσουμε στην συνέχεια συγκεκριμένα τούς έξοχους, ελληνοπρεπέστατους και ευσεβείς συμβολισμούς τού τραπεζογραμματίου.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μποτίλια στο Πέλαγος09 Σεπτεμβρίου, 2023 00:46

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Κατ' αρχήν ο σπουδαιότερος και ριζοσπαστικότερες συμβολισμούς τού τραπεζογραμματίου των 100 BRICS, με σαφέστατη αιχμή εναντίον τής εωσφορικής καμπάλ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΑΦ' ΕΑΥΤΟΥ, ΩΣ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ. Ενώ στα πλαίσια τής κατάργησης τού ρευστού χρήματος επίκειται η επιβολή των ψηφιακών νομισμάτων δολαρίου και ευρώ και αφού το Ευρωκοινοβούλιο έχει προγραμματίσει σχετικό νομοθέτημα για τον επόμενο μήνα, έρχονται οι BRICS να διαταράξουν το κλίμα αυτό, δίνοντας στην δημοσιότητα πανηγυρικά ένα νέο χαρτονόμισμα, πράξη, που εμπεριέχει πολύ σημαντική συμβολική αξία. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι και στα πλαίσια των BRICS θα ενταθούν οι ψηφιακές συναλλαγές. Όπως δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι στους BRICS συμμετέχουν και κάποια ισχυρότατα κράτη, όπως η Κίνα, που εφαρμόζουν στο εσωτερικό τους άκρως απορριπτέες πρακτικές, ενώ η ρευστότητα που εκδηλώνουν ως προς την δυναμική των εσωτερικών ζυμώσεών τους, δεν επιτρέπει ασφαλείς προγνώσεις, ως προς τις δυνάμεις, που μεσοπρόθεσμα θα επικρατήσουν σε αυτές. Πλην όμως, εάν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά το φόντο στο τραπεζογραμμάτιο, αυτό δεν έχει φολίδες, αλλά κείμενο, το οποίο περιέχει τον όρο “souvenir“ σε όλες τις γλώσσες των χωρών που συμμετέχουν στους BRICS και που σημαίνει κρατική κυριαρχία. ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΘΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΜΕ ΕΥΚΡΙΝΗ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. Και ας μην έχουμε αυταπάτες, ότι όταν καταργηθεί βίαια η παραγωγή αδρενοχρώματος, κάποια πιθίκια που το παίζουν θεοί, θα εξαναγκαστούν να εγκαταλείψουν αυτόν τον πλανήτη.
    Ισχυρίζεται ο φίλος ότι, “Στην μία όψη οι πέντε σημαίες είναι η κόρη του πανεπόπτη οφθαλμού ή περιβάλλουν την κόρη του πανεπόπτη". Εάν δαπανούσε ο φίλος ελάχιστη προσοχή, θα μπορούσε να διακρίνει, ότι αυτό που κατονομάζει ως “κόρη τού παντεπόπτη” είναι ένας δωδεκαάκτινος αστέρας. Μήπως μπορεί να μάς ενημερώσει, πού είδε κάποιους αποκρυφιστές να χρησιμοποιούν αυτό σύμβολο; Ή μήπως, ο λαμπρότερος των αστέρων με δώδεκα ακτίνες δεν είναι ο Ιησούς Χριστός με τούς δώδεκα μαθητές του; Το ατομικό βάρος τού άνθρακα, που είναι η βάση τής ζωής είναι 12. Και οι 12 τομείς μέσα σε κύκλο συμβολίζουν την πληρότητά του, ως οι δώδεκα μήνες τού ετήσιου κύκλου. Οι BRICS με αυτό το σύμβολο αποδίδουν την πληρότητα. Διότι σε αυτούς θα ενταχθούν στην πορεία ΟΛΕΣ οι χώρες.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μποτίλια στο Πέλαγος09 Σεπτεμβρίου, 2023 01:25

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Γράφει στην συνέχεια ο φίλος, “Στην πίσω όψη η ρουφήχτρα που δημιουργούν τα λογότυπα των χωρών δεν γνωρίζουμε σε ποιανού την αποχέτευση οδηγεί, ή από ποιον απόπατο έχουν φύγει για να μπουν στον βόθρο”. Φιλαράκι ήρεμα, διότι έχεις πάρει υπερβολική φόρα και βαράς το κεφάλι σου επάνω σε γρανίτη. Πριν αναδειχτείς σε επίδοξο “αραβαντινό” για να εκκενώσεις “βόθρους”, φρόντισε να καθαρίσεις τα τού οίκου σου, την “ιεραρχία” τής “εκκλησίας” τής “ελλάδος”, που μετέτρεψε ναούς σε “εμβολιαστικά κέντρα” επιβολής εναίσιμων δηλητηρίων και προωθεί τις “ηλεκτρονικές ταυτότητες” τού πλήρους εωσφορικού ελέγχου. Και τράβα δώσε κανένα γρόσι στον προστατευόμενο τού πειραιώς μαρινάκη, για να αγοράσει κανένα παπόρι, γιατί κάποιοι θα ξεμείνουν. Γιατί από ότι φαίνεται τα εξήντα εκατομμύρια, που τσεπώσανε από την κούλα οι λεγάμενοι, τουτέστιν τον κλεμμένο ιδρώτα τής Ελλαδικής κοινωνίας, αντί να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα, θα σού φέρει το τσουνάμι και θα κλαις για σωσίβιο. Για να μην μιλήσουμε, ποιος κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών στην τράπεζα των ρότσιλντ στην Ελλάδα, χωρίς να έχουν δώσει δεκάρα τσακιστή σε αυτούς που λιμοκτονούνε, γιατί ο κατάλογος με τα χρυσόβουλα που τούς δώσανε οι τουρκαλάδες, αποτέλεσε αιτία να μην μπορέσει ποτέ η χώρα να αποκτήσει βιομηχανική υποδομή, παραμένοντας τριτοκοσμική επαρχία τού κερατά.
    Αυτό, που αποκαλεί ο φίλος “ρουφήχτρα” είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΕΡΟ των συμβόλων, που είναι η ΣΠΕΙΡΑ, που σχηματίζουν τα ονόματα των χωρών, που συμμετέχουν στούς BRICS.
    https://www.olympia.gr/902406/ellada/speira-to-symvolo-pou-ekfrazetai-i-thei/
    Αναφέρεται στο εν λόγο δημοσίευμα ότι,
    “Σπείρα: Το σύμβολο που εκφράζεται η Θεία δύναμη”. “Η Σπείρα είναι ένα από τα αρχαιότερα σύμβολα και χρησιμοποιείται από την παλαιολιθική εποχή στον Ελλαδικό χώρο. Αυτό το περίπλοκο αλλά Πανίσχυρο σύμβολο το συναντάμε παντού καθώς και σε πάρα πολλούς αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Ειδικά όμως στη Ελλάδα υπήρξε σήμα και σύμβολο του πανταχού Αρχαίου Ελληνισμού και σύμβολο της Ζωτικής δύναμης.
    Θα αποτελέσει ένα από τα ισχυρότερα – ιστορικότερα σύμβολα του Ελληνικού Κόσμου και θα δηλώνει την Ελληνική καταγωγή όλων των πραγμάτων που τον φέρουν πάνω τους ειδικά πριν την κλασσική περίοδο του χρυσού αιώνα αλλά και μετά. Η Σπείρα είναι ένα από τα αρχαιότερα σύμβολα και χρησιμοποιείται από την παλαιολιθική εποχή στον Ελλαδικό χώρο. Αυτό το περίπλοκο αλλά Πανίσχυρο σύμβολο το συναντάμε παντού καθώς και σε πάρα πολλούς αρχαίους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Ειδικά όμως στη Ελλάδα υπήρξε σήμα και σύμβολο του πανταχού Αρχαίου Ελληνισμού και σύμβολο της Ζωτικής δύναμης. Το συναντάμε σχεδόν σε όλες τις Ελληνικές κατοικίες και στολίζει αρχιτεκτονικά όλα τα σπουδαία δημόσια και ιδιωτικά κτίρια και μνημεία μας. Η στροβιλιστική περιέλιξη, η Σπείρα, η δίνη, η υπέρθεση δύο υλικών σωμάτων ή δύο ενεργειακών ρευμάτων, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο τρόπος που δημιουργείται η ζωή, πάνω από όλα είναι σύμβολο της Ζωτικής Δύναμης. Τη Σπειροειδή κίνηση την βλέπουμε παντού στη φύση. Από τα πανάρχαια οστρακόδερμα, έως το σχηματισμό των Γαλαξιών.
    Το σχήμα του σπιράλ (spiral) το συναντάμε και στην φύση. Ζούμε σε έναν γαλαξία Σπειροειδή τύπου. Οι ανεμοστρόβιλοι, τα κελύφη μαλακίων, τα δαχτυλικά αποτυπώματα, ακόμα και το μόριο του DNA έχουν την μορφή της Σπείρας”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση σε ευχαριστώ που κοπιάζεις κάθε φορά, καθώς είσαι ακάματος στην πληκτρολόγηση, ανάλυση και επεξήγηση, σε αντίθεση με εμένα που αντιμετωπίζω το γράψιμο ως εξαναγκασμό.
      Όλα, μα όλα όμως, όσα έγραψες, πέρασαν ως φλας από το μυαλό μου, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αρνήθηκα όμως να μπω στη διαδικασία και προτίμησα να ξεμπερδεύω ειρωνευόμενος τον κ.Κyrios. Ξέρεις όμως.. έχω βαρεθεί να επαναλαμβάνομαι. Έχω εξηγήσει πολλά από αυτά με τον τρόπο μου, τα τελευταία χρόνια μέσα σε αυτό το ιστολόγιο.
      Ο εκνευρισμός μου με το σχόλιο του Κyrios, δημιουργήθηκε επίσης γιατί είναι πολλοί γύρω μας που εύκολα κολλάνε ταμπέλες σε θέματα που δεν έχουν μπει καν στον κόπο να ερευνήσουν, παρόλα όσα τους έχουμε γράψει ή μεταφράσει. Το σχόλιο του Kyrios είναι ό,τι πρέπει σημαία σε διάφορα.. "Νέα" (κατοχικά, αττικά κλπ χαχαχα)

      Διαγραφή
    2. Σεβαστές οι απόψεις σας και με επιχειρήματα.

      Πολλές φορές έχουμε δεί επιμελώς σε αγνά σύμβολα να κρύβονται κυνόδοντες έτοιμοι να σε αρπάξουν και να σε έχουν δεμένο.

      Επιτρέψατέ μου να κρατώ πολύ μικρό καλάθι .




      Διαγραφή
  5. Κατι δεν κολλαει. Βλεπει κρατη που δεν εχουν προσκληθει (Μεξικο, Νιγηρια, Ινδονησια κτλπ) ενω λειπουν αλλα που απο 1/1/2024 θα ειναι μελη (Αιθιοπια, Σ. Αραβια, ΗΑΕ). Οποιος γνωριζει κατι ας μας πει.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτίλια στο Πέλαγος09 Σεπτεμβρίου, 2023 14:07

      Ο αχταρμάς των χωρών που αναγράφεται στο τραπεζογραμμάτιο νομίζω ότι γίνεται σκόπιμα, στην βάση, ότι εντός ολίγου όλες οι χώρες θα συμμετέχουν. Οπωσδήποτε, θα προκύψουν με την κατάρρευση τού προηγούμενου συστήματος επικυριαρχίας σημαντικότατα ωφέλη για όλες τις χώρες. Πλην όμως, θα εγκατασταθεί μέσω τής λειτουργίας τού QFS ένα παγκόσμιο ρυθμιστικό κέντρο εποπτείας των συναλλαγών, το οποίο, όπως ανακοινώνει σε χθεσινό βίντεο ο Νικόλαος Ανεξίμανδρος, θα λειτουργεί με τεχνητή νοημωσύνη με ταχύτητες και δυνατότητες κβαντικών υπολογιστών.
      https://www.youtube.com/watch?v=ecGdL7g6wk4
      Ο Νικόλαος Ανεξίμανδρος μάς εγκαλεί σε αυτό το βίντεο να εμπιστευθούμε αυτό το σύστημα εν λευκώ, διότι πρόκειται για κάτι τελείως νέο, που δεν μπορεί να συλλάβει η διάνοιά μας. Προσωπικά θεωρώ αυτό το επιχείρημα επιεικώς ελλιπέστατο. Στηρίζω αποφασιστικά τούς BRICKS και την καθιέρωση τής GESARA. Πλην όμως γνωρίζω ταυτοχρόνως, ότι κάποιος από περιέργεια, πηδήχτηκε. Κατά συνέπεια διατηρώ άκρα επαγρύπνηση και αυτό κάθε άλλο παρά αρνητική σκέψη είναι.
      Ο Κλάους Σβαμπ διακήρυξε, "δεν θα έχετε τίποτε και θα είστε ευτυχισμένοι". Η ευτυχία ουδέποτε με απασχόλησε, διότι φρονώ, ότι αυτή αφορά αποβλάκωση, εάν δεν συντελεστεί εντός τού αμαλγάματος τής Ενώσεως με την Θεία Χάρη. Κατά συνέπεια, ο μόνος που μπορεί να την προσφέρει είναι αποκλειστικά το Θείον. Αντιθέτως ποθώ εναργώς και διακαώς την απελευθέρωση από την μπότα τής κοσμικής εξουσίας.
      Και ερωτώ ευθέως, εδώ και τώρα:
      Θα μπορεί κάποιος, άνθρωπος ή νοητό κουράδι, να μού αφαιρεί με το πάτημα ενός κουμπιού, ή την ενεργοποίηση ενός αυτοματισμού, την πρόσβαση στην ιδιοκτησία ΜΟΥ, που έφτιαξε με το αίμα του ο Πατέρας μου, θαλασοδαρμένος 30 χρόνια στα καράβια, επειδή θα κριθώ ίσως "διαπλεκόμενος"; Και πώς θα ορισθεί εν τέλει η έννοια τής διαπλοκής; Θα ορισθεί ως έμπρακτη συμπεριφορά ενάντια στις καλώς νοούμενες ηθικές αξίες και το κοινωνικό καλό, ή θα ορισθεί ως ανηπακοή στα κελεύσματα ενός υπερκείμενου κέντρου αποφάσεων, κάποιων, που σώνει και καλά αυτοδιορίζονται σωτήρες τής ανθρωπότητος;
      Θα αποτελέσει η πρόσβαση στην ιδιοκτησία και στα αναγκαία για την επιβίωση αγαθά ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ή θα χορηγείται αλλά καρτ με βάση την προσαρμογή τού ατόμου σε αποφάσεις τρίτων;
      Απαιτώ εδώ και τώρα, εγκαθίδρυση ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΟΛΑ, από σώμα τής βάσης τής κοινωνίας, εναλασσόμενο σε σύντομες χρονικές περιόδους, μετακλητό και καθοριζόμενο με ανόθευτη και διαφανή κλήρωση.
      Και απευθύνομαι προς τούς ιθύνοντες τής GESARA και τού QFS, με την εξής δήλωση: Στηρίζω αποφασιστικά την επικράτησή σας. Πλην όμως οφείλετε να γνωρίζετε, ότι εσείς θα κριθείτε με μέτρα πολύ πιο αυστηρά, από αυτά που κρίθηκε η καμπάλ και παίρνει σύντομα πόδι. Και εφιστώ την προσοχή σας, να μην μού πατήσετε το ζωνάρι. Διότι, ότι γίνεται, δεν το πετυχαίνετε μόνοι σας. Και χρήσιμο για όλους είναι να κατανοήσετε, ότι πιο ισχυρό από την τεχνητή νοημωσύνη και την υλική βία είναι το ΠΝΕΥΜΑ, ο μεγάλος πρωταγωνιστής τής ζωής μας. Και αυτό πνέει, όπου αυτό θέλει. ΚΑΘΟΤΙ ΑΡΧΗ ΠΑΣΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΕΤΗ. Κάθε θετικό βήμα σας, θα το στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Μην διανοηθείτε όμως να κάνετε τζιριτζάντζουλες. Και μην επαναπαυθείτε ποτέ, με την σκέψη ότι η επικυριαρχία τής καμπάλ κράτησε χιλιετίες. Ο χρόνος τρέχει πλέον γρηγορότερα. Και μπορεί να υφίσταται δυνατότητα ψηφιακής φυλακής, ο Θεός όμως άρχει υπεράνω τού χρόνου και θεσμεί την ΜΟΝΑΔΑ. Τα υπόλοιπα είναι καλαμπαλίκια. Όχι, δεν φοβόμαστε. Όποιος όμως ταυτίζει την επαγρύπνηση με την αρνητική σκέψη, έχει χάσει επισόδεια.


      Διαγραφή
    2. "Kατι δεν κολλαει"... Βλεπεις κρατη που δεν εχουν προσκληθει ....

      Έλεος με την άγνοια & το baby sitting !!! Αυτές οι χώρες ( συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας ) έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για οι BRICS και εξετάζονται , καθώς οι BRICS θέλουν να διατηρήσουν MIA ισορροπία .!!! Aν όλα πάνε καλά θα μπουν το επόμενο έτος ή το 2025.
      Κατά τη γνώμη μου, καθώς η Τουρκία είναι στο ΝΑΤΟ, θα είναι μία από τις τελευταίες χώρες......αλλά η Κίνα και η Ρωσία είναι πολύ ισχυρές στην οικονομία της Τουρκίας και αυξάνονται ως TOP σημαντικοί εταίροι ......Η Τουρκία θα είναι σύντομα αυτό που η Ρωσία είχε σχεδιάσει για εμάς και οι προδότες μας χάλασαν όλες τις πιθανότητες EΝΑΣ ΚOΜΒΟΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ

      Διαγραφή
    3. Ειναι γνωστη η λιστα των χωρων που υπεβαλαν αιτημα. Ωστοσο οπως ειπα παραπανω απουσιαζουν οι σημαιες των Αιθιοπια, ΗΑΕ, Σ. Αραβιας

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  6. Μποτίλια στο Πέλαγος09 Σεπτεμβρίου, 2023 11:55

