Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Όλα περί της πτώσης του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου Raisi

 στο BANKING NEWS (Διαρκές Upd)

9 σχόλια:

  1. Σαν την γάτα του Σρέντινγκερ ο Ιρανός πρόεδρος..
    Και νεκρος και ζωντανός
    ούτε νεκρός ούτε ζωντανός
    Ιρανοί: δεν θρέθηκε ακόμα..
    Ρώσοι: είναι ζωντανός
    Ισραηλινοί: είναι νεκρός
    WTF!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα,
      “ Την ίδια ώρα ο Mahdi Safari o αναπληρωτής ΥΠΕΞ του Ιράν δήλωσε ότι «μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε δύο φορές (!!!!) με τον Ιμάμη της Tabriz και μας είπε ότι η κατάστασή του ήταν κακή, αλλά άκουγε ασθενοφόρα. ”
      Πως μιλάγανε με τον ιμάμη που ήταν στο ελικόπτερο και έλεγε ότι “άκουγε σειρήνες ασθενοφόρων”, ενώ μετά βρέθηκαν όλοι απανθρακωμένοι;
      Τα άλλα 2 ελικόπτερα που υποτίθεται φύλαγαν τον πρόεδρο δεν άκουσαν ή δεν είδαν τίποτα; Καλά ήταν η ομίχλη, αλλά τι σόϊ ασφάλεια του προέδρου ήταν;
      Τα ελικόπτερα ήταν παλιά λέει το “Αλ Ζαζίρα”, όμως λέγεται ότι του προέδρου ήταν ρώσικο και σύγχρονο…
      Πως ήξεραν (οι ομβριοί) και το δήλωσαν από την πρώτη στιγμή ότι ο πρόεδρος είναι νεκρός;
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Άσε Αντιγόνη μου.. Δεν βγάζεις άκρη. Κι ενώ άλλες ιστοσελίδες δείχνουν βίντεο με την μεταφορά των νεκρών.. τώρα σε κάτι άλλες ιστοδελίδες λένε ότι η ουρά του σκάφους που απέμεινε είναι από αεροπλάνο κι όχι από ελικόπτερο, και άλλα πολλά...

      Διαγραφή
  2. τελευταιο πόρισμα: Όλοι οι επιβάτες νεκροί
    https://en.mehrnews.com/news/215379/All-passengers-of-crashed-helicopter-martyred

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διός Κούρος20 Μαΐου, 2024 14:21

    Βρε παιδιά, θα σας "μαλώσω" !!! Εδώ ΔΕΝ ξέρουμε να παίζουμε το κανονικό σκάκι, προσπαθούμε να εξηγήσουμε κινήσεις πεμπτοδιάστατης σκακιέρας ;;;

    Θα σας πω με ΑΠΟΛΥΤΗ σιγουριά, τα δυο ενδεχόμενα :

    1. Αν σκοτώθηκε, τότε είναι σίγουρα νεκρός.
    2. Αν δεν σκοτώθηκε, τότε σίγουρα είναι ζωντανός.

    Δυστυχώς δεν έχω (ακόμα) την άνεση να τηλεφωνήσω στον Πούτιν ή στον Τράμπ για να είμαι σίγουρος τι απο τα δυο παραπάνω ισχύει. Πάντως ένα απο τα δύο είναι ΣΙΓΟΥΡΟ, όπως ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι οι δυο παραπάνω ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και έχουν τον έλεγχο.

    Εγώ απλά αναρωτιέμαι.

    Μήπως είναι αντιπερισπασμός (κίνηση σκάκι) για τους ανάποδους ; Αν κοιτάνε "εκεί" τα καμπαλάκια και η επόμενη κίνησή τους στο πεμπτοδιάστατο σκάκι έχει ΗΔΗ προβλευθεί !!

    Είστε σίγουροι ότι ο εν λόγω Ιρανός είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας ;

    Χμ.....

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την καλή πλευρά ήταν. Πάτα ξανά τον σύνδεσμο του Banking News που συνεχώς ανανεώνεται, να δεις ότι ετοιμαζόταν να συμμετάσχει στο άνοιγμα των διαδρόμων για την εμπορική εφοδιαστική αλυσίδα στην Αρμενία κ.ά.

      Διαγραφή
  4. Οι Ιρανοί ελέγχουν επίσης για σαμποτάζ επειδή ήταν 3 ελικόπτερα που ταξιδεύουν μαζί και αυτό που συνέβη ήταν MONO στο ελικόπτερο του Προέδρου !!
    Tονίζουν τη φιλική σχέση μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω με το σκάκι,που το θέμα του είναι να βγάλεις νοκ άουτ τον αντίπαλο και να καταλάβεις την θέση του και την επικράτεια του αλλά κάποιος μπορεί να φαίνεται ότι κερδίζει αρχικά αλλά μετά ο άλλος μπορεί να κάνει μια απροσδόκητη κίνηση και να πάρει ολόκληρο το παιχνίδι,"μιά παρτίδα σκάκι" ζούμε με τα παγκόσμια γεγονότα.
    Υπάρχει μιά σύγχυση αυτή τη στιγμή και καλύτερα να περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη, νομίζω ότι οι πληροφορίες για πολλά θέματα θα τρέχουν γρήγορα και δεν θα προλαβαίνουν να τις "επεξεργαστούν"με τον γνωστό τρόπο που ξέρουν.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή