Επικοινωνία: diodotos.k.t@gmail.com

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025

ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ..

                               ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. Δεν χρειάζεται να πει κάποιος πολλά για να καταλάβουμε ποιό είναι το σχέδιο, γιατί το έχουμε αντιληφθεί και από τα προηγούμενα.Ο έλεγχος της υγείας μας,της τροφής,των χρημάτων μας και τελικά της ελευθερίας μας.Δεν χάνουμε μόνο την τροφή αλλά και τους εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας που δίνονται μέσα από κάποια βότανα, γιατί δεν υπάρχουν μόνο τα φάρμακα,τα οποία δεν μπορούν να τα πάρουν όλοι.Προσωπικά τους τελευταίους περίπου τέσσερις μήνες, επειδή αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα αποφάσισα να ακολουθήσω αυτόν τον τρόπο θεραπείας με τη βοήθεια ενός γιατρού που έχει κάνει έρευνα τα τελευταία δέκα χρόνια σε αυτόν τον τομέα.Φυσικά τσακώθηκα με κάποιους ακόμα και με την μητέρα μου αλλά επειδή είμαι αγύριστο κεφάλι έκανα το δικό μου και όλα καλά προς το παρόν.Η "αγωγή" είναι για τρεις μήνες και ξεκίνησα στις 4 Νοεμβρίου, πήγα σε τρεις γιατρούς και έκανα δεκάδες εξετάσεις αλλά δεν γράφω τι έχει συμβεί ακριβώς γιατί είχα γράψει πολλές λεπτομέρειες σε προηγούμενη ανάρτηση η οποία "χάθηκε".
    Οι αγρότες μπορεί να άργησαν αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, ποτέ δεν είναι αργά για να διεκδικήσεις την ελευθερία σου και για να πάρεις τη ζωή σου πίσω.Το σύστημα έχει τον τρόπο του για να βάζει φρένο σε τέτοιου είδους επαναστάσεις, ένα ατύχημα,ένα θάνατο,τα μέσα μαζικής εξαπάτησης όμως εδώ που έχουμε φτάσει δεν νομίζω ότι μπορούν να λειτουργήσουν οι προηγούμενες ενέργειες και τα "εμπιστευτείτε τη επιστήμη και την Κυβέρνηση" μοιάζουν με αστείο για να μην πω επικίνδυνο,το ίδιο και οι "ειδικοί".

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αγροτικό ζήτημα σήμερα: Η Ελλάδα μπροστά σε μια ιστορική σύγκρουση

    https://koukfamily.blogspot.com/2025/12/blog-post_963.html

    Πολύ καλό άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7/11/25. Η Ελλάδα απέρριψε το εμβόλιο της ΕΕ κατά της ευλογιάς των προβάτων, επιλέγοντας τη μαζική σφαγή.
    https://wearesolomon.com/mag/format/investigation/sheeppox-greece-opting-out-for-mass-slaughter/
    ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ιός τη ευλογιάς των προβάτων είναι ενδημικός στην Ασία, Βόρεια Αφρική, Τουρκία, και Μέση Ανατολή. Ο ιός συγγενεύει με αυτόν των αιγών αλλά δεν είναι ο ίδιος.Έχει προταθεί ότι η μετάδοση μπορεί να είναι αερογενής δηλαδή μεταφέρεται και παραμενει στην ατμόσφαιρα, με άμεση επαφή, μηχανικά ή μέσω τσιμπήματος εντόμων. Ο ιός αυτος είναι είναι ένα αερόλυμα. Αερόλυμα αποτελείται από μικρα σωματιδια ή υγρες σταγονες που μεταφερονται στην ατμοσφαιρα με τον αερα, μπορει να προερχονται και από σκονη της ερήμου ή πυρκαγιές. Ο ιός παραμένει στην ατμόσφαιρα ενεργός για 6 μήνες. Ενώ δεν προσβάλλει τον άνθρωπο το ερώτημα είναι μήπως μπορεί να μεταφερθεί και μέσω ανθρώπινης μετανάστευσης από χώρα σε χώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Ο ιός είχε εξαλειφθεί στην Ευρώπη αλλά μεταξύ Σεπτεμβρίου 2022 και Δεκεμβρίου 2023, τρία φαινομενικά ανεξάρτητα κρούσματα SPPV σημειώθηκαν στην Ευρώπη, συγκεκριμένα στην Ισπανία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα. Στην Ελλάδα αρχικά το 2023 στην Λεσβο.
    Οι επιστήμονες ανακατασκεύασαν με επιτυχία πέντε πλήρεις αλληλουχίες γονιδιώματος SPPV που σχετίζονται με αυτά τα κρούσματα. Και οι πέντε από αυτούς τους ιούς τοποθετήθηκαν στην κατηγορία A2, υποδεικνύοντας μια σχέση μεταξύ των στελεχών που προκάλεσαν τα πρόσφατα ευρωπαϊκά κρούσματα με τα στελέχη SPPV που κυκλοφορούν στη Βόρεια Αφρική, την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή.
    Τα εμβόλια είναι ένα μέσον πρόληψης και τα ζώα που θεραπεύονται αποκτούν ανοσία.
    ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η υπόθεση δεν αφορά μόνο τους αγρότες, αφορά όλους εμάς. Ολοι να ερευνήσουμε αν υπάρχει τρόπος να σωθεί η αυτόχθονη φυλή των ελληνικών προβάτων και οι αυτόχθονοι ελληνικοί σπόροι.Πρέπει όλοι να σταθούμε στο πλευρό των αγροτών μας αλλοιώς φάε κόσμε κατσαρίδες, χάσε τα σπίτια σου και την πατρίδα σου, ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ (κατα Klaus Schwab).
    ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΥΛΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ
    Ξεσπά ο κτηνοτρόφος Κ.Θεοφίλου: «Τα πρόβατά μου έχουν θεραπευτεί από την ευλογιά – Άδικα θα μου τα σκοτώσουν»
    «Έρχονται πολύ δύσκολες καταστάσεις για όλους να ξέρετε – όπου δεν υπάρχει το φαΐ, έρχονται θεομηνίες»
    https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/ksespa-o-ktinotrofos-k-theofilou-ta-provata-mou-exoun-therapeytei-apo-tin-eylogia-adika-tha-mou-ta-skotosoun/
    ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή