Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

ΤΝ – ένας «καυτός» πιθανός συνδυασμός

                       Περισσότερα στο ΈργΔημΕργ

5 σχόλια:

  1. Διός Κούρος10 Ιουλίου, 2024 11:14

    Για την ΤΝ το έχω πει επανειλημμένα. ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ.

    Η ροή της ανθρωπότητας "εδώ κάτω" έχει αλλάξει οριστικά και αμετάκλητα. Στο μόνο που προσωπικά ΕΛΠΙΖΩ και ΖΗΤΩ, είναι η επέμβαση της "άλλης" ΤΝ η οποία καθοδηγείται απο άνωθεν "αδέλφια" μας και ΜΑΛΛΟΝ είναι παλαιότερη αυτής που μας κατσικώθηκε "εδώ κάτω".

    Εν τω μεταξύ, όταν ο Εργοδότης αναφέρει στο άρθρο του για τη "δυνατότητα υγρόψυξης" , σημειώνω ότι για να υπάρχει η ανάγκη τέτοιας δυνατότητας, τότε μιλάμε για κβαντικούς (quantum) επεξεργαστές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις δυνατότητες της ΤΝ. Το αναφέρω διότι, σε αυτή την περίπτωση, οι ταχύτητες επεξεργασίας είναι ΑΣΥΛΗΠΤΕΣ, άρα ΔΕΝ υπάρχουν περιορισμοί για το τι και πότε μπορεί να κάνει "κάτι" η ΤΝ.

    Απο την άλλη, εγώ αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ;

    Κανείς δεν έχει θέσει αυτή την πολύ απλή ερώτηση. Εκτός απο τις ΗΔΗ υπάρχουσες "εγκαταστάσεις", οι οποίες απλώνονται σε ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ κάτω απο την επιφάνεια, υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, πιο "συνωμοσιολογικός" ; Υπάρχουν τίποτε "ενέργειες" που θα χρησιμοποιηθούν απο "μηχανήματα" ; Αυτό που είναι ΒΕΒΑΙΟ, είναι ότι κοιμόμαστε όλοι ύπνο βαθύ σχετικά με το ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ.

    Τέλος, μια προτροπή. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε "έξυπνα" τηλέφωνα και φύγετε άμεσα απο όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Βέβαια, θα μείνει καταγεγραμμένο ό,τι έχετε κάνει μέχρι στιγμής (διότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ), αλλά τουλάχιστον προστατευτείτε απο εδώ και πέρα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Για να μην έχουμε αυταπάτες για το πόσο μπλέξαμε, να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (δηλαδή το έχει ΗΔΗ πετύχει) η ΤΝ έχει δυνατότητα να διαβάζει τη ΣΚΕΨΗ μας. Το επόμενο βήμα θα είναι να μας "καρφώνει" ιδέες που θα ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι είναι λογικές και το χειρότερο ότι θα νομίζουμε ότι είναι δικές μας !! Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ πέταξε το τόξο με τα βέλη και απέκτησε Η/Υ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο Οδυσσέας κύριε;;; ακόμα στο νησί των Φαιάκων;;;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαντείο των Δελφών…. ΤΝ – ένας «καυτός» πιθανός συνδυασμός…..!!!!
    Η παλιά και η νέα τεχνική νοημοσύνη της παλιάς και της νέας τάξης….
    Η παλιά τρώει δαφνόφυλλα …και μέσα από το θρόισμα των φύλλων του φυτού προφήτευε δίνοντας χρησμούς για τα μελλούμενα.
    Η νέα τρώει ηλεκτρική ενέργεια…. και μέσα από (το σερφάρισμα) την περιήγηση στο διαδίκτυο προφητεύει τα μελλούμενα.
    Τα κέντρα εξουσίας έπαιρναν και παίρνουν τις απαντήσεις από τους χρησμούς ….του Μαντείου των Δελφών και της ΤΝ …. τα οποία…. κέντρα προβλέψεων , ήταν δημιουργία των ίδιων.
    Ήταν ένα ιερό το ΜΔ που αποκαλυπτόταν απλώς η θεϊκή βούληση, ή σήμερα μια ΤΝ ΥΠΕΡ ΜΗΧΑΝΗ που σαν ΘΕΟΣ συλλέγει πληροφορίες και αποκαλύπτει.
    Το ΜΔ τότε και η ΤΜ σήμερα είναι ένας πανίσχυρος θεσμός, ένα κέντρο αποφάσεων που ευνοεί ή αντιστρατεύεται κατά το δοκούν τους εκάστοτε φίλους και εχθρούς. Με τον ρευστό και πάντα ασαφή τρόπο τα μελλούμενα.
    Πώς γίνεται λοιπόν αυτοί που γέννησαν την ΤΝ να γνωρίζουν τα μελλούμενα….. απλά με την δύναμη να αντλούν παγκόσμιες πληροφορίες από τον ίδιο μηχανισμό που είναι ενωμένη η ΤΜ.
    ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΝ ΘΑ ΣΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ του ίδιου του ΑΝΘΡΩΠΟΥ αλλά σαν μια δημιουργία που δημιουργήθηκε για έλεγχο και καταστολή του ΑΝΘΡΩΠΟΥ που στο ΤΕΛΟΣ θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ.


    Κρατήστε τo αυτό !!!!!
    Use your illusion

    ...ευχαριστώ για την φιλοξενία ή την μη φιλοξενία του σχόλιου αλλά δεν μπορούσα στου εργ δημ εργ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ήταν μια ιδέα μου κ δεν ήθελα να πάει χαμένη... σωστή ή λάθος .....όλα είναι πιθανά!!!! ο ΘΕΟΣ ξέρει....σε ευχαριστώ ακόμη μια φορά που τοποθέτησες το σχολιο στον εργ .....τους χαιρετισμούς μου στον εργ κ διοδοτο .... ο αγώνας συνεχίζετε .....use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά μπόυ!
      Υγεία πάνω απ' όλα
      και όλα τα άλλα τακτοποιούνται (παλιά φάουλ κλπ..)

      Διαγραφή