Διόδοτος ο Ερυθραίος (4ος αι. π.Χ.): Ένας από τους συντάκτες των Εφημερίδων του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Θέματα:
Ειδήσεις, Σχολιασμός Επικαιρότητας, Αναλύσεις, Φιλοσοφικά, Πολιτικά, Ιστορικά, Εθνικά, Διεθνή και Ταξιδιωτικά Θέματα, Χιούμορ, Συνωμοσίες, Βιβλίο, Μουσική.
Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μας. Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί !
Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com
▼
Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2025
ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ! Δείτε, σε αίθουσα του Λονδίνου, πώς παρουσιάζεται ο πίνακας «Καταιγίδα στη θάλασσα της Ναζαρέτ» (1633) του Ρέμπραντ. Ο πίνακας αναφέρεται στη γνωστή ευαγγελική περικοπή όταν ο Χριστός γαλήνεψε τα νερά.
Όλα πλέον τα εξετάζουμε ώς είμαστε και ώς έχουμε σήμερα.
Ας βάλουμε τον εαυτό μας πριν 70 χρόνια σε κωμοπόλεις και χωριά που δεν υπήρχε ρεύμα ηλεκτρικό , δίκτυο αποχετευτικό και ύδρευσης και ασφάλτινο οδικό δίκτυο με τα αυτοκίνητα λιγότερα από τρία τέσσερα δάχτυλα του χεριου .
Και μετά για λίγο σε πάμε πριν τα 1900 που δεν υπήρχαν ούτε ατμομηχανές.
Όπως λένε και στην Καρδίτσα : WOW !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιός Κούρος
🤣
ΔιαγραφήΌλα πλέον τα εξετάζουμε
ΑπάντησηΔιαγραφήώς είμαστε και ώς έχουμε σήμερα.
Ας βάλουμε τον εαυτό μας πριν 70 χρόνια σε κωμοπόλεις και χωριά που δεν υπήρχε ρεύμα ηλεκτρικό ,
δίκτυο αποχετευτικό και ύδρευσης και ασφάλτινο οδικό δίκτυο με τα αυτοκίνητα λιγότερα από τρία τέσσερα δάχτυλα του χεριου .
Και μετά για λίγο σε πάμε πριν τα 1900 που δεν υπήρχαν ούτε ατμομηχανές.