    @ kyrios
    Αγαπητέ φίλε,
    όπως έγραψα ήδη, η προσοχή μέχρι άκρας καχυποψίας, είναι όχι μόνον αποδεκτή πρακτική, αλλά κατά την γνώμη μου και αναγκαία. Όλοι βρισκόμαστε στον ένα ή στον άλλον βαθμό εγκλωβισμένοι στο μάτριξ, οι αντίπαλοί μας είναι απροσμέτρητα ύπουλοι και οι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να επισκοπούμε σε βάθος, όσα εξυφαίνουν οι ισχυροί στα παρασκήνια. Κατά συνέπεια, είναι φρόνιμο να διατηρούμε ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ κάποιες επιφυλάξεις. Όμως, όταν εκφράζουμε πλήρη απόρριψη και μάλιστα με άκρως απαξιωτική φρασεολογία έναντι κάποιων, οφείλουμε να μην υφίσταται η παραμικρή αμφιβολία σχετικά. Αυτό συνεπάγεται, ότι πρέπει να έχει προηγηθεί εκτενής περίσκεψη και ενδελεχής μελέτη σε βάθος χρόνου, στο βαθμό που επιθυμούμε να πείσουμε αναφορικά με τις εκτιμήσεις που διατυπώνουμε και να μην θέσουμε υπό διακύβευση την αξιοπιστία και την σοβαρότητά μας.
    Ο ήπιος και ευγενικός τρόπος, που τοποθετήθηκες στα σκληρά σχόλιά μου, δείχνει ότι είσαι άνθρωπος με ήθος και ευαισθησία. Και είναι νομίζω κρίμα, αυτά τα χαρίσματα να μην αναδεικνύονται επαρκώς σε κάποιες περιπτώσεις, υπηρετώντας τον κοινό μας σκοπό, αλλά να επικαλύπτονται από βιασύνη και υπερβολή. Ειδικά στην περίπτωση που η εκφορά μας αφήνει να εννοηθεί, ότι πέραν τού προσώπου μας, προσπαθούμε να ενεργούμε προς όφελος ενός χώρου, ή μιας ιδέας, που μοιράζονται και πολλοί άλλοι άνθρωποι, όπως η Εκκλησία, ή κάποια καλώς νοούμενη πολιτική ιδεολογία, ή κάποια φιλοσοφική σχολή, ή ένα κοινωνικό κίνημα, αρμόζει να συνειδητοποιούμε, ότι με αφορμή την εκφορά μας, δεν κρινόμαστε μόνον εμείς οι ίδιοι, αλλά μοιραία προκύπτουν εντυπώσεις και για αυτό, που φρονούμε, ότι επιδιώκουμε να προωθούμε. Και σε αυτήν την περίπτωση απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα, διότι το διακύβευμα ξεπερνάει τα προσωπικά μας όρια.
    Προσωπικά, μπορώ να συναιστανθώ την ορμή που σε διακρίνει και να την κατανοήσω, επειδή στα διάβα τού χρόνου έχει τύχει να συμμετέχω και εγώ ενεργά σε παρόμοιους χώρους, με αυτόν που βρίσκεσαι προφανώς στην παρούσα φάση τού βίου σου. Για κάποια περίοδο, πριν τριάντα χρόνια, συμμετείχα με ζήλο στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην κεντρική Ευρώπη και έχω προβεί και εγώ σε άστοχες ενέργειες τέτοιου είδους από κεκτημένη ταχύτητα, άσχετα εάν στην πορεία τού χρόνου έχω αναθεωρήσει κάποιες από τις απόψεις μου. Άρα, σε πονάω ως αδελφός και πάντοτε ισχύει για όλους μας το “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω”. Και εάν χρησιμοποίησα σκληρότητα στα σχόλιά μου, αυτό έγινε για να δείξω, ότι οι σκληρότητα και οι ακραίες εκφάνσεις μπορούν να τραυματίσουν. Οπότε, επειδή δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε όλοι σε όλα, είναι φρόνιμο να φροντίζουμε, οι διατυπώσεις στις οποίες προβαίνουμε, να μην τραυματίζουν άλλους συνανθρώπους μας. Στο βαθμό μάλιστα, που αποσκοπούμε να νουθετήσουμε, αυτό μπορεί να καταστεί επιτεύξιμο, μόνον όταν φροντίζουμε να γινόμαστε γενικά αποδεκτοί και από αυτούς, με τούς οποίους διαφωνούμε, αλλά παρόλα αυτά απευθυνόμαστε.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μποτίλια στο Πέλαγος09 Σεπτεμβρίου, 2023 12:52

    Συνέχεια ποηγούμενου...

    Αγαπητέ αδελφέ,
    ζητάς να επιτρέψουμε να κρατάς μικρό καλάθι σχετικά με το εν λόγω ζήτημα. Προσωπικά, όχι μόνον επιτρέπω (ως σχήμα λόγου, διότι η απαγόρευση εκτιμήσεων και απόψεων δεν είναι δυνατόν να περιέλθει στην δικαιοδοσία κάποιου, ως έκφραση τής από Θεού δωρηθείσης ελευθερίας τής βουλήσεως) αλλά και το επικροτώ. Και εγκαλώ άπαντες, να μην κρατούν υπέρμετρα μεγάλο καλάθι για τίποτε, παρεκτός των διαχρονικών αξιών, των αγνών υπερκείμενων ιδεών και των υψηλών ιδανικών. Και εγώ κρατάω καλάθι περιορισμένης χωρητικότητος για όλα. Εάν προσέξεις με έμφαση τα σχόλια που κατάθεσα, διατύπωσα, πέραν τής επιδοκιμασίας για τούς BRICS, ταυτοχρόνως και κάποιους σκεπτικισμούς, που ειλικρινά, δεν είναι και οι μόνοι που με απασχολούν. Πλην όμως, είτε μικρό καλάθι κρατάμε, ή πιο μεγαλύτερο, αυτό σημαίνει, ότι κάποια πράγματα χωράνε μέσα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤ' ΑΠΟΚΟΠΗΝ. Άρα χρειάζεται επιλογή, ως προς το τι απορρίπτουμε και το τι κρατάμε. Και η επιλογή προϋποθέτει την βάσανο τής προσεκτικής εξέτασης.
    Μια επιθετική εκφορά ενάντια στο τραπεζογραμμάτιο συμπαρασύρει ταυτοχρόνως και την ηγεσία τής Ρωσικής Ομοσπονδίας, η οποία στην τρέχουσα φάση δέχεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση από τις δυτικές χώρες, οι οποίες αποτελούν την κατ' εξοχήν έδρα τού εωσφορισμού (ενώ αυτός επεκτείνεται αναμφίβολα και σε άλλους υποτακτικούς του) ενώ ο Ρωσικός Λαός δαπανά κρουνούς αίματος για την άμυνά του. Ενώσω η κυβέρνηση τής Ελλάδας συμπράττει πολύ ενεργά σε αυτήν την εωσφορική επίθεση, η διατύπωση επιθετικής εκφοράς ενάντια σε στρατηγικής σημασίας επιλογές τής ηγεσίας Ομοδόξων, ιδιαίτερα όταν αυτή προέρχεται από ανθρώπους, που επιθυμούν να εντάσσονται ενεργά στο πλήρωμα τής Ορθοδόξου Εκκλησίας, δεν επιτρέπεται να γίνεται αβασάνιστα. Οπωσδήποτε, ουδείς έξωθεν ευρισκόμενος μπορεί να επισκοπεί σε βάθος τις προθέσεις τής Ρωσικής Ηγεσίας. Οι πρώτοι, που έπεσαν σε τελείως λάθος εκτιμήσεις απέναντί της, ήσαν οι “δεξαμενές σκέψης” των δυτικών. Πλην όμως, απαιτείται από κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΚΟΥΣΙΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ.
    Σε μια συζήτηση που είχα παλαιότερα με κάποιον μοναχό στην Κύπρο μού είπε το εξής: “Αδελφέ μου, πρέπει να κρατούμε πάντοτε στην συνείδησή μας, ότι το μέγα μυστήριο τής Εκκλησίας είναι ο ίδιος ο Χριστός. Όταν αναφερόμαστε σε Αυτόν, πρέπει να διακατεχόμαστε από την επίγνωση, ότι αναφερόμαστε στο Μέγα Μυστήριο, που δεν επιδέχεται μέσω τής περιχαράκωσης σε κάποιο δόγμα, την υπέκβαση να τεμαχιστεί, για να τοποθετηθεί σε κουτιά. Ο μόνος, που μπορούμε να τεμαχίζουμε, είναι ο εαυτός μας. Γι αυτό, να επικαλούμαστε με ταπείνωση την Χάρη Του, μέσα στην Ησυχία τού Πνεύματος.
    Εν πάσει περιπτώσει, αγαπητέ αδελφέ, άνθρωποι είμαστε και είναι επόμενο να έχουμε διαφορετικές απόψεις. Η ετοιμότητα για διαφοροποίηση των δεδομένων μεταξύ τους, στην διαδικασία μιας αποτίμησής τους στα πλαίσια μιας αναλυτικής προσέγγισης, παραμένει πάντοτε χρήσιμη. Όμως, ας μην παραβλέπουμε στην μεταξύ μας επικοινωνία, αυτό που τραγούδησε ο Ρασούλης: “Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, μα η αγάπη μένει”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή