Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Καλημέρα ..... ή καληνύχτα ....;;

              ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

8 σχόλια:

  1. Η εξόντωση των Ελλήνων "καλά" κραττεί ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλληνες ΜΗΝ χάνετε το κουράγιο σας. Εδώ και καιρό τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις ΔΕΝ είναι Ελληνικά και μεταδίδουν ψέματα. (βρε που το έχω ξανακούσει αυτό ; Α !! λίγο πριν μπουν οι Γερμανοί στην Αθήνα στον ΒΠΠ).

    Έλληνίδες - Έλληνες,

    Ζούμε ημέρες ΚΑΤΟΧΗΣ, αλλά το σθένος μας υπερισχύει. Το ηθικό μας είναι ακμαιότατο. Παρά τις κατά ριπάς προσπάθειες να μας γονατίσουν τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, με συνεχείς και ταυτόχρονες επιθέσεις τόσο στο μυαλό μας όσο και στην καθημερινότητά μας, με πραγματική λαίλαπα στην τσέπη μας (μέχρι και τις ξύλινες βαρκούλες φορολογεί "αυτός", με ΕΝΤΟΛΕΣ απο τα εναπομείναντα ΕΡΠΕΤΑ), η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ. Οι Έλληνες ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

    Τρανά παραδείγματα (διότι σαν αυτά υπάρχουν πολλά) οι δύο ειδήσεις με το ΠΑΛΙΚΑΡΙ στην Κύπρο ΜΑΣ, αλλά και την ΗΡΩΪΚΗ οικογένεια με τα 11 παιδιά. Ρε αθεόφοβοι, σε οικογένεια με 11 παιδιά κόψατε το επίδομα ;; Και μάλιστα με τον Πατέρα Στρατιωτικό ;;;; Και άν σας ζητηθούν ευθύνες θα ρίχνει ο ένας το μπαλάκι στον άλλο και θα λέτε οτι είστε αναρμόδιοι ; ΔΕΝ υπάρχει "εκτελώ εντολές". Θα το μάθετε ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ όταν θα παρακαλάτε για έλεος.

    Ως πολύτεκνος και εγώ (όχι βέβαια με 11 παιδιά !!), είμαι σίγουρος οτι η συγκεκριμένη οικογένεια παραδίδει μαθήματα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και σε καμία περίπτωση δεν βγήκε να "ζητιανέψει" το παραμικρό απο κανέναν.

    Όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία, πρώτα θα βγούμε όλοι στους δρόμους να πανηγυρίσουμε την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και μετά θα έχουμε το χρόνο και την νοητική και ψυχική ικανότητα να ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ όλους όσους μας έφεραν σε αυτό το σημείο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Όχι εκδικητικά, αλλά ΔΙΚΑΙΑ. Λίγη υπομονή...

    Απο τους ΕΛΛΗΝΕΣ θα το βρείτε, για ακόμα μια φορά. Όσοι και αν μείνουμε, θα γίνουμε ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ σας.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    Υ.Γ ΜΗΝ ρωτάς "Καλημέρα ..... ή καληνύχτα ....;;". ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ "καληνύχτα και ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ". Το πιο λαμπερό ΦΩΣ έρχεται μετά απο το πιο βαθύ σκοτάδι. Μαζί με την ανατολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΝΤΕ..ΓΕΙΑ... ΑΓΑΠΗΤΕ !

    ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.....ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ( ΔΗΛ- ΣΥΝ & ΤΡΟΦΗ...? MAZI TA ΦΑΓΑΜΕ ΚΛΠ...? ) ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%93%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80/

    *** ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΗΘΟ ΠΟΙΟΥΣ - ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ? ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ - ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ...,ΤΟ ΗΘΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΟΙΗΘΕΙ... ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΗΘΟ ΠΟΙΟΥ... ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΕΣΒΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΟ... ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ !



    ΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΜΕΣΩ ΜΟΥΣΙΚΗΣ !


    Depeche Mode - Walking In My Shoes / Concert Orchestra

    https://www.youtube.com/watch?v=lok52VfIE_c


    Depeche Mode - Ghosts Again / / Concert Orchestra

    https://www.youtube.com/watch?v=jD9e_nZ4y_c

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ...ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ...ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΡΩΩ ...
    - -ΕΧΕΤΕ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΑ ...- ΜΑΛΙΣΤΑ...-ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ....-ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΑ...-ΒΑΛΕ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...-ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ...- ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να κάνουμε Γιάννη μου,
      ναι μού έπεσαν κι εμένα βαρείς οι τέσσερις σύνδεσμοι της ανάρτησης, γι αυτό τους σύνδεσα και με λυπητερό μουσικό κομμάτι. Πρέπει όμως να τα δείχνουμε κι αυτά, για όσους δεν τα άκουσαν ή διάβασαν αλλού.

      Καλό ξημέρωμα μπόυ, και καλή εβδομάδα.

      Διαγραφή
  5. Ο ΚΑΡΑΜΑΚΆΚΑΣ ΠΆΛΙ ΚΑΡΑΜΑΚΑΚΊΕΣ ΕΙΠΕ..

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/poia-einai-i-epomeni-pagkosmia-krisi-pou-fovatai-o-k-mitsotakis-kai-zita-pagkosmia-drasi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή