Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Προεκλογική κόντρα Τραμπ-Χάρρις με βάση το Ουκρανικό

                                Περισσότερα εδώ

1 σχόλιο:

  1. Κατ' αρχάς χαιρετίζω τους Διοδοταίους. Σήμερα μόλις ξεμπέρδεψα με έναν mini φόρτο εργασιών απο Παρασκευή απόγευμα.

    Έχω παρατηρήσει ότι η "ειδησεογραφία" των τελευταίων ημερών σε όλα τα sites (συστημικά και μη, παγκόσμια και τοπικά) έχει πάρει ... φωτιά. Για τα ΜΜΕ δεν χρειάζεται να πώ κάτι !! Αυτά που παρουσιάζονται αφορούν κυρίως δυστοπικές ειδήσεις ή αναφορές. Πόλεμος, θάνατοι, πείνα, κατάρρευση, αρρώστειες κλπ. Με λυπεί το γεγονός ότι τα ίδια παρουσιάζονται και σε πολλά (ευτυχώς όχι σε όλα) απο τα λεγόμενα "αντιστασιακά" και "αφυπνιστικά" sites, άσχετα αν οι αναρτήσεις εκεί αφορούν απλές παρουσιάσεις για να προσέχουμε την "ανάποδη" πλευρά. Το υποσυνείδητο λειτουργεί "άτιμα" και αν ο αναγνώστης δεν έχει κρίση, είναι τελικά θύμα !! Ευτυχώς τον Διόδοτο επισκέπτονται (κυρίως) σκεπτόμενοι !!!

    Όλο το παραπάνω σημαίνει ότι ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. Όσο παράταιρο και αν σας φαίνεται, όσο προσπαθούν να σερβίρουν "θανατίλα" και φόβο, τόσο τους μπαίνει βαθύτερα το καλυβιώτικο εις την ανάλογη οπή. Άλλως τε ΔΕΝ θα "έσκουζαν" μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ αν όλα έβαιναν καλώς για "αυτούς" και ΔΕΝ θα κουράζομαι να σας το λέω κάθε τόσο. Και η "κατά ριπάς" επίθεσή τους σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα για να εγκλωβιστεί το μυαλό μας και να έχουμε την ΕΝΤΥΠΩΣΗ του αδιεξόδου, σημαίνει ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ για "αυτούς" και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ας το σκεφτεί καλύτερα.

    Επειδή παίζεται ΧΟΝΤΡΟ παιγνίδι και όσο περνάει ο χρόνος οι κινήσεις στη σκακιέρα δυσκολεύουν και γίνονται πιο ακατανόητες, έχω αποφασίσει να κλείσω αυτιά και να ΑΝΑΜΕΝΩ. ΔΕΝ με απασχολεί αν ο παγκόσμιος καραγκιοζοπαίκτης, μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ και sites, με "ενημερώνει" για κάτι που είπε πχ ο Τράμπ, κάνοντάς με να αμφιβάλλω για τον Τράμπ. Ξέρω εκ των προτέρων ότι μου "σερβίρει" ψέματα και έχει ανεβάσει το μετρητή του Αντίνοου στο τέρμα. Άλλως τε κανένα bot και καμία Τεχνητή Νοημοσύνη ΔΕΝ θα προσβάλλει την Φυσική Νοημοσύνη μου. Διότι "αυτοί" έχουν μείνει τόσο λίγοι και απελπισμένοι, που πλέον ΜΟΝΟ με την τεχνολογία (τους) με πολεμάνε.

    Αυτό δε που συμβαίνει με την Πατρίδα μου, με την ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ πλέον προσπάθεια να με ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ως Έλληνα, είναι ένα γεγονός που ΕΝΙΣΧΥΕΙ την άποψή μου για το καλυβιώτικο και την οπή. Ο στόχος "τους" είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ, κυρίως στα Ιερά χώματα της Πατρίδος μας, αλλά και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Διότι αρκεί να μείνει ΕΝΑΣ Άρρεν Έλληνας και το παιγνίδι το έχουν χάσει !!!

    Ένα milestone (έτσι λένε στην Καρδίτσα το "ορόσημο") θα είναι όταν "πέσουν" (σχεδόν) ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν (την οποία να περιμένετε να "σκάσει" οσονούπω). Διότι ΜΟΝΟ όταν τα παραπάνω συμβούν ταυτόχρονα θα σημαίνει ότι έχουμε ξεμπερδέψει με "δαύτους" (στο γήινο πεδίο μάχης) και κυρίως ΔΕΝ θα έχουν χρόνο και δυνατότητα να δημιουργήσουν παγκόσμιο αντιπερισπασμό με εμπλοκή Ελλάδας με το κράτος με ποινικό μητρώο, δίπλα μας.

    Μέχρι τότε τα πάντα είναι ρευστά, αλλά η κεντρική ιδέα είναι ότι εμείς ως απλοί άνθρωποι πρέπει να είμαστε ΑΦΟΒΟΙ (όπως ταιριάζει στον Έλληνα) και να σηκώσουμε "ασπίδα" στον Αντίνοο, διότι αυτός έχει βρει τη μάζα μπόσικη και "βαράει" όποιον βρει μπροστά του.

    Βέβαια, καλό θα ήταν στα πλαίσια μιας mini προετοιμασίας μας, να έχουμε λίγα τρόφιμα και νερό στην άκρη και οπωσδήποτε τουλάχιστον μια καπαρντίνα, γιατί ο χειμώνας - λένε - θα είναι "βαρύς".

    Τέλος, τα περί "επιστράτευσης" και άλλα πράσινα άλογα, απλά θυμηθείτε όταν σας κάλεσαν για ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (έχω πάει 2 φορές), τί έλεγε το χαρτί. ΔΕΝ θα με τρελάνουν εμένα οι παρεπιδημούντες των στοών ("επί τιμής" και αρδάκια) !!! Και για να σας προλάβω, ΔΕΝ λένε όλα τα χαρτιά ότι καλείσαι για μετεκπαίδευση.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή