Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Τούς eklase κι ο Μπάιντεν.. κι ακυρώθηκε η άχρηστη Σύνοδος..

 Σχόλιο Κ-Τ: Κοίτα γκριμάτσα η ξινή χορεύτρια.. Έχει το θράσος ακόμα να συμπεριφέρεται σαν όλοι να τής χρωστάνε. Έχει περιουσία δισεκατομμυρίων, συνεχίζει παρανόμως να είναι πρόεδρος -έχει λήξει η θητεία του- και σαν να έχει γραφείο κηδειών, κάνει μπίζνες με τα φέρετρα των νεκρών Ουκρανών. Πιο κομπάρσος σε παράσταση γιγαντιαίων διαστάσεων τρίτων.. πεθαίνεις.

                                Περισσότερα εδώ

3 σχόλια:

  1. Και ο Μητσοκομπάρσος από πίσω..

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/synodou-koryfis-oukranias-notioanatolikis-eyropis-o-k-mitsotakis-sto-pleyro-tou-v-zelenski/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά ΔΕΝ απορώ με "το θράσος ακόμα να συμπεριφέρεται σαν όλοι να της χρωστάνε". Και δεν απορώ διότι ΔΕΝ γνωρίζω το ΒΑΘΜΟ του καθενός απο "αυτούς" μέσα στις "στοές" ή τι εντολές έχουν πάρει όλοι τους απο τους "υψηλόβαθμους" XXΧIΙΙ-άρηδες !!

    Συνεπώς και το "Πιο κομπάρσος σε παράσταση γιγαντιαίων διαστάσεων τρίτων.. πεθαίνεις." είναι άκρως αμφισβητήσιμο, πολύ απλά διότι ο συγκεκριμένος μπορεί να είναι πιο ψηλά απο πολλούς "ηγέτες".

    Κώστα, εννοείται ότι το σχόλιό μου ΔΕΝ αποτελεί μομφή στο σχόλιο που έβαλες στην αρχή, αλλά βάζω μια παράμετρο που οι περισσότεροι ξεχνάνε. Με αυτό κατά νου, δεν είναι και τόσο περίεργη η στάση και ο ρόλος πολλών απο "αυτούς". Και μην ξεχνάτε ότι οι XXΧIΙΙ-άρηδες ΔΕΝ είναι στο προσκήνιο.

    Κατά τα άλλα, περνάμε ωραία στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας.

    Έρρωσθε και προσοχή στον Ήλιο. Είναι φίλος μας.

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. XXΧIΙΙ στο Ρωμαϊκό σύστημα αρίθμησης. Ο ανάλογος φυσικός αριθμός είναι ο 33.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς φιλαράκι,
      καθόλου δεν το είδα σαν μομφή. Άλλωστε κάποτε ο Μποτίλιας είχε πει ότι πίσω από κάτι Ρόθτσαϊλντ, Σβαμπ κ.ά. ..μπορεί να είναι κάποιοι που είναι ντυμένοι ζητιάνοι και να τους έχεις βάλει νόμισμα στο κυπελάκι τους. Και το κάνουν αυτό για να αφουγκράζονται τους καθημερινούς ανθρώπους. Πιο πλούσιος από δυο τρεις πασίγνωστους ολιγάρχες στην Κίνα.. μπορεί να είναι κάποιος ντυμένος βοσκός που δεν τον ξέρει κανείς, αλλά να κατέχει την μεγαλύτερη γη που έχει δει άνθρωπος.

      Διαγραφή